Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea e faigofie ona maua se laʻititi nonoitalafu poʻo aitalafu mo lau pisinisi?

Pin
Send
Share
Send

Talofa, o maʻua ma laʻu uo o loʻo fuafuaina e fausia se laʻititi pisinisi puʻe. E i ai a matou tupe mo le foafoaga ma atinae, ae matou te le mautinoa o latou o le a lava i latou atoa ma atonu tatou te manaʻomia tupe nono. Taʻu mai ia aʻu, e faigata ona maua se loan mo lau pisinisi ma o a tulaga e faigofie ai ona maua? Anton Chingarov, Samara.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Talofa Anton! Tele tagata e moemiti ile amataina ole latou lava pisinisi. Ae o nisi e taofi e le leai o se poto tatau, poto masani, leai se amataga tupe, ma, ioe, oe lava ia masalosalo. O i latou e sili ona faʻaosofia e faia se nonogatupe mai le faletupe (Na matou tusia e uiga i le aoga o le faia o se nonogatupe mai se faletupe i se isi tusitusiga).

E le o po se lilo i totonu o Iapani ma Europa atunuʻu, o le pasene o aitalafu mo pisinisi laiti atinae e uiga 40%.

I le tatou atunuʻu, o le faʻailo o aitalafu pisinisi o loʻo teuina i le tulaga 1 pasene... O sea toaitiiti fuainumera faia le avanoa o se manuia aitalafu mo le atinaeina o lau oe lava pisinisi laiti.

Aitalafu faʻatupeina i Lusia e le talitonuina tele amataina pisinisi, talu ai o le toʻatele o latou e leai se poto masani. O loʻo malamalama lelei faletupe ile masina muamua, e foliga mai e le maua se polofiti a se tagata faʻatoa pisinisi pe faʻapea e laʻititi ma e faʻatagaina le tagata faipisinisi e naʻo tupe faʻaalu o iai nei. Ma, o le tagata nofo aitalafu solvency o sea tagata o tausia faʻatupuina masalosalo tele.

Mauaina o se nonogatupe pisinisi e le faigofie nai lo le mauaina o se nonogatupe e tatala ai. Ae o le faletupe o le a fiafia e tuʻuina atu pe a fai o le fai pisinisi ua mautu le poto masani ma pe afai o lana pisinisi o loʻo atinae. O le alualu i luma ma le manuia i le atinaʻe o le a avea se autu i lenei tulaga. Oe mafai ona faitau atili e uiga i le faʻafefea ona maua se nonogatupe e amata ai ma atiaʻe se tamai pisinisi mai valu i le tusitusiga i le fesoʻotaʻiga.

Ma, seʻi o tatou vaʻavaʻaia totoʻa poʻo a tapulaʻa faʻalogo banki pe a tuʻuina atu se nonogatupe poʻo se nonogatupe.

Parakalafa 1. Tautinoga ma faamaoniga o le mafai ona totogi aitalafu

Soo se tasi e manatu mamafa i le faia o lana ia lava mea, e talafeagai ma talafeagai le mauaina o se tusi pasi 2-NDFL. O lenei pepa o le a faʻamaonia ai o le tagata e manaʻo e ave tupe mo le pisinisi o loʻo i ai le mafuaʻaga o tupe maua o le a faʻatagaina ai o ia e faia ni taʻi masina i luga o le nonogatupe.

O le auala lona lua e faʻatalitonu ai le tagata nono tupe o tautoga... I lenei tulaga, o faletupe, i le avea ai o se tulafono, e sili atu le agamalu ma sili atu le naunau e fai se nonogatupe.

Ae ui i lea, o le mailei iinei o le faʻamaoniga o le a aofia ai le sili atu nai lo 70-80% o le nonogatupe. I lenei tulaga, e sili atu ona aoga le faʻatau atu o se fale mautotogi ma maua 100% o lona tau. Peitaʻi, e faʻatoa mafai ona e alu i le faʻatau atu o fale peʻa iai se fale e nofo ai le tagata nonoina. Bank, Peitai, fiafia e vaʻai fale faʻatau fale nai lo taʻavale ma puipuiga pei o se puipuiga. O mea faʻamaoni uma ma auiliiliga o ia nonogatupe o loʻo faʻamatalaina ile tusitusiga - "Faʻafefea ona fai se nonogatupe ua faʻamaonia e fale ma fanua."

Parameter 2. Tusi Faamaonia

O leisi itu lelei tele pe a talosaga mo se nonogatupe e mafai ona avea ma se tasi e faʻamaonia. O le mautinoa, i le avea ai o se tulafono, aofia ai tagata e leai ni a latou meatotino e tuʻuina atu o se agavaʻa poʻo isi auala o tupe maua. Afai e leai ni tagata e faʻamaonia, ona matou fautuaina lea oe faʻamasani ia oe lava i mea - "Faʻafefea ona fai se nonogatupe e aunoa ma ni tusi pasi ma ni tagata faʻamaonia e aunoa ma le teʻena."

Parameter 3. Fuafuaga pisinisi

Na o le pau lenei o le pepa mo se tagata faʻatoʻaga fai pisinisi. I luga o lona faʻavae, o se tagata fou fai pisinisi o le a tatau ona faʻamaonia i le faletupe o le a ia faia pisinisi. Ma, i le faʻagasologa o le tusiaina o se pisinisi pisinisi, oe tatau ona mafaufau i luga o mea uma maeʻaeʻa, avatu se agavaʻa iloiloga o uma ono ono lamatiaina ma faʻamaonia le manuia o le pisinisi.

Parameter 4. CI

A o talosaga mo se nonogatupe mo se faletupe, o le tagata o tausia aitalafu talaaga e taua tele. Lenders, o se tulafono, suʻesuʻe maeʻaeʻa ma taumafai e suʻesuʻe pe o le tagata talosaga na i ai i le tuanaʻi tuai pe tuai ai ona totogi. A faʻaleagaina CI, ona matou fautuaina lea o oe e faitau la matou faʻasalalauga - "Faʻafefea ona maua se nonogatupe ma le leaga aitalafu talaʻaga".

Parameter 5. Sefe a oe lava tagata

O le ogaoga o faʻamoemoe o le faletupe o le a faʻaalia e le mea moni o loʻo iai le avanoa i le tagata maʻi, faʻatasi ai ma tupe nonoina, e inivesi i le pisinisi ma nisi o ana lava tupe. O le a le leaga lava pe a fai o le sea e sili 25 pasene... O loʻo fiafia ma faʻatuatuaina tele e tagata nonōtupe.

Parameter 6. Foliga Vaaia ma aʻoaʻoga

O le faiga o laei o le tagata maʻi e faʻafiafiaina ai foʻi le au faletupe. Ma, afai e leai se suti lelei mo le asiasi i le faletupe, ona mafai lea ona e nonoina mai se tasi. O le tagata saili galuega ma lana aʻoaʻoga ua taʻua foi o le faʻamaonia o solvency, aua o le i ai o se matata ma aʻoaʻoga o se faʻailoga ua iloa e le tagata o tausia le mea tonu o le a ia teu faʻafaigaluega ai tupe na mauaina.

Galuega Faatino

Afai e musu le faletupe, o le autu galuega mo se novice fai pisinisi e le o le faʻanoanoa, ia talitonu ia te ia lava ma lana lumanaʻi pisinisi. E tatau ona manatuaina o le tele o tagata faipisinisi taʻutaʻua o le lalolagi na latou amataina se pisinisi i le tele o taimi, ua faʻasolosolo ona latou gaumativa, ae na faʻatasia ma amata mea uma mai le amataga. Ma, o le teena e le o se mafuaʻaga uma na te popole ai ma fiu i lau miti. E sili pe a e feutanaʻi ma le toʻafilemu i le mafuaʻaga o le teʻena ae aumai ni faaiuga talafeagai.

Matou te fautua atu foi ia e faamasani ia oe lava ma le matou lomiga fou - "Faʻafefea ona maua se nonogatupe mo se tagata fai pisinisi e aunoa ma se koluse ma ni faʻamaoniga."


I le faaiuga, matou te fautuaina foi e maimoa i le vitio "Faʻafefea ona ave i fafo se nonogatupe mo le tatalaina ma le atiaʻe se pisinisi":

Matou te faʻamoemoe o Manatu mo le mekasini Olaga na mafai ona tuʻuina atu ia te oe tali uma i au fesili. Matou te moomoo ia manuia oe ma manuia i au taumafaiga uma!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: E manao Iesu Cover by Soka Aliu (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com