Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Potukale sili ona lelei nofoaga taunuʻu

Pin
Send
Share
Send

O le tau agamalu, o se numera tele o mataʻaga ma tafaoga faʻamasaniga taamilo i tausaga taʻitasi e faʻatosina mai ai le toʻatele o turisi i Potukale mai le salafa o le lalolagi. Ioe, o le autu turisi nofoaga i le atunuʻu o matafaga aso malolo. O itulagi autu e lua o loʻo tu ai matafaga Potukale faʻamaoni o le itulagi o Algarve ma le Lisbon Riviera. O iinei o nofoaga sili ona mafanafana mo turisi ma gaioiga faʻamalositino e faʻatauaina. Ua matou aoina taunuʻuga sili o le sami i Potukale lea e mafai ona e faʻamalieina atoatoa ai i le mafanafana, lelei tele o le tau ma le tautua.

Le tau i faletalimalo o Potukale - o afea e fai ai tafaoga?

O le taʻutaʻua o Potukale nofoaga faʻapitoa e mafua mai, muamua i mea uma, i foliga tau - malulu malulu, mafanafana taumafanafana, le leai o se maatiati vevela pa'ū i le tausaga atoa.

O le atoa vaitafe vaitau amata i le afa muamua o Iuni. I luga o le Lisbon Riviera, o le vevela o le ao e oʻo atu i le + 25 ° C, ma le vai - e oʻo atu i le + 18 ° C, i le itumalo o Algarve +26 ° C ma le +20 ° C. I le ogatotonu o le taumafanafana, i le tumutumuga o vaitau o turisi, o le maualuga o le ea vevela o le +27 tikeri, ma le sami - +19 ° C latalata i Lisbon; i le itu i saute o Potukale, o le ea e vevela e oʻo atu i le +29 ° C, vai e oʻo atu i le + 21 ° C

I le amataga o Setema, e amata ai le vaitau veloveta - o le vevela i le ao e paʻu i le +26 tikeri. O le vevela o le vai i le Vasa Atalani i Potukale i lenei vaitaimi o le tausaga e tumau pea le mafanafana mo le aau - +23 tikeri (i le Algarve) ma le + 19 ° C i sisifo o le atunuu.

Ia Oketopa, e amata lemu lava le vaitau o timuga, ma le faʻateleina o taimi i le taeao e i ai puao, e ui lava i le ao e mafanafana lava - +24 tikeri. Lenei taimi i Potukale mafai ona tuʻuina atu i malaga taamilo ma maimoaga. Oketopa o le taimi e vaʻai ai mo faʻatauga taugofie i Potukale luga o le sami, ona o tau mo mea e nonofo ai ua paʻu.

Resorts o le itumalo o Algarve

O le itumalo pito i saute o Potukale ma matagofie le natura ma mauoa faʻasolopito o measina ma fausaga. I le itu i sisifo o le itumalo, e manumalo le talafatai gaoa, i sasaʻe o le Algarve, o le talafatai e tele lava lona mafolafola.

Lelei e iloa! O masina sili ona lelei mo tafaoga ole sami i Potukale o Aukuso ma Setema.

Tele o le itumalo Algarve o se faasao eria; tagata eo mai iinei e asiasi i se natura paka lea flamingos nonofo i natura tulaga. O tuutuuga mo taʻaloga ua fausiaina - o loʻo iai vasega tapolo, maulu ma faʻaseʻe ai nofoaga tutotonu. Mo aiga ma fanau, e mafai foi ona e mauaina mea uma e te manaʻomia - paka vai, faʻaaliga o le sami, malaga i vaʻa, asiasiga i grottoes, moli o le fale, faʻafiafiaga fiafia.

O le umi o le talafatai o le Algarve itumalo e tusa ma le 200 km. Lenei o le Algarve i Potukale o se malologa ma lelei matafaga o se tasi o sili sili ona lelei aso malolo i Europa. Tele Algarve faletalimalo ei ai a latou lava lanumeamata avanoa e mafai ona e malolo ai i le mafanafana.

Afai matou te faʻatusatusaina nofoaga o le Algarve itumalo ma nofoaga malologa i luga o le Lisbon Riviera, o nei eseesega e mafai ona iloga:

  1. O le sami i Potukale i le vaega o Algarve e mafanafana.
  2. O atinae turisi i le Algarve e sili atu atinae.
  3. O le taunuʻu atu i ai e sili atu le faigata, umi ma sili atu le taugata.

Albufeira

O Albufeira sa avea muamua ma tamaʻi fagotaga, ae o aso nei o se tasi o nofoaga sili ona lelei i Potukale ma o se nofoaga sili ona lelei mo aso malolo. I le ogatotonu o le taulaga, e le taofia le olaga e oʻo lava i le po. I le maketi i le lotoifale, e mafai ona e faʻatauina le tele o ituaiga iʻa ma figota sami na maua i le aso tutusa.

O le nofoaga e faʻataʻamilomiloina e paina, togavao. E i ai le tele numera o discos, cafe, faleaiga iinei, oe mafai ona alu e maulu, tietie i se vaʻa folau.

Matafaga

I tafatafa o Albufeira, e tusa ma le lua taseni matafaga, o nisi o na ua faailogaina i le Blue Flag mo le mama o le talafatai ma le sami. O se numera tele o turisi eo mai iinei. O le 'aʻai e sili ona matagofie, laʻititi, ma lona mauʻoa faʻasolopito.

Mea moni manaia! O le igoa o le nofoaga o lona uiga - o se maota i tafatafa o le sami.

Ioe, o le mafuaʻaga autu mo le malaga atu i Albufeira o lona matagofie talafatai ma atiina ae tetele. O le nofoaga sili e nofo ai o Peneku, lona lua igoa o Tunnel Beach. O loʻo tu i le vaega tuai o le taulaga, e oʻo atu ai i le vasa, e tatau ona e ui atu i se ana i totonu o papa.

O le talafatai umi i totonu o le taulaga o le Rybatsky Beach. E tele faleʻaiga ma fale inu e mafai ai ona okaina ni ipu lelei iʻa. Tele vaʻa e tafia, tagata tafafao e mafai ona mautotogi soʻo ma fiafia i se malaga i luga o le sami.

San Rafael Beach e tu i ni nai kilomita mai le taulaga tutotonu. O lenei nofoaga e faʻatosina mai turisi ma maʻa uiga ese; o le talafatai e pei o le laualuga o se paneta mamao. Lenei oe mafai ona puʻeina ata sili ona lelei i totonu o le tele o grottoes ma papa oneone. O se nofoaga lelei atoatoa snorkeling.

O le isi aso malolo mo Albufeira, lea na aofia ai i le lisi o mea silisili i Europa, o Falésia. E siʻomia e maʻa mumu. Afai e te fiafia i se fuaina aso malolo, lenei vaega o le Algarve ma le lelei, paepae oneone ma paina togavao e sili lelei mo oe.

Praia da Oura o loʻo tu i tafatafa o itu pati o Albufeira, e tele discos, o loʻo ola pea le olaga e oʻo lava i le po. O le oneone oneone e matagofie teuteuina i maʻa tetele o eseʻese lanu.

Tau Resort

O le potu faʻalua i le faletalimalo e tolu fetu i le vaitau maualuga o le a tau i le averesi 90 - e oʻo atu i le 130 € i le aso, fale mautotogi latalata i le sami e mafai ona totogi mo le 80-110 €.

Meaʻai paleni:

  • Meaʻai o le aoauli i se cafe taugofie mo le tasi - tusa o le 9-10 €;
  • i le faleʻaiga - 32 € (mo le lua);
  • meaai mama "sanuisi + vai inu" - 6 €.

Mo nisi faʻamatalaga i luga o le nofoaga, vaʻai lenei tusitusiga.

Tulaga iloga o le nofoaga o Albufeira

  1. O se taulaga matagofie, lea e manaia le savali mo le tele o itula.
  2. O le turisi atinaʻe ua lelei atinae: o se tele filifilia o faleʻaiga, faleʻaiga, faʻafiafiaga.
  3. O le matafaga tutotonu e tele, mafanafana, ae tumutumu.
  4. E faigofie ona e alu iina mai malae vaʻalele o Lisbon ma Faro - e masani ona masani ona pasi pasi.
  5. Malolo luga o le sami i Potukale i le nofoaga o Albufeira o le sili ona taugata i le Algarve itulagi - uma o luga lelei aoga aafia ai tau, o le manaʻoga mo fale e maualuga.

Portimao

O le nofoaga e tu i le 66 km mai le laumua o le Algarve. O le mea moni, ua vaevaeina le nofoaga i ni vaega se lua - o le Old Town ma fale faʻasolopito ma mataʻaga, ae o loʻo mamao mai le matafaga ma se nofoaga fou - Praia da Rocha - tuʻu saʻo i le sami lava. I le mulimuli, o le tele o faletalimalo o loʻo tu ma o atinaʻe uma e manaʻomia mo turisi e faʻapitoa.

Malaga i Portimão e le gata na o tafaoga i le matafaga, e i ai tulaga sili ona lelei mo le faia o taʻaloga - tapolo, maulu, tiʻetiʻega, vaʻa, fagota loloto.

Matafaga

E le masalomia, o le autu tosina o le nofoaga o Praia da Rocha. Lenei nofoaga o loʻo aofia i le lisi o le sili matafaga i Europa ma tafaoga nofoaga i Potukale. O ala laupapa e faʻataʻatia i le talafatai atoa, o loʻo iai fale teu oloa mo le suia o lavalava ma timuga (i totonu o le cafe). O le isi lauiloa matafaga Three Castles o loʻo tu lata ane, vavaeʻese mai Praia Da Rocha i se papa.

Tau i Portimao

E tele faletalimalo i luga o le sami, e amata mai i le tolu-fetu i le matagofie o le five-star. O le lua potu i le ogatotonu o laina faletalimalo o le a amata mai le 70 i le 110 €.

Mea moni manaia! O le mea e sili ona faʻatosina mai o maʻa tetele, mai ona tumutumu e matala ai se vaaiga matagofie o le nofoaga o Portimao.

O le 'aiga aoauli i le cafe i le vaitaimi maualuga o le a tau ai le € 8.50, i totonu o le faleʻaiga € 30 (mo tagata e toalua). O le burger + inu meaʻai mama 6 tau.

Lelei ma le lelei o le taulaga

  1. O atinae turisi ua atinae lelei - e i ai mea uma mo le nofo lelei.
  2. O pupū matagofie ma se matafaga tele, e lava ai avanoa mo tagata uma, e oʻo lava i taimi maualuga.
  3. O galu e toetoe lava a lapoʻa uma, e le o se nofoaga sili ona lelei mo aiga ma fanau laiti.
  4. O le sau mai le malae vaʻalele o le laumua o Potukale e le faigata, ae umi atu nai lo Albufeira (pasi uma pasi i ai).
  5. E talafeagai le asiasi atu i taulaga lata ane ma mea faʻanatura i le itulagi o Algarve, i soʻo se itu ole auala e le tele se taimi e alu ai.

Nisi faʻamatalaga e uiga i le nofoaga faʻapitoa i Portimao o loʻo faʻaalia i lenei tusitusiga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Alvor

Nofoaga fagota aso malolo tu 5 km mai Portimão. O le Ria de Alvor atunuʻu faasao eria e lata ane. O se numera tele o manulele ola i tulaga masani, ma exotic laʻau ituaiga ola i luga o le embankment. Mo e fiafia i gaioiga i fafo, o loʻo iai le tapolo tapolo. O le oneone oneone o loʻo tu i se kilomita mai le ogatotonu o le nofoaga.

Mea moni manaia! O le taulaga e laʻititi, e toʻatele ni mea faʻatosina mai iinei, talu mai le mafuʻe i le 1755 na faʻaleagaina atoa le nuʻu.

Matafaga matafaga

O le vaega tele o le talafatai e ui atu i le lautele o pa pupuni e puipui ai le malologa mai le sami. O Alvor e i ai sona matafaga oneone oneone ese e fiafia tamaiti e taʻalo. Ua faia ni tulaga lelei mo tagata tafafao - o loʻo iai moega o le la, faʻamalu, suia o fale, e mafai ona e lisiina ni taʻaloga vai pe faʻatosina se catamaran poʻo se yacht. Alu e sunbathe i lenei itu o le matafaga Alvor, oe manaʻomia e ave meaai ma vai faatasi ma oe - o le a leai se mea e faʻatau ai. E mafai ona e sau mai le taulaga i le matafaga i vae. E i ai le paka i lata ane.

Lelei e iloa! Alvor o se nofoaga fiafia i tafaoga e le gata mo turisi, ae faʻapea foi mo tagata Potukale.

Tolu Brothers Beach o loʻo tu i le itu i sasaʻe o le Alvor Beach. O le malologa e siʻomia e tolu maʻa, na latou faʻaigoaina le mea na tosina i ai. E i ai faletalimalo laʻitiiti i lenei itu o le nofoaga. E iai foʻi mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei.

Tau

Ole tau ole potu faʻalua ile faletalimalo tolu-fetu ile masina o taumafanafana e ese mai ile 120 ile 300 €. Fale mautotogi mafai ona totogi mo le 85-100 €.

O taumafataga i faleʻaiga ma faleʻaiga e tau tutusa le tau ma isi nofoaga i le talafatai o Algarve.

Vaega iloga

  1. Pe a faʻatusatusa i isi nofoaga o le sami i Potukale, o le nofoaga o Alvora e le matagofie tele - e leai ni pupū faʻapitoa, ma e i ai le laufanua tele e latalata i le matafaga.
  2. Lenei, o se tulafono, o le sami malū e aunoa ma galu o le sili sili nofoaga mo aiga ma fanau.
  3. O le filifiliga o mea e nonofo ai e le telē tele, o filifiliga e sili ona aoga e faʻamauina i le tele o masina muamua atu.
  4. O le nofoaga e laʻititi, e mafai ona e fealuaʻi i mea uma i le aso.

Lagoa

O le nofoaga e tu i sasaʻe o Portimão. E i ai le natura matagofie, filemu ma toʻafilemu, tele manaia nofoaga mo talafaʻasolopito ma tusiata fiafia.

O loʻo lata mai i Lagoa o loʻo iai ni ona mataʻaga faʻaleaganuʻu, taʻaloga o vai, taʻaloga ma togafitiga matagofie. Ua lelei atinae atinae o turisi, ma o turisi mai itu uma o le lalolagi e omai i Lagoa ma le fiafia.

Lelei e iloa! O Lagoa o se nofoaga lelei i Potukale, e mafai ona tuʻufaʻatasia ai aso malolo o le matafaga ma tafaoga ma taʻaloga.

I le tau mafanafana, o le mea e nofo ai i se potu lua i le ogatotonu o le faletalimalo o le tau mai le 68 i le 120 €. O tau o meaʻai e le eseʻese mai Portimao tuaoi ma Albufeira.

Nofoaga e sili ona lelei mo se tafaoga i le matafaga i Lagoa

Praia de benagil

O se lauʻeleʻele o le matafaga o Praia de Benagil e iloga ona tele potopoto o turisi ma malaga i ana. O se vaʻa e alu ese mai le talafatai i 30 minute uma, lea e ave ai turisi i ana, o le sili ona tele e tu 150 mita mai le matafaga. Ina ia e alu iina na o oe, e mafai ona e lisiina se kayak po o le kayak.

Lelei e iloa! O le taunuʻu mai iinei e sili atu le faigata nai lo isi nofoaga o tuʻuaga.

Praia da marinha

Faʻatasi ai ma nofoaga malolo i le sami talafatai i Potukale, Marinha ua avea ma sili ona matagofie ma le masani ai nofoaga. Ua manumalo i faʻailoga faʻavaomalo sili ona maualuga i le tele o taimi. O se tasi o le selau sili ona matagofie nofoaga i le lalolagi. O le laufanua o loʻo i le matafaga e manatua ai se laufanua o Martian, ae o le alu i lalo o le matafaga e faigata tele, o lea e le talafeagai ai lenei nofoaga mo aiga e iai fanau. Ina ia e alu i le vai, e tatau ona e alu i lalo o le sitepu ma ui atu i le vao talatala.

E taua! Pau lava le auala iinei o le taʻavale, e mafai ona tuʻu le feʻaveaʻiga i le pakaga taʻavale, o loʻo iai foʻi le faʻailoga iinei o le a fesoasoani ia te oe e te alu ai i le matafaga.

Ina ia faamemelo i le matagofie o Marinha i lona atoatoa, e sili ona lelei le faʻatau o se malaga a le vaʻa.

Lagoa uiga

  1. E iai ona pupū matagofie, faga ma matafaga.
  2. O matafaga e laʻititi i le lapopoa, ae taʻutaʻua tele i turisi ma mafai ona tumutumu i le taimi o le vaitau maualuga.
  3. Maua lelei femalagaaiga ma atinae tetele.
  4. Mo vaʻaiga faʻasolopito e sili atu le alu i nofoaga tuaoi.
  5. I le aotelega, Lagoa o se tasi o sili sili nofoaga mo aoga mo tupe.

Lagos

O se tasi o taulaga tuai o loʻo tu i le auvai o le vaitafe o Bensafrin. E manaia le savalivali solo i le vaapiapi, auala faʻapipiʻi, nofo i tamai lotoā ma aʻea pa puipui o loʻo siʻomia ai le taulaga. Lagos o loʻo aofia faʻapitoa i le lisi o nofoaga sili ona matagofie i Potukale; e omai tagata iinei e le gata e malolo ai i le talafatai, ae faʻapea foi e asia ni vaaiga matagofie.

O matafaga sili ona lelei i Lagos

1. Praia Dona Ana

O le matafaga sili ona matagofie, e tumutumu iinei, ae e iai lava le filemu i tafatafa o papa. O le talafatai e maamaʻa, mai iinei o se vaaiga matagofie o le mauga e matala. O le matafaga e matua mama lava, sun loungers ma faamalu e faʻapipiʻi, ae leai ni faletaele. E i ai faleʻaiga ma faleʻaiga lata ane. Oe mafai ona totogi se villa latalata i le sami, ma le auala mai le taulaga ogatotonu o le a alu ai pe a ma le 25 minute.

E taua! Tafaoga ma tamaiti i lenei itu o Potukale e le faigofie tele, talu ai o le auala i le sami e faigata.

2. Meia Praia

E leʻo se talafatai masani mo Potukale, e naʻo le oneone ma le sami. E leai se tele o turisi, ma o le umi o le talafatai e tusa ma le 5 km. O atinae turisi ua atinaeina - e i ai le la malologa, faamalu, sui fale. Mamao mai le taulaga 'aʻai na o 1.5 km.

3. Camilo Matafaga
O le nofoaga e matagofie, ae tumutumu, o le fiafia o turisi e manino lava, aua e matua mataʻina matagofie iinei. O loʻo i ai le potu malolo, faʻamalu, faleʻaiga ma faleueta i luga o le matafaga. O le mamao mai le taulaga tutotonu o le 10 kilomita, o lea e sili ai le nofo i se faletalimalo latalata i le matafaga.

4. Praia do Porto de Mos

E avanoa ma toʻafilemu, o se nofoaga lelei mo se malologa malologa. O le sami e toetoe lava a toʻafilemu i taimi uma, ona o le eria e siomia e maʻa. E lava la potu malolo ma faamalu i luga o le apitaogalu, fesuiaʻi tamai fale ua faʻapipiʻiina, o le taʻavale mafai ona tuʻua i le paka taʻavale. O loʻo iai foʻi faleʻaiga faʻafiafiaga ma laufanua mafanafana e te fiafia ai i laufanua matagofie. Mamao mai le taulaga taulaga e tusa ma le 3 km.

Lelei e iloa! O le sili lea ona matagofie, ae le maua atu o le talafatai o le Algarve, o le vai i le sami e sili atu le malulu nai lo isi nofoaga taua i le itumalo.

Tau i le taulaga

Nofoaga i se lua potu i se 3-fetu faletalimalo o le tau mai 75 i le 125 € i le aso.

Meaʻai paleni:

  • cafe - 9 €;
  • 'aiga aoauli i se faleʻaiga mo ni tagata se toʻalua - 30 €;
  • se meaʻai mama i le faleoloa meaʻai vave - 6 €.

Lelei ma Leaga o Lagos

  1. O se tasi o sili ona matagofie eria i Potukale - o loʻo lava lava faʻanatura ma faʻasolopito nofoaga.
  2. Tau e averesi i le itulagi o Algarve.
  3. O le umi le malaga mai Lisbon ma Faro malae vaalele.
  4. O le nofoaga o loʻo tu i sisifo o Portugal, o le vevela o le vai i le sami iinei e 1-2 tikeri maualalo ifo nai lo Albufeira i sasaʻe.

Lisbon riviera

O le Lisbon Riviera e le itiiti le manaia mo tagata tafafao, ae ui i lea, e taua le maitauina o le vai i lenei itu o Potukale e sili atu le malulu nai lo le itu i saute o le atunuʻu, ma le masina sili ona vevela - Aukuso - o le sami vevela e le sili atu 19 ° C.

Tau o taumafa iinei e laʻititi maualalo ifo nai lo le itumalo Algarve:

  • aiga aoauli i totonu o se cafe - 8 €;
  • aiga aoauli mo le toalua i le faleaiga - 26 €;
  • oe mafai ona 'ai i se faleʻaiga meaai vave mo 5.50 €.

E taua! O nofoaga autu o faʻafiafiaga e faʻalauteleina i le mamao e 15-20 km mai Lisbon ma fausia ai le Lisbon Riviera - o le teritori lea mai Cape Roca e oʻo atu i le gutu o le Vaitafe o Tagus.

Aso Malolo i Cascais

O lenei o se matagofie matagofie taulaga taulaga e fiafia ai aristocrats mai Europa e malolo. O loʻo iai le tauvaga vaʻa sili ona lelei ma tauvaga savili. Tau mafanafana taumafanafana i se faletalimalo tolu-fetu o le a tau ai le averesi o le 90-120 €.

1. Conceisau

O le tumutumu o le oneone o le oneone ona o loo tu i tafatafa o le nofoaafi. Kapeneta, taʻele, faletaele ua faʻaauupegaina, leoleo ola o loʻo galulue. E mafai ona e 'ai i faleʻaiga ma faleʻaiga.

2. Rainya

O loʻo tu i totonu o faga ma puipuia mai matagi ma galu, e vave lava ona faʻamafanafana le vai, o lea e mafai ai ona e aau aʻei i inei nai lo isi nofoaga. O le apitagalu e oneone, o loʻo i ai sun loungers ma faamalu, o loʻo iai le cafe, ae e manaʻomia le aʻe i luga o le sitepu e aapa atu i ai.

3. Ribeira

O le oneone oneone o loʻo tu i le ogatotonu o Cascais, o le loloto faʻateleina lemu, timu ma faletaele ua saunia mo malo, o loʻo i ai paka. E talimalo i aganuu gaioiga ma tausamiga.

4. Guinshu

O se tasi o nofoaga sili ona lelei i Lisbon Riviera, o le talafatai e fufuluina e le vai o le sami, o lea e masani ai ona i ai galu ma agi tetele mai matagi. O lenei nofoaga e lelei tele mo le faaseʻe ma le matagi. O le matafaga o loʻo iai taʻele, faʻamalu ma paka taʻavale.

5. Urasa

O vaaiga vaʻaia e sili ona lelei e le gata i Lisbon, ae faʻapea foi i Potukale. O le igoa lona lua o Bearish, aua o le nofoaga e faigata ona oʻo i ai. E malulu le vai, o lea e mafai ai ona e aau mo le sili atu i le lima minute.

Costa da Caparica

O se tamaʻi nuʻu e mafai ona e tofoina ai iʻa sili ona lelei. E i ai le mea malolo i le gutu o le Vaitafe o Tagus, e leai ni galu. Toatele o tagata e omai iinei ile faaiuga o vaiaso, aua o le tele o matafaga e iai le Fuʻa Lanumoana mo lo latou tumama ma le atoatoa lelei o le malologa. Oe mafai ona tusi se lua potu i le ogatotonu-tulaga faletalimalo mai 75 i le 115 € i le aso.

E mafai ona e faitau atili e uiga ia Costa da Caparica ii.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Aotelega

Soʻo se nofoaga i Potukale e le taumateina e tatau ona uaʻi iai, ma e faigata ona faʻaigoa le mea sili e nofo ai E faʻamoemoe lava i mea e te manaʻo ai, lagona ma tulaga o loʻo e maua ai le faʻamalieina o lou taimi. E mautinoa o tagata uma o le a mauaina mo i latou lava le sili nofoaga e malolo ai luga o le sami i Potukale. Manuia lau malaga!

O a foliga o nofoaga sili ona matagofie o le itumalo o Algarve, matamata i le vitio!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UA SOONA OLIOLI NEI LOU LOTO IA IESU (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com