Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Nono tupe mai se tagata tumaʻoti i luga o le lisiti - faʻafefea ona maua faʻanatinati ma le mea e nonoina ai i le tului + foliga o se nonogatupe ala i se notary

Pin
Send
Share
Send

Talofa lau au faitau o Manatu mo le Ola! Lenei tusitusiga o le a talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona nono tupe mai se tagata tumaʻoti i luga o lisiti ma le mea e te nonoina vave ai tupe i le tului, ma talanoa foi e uiga i filifiliga mo le sailia o numera telefoni ma isi faʻafesoʻotaʻiga o tagata moni aitalafu faʻamaonia.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I se faʻaopopoga, i lenei lolomiga o le a e mauaina ai fesoasoani pe faʻafefea ona tusia lelei se IOU, faʻapea foʻi ma tali i fesili e sili ona lauiloa.

Ma, tatou amata!


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Faʻafefea ona vave nono tupe faʻasaga i se lisiti mai se tagata tumaʻoti, lea e mafai ai ona e nonoina tupe i le tului ma le mea e maua ai numera telefoni o le aitalafu ua faʻamaonia - ia faitau e uiga i lenei ma sili atu i lenei lomiga

1. O le a le mea e tatau ona e iloa ae e te leʻi nonoina tupe faasaga i se lisiti mai se tagata tumaʻoti

Tulaga pe a manaʻomia vave tupe, ae leai se mea e ave ai, e iloa e tagata uma. E masani a, pe a fetaiaʻi ma se faʻafitauli faapena, e toʻaga tagata e ofo e ave nonoina tupe faʻasili i le lisiti... Ina ia faia lenei mea, latou liliu atu i tumaoti tagata nonoina tupe.

O ia nonogatupe e tosina mai ai tagata i tulaga faigata ma mea lelei nei:

  • maualuga ↑ le saoasaoa o le mauaina o tupe;
  • e maua ai sea nonogatupe, o le laʻititi ↓ e manaʻomia afifi o pepa.

Peitai, e i ai drawbacks ogaoga i lenei filifiliga:

  • o ia nonogatupe e iloga mai i se matua maualuga lava↑ tului;
  • tele o pisinisi tumaʻoti e manaʻomia le tagata nono tupe e tuʻuina atu taugofie suavai faamalumaluga.

E tatau ona manatuaina o faʻasalalauga e leʻo aofia uma ai nuances o nonogatupe faʻasaga i le lisiti. O le mea lea, ae e te leʻi sainia se maliega o se nonogatupe, e taua le suʻesuʻe ma le faʻaeteete.

Taua! Toatele i le faanatinati pe ona o le leai o se poto masani saini le maliega e aunoa ma le tilotilo. O lenei uiga e mafai ona oʻo atu ai i ni faʻafitauli matuia mulimuli ane.

O se laʻasaga taua i le mauaina o se nonogatupe mai se tagata tumaoti faʻasaga i se lisiti o le sailia lea o se tagata nonoina atu. Muamua lava, e tatau ona manatuaina o ia faʻasalalauga e masani ona tuʻuina e tagata taufaʻaleaga.

E taua le sailia o se nonoina faʻapitoa i luga o faʻamaonia alagaʻoa. Lenei oe mafai foi suʻesuʻeina le iloiloga o se tumaoti faʻaputuga tupe o tagata o loʻo tautua ua uma ona faʻaaogaina ana tautua.

Ina ia filifili mai le tele numera o ofo, oe tatau ona uai atu i manatu nei:

  • o le vaʻaia o le faʻasalalauga, faʻapea foʻi ma le nofoaga na tuʻu ai;
  • lisi o pepa e manaʻomia mo le lesitalaina;
  • o le aliali mai o se pisinisi tumaoti;
  • mauaina o se feagaiga nonogatupe, faʻapea foʻi ma ona mataupu;
  • le tele o le tului.

A siaki uma mea o loʻo taua i luga, e mafai ona e alu atu i le mauaina o nonogatupe mai se tagata nono tupe tumaʻoti. I le taimi lava e tasi, e tatau ona manatuaina pe a mauaina ni tupe faʻasaga i se lisiti, aemaise lava ma se tautoga, ↑ lamatiaga.

Afai e te manaʻomia tupe fautuaina oe e tagata atamamai e faʻafesoʻotaʻi muamua le faletupe. Nei o sili lelei tulaga: tau maualalo ↓, ma e umi atu le taimi nonogatupe ↑.

E faʻatoa mafai ona e aveina se tupe mai se tagata e ana oe totogia pe a maeʻa ona e talitonuina lona faʻaaloalo. Afai e te faʻauuina se maliliega ma se tagata faʻapisinisi ma se igoa faʻamaoni, e mafai ona e maua i le nofo pologa aitalafu pe o le a leiloa le meatotino tauto.

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo iai se tala aoga pe faʻafefea ona fai se nonogatupe malupuipuia e ala i fanua - matou te fautuaina e faitau i ai.

O auala taua e mafai ai ona e nonoina se tupe mai se tagata faʻamaonia i le lisiti

2. Fea e nono ai (nono) tupe i le tului mai se tagata tumaʻoti faanatinati - TOP-4 auala e suʻe ai se matua faʻamaonia tutoʻatasi ma le numera telefoni 📑

Mauaina o se tumaʻoti nonoina atu ma le maualuga tulaga lelei o se tasi o le sili ona taua laʻasaga o le mauaina o se nonogatupe. i le lisiti.

E taua le malamalama i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se tulaga lamatia o le paʻu atu i le puʻeina o scammers oe, e ala i le Initaneti, tosina tagata gullible tagatanuu. E tele auala faʻamaonia e saili ai ni tagata nonoina tupe, o nisi e tuʻua a latou tupe numera o telefoni mo fesootaiga.

Metotia 1. laupapa puletini

Tele taimi, o ofo e tuʻuina atu se nonogatupe faʻasili le lisiti e mafai ona maua i le Initaneti, ma i nusipepa lolomi... O lenei filifiliga e pito sili ona faigofie ma e talafeagai mo i latou o loʻo sailia tupe i luga o aitalafu e ala i pisinisi tumaoti mo latou lava manaʻoga.

Metotia 2. Fonotaga pisinisi

E tele tele autu faʻavae i luga o le Initaneti faʻapitoa mo pisinisi ma pisinisi atinaʻe. Lenei oe mafai ona feiloaʻi tutusa-mafaufau tagata oe mananao e teu faʻafaigaluega i se pisinisi a se tasi.

Metotia 3. Asosi o Faʻatupe

Tele aai tetele o iai asosi faʻapitoae aumai faʻatasi pisinisi tumaʻoti. Lenei e mafai ona faigofie ona e mauaina tagata taʻitasi o loʻo teu tupe, faʻapipiʻi faʻatasi ma se lisiti ma le tului.

Metotia 4. Faʻaaogaina o auaunaga a tagata faufautua

Mo le tele o mafuaʻaga, tagatanuʻu le mafai pe le mananaʻo e tutoʻatasi saili mo tumaoti tagata faʻapisinisi. I lenei tulaga, oe mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa faufautua, lea e tagata fai aitalafu.

O le autu mafuaʻaga o ia kamupani o le fesoasoani e saili se faʻatuatuaina tumaoti faʻapisinisi ma le sili ona lelei aiaiga o nonogatupe. O le mea moni, o tagata fai aitalafu e fai ma tagata faufautua i le va o le tagata nono tupe ma le pisinisi tumaʻoti.

O galuega a ia fesoasoani o:

  • saili mo ofo ma aia tatau;
  • suʻesuʻega o le feagaiga o nonogatupe;
  • fesoasoani i le filifilia o le sili ona aoga filifiliga mo le galulue faʻatasi.

O le tele o taimi, o tagata fai aitalafu e vaevaeina i vaega autu e 2:

  • Paʻepaʻe faioloafaʻagaioia faʻapitoa i totonu o le faʻavae o le tulafono o iai nei. O la latou fesoasoani e aofia ai le avea ma sui o aia a le tagata nono tupe pe a fesoʻotaʻi ma le tagata nonoina atu. Latou te le mautinoa se iʻuga lelei pe a mauaina tupe pe a fai o le tagata ono mafai ona nonoina tupe ua faʻaleagaina le igoa taʻuleleia ma e leai se taugata meatotino. O le tau o tautua a ia tagata faufautua e eseese lava i totonu mai 0,5 muamua 10% i le aofaʻi o le nonogatupe manaʻomia... O nisi brokers fesili mo se totogi muamua mo a latou tautua, lea e le mafai ona toe faʻafoʻi tusa lava pe o le faʻaiuga e le lelei.
  • Paʻu uliuli e masani ona latou faʻaaogaina faiga faʻasolitulafono i a latou galuega. E mafai ona latou ofaina tagata e tuʻuina atu se tusi faʻamaonia pepelo poʻo se kopi o se tusi galuega. E le fiafia le au fai pisinisi uli i le tulaga soli tulafono a tagata. Peitaʻi, latou te mafaia ona mautinoa se aofaʻiga lava o aitalafu faʻalelei. O le tau o le auaunaga a le uliuli fai pisinisi faʻalagolago i le faigata o le polokalame faʻaoga e maua ai le nonogatupe.

Laʻasaga autu o le mauaina o tupe i nonogatupe i le tului mai se tumaoti tagata

3. Faʻafefea ona nono tupe mai se tagata tumaoti i luga o le lisiti e aunoa ma le totogiina - 7 laʻasaga autu 📋

Mauaina o se nonogatupe faasaga i lisiti e toetoe lava o taimi uma e faʻatinoina e tusa ai ma se polokalame. Ina ia mafai ona vave alu le lesitala ma aunoa ma ni faʻafitauli faʻapitoa, e aoga le suʻesuʻeina ma le faʻaeteete o faʻamatalaga o laʻasaga o lenei faiga.

Vaega 1. Filifilia o se tagata lava ia e nonoina atu

I le tele o tulaga, tumaoti tagata faʻapisinisi o tagata e iai a latou tupe. I le taimi e tasi, o la latou sini o le faia o se polofiti i le nonoina o tupe i le tului.

Fautuaina e le au atamamai le faʻaaogaina o mea lava e faʻamaonia pe a filifilia se tagata e ana ia lava mea.

Oe manaʻomia le faʻalogo i nuances nei:

  • le iai poʻo le leai o ni lelei ma le le lelei iloiloga;
  • igoa taʻuleleia;
  • vaitaimi ole faʻatupeina o gaioiga;
  • tuutuuga e malilie ai le tagata lava ia e nonoina atu le faʻaunegatupe.

Vaega 2. Talanoaga o tulaga o aitalafu

A filifilia se tagata nono tupe talafeagai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ia te ia e faʻamanino pe o a aiaiga o le a ia malie ai e faʻapipiʻi le tupe.

Tasi o tulaga lelei nonogatupe tumaʻoti o le tului o loʻo iai e le o faʻamautuina. O lona tele e faʻatulagaina taʻitasi i le taimi o feutanaiga i le va o le nonogatupe ma le nonoina atu.

Taua e manatua, o maliega na ausia e tatau ona atagia mai i le konekalate. E le gata i lea, o le tului i luga o le nonogatupe e tatau ona faʻailoa i le lisiti. I lenei tulaga, e le o faʻaaogaina le fua faatatau, ae o le tupe tutusa.

Vaega 3. Fuafuaina o le autu tapulaa mo le nonogatupe

Afai e nonoina le tupe mo se taimi umi, ona totogi lea o le nonogatupe i laʻasaga. I lenei tulaga, oe tatau ona faʻaopoopo fuafua fuafua totogiina.

I le tele o tulaga, o le totogiina e faia tutusa i aofaʻi masani. E taua e le gata e fuafua le aofaʻi o totogi, ae ia faʻaleleia foʻi i le konekalate.

Vaega 4. Faʻataunuuina o le maliega o nonogatupe

O le pepa autu e teuteuina uma foliga vaaia o le nonogatupe o konekalate... O ia na te fesoasoani e foia feeseeseaiga i le va o pati. Uma subtleties o le galulue faatasi i le va o le nonoina atu ma le nonoina atu tatau ona faatonuina i le maliega.

E taua le suʻesuʻe ma le totoʻa aʻo leʻi sainia le maliega. I le faia o lea mea, e tatau ona mataʻituina faʻapitoa i palakalafa lolomiina i tamaʻi lolomiga.

E taua foʻi le taua uma o tapulaʻa autu o le nonogatupe ma foliga o le faʻataunuʻuina o tiute i le tulaga o le malosi majeure tulaga o loʻo faʻailoa mai i le maliega. Seʻi vagana ua manino uma manatu o pepa i le tagata nono, ona mafai loa lea ona e tuʻuina iai se saini.

Vaega 5. Resitaraina o se lisiti

A maua tupe mai tagata tumaʻoti aitalafu, i le faʻaopopo i le konekalate, e masani lava ona tusia i luga lisiti... O ia lea e galue o se faamaoniga o le toe faafoiina o tupe na mauaina e le tagata nonoina tupe, i le amanaia o le aofai o aitalafu.

Fautuaina e le au atamamai tusi le lisiti. I lenei tulaga, ua faʻamaonia e avea ma pepa e faʻatagaina ai oe e foia feeseeseaiga i le faamasinoga. Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o oe o le a totogiina faʻaopopo mo notary tautua.

Vaega 6. Mauaina o tupe

O le auala e maua ai tupe o loʻo soalaupule e itu auai muamua faʻaiuga o le feagaiga o nonogatupe.

O filifiliga e masani ona faʻaaogaina o:

  • fesiitaʻi o tinoitupe mai le lima i le lima;
  • fesiitaʻi tupe i le faletupe;
  • fesiitaʻi i se atotupe faʻaeletise.

Lenei laasaga e tatau ona tusia. I le tulaga muamua, e mafai ona e lesitalaina le mea moni o le mauaina o tinoitupe i le lisiti. Isi filifiliga mafai ona faʻamaonia siaki, lisiti, totogiina o oka.

Vaega 7. Totogiina o aitalafu

A maua le tupe, amata loa le tulaga o le totogiina o aitalafu. I le taimi lava e tasi, e taua le mulimulitaʻi i tuutuuga ua faʻamaoti mai i le konekalate. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai mai faʻasalaga.

Faʻaaliga! A maeʻa ia galuega i lalo o le konakarate, e tatau i le tagata nonoina ona faʻatonu le tagata nonoina tupe e toe faʻafoʻi le lisiti. O loʻo taʻu mai ai e leai se tagi tautupe a le tagata o loʻo ia te ia.


O le faʻamaoni i le faʻatonuga o loʻo i luga, e fesoasoani e le gata i le mauaina o tupe mai se tagata e ana ia lava mea, ae faʻapena foi ona aloese mai faʻafitauli eseese.

4. Vaega o le mauaina o tupe i luga o aitalafu faʻasaga i se lisiti mai se tagata tumaoti ala i se notary 📄

O le faia o se lisiti mo se nonogatupe mai se tumaʻoti nonoina i se notary fesoasoani le tagata nonoina e aua le faʻafesoʻotaʻia tagata pepelo. O lenei auala e aoga i itu uma e lua. Tusi faʻamaonia o se lisiti e se notary faʻamaonia le faʻataunuʻuina o aitalafu e paʻaga ma mafai ai ona faʻaaogaina aia tatau.

I le faʻagasologa o le mauaina o se nonogatupe, e 3 vaega e aʻafia:

  1. Tagata fai pisinisi tumaʻoti maua ai le tagata nonoina i se aofaʻi faʻapitoa. E tusa ma le pepa, na ia toe mauaina faʻatasi ma le tului aia i totonu o le maliega vaitaimi.
  2. Tagata nono tupe mauaina tupe ma taumafaiga e faʻafoʻi ia.
  3. Notary faʻamaonia se lisiti, e faʻamaonia ai o le tasi tagata o loʻo faʻaune atu tupe i le isi.

I le tepa muamua, o le taualumaga e leai ni faigata. Peitai, e i ai ni uiga eseʻese i le faʻasilasilaga o se lisiti.

Tatau ona iloiloina,lena tagata tumaoti nono manaʻo e faia tupe i luga o lea e ala i le totogiina o tului. Peitai, mo tagata taʻitoʻatasi, ia gaioiga faasaina.

O le mafuaaga lena e le mafai ai e le lisiti ona faʻailoa o le tupe ua faʻamatuʻu atu i le tului. Ina ia foia lenei feteʻenaʻi, tasi togafiti e faʻaaogaina:

O le tagata nonoina tupe e tatau ona toe faafoʻi le aofaʻi i le tagata nonoina tupe, i le amanaʻia ai o le tului faʻaopoopo. Ae le i fuafuaina le lisiti aitalafu atoa... O ia lea e atagia i le lisiti. O le iʻuga, o le tagata nonoina tupe maua laʻititi ifo ↓ nai lo le aofaʻi faʻailoa mai i le lisiti.

Nisi, feagai ma sea foliga o aitalafu faʻasaga i se lisiti ma le lesitalaina i se notary, vaʻai i lenei o se ituaiga o taufaasese. Peitai, e le saʻo lenei.

O kamupani tumaoti e leʻo ni mea tau tupe, o le mea lea latou te le agavaʻa ai e tuʻuina atu ni nonogatupe. Ina ia puipuia oe lava ma mautinoa le toe foʻi mai e le gata i le aofaʻi o aitalafu, ae faʻapea foi ma le tului, o le lisiti faʻailoa mai aitalafu atoa.

Afai o lenei pepa faʻamaonia e naʻo le aofaʻi o le nonogatupe na faʻailoa, e foliga mai o le tagata nono tupe ei ai le aia tatau e toe faʻafoʻi ai naʻo ia, le amanaʻiaina le aia. I lenei tulaga, o le mea moni o le pepelo e mafai ona malamalama i gaioiga a le tagata nono. Peitai, o le a le talafeagai le faʻamaonia i le faamasinoga. O le mafuaaga lena i le lisiti, faʻamaonia e se notary, o le aofaʻi o le aitalafu o loʻo faʻailoa mai faʻatasi ma le tului.

5. Faʻafefea ona tusi saʻo se IOU - auiliiliga taua o le lesitalaina + o se faʻataʻitaʻiga lisiti mo le mauaina o tupe i luga o aitalafu💎

Ina ia aloese mai faʻafitauli pe a toe totogiina aitalafu na maua mai i tagata tumaoti, e taua le saʻo ona tusia le pepa autu, o le lisiti... Ua tosoina i luga ma sainia e le tagata nono.

E taua le mafaufau! A i ai ni finauga e tulaʻi mai i le va o ia ma lē ua aitalafu ai, o le lisiti e mafai ona amanaia e le faamasinoga. O lenei pepa e noatia faaletulafono.

O se tasi o tulafono taua pe a tusia se lisiti o le tusia i luga i le lima.

Lisi faʻataʻitaʻi mo le mauaina o tupe i le nonogatupe

I lenei tulaga, o le pepa aloaia tatau ona aofia ai le faʻamatalaga lea:

  • igoa o le pepa (lisiti);
  • le igoa o le nofoaga sa tusia ai;
  • aso o le lesitalaina;
  • faʻamatalaga e uiga i konekarate;
  • faʻamatalaga e uiga i fefaʻatauaiga;
  • saini

A tusia loa se lisiti, e taua le amanaʻia o mea o loʻo iai ma nofoaga o mea autu:

  • i le pito i luga i le ogatotonu o le laina ua faʻailoa mai Ulutala o le pepa;
  • lalo i le tasi laina: mai le tauagavale pito - taulaga, mai le taumatau - aso;
  • faamatalaga e uiga i konekalate tatau ona aofia ai faamaumauga tusifolau, aso fanau, ma tuatusi nofomau;
  • tusi faʻasino faamatalaga e uiga i le feuiaiga faapisinisi, e taua le mafaufau loloto aofaʻi o nonogatupe, vaitaimi ma metotia o le toe totogiina, tului;
  • o le pito i lalo o le lisiti e tatau ona saini a le tagata nono.

O le tele o nuances o se nonogatupe faʻapipiʻi e se tumaoti nonogatupe o loʻo faʻatonuina i le pepa o loʻo fesiligia, o le faigofie foi lea mo le faʻamasinoga e faia ai le filifiliga saʻo.

O le a le mea e te manaʻo ai - tusi faʻamaonia e se notary poʻo molimau?

Ua i ai nei 2 le filifiliga e faʻamaonia ai le lisiti - notary pe molimau... E taua le fuafua poʻo le fea auala e te fiafia ai.

Faasilasilaga o se lisiti avea ma se faʻamaoniga e moni, ma le fefaʻatauaiga e le o se pepelo togafiti. Ae ui i lea, le o tagata uma e faʻamalieina o se notary e tatau ona totogia mo sea tautua.

O se auala saoloto pe fai si taugofie auala e faatosinaina o molimau. Peitai, e tatau ona manatuaina e le tatau ona latou fiafia i le feutanaiga o loʻo faia. Afai e aliaʻe ni feteʻenaʻiga i se taimi mulimuli ane, o molimau a molimau e mafai ona i ai se aafiaga ogaoga i le faaiuga a le faamasinoga.

Tele taimi, pe a faʻaiʻuina se nonogatupe faʻasaga i se lisiti, tagata taʻitasi e le aofia ai se notary poʻo ni molimau. Ae ui i lea, o lenei auala e oʻo atu ai i se matua faʻateleina le ono aʻafia o aʻafiaga.

6. Polokalame taufaasese sili ona taatele i nonogatupe tumaʻoti

A o e filifili e nono tupe e faʻasaga i se lisiti, e masani lava ona i ai i le tagata nono tupe le aʻafiaga o le aʻafia i se pepelo. O polokalame e masani ona faʻaaogaina e tagata sikola e auiliiliina i lalo. O le suʻesuʻe ma le faʻaeteete i nei faʻamatalaga o le a fesoasoani e puipuia ai mai faʻalavelave matuia.

1) Totogi muamua

O le manaʻoga e faia se muamua totogiina o se tasi o sili sili ona lauiloa pepelo polokalame i aso nei. Tagata taufaʻatau manaʻomia tagatanuu gullible e totogi se aofaʻi o aofaʻi o tupe (tele lava o le laʻititi), faʻamatalaina le mea lenei:

  • le iai o se komisi mo suʻesuʻega i le ofisa o aitalafu;
  • le manaʻoga e totogi mo le tautua a se faletupe poʻo le totogiina peʻa faʻaliliu atu tupe;
  • faʻaiuga o se inisiua konekarate;
  • totogi mo notary auaunaga.

Sitiseni i tulaga faigata masani ona leiloa le mataala. Latou te lafoina tupe i le au taufaavalea ma faatali mo se faaiuga e tuuina atu se nonogatupe ia i latou. E masani lava, o le tagata taufaasese e mou atu pe a maeʻa ona mauaina tupe ma e le fesoʻotaʻi.

Ina ia aua neʻi feagai ma se faiga tau faʻasese, e taua le vaʻai mo tagata nonoina tupe i luga o faʻamaoniga alagaoa... E le gata i lea, a fuafua e faia se komisi, e sili atu le vave musu.

2) Lafoina o se kopi o pepa

O lenei polokalame e taatele foi. Fai mai le au Scammers e lafo ia latou se scan o faʻamatalaga e ala ile imeli. I le taimi lava e tasi, e leai ni tuʻutuʻuga mo nisi felagolagomai na lipotia. Tele taimi, o lenei polokalame e faʻaaogaina tagata lava ia e nonoina atuo ai e faʻatupeina initaneti i luga ole laiga

A maeʻa ona maua se kopi faʻamaumau o le tusifolau, e mafai e tagata taufaasese ona faʻaaogaina ia maua ni nonogatupe mai seisi aitalafu faʻalapotopotoga... Peitaʻi, e faʻatoa mafai lea pe a fai o le tagata faʻavalea o lana tagata faigaluega.

E i ai le isi auala o le faʻasese ma kopi o pepa - banal pepelo o se saini.

3) Tuʻuina atu faʻamatalaga atoa e uiga i le faletupe

O nisi tagata taufaʻaleaga e manaʻomia faʻamatalaga uma e uiga i le faletupe - numera, vaitaimi aloaia ma CVC numera... I le taimi lava e tasi, latou te faʻapea mai o faʻamatalaga faʻapitoa e manaʻomia e faʻaliliu ai le aofaʻi o le nonogatupe e tatau ona tuʻuina atu.

E masani lava, o le tupe manaʻomia e le faʻauluina i le pepa. Nai lo lea, o aitalafu e aitalafu mai le kata mo fefaʻatauaʻiga e lava ai le faʻamatalaga faʻapitoa - totogi feaveaʻi, faʻatauga i luga ole laiga ma isi.

Fautuaina e le au atamamai pe a apalai mo oe lava nonogatupe (aemaise i luga ole Initaneti), ia e faʻaeteete i le mea e mafai ai. O polokalame uma ua taua i luga e ono taʻu mai ai o loo e feagai ma se tagata taufaasese.

E taua le mataala i igoa taʻuleleia ma ole vaitaimi ole tagata e inivesima faitau foi tuutuuga o se maliega... Afai e le malamalama le tagata nono tupe i soo se mea o le pepa, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o loia nai lo le feagai ma faʻafitauli i le lumanaʻi.

7. FAQ - Fesili e Masani ona Fesili 💬

A o taumafai e maua se tupe i luga o aitalafu faʻasaga i se lisiti e ala i le faʻafesoʻotaʻiina o se tumaoti teu tupe faʻafaigaluega, e masani ona feagai tagata aitalafu ma le tele o fesili. Ina ia sefe lau taimi i luga o sailiga, matou te taliina sili sili ona lauiloa.

Fesili 1. O fea ou te maua ai numera telefoni a tagata masani e mafai ona nonoina vave tupe e faʻasaga i se lisiti?

Fesoʻotaʻiga o tagata (tagata taʻitoʻatasi) e nonoina tupe e mafai ona maua toetoe lava i soʻo se mea: i nusipepa lolomi, i faʻasalalauga i pou ma taofi, i le Initaneti... I aso nei, o se numera tele o tagata teu tupe faʻafaigaluega filifili e faia tupe e ala i le tuʻuina atu o nonogatupe.

O ia auaunaga e mafai ona fesoasoani i se tulaga faigata, aua:

  • e le manaʻomia e ni tagata nono tupe se tele o pepa;
  • e masani ona latou pupula mata i faʻafitauli i le latou tala faʻasolopito aitalafu;
  • filifilia o nonogatupe e ala i le Initaneti, oe mafai ona maua tupe e aunoa ma le tuua lou fale.

E taua le malamalama o le apalai mo tupe i se tagata toʻatasi e fesoʻotaʻi ma maualuga tau i le tulaga o aia. E le gata i lea, e taua le matua faʻaeteete a o e ulufale i ni konekalate.

Fesili 2. Fea e nono ai tupe pe a fai latou te mumusu i soʻo se mea?

Tele tagata o loʻo feagai ma se tulaga pe a faletupe ma faʻalapotopotoga microfinance musu e fai tupe. A tulaʻi mai ni faʻafitauli, e tatau ona e suʻea ni isi auala e maua ai ni tupe.

Toatele i lenei tulaga liliu atu i uo po o aiga.... O le filifiliga sili ona lelei pe a ova tele uo latou te masani ai, mo i latou e le taua le vaitaimi toe foʻi. A leai, e tatau ona e taʻu muamua ia latou le taimi e toe faʻafoʻi ai le tupe.

O le autu lelei nonogatupe mai uo maualuga ↑ tikeri o le faʻamaoni faamaoni... Ole toʻatele o e masani ma malamalama e fesoʻotaʻi ma le mea moni e faʻapea e le mafai e le tagata nonoina ona toe faʻafoʻi le tupe i le taimi saʻo. E le gata i lea, e ono le mafai i lenei tulaga ona e totogia se faʻasalaga.

Peitai, e ui i le maualuga faʻamaoni o pele, lelei sootaga e le tatau ona faʻasaua... Afai e le mafai ona toe faʻafoʻi le nonogatupe i totonu o le taimi ua malilie iai, e taua le faʻailoa atu i le tagata nonoina atu iai. O le amio pulea i le totogiina o aitalafu e faʻatagaina ai oe e aua le leiloa se amio lelei ia te oe lava.

E aoga mo tagata uma le iloa faʻafefea ona nono saʻo mai uo, tusa lava pe le o manaʻomia se tupe i le taimi nei.

O lesi foi mea, sili atu le nonō laitiiti mai nai tagata, nai lo le aofaʻi tele mai le tasi. I lenei tulaga, o le mauaina o le aofaʻi saʻo o tupe o le a sili atu ona faigofie.

Fesili 3. O fea e vave nono ai tupe i luga o le upega tafailagi mo se kata ae le i totogiina aso?

Talu ai nei na aliali mai ai Microloans i luga o le maketi tau tupe a Rusia. Peitaʻi, o na tautua na vave maua lona lauiloa. O aso nei e toʻatele tagata e faʻaaogaina microloans. E faʻafaigofie ai ona fofo le faʻafitauli o le sailia o tupe.

Ole tupe nonoina ile card e mafai ona vave maua vave mai se tagata tumaʻoti poʻo se MFI (microfinance organisation) i luga ole laiga (ala ile Initaneti)

Microloan O se nonogatupe mo se laʻititi aofaʻi ma se puʻupuʻu totogiina. Ina ia maua tupe, o le tau maualalo o pepa e manaʻomia - i le tele o tulaga, tasi le tusifolau e lava.

O le tele o le nonogatupe fua faʻamoemoe i tele o itu. I se faʻaopopoga i le kamupani o loʻo faia ai le lesitalaina, o lenei faʻailoga e aʻafia i le tele o le nonogatupe ma le umi o le vaitaimi mo le faʻaaogaina o tupe.

Faʻatasi ma le lelei o le microloan o mea nei:

  1. O le agavaʻa e nono tupe i luga o le faletupe i luga ole initaneti. O aso nei e tele MFI o loʻo faʻasalalau aitalafu i luga ole laiga A maeʻa le faʻamaonia o le tusi talosaga, ona faʻamatuʻu atu lea o tupe i se card poʻo se electronic wallet. E le gata i lea, e mafai foi ona e totogia le nonogatupe e ala i le Initaneti.
  2. E leai se manaʻoga e faʻatosina mai tagata faʻamaonia pe tuʻuina atu se puipuiga, a o faletupe e i ai sea tuutuuga.
  3. Faigofie o le mauaina auala. E leai se mea e te vaʻai ai mo tagata nonoina tupe o le a malilie e tuʻuina atu le aofaʻi manaʻomia. Ua lava e faʻaalu ni nai minute faʻatumuina le tusi talosaga.
  4. MFI e le fiafia i le mafuaʻaga o le mauaina o se nonogatupe le pei o faletupe, lea e matua iloiloina lenei mataupu.
  5. Saosaoa maualuga o le lesitala - e le manaʻomia le maimau taimi e asiasi ai i le ofisa o loʻo nonoina tupe ma saunia se tele o pepa. Ua lava nai minute fua e faʻatumu ai se tusi talosaga. O le faaiuga i ai e vave foi ona faia.
  6. I le tulaga o le vave totogiina o le nonogatupe, o le tului ua toe fuafuaina, lea e tau atu ai i le faʻaititia o le aofaʻi o tupe soona totogi.

O nei mea lelei e avea ai microloans o se auala sili ona lelei ma faigofie e maua ai tupe i se taimi vave e mafai ai. E fetaui lelei mo i latou na, mo mafuaʻaga eseʻese, na teʻena i faletupe, faʻapea foi ma i latou e le fiafia i ni fesili le talafeagai i le faʻagasologa o le faia o se faʻaiuga ile talosaga.

I lenei auala, O le MFI o le nofoaga e mafai ai ona e nonoina faʻanatinati tupe, tusa pe iai ni aitalafu e le i totogiina.

E mafai ona tuʻuina mai se microloan e aunoa ma le tele o se faigata i luga ole laiga faiga... I lenei tulaga, galuega aloaia, faʻapea foʻi ma tala faʻasolopito o aitalafu, e le afaina. Mo le mauaina o tupe, ua lava lea e asiasi i le 'upega tafaʻilagi a le MFO, faʻatumu se tamaʻi tusi talosaga ma faʻamatalaga e faʻafesoʻotaʻi ai.

A maeʻa le lesitalaina, e tatau ona e ulufale Vaega a le Tagata Lava Ia... Lenei e tumau ai pea e filifili le autu faʻavae o le nonogatupe - le aofaʻi ma vaitaimi... Ole tele o MFI e manaʻomia foʻi ile taimi lea e lafo ai se kopi o se pepa e faʻailoaina ai. Afai e te faʻamoemoe e maua tupe i aitalafu i luga o le card, oe tatau ona faʻamaoti mai ana faʻamatalaga.

Ile iʻuga ole faʻagaioiga, e tumau pea ile maliega ile aiaiga ole nonogatupe. I le faia o lenei, i le tele o tulaga, ua lava e ulufale ai le numeraauina atu i sms-masologa

P.S. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le faiga o se nonogatupe i se pepa lugalaina, faitau se isi tusitusiga i la tatou mekasini.

I aso nei, o loʻo i ai le tele numera o kamupani i luga o le Initaneti e maua ai microloans. E le fautuaina e tagata popoto alu i le muamua e puʻeina lou mata. Faʻapea foi, aua le faʻasesēina e le faʻaosooso faʻalauiloa folafolaga.

O le filifiliga o se tagata nonoina tupe e tatau ona faia i se auala talafeagai e mafai ai. E tatau ona i ai i le kamupani se igoa mama ma se maualuga maualuga o le faʻatuatuaina. O le polokalame mo le mauaina o se microloan e tatau ona manino, ma o tuʻutuʻuga o fegalegaleaiga e tatau ona matua manino pe a mafai.

O kamupani taʻitasi e atiaʻe aitalafu faʻatapulaʻa tutoʻatasi. E ui i lea, e mafai ona e taʻuina mai tuutuuga ua ausia i le tele o tulaga:

  1. Ole aofaʻiga o nonogatupe e masani ona le sili atu ile 30,000 rubles. Peitaʻi, o le taimi muamua e te faʻafesoʻotaʻi ai le kamupani, e te ono maua ai le sili atu 10 000 rubles.
  2. Maua vave mauaina o tupe. Tele taimi, leai se sili atu nai lo 5 minute O se faaiuga i ai e masani ona faia i totonu o le kuata o le itula.
  3. Faigofie o le mauaina o tupe. Tele kamupani i aso nei e le manaʻomia se asiasiga faʻamalosi i le latou ofisa. Ina ia maua tupe, e fautuaina le faʻaaogaina o le faletupe card, e-wallet poʻo le money transfer system.

O i latou e, tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga, e le mananaʻo e talosaga mo se microloan i luga ole laiga, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le ofisa o se microfinance faʻalapotopotoga. I aso nei, i taulaga tetele, o loʻo tu ai latou i soʻo se mea. I le ofisa, o le filifiliga i le mauaina o se nonogatupe e faia foi i totonu o ni nai minute. I lenei tulaga, tupe e masani ona tuʻuina atu i tinoitupe.

E ui lava i le mea moni o microloans fesoasoani e faʻafetauia faigata tautupe i se puʻupuʻu taimi, latou i ai taua tapulaʻa... Lenei popolega muamua maualuga tului... E telē atu lona telē nai lo o nonogatupe masani a faletupe. E le gata i lea, i le tulaga o le solia o tuutuuga mo le toe totogiina o le microloan, o le tului avea faʻafitauli.

Ina ia mafai ona galulue faʻatasi ma MFI i se tulaga lelei e mafai ai, e tatau ona e mulimuli i nai tulafono faigofie:

  1. Ole aofaʻi ole microloan e le tatau ona sili atu ile aoga. E oʻo lava i sina vaega tupe faʻaopoopo ua maua e faʻateleina ai le ↑ ova o totogi.
  2. O le nonogatupe e tatau ona totogiina i le taimi (ma sili muamua)... O le le ausia o le aso totogi e mafua ai ona tele sala. I le taimi e tasi, o le totogiina muamua o aitalafu i luma o le faʻasologa mafai ona sili sefe tupe pe a toe fuafuaina tului.

E faigata le faiga ole filifiliga ole MFI saʻo. E manaʻomia le le itiiti ifo o le poto tau tupe mai le lumanaʻi nonoina tupe, faʻapea foi ma se aofaʻi tele o taimi e suʻesuʻe ma faʻatusatusa tulaga faʻatupeina.

Ae o loʻo i ai se auala faigofie - pe a filifilia se tagata nonoina atu, faʻaaoga faʻapitoa faʻailoga na tusia e tagata polofesa. Lalo oe mafai ona vaʻaia se tasi o nei.

Laulau "TOP-3 sili ona taʻutaʻua MFO ua mauaina se igoa taʻuleleia o ni tagata faʻatupeina faʻatuatuaina, ma a latou tuutuuga mo le tuʻuina atu o aitalafu":

IFITele nonogatupeTupe tuluiIsi foliga
TupeI le muamua valaʻau - oʻo i le 10,000 rubles Mulimuli ane - oʻo i le 70 afemai le 1.8% i le asoE 10 minute le umi e faatumu ai le tusi talosaga, e faia le faaiuga i totonu o le minute
Kredito24E oʻo atu i le 30 afe rublesmai le 2% mo aso taʻitasiOe mafai ona maua tupe luga o le faletupe pepa i lua kiliki
Lime-ZaimO le nonogatupe muamua e oʻo atu i le 9 afe rubles, mulimuli ane - oʻo atu i le 30 afemai le 2.2% i le asoE otometi lava ona fuafuaina le tau mo tagata nono

* Mo faʻamatalaga lata mai i luga o tuutuuga mo le faʻatagaina o se nonogatupe, vaʻai i upega tafailagi aloaia a le MFO.

E mafai ona e sailia se auala i fafo e oʻo lava i le sili ona faigata tulaga. Faʻatasi ma le maelega, faʻapea foi ma le malamalama i tulafono faʻavae, o le a mafai ai e tagata uma ona maua le aitalafu tatau ai.

I le faaiuga, matou te fautuaina oe e maimoa i se vitio e uiga i le mea e mafai ona nonoina ai tupe pe nonoina fua:

O le 'au o le Manatu mo le' Upega tafaʻilagi 'upega tafaʻilagi manaʻoga tagata faitau uma aua nei feagai feagai ma faigata. Ma afai ua tulaʻi mai faʻafitauli tau tupe, ia latou foia i se taimi vave e mafai ai ma se laʻititiʻa ova totogi!

Afai e i ai ni au fesili poʻo ni manatu i luga o le autu o le tusitusiga, ona tusi lea o latou i lalo i le manatu. Faʻapea foi, aua neʻi galo e faʻasoa atu le lolomiga i au uo e ala i upega tafailagi. Seia oʻo i le isi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TUPE A Legal Overview (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com