Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Taʻiala taʻitasi i Ierusalema: a latou asiasiga ma tau

Pin
Send
Share
Send

O tafaoga i Nofoaga Paia ua leva na tuʻufaʻatasia i le lisi o tautua sili ona lauiloa. I aso nei, latou te saunia e le gata i kamupani tetele, ae faʻapea foi ma tagata tumaoti taʻitaʻi ua masani lelei ma le tala faʻasolopito o Isaraelu. Ina ia fesoasoani ia te oe faia lau filifiliga, matou faitau le iloiloga o turisi ma tuʻufaʻatasia se filifiliga o le sili taunuʻuga. E tatau ona maitauina o le tau o le maimoaga taamilo i Ierusalema i Lusia e tumau ma e le faʻamoemoeina i le numera o vaega auai.

Paulo

Paul o se manaia tala faʻamatala ma na o se tagata fiafia na te iloa moni mea uma e uiga i le talaʻaga o Ierusalema. Avea o se sili fiafia i femalagaaiga, na ia fausiaina le polokalama i se auala e mafai ai ona amanaia aia a tagata taʻitasi o le kulupu. Ae o le mea e sili ona taua, e le gata ina faʻailoa mai e Paul mea matutu faʻasolopito, ae faʻapenaina foʻi tagata femalagaaʻi i olaga o tagata lautele. Afai e te manaʻo e alu ese mai auala masani, taumafai ipu e le masani ai ma puʻeina au ata e matua uiga ese, e matua talia oe.

Ierusalema e tele ona foliga

  • Tau: 85€
  • E alu: 3 itula
  • Aofaʻiga: 1-5 tagata

E te manaʻo e aʻoaʻo le talaʻaga o le Aai Tuai, vaʻai i le nofoaga o le taumafataga mulimuli a Iesu Keriso ma auai i le olaga o tagata Orthodox Iutaia? Pe atonu foi e te sili atu ona e fiafia i le Tala Faʻasolopito o le Faʻauʻuina, lea na faʻataʻoto ai le tino o le Mesia faʻasatauroina, poʻo Kolokota lava ia? Ona e mautinoa lava lea o iinei!

I le taimi o lenei polokalame taʻamilo, lea e faʻatautaia i totonu o Lusia, o turisi e mautinoa lava e le fiu, aua o minute uma o le a sili atu nai lo le tupu! I le faʻaopoopoina o le suʻesuʻeina o nofoaga taua o le talafaʻasolopito o le atunuʻu, e mafai ona e savalivali solo i le tele o itu o Ierusalema, lagona le tulaga ese o le siosiomaga o le faʻasalalauga i sasaʻe ma faʻamalieina le tofo le kofe e le mafaagaloina ma le cardamom.

Aʻoaʻo atili faʻamatalaga e uiga i le taʻiala ma faigamalaga

Olga

O Olga, o le na sau i Isaraelu mai Lusia i le 2006, o se tasi lea o taʻiala sili a Lusia i le atunuʻu. I le i ai o le laisene talafeagai, na te faʻatulagaina uma vaega ma taʻitasi taamilo i le Nuu Paia. E fiafia o ia i le olaga i aso uma o tagata Iutaia masani (uma anamua ma ona po nei) ma e fiafia e faʻasoa ana mea na maua i turisi. Ae o le mea e sili ona taua, e faigofie lava ona suia e Olga upu faigata i ni faʻamatalaga faigofie, manaia ma faigofie ona maua mo tagata uma.

Ierusalema uma na savavali

  • Tau: 225€
  • Faia: 6 itula
  • Numera: 1-10 tagata

Savalivali faataamilo i le Aai Tuai atoa i le na o le 6 itula? Aisea e le fai ai?! E le gata i lea, mo lenei mea o loʻo i ai se malaga ese mai i Ierusalema i totonu o Lusia, lea e mafai ai ona e asia le 1 panoramic platform, 2 mosque, 3 sunako ma le toʻa 4 o ekalesia.

Nofoaga tafafao maimoa i le lotoifale amata i le Jaffa Gate ma aofia ai le asia o Mauga Siona, Sisifo Pa, Cardo, le Ekalesia o le Holy Sepulcher, faapea foi ma le Iutaia, Armenian ma Christian nofoaga, tumu i tala faasolopito ma lotu relics. I se faʻaopopoga, oe mafai ona aʻea pa o le Aai Tuai, aʻoaʻo le mea lilo o le Seder Paseka, asiasi i le tuʻugamau o le Tupu o Tavita ma faʻamasani ma isi nofoaga faʻalelotu a Ierusalema.

Lalo o lalo o Ierusalema - le taulaga o le Tupu o Tavita

  • Tau: 225€
  • Faia: 6 itula
  • Numera: 1-10 tagata

O se mea moni le mafaagaloina aafiaga o loʻo faʻatali mai ia oe ile tafaoga lenei! Vaʻai faalemafaufau lava - e mafai ona e savali i totonu o ana o lalo o le 'aʻai anamua, alu atu i le pesini o Shiloah, vaʻai i le pito i lalo o le' olo na leoleoina le vai o le vaipuna paia, ma aʻea le Malumalu o le Malumalu i le auala lauiloa o Herota. O le ala lea o tagata malaga mai anamua, o aso nei e mafai e soʻo se tasi ona toe fai. Uma manatu o lenei turisi auala o loʻo faʻamatalaina i Rusia, lea o le a faʻatagaina ai oe e aʻoaʻo le tele o mea mananaia mea moni. I se faʻaopopoga, o le a asia e tagata o le kulupu le Fale Mataʻaga o Excavations, le Tuʻugamau o le Tupu o Tavita, le Western Wall ma isi nofoaga faʻasolopito.

Ioritana ma Masada i le aso e tasi

  • Tau: 240€
  • E alu: 8 itula
  • Numera: 1-10 tagata

Afai o loʻo e sailia ni malaga mai Ierusalema i Isaraelu, faʻalogo i le maimoaga "Jordan ma Masada i le aso e tasi"! I le taimi o lenei savaliga, e mafai ona e asia 2 taua nofoaga i le taimi e tasi. O se tasi o na taulaga o le taulaga o Heriona, na o le pau lea o le nofoaga i le atunuu o loʻo ia te ia le igoa o le tupu inosia. Lenei oe mafai ona aʻoaʻoina atoa mea uma e uiga i le iʻuga o lenei feteʻenaʻi tala faʻasolopito uiga, faʻatusatusa le faʻamatalaga ma talitonuga a le au Kerisiano ma ia vaʻai foʻi i ou lava mata le nofoaga ua manatu o le tuugamau o Herota.

O le isi faʻailoga iloga o le 'olo o Masada, taʻutaʻua i ona puipui puipui puipui, o le Padlock, vaitaʻele ma mea o loʻo iai vai taʻele a Roma. I luga o le mauga lava ia, turisi e siitiaina e se funicular, lea e mafai ai ona latou fiafia i se matagofie vaaiga ma puʻeina matagofie ata. O se ponesi faʻaopoopo o lenei polokalame o le a malaga atu i le Sami Mate, le Monastery o St. Gerasim, Qumran poʻo Qasr El-Yahud (lau filifiliga).

Vaʻai uma tafaoga ma iloiloga e uiga ia Olga

Orna

O isi malaga e tolu o loʻo faʻatautaia e le taʻiala Orna, o se tagata Kievite na siitia atu i Isaraelu i le 1990. I le avea ai o se tusitala faʻamaonia faʻamaonia ma ma tele le poto masani, o le a mautinoa e le tuʻua oe le faʻaletonu. E foliga mai o lenei tulaga ese ma maoaʻe charismatic tagata iloa atoatoa mea uma e uiga i le lotu ma talaʻaga o le atunuu! E le gata i lea, o mea moni uma o loʻo faʻailoa mai e le gata ile faigofie ona maua, ae faʻapea foi i se auala manaia.

2 aso i le Sami Mate

  • Tau: 250€
  • Faia: sili atu i le 12 itula.
  • Numera: 1-10 tagata

E te manaʻo e alu se malaga mai Ierusalema i le Sami Mate, ma i le taimi e tasi e asiasi i le tele o nofoaga manatuaina? O lenei maimoaga taamilo o le a faʻatagaina ai oe e faʻataunuʻu au miti. O le polokalame malaga, na fuafuaina mo le 2 aso, e aofia ai le masani lelei i mea taua o Isalaelu. E mafai ona e tiʻetiʻe i le auala Mauga lauiloa, o ona maʻa ua valiina i le toto, alu i le Falemataʻaga o le Samaria Agalelei, vaai i ata faʻataʻitaʻi o sunako anamua, faʻapea foʻi ma le aʻea o le Mauga o Karantal ma asiasi i le monaseri i totonu o puipui na faʻaosooso ai e le tiapolo le Mesia.

Oe o le a masani foi i le Masada olo, savali i Ierekhon, asiasia sili ona eli eli ma e oo lava i le aau i le vai o Ioritana. Ile iʻuga ole aso manaia, e mafai e turisi ona faʻatau ile fale gaosi teuteugaoloa a Ahava ma malolo ile faletalimalo i le apitagalu ole sami mate.

I tulagaaao o Iesu Keriso i Ierusalema

  • Tau: 240€
  • Faia: 9 itula
  • Numera: 1-10 tagata

O le maimoaga, e amata mai i le Mauga o Olive, o le a faʻatagaina ai oe e paʻi atu i le talaʻaga o Iutaia ma savali i le ala atoa o Keriso. I le avea ai o se vaega o le polokalama, o le a e asiasi ai i le Ascension Monastery ma le Ekalesia a Augusta Victoria, vaʻai le tuugamau Iutaia anamua ma le tuugamau o le Virgin Mary, savali i auala o Old Ierusalema, savali i totonu o le lauiloa Lion's Gate ma paʻi atu i le maʻa paia o le Faʻamaonia. I se faʻaopopoga, o le a e asia Golgota, le Lotu o le Holy Sepulcher, le ana o Adam, Kuvukliya ma isi taua mo mea faʻa-Kerisiano.

2 shrines i le aso e tasi

  • Tau: 220€
  • Faia: 7 itula
  • Numera: 1-10 tagata

Ina ia vaʻai i ni mata mata o Isaraelu i ou lava mata, tau lava o le faʻatau o se taʻamilo i Ierusalema i Rusia. E amata i Peteleema, le mea na fanau ai le Mesia lava ia ma le tele o ona tuaa. I se faʻaopopoga, o iinei lava o loʻo tu ai le Ekalesia o le Afio aʻe o Keriso, fausia e ala i le faʻatonuga a le Empress Helena ma avea o se tasi o nofoaga sili ona asia i Isaraelu. E le gata i lea, e mafai e turisi ona o atu i le nofoaga tutotonu ma faʻatau ni mea faʻamanatu, ona mafai lea ona faʻapaʻia i nofoaga paia.

I le iʻuga o le savaliga, toe foʻi tagata malaga i Ierusalema ina ia mafai ona faʻamasani ma ona mataʻaga autu - o le Ekalesia o le Holy Sepulcher, le Jaffa Gate, Calvary, the Wailing Wall, etc.

Vaʻai uma asiasiga ma iloiloga e uiga ia Orne

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Svetlana

O Svetlana o se taʻiala taʻitasi i Ierusalema, o lona faʻamaoniga ua faʻamaonia e le gata i tusi pasi talafeagai, ae faʻapea foi ma le tele o iloiloga o faʻamalieina turisi. O uiga taua o lenei ofoofogia taiala o mafaufauga tulaga ese, auala taʻitasi ma le loloto o le malamalama i tala faʻasolopito ma faʻalelotu suʻesuʻega. Galulue ma tagata matutua ma tamaiti. Ou te fiafia e faʻasoa atu loʻu poto masani ma avatu fautuaga aoga.

Sailiili ia Ierusalema i le 3 itula

  • Tau: 150€
  • E alu: 3 itula
  • Numera: 1-10 tagata

A faʻapea e tau leai se taimi avanoa e te mafaia, o lona uiga o le 3-itula taʻamilo taʻamilo i Ierusalema i Lusia o le mea tonu lena e te manaʻomia. O se savaliga vaʻavaʻaia fuafuaina lelei aofia ai uma ki autu o le Old Town. O tagata auai e valaʻaulia e faʻamasani i le talafaʻasolopito o le Ekalesia o le Holy Sepulcher, paʻi atu i le Auega o le Puipui, aʻea le Mauga Moriya ma savali i auala o vaʻaia tuʻu eseʻese.

O le polokalame e aofia ai 2 malosi auala (o le filifiliga e faia e le kulupu). O le muamua e ui atu i matu o Ierusalema, o lona lua e oʻo atu i saute. Taʻitasi o nei eria e lauiloa mo ona relics ma faʻasolopito nofoaga. Ma, i le itu i matu o le taulaga, e mafai ona e vaʻai i le Basilica o St. Anne ma le Ekalesia a Alexander Nevsky, puʻeina ata i le Faitotoʻa o Tamaseko ma vaʻai atu i le ana o loimata o le Tupu o Khizkiyahu. Afai e te filifili e suʻesuʻe vaʻai i le itu i saute, sauni e aʻea Mauga Siona, asiasi i le Potu o le Tausamaaga Mulimuli ma asiasi i sunako Sephardic anamua.

Le vaiaso mulimuli i le soifuaga o Keriso

  • Tau: 250€
  • Faia: 6 itula
  • Aofaʻiga: 1-5 tagata

O se faigamalaga moni o loʻo faʻatali mai mo oe, amata mai le Mauga o Olive ma faʻaiʻu i nofoaga e 14 i Via Dolorosa. I le ala, o le ae iloaina ai le aso mulimuli o le soifuaga o le Faʻaola, asiasi i nofoaga na mafai ai ona ia asia, ma aʻoaʻo le mea lilo o le muamua Malumalu, na fausiaina i le faʻatonuga a Constantine le Sili. I se faʻaopopoga, o le a mafai e tagata o le kulupu ona faʻamasani i le tala faʻasolopito o le Eleele Paia, tutu moligaʻo mai le Afi Paia ma o atu i le tuugamau lauiloa, lea na avea ma sulufaʻiga mulimuli a Iesu.

O le tala na fausia i se auala na taupulepulega mai le Tusi o Kenese e ola i luma o ou mata ma faʻatofuina oe i lena faʻapitoa lagona lagona na e sau ai i Isaraelu.

Tusi se tasi o tafaoga a le taʻiala Svetlana

Tatyana

Mo i latou o loʻo sailia se taʻiala lelei e tautala i le gagana Rusia i Ierusalema, o Tatiana o le a avea ma se faʻaola moni. Ua silia ma le 20 tausaga talu ona nofo i le atunuʻu, ma le toʻa 16 o i latou na faʻatautaia ni maimoaga tafafao i totonu o le taulaga. O se tusitala faʻasolopito i lana matata, e fiafia o ia e suʻesuʻe foliga fou o Isaraelu ma naunau e faʻasoa mea na ia mauaina i turisi.

I le aluga o tausaga o lana faʻataʻitaʻiga, sa tatau ona ia galue faʻatasi ma tagata femalagaaʻi masani ma tagata malaga mai o tapuaiga eseʻese. E fealofani ma tamaiti, e ofaina ni polokalame mananaia ma fesuisuiaʻi e le mafai ai ona e tumau pea o se tagata e vaʻai mai fafo.

Ierusalema Fou ma le manogi o le maketi i sasaʻe

  • Tau: 70€
  • Faia: 3.5 itula.
  • Numera: e oʻo atu i le 16 tagata

E te manaʻo e faʻamasani i le Ierusalema fou ma fiafia i le siʻosiʻomaga tulaga ese o faʻataʻutaʻua bazaars? Faanatinati e tusi se maimoaga i le Rusia, faatulagaina e le taitaʻi Tatyana. I le taimi o le savaliga, o le a e mauaina ai se taulaga i ona po nei, o loʻo i ai se nofoaga e le gata mo anamua relics, ae faʻapea foi mo aganuu a Europa.

O le polokalame e aofia ai ni auala i le taimi e tasi - Siamani, Igilisi, Farani ma, ioe, Lusia. O se vaega o lea ekalesia, o le a e suʻesuʻe ai i le lotu Aitiope e le masani ai, asiasi i le Rusia Compound, savali i le auala o Ben Yehuda, le auala e fiafia iai tagata o le atunuʻu, ma vaʻai foʻi i maota o sui o le aiga tupu. A maeʻa ona suʻesuʻe vaaiga autu o Ierusalema fou, e tatau ona e alu i le faʻasalalauga lauiloa o Mahane Yehuda. Lenei nofoaga faʻailoga faigofie e le mafai ona 'aloese mai ai! Tusa lava pe e te le fuafuaina e faʻatau se mea, e mautinoa lou tofoina ma talatalanoaga manaia ma le au faʻatau.

Vaʻai uma 8 ofa a Tatiana

Savalivali faataamilo i Nofoaga Paia, atonu na e faʻalogo pe faitau iai, o le a tuʻu ai se mea e manatua pea i lou mafaufau. O le iai o se faʻataʻitaʻiga faʻatonutonu e le mafai ona faʻatusatusa i mea matutu faʻamatalaina i faʻamatalaga polosiua ma turisi pepa. Faʻaaoga le tautua a se tasi o latou, ae maise lava talu ai o le tau o le tafaoga i Ierusalema i Lusia o loʻo tumau pea ona gafatia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: КАСЕ БО ДАСТАШ ХУДША ХАРОМ МЕКУНА 20 ЗАРАРИ КАЛОН ТЕЗ ТАР БИНЕН КИ (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com