Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻamatalaga o ituaiga o violets ma igoa o le faʻatoʻaga na tausia latou: Dzhus Adeline, Apple Garden, Snow White ma isi. Se ata

Pin
Send
Share
Send

Vaioleti o se tasi o laʻau sili ona lauiloa i totonu o fale.

Sa mafai e le aufaifaʻatoʻaga ona faʻatupu tele le aofaʻi o lenei fugalaʻau. Faatasi ai ma le atoa ituaiga o ituaiga, o loo i ai terry, semi-lua ituaiga.

E mafai ona 'eseʻese paolo o pupula, ina ia maua ai e le aufaʻatoʻaga se avanoa tele e fausia ai se fugalaʻau manaia ma muamua i le fale.

Le Mataʻupu a le Aufaifaʻatoʻaga i ituaiga Faʻafofoaʻiga

Ma e ui lava e foliga mai i le tele o le faʻateleina o galuega e faigata, o se tagata masani o ia e itiiti lona malamalama i le matata o le biology mafai ona faia.

Faʻafetai i le aufaifaʻatoʻaga, na mafai ai ona maua le tele o ituaiga e ese i lanu, ituaiga o fugalaʻau, laulaʻau. E le gata i lea, E maua e le aufaifaʻatoʻaga ituaiga eseese e ola i lalo o tuutuuga... O le mea lea, taʻitasi grower mafai ona filifilia le sili ona lelei filifiliga mo ia lava, mafaufau i le poto masani ma a ia lava mea e fiafia i ai.

Faʻamatalaga o ituaiga o meaola e tufuga ma ata

Siaki le faʻamatalaga ata o ituaiga: Apple Orchard, King Peas, Rustle of Waves ma Ness Orange Pekoe

D.Ness - Ness Orange Pekoe

Vaioleti e lapoʻa, faʻalua pe faʻalua faʻalua. O latou lanu e amu. I le taimi o fugalaʻau, o se faʻaputuga aoga na faia faʻasaga i le talaʻaga o le e oʻo lava faʻaali eseese. O le foliga o le Vaioleti fugalaau ua faaleo. 3-5 fugalaʻau e fausia i luga o le tasi peduncle. i le amanaʻia ai o aiaiga o le taofia, o fugalaʻau mafai ona pupula 'amu poʻo amuʻamu.

O le uiga eseʻese o le eseesega o le i luga o le tutusa outlet, o le susulu o le fugalaʻau mafai ona ese. E 'eseʻese ile fugalaʻau umi ma masani. Oe lava-fausia mataʻomo. O le variegation o le piniki-kulimi, foliga pupula tele luga o talavou fugalaʻau. I le maualuga o le vevela, atonu e mou atu fesuiaiga.

Ae o le taimi lava e tuʻu ai le faʻasologa i se nofoaga malulu, o lanu pupula lanu eseʻese laulaʻau toe fausia mai le ogatotonu o le outlet. E tali lelei le fugalaʻau ile malamalama masani, e ui ina ola ma ola lelei i lalo ole malamalama malamalama. Faʻasalalau e tipi, maua ai le tele o tamaiti.

A. Kuznetsov - SK-Apple Orchard

Fugalaʻepaʻe papaʻe semi-faʻalua. O ona lau e lanumeamata lanumeamata, o pito e tusitusi. E matagofie le rosette, 9-14 cm O fugalaʻau e papaʻe ma faʻalua-faʻalua. Naʻo pito o petala e lanu piniki. Ole lapoʻa o fugalaʻau e 2.5-3 cm I le taimi o fugalaʻau, e faʻatupuina se faʻaputuga lauusiusi i luga o tamaʻi ulu. Peduncles e pupuu, malosi ma mausali.

O le pulou piniki ma le paʻepaʻe toetoe lava a ufitia uma fafo. E matua mafiafia le petala. Fuga fugalaʻau 1.5-2 masina. Nai lo o fugalaʻau tuai ua mou atu, e fou ona o mai. Ina ia faaumiumi fuga, oe tatau ona tuu le ulo i totonu o se malulu potu. A faʻapea e ova atu le vevela, e faʻasolo mumu a le pito i luga.

E vave faʻatele le ituaiga ma fuga vave. Tumau pea i le faʻasusu vai, aloese mai le fafagaina tele. Afai e faʻapogisa ia lau o le rosette, o le a amata ona opeopea ia petals ma se tuaoi mumu.

Taua! E fai lava si faigata ona fuafua le taimi mo se taotoga. E manaʻomia le faʻalavelaveina o fugalaʻau ile faaiuga o Iuni ma tuʻu le laʻau ile malologa. E faigofie lava ona toeʻa le fugalaʻau.

Tatiana Valkova

Wat Snow Paʻepaʻe

Fugalaʻau lapoʻa e pei o fetu. O le lanu autu o le piniki, ma o loʻo i ai se enaena mumu lanumata i luga o le pito mafuiʻe. O le rosette e mama ma e aofia ai laulaʻau lanumeamata. Latou e uumi ma lapisi pito. Fugalafi umi ile 3 masina. I lenei taimi, o fugalaʻau e lafulemu ma susulu.

I le tulaga o le tausiga, o le laau e filifili, masani ona faʻasusu ma malamalama masani tumau taua mo ia.

Tupu Peas

O laulaʻau e lapoʻa, e oʻo lava i le mimigi kulimi. O le rosette e mama, o laulaʻau e faʻasipa i lalo. O petals e lanumoana lanumoana ma pupula mumu pesi salalau solo luga o latou luga. O petala e i ai se paʻepaʻe matagofie ma sinasina. O le tele o fugalaau o 6-7 cm.

Fuga tele ma umi-ola. O le ituaiga e fiafia i le mafanafana. Afai e malulu, o le a le susulu fugalaʻau.

G. Lazarenko - Galu o galu

O fugalaʻau e lapoʻa ma faigofie. Latou e semi-lua ituaiga, malamalama lanumoana. E mafuʻe pito o meaola, e i ai ni paʻu paʻu paʻu. O laulaʻau e lanumeamata lanumeamata ma mata lapopoʻa. E lapopoʻa, mageso ma malolo, ae e maaleale.

E tatau ona e faʻaeteete ia i latou, talu ai e tasi le gaioiga sese ma lau e vave ona gagau. E uumi laulaʻau, o le rosette e matala. Fugalaʻau amata i le tausaga muamua ina ua maeʻa totoina. Peduncles e uumi, ae le mafai ona tatalia le ogaoga o fugalaau. I luga o tamaʻi tulimanu e 4-6 fuga e faia.

I le tulaga o le galueaina, o le ituaiga e le capricious. O le suaina o le suavai e afaina ai le atinaʻeina o laʻau. E le manaʻomia e le fugalaʻau ni moli susulu, e le faʻamoemoeina e siʻi aʻe i luga lau.

Kisata

Faalavelave faafuaseʻi

Faigofie pe faʻalua-faʻalua mumu anyutka ma le paʻepaʻe furrowed pito. O le fugalaau aofia ai 5 petals. O le lanu e lanu piniki pogisa, ma o petals e lapisi ma paʻepaʻe i pito. O laulaau e talotalo i pito. O le itu malu o lau o le mea mumu, a o fafo e pogisa lanumeamata, ufiufi i moli māmā.

Pepe Quilting

Lenei ituaiga faʻatagaina oe e toto paʻepaʻe lua fugalaau corrugated. E i ai sina lavender shadow i luga o petals. Fugalaʻau lapoʻa 3 cm. O laulaʻila e quilted, susulu lanumeamata ma sina lapisi. E matala le rosette, e faʻasino faʻasolosolo laulaʻau. O fugalaau e papaʻe ma lilac, lauolaola ma tele.

La latou lapoʻa e 3 cm O laumei e faʻaletino ma se pito vaneina. O fuga taʻitasi o se mea e ofo ai le tagata ulu. O le mea o loʻo i ai e lua laina: o le tasi e malamalama ae o le tasi e pogisa. O le autu lanu o le lilac, ae mafai ona eseese tikeri o saturation.

O le fuga e pei o se teu fugalaʻau lanumoana. E telegese le matala o fuga. I le tulaga o le galueaina, o le ituaiga o undemanding. E le vave ola, ae manaʻomia e masani ma tele faʻasusu.

B. Kostsevyat - Valentina Tereshkova

Lenei laʻau fausia se rosette o lanumeamata laʻau. O lona lapopoʻa e 16 cm, ma o laulaʻau e 4 cm. E laiti fugalaʻau, o le lapopoʻa e 5 cm. O laumei e papaʻe-lanumoana, o pito e galu. Fuga ma umi fuga. Faʻatasi ma le matua, le tele o le rosette faʻateleina, ma o le fugalaʻau avea lafulemu ma matagofie.

D. Denisenko

DN-Talavou Farani

Tetele pupula lanu viole pansies ma le lautele malamalama ma tuaoi corrugated. Rosette eseese. O laulaʻau e lanumeamata lanumeamata, lapopoʻa i le pito. 4-5 fugalaʻau e fausia i luga o le tasi peduncle. Fuga olaola, umi-umi.

I le taimi nei, e le mafai e le peduncles ona tatalia le ogaoga o fuga ma piʻo laititi. Taofi le fugalaʻau i se nofoaga malulu ma le malamalama masani ma e mafai ona faʻainu i taimi uma.

DN-Rogueva Convalia

O le fugalaau foliga mai o se logo. O le paolo autu o petala o le piniki mama, ma e i ai le tuaoi lanu viole e faʻataʻamilo i pito. O petala e faʻapipiʻi ma mafiafia. O laulaʻau e lanumeamata lanumeamata.

E lautele ma e i ai se latou faʻailoga pito. Ola lelei i le malamalama masani ma manaʻomia faʻasusu masani. Fuga tele ma tele.

I. Nizkous - Wedding Bells

O laulaau e laʻititi, ae lautele. E lanu lanumeamata lanumeamata i latou lanu, ma uaua faaleoga. O fugalaʻau e laʻititi i le lapopoʻa - 3 cm O le autu lanu o le pale piniki, ma e i ai le pupula vevela lanu piniki lanu i pito. O laulaʻau e maaleale ma mafolafola i pito.

N. Kozak - Lagonaina o le faʻamanatuina

O fugalaʻau e susulu lilac. E lauolaola, ma e magaugagia o latou pito. Faʻaliga o le eseʻese i se manaia lanu o laʻau. O le latou lanu autu e lanumeamata lanumeamata, ma malamalama malamalama malamalama, ua salalau solo i luga. O le ituaiga e iloga i le malosi o peduncles.

Fuga umi ma lauolaola. A totogo fuga uma, ona fulaina lea o se teu felanulanuaʻi i tua atu o laulaʻau lanumeamata. I tulaga o le tausiga, o le laʻau e le o manaʻomia:

  • ao;
  • faasusuina masani;
  • tausia le vevela pulega.

O. Aksenkina - Deo Marzipan

O fugalaau e beige-piniki. Latou te pei o marzipan rosa i foliga. O laulaʻau e lanumeamata lanumeamata, faʻasino i le pito. Latou ifo i luga o le ulo, vaai i itu eseese. O le laʻau e lagona lelei i lalo o le moli, i luga o faʻamalama ma i le paolo. O le tele o fugalaʻau o 3-4 cm.E i ai 4-5 o latou i luga o le peduncle.

O le fuga e lauolaola ma tele. O fugalaʻau e tumau mo se taimi umi. Talu ai e vaivai le peduncles, e toulu ifo fugalaʻau i laulaʻau..

O. Kosobokova - Matamata

O lenei ituaiga e faʻaalia e fugalaʻau lapopoʻa ma faʻalua-lua. Latou papaʻe i le lanu ma cherry faʻamatilatila ma manifinifi wavy lanumeamata lanumeamata i tafatafa o pito. La latou lapoʻa o 3-4 cm. O le rosette e tutusa ma feololo lanumeamata. O laulaau e galu, lautele. O le fugalaʻau e umi se taimi, ma e mafai ona e vaʻaia pe a uma ona tui i le 5-7 masina.

R. Sorano

Sassy Sister

O laulaula e lanumeamata lanumeamata, e lapisi i pito. O le lautele o le rosette matua o le 10-17 cm O le fugalaʻau e matua faʻaluaina, pogisa piniki. E i ai le pito i autafa o itu. O fuga e faʻaalia i le lanu apamemea. E oʻo atu i le 20 fugalaʻau e fausia i luga o le peduncle e tasi.

Lenei ituaiga o violets ei ai 3 ituaiga:

  1. Fugalaau piniki pogisa.
  2. Paʻepaʻe ma sina lanu samasama lanu samasama.
  3. Pale piniki ma le lautele sisina sisina ma scalloped pito o le petals.

Fuga tele, umi le umi. O se tagata matua rosette fausia 5-7 fugalaʻau i luga o peduncles. Uma peduncles e faatonuina i eseese itu.

Faalogo! Afai e siʻitia le vevela o le potu, ua amata ona faʻapogisaina petals i totonu.

Ua 9-12 masina talu ona toto, e fuga le laau. Tupu lelei i luga ma wick alavai.

Faʻatafa Lede

O laulaʻau e feololo lanumeamata, ufiufi ma nifo. O le rosette o le fugalaʻau e telē, faigofie ona fausia, ae o le petioles e ono faʻalautele. O fugalaʻau e piniki, tusitusi. Faʻaalia pito pito ma faʻalua paipa: faʻafiafia, paʻepaʻe manifinifi ma le lilac teuteu. I le muamua fuga, o fugalaau e le faaluaina.

Fugalaʻau lapoʻa 5-6 cm. Umi o le fuga 2 masina. Ma e ui o le peduncles e umi, latou te le tatalia le mamafa o fugalaʻau ma paʻu. O Vaioleti e ola i le malamalama masani. Afai e malosi, ona susunuina lea o vaega mumu i luga o laulaʻau.

Svetlana Dzhura (Pikalenko) - Dzhus Adelina

O fugalaʻau e lapoʻa, faʻalua-faʻalua. O le lanu autu o petala o le piniki, ma o loʻo i ai se lilac mimigi i autafa o laina mafolafola. O lau e faigofie, e soosoo, e laʻititi le tele. E manaia le latou lanu - e latalata ile uaua e lanumeamata lanumeamata, ma mai ia latou e liu paʻu malamalama.

Yang Zubo

Severka vaitafe

Leaves e lapotopoto, auro pale variegation. Ae i le amataga o le fuga, ua mou atu. Fugalaʻau e le tele naua, ae tumau. O le tele o fugalaʻau e 3-4 cm. Peduncles e umi ma manifinifi. I le amataga o le muamua fuga, latou nutililiia i autafa. Faʻaputuga fausia i luga o le tasi peduncle, lea foliga 3-6 fugalaʻau.

Tusitusiga. Fugalaʻau tapunia i le afiafi ma tatala i le taeao!

O le ituaiga e olaola, e fuga atoatoa i luga o le fata 7 masina talu ona toto. Oe lava-fausia mataʻomo. E fiafia le laau i le malamalama masani. Faʻasusu e tatau ona feololo. Ae iFaʻafuaseʻi suiga i le vevela e le taliaina.

Elisapeta

O laulaʻau e lua-lanu: lanumeamata lanumeamata ma papaʻe-kulimi. E i ai o latou fatu-foliga foliga, iila luga ma gaugau pito. O fugalaʻau e faʻalua ma mama piniki. O le ie e manifinifi, penitala. O fugalaʻau e fluffy ma maaleale, ae laʻititi i le tele. I le taimi o fugalaʻau, e faʻatupuina ai se teuina lauolaola.

Peduncles e malosi, tele fuga e faia i luga o latou i le tasi taimi. O le ituaiga e manaʻomia le malamalama masani. A leai, e tupu tele petioles. E leaga le tali atu o le laʻau ile susū ma e maaleale ile matafatu.

Ueki Masahiro - Yukako

O fugalaʻau e lanumoana lanumoana, foliga pei o fetu. O se lanumeamata lanumeamata susulu e faʻataʻitaʻi i petala taʻitasi. Ole lapopoʻa ole fugalaʻau e 2-3 cm .. Aʻo latou tutupu aʻe, o le malosi ole lanu e faʻaititia.

Faalogo! A amata ona faʻapogisa ia lau, ona vave lea ona fuga mai le fugalaʻau.

O laulaʻau e lalaga ie, feololo lanumeamata ma gaugau. O laulaau e lapoʻa ma mimilo i lalo. Fugalaʻau e masani ma tele. Fuga e fuga e oo lava i le vevela. Latou te lagona le manaia ma e le mou foʻi.

Ole ituaiga e manaʻomia ai le laititi le malamalama nai lo isi ituaiga Vaioleti. Aloʻese mai le faʻamamagoina o le palapala ma faʻatonu le susulu o le la. O le Vaioleti o se vao e sili ona lauiloa i latou e totoina fugalaʻau.

Faaiuga

Ona o le tele o ituaiga eseese, e mafai lava ona fausia se amataga fugalaʻau teu luga o lau poletito. Faʻatasi ma le tausiga lelei, o le fugalaʻau o le a fuga mo se taimi umi ma matagofie, o le a le tiga ma faʻamalieina ma lona matagofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ONCE UPON A TIME Comic-Con Trailer - Cartoon Version (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com