Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tupe teufaafaigaluega ma inivesi - o le a lea ma o a ituaiga o inivesi e + TOP-9 auala lea ma faʻafefea ona teu tupe tupe mo se novice investor

Pin
Send
Share
Send

Le aoauli manuia, au faitau pele o le Manatu mo le Olaga mekasini tupe! Aso nei o le a tatou talanoa e uiga i teuga tupe. Matou te taʻu atu ia te oe poʻo le a le mea ma pe o le a le ituaiga o inivesi o loʻo i ai, o fea e amata ai ma o fea e mafai ona teu faʻafaigaluega ai tupe.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Mai le tusitusiga o le a e aʻoaʻo ai:

  • O a faʻatupeina ma o a latou penefiti;
  • O a ituaiga masani o teuga tupe faʻafaigaluega;
  • O a ni mea lelei ma ni mea le lelei o pisinisi tumaʻoti;
  • O a laʻasaga e faia e amata amata ai le inivesi;
  • O a auala o inivesi tagata lava ia tupe o loʻo i ai.

I le iʻuga, oe o le a maua fesoasoani ma fautuaga mo tagata fou faʻatau tupe, faʻapea foi ma tali i fesili e masani ona fesiligia.

O le tala o le a aoga ia i latou uma o loʻo fiafia i teuga tupe faʻafaigaluega. Uma amataina i le matata o teuga tupe teu faafaigaluega ma i latou oe ua i ai le poto masani o le a mauaina aoga aoga mo latou lava.

Matou te fautuaina oe aua le maimauina se minute ma amata faitau i se taimi vave e mafai ai.

O le a le mea e teu ai tupe ma pe o le a le ituaiga o teuga tupe teu ai o loʻo i ai, o fea e amata ai ma pe faʻafefea ona faʻatupeina saʻo tupe, o fea e sili atu ai le faʻatupeina o lau tupe - oe o le aʻoaʻo e uiga i lenei ae le gata i le faitauina o le tusitusiga i le iʻuga.

1. O a mea e teu i upu faigofie ma o a mea e fai

E le o tagata uma e malamalama o matua tagata uma o loʻo auai i teuga tupe i le onapo nei lalolagi. O le mea moni, e oʻo lava i aʻoaʻoga o ituaiga faʻapitoa o tupe teu faʻafaigaluega, talu ai o lenei o se saofaga i le lumanaʻi, aua o se maualuga-lelei aʻoaʻoga o le a fesoasoani e saili se lelei galuega ma se tau lelei totogi.

o lesi foi mea, tutusa le mataupu faʻavae faatatau i taʻaloga. I le faʻamalositino e le aunoa, e faia ai e le tagata se sao i le lalelei ma le soifua maloloina. Afai o ia o se tagata taʻalo afeleti, o toleniga taʻitasi vasega o se teuga tupe faʻaalu i lumanaʻi manumalo.

O le mea lea, o tupe teu faʻafaigaluega e atagia mai ai le sili ona taua tulafono o le olaga o le tagata. E faitauina: e le mafai ona maua se mea i le lumanaʻi peʻa leai se mea e faia mo lenei i le taimi nei.

Mai iinei e mafai ona tatou faʻamamaina le uiga autu o tupe teu faʻafaigaluega: latou te fai ma sui o le mafaufau, tupe, mea faʻatupeina, lea i se taimi umi o le a taʻitaʻia ai tupe maua i se taimi puʻupuʻu pe umi.

Ae paga lea, i Lusia, faʻapea foʻi ma atunuʻu o le USSR muamua, o le maualuga o le malamalama i mea tau tupe o loʻo i se tulaga maualalo maualalo. O le iʻuga o le le lava o le saʻo malamalama e uiga i le lumanaʻi mo tupe teu faʻafaigaluega.

Tele o tagata o lenei itulagi talitonu e naʻo fale aʻoga a le malo, ofisa o le malo, ma kamupani tetele e mafai ona faia gaioiga faʻafaigaluega.

E iai foi le manatu e naʻo tagata mauʻoa lava e mafai ona maua tupe i teuga tupe faʻafaigaluega i tagata taʻitoʻatasi. O le mea moni, matuaʻi tagata uma e mafai ona auai i teuga tupe faʻafaigaluega. Mo lenei, ua lava le i ai o se manaʻoga, faʻapea foi ma aʻoaʻoga faʻatino ma faʻatinoina.

Muamua lava, e aoga le suʻesuʻeina manatu faʻafaigaluega... Lenei upu sau mai Latina i-vestio, o lona uiga ofu... E leʻo matua malamalama lelei pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ia upu e lua.

Faʻatupeina i le tamaoaiga tulaga e tele faʻauiga. Matou te avatu le mea faigofie e malamalama ai.

Inivesi - o lenei o se teuga tupe faʻafaigaluega i le tele o meatotino moni ma le mafai ona vaʻaia mo le manuia o latou augmentation.

O loʻo faia ni teuga tupe i vaega eseese o le tamaoaiga, faʻapea foi ma le soifuaga lautele ma le atamai o tagata.

O mea faʻatupeina, o lona uiga, o le meatotino e teu ai tupe, e mafai ona:

  • tupe mai atunuʻu eseʻese;
  • ituaiga eseese o puipuiga;
  • mea totino fanua;
  • mea faigaluega;
  • mea faitino o meatotino atamai.

I le tulaga o teuga tupe teu faafaigaluega, o tupe teu faafaigaluega e faia tasi. A maeʻa lena, i se taimi umi, oe mafai ona faʻamoemoe i taimi uma tupe mama.

O tupe teu faʻafaigaluega e fesoasoani e foʻia ai le faʻavae o le tamaoaiga. Fai mai o le tasi e teu tupe i le fale, a latou aofaʻi o taimi uma e faʻaititia.

O le mea moni o le mana faʻatau o le tupe avanoa o taimi uma ma mautinoa le faʻaitiitia. E taʻitaʻia ai siʻitia o tau, eseʻese faʻafitauli tau le tamaoaiga, ma faʻaleagaina o le tau.

Lea mulimuli i le sili ona taua le sini o soʻo se teuga tupe faʻafaigaluega, lea e aofia ai e le gata i le faʻasaoina, ae faʻapea foi i le faʻateleina pea o tupe faʻaalu.

2. O a aoga o le teu faʻafaigaluega? 📑

E mafai lava ona faʻaalu sina taimi ma taumafaiga e faʻatupu ai tupe maua. O lenei filifiliga e maua ai tupe e taʻua o le passive income. Uma lava tagata e taumafai mo lenei auala o le mauaina o tupe. Ae maise e atugalu faipisinisi, ma tagata fai tupe, o lona uiga, tagata e mauaina tupe maua i le faʻaaogaina o le Initaneti.

O se tasi o auala o pasif tupe maua o inivesi i soʻo se aoga vaega... I se isi faaupuga, o se manuia taumafaiga faʻatupeina faʻatagaina oe e faalagolago i le mea moni o le iuga e mafai ona e mauaina le autu sini o soʻo se tagata mafaufau lelei, o le faʻaaluina o sina taimi pe a mafai i le mauaina o tupe.

Ua aliali mai o le a maua e se tagata le avanoa e fai ai le mea talafeagai mo ia. I le iuga, o se faʻamanuiaga alualu i luma o le a taʻitaʻia ai le mea moni e leai se manaʻomia e alu e galue i aso uma ma faʻaalu le tele o lou taimi faʻamautinoaina se lelei soifuaga mo oe lava ma lou aiga.

Nai lo le tamaloa lava ia o le a galue lona laumua, o le tagata faʻatau e tatau ona mauaina maua masani ma mautu tupe mama.

Tele o nei faamatalaga e matua masalosalo... O lenei e fai lava si malamalamaʻaga, talu ai o polokiki ma le tamaoaiga e matua le mautonu i lo tatou atunuʻu. Ae e aoga le taofi o le masalosalo, e sili le iloilo lelei o avanoa amata.

Taua e manatua aio tagata e le o mautinoa i a latou lava agavaʻa o le a le mafai ona aveʻesea le leai o se tupe, faʻapea foi ma le mamafa amo a se tagata faigaluega.

E toatele tagata e tau mafaufau pe aisea e ono mauoa ai se tasi, ae o isi e le mafai ona o ese mai le aitalafu pu. O le manatu e le o uma e uiga i le taleni avanoa, maualuga lelei, sili pisinisi pisinisi. O le mea moni, o pepelo uma lava i le mea moni e faapea o isi tagata e iloa ona faʻaoga lelei a latou tupe, ae o isi e leai.

E oʻo ia i latou e tutusa a latou aseta e mafai ona faʻaiʻuina ma eseʻesega toe foʻi. O lenei mafuaʻaga e mafua mai i le tele o eseʻesega o uiga agaʻi i mea faitino, faʻapea foʻi ma au lava mea totino.

O le mea lea, faʻatoa mafai ona mauaina le manuia pe a fai o sao meatotino o loʻo faʻatonutonu saʻo, i nisi upu, latou te teu faʻafaigaluega.

Manatuao le mea na taʻua e faʻatatau e le gata i tupe ma meatotino, ae faʻapea foi i tomai faalemafaufau, malosi, faʻapea foi taimi.

O se atamai ma aoga faʻatupeina aumaia ai nei aoga i le olaga:

  • polofiti e le faʻamoemoeina i tau taimi;
  • tutoʻatasi tau tupe;
  • taimi avanoa mo gaioiga a le aiga, mea e fiafia i ai, femalagaaiga ma isi mea;
  • se lumanaʻi lumanaʻi e mafai ona e mautinoa ai.

E ala i le teu faʻafaigaluega poto, oe mafai ona galo e uiga i le manaʻomia faʻaalu se tele aofaʻi o taimi e faʻamalieina ai ou manaʻoga. Aua le faʻamoemoe e matua leai se mea e tatau ona faia, o le a tatau ai suesue, iloilo, ma i tulaga lamatia.

E ui i lea, e le o toe mamao atu, e maua ai na taumafaiga lelei iʻuga... E pei ona mafai tupe mama mautu... Muamua, e foliga mai o le a naʻo se tupe maua faʻaopopo, ae e faʻasolosolo ona mafai o le autu.

I se faʻaopopoga, aoga taua o le a mauaina i le faʻagasologa o tupe teu faʻafaigaluega. E mautinoa lava e ono maua mai i le lumanaʻi, tusa lava pe e te le manuia i le mauaina o tele tupe. I le auala, i se tasi o tusitusiga na matou tusia ai pe faʻafefea ona e maua tupe e aunoa ma le teu tupe faʻafaigaluega.

Faʻavasegaina o fomu ma ituaiga o teuga tupe faʻafaigaluega

3. O ituaiga autu o teuga tupe faʻafaigaluega ma a latou faʻavasegaga 📊

O tupe teu faafaigaluega e fesuisuiai. O se numera tele o a latou ituaiga e mafai ona iloga. Ma le isi, e tofu i latou ma uiga tulaga ese.

Ole eseʻese o faʻavae e tusa ma lea faʻatupega mafai ona faʻamatalaina taʻitaʻia ai i le i ai o le tele numera o faʻavasegaga. O le a matou faʻamatalaina lima faʻavae

Ituaiga 1. Faʻamoemoe i le mea teu tupe faʻafaigaluega

O se tasi o mea taua a le teuga tupe faʻafaigaluega o le mea lea e teu ai tupe.

O le faʻavasegaga lea e faʻavae i luga o lenei vaega:

  • Tupe teufaafaigaluega faʻailoa le mauaina o se aseta (puipuiga, tupe mai fafo, metala taua) mo le latou faʻatau mulimuli ane ina ua uma le siʻitia o le tau.
  • Tupe teufaafaigaluega tupe - tupe teu faʻafaigaluega i mea tau tupe eseese. Tele taimi, mo lenei faʻamoemoe, puipuiga, PAMM teuga tupe, faʻapea foʻi ma faʻasoa tupe e faʻaaogaina.
  • Faʻatau tupe - inivesi i folafolaga, toaga atiaʻe, e leʻi leva ona fausia kamupani. I lenei tulaga, ua latou manatu e amata amata gaosia tele tupe mama i le lumanaʻi. Faitau atili e uiga i taumafaiga faʻavae tupe teu faʻafaigaluega i se isi tusitusiga i la tatou mekasini.
  • Tupe faʻaalu moni faʻailoa le teutupeina o faʻaputugatupe i ituaiga eseese o tupe moni. Lenei mafai ona avea ma mauaina o se fanua fanua, inivesi i fausiaina, faʻatauina o se ua maeʻa pisinisi, puletaofia, laisene.

Ituaiga 2. E ala i taimi faʻafaigaluega

Mo tagata faʻatau tupe, e taua tele mo le a le taimi o le a faʻatapulaʻa ai a latou tupe ia latou faʻaaogaina. I nisi upu, o le faaupuga e taua, o lona uiga, o le taimi o le a faʻatupe ai le tupe.

Faʻamoemoeina i lenei vaega, o ituaiga nei o tupe teu faʻafaigaluega e iloga:

  • taimi puʻupuʻulea e le silia le tausaga le tupe teu faafaigaluega;
  • ogatotonu - inivesi mo le 1-5 tausaga;
  • taimi umi - o le tupe o le a faʻatupeina mo le sili atu i le 5 tausaga.

E mafai foi ona iloga se vaega eseʻese tupe faʻaalu faʻaletausagalena mafai ona faia mo soʻo se vaitaimi o taimi. E le gata i lea, o le polofiti mai ia latou e sau mai lea taimi i lea taimi.

O se faʻataʻitaʻiga sili o faletupe teu ma le faʻaliliuina o le aia i masina taʻitasi i se teuga tupe ese.

Ituaiga 3. Faʻalagolago i le ituaiga o umiaina

Afai tatou te mafaufau i le kamupani e faʻaputuina tupe e avea o se faʻavasegaga faʻavae, e mafai ona tatou tuʻua tasi:

  • pisinisi tumaʻoti - faʻatupeina e faia e se tagata toʻatasi;
  • tagata ese - faʻaputugatupe e faʻatupeina e tagatanuu mai fafo ma kamupani;
  • teutupe a le lautele - o le mataupu o eseese setete tino.

E i ai tulaga pe a le o tupe teu faafaigaluega uma a le tasi kamupani. I lenei tulaga, latou te talanoa e uiga i tuʻufaʻatasia pe palu inivesi.

o lesi foi mea, vaega o le tupe teu faʻafaigaluega anaina i le setete, o totoe - i se tumaoti faʻaputugatupe.

Ituaiga 4. I tulaga lamatiaga

O se tasi o faʻailoga taua o soʻo se teuga tupe faʻaalu o le tulaga o le aʻafiaga. Masani ai, e faʻalagolago tuusaʻo i tupe mama. I nisi upu, o le maualuga o le tulaga lamatia, o le sili atu tupe mama o le a faʻafaigaluegaina mea faigaluega.

O loʻo vaevaeina uma tupe faʻafaigaluega i ni vaega se tolu faʻamoemoeina i le tulaga o le aʻafiaga (faʻatulagaina i le faʻasologa o tulaga o le tulaga le mautinoa):

  • faʻaleoleo;
  • inivesi ma feololo faʻafitauli;
  • inivesi malosi.

E ui lava i le mea moni o loʻo i ai tagata faʻatau tupe o, i le sailiga o le tele o tupe maua, malilie e faʻaalia a latou tupe teu faʻafaigaluega i le tele o tulaga lamatia, o le tele o loʻo aloese mai le tele-lamatiaga inivesi. E popole pe faʻafefea pepe fouma tagata fai pisinisi poto masani.

O le tali i le faʻafitauli e mafai faʻateleina, lea, e ui lava e le fesoasoani e aveʻesea atoa le aʻafiaga, mafai tele faʻaititia ai. O le eseesega e malamalama i ai o le tufatufaina o tupe faavae i le tele o ituaiga o teuga tupe teu faafaigaluega.

Ituaiga 5. E ala i tupe teu faʻafaigaluega

Faʻamoemoeina i le mafuaʻaga mafuaʻaga, o ituaiga nei o tupe teu faʻafaigaluega e masani ona iloga:

  • tuusao faʻatupeina o lona uiga o tupe teu faafaigaluega tupe i le matata o le gaosiga o mea, faʻatauina atu o oloa ma tautua, o le tagata teu tupe faʻafaigaluega e masani ona mauaina se vaega o le faʻatagaina tupe faavae a le kamupani, lea e le itiiti ifo i le 10%;
  • faila aofia ai teutupeina i puipuiga eseese (e masani lava o faʻasoa ma faʻamau), e le faʻamoemoeina le faʻatautaia o teuga tupe;
  • atamai aofia ai tupe faʻafaigaluega e le pulega a le kamupani i le aʻoaʻoina o tagata faigaluega, faʻatautaia o vasega eseese ma toleniga;
  • tupe teu faʻafaigaluega - tupe o loʻo teuina i galuega eseese (masini, masini), faʻapea foʻi ma aia ma laisene.

I lea, e tele faʻavasegaga o faʻatupeina, faʻalagolago i eseʻese faʻavae.

Ona o le tele o ituaiga, e mafai e tagata teu tupe uma ona filifili le ituaiga o teuga tupe e fetaui lelei mo ia.

4. Lelei ma Leaga o Pisinisi Tumaoti 💡

Pei o se isi lava faʻagaioiga o le tamaoaiga, o pisinisi tumaʻoti e iai lana lava lelei ma minus... E taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete i latou aʻo leʻi amataina se faʻatupeina. O lenei mea o le a fesoasoani atili faʻaleleia le lelei o le gaioiga.

Polokalame (+) o pisinisi tumaʻoti

O penefiti o pisinisi tumaʻoti e aofia ai:

  1. O le teu faafaigaluega o se tasi lea o ituaiga o tupe maua pasi.Ole mea sili lea ona taua e teu ai tupe. E mo le manuia o tupe maua faʻatau tele o tagata amata amata tupe. O se tagata faʻatau tupe faʻaalu e faʻaaluina tele le taimi ma taumafaiga e maua tutusa aofaʻi o tupe nai lo le tasi e galue malosi o se tagata faigaluega.
  2. O le faʻatupeina gaioiga e sili ona manaia ma fesoasoani foi e aʻoaʻo mea fou.Faʻalauiloaina o le teu faʻafaigaluega gaioiga o le a faʻateleina faitau ma le tusitusi tautupemauaina le poto masani i le galulue faʻatasi ai ma meafaigaluega faʻafaigaluega eseese. I le taimi lava e tasi, o totogi masani totogi e monotonous, o le tele lea o le mafuaʻaga na inosia ai. I lenei tulaga, o le teuga tupe faʻamanuiaga aoga tele.
  3. Faʻatupeina faʻatagaina oe e faʻavasega au tupe maua.Masani ai, tagata taʻitasi mauaina tupe maua mai le tasi faʻavae - totogi mai le kamupanī poʻo litaea... E seasea tupu, tasi pe lua faʻavae e faʻaopopoina ia latou, mo se faʻataʻitaʻiga, tupe maua totogi fale... I le taimi e tasi, o le teu faʻafaigaluegaina faʻatagaina oe e tufatufa atu tupe faavae i le va o le le faʻatapulaʻaina numera o aseta, lea o le a mafai ai ona maua tupe maua mai faʻalapotopotoga eseese. Faʻafetai i lenei auala, oe mafai ona matua faʻateleina le puipuiga o lau oe lava poʻo le aiga paketi. Ua aliali mai a tupu le leiloa o tupe maua mai le tasi mea, o le a faʻaauau pea ona tafe mai tupe mai isi.
  4. Inivesi maua ai se avanoa e iloa ai oe lava ma ausia ai se tasi sini.Faʻataʻitaʻi faʻamaonia o tagata faʻatau tupe e tele avanoa e ausia ai a latou sini, faʻapea foi ma le alualu i luma. E mafua ona o le mea moni e saʻo faʻatupeina faʻatagaina oe e ausia mea lelei-soifua maloloinafaʻapea foʻi ma le faʻamatuʻuina o se vaega taua o le taimi. Lenei taimi mafai mafai ona faʻaaluina i aiga, mea fiafia, faʻatauaina e oe lava. O tagata teu tupe teu tupe e masani ona pito i luga i le mauoa o tagata.
  5. I le teori, o le tupemaua maua mai i le faʻatupeina gaioiga e le faʻatapulaʻaina.Ioe, o le aofaʻi o tupe maua galue e masani ona faʻatapulaʻaina e le tele o le taimi ma taumafaiga na faʻaalu ai. I le taimi e tasi, faʻatasi ai ma tupemaua tupemaua, e leai ni faʻatapulaʻaina.E le gata i lea, afai o loʻo faʻatupeina le polofiti e le toʻesea, ae toe faʻafaigaluega, o le toe faʻafoi mai o tupe faʻaalu o le a faʻateleina e tusa ma le tuʻufaʻatasia o aia.

Le lelei o (-) pisinisi tumaʻoti

E ui lava i le taua numera o lelei, faʻatupeina maua le lelei.

Faʻatasi ai ma mea nei:

  1. O le le lelei tele o le teu faʻafaigaluega o le tulaga lamatia.Tusa lava poʻo le a le faʻaogaina o mea faigaluega o le a faʻaaogaina, e i ai le avanoa o le atoa pe faʻaletonu leiloa o le tupe teu faʻafaigaluega. Ioe, afai e te teu faʻafaigaluega i aitalafu faʻatuatuaina, o le a faʻaititia le lamatiaga, ae o lea lava finau pea.
  2. Faʻatupeina e tumu i le popolevale popole.E moni lenei mea mo tagata amata. E masani lava, o le tau o mea faigaluega na faʻatupe ai tupe e faʻagaioia i se isi itu nai lo le manaʻo o le tagata teu tupe. E masani lava, o lenei mea e mafua ai le faʻavaeina o se faiaʻina, tusa lava pe mo se taimi le tumau. I nei tulaga, e faʻaalia e tagata o loʻo tetele le faʻatupeina o tupe popole i le mafaufau.
  3. Ole tele ole poto e manaʻomia e fai ai se manuia faʻatupeina.O le a manaʻomia e le aunoa ia aʻoaʻo ma faaleleia le tagata lava ia... I le tasi itu, o le mauaina o faʻaopopo le poto o se aoga gaioiga ma e leai se tasi o le a soʻoga. I leisi itu, o lenei o le a tele se taimi e alu ai. E le gata i lea, e taua le i ai o le manaʻo ma le loto-pulea, e le maua uma e tagata. I le taimi lava e tasi, i le leai o le poto talafeagai, tumaʻoti tumaʻoti avea pei o le fealualuaʻi i le pogisa.
  4. O le faʻatupeina gaioiga masani e le mautinoa ai se tupe mama tumau.E laʻititi lava mea faigaluega e faʻamaonia ai tupe maua. O le tele o taimi, e tatau ona faʻataua e tagata o loʻo teu tupe le faʻatauaina o fua faatatau ole tau, e le mafai ona maua pe a tupu se suiga ile maketi. E le gata i lea, o isi taimi o pisinisi tumaʻoti e mafua ai aʻoaʻoga leiloa... I le faʻatusatusaga ma tupe teu faʻafaigaluega, o filifiliga eseese mo gaioiga galue e maua ai le tele o faʻamaoniga o le mauaina o se aofaʻiga faifai pea o tupemaua.
  5. Ina ia amata faʻafaigaluega, oe manaʻomia tupe tupe.E le gata i lea, afai e fuafuaina e ola ma le mamalu ma lagolagoina se aiga mai le tupe mama maua, o le aofaʻi o tupe teu faʻafaigaluega o le a sili atu taua... O le fausiaina o sea laumua e mafai ona tele se taimi ma taumafaiga e alu ai.

I lea, faʻatusatusaina tulaga lelei ma tapulaʻa inivesi, e mafai ona tatou faʻauʻuina lena o loʻo sili atu le lelei nai lo leaga.

Ioe, e pule lava le tagata ia pe faʻafaigaluega i le laumua. Peitaʻi, matou te talitonu e sili le faʻafaigaluega.

Mo amataga, oe mafai ona faʻaaoga laʻititi aofaʻi ma mea faigaluega ma laʻititi aʻafiaga.

Faʻafefea ona faʻafaigaluega saʻo tupe i 5 sitepu - faʻatonuga mo tagata amata (dummies)

5. Faʻafefea ona teu tupe Tupe - O Se Laʻasaga-Laʻasaga Taʻiala i le Inivesi mo Tagata Amata 📝

Ole toʻatele o le au faʻatau tupe o loʻo tau mafaufau poʻo fea e faʻafaigaluega ai a latou tupe, faʻapefea foʻi ona amata amata faʻatupe. O le mafuaaga lena i le tusitusiga tatou te avatua laasaga ma lea laasaga faatonuga... O le a fesoasoani i soʻo se tasi e manaʻo e faia muamua laʻasaga i teuga tupe faʻapea ona ausia a latou sini faʻatupe.

Ioe, o le amataga tulaga e eseʻese mo tagata teu tupe taʻitasi. Peitaʻi, e i ai tulafono lautele e manaʻomia ona mulimulitaʻi i ai, e aoga mo mataupu uma ma tagata faʻatau tupe uma.

Ina ia amata ona teu tupe, e tatau ona manumalo valu sitepu sosoo. Ina ia manuia, oe le tatau ona lafoa se tasi o latou.

Laʻasaga 1. Iloiloina o tulaga tau tupe oi ai nei ma le faʻasologa tatau o mea tau tupe a le tagata lava ia

Muamua lava, e tatau ona e faʻamatalaina lau tupemaua... I lenei tulaga, o le mafuaʻaga o tupemaua tatau ona fuafuaina, pe faʻapefea ona tumau ma mautu latou. I se faʻaopopoga, o latou tele e tatau ona faʻasaʻo.

Toe iloiloina tau, e tatau ona tusia e tusitusiga. I le taimi lava e tasi, e tatau ona latou makaina le vaega o tupe faʻaalu, o lona uiga, o latou tasi-ese, masani pe faʻaletonu.

O le isi aitema o le fuafuaga faʻaletupe o se faʻamatalaga o le avanoa aseta... E mafai taʻavale, fale mautotogi, faletupe teu, laueleele ma itu i tafatafa o taulaga, puipuiga, sea ​​i le laumua faʻatagaina ma isi E taua le faʻailoa mai o le tau o aseta taʻitasi, faʻapea foʻi ma le aofaʻi o polofiti mai ia.

A maeʻa lena, ona fuafuaina lea tupe mama o aseta taʻitasi, lea e tutusa ma le fuataga o le polofiti latou aumaia i le tau. E foliga mai, o mea uma poʻo le tele o aseta o le a avea ma mea e le aoga pe manaʻomia ni tau faʻaopopo. I lenei taimi, o lenei tulaga e masani lava.

A maeʻa ona faʻamatalaina aseta, e taua foʻi le faia o se lisi aitalafu... Nei mafai ona avea ma ni noataga - togi, e aofia ai mokesi, faʻapea foi ma isi aitalafu, faʻapea, lafoga ma inisiua totogi.

I lenei laasaga, e taua le iloiloina o le aofaʻi o tupe faʻaalu ua totogiina mo totogi tutusa tausaga taʻitasi... E aoga foi le iloiloina o se pasene le vaevaega o tupe faʻaalu i le aofaʻi atoa o aitalafu.

O le tala faʻatatau o le tupe ua tatau nei ona fuafuaina i le faʻatusatusaina o fua faʻatatau e lua:

  1. Tupe faʻafaigaluega faʻafaigaluega - le eseʻesega i le va o tupe maua ma tupe faʻaalu;
  2. Tupe maua - le eseesega i le va o aseta ma aitalafu.

Sili, o le aoga o le muamua faʻailoga e tatau ona sili atu 10-20 pasene o le tupemaua. Afai o le lapoʻa o alagatupe faʻafaigaluegaina e leʻi oʻo i lenei tau aoga, pe faʻauia e itiiti ifo i le zero, ae le i amataina inivesi, e tatau ona e suʻeina auala o le toe faʻaleleia o mea tautupe o le paketi.

I le gasologa o le tusiaina ma auʻiliʻiliina le fuafuaga tau tupe, oe tatau ona faʻamaoni i le mea e mafai ai, oe le tatau ona taumafai e faʻanenefu luga o le taimi nei tulaga. E taua i le tala o le tupe ona faamatala mea uma e pei ona i ai.

E taua le malamalamao lena tonu le paketi tusia i lenei sitepu o faʻavae lumanaʻi fuafuaga tau tupe, a aunoa ma lea o le a le mafai ona tusia se ata sili ona lelei.

Ma le mea lea, o le iʻuga o le sitepu muamua e tatau ona o se malamalamaʻaga i o fea e sau ai lau paketi, ma faʻafefea ona faʻaalu ai.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e malamalama pe fia le tupe e totoe peʻa maeʻa ona faia le totogi autu, faʻapea foi ma le umi e mafai ai ona e ola peʻa fai o lisiti mai le autu faʻavae o tupemaua taofi.

Laʻasaga 2. Fausia se tupe faʻaleoleo

Mo le faʻaaogaina i le tulaga o ni tulaga le fuafuaina, oe tatau ona faia tupe faaleoleo... E tatau ona malamalama o le taua e le gata i totonu aoga fuafua, ae faapena foi i totonu mafaufau... O lenei faʻasao maua ai se malosi tele lagona o le talitonuina faʻapea foi ma le mautu.

O le iloaina o le tagata o loʻo i ai se laʻititi sapalai o tupe i le tulaga o le le mailoa tulaga o le olaga faʻaletino olaga psychologically sili atu le toʻafimalie.

O lona iʻuga, o tupe faʻaleoleo o loʻo fai ma sui o se auala taugofie, ae e sili ona aoga e faʻafaigofie ai le olaga, faʻapea foi ma le faʻaititia o le popole.

I faʻaupuga aoga, o le tupe faʻaleoleo o loʻo maua ai ni galuega se lua:

  1. Totogiina o tupe faʻaalu faifai pea i le mea e tupu mo soʻo se mafuaʻaga le mafuaʻaga autu o tupe maua taofi le toe faʻatumuina le paketi;
  2. Faʻatupeina o mea laiti - toe faʻaleleia o mea faigaluega a le fale, auaunaga a le fomaʻi ma isi mea.

O le tupe faʻaagaga lelei e tatau ona mafai ona faʻataʻitaʻia tau tumau i se vaitaimi e tutusa tolu masina muamua ono masina.

O le tupe faʻaagaga faʻaagaga e tatau ona teuina i le tupe o loʻo totogi ai tupe faʻaalu autu. I lenei tulaga, e sili le faʻaalu tupe i le faletupe.

E tatau ona e filifilia se faʻalapotopotoga aitalafu e faʻamalieina aiaiga nei:

  • auai i le teugatupe teuina faletupe faiga;
  • o le faʻatupeina aitalafu e le itiiti ifo i le limasefulu i tuutuuga o aseta poʻo o se lala o se tele faʻavaomalo kamupani;
  • o se nofoaga talafeagai, faʻapea foʻi ma se taimi faigaluega, o le a faʻatagaina ai oe e faʻaaoga tautua a le faletupe e aunoa ma le faʻaaluina o le aso atoa.

E le tatau ona filifilia tala pepa mo faʻaputuga, talu ai i lenei tulaga o loʻo i ai se faʻaosoosoga sili e faʻaalu tupe e le pei ona fuafuaina. Sili tatala taimi nei pe teugatupe teu... Ae ui i lea, i lenei tulaga, o le tului i luga o le teuga paleni e maualalo tele.

O le filifiliga lelei e mafai tupe teu. Ae e tatau ona e faʻalogo ua o gatasi ma faʻatonuga nei:

  • o le aofaʻi laʻititi o le toe faʻaleleia e tatau ona lelei mo le faʻasoa faʻalemasina;
  • afai e tatau ai, oe mafai ona toʻesea se vaega o tupe e aunoa ma le leiloa o le tului;
  • O le mea lelei, o le tului e tatau ona fuafua ma faʻamalolosi i masina taʻitasi.

Ua aliali mai a filifilia se faletupe, e le tatau ona avea le pasene o se tulaga faʻatulagaina. Ae e tatau ona e mataituina e le o le maualalo poʻo le maualuga i latou o loʻo i ai i luga o le maketi.

O le taimi lava e filifilia ai le faletupe ma le teuga tupe, e tatau ona e toe faʻatumu le teugatupe i le aofaʻi o le fuafuaina tupe faʻaleoleo.

Laʻasaga 3. Atinaʻeina o sini, faʻapea foi ma faʻamoemoe faʻatupeina

Ile taimi nei, e tatau ona filifili poʻo le a le mea o loʻo manaʻo le lumanaʻi fai i le olaga, o le a le mea e maua, o le a le meatotino e maua. Ma le isi, mo sini taʻitasi e manaʻomia le fuafuaina e fia se tupe e manaʻomia e ausia ai, i le a le tupe. I se faʻaopopoga, e taua le fuafua poʻo le a le itu e tatau ona ausia ai le faʻamoemoe.

A maeʻa loa ona faʻailoa sikoa, ua tatau loa tulaga, o lona uiga, i le numera, i le faʻasologa faʻasolosolo o le taua ma le faʻamuamua. I lea, o le a manino ai le mea o le tupe e tatau ona faʻatonutonu i le muamua.

Sitepu 4. Fuafuaina o lamatiaga taliaina

O le lumanaʻi tagata faʻafaigaluega i lenei taimi fuafuaina o le a le mea tau tupe ua ia naunau e tataliaia ausia au sini. Faʻapea foi i lenei taimi ua fuafuaina poʻo fea o faʻatupeina tulaga o le a le taliaina.

I se isi faaupuga, nisi tagata faʻafaigaluega tupe e fai lava si toʻafilemu e uiga i le le tumau tupe faʻaaluina e oo lava i le 40%... O isi, i se isi itu, lagona le matua le toʻafimalie tusa lava pe o leiloa tupu i totonu 10%.

Laʻasaga 5. Atinaʻeina o se fuafuaga faʻatupeina

Ile taimi nei, e taua le faʻailoaina o vaega nei mo oe:

  • le aofaʻi o le tupe teu faʻafaigaluega;
  • taimi faʻatupeina faʻavaitaimi - tasi pe faʻasolosolo foi;
  • le tupu mai o le a le ituaiga o lamatiaga e le taliaina ma e tatau ona puipuia muamua;
  • o le a le vaega o lona lava taimi taimi o loʻo sauni le tagata teu tupe faʻafaigaluega e faʻaalu i le puleaina o tupe teu faʻafaigaluega;
  • ua faʻatulafonoina mea faʻatapulaʻa faʻatupeina - o se tasi e matua le faʻafaigaluegaina i le ava malosi ma tapaa, o se tasi e fiafia e faʻatupe kamupani mai fafo ma isi mea faapena;
  • ua filifili poʻo fea ituaiga ma ituaiga o aseta o le a faʻatupeina tupe;
  • O a lafoga ono tulaʻi mai, faʻafefea ona faʻaitiitia.

A maeʻa loa ona faʻatulagaina aiaiga o loʻo i luga, e tatau ona faʻailoa manino pe faʻafefea ona faia filifiliga faʻatupeina O lona uiga, e tatau ona filifili poʻo fea itu e tatau ona amanaʻia ma o fea e le amanaʻiaina. I se faʻaopopoga, e taua le fuafuaina poʻo a gaioiga e tatau ona mulimulitaʻia pe a tutupu ni mea faapitoa.

E tutusa lava le taua e fuafua ai pe faʻafia ma i lalo o le aʻafiaga a le mea e auiliili ai le taimi nei le faʻatupeina o fuafuaga, faʻapea foi ma lalo o a tulaga e tatau ona iloiloina ma suia.

Sitepu 6. Faʻamalosi e faʻataʻitaʻia le atinaʻe atinaʻe

I lenei laasaga, o le taʻiala na atiaʻe i le laʻasaga muamua na tofotofoina e tusa ai ma le mataupu faʻavae "Faʻafefea pe a fai?"... Ina ia faia lenei mea, oe tatau ona fesili ifo ia te oe lava le aofaʻi maualuga o fesili ma tali i latou i le faamaoni pe a mafaia.

O le amataga o fesili e tatau ona faʻapea: a O le a tupu i aʻu sini faʻatupeina. O le vaega lona lua o le fesili (afai) faʻamoemoe i tulaga o le olaga o le tagata teu tupe ma e taʻitasi mo tagata taʻitasi.

Faʻataʻitaʻiga o faʻaiuga o fesili e aofia ai:

  • pe a leiloa laʻu galuega;
  • pe a ou maʻi tigaina;
  • a leaga le taʻavale.

O le iʻuga o ia faʻataʻitaʻiga e tatau ona avea ma atinaʻeina o se puipuiga inisiua puipuiga. O lona autu galuega o le fuafuaina o avanoa e le faʻatagaina le lafoa ai le faʻatinoina o le teuga tupe faʻaalu auala, e oʻo lava i se le lelei seti o tulaga.

Tele faigata e mafai ona le gata faʻailoa muamua, ae faʻapea foi ona inisiuaina pe a tutupu latou.

Sitepu 7. Filifilia se auala faʻafaigaluega

I lenei taimi, oe manaʻomia le filifili:

  • e ala i le kamupani lea o le a faatino ai le inivesi;
  • faʻafefea ona teu tupe;
  • faʻafefea ona aveʻese penefiti maua;
  • o ai e te fiafia iai ma o le a le aofaʻi e te manaʻomia e totogi ai (komisi ma lafoga).

Sitepu 8. Fausiaina o se teuga tupe faʻafaigaluega

Seʻi vagana ua maeʻa uma laʻasaga muamua o sauniuniga mo teuga tupe faʻafaigaluega, ona mafai loa lea ona e amata amata teuga tupe faʻafaigaluega... I nisi upu, na o le taimi nei e mafai ona e alu saʻo i le inivesi o tupe.

I lenei sitepu, oe manaʻomia le faia o mea nei:

  1. filifili ni meafaʻatino e fetaui ma le atinaʻeina o teuga tupe faʻafaigaluega;
  2. teu faafaigaluega i meatotino filifilia.

Toʻatele o le a fai mai o faʻatonuga tuʻuina atu e faigata tele, e le manaʻomia le uia o se tele numera o laʻasaga. O le mea moni, naʻo le faʻatinoina faʻatinoina o vaega uma e valu e mafai ona taitai atu ai se tagata teu tupe i le mulimuli taunuuga:

  1. O le a mafai ona e faʻavasega au oe tulaga faʻaletupe tulaga;
  2. O le a faia se tupe faaleoleo e teu ai pea mo le ono masina;
  3. O le ai ai le lagona o le talitonuina i le lumanaʻi, faʻapea foi ma inisiua faʻasaga i mea e ofo ai ma faʻafitauli laiti;
  4. O le a atiaʻe se gaioiga faʻapitoa e mafai ai ona faʻateleina au oe lava tupe;
  5. O le a aliali mai se faila faʻatulaga tupe lelei.

I latou e mafai ona foʻia nei faigata, i le tepa muamua, o sitepu mafai faʻamoemoe mautinoa lelei iʻuga mai tupe teu faʻafaigaluega.

Faʻamaonia Auala e Inivesi Sili Tupe e Faʻaaoga ai

6. Fea e teu ai tupe - TOP-9 sili auala e teu ai tupe a le tagata lava ia 💰

E i ai le tele numera o inivesi mea faigaluega. Filifilia o le sili lelei faʻatonuga mo oe lava, oe tatau ona faʻaauau e le gata mai i ou oe manaʻoga e uiga i le tulaga lamatiaga ma polofiti... E taua foʻi le tuʻufaʻatasia o metotia faʻatupeina ma le tulaga tau le tamaoaiga o le atunuʻu.

Matou te aumaia ia te oe le filifiliga sili ona lauiloa ma faʻatuatuaina mo teuga tupe.

Metotia 1. Faletupe

Teugatupe a le faletupe - o se tasi o sili ona taugofie, ma o lea o le sili ona lauiloa filifiliga faʻatupeina. I le teori, e mafai ona latou aumaia le maopoopo 10% i le tausaga Ae ui i lea, o aso nei tului pasene i le tele o aitalafu faʻaputuga ua faʻaititia, o lea, pe a filifilia se faletupe mo teutupe, oe tatau ona faʻaalu maeʻaeʻa auiliiliga

Faletupe o filifiliga faʻatupeina faʻapitoa... I se faʻaopopoga i le avea ma auala sili ona faigofie, e faʻapena foi ona le lamatia.

Faʻatasi ma le lelei o teuga tupe o mea nei:

  • inisiua mai le setete;
  • o le vaitaimi ole inivesi, faʻapea foi ma polofiti maua, e iloa e oʻo lava i le taimi o le inivesi;
  • avanoa;
  • maualalo le lamatiaga, o lona uiga, faʻatuatuaina.

Pe a filifilia se faletupe, fautuaina e le au atamamai le tuʻuina atu o le fiafia i faʻalapotopotoga tetele tautupe o loʻo i ai se poto masani umi, faʻapea foʻi ma se igoa taʻuleleia

Mafaufau i faletupe sili ona faʻatuatuaina ma maualuga tau.

Igoa o le faletupeLe maualuga tupe teuFua faatatau ile% ile tausaga
Svyaz-faletupeTupe maua maualuga i luga ole laiga10,1
SovcombankTupe maua maualuga9,8
TinkoffSaofaga atamai9,0
VTBTupe maua maualuga9,0
RaiffeisenTupe maua7,7
Faletupe AlfaAccumulator7,0

Metotia 2. Faʻatupeina i metala taua

Tupe teufaafaigaluega i uamea taua ua i ai i le taimi o le fanau mai o oloa oloa-tupe mafai ona aumaia tupe maua i latou e ona. Faʻaaogaina masani o ni metala taua auro, siliva, platinum, ma palladium.

E i ai le tele o tulaga mafuaʻaga lea o le tau o taugata metala na tumau i se tulaga sili ona maualuga mo le tele o tausaga:

  • leai se aafiaga o le pala;
  • aofaʻi faʻatapulaʻa o metala i le lalolagi.

I se taimi umi, o le taua o metala taua o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina. I le taimi e tasi, o faʻalavelave tau tamaoaiga, faʻapea foi ma isi suiga i le tamaoaiga, e matua leai lava se aoga i le tau o metala taua.

E tusa ai ma faʻamaumauga, na o le sefulu tausaga talu ai i Lusia, o le tau o auro (i rubles) na tupu latalata i le toeititi lava 6 taimi... I le taimi lava e tasi, ua talitonu le au atamamai e leai ni mea e mafai ai ona toe fesuiaʻi lenei tulaga i tausaga a sau.

E tele auala e teu ai tupe i metala taua:

  • faʻatau se auro faʻamau;
  • faʻatauina o tupe auro;
  • tatalaina o teuga tupe faletupe;
  • mauaina o sea i kamupani auro maina.

O le filifiliga sili ona faʻatuatuaina o mauaina faʻaletino o uamea... Ae e taua le mafaufauina o mea nei o inivesi i umi vaitaimi E le taumate e ono mafai ona maua ni polofiti e mafai ona maua mai i ia inivesi i le isi lima tausaga.

Mo i latou o loʻo sailia se tupe maua faʻavave, e sili le tatala uʻamea tala... I lenei tulaga, tino, auro poʻo isi metala taua e le faʻatauina. O se teugatupe ua tatalaina i le faletupe, lea tupe o loʻo faʻatauaina i tulaga o kalama o uamea.

Tupe maua mafai ona maua vave - o le aofaʻi i luga o tupe teu e masani ona toe fuafuaina i le fou tau o le uʻamea.

Tatala tala uamea Ole auala e sili ona sefe ile faʻaogaina ole metotia taua. E moni lenei mea ile faletupe e inisiua ai tupe teu.

Metotia 3. Faʻaputuga tupe faʻatupeina

Fefaʻatauaʻiga faʻatupe poʻo faʻatasi tupe O se metotia o teuga tupe, o le mea moni o le faʻaliliuina o tupe i le mavaega tausi.

O le faʻaputugatupe teu faʻaputugatupe tuʻufaʻatasi a ana tagata faʻasoa i mea tau tupe eseese. O le iuga o tupe mama e tufatufaina i tagata auai i le tupe. Ae o tagata na faʻavaeina le faʻaputugatupe soofaatasi e le tumau pea i le leiloa - latou maua foi o latou tului.

O le eseesega o fegalegaleaiga a tagata e umia sea ma le aseta pule o loʻo atagia mai i aiaiga faakonekarate. E taua le tatau i le tagata e ona sea ona suʻesuʻe ma le faʻaeteete i sea maliega. muamua Faʻafefea ona faʻafaigaluega i le tupe.

O le polokalame o gaioiga a se tasi faʻaputugatupe e matua faigofie. Tagata faʻatau e faʻatauina vaega o le faʻaputuga tupe lea ua valaauina sea... O tupe teu faafaigaluega o loʻo i le faʻamatuʻuina a le pule, o loʻo faia latou teuga tupe.

E fiafia pule i le mauaina o polofiti e mafai ai, talu ai latou lava latou te mauaina tupe maua i le tulaga o komisi, lea e fuafua o se pasene o polofiti.

O sea e mafai ona faigofie faatau ma faatau atu... O le mea lea, o ia teuga tupe faʻafaigaluega e matua suavai.

Faʻatasi ai ma le lelei o faʻatasi tupe o:

  • o tupe e pulea e polofesa;
  • O loʻo avanoa faʻatasi tupe mo tagata uma;
  • tupe maua e le lafoga;
  • tupe e pulea e le setete.

I le faaiuga o se vaitaimi faapitoa, o le aoga o le tupe e fuafuaina. O le iuga tupe maua e tufatufaina i totonu o tagata e umia sea i se fua faatatau i le sea o latou taʻitasi i le faʻaputugatupe.

E masani lava, o le aoga o se tasi faʻaputugatupe ua latalata i le 50 pasene... E toeititi faa lima ona sili atu le aoga nai lo teugatupe i faletupe. I le averesi, o le tupe maua tupe maua e uiga 30%.

Metotia 4. Inivesi i puipuiga

O se tasi o metotia e sili ona lauiloa e faʻafaigaluega ai tupe o inivesi i puipuiga... Ae aua neʻi galo o le galue ma lenei mea faigaluega e manaʻomia le malamalama i le tulaga o mea tau tupe ma tamaoaiga.

Mo i latou o loʻo faʻamoemoe mo ni tupe mama mo se taimi umi, o le faʻatupeina i uluaʻi faʻasoa na latou oʻo mai e mamao mai le filifiliga sili.

Mo le teu faʻafaigaluega i puipuiga e aumai ai ni polofiti moni, oe manaʻomia le i ai o le poto malamalama i le matata o le tamaoaiga pe i ai le poto masani i le taʻalo i luga o le faʻasoa tupe. Afai e leai se poto ma se poto, oe mafai ona faʻaliliu le laumua i se tagata poto masani fefaʻatauaʻi i le talitonuina.

A faʻatupeina i puipuiga, e le mafai ona mautinoa se polofiti. Ae peitaʻi, afai e manuia le teuga tupe faʻafaigaluega, e mafai ona e maua ni faʻamatalaga mautinoa. E mafai ona aapa atu i ai 100%.

E le gata i lea, o le polofiti mai tupe teufaafaigaluega i puipuiga e matua leai se tapulaa. O nisi na faʻamanuiaina le aufaʻatupeina na mafai ona mauaina ni oka 1000% i ni nai tausaga.

📣 Faʻamolemole manatua o oe ulufale i le maketi tau tupe e ala i se tagata e faia fefaatauaiga. O se tasi o mea e sili ona lelei o lenei kamupani fai pisinisi.

Metotia 5. Faʻatupeina i fale faʻatau fale

Fanua ma fanua o se sili ona lauiloa filifiliga faʻatupeina. E faigofie le faʻamatalaga - o le manaʻoga mo fale mautotogi, fale ma e oʻo lava i fale e leʻo nonofo ai e masani lava... E manaʻomia e tagata ni mea totino e nonofo ma fai pisinisi. E le gata i lea, o sea mea faigaluega o le a le mafai ona faʻaitiitia atoa.

Pe a filifili e teu tupe i fale faʻatau fale, e tatau ona manatuaina o lona tau, faʻapea foi ma le ono faʻatauina, o loʻo fuafuaina e le tele o numera o mea taua. E aofia ai, faʻapea, o le tamaoaiga tulaga i le setete, ma le itulagi tulaga.

E lua auala e faʻatupuina ai tupe maua mai pisinisi faʻatau fale:

  1. Totogi;
  2. Maua mulimuli ane.

Totogi avea o se tasi o ituaiga o pasiive tupe maua. O lē e ana le fale, na te mauaina tupe, e aunoa ma le faʻaaluina o le taimi ma taumafaiga. I lenei tulaga, aia tatau a meatotino ua lava e maua ai tupe maua.

Faʻatau o le meatotino mafai ona faʻatupuina tupe maua pe a fai o lona tau faʻateleina. Ae ui i lea, o aso nei o loʻo i ai faigata i le faʻatau atu lelei o fanua faʻatau fale. I le tele o itulagi Rusia, o le manaʻoga mo lenei aseta i aso nei e sili atu itiiti nai lo le sapalai.

Ae ui i lea, i nisi tulaga, tagata faʻatautaia mafai ona maua lelei toe faʻafoi luga o fanua faʻatau atu.


Mo ni auala talafeagai o teuga tupe i fale, vaai le vitio o loʻo i lalo:


E tele auala e faʻatele ai lau tupemaua:

  • mauaina o se mea i le taimi o le paʻu tau i le maketi ma faʻatau atu na o le maeʻa o latou tuputupu ae;
  • faʻatau fale faʻatau i le tulaga o le faʻavaeina o le faʻavae pe i le amataga laʻasaga o le fausiaina, ma faʻatau atu pe a maeʻa;
  • o le mauaina o fale mautotogi i se tulaga le lelei, o latou maualuga-lelei toe faʻaleleia, faʻatau atu ma se totogi muamua i le tau, lea, faʻatasi ai ma isi mea, totogi mo le toe faʻaleleia tau.

O aso nei o le maketi tulaga ua atiaʻe i se auala ua fautuaina ai e tagata atamamai ia taumamao mai le teu tupe i fale faʻatau fale. Latou te talitonu o le poto e faia o le faʻatali mo se faʻaletonu o le tamaoaiga.

Ua uma ona matou talanoaina auiliili e uiga i le teu faafaigaluega i fale, faapea foi ma le lelei ma le leaga o lenei auala o le teu faafaigaluega i totonu o la tatou tusitusiga.

Metotia 6. Inivesi i pisinisi

I le teori, o pisinisi pisinisi o se tasi o sili sili ona aoga filifiliga. O le mea moni, o le tatalaina o se kamupani manuia e mafai ona maua ai se lumanaʻi lumanaʻi le gata mo le tagata fai pisinisi lava ia, ae faʻapea foi mo ana fanau.

I le faʻataʻitaʻiga, o le manuia o se pisinisi e fuafuaina i le tele o numera o tulaga. Faatasi ai ma i latou o:

  • o le faʻailoga i le maketi filifilia saʻo;
  • tomai faapitoa o se tagata fai pisinisi;
  • o le a le amataga o le aitia o le;
  • faitau ma tusitusi o gaioiga na faia.

E tusa i faʻamaumauga, o le tele o kamupani gaumativa i le amataga tulaga. O le mea lea, e sili atu le lelei le amataina o sau oe pisinisi e ala i le faʻatauina o se franchise. Ua uma ona tatou talanoa e uiga i le mea o le franchise i upu faigofie i le tusitusiga muamua.

E mafai foi ona e inivesi i se kamupani ua sauni. I se isi tusitusiga, sa ma tusia ai e uiga i le teu faʻafaigaluega i pisinisi, ma aumai ai foʻi amataga i Lusia e mafai ai ona faʻatupe ai lau tupe.

Metotia 7. Faʻatupeina i amataga

Amataina o ni atinae fou tulaga ese i le vafealoaʻi poʻo le lalolagi pisinisi. I le lumanaʻi, latou maua se tulaga maualuga tulaga o polofiti.

I seisi faʻaupuga, afai e te filifilia le poloketi saʻo mo le teu faʻafaigaluegaina o tupe, oe mafai ona maua se tupe mama lelei.

Ae e aoga le iloiloina na o tusa o le 20% o ia galuega faatino aumaia tagata faʻatau tupe moni polofiti... O isi o loʻo le aoga pe manaʻomia faʻaopopo faʻaopopoina o tupe.

E le faigata tele ile inivesi ile tele o amataga. E i ai le numera tele o fausaga opea i luga o le Initaneti o lo o amataina tagata faʻaalia a latou poloketi, faatosina tagata faʻafaigaluega.

I le taimi muamua, oe mafai ona faia se maualalo faʻatupeina o ni afe rubles. O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe e suʻesuʻe le auala e teu ai tupe.

Faamanuiaga o amataga o le agavaʻa faʻafaigaluega i se aofaʻiga tele o pisinisi vaega. O le laufanua o fanua e toeititi lava leai foi se tapulaʻa - oe mafai ona teu faʻafaigaluega i totonu taulaga 'aʻai, Poloketi Europa, faʻapea foi ma i latou o loʻo tu i le itulagi o loʻo iai le tagata faipisinisi, e oʻo foʻi ia i latou o loʻo i totonu naʻo luga ole initaneti.

Metotia 8. Inivesi i poloketi Initaneti

O le Initaneti i aso nei o se tasi o sili ona taʻutaʻua ma sili ona toaaga atiaʻe vaega o pisinisi. O tagata faʻapitoa e faigaluega iinei e valaʻauina tagata fai tupe.

O se numera tele o le aufaipisinisi i luga ole laiga ua uma ona maua tupe luga ole laiga. E le gata i lea, o aso uma e tele ma tele atu o latou. E mafai ona e maua ni auala e maua ai tupe luga o le Initaneti luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Tagata faʻatau e manaʻo e avea ma tagata faipisinisi i luga ole laiga e tatau ona vave. E tatau ona e aveina se faʻailoga mo gaioiga ae leʻi aveina e isi.

Ina ia maua tupe i luga o le Initaneti, oe mafai ona faʻaaogaina:

  • faleoloa;
  • kulupu i luga o upega tafailagi;
  • faʻamatalaga fesoasoani;
  • blog;
  • nofoaga faʻafiafiaga.

E le manaʻomia le fatuina o se 'upega tafaʻilagi oe lava mai valu. E mafai foʻi ona e faʻatauina se poloketi na saunia e seisi. I le taimi lava e tasi, e taua le asia o le punaoa pe a mafai. I lenei tulaga, o le a mafai ona maua polofiti mai faʻasalalauga, vavalalata polokalama, faʻapea foʻi ma faʻatau tuʻusaʻo.

Afai e te filifili e faia sau oe lava poloketi, oe tatau ona amanaʻia o se le-tulaga faʻatauaina auala e talisapaia i luga o le Initaneti. Fai lau '' upega tafaʻilagi ia tulaga ese pe a mafai. Lenei o le a tosina mai ai le maualuga numera o tagata asiasi ia te ia.

Matou te fautuaina foʻi le faitauina o la matou tala e uiga i pisinisi i luga ole Initaneti, lea na matou faʻamatalaina ai pe faʻafefea ma poʻo fea e amata ai se pisinisi i luga ole laiga ma tuʻuina atu iai ni aitia silisili mo le fausiaina o sau oe pisinisi i luga ole Initaneti

Metotia 9. Forex

I aso nei, e mafai ona maua faʻasalalauga Forex i soʻo se mea. E masani ona ia faʻapea mai iinei e te mafaia maua miliona i ni nai aso. Peitai, e le o tagata uma malamalama pe o le a tonu le Forex.

I upu faigofie, Forex O se maketi i le lalolagi e fesuiaʻi ai tupe eseese i tau saoloto fausia.

I le faʻavae, o tagata uma e faʻaaluina le taimi, faʻaalu le malosi ma invests mafai ona maua tupe maua luga o le fafo fesuiaiga maketi. E taua foʻi le filifilia o se faʻatuatuaina kamupani faʻatuatuaina iinei. Ole tele o faioloa faʻamanuiaina e galulue e ala ile kamupani lea.

E mafai ona e fefaʻatauaʻi tutoʻatasi pe faʻaliliuina tupe mo le pulega e ala i teuga tupe a le PAMM. O auiliiliga i auala e maua ai tupe i luga o Forex o loʻo faʻamatalaina i se tasi o mataupu muamua.


Ina ia faʻafaigofie ona faʻatusatusa metotia o loʻo i luga o inivesi, na matou aotelegaina i se laulau:

Pepa faʻapipiʻiTaimi sili ona lelei e teu faafaigaluega aiPenefiti
Teugatupe a le faletupeMai le 1 tausagaMaualuga tulaga o le faʻatuatuaina
Uamea tauaTaimi umi - sili atu ma le 4 tausagaO le tuputupu aʻe i le tau o uamea taua
FefaʻatauaigaMai le 3 masinaTupe e pulea e polofesa
PuipuigaE i ai seisiLe faʻatapulaʻaina
O le meatotinoTaimi umi - sili atu ma le 3 tausagaMaualuga aitalafu
PisinisiTumau umi - tele tausagaMaualuga tupe mama
Amata aneMai le 6 masinaSe numera tele o poloketi e filifili mai ai
Polokalama InitanetiE i ai seisiAtinae malosi
ForexE i ai seisiTotogi vave

🔔 E iai foi se tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e faʻamatalaina auʻiliʻili atu e uiga i le teu faafaigaluega i cryptocurrency - matou te fautuaina ia faitauina.

Palota: O fea o iai le teugaoa sili ona lelei?


Matou te fautuaina foʻi e maimoa i se vitio i luga o le autu "O fea e teu ai tupe":


7. Laʻasaga autu o le agavaʻa faʻatupeina pulega 📋

I le puleaina lelei o a latou lava tupe faʻafaigaluega, e mafai ai e le tagata teu tupe teu tupe ona faʻaosofia le polofiti na maua mai ia latou, faʻapea foi ma le faʻaititia o le tulaga o le tulaga lamatia.

Oe mafai, moni, teu faafaigaluega i soo se mea, faalagolago lava i lau oe lava laki. Peitai, e sili atu le faia o teuga tupe faʻapolofesa pe a mafai.

Oe tatau ona galue i laʻasaga, ma le malamalama i le mataupu, iloiloina au oe agavaʻa i le saʻo e mafai ai. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e te alu ese mai inivesi aʻafiaga maualuga.

Vaega 1. Faʻailoaina muamua o le lumanaʻi faʻagaioiga

I le taimi o le uluaʻi iloiloga, auiliiliga eseese fuafuaina, aofia ai maketi tulaga... I le taimi lava e tasi, e taua le amanaʻia o le aotelega o atinaʻe o mea o loʻo teu tupe. I se faʻaopopoga, e taua le amanaʻia o faʻapitoa o le taimi.

o lesi foi mea, i taimi o faʻalavelave tau tamaoaiga, e le talafeagai le teu faʻafaigaluega i mea totino. I taimi faʻapenei, o le manaʻoga mo latou e paʻuʻu faʻasolo, ma e le mafai ona vave faʻatinoina.

E le gata i lea, a maualalo le manaʻoga, o tagata faʻatau tele, e pei o tagata atiae, e mafai ona matua faʻaititia le tau. O lona iʻuga, o le maketi o se atoa loto a pa'ū.

I lenei laasaga, e tatau foi ona e iloiloina fua o le poloketi teu tupe... I se faʻaopopoga, e taua le fuafua vave vaitaimi toe totogi.

Vaega 2. Fuafuaina o le aofaʻi fuafuaina o tupe teu faʻafaigaluega

Taua faaavanoa iloilo le aofaʻi o teuga tupe faʻaalu e manaʻomia e malamalama ai pe o lava avanoa tupe.

Oe tatau ona malamalama o lalo o le aʻafiaga o maketi suiga e mafai lava leiloa o tupe teu faafaigaluega... O le mea lea, e mafai ona e naʻo le faʻamataʻu tupe maua fua, o se aofaʻi e le mafua ai le toe faʻaleleia i le paketi a le aiga.

Vaega 3. Filifilia o se ituaiga o teuga tupe

A filifilia se filifiliga faʻatupeina, e tatau i le tagata teu tupe faʻafaigaluega ona taulaʻi ia latou lava agavaʻa.

O tagata amata e tatau ona faʻalagolago lava i le tupe o loʻo avanoa nei, faʻapea foi ma meafaitino ma lē malamalama aseta

I le lumanaʻi, pe a maua le poto masani i le inivesi mauaina ma maua le muamua tupe mama, o le a tele isi avanoa.

Vaega 4. Faʻasaʻoga o le poloketi faʻatupeina e tusa ma sini a le tagata faʻafaigaluega

O le autu o le teuga tupe faʻafaigaluega e faʻatosinaina le metotia o auala e atiaʻe ai le poloketi teu tupe.

Faapea, tupe na faʻatupeina i se faʻamoemoe taua o gaioiga mo na o le manuia o le mauaina o se polofiti. I lenei tulaga, e leai se aoga i le toe faʻatupeina o tupe maua maua ina ia mafai ai ona faʻateleina le fua o le gaosiga, faʻapea foi ma le atiaʻe fou faʻatau maketi.

O le tutusa tatau tatau ona faʻaaogaina i isi tupe faʻafaigaluega tupe - tupe teu, ma Initaneti.

Fautuaina e le au atamamai le tosoina o polofiti, faʻapena foi ma teugatupe faʻafaigaluega i le taimi lava e taunuʻu ai le sini.

Ae ui i lea, afai o le poloketi o loʻo iai le faʻamoemoe o le mautu, faʻaauau pea le tuputupu aʻe, e ono aoga le tolopoina ma le aveʻesega o tupe teu faʻafaigaluega. E faigata tele pe a teʻena le mauaina o se tupe maua faaopoopo tusa lava pe ua ausia le sini.

Vaega 5. Faʻataʻitaʻiga o le faʻatupeina lelei ma le vaʻai o le tulaga lamatia

Ile taimi nei, e manaʻomia le iloilo poʻo le a le aoga o le galuega faʻatupeina na faʻaalia i se vaitaimi.

I le tulaga o faʻailoga e ausia ai faʻamoemoega, e leai se manaʻoga e suia se mea. Ae peitaʻi, afai e leʻo ausia le tulaga o polofiti, e tatau ona e atiaʻe ni auala e fesoasoani ai e faʻasaʻo le tulaga ua iai nei.

Vaega 6. Mataituina o le poloketi pe a maeʻa lona amataga

O se taua vaega o le aoga o se teuga tupe faaalu poloketi o mataitu le tulaga o iai nei.

E ui lava i le mea moni e te le manaʻomia e auai malosi i le atinaʻeina o le poloketi ia maua pasif tupe maua, e tatau ona mulimuli ai. Muamua lava, o lenei e faʻatatau i tupe faʻaalu maualuga e pei o amataga ma pisinisi.

A o inivesi i mea faigaluega ma le laʻititi tulaga o tulaga lamatia, mataituina tatau ona faia tele laʻititi ifo.


O le mea lea, o le faʻatupeina lelei o faʻafoega e aofia ai le tele o laʻasaga taua. Afai e te taumafai e usitaʻia ia tulafono, e mafai ona e maua le tau sili atu i lau tupe teu faʻafaigaluega.

8. Faʻafefea ona Faateleina Lau ROI - 3 Faigofie Faʻataʻitaʻiga 💸📈

Vave pe mulimuli ane, o tagata fai pisinisi uma o loʻo feagai ma le manaʻoga e faʻaleleia le tupe maua i luga o tupe faʻafaigaluega. E tatau ona faia lenei mea mo tuputupu aʻe tupe mauama mo faʻaleleia le galueaina.

Tatou avatu tolu ni faʻataʻitaʻiga faigofie ole faʻafefea ona faʻateleina lau ROI.

Faʻataʻitaʻiga 1. Faʻatupe lelei

Pe a filifili e faʻafaigaluega i se faletupe, e feteʻenaʻi ma le manatu o le toʻatele, e i ai le avanoa e faʻateleina ai le polofiti o sea teuga tupe faʻafaigaluega.

Lenei o le a manaʻomia:

  • filifili faletupe e ofaina le sili ona lelei tuʻutuʻuga mo teuga tupe;
  • ia mautinoa le faʻatuatuaina o le filifilia faʻalapotopotoga tupe;
  • filifili le sili ona lelei tuutuuga e tusa ai ma aiaiga manaʻomia, maua ai le maualuga fua faatatau.

Oe mafai ona iloa pe faʻafefea ona saʻo le fuafuaina o se faletupe teuina / teuina i se tasi o a matou mea.

Faʻataʻitaʻiga 2. Polofiti aoga

Faʻateleina, tagata faʻatau tupe o loʻo inivesi tupe maua fua i pisinisi. Ma o lenei e sili ona taʻuamiotonuina - o le faʻatau atu o oloa moni ma tautua faʻatagaina oe e vave faʻateleina le aofaʻi o tupe.

E tele auala e faʻateleina ai lau tupe maua i lau pisinisi teu tupe faʻafaigaluega:

  1. E mafai ona e taumafai e faʻalautele lau au faʻalogologo. o lesi foi mea, a gaosi lavalava mo tamaitai talavou ono taumafai e ulufale i le talavou poʻo tamaiti foʻi maketi faiga. Tele taimi, ua lava naʻo le suia o le tele lautele, filifili se 'eseʻese ie ma faʻaaoga. O mamanu latou te le manaʻomia ona toe suia. Faalauteleina le maketi taulaʻi maua ai faʻamoemoe mo faʻateleina le manaʻoga... Lenei o le a mulimuli ane taitai atu i tuputupu aʻe.
  2. Faʻateleina le paketi mo fefaatauaiga. E aofia ai ituaiga uma faʻasalalaugafaapea foi ma le faaosofia sea... Lenei, pei o le muamua filifiliga, o le a taitai atu ai i le faateleina o manaoga i le lumanai. Eseese faʻasalalauga faʻagaioiga e faʻatagaina le tuʻuina atu o le oloa ia i latou e leʻi masani ai, ma faʻateleina le tauvaga.

Faʻataʻitaʻiga 3. Faʻateleina tupe maua e ala ile lelei o oloa

O le faʻateleina o le tulaga lelei o oloa faʻatau atu i taimi uma e oʻo atu ai i le ono faʻateleina o le manaʻoga. E taua foʻi le manatua pea o oloa maualuga e le manaʻomia ni faʻasalalauga taugata. Latou faʻatau atu i latou lava.

I se faʻaopopoga, manaʻomia mafai ona faʻateleina e ala i le faʻaofiina faʻaopoopo aoga uiga i totonu o le oloa, faʻapea foi ma le setiina o le tau i se taliaina tulaga.


I le taimi nei, e ala i le faia o ni laʻasaga, e le mafai e le tagata faʻatau tupe ona faʻateleina tupe mama i se taimi puʻupuʻu. Na ia mauaina le avanoa e fai ai teuga tupe sili atu tau-aoga... O lona uiga i le taimi umi-taimi o teuga tupe faʻafaigaluega, tupe maua o le a i luganai lo le amataga fuafuaina.

9. Tulaga lamatia o tupe teu faafaigaluega ma auala e tuuitiitia ai 💣📉

Nai lo matagofie le aofaʻi e mafai ona gafatia e le tagata teu tupe teu faʻafaigaluega i soʻo se mea faigaluega tautupe, faʻapea i luga i le iuga, le ono maua polofiti. Ae aua neʻi galosoʻo se fesoʻotaʻiga e fesoʻotaʻi ma se mautinoa lamatiaga... Aveʻese uma lē mafai.

E oʻo lava i mea e foliga mai e matua leai se afaina, e mafai ona taitai atu ai i leiloa o tupe.

o lesi foi mea, pe a faʻatupeina tupe i se teuga tupe faletupe, ei ai le aʻafiaga o le faletupe o le a pa'ū. Ae ui i lea, o loʻo i le malosiaga o le tagata fai pisinisi le faʻataʻitaʻiga e faʻaititia ai faʻafitauli o loʻo teu tupe.

Ua atiaʻe tagata atamamai se seti o tulafono, faʻamalieina e mafai ona matua faʻaititia ai le ono mafai o le le manuia o se teuga tupe faʻafaigaluega poloketi:

  1. Naʻo tupe maua fua e tatau ona faʻafaigaluega. O le tupe lenei, o le leiloa o le a le taitai atu ai i ogaoga taunuuga.
  2. E le tatau ona faʻalagolago i le intuition ma lagona pe a faʻatupeina. O faʻatusatusaga saʻo atoatoa ole matematika e mafai ona maua ai le manuia.
  3. Oe mafai ona puipuia oe lava pe a fai e te faʻaaogaina na o polofesa faʻatupeina mea faigaluega. Galulue ma paʻaga faʻamaonia o le a fesoasoani ia te oe e aloese mai fetauiga ma scammers.
  4. E le tatau ona faʻaalu au tupe uma i le tasi poloketi. Eseesega o tupe teu faafaigaluega, o lona uiga, vaevaeina i latou i le tele o itu, matua faʻaititia ai le ono aʻafia o le leiloa uma tupe.
  5. Aua neʻi galo e fausia ma tausia se tupe faʻaleoleo. I le tulaga o le leiloa o tupe teu faʻafaigaluega uma, o le a fesoasoani e nofo pea i luga, ma atonu amata toe inivesi.
  6. O le taimi lava e maua ai se polofiti e lava, o le muamua teu tupe aofaʻi tatau ona aveʻese mai le poloketi.
  7. I le gaioiga o teuga tupe faʻafaigaluega, oe tatau ona matua mulimuli i le atiaeina fuafuaga.
  8. Aua le tuulafoaʻia le fautuaga ma le fesoasoani a polofesa faʻafaigaluega.

O le mulimuli atu i nei fautuaga faigofie o le a fesoasoani e faʻaititia ai le faʻaititia o tupe faʻafitauli.

Tupe teufaafaigaluega fesoasoani ma togafiti mo fou ma tagata fou

10. Inivesi mo tagata amata - TOP-5 fesoasoani mo latou e manaʻo e amata amata teu tupe tupe 💎

Ua atiaʻe e tagata popoto ni fesoasoani mo i latou ua filifili e teu tupe mo le taimi muamua io latou olaga. O le mulimuli atu ia te oe e faʻatagaina ai oe ona ausia le sili atu ona lelei o au faʻatupega.

Motugaafa 1. Saunia le faʻavae mo lumanaʻi inivesi

Ina ia amata faʻafaigaluega, oe mautinoa o le a manaʻomia muamua laumua... I le amataga laasaga, oe le tatau ona faʻaaogaina taua tele.

E sili le faʻafaigaluegaina o se mea laʻititi mo se amataga, faʻasolosolo ona ausia polofiti, tupe faʻapoloaʻi mafai ona faʻateleina.

Ma lea foi, o le a matou taulaʻi atu lou mafaufau: oe tatau ona na o le teu faʻafaigaluega o tupe maua fua e le o fuafuaina e totogi mo taua tupe alu.

Motugaafa 2. Seti se sini faʻapitoa faʻatupeina

I le tasi itu, o le faʻatutuina o sini e le mafua ai faigata faigata. I le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faigata mo tagata amata ona faʻatutu ni sini latou te manaʻo e ausia i se taimi umi. I le taimi lava e tasi, o le le lava o se lelei-atinaeina fuafuaga e mafai ona taitai atu ai i le taofi i atinae.

O le mea lelei, o le tagata teu tupe faʻafaigaluega e tatau ona manino e uiga i le mea na te manaʻo e ausia. O le sini e tatau ona faapitoa, faʻapea, maua le selau afe rubles i le lua masina. O lenei faʻatutuina sini faʻateleina aʻoaʻiga.

Motugaafa 3. Taumafai eseʻese mea faʻafaigaluega

Aua le faʻatupeina i le sili ona lauiloa mea faigaluega. E manaʻomia le malamalama o tagata fai pisinisi taʻitasi e sili lona poto i nisi vaega.

Tatau ona faia auiliiliga o le oe lava agavaʻa ma fiafia i ai... A maeʻa lena, oe mafai ona taumafai e teu faʻafaigaluega i ni nai aseta e foliga mai o le sili ona manuia. I le iʻuga, oe ono mafai ona filifili le sili ona talafeagai mea faigaluega.

Motugaafa 4: Faʻaaoga le taugata tau faʻatonutonu

E finau le toʻatele e leai ni a latou tupe e faʻatupe ai. O le mea moni, o le puleaina lelei o lau faʻaaluina e masani ona fesoasoani e faʻasaoloto ai tupe aofai o tino.

Ua lava e taofi ai le faʻaaluina o tupe mo nisi filifiliga a le faitalia ina ia mafai ai ona faʻaputu se mautu aofaʻi o tupe... Sa matou tusi e faʻafefea ona sefeina lau tupe ii.

Motugaafa 5. Faitau tusi i le teu faafaigaluega

E i ai le taua aofaʻi o tupe teu faafaigaluega tusitusiga i luga o le upega tafailagi i aso nei. Taʻitasi i nei ituaiga o le a mauaina se mea e fetaui ma ia.

Tele tusi na tusia faigofie ona maua ma gagana malamalama... O le mea lea, afai o le tusi a le tusitala foliga mai e faigata tele mo oe, lagona saoloto e tolopo le tusi. Masalo ua le oo mai lona taimi. Faitau mulimuli ane.


O le mea lea, o tagata fou teu tupe faʻafaigaluega e tatau ona faʻalogo i le fautuaga a polofesa. Lenei o le a mautinoa fesoasoani ia te oe ausia le manuia i lau teuga tupe.

11. FAQ o teuga tupe faʻafaigaluega - tali i fesili e masani ona fesiligia 🔔

O le inivesi gaioiga e tele vaega ma luʻitau. O le mafuaaga lena o le tele o fou maua ai le tele numera o fesili.

Ina ia le suʻesuʻe se tagata fou tupe faʻafaigaluega mo ni tali ia latou, suʻesuʻeina le tele o tusitusiga, matou te tuʻuina atu ia latou i le faʻaiuga o le lolomiga.

Fesili 1. O a foliga vaaia o tupe teu faafaigaluega i fafo i Lusia?

I tausaga ua tuanaʻi, o tupe teufaafaigaluegaina mai fafo i le tamaoaiga o Lusia atoa, faapea foi ma poloketi a le tagata lava ia, ua matua faaititia lava. Ua valoia e tagata popoto e faapea, i se taimi lata mai nei lenei tulaga o le a tumau.

E tusa i fuainumera, le tele o tupe teu faafaigaluega i le taimi nei faʻaititia e sili atu i le 90%... Matou te manatu o mafuaʻaga mo lenei e manino i tagata uma - o taua taua suiga ua faia i le lalolagi.

O le mea moni, o le tamaoaiga o Rusia e sili ona manaia mo tupe mai fafo. E mafua lenei mea i maualuga tulaga o polofiti ma faʻamoemoe taua.

Seʻia oʻo mai nei, o tagata e ana le tupe mai fafo ma le manaʻo tele, e aunoa ma le fefe, faʻafaigaluega i faʻalapotopotoga ma poloketi o loʻo atiaʻe i Lusia.

I luga 2011 tausaga, o le aofaiga atoa o tupe mai fafo teu faafaigaluegaina i le tamaoaiga Rusia na i le tulaga tolu selau piliona tala... Lenei aso o lenei tulaga e laʻititi.

Pe o le a suia le tulaga i le lumanaʻi faʻamoemoe i luga o le tele numera o tulaga e uiga i le polokiki ma tamaoaiga tulaga.

Fesili 2. O le a le feagaiga e teu ai tupe?

Maliega faʻafaigaluega poʻo maliega faʻavae o se pepa aloaia tusia i luga e tusa ma se faʻapitoa pepa. O sea maliega e faʻasaʻosaʻo ai le teutupeina o tupe faavae a le tagata inivesi i soʻo se mea faigaluega e manatu ai o le mauaina o tupe maua mulimuli ane.

Tupe a le le setete pe tagata tumaoti - se kamupani poʻo se tagatanuʻu. I se faʻaopopoga i lau oe lava tupe, oe mafai foi faʻafaigaluega nonoina pe ave i le pule.

O loʻo taʻua mai i le maliega o teuga tupe vaitaimi inivesi tupe. A maeʻa le aso atofaina, ona toe faʻafoʻi lea o le tupe i le tagata fai pisinisi. I se faʻaopopoga, o le konekalate e tatau ona faʻailoa mai ai le fomu tupe totogi o tupe teu faafaigaluega o le a totogiina.

Oe mafai ona faʻamasani ia oe lava i se faʻataʻitaʻiga konekalate i le sootaga i lalo:

Sii mai le maliliega faʻatupeina (faʻataʻitaʻiga) (.doc, 37 kb.)

Fesili 3. Faʻatonu (moni) ma faʻatupega (tautupe) inivesi - o le a ma faʻafefea ona latou eseʻesega?

E lua ituaiga sili ona taua o teuga tupe faʻafaigaluega - tuusaʻo pe moni ma portfolio poʻo tupe faʻatupeina.

O le latou eseesega autu o lena i le faʻatupe saʻo ua mafai ona faʻatosinaina faʻaiuga faia i le kamupani... Lenei masani lava aofia ai le mauaina o se pulea siteki i le kamupani. Tupe teu faafaigaluega tupe auai i pisinisi e le o fuafuaina. E mafua mai i lenei eseesega faʻavae e mulimuli uma isi.

Matou te talitonu e fautuaina e faʻatusatusa ituaiga lua o tupe teufaafaigaluega i le tulaga o se laulau:

Faʻatusatusaga faʻamatalagaInivesi tuusaoTupe teu faafaigaluega tupe
Faʻatau mea faigaluegaO se taua numera o sea (puleaina siteki) ua faʻatauina, e faʻatagaina ai oe e auai i le pulega o le kamupaniFaʻatauga o faʻasoa i soʻo se voluma le oʻo atu i le puleaina siteki, auai i galuega a le kamupani e le fuafuaina
Faʻavae o tupemauaTufatufaina

Le eseesega i le va o le faʻatau atu ma le faʻatauina o tau o se faʻasoa

Pasene i le tufatufaina o polofiti a le kamupani
Tufatufaʻamatalaga Tupe maua
Inivesi vaitaimiE tatau ona faʻatupe tupe mo le umi ma le umi vaitaimiE faʻatupeina mo se vaitaimi puʻupuʻu
Faatonuga o le faʻaaluina o tupe maua e le kamupaniMasani lava mo le faʻafouina ma le toe faʻatulagaina o aseta tumauE i ai seisi

Fesili 4. O le a le aoga o tupe teufaafaigaluega?

O tupe e maua e le kamupani i le gaioiga o le teu faʻafaigaluega i ana gaioiga e masani ona faʻasino i faʻatauga o aseta tumau... E masani lava o ia teuga tupe faʻafaigaluega o le a totogi mo se vaitaimi umi lava o taimi. Mai lenei manatu, o le gaioiga o le teu faʻafaigaluegaina tupe e mafai ona iloga leaga ma tupe teu faafaigaluega.

Tupe faʻaalu tele o le aofaʻi atoa o tupe teu faʻafaigaluega. I se isi faaupuga, lenei e mafai ona aofia ai tupe faʻatonu atu i le faʻatulagaina o fou fausiaina, le faʻatauina o le tele o mea totino o aseta tumau, o le mauaina o atamai atamai.

O le toe totogiina o tupe faʻatupeina i le gaosiga e tupu i le tau o le faʻaititia o toʻesea. Ma, tupe teu faafaigaluega O le eseʻesega i le va o tupe faʻaalu tele ma ia (faʻaititia o le tau) toʻesea.

Ole aofaʻiga o tupe teu faʻafaigaluega e mafai ona avea leagama lelei tulaga faatauaina Seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa i tulaga ia:

  • A faʻapea o le aofaʻi o toʻitiʻitiʻitiʻiti toʻeseʻesea sili atu i le tupe faʻaalu tele, o le a tulaʻi mai se tulaga pe a fai o le faʻailoga o le upega tafaʻilagi o le a itiiti ifo i le zero. Lenei ua manino ai ua siitia le kamupani i faaletonu o le tamaoaiga.
  • Afai o le tupe faʻaalu tele e sili atu nai lo le faʻaititia o toʻeseʻega, o le tau aoga maua se taua taua. I le taimi e tasi, e mafai e se tasi ona faʻamasinoina mea o loʻo matauina i le kamupani le tuputupu aʻe o le tamaoaiga.
  • E mafai foi le tulaga lona tolu - pe a fai o le tupe teu faafaigaluega e leai se mea. O se faʻaiʻuga tutusa e taʻu mai ai mautu i le kamupani.

O fuainumera ma aofaʻiga o tupe teufaafaigaluega o loʻo suia i taimi uma. Lenei tupu i lalo o le aʻafiaga o mea nei:

  • atinae o tulafono faʻatulafonoina;
  • lafoga;
  • o le tulaga i le tulaga o polokiki ma tamaoaiga;
  • alualu i luma faapitoa.

E masani lava o mea taua e faʻaosoina ai le tulaga o tupe teu faʻafaigaluega e le tumau. O loʻo minoi pea. Lenei, e tusa ai, taʻitaʻia ai i se faʻaauau suiga i inivesi faatinoga.

O le siʻitia o tupe teu faʻafaigaluega e masani lava ona faʻateleina ai le tau o aseta tumau. O lona iʻuga, ua lelei le faʻatupeina o tupe. Afai tatou te faʻamasinoina nei faʻailoga i se tulaga lautele a le atunuʻu, e mafai foi ona maitauina e mafai ona i ai se aafiaga taua i tupe maua a le atunuʻu.

E fiailoa lava o le siʻitia o tau o tau e mafua ai le siʻitia o tupe faʻatupeina mo teuga tupe faʻafaigaluega. I luga o le fua faʻatatau a le kamupani, o le aofaʻi o taumafa e aafia ai le faʻatosinaina o le aufaʻatosina. O se sootaga tutusa i le va o tupe teu faafaigaluega ma le taumafaina i le tamaoaiga ua valaauina o le feteʻenaʻi o le faʻasao.

Ua aliali mai o le faʻailo o tupe teu faʻafaigaluega ua mafai ai ona faʻamasino le gaosiga gafatia o se faʻalapotopotoga i le tulaga o loʻo iloiloina.

Fesili 5. O le a le mea e sili ona lelei e teu ai tupe i pasene maualuga?

Pe a filifili i le tupe teu faʻafaigaluega, o le tagata faʻatau e feagai ma le faʻafitauli o le filifilia o le sili mea faigaluega.

Masani ai, o filifiliga nei e manatu e sili ona aoga.

  1. Tupe teu tupe. A o faʻatupeina tele tele aofaʻi i luga o teugatupe ma masina faʻaopoopo tului, o lenei filifiliga mafai ona avea se siitaga lelei i penisiona poʻo totogi... E le manaʻomia le faʻaaluina o taimi ma taumafaiga, ma o le aʻafiaga e maualalo. Peitaʻi, i se vaega laititi o teuga tupe faʻaalu, o le a le taua le tupemaua.
  2. Inivesi i faʻasoa o loʻo avea ma se tasi o filifiliga sili ona aoga e faʻatagaina ai oe e faʻamoemoe e maua ni polofiti taua i le taimi umi... Ae o le tagata faʻatau e tatau ona sauniuni mo le mea moni a faʻapea e paʻu le tau o le aseta, ono tupu mai le leiloa. O le mea lea, ae e te leʻi faʻaaluina i faʻasoa, e aoga le iloiloina o le tulaga o le aʻafiaga. O se filifiliga sili ona lelei o le tuʻuina atu lea o le laumua i se faʻatau oloa tau maketi.
  3. Fefaʻatauaiga faʻataga oe e faʻaliliu tupe i se pule faʻapitoa. I se taimi umi, latou te faʻatagaina oe e faʻamoemoe i tupe maua, sili atu i luga tau... O le le lelei o le mea faigaluega o le faigata i le sailia o le itu o teuga tupe faʻafaigaluega, faʻapea foi ma le tele o le tutusa tupe faavae.
  4. PAMM teugatupe aofia ai le faʻaliliuina o tupe i le pulega o se poto masani faioloa. O lona iʻuga, e foliga mai o se polofiti o sili atu 50%... O le lelei o lenei filifiliga o le mauaina o se vave tele tele tupe maua. Peitai, e i ai foi se taua iloga - o se maualuga tulaga o tulaga lamatia.

Tele tagata e manatu foʻi ose mea faigaluega e faʻatupeina sili ona lelei e faʻatagaina ai oe ona maua ni polofiti tetele, faʻatauga o mea totino... Ae ui i lea, o le mea na mauaina ono mafai ona faʻapipiʻi ma le tagata faʻafaigaluega tupe.

I se tulaga faʻapena, afai e te manaʻo e faʻavave ona faʻagaioia, e tatau ona e faʻapaʻu le tau. E aliali mai e mafai ona aoga tupe teu faafaigaluega fale, ae o le tulaga o le tulaga lamatia e maualuga.

Fesili 6. O fea e mafai ona e faʻaaluina ai se tupe laititi (mai le 100 - 1000)?

Tele tagata e talitonu e naʻo tagata mauʻoa e mafai ona faʻaaogaina latou teuga tupe. E sesē lenei manatu. E le gata i lea, o tala e lauiloa mo le talaaga o tagata e toʻatele o tagata, e leai se mea i a latou taga, na iʻu ina avea ma miliona miliona ma piliona piliona. I le auala, tatou i ai se tusitusiga luga o la tatou 'upega tafaʻilagi e maua ai fautuaga mai tagata sili ona mauoa i le lalolagi pe faʻapefea ona avea ma miliona miliona mai le maosiosi.

E masani ai, e le mafai ona finau o soʻo se tasi e amata ona teu tupe faʻafaigaluega o le a mafai ona mauoa. Ae ui i lea, o mea moni o loʻo sosoʻo mai e fiafia i le mea moni e tatau i tagata uma ona amata amata teu tupe, a itiiti mai i ni aofaʻi laiti.

  1. Lea faʻatagaina oe e faia se tupe faaleoleo - sina laʻititi o tupe, lea i le tulaga o le le fuafuaina tulaga o le a faʻaumatia le manaʻoga e suʻe mo se tasi e nono mai.
  2. Tupe teufaafaigaluega fesoasoani fausiaina sefe. O lona iʻuga, o le a mafai ona e faʻatau e le lava ai totogi e aunoa ma le faʻaaogaina o togi.
  3. Tupe faavaeina faʻatagaina oe e fausia se tasi pe sili atu faʻavae o faʻaopopo tupe maua pasif.

E toʻatele e talitonu e le mafai ona latou ausia ni faʻamatalaga ua faʻamatalaina, talu ai e leai ni a latou tupe maua fua. O le mea moni, tagata uma mafai ona faʻasaoina masani se laʻititi aofaʻi o tupe. I le iuga, o le a latou fesoasoani e faʻatele le paketi a le aiga fale o manuma latalata atili foi i sini faamoemoeina.

O le finau poʻo fea e te faʻatupeina ai se tupe laʻititi, e tatau ona e fuafuaina pe fia i mea tau tupe. Ioe, mo se tasi 1 000 tala e le o se tele tupe, ae mo se tasi ma tasi selau rubles e matua moni lava.

Talu ai o le a matou iloiloina eseese meafaigaluega faʻafaigaluega, o le a matou ave mo sina laʻititi 100 - 1000 tala... E le gata i lea, i tulaga e ono laʻititi ai tupe teu faʻafaigaluega, o le a tatou talanoa e uiga i lenei.

Filifiliga 1. Faletupe

A filifilia le filifiliga mo le teu faʻafaigaluegaina o le aofaʻi maualalo o tupe, muamua lava, e saʻo lelei faletupe teu... E le gata i lea, o lenei mea faigaluega e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i teutupeina o tupe faavae i le aofaʻi mai selau rubles.

O le tele o faʻalapotopotoga aitalafu e ofoina na ituaiga filifiliga. E faʻatatau lenei, muamua lava, i teuga tupe eseese ma teuga tupe manaʻomia. O ia tuʻutuʻuga o le a aoga tele, aemaise mo i latou o loʻo amata ona fausia se tupe faʻaleoleo.

Peitai, i le tele o tulaga, pe a vaʻai totoʻa i lenei filifiliga, e toʻatele e teʻena ona o le matua maualalo o tupe maua. E seasea ufiufi le tau o le tau, aemaise pe a fai tatou te amanaʻia manaoga tupe teu.

E ui i lea, afai tatou te mafaufauina lenei filifiliga o se auala o faʻaputuputuga, e matua taliaina. O le mea moni o le tele o tausaga, faʻatasi ai ma le toe faʻatumuina masani, o le aofaʻi i luga o teuga tupe o le a faʻateleina e le tele numera o taimi.

O le mea lea, i latou e leai ni tele tupe e tatau ona mafaufau i lenei filifiliga. Ole mea taua ole filifilia o se teuga tupe e mafai ona toe faʻatumu i soʻo se taimi ma mo soʻo se aofaʻiga.

Filifiliga 2. Faʻatauina o tupe mai fafo

Tele o tagata e mananaʻo e teu a latou tupe teu i tupe mai fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu tala... E manatua pea e tagata Lusia mea na tutupu ina ua paʻuʻu le ruble, ma o lona iʻuga na faʻaititia ai lona mana faʻatau.

Ile faʻavae, e laʻititi lava le aofaʻi e mafai ona faʻafaigaluega i tupe - mai faitau selau rubles... Ae e le fautuaina e tagata atamamai le faʻatauina o tupe siliva, talu ai mulimuli ane latou te ono le taliaina i soʻo se mea.

E faigata lava ona masalosalo se isi i le lumanaʻi o tupe mai fafo (tala ma Euro) o le a tupu faʻasaga i le tupe. O le mea lea, i se taimi umi, o lenei faʻatupeina filifiliga e matua taliaina.

Peitai, e i ai le avanoa o le fua faatatau o le a amata ona pa'ū i sina taimi. Afai i lenei taimi faʻapitoa e te manaʻomia tupe, oe o le a maua ai oe i totonu leiloa.

E le gata i lea, e faigata ona mate poʻo le a le tupe e aoga le faʻatau. Tele o taimi, o le fesuiaiga o fesuiaʻiga o se tasi o iunite i fafo e faʻatatau i seisi suiga le mautonu.

Mafaufau i tupe o se taimi uʻumi taimi faʻatupeina filifiliga, e aoga le faʻaaluina auiliiliga ma le totoʻa o lona aoga... I se taimi umi, e masani ona faʻapipiʻi tupe a le atunuʻu, e ono sili atu le polofiti na i lo tupe mai fafo o loʻo teu "ile teuina".

I le auala, i le filifiliga, oe mafai ona tatalaina se tupe teu i tala poʻo Euro. Ma o le a mafai ona maua e le gata i le siʻitia o le fua faatatau, ae ia maua foʻi se pasene mautinoa.

I se faʻaopopoga, tagata faʻapitoa e le fautuaina le tuʻuina o tupe i tupe mai fafo i taimi uma. Afai e i ai se paʻu taua i totonu, e sili atu le toe foʻi i rubles. A faʻapea e taugofie le tupe, e mafai ona e toe faʻatau. Ma e mafai ona e maua sina faʻaopopo tupe maua taumate.

Filifiliga 3. Faamalumaluga

Mo i latou e fia faʻafaigaluega afe tala, e mafai lava ona mafaufau i le filifiliga o le teu faʻafaigaluega i latou i puipuiga, faʻapea, sea pe noataga... O lenei aofaʻi o le a lava e faʻatau ai se laʻititi o latou.

Ae ui i lea, o sea mea faigaluega e le talafeagai mo i latou e leai se malamalamaaga i le tau faʻatau oloa. Aua neʻi galo o le a faʻamanuiaina o le a faʻamanuiaina pe a mafai e mafai ona valoʻia le fea puipuiga o le a tulaʻi mai i le tau.

E taua foʻi le mafaufau o le teu faʻafaigaluega i puipuiga i le tele o auala e sili atu le faigata nai lo le faʻatau o tupe:

  1. O le unite tau tupe a se atunuʻu mamao e mafai ona faʻatau i soʻo se faletupe. Ina ia faʻatau faʻasoa, e tatau ona e felagolagomaʻi ma se kamupani fai pisinisi.
  2. I le tulaga o le bankruptcy o le tagata faʻatupeina, tagata faʻatau tupe ono afaina ai le leiloa uma tupe teu faʻafaigaluega i puipuiga. I le taimi e tasi, o le tau o fesuiaiga o tupe mai fafo o le a le pa'ū i le zero.

E ui lava i mea le lelei, ae matou te fautuaina le faʻaaogaina o puipuiga e avea o se mea faigaluega faʻafaigaluega. O le mea moni o le i le taimi umi, ma le lelei filifiliga o se puipuiga, oe mafai ona maua se taua tele.

Filifiliga 4. O uʻamea taua

Mo i latou o loʻo manaʻo e faʻafaigaluega se aofaʻiga ua uma selau tala, oe tatau ona faʻalogo i le ono mafai ona faʻatau uamea taua... Ae leai se mea e tatau ai ona e faʻatauina mea teuteu. O latou tau e muamua faʻateleina, pei ona aofia ai gaosiga tau, ma galuega a tisaini.

E le gata i lea, tusa lava pe le ofuina le aitema, e faigata tele ona faʻatau atu mulimuli ane i se tau moni, talu ai o le a avea ma lona lua-lima.

O le mafuaaga lena na o le faʻatauina o faletupe piliona, faʻapea foʻi ma tupe teu tupe faʻafaigaluega, e tatau ona avea o tupe teu tupe.

Afai e te manaʻo e teu tupe i auro, oe tatau ona mafaufau i mea nei:

  1. E faigofie atu le faʻatau auro nai lo le faʻatau atu i se taimi mulimuli ane. E fiailoa e oʻo lava i faletupe e faʻatau atu lenei uamea taua e le o taimi uma e toe faʻatau ai.
  2. Talu ai nei, na maitauina e le gata i taimi o le tuputupu aʻe i le tau o metala taua, ae faʻapena foi lona paʻu.
  3. O le laʻititi o le auro faʻamau, o le sili atu le tau ile kalama oe tatau ona totogiina e faʻatau ai. A faʻatau tupe laʻititi, o le mauaina e ono le aoga.

Filifiliga 5. Fetuunaiga o masalosaloga

Talu ai nei, o se lauiloa filifiliga mo teuga tupe faʻatupeina ua avea fefaatauaiga fesuiaiga... E mafai ona avea ma taumatematega uma i puipuiga i luga o fesuiaiga o tupe ma tupe mai fafo i luga o Forex.

I aso nei, i le tauiviga mo tagata taʻitoʻatasi, na amata ona ofo le tele o faioloa e amata fefaʻatauaiga e ala i le teu faʻafaigaluegaina o le aofaʻi maualalo o tupe - mai le tasi tala... Pau lava le 'eseʻesega o le fefaʻatauaiga o le a le faʻataunuʻuina i le atoa vili, ae vaevaevae.

Tasi le itu, fefaʻatauaiga i luga o le fesuiaiga faʻatagaina oe e vave faʻateleina e oʻo lava i se laʻititi laumua. Ma seisi - e tatau ona sauni le tagata faʻafaigaluega tupe e faʻamomoe uma tupe teu faʻafaigaluega.

E taua le malamalamaae e te leʻi faʻatau atoatoa, e tatau ona e mauaina le malamalama tele ma le poto masani. Peitaʻi, e oʻo lava i le faʻatautaia ma le manuia o mea, e leai lava se mautinoa o se polofiti.

Ua aliali mai o le stock speculate o se sili lelei filifiliga mo inivesi mo i latou o loʻo naunau e faʻaalu se taimi i au lava suʻesuʻega. Matou te fautua atu e amata i le tusitusiga "Forex Education mai valu".

Matou te le mafaufau ma le loto i filifiliga pe a faʻatamala le maua o se polofiti. Faʻasalalauga i luga ole initaneti folafolaina se mautu tupe maua mai kasino, taʻaloga i luga ole laiga, ma HYIPslea e fai ma sui pyramids i luga ole laiga... I le taimi lava e tasi, ua folafola atu ia te oe tusa lava pe i ai se tupe teu faafaigaluega 100 rubles i ni nai aso o le a e tamaoaiga.

E le talitonu tagata popoto i na folafolaga, e saʻo le mafaufauina o ia poloketi o se taʻaloga masani o le laki. Ioe, o pisinisi a tagata taʻitoʻatasi o le tatau ona auai i ia faʻaputuga tupe faʻaalu, ae matou te le fautuaina.

Ma le mea lea, feteʻenaʻi ma le manatu o le toʻatele, e mafai e tagata uma ona avea ma tagata teu tupe faʻafaigaluega, tusa lava pe leai se taua tele. Ioe, ma laʻititi aofaʻi, o le aofaʻi o tupe faʻafaigaluega mea faigaluega e matua faʻatapulaʻaina. Peitaʻi, i le tulaga o se manuia faʻatupeina, atonu e ono avea ma matua faʻaopoopoina le aofaʻi faʻafaigaluegaina. O le iʻuga o le a faʻalauteleina le filifiliga o meafaigaluega faʻafaigaluega.

Filifili poʻo fea e teu ai tupe, e leai se tasi e naunau e leiloa, tusa lava pe o le aofaʻi e le taua. O le mea lea, o le muamua sitepu agai i inivesi tatau ona auiliiliga ma le totoʻa o filifiliga ono maua.

E tatau ona amanaʻia o le aoga ma le tulaga o le aʻafia o nisi mea faigaluega e ono fesuisuiaʻi faʻamoemoe i le tamaoaiga tulaga.

O le aso na matou taumafai ai e faʻamatala i le tele e mafai ai e uiga i teuga tupe faʻafaigaluega. O lenei ua e iloa le mea lea, o fea ma faʻafefea ona mafai ona teu faʻafaigaluega. O le mea taua o le mulimuli i le fautuaga a tagata polofesa ma aua le fefefe i se mea.

Aua le lafoa le inivesi ona o le le lava o tupe. Oe mafai ona maua i taimi uma filifiliga e faʻatagaina ai oe e maua e tusa lava ma laʻititi ni teuga tupe faʻafaigaluega - mai 100-1000 rubles.

I le faaiuga, matou te fautuaina oe e maimoa i se vitio o loʻo taʻu mai ai poʻo le a le teuga tupe faʻafaigaluega i ni upu faigofie, faʻapea foʻi ma ituaiga latou ia + o loʻo iai inivesi auala:

Ma se vitio e faʻatatau i ai le tagata e teu faʻafaigaluega tupe ma pe faʻafefea ona avea ma se tasi:

Pau na o mea mo tatou.

Matou te moomoo ia faataunuu uma au fuafuaga tau tupe. Matou te faʻamoemoe o oe lea o le a mafai, amata mai i sina laʻititi o teuga tupe faʻaalu, e maua ai tupe mo se olaga lelei.

Le au faitau pele a Manatu mo le Ola, matou te matua faʻafetai lava pe a e faʻasoa mai ou manatu ma manatu e uiga i le autu o le lolomiina i manatu o loʻo i lalo. Seia oʻo i le isi taimi i luga o itulau o la matou mekasini i luga ole laiga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taking Over a Business in Ireland? Dont Overlook Employees and TUPE Obligations (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com