Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aiaiga faʻapitoa mo le faʻagaioiga o faʻamatalaga

Pin
Send
Share
Send

1. Aiaiga Lautele

O lenei lava faʻamatalaga faʻavae faiga faʻavae na tusia i luga e tusa ma manaʻoga o le Federal Tulafono o Iulai 27, 2006. № 152-ФЗ "I luga o oe lava faʻamaumauga" ma fuafuaina le taualumaga mo le faʻagaioia o oe lava faʻamatalaga ma fua e faʻamautinoa ai le saogalemu o oe lava faʻamatalaga o le pulega o le 'upega tafaʻilagi dacha.expert (mulimuli ane taua o le Operator).

O le tagata faʻagaioia e avea ma ana sini taua ma aiaiga mo le faʻatinoina o ana gaioiga o le faʻatauaina o aia ma saolotoga o se tagata ma tagatanuʻu pe a faʻatautaia ana faʻamaumauga a le tagata lava ia, e aofia ai le puipuiga o aia tatau i le le faalauaiteleina, oe lava ia ma faalilolilo mea faalilolilo.

Lenei Faʻavae tulafono faʻavae e uiga i le faʻagaioiga o oe lava faʻamaumauga (mulimuli ane taua o le Faʻavae) faʻaoga i uma faʻamatalaga e mafai e le Faʻagaioia mauaina e uiga i tagata asiasi i le 'upega tafaʻilagi https://dacha.expert.

2. Faʻavae autu faʻaaogaina i le Faiga faʻavae

  1. Otometi faʻagasologa o oe lava faʻamatalaga - gaosiina o au lava faʻamatalaga faʻaaogaina komepiuta tekinolosi;
  2. Le poloka o faʻamaumauga a oe lava - faʻamutaina le tumau o le faʻagaioiga o au oe lava faʻamaumauga (seʻi vagana o ni tulaga e manaʻomia ai le faʻagasologa e faʻamanino ai au oe lava faʻamaumauga);
  3. 'Upega tafaʻilagi - o se seti o ata ma faʻamatalaga mea, faʻapea foi ma polokalame komipiuta ma faʻamaumauga, faʻamautinoaina lo latou mauaina i luga o le Initaneti i le tuatusi tuatusi https://dacha.expert;
  4. Tagata lava ia faʻamatalaga faʻamatalaga - o se seti o faʻamaumauga a le tagata lava ia o loʻo iai i totonu o faʻamaumauga, ma faʻamatalaga tekonolosi ma faʻapitoa e faʻamautinoa ai a latou gaioiga;
  5. Le faʻamaoniaina o oe lava faʻamaumauga - gaioiga o se iʻuga e faigata ai ona fuafuaina, e aunoa ma le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻaopoopo, o le umiaina o oe lava faʻamaumauga e se tagata e faʻapitoa poʻo isi mataupu o oe lava faʻamaumauga;
  6. Faʻagasologa o au oe lava faʻamaumauga - soʻo se gaioiga (faʻagaioiga) poʻo se seti o gaioiga (faʻagaioiga) faʻatinoina faʻaaogaina masini otometi pe aunoa ma le faʻaaogaina o ia mea faigaluega ma oe lava faʻamaumauga, e aofia ai le aoina, puʻeina, faʻavasegaina, faʻaputuputuina, teuina, faʻamalamalamaga (faʻafouga, suiga), toʻesea mai, faʻaoga, faʻaliliu (tufatufaina, tuʻuina atu, faʻaaogaina), faʻaleagaina, polokaina, tapeina, faʻaleagaina o faʻamaumauga a le tagata lava ia;
  7. Tagata faʻagaioia - o se setete tino, se itumalo tino, se faʻaletulafono poʻo se tagata masani, tutoʻatasi pe tuʻufaʻatasi ma isi tagata faʻalapotopotoga ma (poʻo) faʻagasologa o faʻamaumauga a le tagata lava ia, faʻapea foi ma le fuafuaina o mafuaʻaga o le faʻagaioia o faʻamaumauga a le tagata lava ia, o le tuʻufaʻatasiga o faʻamaumauga a le tagata lava ia e faʻagaioia, gaioiga (faʻagaioiga) faia ma faʻamaumauga a le tagata lava ia;
  8. Faʻamatalaga a le tagata lava ia - soʻo se faʻamatalaga e fesoʻotaʻi saʻo pe leai foi i se tagata faʻapitoa pe faʻailoaina mai le 'upega tafaʻilagi https://dacha.expert;
  9. Tagata faʻaaoga - soʻo se tagata asiasi i le 'upega tafaʻilagi https://dacha.expert;
  10. Tuuina atu o oe lava faʻamaumauga - gaioiga faʻatatau i le faʻalauiloaina o oe lava faʻamaumauga i se tagata poʻo se faʻapitoa o tagata;
  11. Faʻasalalauina o oe lava faʻamaumauga - soʻo se gaioiga faʻatatau i le faʻaaliaina o oe lava faʻamaumauga i se le faʻatapulaʻaina tagata o (faʻaliliuina o oe lava faʻamaumauga) pe i le masani ai ma le tagata lava ia faʻamaumauga o se le faʻatapulaʻaina numera o tagata, e aofia ai le faʻailoaina o oe lava faʻamaumauga i le aufaasālalau, lafoina i luga o faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga poʻo le faʻaavanoaina o avanoa i faʻamaumauga a le tagata lava ia i soʻo se isi lava auala;
  12. Lafo-tuaʻoi fesiitaʻi o oe lava faʻamatalaga - fesiitaʻi o oe lava faʻamaumauga i le teritori o se malo i fafo i le pule a se malo i fafo, i se tagata ese poʻo se malo i fafo tulafono;
  13. Faʻaleagaina o au oe lava faʻamaumauga - soʻo se gaioiga o se iʻuga e faʻaleagaina ai faʻamaumauga a le tagata lava ia ma le mafai ai ona toe faʻaleleia mea o au oe lava faʻamaumauga i le tagata lava ia faʻamatalaga faʻamatalaga ma (poʻo) o se faʻaiuga o mea taua o mea a le tagata lava ia faʻaleagaina.

3. E mafai e le tagata faʻagaioia ona faʻagaoioia faʻamatalaga ia a le tagata lava ia

  • Igoa atoa;
  • Imeli tuatusi;
  • Telefoni numera;
  • O le 'upega tafaʻilagi e aoina foʻi ma faʻagaioia faʻailoaina igoa e uiga i tagata asiasi (aofia ai kuki) faʻaaogaina Initaneti fuainumera tautua (Yandex Metrica ma Google Analytics ma isi).

O faʻamatalaga o loʻo i luga atu nei i le tusitusiga o le Faiga Faʻavae e tuʻufaʻatasia e le manatu lautele o au lava faʻamatalaga.

4. Faamoemoega o le gaosiaina o au lava faʻamatalaga

O le mafuaʻaga o le faʻagaioia o faʻamatalaga a le tagata lava ia o le logoina o le Tagata e ala i le lafoina o imeli.

E le gata i lea, e i ai i le Operator le aia tatau e lafo ai faʻasilasilaga a le tagata faʻaoga e uiga i oloa fou ma tautua, ofa faʻapitoa ma isi gaioiga eseese. E mafai e le tagata faʻaaoga ona teʻena taimi uma e talia ai faʻamatalaga faʻasalalau e ala i le lafoina o le tusi i le tuatusi imeli [email protected] ma le tusi "Teʻena e faʻailoa e uiga i oloa fou ma tautua ma ofa faʻapitoa."

O faʻamaumauga a le au faʻailoaina igoa e aoina e faʻaaogaina ai Initaneti fuainumera tautua o loʻo faʻaaogaina e aoina ai faʻamatalaga e uiga i gaioiga a Tagata Faʻaoga i luga o le 'upega tafaʻilagi, faʻaleleia le tulaga lelei o le upega tafailagi ma mea o loʻo i totonu.

5. Faʻavae tulafono mo le faʻagaioiga o au oe faʻamatalaga

E faʻagaioia lava e le Tagata Faʻagaioia faʻamatalaga a le tagata lava ia pe a faʻatumuina ma / pe lafoina e le Tagata e tutoʻatasi e ala i ni fomu faʻapitoa o loʻo i luga o le upega tafailagi https://dacha.expert. I le faʻatumuina o pepa talafeagai ma / pe lafoina ana oe lava faʻamaumauga i le Operator, ua malie le Tagata Faʻaoga ma lenei Faiga Faʻavae.

E faʻagaioia e le Faʻagaioia faʻamatalaga e leʻo faʻailoaina e uiga i le Tagata Faʻaoga pe a faʻatagaina i nofoaga o le browser a le tagata (o le teuina o kuki ma le faʻaaogaina o le tekonolosi a le JavaScript e mafai ai).

6. O le taualumaga mo le aoina, teuina, fesiitaʻi ma isi ituaiga o faʻamatalaga a le tagata lava ia

O le malupuipuia o faʻamatalaga a le tagata lava ia e faʻagaioia e le Faʻagaioiga e mautinoa e ala i le faʻatinoina o tulafono, faʻalapotopotoga ma auala faʻapitoa e manaʻomia e faʻamalieina atoatoa ma manaʻoga o tulafono o loʻo iai nei i le vaega o puipuiga o faʻamatalaga a le tagata lava ia.

E faʻamautinoa e le tagata faʻagaioia le sefe o ana oe lava faʻamaumauga ma faia gaioiga talafeagai uma e tuʻuʻese ai le ulufale atu i faʻamaumauga a le tagata lava ia.
O faʻamatalaga a le tagata lava ia e le mafai, i lalo o soʻo se tulaga, aveina i isi vaega, seʻi vagana ai mataupu e fesoʻotaʻi ma le faʻatinoina o le tulafono o loʻo iai nei.

I le tulaga o le faʻaalia o mea le saʻo i ana oe lava faʻamatalaga, e mafai e le Tagata Faʻaoga ona toe faʻaleleia latou e ala i le lafoina o se faʻasilasilaga i le Faʻagaioiga i le i-meli tuatusi imeli [email protected] ma le tusi "Faʻafouina a oe lava faʻamaumauga".

O le vaitaimi mo le faʻagaioiga o au lava faʻamatalaga e le faʻatapulaʻaina. E mafai e le tagata faʻaaoga i soʻo se taimi ona soloia lana maliega i le faʻagaioiga o ana oe lava faʻamaumauga e ala i le lafoina o se faʻasilasilaga i le Operator e ala i le i-meli i le Operator imeli tuatusi [email protected] ma le tusi "Faʻaleaogaina o le maliega i le faʻagaioiga o oe lava faʻamaumauga".

7. Faʻafesoʻotaʻiga tuaoi o faʻamatalaga a le tagata lava ia

Ae le i amataina le kolosi-tuaoi fesiitaʻi o oe lava faʻamaumauga, e tatau i le tagata faʻagaioia ona mautinoa o le malo i fafo, o le e ona le teritori e tatau ona faʻaliliuina ai ana faʻamaumauga, maua ai le faʻatuatuaina puipuiga o aia tatau o mataupu o oe lava faʻamatalaga.

Ole faʻafesoʻotaʻiga o faʻamatalaga a le tagata lava ia ile teritori o atunuʻu i fafo e le faʻamalieina aiaiga o loʻo i luga, e mafai ona faʻatinoina pe a fai o le mataupu o faʻamaumauga a le tagata lava ia e malie iai i se tusitusiga i le felafolafoaʻiga o ana ia lava faʻamatalaga ma / poʻo le faʻatinoina o se maliliega e avea ai le autu o faʻamaumauga a le tagata lava ia ma pati.

8. Aiaiga mulimuli

E mafai e le tagata faʻaaoga ona mauaina ni faʻamaninoga i mataupu e fiafia i ai e uiga i le faʻagaioiga o ana ia lava faʻamatalaga e ala i le faʻafesoʻotaʻia o le Faʻatonu e ala i le i-meli [email protected].

Lenei pepa o le a atagia mai ai soʻo se suiga i le tagata lava ia faʻamatalaga faiga faʻavae tulafono e le Operator. O le faiga faʻavae e aoga faavavau seʻi vagana ua suia e se fou lomiga.
O le taimi nei o le Faiga faʻavae e maua fua i luga o le Initaneti i https://dacha.expert/policy.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Japanese Tagalog Lesson 1: GREETINGS. shekmatz (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com