Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Hood filifiliga o loʻo fausia i totonu o le kapeneta, ma a latou foliga

Pin
Send
Share
Send

Faigofie ma le mafanafana o kuka, i le umukuka faalagolago i le tele o auiliiliga. I totonu o lenei potu, e taua le tufatufaina o mea uma ina ia lata mai le talafeagai. O le faʻamafanafanaga o le nofo ai iinei e faʻamoemoe i se mea e pei o se kuka uila. E le amanaʻia e se tasi, ma talitonu e leai se mea o leaga i le umukuka manogi: ae o lenei o le a le mu ai se mea. O isi e fiafia e faʻapipiʻi ia mea faigaluega, ae latou te le mananaʻo e faʻaalu nisi avanoa i se potu ua vaiti. Mo lenei, o loʻo i ai se tali e pei o fausia-i hoods, lea e le tele se avanoa ma i le taimi e tasi taofi uma talafeagai manaʻoga.

Lelei ma le lelei

E i ai ituaiga eseese o kuka pulou:

  • lope;
  • taofia lē tumau;
  • fausia-i totonu (afifi kapoti afifi).

O le sili ona tele o latou o le dome, o lenei filifiliga e mautinoa lava e talafeagai mo naʻo potu tetele. Tanu i totonu aveina le laʻititi avanoa, ao faʻaletino fetaui i totonu, faia ia matagofie ma faʻaonapo nei.

O le lelei o le fausia-i kapeneta mamanu:

  • agavaʻa e mafai ai ona e tuʻufaʻatasia ma totonu, avea ma ona vaega, ma ia aua foʻi neʻi iloga;
  • compactness, laititi lapoʻa, le le avea luga aoga avanoa;
  • laititi o le eletise faʻaaogaina;
  • paʻu maualalo leo;
  • eseʻesega o fesuiaʻiga ma faʻataʻitaʻiga;
  • lautele o lanu;
  • faigofie ona faapipiiina, faapipiiina, aofia ai faia oe lava;
  • lelei faatino.

E lelei le pulou na fausia i totonu ona e mafai ona faʻafetaui i soʻoga totonu, tuʻu i totonu, tusa lava pe o le umukuka laʻititi. O lenei mamanu e i ai le le lelei, aemaise lava i le faʻatusatusaga ma isi ituaiga o pulou:

  • laititi le paoa nai lo le fausiaina o le pu;
  • laititi le galueaina;
  • le manaʻoga mo le sui masani o le faʻamama fualaʻau;
  • le manaʻoga mo le faʻamamaina masani o le suauʻu gaʻo.

Ae e fetaui lelei o le laʻititi fausia-i totonu o le a sili atu le mamana ma aoga nai lo le dome tasi. O le aoga o le tele o le ea e pasi atu le pulou ia te ia lava i luga o se taimi faapitoa o taimi. O le mea lea, mo se vaega laʻititi, o se masini ma se faʻailo maualalo ua lava lea, o lona uiga o le fausia-i hood o le a fetaui tonu mo se tamai umukuka. Ma o le 'eseʻese o mamanu faʻataʻitaʻi pulou uma ma le laʻititi galue' aʻai ma le ono mafai ona faʻalauteleina.

Faʻapipiʻi

Taofia

Dome

Uiga lautele

O le fume hood e manaʻomia e le gata e mitiia ai le manogi le manogi - manogi matagofie e aliaʻe i le taimi o kuka foi. I tua atu i na mea uma, o se mea e tasi pe a sosolo le manogi o meaʻai i le umukuka, o seisi pe a fai e tumu ai le avanoa o le potu atoa. I se faʻaopopoga, o le hood e puipuia ai tamaʻi tamaʻi vaega o gaʻo, meaʻai na fausia i le taimi o kuka, mai le salalau solo i aupa ma pusa. O le pulou e tosoina ai i latou ia te ia lava, ma atili ai ona faigofie le faʻamamaina mulimuli ane.

Suauu gaʻo e faʻapipiʻi i soʻo se pupuni. E mafai ona aveʻese ma faigofie ona aveʻese ma mama. O lenei e tatau ona faia e le aunoa, aua o le faʻatinoina o le masini tele lava faalagolago i le mama aʻiaʻi o sea faamama.

O le uiga ese o le fausia-i hood o lona masini o loʻo nana i totonu o le kapeneta faʻamalolo luga luga o le ogaumu. E mafai ona pe tafe pe toe faʻafouina. O le faʻavae o le faʻagaioiga o le ituaiga muamua e faʻapea o le ea faʻaleagaina e aveʻese e ala i se tamaʻi faʻapapa i totonu o se ea ea poʻo, pe a leai se mea, tuusao atu i le auala e ala i se isi pu i le puipui. Fume kapoti faʻafiafia e faʻaaogaina e feʻaveaʻi le 'ea.

Ole toe faʻataʻamilomiloina e le manaʻomia se pou ea. O le faʻavae o le faʻagaioiga o lenei faiga o le faʻamamaina lea o le 'ea leaga ma faʻafoʻi atu i le potu. Mo lenei, o le hood ua faʻaauupegaina ma faʻapitoa faʻamama, sili ona tele taimi carbon. Latou te faʻamamaina le 'ea, taofi vaega o le palapala, ma faʻamamaina le manogi. O le lelei o le pulou e faʻamoemoe i a latou faʻatulagaga. I se faʻaopopoga, e tatau ona sui taimi faʻavasega - taʻitasi ono masina.E tosoina le ea i totonu o le pulou mai lalo e ala i le suauʻu gaʻo, lea e tele ai meaʻai, gaʻo, ma pefu e faʻatumuina. Ona pasi ane lea ile faʻamalama o faʻamamoni kesi ma, faʻamamaina, toe foʻi mai.

I le ituaiga o fausiaina, o le fausia-i hood o:

  • maeʻa fausia-i totonu;
  • ma toso-i fafo vaega;
  • visor

Faʻaleleia atoatoa

Ma toso-mai vaega

Visor

O le ituaiga muamua e ofi atoa i totonu o le pupusa oona. O le mea lea, o le galue luga o le pulou e tutusa ma le eria o lona pito i lalo, lea, o se tulafono, e laititi atu nai lo le eria o le ogaumu. Mo se maualuga faʻatinoina o le pulou, e talafeagai o nei lua faʻailo taimi. O le mea lea, visor faʻataʻitaʻiga ma se toso-i fafo vaega faʻapea foi ona sili atu faʻatinoga. O ufiufi Visor e aofia ai se masini i totonu o loʻo nanaina i totonu o le kapoti kapoti ma luga e tautau i luga o le ogaumu.

O le sili ona talafeagai o le retractable faʻataʻitaʻiga. A tape, e maopoopo, toeititi vaʻaia e mata. Ina ia ki, e tatau ona e seʻi ese le vaega o loʻo i luga o le ogaumu. E mafai ona tutusa ma le eria o le laupapa, pe mafai foi ona lapoʻa.

I le ituaiga o faʻatonutonuina, o loʻo i ai le tulei-faʻamau poʻo ni faʻataʻitaʻi-maaleale faʻatusa. O mea mulimuli e sili ona faʻaonapo nei, faigofie ona faʻagaioia. E mafai ona e ki, tape, faʻatonutonu lana galuega ma sina paʻi atu, mo se faʻataʻitaʻiga, ile pito ole alofilima. E taua lenei mea aua e masani ai ona eleelea ou lima a o kuka. Ae o sea faiga e manaʻomia ai le sili atu ma le faʻaeteete tausiga. E oʻo lava i tamatamaʻi lima o loʻo vaʻaia i luga o le pa vaega, ma e faigofie atu ona faʻamuta nai lo le faʻamau tasi. Afai tatou te talanoa e uiga masani masani, ona mafai lea ona vaʻaia i latou i le laulau.

Fua faatatau lapoʻa50x60x90 senitimita.
Malosiaga mana (faʻatinoga)Mo se tamaʻi fale mautotogi, e te manaʻomia le 210 kupita mita ile itula.
Faʻaoga ituaiga faamama
  • gaʻo;
  • carbonic
Leo tulagaO se leo tulaga e oʻo atu i le 50 dB e manatu faʻamalieina.
Galuega faʻaopoopo
  • moli i tua;
  • pupuni retractable;
  • tapunia otometi o le filifiliga auala.

Fuafua le tele

O le lapoʻa o le vaega o le pulou o le kapoti asu, o le maualuga o lona faʻatinoga, faʻatulagaina, o le tele o le ea e mafai ona faʻamamaina. A filifilia le tele o le pulou, e tatau ona mafaufau i le vaega o le umukuka, o le tele o ia, o le sili atu ona mamana, o le tele o le fausaga e tatau ona i ai.

I tamaʻi potu, o se tulafono, o se pulou e faʻafetaui ma le eria o le ogaumu ua lava lea. E masani lava o lenei lapoʻa e 60 cm. I se tulaga aoao, o tapulaʻa o pulou e eseese mai le 45 cm i le 90 cm.

O le laʻititi, 45-50 cm, e sili ona aoga. O le 90 cm malosi e masani lava ona faʻaauupegaina i se toso-fafo panel ma ufiufi le maualuga o le umukuka workspace. O ia pulou e manaʻomia ni avanoa se tele mo le tuʻuina i ai, peitaʻi, o le a latou maua puipuiga sili atu mai splashes meaʻai, gaʻo, pefu, ma manogi umukuka.

Ae ui i lea, o fua o le pulou e masani lava tutusa ma na o le laupapa. O kapoti umukuka e faia i le tutusa tutusa. O le kapeneta kapeneta tu i luga o le ogaumu o le 60 cm le umi ma tuua avanoa avanoa mo le mulimuli ane faʻatulagaina o le pulou.O le filifiliga o le tele e faʻalagolago foi pe ua uma ona faʻaauupegaina le umukuka pe ua fuafuaina mai le valu.A faʻapipiʻi le umu ma le umukuka seti, i soʻo se tulaga, e tatau ona e fetuʻunaʻi le pulou o le kapoti asu i le avanoa avanoa. O lona uiga, faʻapipiʻi i le 60 cm kapeneta.

A fuafuaina se umukuka mai valu, oe mafai ona fuafua muamua uma tele o meaafale, mea faigaluega a le fale, e aofia ai pulou. I lenei tulaga, e mafai ona matua i ai so latou - a itiiti mai 80 cm, a itiiti mai 50. O le autu mataupu faʻavae e tatau ona mulimulitaʻia: o le sili lelei lapoʻa o le taimi o le faʻavaʻaia luga luga o le vaega o le hob, ae le faʻalua.

Faʻapipiʻi tulafono

A o okaina se saunia-faia umukuka e aofia ai se aveʻese hood, e faigofie atu ona okaina faapipii faapolofesa. A faʻatau se isi hood, e ofa foʻi e kamupani le faʻapipiʻiina. Faʻapipiʻi mafai ona faʻatautaia tutoʻatasi, uma mea uma, tatou te le o talanoa e uiga i le fale suʻesuʻe fume hood ma se tapu, ae e uiga i tamaʻi mea faigaluega a le fale. O le fausaga o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le 60 cm extractor wall cabinet e aunoa ma se pito i lalo, o loʻo tu i luga o le ogaumu.

A faapipiiina, mafaufau i le saogalemu manaʻoga. O le faʻasologa luga e tatau ona i ai le sili atu 70 cm luga o le ogaumu eletise, ma a itiiti mai 80 cm luga o le kesi. Afai e te le amanaʻia lenei tulafono, muamua, muamua, o le pulou mafai ona faʻalavelave i le kuka. Lona lua, o le masini o le a overheat, atonu e le lelei ma e oʻo lava i le afi.

Soʻo se pulou e sapalaiina faʻapitoa faʻatonuga faʻatonuga. Ae o le leai o se poto masani i ia mataupu, e sili atu le faʻatuatuaga i le faʻapipiʻiina i se faʻapitoa mo le taimi muamua.

A faʻapipiʻi le pulou o le fume hood i ou lava lima, e tatau ona e mulimuli i tulafono nei:

  • leai se mea e tatau ona faʻalavelave i le vaega tosoina i fafo. E tatau ona vaʻaia, faigofie ona seʻe i fafo ma toe alu i totonu;
  • afai o le pulou o loʻo tafe, e tatau ona faʻaeteete ia i ai se pu ea i latalata ane. O le alatoto o meafaigaluega e fesoʻotaʻi i ai;
  • o le faʻafesoʻotaʻiga o le alatele ma faʻamalama ea e tatau ona faʻatuatuaina ma tumau;
  • o le mamao i le va o le ogaumu ma le pulou tatau tatau ona 70-80 cm;
  • e tatau ona puipuia le alatoto, ina ia le tafe mai fafo le ea ua leaga;
  • o le kapeneta i luga aʻe o le pulou e tatau ona nanaina le fausaga na o ia, ae tuʻu ai na o le mea faʻaalu luga i fafo.

E taua foʻi le mautinoa o loʻo iai se eletise eletise mo fesoʻotaʻiga i tafatafa o le hood area. E tatau ona latalata, ae ui i lea, ina neʻi tautau latalata uaea i luga o le ogaumu. Ma le isi, e le tatau ona latalata i fafo le tapu.

Mea e manaʻomia

Faʻapipiʻiina le ata o le pulou ua fausia

Vaega o le faʻagaioiga

O tulafono faʻagaioia mo mea uma na fausia atoa ma se visor, e mafai ona toe aveʻese pulou e eseʻese mai le faʻaogaina o nisi mea faigaluega a le fale. E taua le aloese mai le soona vevela o mea faigaluega (ia faia lenei mea, faʻapipiʻi saʻo), ulufale vai, faʻamama taimi mai le efuefu ma isi mea leaga, aua le paʻu, aua le lavea, aloese mai le mimiloina o le uaea pe paʻi iai luga vevela.

E tusa ai ma le pulou, lea e fausia i totonu o le kapeneta, e tatau foi ona e mulimuli i tulafono nei:

  • o le gaʻo gaʻo puipui puipuia le faiga i totonu o le fausaga, taofia mataua o gaʻo ma splashes o kuka meaai. O le faʻatinoina o le pulou e faʻamoemoe i lona mamā. O le mea lea, e tatau ona masani ona aveʻese pe a amata ona palapala ma fufuluina i le vailaʻau. E mafai ona aveʻese ma tuʻu i tua;
  • o le carbon filter o le toe faʻafouina hood o se tasi o ona sili ona taua elemeni. I le aluga o taimi, ua leiloa lona faʻamamaina gafatia. O le mea lea, e tatau ona suia i se fou tasi ia le itiiti ifo i le tasi i le ono masina. E i ai ituaiga eseese o carbon faamama;
  • e tatau ona mautinoa o le toso-mai vaega paʻeʻeʻe i fafo ma toe faigofie. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia foi ona fufulu masani i le efuefu, palapala ma gaʻo vaega;
  • afai o le pulou e i ai le paʻi faʻatonutonu, o lona uiga i le umukuka e sili atu ona afaina i le faʻaleagaina. O tamatamailima, fualaʻau taumafa e tumau ai lava, pefu e pipii i nei mea uma. O le faigofie o le faʻaaogaina o le masini e faʻamoemoe i lona mama, ma o le malosi tikeri o le faʻamaʻi mafai ona taitai atu ai i le malepe. O le mea lea, e manaʻomia le faʻaeteete vaʻavaʻai ma le faʻaeteete i le tumama o le papaʻi paʻu, soloi i solo faʻamamago solo;
  • O le push-button control system e mafai foi ona aʻafia i vaega gaʻo ma mea kuka e asu ai. O le poloka i le va o faʻamau, palapala e mafai ona faʻaleagaina ai a latou gaioiga. O le mea lea, o le mama o le vaega faʻatonutonu tatau ona mataituina ma le faʻaeteete pei o le gaʻo gaʻo.

A faʻapea e leaga le mea faigaluega pe leaga foʻi lana faʻatinoga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le tautua. Togafitiga taimi e mafai ona sefe ai masini ma faʻalauteleina lona tautua ola.

Tagata gaosi oloa

O fale e fai i totonu e gaosia e le tele o tagata gaosi mea faigaluega mo umukuka a le aiga, ina ia mafai ona faʻaaluina atoa le potu i mea faigaluega mai le tasi kamupani. E i ai foi kamupani faʻapitoa i pulou.

Lauiloa gaosi o foliga tutusa:

  • Bosch - O lenei kamupani e i ai le lelei tele o oloa mai taugofie faʻataʻitaʻiga i tupe totogi muamua. O le sili ona fou faʻatusa o loʻo faʻaauupegaina i le pa vaega faʻatonutonu ma otometi filifiliga o le faʻagaioiga, faʻailoga faamama, ma se faʻaopoopoga faʻamamaina masini. Ua iloga i latou i lo latou le pisapisao;
  • Krona - O lenei kamupani e faʻapitoa i mea faigaluega i totonu o umukuka. O latou pulou e faʻamalieina uma aso nei manaʻoga tuʻuina i luma e tagata faʻatau. O lapoʻa o pulou e eseʻese mai le 45 i le 80 cm.E i ai uma ultramodern ma faigofie faʻataʻitaʻiga;
  • Elikor - oloa a se lauiloa Rusia gaosi oloa ausia uma faʻavaomalo manaʻoga ma tulaga faʻatulagaina. Elikor hoods e gaosia e le gata i lanu eseʻese, ae faʻapea foi ma teuteuga teuteu i le foliga o gilding ma vaneina. O se vaega iloga o lenei oloa o lona tulaga le masani ai (vaʻai le ata);
  • Hephaestus - o pulou mai lenei kamupani e faigofie ona faʻagaioia, faʻaauupegaina i moli maualuga. O lo latou malosiʻaga ma faʻatinoga e faʻaaoga ai mea faigaluega talafeagai mo fale laʻititi ma lapoʻa.

Tusa lava poʻo le a le ituaiga filifilia, o latou taʻitasi o loʻo i ai se laina o assortment tumu i le tele o ituaiga o pulou, mai le sili ona puʻupuʻu na mafai ai ona fausia i latou i totonu o le 50 cm kapoti i le 80 cm, faʻapea foʻi ma lanu eseese ma sitaili. O le atigi fagu umukuka o se fofo lautele mo soʻo se potu e sauniuni ai galuega fai meaʻai. I le faapipiiina, oe mafai ona galo e uiga i manogi le lelei, faʻafouina le ea ma faia le faʻamama sili atu ona faigofie.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: LAU FILIFILIGA 3 - by Tulisi Samoa Production (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com