Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Morjim - "Lusia" ma le sili ona mama matafaga i North Goa

Pin
Send
Share
Send

Morjim o se tamai nofoaga malolo i Initia, i le setete o Goa. E sili atu ona saʻo, o lenei nuu o loʻo tu i North Goa, 60 km mai le malaevaʻalele a Dabolim, ma le 27 km mai le taulaga o Panaji, le laumua o le setete o Goa. Morjim (Goa) o loʻo tu i luga o le matafaga o le Sami Arapi ma le gutu o le Chappora vaitafe, i le isi itu o le auala auala na faataatia ai. E leʻi mamao atu nei na le i ai lenei auala laupapa, ma o le fesoʻotaʻiga i le va o le nuʻu ma le "lalolagi tele" sa naʻo vaʻa.

Morjim resort i Goa o le sili "Rusia" i Initia. Ma o le mea taua e le o le tele o turisi tafafao iinei o tagata Lusia, ae o tagata Rusia e nonofo iinei iinei. I tua i le 2001, na muamua filifili turisi fiafia e nonofo iinei faavavau, ma talu mai lena taimi ua amata atinae i totonu o le nuu. O le tele o tagata Lusia e iai la latou pisinisi iinei: fale talimalo, villa, fale talimalo, faleoloa, faleoloa e fai ma faʻamanatuga, faʻamau, faleʻaiga ma faleʻaiga i le Morjim Beach.

Ma e ui o Morjim (North Goa, Initia) o se tamaʻi nofoaga, i luga o le teritori e leai ni mea faʻafiafiaina, e tele turisi e omai ii. O se tasi o mafuaʻaga autu mo sea taʻutaʻua o le ono maua o le tautala i le gagana Rusia, aua e oʻo lava i ni nai Initia e iloa Igilisi, ma e leai se manaʻoga e talanoa e uiga i Lusia. Ae o lenei lauiloa e iai leisi itu: o tau iinei e sili atu le maualuga nai lo averesi pe a faʻatusatusa i isi eria o North Goa.

Fautuaga! I le vaitaimi o aso malolo o le Tausaga Fou, o tau e siitia maualuga atu (a itiiti mai 2 taimi), o le mea lea, ina ia mafai ona sefe laitiiti, e sili atu le tusi muamua mea e nonofo ai.

O le iloaina uma o vaega o le nofoaga, o le a sili atu ona faigofie ma vave ona faʻatulagaina taliaina faʻafiafiaga tulaga i luga o lona teritori. I lenei tusitusiga, na matou taumafai e faʻamatala le tele o faʻamatalaga aoga faʻatasi ai ma ata mananaia o Morjim i Goa.

Features o Morjim Matafaga

E pei ona mafai ona e vaʻai i le ata o Morjim matafaga, o le oneone oneone e vavaeʻese mai le nuʻu e se togavao ma niu ma Casuarin laau. O le matafaga atoa faʻalauteleina mo 3 km, ma e masani ona vaevaeina i lua vaega. O le itu i saute, e tafe ai le Vaitafe o Chappora i le Sami Arapi, e taʻua o le Turtle Beach ma o se nofoaga puipuia. O iina e aau ai le laumei sami o le Ridley, i lalo o le puipuiga a le pulega a Initia, e faʻatutu a latou fuamoa ma faʻatali mo le fanau. Ma o le isi vaega o Morjim Beach ua fetuunai mo matafaga tafaoga.

Morjim matafaga e lautele lautele - e mafai lava ona nofo iina e aunoa ma le lagonaina o le i ai o isi tagata. O le oneone e sili ona matagofie: malamalama ma shimmers ma auro tina-o-penina, lelei i se tulaga e le mafai ai ona filifili se tasi fatu o le oneone.

Ulufale atu i le vai i le Morjim matafaga e agamalu ma faaloloa mo le toeititi 50 m. O le mea moni, o lenei o se sili lelei avanoa mo aiga ma fanau, aua e oʻo lava i galu tetele e mafai ona e sao saogalemu i le sami ma alu i le paʻumatu. Ma o galu i luga o le Morjim Beach e tupu soo, ma masani ona maeʻa le 10 i le taeao. E mafanafana ma malu le vai.

Oe mafai foi ona maitauina i le ata o Morjim matafaga e mama. E mama i taimi uma, talu ai o taeao uma e faʻamamaina e tagata faigaluega faʻapitoa. E taua foi le leai o ni povi ii, ma taʻifau e maua i nai numera laiti lava.

E le pei o le tele o matafaga i North Goa i Initia, Morjim Beach e toʻafilemu, fuaina ma toʻafilemu. E leai se pisapisao o faʻafiafiaga i le talafatai, ae o tagata fiafia i gaioiga i fafo e maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai kites ma le Windurfing. E i ai foi le toʻaititi aisi ma tagata faʻatau oloa o loʻo ofaina ituaiga uma o mea iinei nai lo isi vaega o North Goa.

E tele sheks luga Morjim Beach (pei o cafe e valaʻauina i Initia). Afai e te faia se oka i le sekeli - e oʻo lava i se vai inu e lava, e ui lava o meaai e masani ona suamalie iina - o le sunbed i lalo o le faamalu poʻo se faʻapitoa canopy e maua fua. E i ai lava faletaele ma sheks, o nisi taimi e i ai le taʻele - e mafai foi ona faʻaaoga e aunoa ma se totogi pe a fai o se oka.

Fautuaga! I le faitotoʻa i Morjim Beach o loʻo i ai se tamaʻi maketi e mafai ai ona faʻatau le tele o oloa lelei. O le tofo le masani ai o le sana malala e tatau ona faʻataʻitaʻia.

O falefaigaluega uma o loʻo tu i luga o le matafaga o Morjim e tapunia aʻo leʻio gofie. O sea poloaiga na tuuina atu e le pulega o le setete o Goa e fesoʻotaʻi ma le puipuiga o Ridley laumei.

Nofoaga i Morjim Beach

E i ai eseese filifiliga mo apitaga i Morjim. Afifi asiasiga i lenei nofoaga malolo e masani ona ofaina i faletalimalo 2-3 *, o nisi taimi - 4 *, ma toetoe lava a aunoa ma taumafataga. Faletalimalo - fale tumaʻoti poʻo ni tamaʻi fale i luga o ni foloa ma ni potu mafanafana mafanafana e siʻomia e laufanua lauusiusi. Potu e mama, ae masani ona masani ae le toe faʻafouina i aso nei. Mo se tau faʻaopopo, e masani ona ofo turisi e maimoa taamilo, uila ma vai taʻaloga mea faigaluega mo le mautotogi i Morjim Beach. Fale talimalo ma fale tumaʻoti e lauiloa - e lelei mo le tala o le tupe, ae e ese mai i tulaga masani e masani ona latou le ofoina mai se mea faʻaopoopo.

Fautuaga! Nofoaga i faletalimalo o Goa i Initia e mafai ona maua vave i luga o le taimi, pe oe mafai ona teuina muamua. I luga o le booking.com e i ai le faʻamatalaga ma le ata o le Morjim faletalimalo, faʻapea foʻi ma iloiloga o turisi na nonofo ai.

ApartHotel Orange Village

O le faʻatulagaina o lenei faletalimalo-9.4 / 10.

O le uiga eseʻese o le Orange Village o lona nofoaga talafeagai: e faʻataʻamilomiloina e le togavao, lea e pepese ai manufelelei, manuki tiʻetiʻe, tamai chipsmunks, lele lele. Ma i le Morjim matafaga, ma i le ogatotonu ma faleʻoloa e alu tutusa puʻupuʻu - na o le 10 minute. E talafeagai foi le ofo atu i tagata asiasi uila ma uila mo le lisi.

Nofoaga i maualuga vaitau i le po mo le lua o le tau mai le $ 20.

Woke Hostel-Morjim

9.1 - fale talimalo maua i booking.com. se iloiloga faapena.

Woke-Morjim e mo naʻo tagata matutua. O se nofoaga faʻafiafia faʻamalieina ma se vai taele taugata o loʻo tu i lona teritori.

I le fogafale 3 o loʻo iai le umukuka e mafai ona kuka ai mo oe. I totonu o se faleʻaiga lata ane mo turisi o loʻo nonofo i Woke-Morjim, e naʻo le $ 1.5 le tau o le 'aiga o le taeao - e tatau ona e ave se coupon faʻapitoa i le fale e talia ai.

O se potu faʻalua i se fale talimalo i le vaitau maualuga e mafai ona totogi mo le $ 32 i le po. Sili auiliiliga faʻamatalaga ma se ata o loʻo faʻaalia iinei.

Larisa Beach Resort

Fetuunaiga o le faletalimalo 8.1.

Ina ua maeʻa tatalaina faitotoʻa o a latou potu, malo o Larisa Beach Resort vave ona maua i latou i Morjim Beach. Sun loungers e avanoa avanoa, e lava na mea mo tagata uma. E mafai foʻi ona faʻaaoga e tagata asiasi le tapu vevela.

O le faleʻaiga e tautuaina taumafataga a Europa faʻapea foi ma le gluten-leai, vegetarian ma vegan filifiliga.

Ole tau ole potu faʻalua ile vaitau maualuga e amata ile $ 139. Mo nisi faʻamatalaga ma iloiloga, vaʻai ii.


Meaʻai i le nofoaga o Morjim

I Morjim, pei o le vaega o totoe o North Goa, o loʻo i ai le tele o faʻalapotopotoga eseese e mafai ai ona maua sau 'ai suamalie ma faʻamalieina. Cafes o loʻo tu i luga o auala o le nuʻu e tuʻuina atu ai agaifanua a Initia o araisa, fualaʻau, meaʻai o le sami. Ae afai i totonu o Goa uma le averesi siaki a le tagata e tusa ma le $ 6, lona uiga la o le a $ 1-3 maualuga atu.

Eateries valaʻauina sheki ofoina sili sili paketi meaai i Goa - o loʻo tele le sheks i luga o le matafaga i Morjim. O iina, o se tele tele o ipu o ipu Europa ma Initia ua saunia.

O le uiga eseʻese o lenei nofoaga faʻapitoa o loʻo iai faleʻaiga Rusia i lona teritori. O le faleʻaiga iʻa "Glavfish" e sili ona lauiloa i tagata tafafao maimoa, ma "Shanti", "Tchaikovsky", "Lotos", "Yolki", "Bora-Bora" ua lauiloa foi. O nei kamupani faʻatulagaina e mafai foi ona avea ma totonugalemu o le olaga i le po: discos ma eseese faʻaaliga o loʻo faia iinei, ata o loʻo faʻaalia. E tatau ona maitauina o sili lelei Rusia meaʻai na ofoina atu i le toeititi lava tau o Moscow.

Faʻafefea ona e alu i Morjim

O le malae vaʻalele latalata i Morjim (Initia) o loʻo tu i le taulaga o Vasco da Gama - o se tasi o tele i le setete o Goa. O le mea masani, o le mea lea e taunuʻu mai ai tagata femalagaaʻi mai atunuʻu ua maeʻa Soviet, e mananaʻo e malolo i le nofoaga sili ona "Rusia" i Initia.

Fautuaga! Mo turisi, aemaise aiga e iai fanau ma fafine nofofua, o le auala sili e fealuaʻi ai i Initia o taʻavale laʻupasese. E le gata i le vave ma sili ona toʻafimalie, ae faʻapena foi le sefe.

Taxi

Faʻatonu auala mai Dabolim Malae vaʻalele i Morjim e naʻo taxi.

O le okaina o se taʻavale e faigofie lava: i le auala e alu ese ai mai le malae vaʻalele, o loʻo faʻapipiʻi ai tulaga muamua o taxi. O le pasese ua faʻamau, ia Morjim e tusa ma le $ 25. O le tagata faigaluega i le fata e manaʻomia le totogiina o le malaga - o le a ia tuuina atu se lisiti ma taʻu atu ia te oe po o le a le taʻavale faapitoa e tatau ona e alu i ai.

I le nuu ma le matafaga, e mafai foi ona muai okaina se fesiitaiga mai KiwiTaxi, faʻaaoga ai le Rusia-gagana auaunaga. I lenei tulaga, o se kamupani tagata faigaluega feiloaʻi pasese i le malae vaʻalele.

Pasi

Faigamalaga i femalagaaiga lautele o le a taugofie, ae e tatau ona e vaʻaia le tele o fesiitaiga. Mai le malae vaʻalele, e tatau ona e taunuʻu i le nofoaga pasi i le taulaga o Vasco da Gama - o le malaga e 10 minute le umi. I le nofoaga pasi, e tatau ona e alu i se pasi e mulimuli atu i Panaji, ma mai iina alu i Morjim. I le itu lea, e le masani ona momoʻe pasi, o lea mai Panaji e mafai ai ona e alu i Parsem. E naʻo le 7 km i le va o Parsem ma Morjim, ma o lenei mamao e mafai ona oʻo i ai le taxi.

Faʻamatalaga ma isi faʻamatalaga talafeagai e mafai ona maua i luga o 'upega tafaʻilagi feaveaʻi:

  • https://www.redbus.in/
  • https://ktclgoa.com/
  • http://www.paulobus.com/

E taua le iloa muamua o pasi i Initia e leai ni numera - naʻo igoa o nofoaga i le auala o loʻo faʻailoa mai i luga o papatusi, ma i le tele o tulaga o igoa e le faʻaluaina ile Igilisi. Ae e te leʻi ulufale, e masani lava ona e fesili i le avetaavale e uiga i le auala, e ui o loʻo i ai ni nuances iinei: o le igoa o le nofoaga, e le faʻamatalaina i le lelei tele Igilisi, e mafai foi ona faʻaseseina.

O tau uma ile itulau e mo Setema 2019.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O afea le taimi sili e alu ai

E masani ona mafanafana i North Goa, ae mai ia Aperila i le faaiuga o Setema o le vaitau timuga i Initia. O timuga mamafa ma le maualuga o le ea i le ea e afua ai le maualuga o le susū o le tino ma le tele o mea faʻapipiʻi e pei lava o le sauna.

Morjim (Goa), pei o isi matafaga i lenei setete, e sili ona lalelei i le va o Novema ma amataga i le ogatotonu o Mati. Ole vaitau maualuga lenei pe a fai o le tau e sili ona lelei mo se malologa lelei tafaoga i le matafaga. O le vevela o le vai i le Sami Arapi e mausali i le + 27 ... + 29 ° C O le ea i le ao e mafanafana e oʻo atu i + 31 ... + 33 ° C, i le po o le ea vevela e + 19 ... + 22 ° C

Vaaiga aoao o le matafaga ma faleʻaiga i Morjim:

Pin
Send
Share
Send

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com