Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona tatalaina le LLC oe lava i le 2020 - laʻasaga i lea laʻasaga faʻatonuga + se lisi o pepa mo le lesitalaina o se Polokalame

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au pele faitau o le 'upega tafaʻilagi "RichPro.ru"! I aso nei, o le a talanoaina e le tatou tusitusiga le lesitalaina o se Polokalama ma le tele o lona tatalaina, e faʻapea, pe faʻafefea ona tatalaina se Polokalame na o oe e tusa ai ma la matou laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga. Afai e te mulimulitaʻi uma i fesoasoani, fautuaga ma nuances o le tatalaina, o lona uiga o le gaioiga o le fausiaina o sau oe lava Limited Liability Company o le a le tele se taimi ma taumafaiga.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I le filifiliga ai e fausia sana ia lava faʻalapotopotoga, ua feagai le fai pisinisi ma le fesili o le filifilia o se ituaiga o anaina. Le sili ona lauiloa o IP lesitala ma faavaeina o LLC... Taʻitasi ituaiga o umiaina ei ai foliga lelei ma le lelei.

Mai lenei tusitusiga o le a e aʻoaʻo ai:

  • Polokalame - o le a le: decoding ma faʻamatalaina;
  • Faʻafefea ona tatalaina se LLC oe lava - laʻasaga i lea laʻasaga faʻatonuga mo le lesitalaina;
  • Lisi o pepa manaʻomia ma gaioiga;

Afai e te fia iloa tali i nei ae le naʻo fesili, ona faitau lea o la matou tala o loʻo i lalo. Ia tatou o loa!


Pepa aloaia mo le lesitalaina o le LLC - laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga + fesoasoani ma togafiti


1. O le a le LLC - decryption + faʻamatalaga bernas

Ltd. (Kamupani Vaʻaiga Faʻatapulaʻa) - o lea lava ituaiga o umiaina, o lona uiga o le fausiaina o se atinaʻe, o le faʻavaeina o lea mafai 1 pe sili atu tagata... O loʻo i ai le tulaga faʻatulafonoina o le LLC.

O foliga taua e faʻailoa ai le Kamupani o:

  • Tupe faʻavae faʻatagaina, lea e tatau ona i ai i le kamupani;
  • Aofaʻi o faʻavae. O le Sosaiete e mafai ona fausiaina e se tasi pe tele ni tagata;
  • Tufatufaina o tiutetauave. O sui o le Sosaiete e nafa ma mataupu faʻalapotopotoga e naʻo tupe o loʻo avea ma vaega o le tupe faʻatagaina.

O le ituaiga o umiaina ei ai se tasi eseʻesega taua mai isi. O le maualuga o tulaga lamatia ma tupe mama a le faavaeina o le kamupani faʻamoemoeina mai le aofaʻi o faʻaputugatupe na foaʻi e totogi ai le tupe faʻatagaina.

Afai, i le faʻagasologa o galuega, o loʻo i ai i le faʻalapotopotoga aitalafu i tagata o loʻo nofo aitalafu ai ma e manaʻomia le totogia vave, ma e leai ni tupe a le kamupani, e mafai ona e aumaia mai le laumua faʻatagaina. A le lava le tau e totogi ai le aitalafu, o e ana le kamupani aitalafu e le molia. Latou te le lamatia se mea.

E mafai ona faʻatulagaina le sosaiete 1m se tagata ma le tulaga o se tagata taʻitoʻatasi. O le faʻavaeina le atinaʻe o le a avea ma ana faʻavae tasi. O le pito i luga lapataiga ua setiina mo le Kamupani i tulaga o le numera o ona sui.

A o faʻavaeina le faʻalapotopotoga le sili atu i le 50 sui usufono e mafai ona saunoa... Afai o le tulafono faʻatapulaʻaina luga o le numera o tagata auai ua sili atu, o le Kamupani o le a otometi lava ona liua i JSC pe PC.

O le Tusi Faavae a le Kamupani e avea ma pepa autu e faʻatonutonu ai gaioiga a le faʻalapotopotoga. O tagata foafoa uma e tatau ona auai i lana tuʻufaʻatasiga.

E iai le aia a sui taʻitasi e tuʻua ai le faʻapotopotoga e aunoa ma le tuʻuina atu o se mafuaʻaga. O manatu ma manatu o isi sui o le LLC o le a le amanaʻia.

I le maeʻa ai o le faʻasilasilaga e le sui o le toʻesea, o le Kamupani e faʻamalosia e totogi i le tagata o le ekalesia, le tau o le vaega o le pisinisi na ia umiaina.

Afai e leai ni tupe a le faʻalapotopotoga e totogi ai, e mafai ona ia tuʻuina atu le aofaʻiga o meatotino. O le taualumaga e tatau ona faia i le 3 masina mai le taimi na alu ai le tagata auai.

O le faʻatagaina tupe faavae a se kamupani ono aofia ai E le gata tupe Sui o le Sosaiete mafai ona faʻaaogaina o ni mea faʻapipiʻi:

  • Tupe faʻavae;
  • Pepa taua;
  • Aia tatau e iloiloina i mea tau tupe.

A leai se faʻamatalaga e ese mai i Mataupu o le Faʻalapotopotoga, o le kamupani o le a faʻatulagaina e aunoa ma se vaitaimi galue.

2. Le faʻasologa mo le lesitalaina o se Polokalame i le 2020 - o pepa talafeagai ma gaioiga mo le amataina o tagata faipisinisi

A o le faaiuga e resitaraina aloaia le kamupani ua faia, o le tagata fai pisinisi o le a manaʻomia le siitia atu i le resitara lisi o pepa... E tatau ona aloaʻia e pei ona manaʻomia e le tulafono. Oe tatau ona matua tausisi i le faʻavae pepa.

Ona tatau lea i le tagata fai pisinisi tagata faʻatino ona faʻamalieina ma filifilia ni gaioiga taua faʻatulafonoina.

1. Igoa ole Kamupani

Lenei e mafai e se faipisinisi faʻaali mafaufauga. I le auala, o le igoa o le kamupani mafai ona fusia i le ituaiga pisinisi. (Matou te fautuaina le faitauina o se manaia tala e uiga i pisinisi pisinisi mai valu). O numera o manaʻoga e faʻatulafonoina luga o le igoa o le Kamupani ma e tatau ona latou usitaʻia.

A leai, resitara aloaia le kamupani o LLC o le a le manuia.

E naʻo le Lusia e mafai ona faʻaigoa ai le igoa. E faʻatagaina ona faʻaaogaina na o faʻailoga o le mataitusi a Rusia. Afai e manaʻomia e lē e ana, e mafai foʻi ona aofia ai numera.

Igoa tutusa mo 2 faalapotopotoga e le tatau ona. Afai o le igoa o le kamupani faʻafetaui ma le i ai LLC, o le lesitala o le a musu e faʻatinoina le faiga o le foafoaga. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau i se tagata fai pisinisi ona alu i le pulega o lafoga ma fesili muamua pe o i ai seisi faʻalapotopotoga ua maeʻa faʻaaogaina lenei igoa i le faʻataʻitaʻiga.

2. Lauga faʻaletulafono

O feau mo le faʻalapotopotoga mai ofisa o le malo o le a lafoina atu i le tuatusi ua tusia i totonu o pepa. O le ofisa asiasi lafoga o le a sau foi iina e faia asiasiga asiasiga.

O le tulafono faʻatagaina e faʻaaoga le nofoaga o nofo ai se tasi o ana e avea ma tuatusi aloaia o le LLC, o ia lea e tatau ona mulimuli ane suia le tulaga o le faʻatonusili.

Ae sili atu le faʻailoa mai o le tuatusi moni o le ofisa o le a faʻamautuina ai le pulega o le pisinisi resitaraina.

Pe a fuafuaina e tusia se maliega lisi mo le ofisa lea o le a faʻatautaia ai le pulega, ona mafai ai lea ona fausia se tuatusi faʻatulafonoina, e manaʻomia le faʻaliliuina atu o se tusi faʻamaonia i le tino o loʻo faʻatautaia le lesitalaina o le Kamupani. O le anaina le tuatusi lesitala e tatau ona faʻamaumauina.

3. Gaoioiga

A o fausiaina se Polokalame, e tatau i le tagata fai pisinisi ona filifili ituaiga o gaioiga. Leai seisi o latou e mafai ona filifilia 20 mo tasi mautu. O le filifiliga e faʻatinoina e tusa ma le OKVED faʻavasega. E tatau ona suʻesuʻeina auiliili.

O le numera muamua e tatau ona tutusa gaoioiga autu... Pe a filifilia lafoga, o ituaiga o gaioiga o loʻo faʻatinoina e le kamupani o loʻo vaʻaia. O faʻalapotopotoga faʻaonapo nei e faʻaoga tele.

O le mea lea, e masani ona manaʻomia ona e filifilia ni tulafono faʻalelei.

4. Tupe faatagaina

O le lesitala tino o le a le faia le gaioiga e fausia ai le Kamupani pe a fai e le o maua le faʻatulafonoina laumua. Lona lapoʻa e tatau ona i le tulaga o 10 afe rubles... Ina ia faʻamaeʻaina le totogiina, o le igoa o le LLC e manaʻomia le lesitalaina o se teuga tupe.

A maeʻa le amataga o le faʻagaioiga o le pisinisi, o le a toe lesitalaina foi i le teuga tupe o le Kamupani. Afai o se faʻalapotopotoga e fausiaina e le tele o faʻavae, e manaʻomia le faʻailoa atu o le aofaʻi o tupe faavae a tagata taʻitasi o le Sosaiete. Faʻavae luga o le aofaʻi o tupe faʻatupeina e totogi ai le faʻatagaina kapeteni, o le a totogiina tagata e ona le aofaʻi o tupemaua o le a aumaia e le kamupani i le lumanaʻi.

A maeʻa ona teuina le aofaʻi faʻavaeina e le tulafono i le teuga tupe faʻasao, e mafai e le faʻavaeina le LLC ona tiaʻi tupe ia latou lava talosaga. Ae peitaʻi, afai ua faʻaalu le tupe faʻatupeina, e tatau ona faʻatumuina i le faʻaiuga o le masina.

3. Pepa faʻamaonia mo le tatalaina o se Polokalame - o se lisi o pepa mo le lesitalaina 📋

I le feagai ai ma le faʻalapotopotoga mataupu, e tatau i le tagata fai pisinisi ona faʻaaogaina le taualumaga mo le aoina o pepa. O le lesitalaina o faʻalapotopotoga faaletulafono e manaʻomia taimi ma tupe.

Pepa aloaia mo le lesitalaina o se Polokalame e tatau ona tusiaina e tusa ma manaoga o le ofisa o lafoga. Afai o se mea sese maua i le taimi o le faʻamaonia gaioiga, o le fai pisinisi o le a teenaina le fausiaina o se kamupani. E le mafai ona toe faʻafoʻi le tiute a le setete ua aoina.

Le fausiaina o le Sosaiete e te manaʻomia:

  • Faʻamatalaga;
  • O se faʻaiuga ua faʻamaonia e fausia ai se faʻalapotopotoga;
  • Siaki faʻamaonia le totogiina o le setete tiute;
  • Afai o le fuafuaina ituaiga o gaioiga faʻamalieina manaʻoga o le faʻafaigofieina lafoga faiga, oe o le a manaʻomia se faʻamatalaga o lou manaʻo e faia saofaga i le setete e tusa ma le faʻafaigofie lafoga faiga;
  • Tusi faʻamaonia;
  • Faʻamaonia o le totogiina o le faʻatagaina kapeteni poʻo, pe a fai o le laumua e saofagā i meatotino pepa, se tusi faʻamaonia o lona lava tulaga;
  • Filifilia OKVED tulafono laiti.

💡 O lisi lisi mo le tatalaina o le LLC e mafai ona saunia uma tutoʻatasi ma e ala i le fesili mo se fesoasoani mai kamupani o loʻo tagofia pepa mo tagata taʻitoʻatasi pisinisi ma faʻalapotopotoga faaletulafono.

4. Lisi o faʻamatalaga autu a le itumalo

Ina ia amata faʻagaioia se Polokalame, oe o le a manaʻomia constituent pepa.

O le lisi e aofia ai:

  • Polokalame faʻavae;
  • Tusi faamaonia TIN;
  • OGRN tusi pasi;
  • OKVED tulafono laiti e fetaui ma galuega a le faʻalapotopotoga;
  • Aveese mai le tusi resitala o faʻalapotopotoga ma le tulaga o loia faʻaletulafono. I le taimi o lona tuʻufaʻatasiga, oe tatau ona faʻalagolago i le 2016 faʻataʻitaʻiga;
  • Faʻamatalaga e uiga i tagata e ona;
  • Minute o le fonotaga a le au faʻavae.

O le lisi o pepa faʻavae a tagata e ono manaʻomia e faʻaopoopo faʻalagolago i le tulaga o loʻo i ai nei. Afai e i ai tulafono faʻaletulafono i totonu o tagata faʻavaeina le LLC, e tatau ona aofia ai i le lisi o pepa kopi faʻapipiʻi a latou pepa faʻamau.

O tagata uma na faʻavaeina le faʻalapotopotoga o loʻo auai i le atinaʻeina o le tusi o le faʻavae. Afai e i ai faigata i le tusiaina, latou maua le aia tatau e faʻafesoʻotaʻi ai faʻalapotopotoga o loʻo tuʻuina mai fesoasoani i le faʻamaeʻaina o le lesitala faʻagaioiga. O le pepa e mafai ona faʻavae i luga o le tusi faʻavae o se Kamupani ua uma ona faʻagaioia.

E mafai ona e aumaia maia se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le tasi faʻavae i le sootaga i lalo:

Polokalame faʻavae ma le tasi faʻavae i le 2020 (docx, 185 Kb)

E mafai ona e download mai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ma nisi faʻavae i le fesoʻotaʻiga i lalo:

Polokalame faʻavae ma nisi faʻavae (docx, 140 Kb)

O le pepa e tatau ona aofia ai faʻamatalaga e uiga i:

  • Le igoa o le LLC;
  • Le faʻasologa mo le toʻesea o faʻavae;
  • Nofoaga o Polokalame ma faʻamatalaga mo fesoʻotaʻiga;
  • Faʻamatalaga i luga o le aofaʻi o faʻaputugatupe i le laumua faatagaina;
  • Faʻamatalaga e uiga i le fausaga;
  • O le taualumaga mo le faia ma le faʻatinoina o pulega faʻaiuga;
  • Le faʻatonuga o le tuʻuina i tua o totino o le faʻalapotopotoga;
  • Le faʻasologa mo le teuina ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga ma pepa e uiga ile faʻavaeina o le LLC;
  • Faʻamatalaga e uiga i aia tatau ma noataga a tagata e ana ma sui o le faʻalapotopotoga;
  • Faʻamatalaga i luga o le tufatufaina o tiute i le va o vaevaega o le LLC;
  • O le taualumaga mo le teuina ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga ma pepa e uiga i tagata auai o le Polokalame.

E mafai e le Charter ona faatonuina gaioiga pe a tulaʻi mai ni nuances e fesoʻotaʻi saʻo ma le tele o tupe faʻaleoleo. Latou te faʻatonutonuina le faʻasologa o filifiliga i filifiliga e fesoʻotaʻi ma le faʻaiuga o fefaʻatauaiga mo tele tupe. O Mataupu o le Faʻalapotopotoga e tatau ona faʻamautuina fesili i taualumaga mo le teuteuina o Mataupu o le Faʻalapotopotoga a le Kamupani.

O le isi pito sili ona taua constituent pepa o LLC minute o fonotaga a le au faʻavaeina le faʻalapotopotoga e iloiloina. E tatau ona faʻatulaga lelei. O la latou faʻavaeina faʻalagolago tonu i sui o le Kamupani. O le aiaiga o le a manaʻomia ona tuʻuina atu i le lotoifale malo faʻalapotopotoga, lea o le a feagai ma le faʻagaioiga mo le fausiaina o le Sosaiete. O loʻo tusia uma ai faʻaiuga taua e faia e le pulega o le faʻavae.

O le failautusi e tatau ona nafa ma le tusiaina o minute, lipeaina o faaiuga na faia i le taimi o le fonotaga. Ina ia faʻafaigofieina mo oe, e fautuaina oe e faia se tuʻufaʻatasiga tusi.

O le muamua muamua maliega faʻamaonia le vaetamaina o le Poloketi Faavae.

E tatau ona faʻatumu le pepa i le pepa:

  • O le igoa o le Kamupani o loʻo faʻailoa mai i le pito i luga o le pepa;
  • Ma o faʻamatalaga o le Polokalame ma faʻafesoʻotaʻiga faʻamatalaga e tatau ona lesitalaina;
  • O le pepa e tatau ona aofia ai se atoa lisi o faʻavae ma latou tusifolau auiliiliga ma faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga;
  • Faʻamatalaga i luga o le aofaʻi o tupe i le faʻatagaina laumua tatau ona i ai;
  • O le iai o faʻamatalaga ile tofiaina o tagata ile tofiga ole taitaifono ole fonotaga male tofi ole failautusi e manaʻomia.

A o tusia le pepa, oe tatau ona faʻamatala auiliiliina mataupu na aumaia mo talanoaga, faʻapea foi ma le faʻalauiloaina o faʻamatalaga e uiga i le faʻaiuga mulimuli.

Laʻasaga i lea laʻasaga faʻatonuga ile auala e tatalaina ai oe lava oe - 10 sitepu e lesitala ai le faʻavae

5. Faʻafefea ona tatalaina le LLC oe lava i le 2020 - laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le lesitalaina 📑

I le mafaufau ai i le faʻafitauli o le auala e lesitalaina ai se latou lava Kamupani, ina ia mafai ona ausia le sini, e tatau i le tagata fai pisinisi ona mulimuli i se faʻasologa o gaioiga e tusa ai ma laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga.

Laʻasaga 1. Suesue le tulafono i luga o le faʻavae e tatau ai i le sosaiete ona faʻatautaia ana gaioiga

I le filifiliga ai e lesitala aloaia le kamupani, o le lumanaʻi e ona e tatau ona liliu i le tulafono. O le a fesoasoani ia te oe ia maua se aitia o le sauniuniga o pepa ma nuances o le galuega a le LLC.

O le auiliiliina o suʻesuʻega o tulafono o le a mafai ai e se tagata fai pisinisi ona sailia ni tali i fesili autu e fiafia iai.

Sitepu 2. Filifili gaoioiga

Muamua lava, e tatau i le tagata fai pisinisi ona filifili poʻo le a lana fuafuaga e fai. O le filifilia o le ituaiga o gaioiga, e tatau ona filifilia le talafeagai OKVED code. E mafai ona suʻesuʻe le faʻavasega i le download i luga o le Initaneti. E mafai e se tagata fai pisinisi ona filifili e oʻo i le 20 tutusa numera... E tatau ona faʻailoa mai pe a faʻatumu fomu Nu. R 11001.

O le muamua e tatau ona avea ma le tulafono faʻafetaui i le autu gaioiga o le pisinisi fuafua e faʻatino.

Sitepu 3. Filifili le igoa ole LLC

O le filifiliga o se igoa talafeagai mo le kamupani e tatau ona faia e oʻo lava i luma o lona lesitalaina. Lenei o le tagata fai pisinisi e saoloto e filifili soʻo se igoa na te fiafia i ai mo le kamupani. Peitaʻi, naʻo mataʻitusi o le faʻasologa mataʻitusi a Rusia e mafai ona faʻaaogaina i le igoa.

O le igoa o le kamupani e le tatau ona toe taʻu igoa o isi kamupani. Ina ia faamanino lenei mataupu, o le tagata fai pisinisi o le a manaʻomia e asiasi i le ofisa o lafoga.

Aua le filifilia igoa faigata. E faigata ona faaleoina ma faigata ona manatua. O le igoa o le kamupani e tatau ona filifilia faigofie ma matagofie. E sili atu le liliu i se malamalama tagata. Tagata poto o le a filifilia ma le agavaʻa se igoa e mafai ona avea o se sili faʻasalalauga mo le atinaʻe.

O le igoa e le tatau ona fesoʻotaʻi ma le ituaiga o gaioiga faʻataunuʻuina. I le gasologa o le faʻagaioiga o le kamupani, o tulaga e ono tupu i se auala e mafai ai ona suia le galuega e le aoga.

O se ulutala atagia muamua gaioiga i se fou fanua ono foliga mai malie, ma le toe lesitalaina o le a manaʻomia teuteuga i le atoa vaega o pepa.

Ua iloa e le au fai pisinisio le igoa e sili ona manatuaina o le 1 nauna ma le 1 nauna.

Sitepu 4. Fuafua le numera o faʻavae

A fai e faʻavae le faʻapotopotoga 1 pule, i le taimi o le lesitalaina faʻagaioiga o le a sili atu ona faigata.

Afai o se tagata fai pisinisi ei ai le tulaga o se tagata taʻitoʻatasi, ona i luga o le lesitalaina na otometi lava ona tofia o ia i le tulaga o le faʻatonusili o le kamupani ma faʻatautaia le matafaioi a lona sili tausitusi. O tupe mama uma mai gaioiga a le atinaʻe o le a naʻo ia lava.

I le faʻataʻitaʻiga, i le tele o tulaga e foliga mai o le Sosaiete e filifili e faia 2 pe sili atu faʻavae O le mafuaʻaga o le manaʻoga mo se vaeluaina aloaia o le faʻalapotopotoga tupe maua i totonu o ona sui.

Ina ia fausia se atinaʻe, latou te manaʻomia le tusia o se Charter o le Sosaiete ma nisi faʻavae. E tatau ona aofia i le lisi o pepa ua fuafuaina e tuʻuina atu i le lesitala pulega.

A aunoa ma le Charter, o le a le mafai ona pasi i le foafoaga auala. Afai e leai ni mea sese i pepa, o le resitara o le a faʻatautaia auala mo le faʻavaeina aloaia o le Kamupani.

Laasaga 5.Fausia le laisene faatagaina o le atinaʻe

Laumua faʻatagaina - O le aofaʻi lea o tupe ma meatotino e tatau ona i ai i le atinaʻe e tuʻuina atu faʻamaoniga i tagata aitalafu. O le lesitalaina o setete o le a le faʻataunuʻuina e aunoa ma ia.

O le aofaʻi o tupe faavae e tatau ona aofia i totonu o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le itumalo pepa. Ua faʻamaonia o le aofaʻi o tupe faavae e tatau ona tutusa 10 afe O lenei tau o le aupito maualalo. I faʻataʻitaʻiga, o le laumua o se sosaiete e masani lava ona lapoʻa. E faʻatagaina lenei mea e le tulafono.

A fuafuaina e faʻatino gaioiga e paʻu i luga o le lisi o ituaiga o gaioiga e manaʻomia ai se tele faʻatagaina kapeteni, o le aofaʻi mo le lesitalaina o se atinaʻe mafai sili sili atu nai lo laʻititi faitotoʻa.

Ina ia faʻatinoina taualumaga mo le totogiina o le tupe faʻatagaina, o auala nei o loʻo saunia:

  • Faʻaliliuina o tupe faavae i le teuga tupe;
  • Saofaga i le totogiina o le faʻatulafonoina laumua o meatotino;
  • Faʻatupeina o puipuiga;
  • Totogiina o le laumua faʻatagaina i aia tatau;

Ae le i apalai i le ofisa o lafoga mo le faʻavaeina aloaia o le Kamupani, e tatau i tagata faʻavae ona totogi se laʻititi 50 % mai le laumua faʻatagaina, o loʻo iai i totonu ole tulafono o iai nei. O le vaega totoe o le au faʻavae o le kamupani e tatau ona totogiina i totonu o le faʻavaeina taimi totogiina, o le 1 tausaga.

O le vaitaimi amata mai le taimi o le mauaina o pepa faʻamaonia le aloaia fausiaina o le faʻalapotopotoga.

Fautuaina e faia saofaga i le laumua faatagaina i tinoitupe. Le aofaʻi aupito maualalo e tatau ona totogiina naʻo tinoitupe.

Afai e fuafua le tagata fai pisinisi e faʻaaoga le auala e totogi ai le totogi, e manaʻomia le alu i le faletupe ma faʻamatuʻu atu le tupe manaʻomia i le teuga tupe a le kamupani. I le lumanaʻi, o le teuga tupe teugatupe o le a liua i le taimi nei.

Totogiina o le aofaʻi manaʻomia tatau ona faia i Rusia rubles. A maeʻa le feutanaiga, o le a tuuina atu e le faletupe se siaki i le tagata fai pisinisi faʻamaonia le totogiina. E tatau ona faʻapipiʻi i le lisi o pepa e faʻamaonia ai le totogiina o fefaʻatauaiga.

Afai e leai se siaki, ona le taliaina lea e le resitara pepa mo le faiga o le foafoaga. Afai i le taimi o le taualumaga mo le totogiina o le faʻatagaina kapeteni, na o le afa o le aofaʻiga e totogiina, lea o le totoe vaega e tatau ona teuina i totonu o le kamupani teugatupe sili atu i le 1 tausaga talu mai lona amataga

O le countdown aso ua manatu o le taimi o le tuuina atu o pepa na tuuina atu i le taimi o le pasia o le taualumaga mo le fausiaina o le Sosaiete ma faamautuina lona aloaia faamauina.

E ana le aia a tagata e ona le kamupani e faʻatupe ai latou meatotino latou te totogiina le laumua faʻatagaina.

Mo le faʻagaioiga mafai ona faʻaaogaina:

  • Meafaigaluega;
  • Meatotino e mafai ona faʻatau atu;
  • Aseta

I le taimi nei, o le faʻatagaina tupe faavae ua saofaga faʻapitoa i tupe.

Sitepu 6. Filifili se tuatusi tulafono

O loʻo faʻamaonia mai i le tulafono, o le nofoaga tumau o le nofoaga faʻapitoa o le pisinisi e tatau ona lesitalaina e avea ma tuatusi o le lesitalaina o le kamupani. Mo le sosaiete, o lana matafaioi o loʻo faia e le tagata o loʻo ia umia le tulaga o le faʻatonusili o le kamupani.

Kamupani resitala tuatusi tatau ona i ai... E manaʻomia lona iai, afai e manaʻomia, e mafai ona vave maua le pulega faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e te matua manaʻomia fesiitai i le pe maua pepa taua.

Afai e leai se tuatusi, o le taualumaga mo le fausiaina o se kamupani o le a le faia. O lē e ana le pisinisi e tatau ona vaʻaia lelei ana mea e maua ae leʻi lesitala. O le tuatusi e mafai ona avea ma nofoaga o le faatonu o le LLC poʻo le ofisa.

A e fuafua e totogi se potu, o le lesitala e manaʻomia ai le iai o se tusi faʻamaonia i totonu o le pepa. I se faʻaopopoga, oe o le a manaʻomia e faʻamaonia lana umiaina.

A le maua se mea totino e lesitala ai se tuatusi, e mafai ona faʻatau. O le tuʻuina atu o se tuatusi i luga o le totogi faʻavae o loʻo faʻatinoina e kamupani o loʻo iai a latou nofoaga talafeagai mo le lesitalaina. E faigofie ona suʻe ni kamupani e tuʻuina atu ia auaunaga. E tofu uma a latou itulau i luga ole initaneti. O le mea lea, ua lava le faʻapipiʻi i totonu o le search engine le fesili "Faʻatau le tulafono tuatusi". O le talosaga e tatau ona aofia ai le igoa o le taulaga o le a faʻatautaia ai le faʻalapotopotoga.

O le tau o tautua e faʻaopoopoina faʻavae i luga o le itulagi o loʻo i ai le nofoaga o le lesitalaina o le tuatusi o loʻo i ai. Ma, mo Moscow ma isi taulaga tetele o le a e totogia mo ia tautua 1500 - 2000 rubles... E totogi le totogi i le masina.

O le tulafono faʻatulafonoina maua mo se taimi atofaina. E masani lava o lona umi o 6 - 12 masina... O le umi o le lisi lisi mo le tuatusi, o le laitiiti o le ae totogiina mo le 1 masina. Faʻatau i le tele e masani lava ona taugofie.

Faʻataʻitaʻiga faʻaalia ai o sosaiete e seasea faia gaioiga i nofoaga maʻa na lesitalaina o se faʻatulafonoina tuatusi. I totonu o pepa, o loʻo iai koluma "faʻatulafono" ma le "moni" nofoaga. Mo lenei mafuaʻaga, o nofoaga ma fanua a le tagata fai pisinisi e talafeagai mo le faʻailoa o le tuatusi o le lesitalaina o le kamupani.

Afai e toʻesea, ona mafai lea ona e fesili i uo e ana se meatotino talafeagai. E mautinoa lava o le a latou faia se faʻaititia tele.

Sitepu 7. Saunia pepa ma lafo atu mo le lesitala

I le feagai ai ma faʻalapotopotoga mataupu, e tatau i le tagata fai pisinisi ona:

  1. Tuʻuina mai se tusi talosaga ua faʻatumuina e tusa ma le faʻataʻitaʻiga Nu Р 11001... O le pepa saunia e tatau ona aofia ai faʻamatalaga e uiga i le atoa lisi o faʻavae ma e uiga i le fuafuaina gaioiga. (Tuʻu i lalo le fomu - Р 11001)
  2. Faʻatumu le faʻatagaina a latou na faʻavaeina le Kamupani mo le faʻagaioiga. O le uluaʻi pepa e manaʻomia e siitia atu i le setete tino.
  3. Tuuina atu le saunia mataupu o le Association o le Kamupani. Oe o le a manaʻomia ni kopi se lua o le pepa.
  4. Le lisi o pepa e tatau ona aofia ai se siaki, o se faʻamaoniga o le totogiina o le setete tiute mo taualumaga mo le fausiaina o le Kamupani. E tatau i le faipisinisi ona totogi tupe, o le aofaʻi e 4 afe rubles.
  5. Afai o le STS e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻagaioiga o le atinaʻe, e tatau ona faʻapipiʻi se faʻamatalaga maeʻa o le manaʻo e faia saofaga i le setete i lalo o le STS.
  6. O se tusi faʻamaonia e tatau ona aofia i le lisi o pepa e faia. I se faʻaopopoga, o pepa e manaʻomia e faʻamaonia ai le tulaga o le faʻatulafonoina tuatusi o nofoaga ma fale o le tagata nofoia.
  7. Afai o le na faavaeina le faʻalapotopotoga saofaga i se aofaʻi o tupe e totogi ai le faʻatagaina kapeteni, e tatau ona faʻapipiʻi se siaki faʻamaonia le gaioiga. Afai na filifili le tagata fai pisinisi e teuina le meatotino, ona manaʻomia lea o se manatu faʻapitoa.

O pepa aoina e tatau ona tuʻuina atu i le tino o loʻo feagai ma le faʻagasologa o taualumaga.

Afai e i ai ni faigata i le aoina o pepa, oe mafai ona faʻafesoʻotaʻi faʻalapotopotoga o loʻo tuʻuina mai fesoasoani i le lesitalaina o ituaiga o au. Mo se aofaʻi mautinoa, o le a latou fesoasoani e faʻafitauli ia mataupu ua tulaʻi mai.

Pe a totogiina mo le faʻavaeina foafoaga faʻagaioiga, o le mausali o le a faʻatonutonuina o faʻamaumauga gaioiga ma fesoasoani faʻamaeʻaina i le vave e mafai ai. A faʻaogaina auaunaga a le kamupani, e tele avanoa e alu ai i le lesitala faʻagaioiga. A leai, o loʻo i ai le aʻafiaga o le faia o se mea sese ma leiloa le aofaʻi saofaga e pei o le totogiina o le setete tiute.

Sitepu 8. Maua pepa

O le ofisa lesitala e siaki maeʻaeʻa ia pepa na aoina. Afai e maua se mea sese, o le a faʻamalosia e le resitara o le setete e faʻasaʻo le mea sese.

I le tulaga o le faʻatinoina saʻo o le lisi atoa o pepa, o le a ia taliaina e ala i le tuʻuina atu o se risiti talafeagai i le tagata fai pisinisi.O le Kamupani o le a lesitalaina aloaia i totonu o le 5 aso.

I le faʻafesoʻotaʻiina o le ofisa o lafoga, o le a mafai e le tagata fai pisinisi ona toe maua uma pepa na ia tuʻuina mai i le taimi o le lesitalaina, ma tusi faamaoniafaʻamaonia le mauaina o sosaiete. Oe o le a manaʻomia pe a faia se faʻamaufaʻailoga.

O pepa na mauaina e tatau ona suʻesuʻeina ma le totoʻa mo mea sese ma feteʻenaʻiga. O le vaega a le tagata e mafai ona faia se sao.

O le mea lea, e aoga le iloilo totoʻa uma o manatu o le pepa na mauaina. Afai e leai ni mea sese, ua pasia e le Kamupani le faʻagasologa aloaia o le lesitalaina.

Peitai, ae le i amataina gaioiga aloaia, o loʻo i ai pea le tele o mataupu e foia.

Sitepu 9. Poloaʻi lolomi

A maeʻa ona mauaina pepa, e tatau i le e ana pisinisi ona faʻatonu le faʻamaufaʻailoga. O lenei aitema o faamalosia e amata galueina o le Sosaiete.

E mafai ona e okaina se faʻamaufaʻailoga mai se kamupani o lona autu gaioiga o le faʻatau atu o ia oloa. E tatau ona ave e le tagata faipisinisi pepa faʻavae a le faʻalapotopotoga. A leai, e ono musu le pisinisi e gaosia uiga o le faia o pisinisi.

Ina ia maua se faʻamaufaʻailoga, oe ono manaʻomia:

  • Tusi faamaonia TIN;
  • OGRN.

O sui o le kamupani filifilia o le a ofaina le tagata fai pisinisi e filifili le manaʻoga mamanu mai le avanoa oloa lisi. O le foliga mai o le lolomi e le faia se faʻapitoa vaega... Mo lenei mafuaʻaga, e mafai e se tagata fai pisinisi ona filifili soʻo se filifiliga e fiafia iai. O le a le mafai ona e mauaina le lolomi i le taimi nei. E tatau ona faatali. Oe tatau ona faʻatau vaitusi mo le oloa faʻatasi ai ma le oloa.

E manaʻomia le faʻamaufaʻailogaina pe a faʻagaioia pisinisi, faʻaiʻuina konekalate ma isi tulaga uma pe a faʻamaonia e se tagata faipisinisi pepa e avea ai ma sui o le Kamupani.

Sitepu 10. Tatala se teuga tupe mo le taimi nei mo le LLC

E le mafai e le kamupani ona faia gaioiga e aunoa ma se teuga tupe. E tatau ona tatalaina vave i le maeʻa ai o le foafoaga taualumaga i le pule na faʻatinoina le lesitalaina. Fautuaina e le au atamamai le filifilia o se faʻatuatuaga aitalafu faʻavae. O se tasi o mea silisili o le lenei faletupe mo le tatalaina o se teuga tupe nei.

O le filifiliga o se faletupe e tatau ona faʻatinoina ma le sili ona taua. O le a maeʻa se konekarate ma ia. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia e le tagata fai pisinisi ona aoina se lisi o pepa. Faʻafefea ona tatalaina se taimi nei teuga tupe mo LLC, na matou tusia i le muamua tusitusiga.

Ina ia mafai e le kamupani ona mauaina se taimi nei teuga tupe, o se fai pisinisi o le a manaʻomia:

  • Fesoasoani faufautua;
  • Se afifi o pepa faʻamaonia;
  • Tupe faavae e totogi ai.

Siakiina o teuga tupeo lea lava teugatupe o se faʻalapotopotoga faʻaletulafono, o ana matafaioi autu ia o:

  • Teuina o tupe;
  • Faʻaaogaina o taualumaga mo tinoitupe totogi ma paʻaga.

O le teugatupe faʻafaigofie faʻafaigofieina le faʻatinoina o le tele o auala e fesoʻotaʻi ma tupe. O loʻo iai le faʻatulafonoina. A aunoa ma se teuga tupe, e le lesitalaina le kamupani.

I le taimi o le tatalaina o le tala ua tofiaina se numera tulaga ese. E aofia ai se seti faʻapitoa o mataʻitusi o le a aliali mai i le tele o pepa o le faʻalapotopotoga.

Le iai o se teuga tupe ma le Kamupani faʻatagaina ia:

  • Faʻafaigofie faʻafaigofieina le faʻagasologa o faʻaiuga;
  • Sefe saogalemu ma faʻamautinoa le faʻagaioiga o tupe;
  • O loʻo faʻamaoti mai e le tulafono, o le teuga tupe o loʻo iai nei o loʻo aofia i le lisi o "demand deposit".

A maeʻa le vaitaimi o lipoti, o le a maua se pasene mautinoa i luga o le tupe totoe o loʻo faʻaauau pea ona teuina i le faletupe.

Mo le fausiaina o se siakiina teuga tupe, o se tagata fai pisinisi o le a manaʻomia e aoina pepa. O le lisi o pepa e manaʻomia mo le lesitalaina o se pili e aofia ai:

  • Talosaga mo le fausiaina o se teuga tupe nei. E tatau ona muamua faʻatumuina. O le pepa faʻatumu e tuuina atu e le faletupe filifilia;
  • Le saini faʻataʻitaʻi a le faʻatonusili o le LLC;
  • O se kopi o le tusi faʻamaumau a le asosi;
  • O se kopi o le Sosaiete Tusitusiga a le Asosi;
  • O se kopi kopi o le tusi mai le Unified State Register of Legal Entities;
  • Faʻataʻitaʻiga saini a le sili tausi tusi o le Kamupani;
  • O se kopi o le tusi pasi;
  • Faʻamaumauga faʻamaumau i le tofiga o le faʻatonusili;
  • Faʻamaumauga faʻamaumauina luga o le tofiga o le Kamupani tausitusi;
  • Lolomitusi.

Kopi uma kopi o pepa tatau ona uia le auala faʻamaonia ma se notary... E faʻatoa faia e le faletupe faʻatupeina uma peimeni pe a faʻapea o loʻo iai i le taimi na lesitala ai pisinisi.

Ina ua maeʻa le taualumaga mo le sauniaina o se atoaga o pepa ua maeʻa, o le taualumaga mo le faʻamaeʻaina o se teuga tupe tautua maliega faia i le va o le faletupe ma le Kamupani.

E faʻamatalaina:

  • Le numera o teuga tupe ua tofiaina;
  • Aso o le sainia o le feagaiga;
  • Le aso e faʻamalosia ai le pepa;
  • Lisi o tautuaina faʻatupeina ma tuʻuina atu mo latou faʻaaogaina;
  • Ole tau ole sapalaiina o auaunaga i faletupe.

E tatau ona filifili ma le faʻaeteete le faletupe.

E tatau ona taʻitaʻia se tagata faipisinisi e tulaga nei:

  • Nofoaga o le ofisa ulu o le faletupe filifilia ma lona mamao mai le LLC;
  • Le tau ole tautua na tuʻuina mai ma le mauaina o komisi;
  • Le igoa taʻuleleia o le faletupe ma lona faʻatulagaina.

E tatau ona faʻatusatusa e le tagata fai pisinisi le tele o faʻalapotopotoga e tusa ai ma tuʻutuʻuga filifilia ma ave le fiafia i le faletupe ma tulaga talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o iai ni faʻaopoopoga mauaina o auaunaga, inisiua ma totogi puipuiga, ma isi.


Ituaiga o LLC lafoga - lafoga totogi


6. Lafoga o le LLC (OSNO, USN, UTII, ESHN) - ituaiga ma aofaʻi o lafoga 💸

I le taimi o le pasia o le taualumaga mo le aloaia fausiaina o le Kamupani poʻo totonu o le faʻamautuina taimi faʻatulagaina pe a maeʻa, e tatau i le tagata fai pisinisi ona filifilia le lafoga faiga e tusa ai ma tupe o le a tuʻuina atu i le setete. Afai e le faia e le fai pisinisi le filifiliga o se talafeagai faiga, o le fou faʻalapotopotoga o le a otometi lava ona paʻu i lalo OSNO.

1. FAʻavae

O le kamupani o loʻo totogiina totogi i lalo ole OSNO e tatau ona totogi lafoga lautele ma tuʻuina atu lipoti ia latou.

OSNO aofia ai:

  • Lafoga lafoga O le autu o lafoga o le meatotino a le faʻalapotopotoga. O tuusaunoaga o ni aseta tumau mafai ona feaveaʻi, lea na ave i luga o le paleni mulimuli ane 2012. O le lafoga aofaʻi ua faʻatuina e le mataupu o le Rusia Malo. O le numera o totogi i le setete e le mafai ona maualuga atu nai lo le aofaʻi o 2,2 %.
  • Lafoga o tupemaua Totogi e faia mai tupe mama mama. O le aofaʻi o saofaga i le setete o i le tulaga o 20%. 2% mai le lafoga o le a tuʻuina atu i le paketi a le malo, ma 18 % faaliliuina e lagolagoina le mataupu.
  • VAT Tupe maua e lafoga. O le tele o le peti o le 18 %... O loʻo iai i le tulafono e ono faʻaititia le fua ile 10% pe leai. O le tulaga o le VAT o loʻo toʻesea mai le lafoga, lea e aofia i totonu o faʻamaumauga ma paʻaga.

O faʻalapotopotoga tetele o loʻo galulue ma le VAT e sili atu ona aoga e fegalegaleai ma tagata e tuʻuina atu latou te totogiina foʻi lenei ituaiga lafoga. O se lapoʻa tagata faʻatau o le a filifilia se faʻalapotopotoga e faia saofaga i le setete paketi faʻatatau i le OSNO.

Peitai, mo pisinisi laiti, le faiga o lafoga le aoga ma faigata... O lona autu le lelei foliga o:

  • Le iai o tulafono faʻatulafonoina le lipotia o le VAT;
  • Faigata fuafuaina lafoga faiga;
  • O le lafoga avega e maualuga atu nai lo isi ituaiga o lafoga.

A vavalalata felagolagomai ma kamupani tetele e le fuafuaina, mai OSNO sili atu ona teʻena.

2. STS

A mafai e le galuega ona faia lenei mea, e mafai e le tagata fai pisinisi ona filifili le STS.

STS - o se lafoga pulega faʻapitoa fuafuaina mo laiti pisinisi ana. Na tuliloaina e le au faʻapitoa le sini e faʻaititia le lafoga ma faʻafaigofie ona lipotia. O lenei na faia e le setete e faʻamalosia ai tagatanuʻu e auai i pisinisi laiti. Ona o lenei, o le faʻafaigofieina lafoga faiga ei ai le atoa vaega o lelei itu. E aofia ai:

  • 1 lafoga, nai lo le 3;
  • Le manaʻoga e fesiitaʻi totogi i le setete 1 taimi i le kuata;
  • Le manaʻoga e tuʻuina atu lipoti na o le tasi i le tausaga.

Lafoga e faʻatinoina i le 2 fua faatatau... E aofia ai:

  • Fua faatatau 6%... O le autu o lafoga o tupe mama na maua e le atinaʻe. Ua mautu le tau;
  • Fua faatatau 5-15%... O lona tulaga e mafai ona eseese faʻavae i luga o le nofoaga o le atinaʻe, o gaioiga faʻatinoina ma le tele o isi mafuaʻaga. O le autu o lafoga o tupe maua. I lenei tulaga, o le aofaʻi o tupe faʻaalu e tatau ona toʻesea mai ia latou.

Faʻavae i luga o le tele o tautua tuʻuina atu poʻo galuega a le faʻalapotopotoga, e mafai e le tagata fai pisinisi ona filifili se talafeagai lafoga fua faatatau. I tulaga uma ia e lua, o le tulaga o totogi e mafai ona faʻaititia e le aofaʻi e tutusa ma le aofaʻi o toʻesea FIU ma FSS.

I le maeʻa ai ona suʻesuʻeina o faʻamatalaga o mea na faia, na mafai ai ona faʻailoa mai e tagata faʻapitoa.

  • Afai o tupe faʻaalu a le faʻalapotopotoga e i ai i se tulaga o le a laititi 60 % i luga o le tele o lana tupe mama, e sili atu le aoga e filifili se faʻatulagaina tele o le peti tutusa ma 6 %;
  • Afai o le tupe faʻaalu tulaga o sili atu i le 60% mai le tele o le tupe mama a le faʻapotopotoga, e tatau ona filifilia le filifiliga lona lua o lafoga.

E le mafai ona lafoga nei le pisinisi 2 - Suia le ituaiga o fua faatatau pe suia le eseʻesega o le lafoga filifilia, pe a fai o le tausaga faʻailoaina e leʻi maeʻa. Peitai, e mafai ona suia le filifilia lafoga faiga ina ua maeʻa.

Ina ia faatino le feuiaiga, e manaʻomia le lafoina o se faʻasilasilaga i le pulega lafoga. O taualumaga e tatau ona maeʻa ia Tesema 31st. I le taimi lava e tasi, o le tulaga o tupe mama a le pisinisi mo 9 masina o faʻagaioiga e le tatau ona sili atu i le pa i totonu 45 miliona rubles.

O le filifilia o le lafoga talafeagai, e tatau i le tagata fai pisinisi ona tuʻuina atu se faʻasilasilaga o lana filifiliga. Oe o le a manaʻomia se pepa i le aofaʻi 2 kopi... O le faʻasilasilaga e tatau ona tuʻuina mai i le taimi o le faʻagasologa o taualumaga.

Afai e le mafai lenei mea, o le faʻaiuga e fesuiaʻi i le faʻafaigofieina lafoga faiga e tatau ona faʻaliliu le sili atu i le 30 aso talu ona maeʻa le faʻavaeina o le kamupani... A leai, e faʻatoa mafai ona sui ile lafoga ile tausaga fou.

Faʻatapulaʻaina e faʻatagaina i le faʻaaogaina o le faʻafaigofieina lafoga faiga. E le o faʻalapotopotoga uma e paʻuʻu i lalo.

Lafoga i lalo o le faʻafaigofie lafoga faiga e le mafai ona faʻataunuuina pe a fai:

  • E faʻatinoina e le faʻalapotopotoga gaioiga e le o saunia mo le faʻatinoina o toʻesea mo le setete i lalo o le faʻafaigofieina lafoga. O le lisi e aofia ai faʻalapotopotoga faia galuega tauave o faletupe, notary ofisa.
  • O le kamupani o loʻo i ai le tele faʻasoa o isi faʻalapotopotoga. Ina ia mafai e se kamupani ona agavaʻa mo le faʻatinoina o toʻesea i lalo o le faʻafaigofieina lafoga faiga, o le faʻasoa o isi pisinisi e tatau ona sili atu ma le 25% i totonu.
  • O le kamupani e toʻatele tagata faigaluega. E mafai e le faʻalapotopotoga ona faia saofaga i le paketi e tusa ma le faʻafaigofieina lafoga faiga, pe a fai o le numera o tagata faigaluega e le sili atu i le 100 tagata.
  • Afai o le paleni o le kamupani o loʻo totoe tupe, o lona tau o le 100 miliona rubles. O le galue i le faʻafaigofieina lafoga faiga mafai ona faʻatinoina ma na o sina laʻititi.

Afai o le tupe maua a le kamupani faʻaletausaga sili atu i le aofaʻi o 60 miliona rublesfaʻateleina e le deflator coefficient, le kamupani leiloa le aia tatau e faia ai saofaga i le paketi i lalo o le faʻafaigofie lafoga faiga.

3. UTII

E mafai e le LLC ona totogi peimeni i le setete ma le UTII. E tatau ona totogi le tagata fai pisinisi 1 lafoga nai lo 3... O lona tele e le faʻamoemoe i le aofaʻi o polofiti, ae e fuafua faʻavae i luga o isi faʻailoga:

  • Le ituaiga o gaioiga faʻatinoina;
  • O le tele o le eria o loʻo faʻatau atu ai oloa;
  • Aofai o tagata faigaluega.

UTII e faʻatupeina naʻo nisi gaioiga. O le lisi e aofia ai:

  • Faʻatau atu oloa o oloa;
  • Faʻagaioiga i le matata o le lautele tautuaina;
  • Faia o gaioiga a le aiga.

Tausitusi tatau ona teuina mo ituaiga eseese o gaioiga eseese.

O le fuafuaina o le tele o le UTII o loʻo faʻatinoina faʻavae i luga o le metotia.

UTII = OBD x FP x K1 x K2 x 15%.

DB - faʻavae aoga mo le ituaiga o gaioiga faia,

FP - o le faʻailoga moni,

K1 - coefficient 1,

K2 - coefficient 2.

DB ma K1-2 e i le tulaga tutusa mo faʻalapotopotoga uma. O le faʻailoga moni e faʻaaogaina mo le fuafuaina o lafoga. Lenei mafai ona avea ma ituaiga o gaioiga, le numera o tagata faigaluega, le eria o loʻo faʻatau atu ai oloa, ma isi.

Lafoga lipoti e saunia e faʻalapotopotoga faia totogiina i le setete i lalo o le UTII faiga, kuata kuata... Totogi tatau foi ona faia tasi i le kuata.

E leʻo mausali uma mafai ona faia ni toesega mo le setete mo UTII. E i ai le numera o tapulaʻa. UTII e le talafeagai mo se kamupani pe a fai:

  • O le ituaiga o gaioiga o loʻo faʻatinoina e le paʻu i lalo o le lafoga;
  • O loʻo faʻafaigaluega e le kamupani le silia ma le 100 tagata;
  • O le sea o isi pisinisi e sili atu i le 25%.

E mafai ona suia le auala o toʻeseʻesega mai OSNO i le UTII ile tausaga atoa o iai nei, ma mai le STS naʻo le taimi e amata ai le isi.

4. ESHN

O leisi ituaiga lafoga o loʻo mafai ai e le Kamupani ona totogiina tupe i le setete o le Unified Agricultural Tax. E tusa ai ma le fuafuaina o le ESHN, e tutusa ma le STS. O le faiga e mafai ona filifilia e se faʻalapotopotoga, 70% o ana tupe maua na maua mai i le faʻatau atu o faʻatoʻaga oloa. O le lelei o le UHSS aofia ai:

  • Faʻaitiitia lafoga lafoga;
  • Faigofie ile faʻatinoina ole lafoga fuafuaina;
  • Faigofie o lipoti.

Peitai, e iai foi numera o le le lelei.

E le mafai ona filifili se faiga lafoga pe a fai:

  • O le gaioiga o loʻo faia e le paʻu i lalo o ia;
  • O le fua o le gaosiga e sili atu nai lo le taliaina tulaga.

O le a le mea e sili ona lelei e filifili ai se tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi pe faʻapisinisi

7. O le a le mea e sili ona lelei e tatalaina ai se IP poʻo le Polokalame - mea lelei ma mea leaga 📊

O le filifiliga e filifili se faiga lafoga, e masani ona faigata i le tagata fai pisinisi ona faia se filifiliga mulimuli. MA SPma Sosaiete umiaina se numera tulaga lelei ma le lelei... I le mafaufau ai e uiga i le filifiliga o le ituaiga o umiaina, le tagata fai pisinisi tatau ona iloa e uiga ia latou.

O le faʻataʻitaʻiga mo le fausiaina o se tagata faipisinisi taʻitasi o lona uiga o le fausiaina o se pisinisi lea e tatau i se tagata fai pisinisi o ia te ia le tulaga o se tagata ona faia se faʻagaioiga o galuega. E sili atu ona faigofie le mauaina faʻapitoa le tulaga o se tagata fai pisinisi ma amata ona faʻatino gaioiga nai lo le fausiaina o se Polokalame. Ua uma ona matou tusitusi e faʻafefea ona lesitala, o a pepa e manaʻomia i totonu o le tusitusiga - IP Resitara - laʻasaga i lea laʻasaga faʻatonuga. Ae ui i lea, o le ituaiga o umiaina ei ai le tele o le le lelei foliga.

Tulaga lelei o le IP

O itu lelei o le uia o le IP faia auala e aofia ai:

  • Faigofie lesitala faiga. I le filifili ai e maua le tulaga o se tagata fai pisinisi, o le a mafai e le tagata fai pisinisi ona aoina le atoa lisi o pepa manaʻomia na o ia lava. E te le tau faʻafesoʻotaʻi se loia.
  • Tau maualalo Mo le uia o taualumaga mo le fausiaina o se IP, o le lumanaʻi fai pisinisi e tatau ona totogi na o 800 rubles.
  • Le maualalo lisi o pepa. Mauaina o le tulaga o le tagata lava ia tagata fai pisinisi, o se fai pisinisi tatau ona tuʻuina atu: se tusi talosaga mo le setete lesitalaina, faʻamaeʻaina e tusa ai ma le R 21001 fomu; kopi o le TIN; se kopi o lau tusi folau; o se siaki e faʻamaonia ai le totogiina o le setete tiute; afai o se tagata fai pisinisi fuafua e faia totogi i le setete paketi e tusa ai ma le faʻafaigofieina lafoga faiga, i luga o le lesitalaina o le a ia manaʻomia e faʻatumu se talosaga e uiga i lona manaʻo e faia saofaga i le setete e tusa ai ma lenei faiga;
  • Lipotia e sili atu ona faigofie. O se faipisinisi ua lesitalaina o se tagata faipisinisi taʻitoʻatasi e le tau tausia tala faʻamaumauga. E leai se manaʻoga mo se tausitusi i le faʻalapotopotoga ma le faʻatinoina o le mauaina o faʻapitoa taugata polokalama.
  • E mafai ona faʻaaoga polofiti e aunoa ma le ogalaau. O le faʻaiuga o lana talosaga e faia e le tagata faipisinisi tutoʻatasi.
  • E manaʻomia, ae le manaʻomia, ia iai ni uiga mo le faia o pisinisi, pei o se faʻamaufaʻailoga, siakiina o teuga tupe, ma isi.
  • O le ituaiga o umiaina e le manaʻomia faʻatagaina laumua ma faʻailoga.
  • Taʻitoʻatasi tagata fai pisinisi e le noatia i le UST. E le faamalosia i latou e le setete e totogi le 9% o le tupe maua. O mea fou ua mafai ai ona e faʻaititia le faʻamaimauina o tupe.
  • A faʻapea e manaʻomia le faʻamamaina o se pisinisi, o le taualumaga e sili atu ona faigofie nai lo le tutusa pisinisi mo faʻalapotopotoga e iai tulaga faʻaletulafono.
  • E i ai ni faʻafitauli laiti ma tagata faigaluega. A faʻamamaina, o se atinaʻe ua lesitalaina i le tulaga o le Polokalame e tatau ona totogiina taui i tagata faigaluega. E faʻamalolo le SP mai totogi pe a faʻamuta le aoga. Ae a faʻapea o le faʻafeagai ua sipelaina i le konekalate i le va o le tagata faigaluega ma le tagata faipisinisi, ona e tatau lava ona totogiina i le taimi o le faamaapeina.
  • E leai ni tapu faʻafanua. E i ai i le tagata fai pisinisi lava ia le aia tatau e faʻagaioia ai e aunoa ma le manaʻomia e lesitalaina paranesi.

Le lelei o IP

Ae ui i lea, o le ituaiga o umiaina foi ei ai le tele o le le lelei. E aofia ai:

  • O se tagata fai pisinisi lava ia e nafa ma meatotino uma mo lana ia lava pisinisi. Afai o le ituaiga o umiaina ua faʻamamaina, o mea tau tupe o le a le aveʻesea mai le tagata lava ia. Aitalafu aitalafu o le a tumau pea ona noatia.
  • O le pisinisi e faia toʻatasi. Tagata faʻatau tupe mo se kamupani e umiaina e se tagata fai pisinisi e leai se aia e avea ai ma faʻatasi i se pisinisi. O le meatotino a se pisinisi aofia ai na o le meatotino a lē ana.
  • E le mafai ona faʻatau atu pe tuʻuina atu le pisinisi i seisi tagata e ana le fale. Afai e le maua se polofiti le pisinisi, lona uiga o le tulafono na o aiaiga mo le taualumaga mo lona faamaapeina.
  • Ole penisiona e tatau ona toesea totogi, o lona aofaʻi e le suia ile taimi. Totogifuapauina e molia tusa lava pe o le a le tupemaua. Tusa lava pe i ai se tupe mama le lelei, o le tagata lava ia fai pisinisi o le a faʻamalosia e lafo se seti aofaʻi i le penisione tupe. A maua e se faipisinisi se polofiti i luga atu o le tulaga o le 300 afe rubles, e tatau ona ia lafoina le 1% o le tupemaua e totogi ai toesega i le setete. O le aofaʻi ua molia e sili atu i le faʻatulagaina aofaʻiga.
  • O loʻo iai le faʻatapulaʻaina i luga o ituaiga o gaioiga o loʻo i ai i le tagata faipisinisi taʻitoʻatasi le aia tatau e faia ai. Aunoa ma se tulafono faʻatulafonoina lesitala faʻagaioiga. se tagata o le a le mafai ona: gaosia oloa o loʻo iai le 'ava malosi; saunia auaunaga inisiua; lipea pyrotechnics; faʻatau atu mea tau militeri.
  • Nisi ituaiga o gaioiga e noatia i le faamalosia laiseneina. O le lisi aofia ai: gaioiga mo le faʻatinoina o pasese feoaiga ma uta uta; gaioiga mo le faʻatau atu ma le gaosiaina o vailaʻau vailaʻau; faʻatulagaina o le faʻagaioiga o le lala sooupu mo le faʻatinoina o le suʻesuʻega.
  • E mafai ona e oʻo atu i taualumaga mo le mauaina o se laisene pe a maeʻa ona mauaina pepa faʻamaonia le faʻatulagaina fausiaina o le ituaiga o le umiaina.
  • Nisi ituaiga o gaioiga manaʻomia le faʻatagaga mai le pulega i le ana puleʻaga nei mataupu.
  • Faʻafitauli ono i le faʻatinoina o le galulue faʻatasi ma isi faʻalapotopotoga. Tele kamupani tetele e iai faʻatapulaʻa ile galulue faʻatasi ma tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi. O kamupani tetele e mananaʻo e aua le faifaimea faʻatasi ma tagata fai pisinisi taʻitasi.

O le ituaiga o umiaina e tele ona lelei, ae le mafai ona aumaia se pisinisi i se tulaga maualuga. Afai o se tagata fai pisinisi fuafua e fausia se tele-fua pisinisi, ona sili atu lea mo ia e vave mafaufau e uiga i le fausiaina o se Sosaiete.

O le sosaiete ua lesitalaina mo le 1 pe sili atu foafoa. Ua faʻaeeina i le tulaga o se faʻaletulafono kamupani. E i ai i le kamupani ana lava meatotino ma mafai ona tiaʻi.

Pluses LLC

O itu lelei o le lesitalaina o le ofisa e aofia ai:

  • O le faʻalapotopotoga e noatia mo aitalafu i tagata aitalafu faʻatasi ma lana laumua faʻatagaina. O le meatotino a le au faʻavae e leʻo le meatotino a le kamupani. Afai o le LLC ua faʻamamaina, o le faipisinisi ua faʻamamaina o tiute.
  • Le avanoa o le faʻalauteleina o le atinaʻe. O le faʻatosina mai o tagata fou i le sosaiete e faʻateleina le aofaʻi o tupe faʻavae ma faʻatagaina le faʻalapotopotoga e faʻateleina lana vaega o aʻafiaga.
  • E mafai e le au faʻavae ona faʻatonutonu le faʻagaioiga o le atinaʻe, faʻavae i luga o le tele o sea o loʻo taofia (i le OJSC). O le tele o i ai, o le sili atu mamafa o le manatu o le faʻavae (beneficiary).
  • E leai se pito i luga pito i luga mo le aofaʻi o tupe faavae. O lenei faʻatagaina le faʻalapotopotoga ona vave faʻalauteleina ma faʻalauteleina ana vaega o aʻafiaga. Meatotino mafai ona faʻaaoga e avea ma laumua.
  • E agavaa le au faʻavae e tuʻua le 'au taitai. O tupe na faʻatupeina i le laumua o le atinaʻe e tatau ona toe faʻafoʻi atu i le tagata teu tupe o loʻo tuua le Kamupani. O le faʻagaioiga a le faʻalapotopotoga e 4 masina e maeʻa ai.
  • Fausiaina o se LLC faʻateleina tagata talitonu faʻatuatuaina.
  • Tupe maua a le kamupani e tufatufaina i totonu o tagata o le Polokalame, tusa ai ma le tele atofaina i le tusi. O le tufatufaina e mafai ona faʻatinoina i tutusa tutusa pe faʻatusatusa i le aofaʻi o tupe teu faʻafaigaluega i le laumua.
  • O le ituaiga o umiaina faʻatagaina le faʻatonutonuina o le faʻatau atu o sea. E mafai e le sui auai ona faʻasa le faʻatauina atu o le vaega o loʻo ia te ia.
  • Afai o le pisinisi maua tupe leiloa poʻo se avanoa ono tulaʻi mai i se taimi lata mai, e mafai ona faʻatau atu poʻo se isi tagata tofia e avea ma ana.

Le lelei o le LLC

O itu le lelei o le fausiaina o se Polokalame aofia ai:

  • Faigata o le lesitalaina. O se fai pisinisi o le a manaʻomia e aoina se tele afifi o pepa.
  • Tau maualuga. Le resitaraina o se Polokalame, e te manaʻomia le i ai o se laumua faʻatagaina. Mo le fausiaina o le Sosaiete, o se setete tiute ua aoina, lea i le taimi nei aofaʻi i le 4,000 rubles.
  • E i ai le tapulaʻa i le numera o faʻataʻitaʻi. Sili atu i le 50 tagata e ona le mafai ona i ai i le pulega o le kamupani i le tasi taimi. Soʻo se suiga i le tuufaatasiga manaʻomia se teuteuga i le tusi.
  • Nisi ituaiga o lafoga i lalo o le LLC pa'ū o le a manaʻomia ai le faʻapipiʻiina o faʻapitoa polokalama mo teuga tupe. E tatau ona e faʻatauina polokalama.
  • O loʻo manaʻomia le faia o ni lafoga faʻaopopo pe a faʻaaoga e le kamupani ni meafaigaluega faʻapitoa.
  • O le ituaiga o umiaina e manaʻomia le tele o lipoti. O le tulaga o se tausi tusi e tatau ona i ai.
  • O le faʻamaʻumauina taualumaga o se atinaʻe e umi ma tumu i faigata. Tagata faigaluega totogi e tatau ona totogi tinoitupe, o le aofaʻi o ia mea o loʻo faʻatulagaina i le konekalate. O se apili i faʻapitoa e manaʻomia.

Pe a faʻatusatusaina fomu o le umiaina, tasi mafai ona matauina taua tele eseesega:

  • O se tagata fai pisinisi fai ana totogi tumau. I totonu o le Polokalame, totogi lafoga luga o le pasene o le aofaʻi totogiina i le faʻatonusili ma isi tagata faigaluega. Tupe totogiina lafoga lafoga i le fua faatatau o 6% i luga o le STS.
  • O se tagata fai pisinisi lava ia e iai tapulaʻa i gaioiga, aʻo latou toesea mo se faʻavae.
  • E mafai e se tagata faipisinisi taʻitoʻatasi ona faia saofaga i le setete i lalo o le pateni, ae leai se avanoa mo le Kamupani.
  • E ono le aʻafia se tagata fai pisinisi i le faiga o tusi. O le setete na faamalosia le LLC e tausia faamaumauga faʻamaumauga.
  • O le faʻagaioiga mo le fausiaina o se IP e faʻavae i luga o le lesitalaina o se tagata fai pisinisi. E tatau i le kamupani ona i ai se tuatusi faʻatulafono.
  • O se tagata fai pisinisi lava ia e toatasi le tagata, ae oʻo atu i le 50 tagata e iai le aia tatau e avea ai ma ana e ana le LLC.
  • E seasea galulue faʻatasi le au faʻatau tupe ma tagata fai pisinisi taʻitasi ona o le leai o ni tiute faʻapitoa. O le LLC e lalelei mo tagata teu tupe aua faʻaopopoga aitalafu mafai ona aofia i totonu o le tusi o le kamupani, o lona faʻataunuʻuina e manaʻomia mo tagata teu tupe faʻafaigaluega.
  • Taʻitoʻatasi tagata fai pisinisi e noatia i laiti sala tupe. O le aofaʻi maualuga o totogi mo le soliga o le 50 afe.O le LLC e ono aʻafia i faʻasalaga e oʻo i le 1 miliona rubles.
  • E leai se avanoa e tofia ai se faʻatonusili, ae faʻaaoga atoatoa e le Polokalame vaega uma o lenei avanoa.
  • O se tagata fai pisinisi lava ia na te lafoaia le polofiti ma faia faaiuga uma o le tamaoaiga. I totonu o le Polokalame, o se vaega o tupe faʻaalu mai le teuga tupe nei e mafai ona mauaina mo na o ni manaʻoga. O loʻo faʻamaonia le faʻagaioiga mo le faia o faʻaiuga i mataupu e taua tele le tamaoaiga.
  • Oe le mafai faʻatau atu pe toe resitaraina se tagata fai pisinisi. E mafai ona faʻatau atu le kamupani poʻo le lesitalaina i le igoa o le isi ona.

O le filifiliga o le ituaiga o umiaina tatau ona faʻavae i luga o le faamoemoe ituaiga o gaioiga.

E tatau ona lesitalaina se tagata faipisinisi pe a fai o se faipisinisi e fuafua e:

  • Faʻatautaia fefaʻatauaiga o oloa;
  • Tuʻuina atu 'eseʻese tautua i tagata taʻitoʻatasi;
  • Tatala se kamupani e faʻagaioia o se faleʻaiga faleʻaiga.

Afai e te fuafua e faʻatulaga se tele pisinisi faʻaputuina galulue faʻatasi ma isi kamupani, e sili atu le resitaraina o le Kamupani.

E fia le tau e lesitala ai se Polokalame i lenei tausaga?

8. E fia le tau o le tatalaina o se Polokalame i le 2020 - le tau fuafuaina o le lesitalaina o se Kamupani Vaʻavaʻaiga Limited

I le filifiliga ai e tatala se LLC, e tatau ona malamalama muamua le tagata fai pisinisi fou e iai se aofaʻiga o tupe e manaʻomia e tatala ai. Afai e leai sau tupe ma e leai se auala e aveese ai mai le faletupe, ona matou fautuaina lea e faitau le tusitusiga - O fea e maua ai tupe pe a fai e teena uma faletupe ma microloans. O iina na matou suʻesuʻeina ai auala autu pe faʻapefea ma o fea e mafai ai ona e "maua" faʻavavevave tupe.

Ina ia iloa pe fia le tau e tatala ai le LLC, oe tatau muamua filifili poʻo le a le filifiliga lesitala e faʻaaoga.

E mafai e se tagata fai pisinisi ona:

  1. Taumafai e fai se gaioiga e lesitala LLCna o oe lava... E manaʻomia e ia le totogiina o le pili o le setete. I le 2020, ua i le tulaga i le 4,000 rubles (talu mai le 2019, pe a lesitalaina le LLC i le eletise eletise, oe le mafai totogiina le setete pili). O kopi kopi o pepa e ono manaʻomia e faʻasalalau. I lenei tulaga, oe tatau ona totogi mo notary tautua, o le tau o lea i le tulaga i le 1 afe lapisi... Afai na i ai uma faʻavae i le fesiitaʻiga o pepa i le tagata lava ia, ona le manaʻomia lea o tusi faʻamaonia. O le lesitalaina o oe e se Kamupani o le a aumaia ai le taua tele le poto masani ma sefeina tupe na tatau ona faʻaaluina i le totogiina mo le auaunaga o resitara kamupani. Ae i ai le tulaga lamatia o le faia o se mea sese i pepa ma leiloa tupe totogiina o se pili o le setete ma mo notary tautua. A leai se tuatusi o se kamupani mo le lesitalaina, e tatau i le faipisinisi ona sailia se nofoaga e lesitala ai ia ia lava.
  2. Tusi Resitala Sosaiete faatasi ai ma le fesoasoani a lesitala... Tau i faʻapitoa faʻalapotopotoga e eseese tele. I 'aʻai' eseʻese e tatau ona e totogia mai le 2 afe - 10 afe rubles... O le fai pisinisi e tatau ona tutoʻatasi teuina tupe e pei o le totogiina o le setete tiute ma totogi mo le tautua o se notary. O le pasia o taualumaga ma le fesoasoani a lesitala o le a puipuia ai mai mea sese e ono tutupu ma sefe ai le taimi. I se faʻaopopoga, o le resitara o le a fesoasoani i le sailia o se tuatusi e mafai ona lesitalaina faʻatulafonoina, pe a fai e toesea. Ae ui i lea, o le faʻaaogaina o ia tautua e tumu i tau faʻaopopo ma o le a mafua ai ona malamalama se tagata fai pisinisi i ana ia lava pepa faʻamaumauga. E i ai le tulaga lamatia o le resitara faʻaaogaina le tagata faipisinisi faʻamatalaga a le tagata lava ia i le leaga faʻatuatua.
  3. Faʻatau LLC (Sauni-faia kamupani)... O le tau maualalo mo se faʻavae faʻavae ua sili atu 20,000 rubles... I se faʻaopopoga i le faʻatau, o le fai pisinisi e tatau ona totogi le setete tiute. Ua seti le aofaʻi i i le 800 rubles... Totogi pea 1000 rubles mo le mauaina o notary tautua. Faʻatauina o se ua maeʻa saunia LLC faʻatagaina oe e faʻatau se faʻalapotopotoga ma se talafaʻasolopito ma le olaga atoa. Lenei tatalaina avanoa i gaioiga e avanoa naʻo le maeʻa o se taimi faapitoa o le faʻagaioiga o le LLC. Mo se faʻataʻitaʻiga, auai i tauofoga. Peitai, e iai tulaga lamatia e faatau LLC ma aitalafu o loʻo i ai. O le mea moni e mafai ona faʻailoa mai pe a maeʻa se vaitaimi faapitoa pe a maeʻa le faʻatau.

A faia le faʻaiuga e pasi i le faiga o le lesitalaina e aunoa ma se fesoasoani mai fafo, e tatau ona e sauniuni muamua mo pili nei:

  • Totogiina o le laumua faatagaina. E tusa ai ma le tulafono o iai nei, e tatau ona e totogia 10 afe rubles... Talu mai le 2014, ua faʻasa e le tulafono le suia o se vaega o le tupe faʻavae faʻatulafonoina i meatotino. E tatau ona totogi i tinoitupe atoa.
  • Mauaina o se tuatusi faʻatulafono. Afai o se fai pisinisi e leai sona lava fale talafeagai ma e le mafai ona mautotogi le vaega manaʻomia, e mafai ona faʻatau le tuatusi. O le lalo totogi mo le sauniaina o se tuatusi o mai le 5,000-20,000 rubles.
  • Totogi mo notary tautua. Afai e le o iai ni tagata faʻavae pe a tuʻuina mai ni pepa, o a latou saini i le tusi talosaga e tatau ona faʻailoa. E tatau ona totogi e le notary mo le faatinoga o auaunaga 1000-1300 rubles.
  • Totogiina o pili a le setete. Ua seti i se tulaga i totonu 4,000 rubles.
  • Faia o se faʻamaufaʻailoga. E tatau ona faʻaalu i lona faʻatau tusa o le 1000 rubles.
  • Mauaina o se siaki tupe. Oe tatau ona totogi mo le taualumaga mai le 0-2000 rubles.

I le aotelega, o le fai pisinisi e tatau ona faʻaalu e uiga i 15,000 rubles.

Fesili e uiga i le lesitalaina o le LLC

9. Fesili e masani ona fesili e uiga ile tatalaina (lesitalaina) ole LLC 📖

Mafaufau foi i mataupu o le popolega i le naunau pisinisi.

1. Ole a le LLC toe faʻatulagaina?

O le toe faʻatulagaina e masani ona fenumiai ma le faʻamaapeina. O ni manatu eseʻese.

Toefaatulagainao lea lava o se taualumaga pe a maeʻa ona faʻamutaina e le itutino faaletulafono ona faia le tele o gaioiga. I lenei tulaga, o galuega a le kamupani ua faʻaliliu atu i se isi faʻalapotopotoga.

O le toe faʻatulagaina e le o taimi uma e faʻatinoina ai i le taimi o loʻo pagatia ai le kamupani. O le faʻagaioiga e mafai ona faia pe a faʻalauteleina le faʻalapotopotoga. O le toe faʻatulagaina e mafai ona tele ni tuʻaiga.

Faʻailoa:

  • I le tulaga o faʻaopoopoga. O tiute o le tasi faʻalapotopotoga ua faʻamatuʻu atoa atu i leisi. A maeʻa maeʻa le taualumaga, o le aofai o aia ma noataga mo tagata faigaluega o le kamupani fesoʻotaʻi faʻateleina. O le mafuaʻaga mo le toe faʻatulagaina atonu o le iai o aitalafu i le atinaʻe. O le toe faʻatulagaina kamupani ofo faʻatasi i seisi. Naʻo le 1 faʻapotopotoga ua le toe iai.
  • I le tulaga o le tuʻufaʻatasia. O tulafono faʻaletulafono uma ua le toe i ai i le tasi. O le a fausia se kamupani fou e sui i faʻalapotopotoga tuai. O aia ma noataga a kamupani.
  • E ala i filifiliga. Ae le i faia le taʻotoga, sa i ai le 1 atinaʻe. Ina ua maeʻa le toe faʻatulagaina, ua vavae ese mai ai se kamupani fou. O le kamupani muamua e faʻaauau pea i lona tulaga faʻavae, ae i le taimi lava e tasi e leiloa ai nisi o ana matafaioi.
  • E ala i le tuueseeseina. Ua vaevaeina le uluaʻi faʻalapotopotoga i le 2 fou. I le taimi lava e tasi, ua le toe i ai. O pisinisi fou e manaʻomia le faʻatinoina o le resitaraina ma pulega o lafoga i le lotoifale.

E le tatau ona galo i se fai pisinisi pe a filifili le kamupani e toe faʻatulaga, tatau ona vave logoina:

  • Ofisa o lafoga i le lotoifale;
  • Tagata faʻaune atu;
  • Tupe faʻaopoopo.

O i latou e nonoina tupe a le faʻapotopotoga e tatau ona logoina muamua i le auala faʻatulagaina. E mafai ona latou faʻaauau pea ona galulue faʻatasi ma le tagata faipisinisi ma avea ma aitalafu o le fou Polokalame. Ae peitaʻi, afai latou te mumusu, o le a faʻatagaina i latou e le tulafono ona toe totogia vave aitalafu.

Mataupu na tulaʻi mai ma tagata aitalafu e tatau ona foia, a leai o le toe faʻatulagaina gaioiga e le mafai ona faia.

Le na faavaeina le LLC mafai ona fai mai na te mauaina se vaega o le laumua i se pisinisi fou pe faʻatau atu se vaega a ia. I le taimi e tasi, o le a ia le toe avea ma avea ma faʻavaeina le faʻalapotopotoga.

Mo fesoasoani i le toe faʻatulagaina gaioiga, oe mafai faafesootai le au atamamai... O le a fesoasoani faʻapitoa e faʻaititia le alualu i luma faʻafitauli ma fesoasoani i le fofoina o mataupu. Peitai, e tatau ona latou totogia.

2. Ole a le turnkey LLC?

O le turnkey registration procedure aofia ai le faʻafesoʻotaʻia o se kamupani o le a fesoasoani i se fai pisinisi e fausia se faʻalapotopotoga. E manaʻomia e le sosaiete le lautele o pepa.

Afai o se tagata fai pisinisi fuafua e alu i le resitalaina taualumaga na o oe lava, ona ia manaʻomia lea o le malamalama i le tulafono. O le afifi o pepa faʻamaumau e manaʻomia tele.

Afai o le fai pisinisi faia se mea sese, le lesitala pulega o le a musu e fausia se LLC... O le ituaiga o umiaina e lauiloa. Mo lenei mafuaʻaga, o le tele o taimi o se tagata fai pisinisi e tatau ona onosaia umi queues e maua ai le manaʻomia pepa.

Turnkey faamauina tele faafaigofieina le fuaitau o le foafoaga taualumaga. O le kamupani o le a auai i le tusiaina o pepa i le pepa manaʻomia - lesitala... Peitaʻi, e tatau ona e totogia lana tautua.

O le mausali o le a fesoasoani i se fai pisinisi:

  • Saunia se lisi o pepa. O le faʻalapotopotoga o le a aumaia faʻamaumauga e tusa ma le pepa faʻatulagaina. O le tau mo le tautua e 900 rubles.
  • Tuuina atu o pepa muamua saunia ma le kilivaina o oe lava. O le tau mo le tautua e 1000 rubles.
  • Mauaina o notary tautua. Ole latou tau ole 2100 rubles.
  • Tatalaina o se teuga tupe. E tatau ona e totogia le 2 afe rubles mo le tautua.
  • Faʻatau se faʻamaufaʻailoga. O le tau o le tautua e 450 rubles.

O le aofaʻi o le tau o le faʻamauina o le turnkey registration o loʻo i le tulaga i le 13 300 rubles... E aofia ai le aofaʻi o le setete tiute.

Kamupani aofia ai i le fesoasoani e faʻavae le Sosaiete mafai ona faia isi gaioiga. E aoga mo se faipisinisi:

  • Lesitalaina o se afifi o pepa;
  • Fesoasoani i le filifilia o se ituaiga o gaioiga;
  • Fesoasoani i le filifilia o se igoa tulaga ese mo le faʻalapotopotoga;
  • Fesoasoani i le filifilia o lafoga;
  • Fesoasoani i le pasia o le taualumaga o le faʻamaonia o pepa e se notary;
  • Fesoasoani i le faʻatinoina o se gaioiga e totogi ai le setete tiute;
  • Fesoasoani i le faia o le faʻamaufaʻailoga o le atinaʻe;
  • Fesoasoani i le faʻagaioiga o faila faila.

O loia a le kamupani lesitala e mafai ona fautuaina se tagata faipisinisi i mataupu uma, e aofia ai le lesitalaina o kamupani mai fafo (O le a le atunuʻu i fafo ma o a atunuʻu mamao na tatou tusia i la tatou tusitusiga talu ai).

O le lesitalaina o le Turnkey e faʻafaigofieina ai auala mo le fausiaina o se faʻalapotopotoga fou, ae o le a manaʻomia ai isi tau.

3. State tiute mo le lesitalaina o LLC ile 2020

Mai ia Ianuari 1, 2019 oe mafai ona lesitalaina se LLC ma le ofisa o lafoga e leai se totogi (e tusa ai ma aiaiga o le Federal Tulafono Nu 234-FZ, lea na sainia e le Peresetene o le Malo o Rusia ia Iulai 29, 2018). Ae e tatau ona manatuaina o tagata fai pisinisi o loʻo lesitalaina se itutino faʻaletulafono e tuusaunoaina mai le totogiina o le setete tiute.

Pe a lesitalaina se Polokalame i pepa pepa (failaina o pepa e le ala i se saini eletise), le aofaʻi o le setete tiute i 2020 tausaga o4 afe rubles.

Faʻavae luga o le tusitusiga o le Tax Code, afai o le LLC ua lesitalaina e le tele o tagata faʻavae, ona tatau lea ona vaelua le tiute a le setete i le va o latou i vaega tutusa. E tatau i tagata uma ona foaʻi se vaega o le aofaʻi e totogi ai. Ma, afai o le Kamupani ua fausiaina lona 2, ona latou totogiina lea o 2 afe rubles.

Faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia fuainumera o le totogiina o le setete pili e faʻatinoina na o se tasi o faʻavaeina le faʻalapotopotoga, o ia lea e gafa ma le faʻatinoina o lesitala gaioiga. O lenei metotia e le fautuaina mo le faʻatinoina.

I se tusi, na faʻailoa ai e le FTS o le totogiina o le tiute a le setete e tatau ona tufatufaina i tagata uma na faʻavaeina le faʻalapotopotoga fou. E leai se faʻasalaga mo le faʻatamala i le tulaga, ae e sili le mulimuli i le talavai.

Pe a faia le totogiina o le setete tiute, o le tagata fai pisinisi tatau ona amanaʻia o le aso faʻamaonia i le lisiti faʻamaonia le totogiina, le mafai faatonuina ae e te leʻi faia se faʻaiuga, o le amataga lea o taualumaga mo le fausiaina o se faʻalapotopotoga. O sea pepa o le a manatu e le aoga ma o le lesitala pulega o le a musu e taliaina. Totogi e tatau ona toe faia.

Le faʻamaoniga o le lisiti, o se pepa faʻamaonia le totogiina o le aofaʻi o se setete tiute, e le faʻatapulaʻaina i le taimi.

Ae ui i lea, o se fai pisinisi tatau ona mafaufau:

  • Afai na faia le totogiina o le pili a le setete, ae le i lesitalaina le Sosaiete, e mafai ona toe maua le tupe. Ae o le faʻagaioiga e tatau ona faʻataunuʻuina i totonu o 36 masina mai le aso o le tupe faʻameaalofa saofaga o le totogiina o le setete tiute.
  • Afai i le taimi o le faʻaliliuina o pepa mo le lesitalaina o le aofaʻi o le setete tiute ua faʻateleina, o le fai pisinisi o le a totogiina le eseesega.

Oe mafai ona maua ni auiliiliga mo le ulufale atu i le setete tiute i le ofisa lafoga. O loʻo iai le avanoa e totogi ai i luga ole laiga.

Ina ia faia lenei mea, o se fai pisinisi tatau ona fesuiaʻi i le FTS auaunaga. E mafai ona maua i le sailia o le initaneti.

Afai o le resitara i le gaioiga o le suʻesuʻeina o pepa mauaina mea sese, le atoatoa pe le ogatasi o faʻamatalaga, tagata fai pisinisi o le a teenaina i le faʻatinoina o gaioiga mo le lesitalaina o setete o le Kamupani. O mafuaʻaga mo le teʻena e tatau ona tuʻuina atu i le tagata talosaga i luga o le pepa. O se faʻamatalaga tuʻuina o le teena e le taliaina. I lenei tulaga, faʻafoʻi le aofaʻi totogiina o se totogifuapauina setete, o le a le mafai.

O faʻalapotopotoga a le setete e taʻitaʻia e le mea moni e faapea, e le totogia se tagata faipisinisi e le mo le lesitalaina o le Kamupani, ae mo le faʻatinoina o tulafono taua, o lona lisi e aofia ai:

  • Taliaina o pepa;
  • Faʻamaonia o pepa.

Ae ui i lea, o le Mataupu 333 o le lafoga Tulafono faʻamaonia 2 mataupulea e tatau ona toe faʻafoʻi ai le tiute a le setete. E aofia ai:

  • Totogiina o se tiute a le setete i se aofaiga e sili atu i le aofaʻi faʻatulagaina e le tulafono;
  • Le faʻatagaina o tagata e faʻatinoina le faiga o le lesitala seʻia oʻo i le faʻamatuʻuina atu o pepa i le tino o loʻo faʻatautaia le faʻamaumauga.

FTS o le a musu i le tagata fai pisinisi i le toe faʻafoʻi mai o le tiute o le setete, pe a maeʻa ona lafoina pepa i le ofisa o lafoga. O le avanoa e toe faʻafoʻi ai le tupe na totogi o loʻo i ai pe a fai ua tuʻuina e le fai pisinisi le manaʻo e fausia le Kamupani ae le i tuʻuina atu le lisi o pepa i le pulega lafoga.

A faʻapea o se tagata faipisinisi ua matua talitonu maumaututu e faapea na musu o ia e toe faafoʻi le totogi o le setete tiute le talafeagai, e mafai ona ia failaina se faitioga faasaga i gaioiga a se setete tino. O se faipisinisi e tatau ona alu i le faamasinoga, lea o le a tuuina atu ai le talosaga o le a iloiloina.

A faʻapea o soliga ua faʻaalia i gaioiga a le pulega resitaraina, e tatau ona toe taliaina pepa e aunoa ma le toe ulufale i le setete tiute. O le ono mafai ona faʻamaeʻaina lelei le lesitalaina ua faʻateleina.

Matamata i le vitio - Faʻafefea ona tatala se IP - laʻasaga i lea laʻasaga faʻatonuga? O le a le sili atu IP poʻo le LLC?

10. Faaiuga

O le fausiaina o le Sosaiete e tatalaina avanoa faʻaopoopo mo le tagata faipisinisi. E ui lava i le faigata o le faiga o le lesitalaina ma le tele o afifi o pepa, o le fausiaina o le Sosaiete e aoga mo se fai pisinisi.

LLC o se ituaiga o anaina mo na tagata fai pisinisi o loʻo fuafuaina e fausia se tele pisinisi. Paʻaga e sili atu naunau e galulue faʻatasi ma LLC. IE e tau le talitonuina.

O loʻo iai le avanoa e faʻalauteleina ai ile faʻatosina mai o tagata ma le laumua. Mo le sosaiete, oe mafai ona filifilia se lelei lafoga faiga, faʻavae i luga o gaioiga o loʻo faʻatinoina. Tufaina o le lesitalaina faʻagaioiga a le Kamupani o se tasi o laʻasaga autu e tatau i se tagata fai pisinisi ona manumalo i se taumafaiga e fausia se pisinisi e aumaia maualuga tupe maua.

O lenei ua e iloa faʻafefea ona tatalaina se Polokalame na o oe, o la matou laʻasaga lea laʻasaga faʻatonuga ua ufiufiina auiliiliga faʻamatalaga luga o le lesitalaina ma le tatalaina o se faʻatapulaʻaina aitalafu kamupani, aofia ai uma pepa talafeagai ma gaioiga.

P.S. Afai e i ai pea au fesili, ona fesili lea ia i latou i le tala pe a maeʻa le tusitusiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Peppa Pig en Español Episodios completos A lavar. Pepa la cerdita (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com