Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Moega moega oi ai nei, uiga taua lelei

Pin
Send
Share
Send

O le faʻatauina o meaafale mo tamaiti e masani lava ona fai ma faʻafitauli. Tamaiti meaafale mea e tatau ona filifilia siʻosiʻomaga agalelei, aoga, multifunctional. I se faʻaopopoga, e manaʻomia le le faʻaaluina tele o oloa, talu ai o le avanoa avanoa o le a aoga mo tamaiti e auai i fafo taʻaloga. O lenei faʻafitauli e sili ona talafeagai mo aiga e tele tamaiti. O le tali lelei i lenei faʻafitauli o le moega tolu-tulaga, o ituaiga eseese e faia e tagata fai meafale i ona po nei. Kamupani ofaina se tele filifiliga o faʻataʻitaʻiga ma eseʻese faiga faʻatonuga, tele filifiliga filifiliga, ma le tele o ituaiga o lanu. O nei uiga uma faʻatagaina oe e filifili le moega atoatoa.

O a ona lelei ae o a foi itu le lelei

O mea teufale meafale e faʻapipiʻi ua atili ai ona lauiloa. O le moega, e aofia ai tolu vaega, e faʻaaoga faʻatasi e le toatolu tamaiti. E tofu tamaiti ma a latou lava tulaga, o se mea taua mo le mafaufau tulaga o le tamaititi. O mea taua taua o lenei ituaiga meaafale o mea ia:

  • sefeina teritori - afai e toʻatasi le tamaititi i le aiga, ona lava lea o le avanoa i le vasega pepe mo ana gaioiga, e aofia ai taʻaloga i fafo. Ae afai o se aiga e toʻatolu pe sili atu foʻi tamaiti, o lona uiga e leai se avanoa avanoa i totonu o le potu ona o le tuʻuina o nofoaga moe;
  • taʻitoʻatasi - mo tamaiti taʻitasi, filifilia e matua o latou nofoaga faalagolago i le matua, tagata taʻitasi uiga;
  • 'eseʻese sitaili ma tisaini - e mafai ona filifilia se faʻataʻitaʻiga talafeagai mo soʻo se mamanu totonu;
  • multifunctionality O le oloa e faʻaaogaina mo le teuina o lavalava, meataʻalo ma isi aitema ona o le i ai o potu ma drawers.

O mea le lelei o le moega tolu tulaga e aofia ai le maualuga, talu ai o isi tamaiti e fefefe i le maualuga ma o le a le momoe luga. I se faʻaopopoga, o le ea i luga fogafale e matutu ma mafanafana, o lea la o se tamaititi ei ai faʻamaʻi manava e le taliaina i sea ituaiga siosiomaga.

Tolu-tier moega e lelei e le gata mo tele aiga. E talafeagai le tuʻuina o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga i aʻoga, aʻoga ulufale, faʻalapotopotoga tumaʻoti, faletalimalo laiti.

Mafai eseese ituaiga

O meaafale e faʻasolo i luga ole laiga ua leva na manaʻomia. E gaosia e le au gaosi le tele o ituaiga o moega 3-tier: mo tamaiti, tagata matutua, tagata fesuiaʻi, faʻataʻitaʻi ma mea e toso ese mai fafo, o oloa a tamaiti i le ituaiga o masini lomitusi, vaʻa, taʻavale, moega sofa. Faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga lauiloa o:

  • faaavale i fafo;
  • leai-gaugau;
  • tulimanu;
  • transformer;
  • tuʻufaʻatasia

Faaavale i fafo

Lē gaugau

Tulimanu

O se tasi o ata e sili ona faʻamanuiaina o le tolu-tiered roll-out baby bed. O le vaega autu o lenei oloa o lona aoga. O ia meaafale e mafai ona avea ma autu taua i soʻo se potu potu, talu ai o lona mamanu mafai ona matua eseʻese, faʻapea foʻi ma le lanu o le tapili. O le faʻataʻitaʻiga o se vaega e tolu moe o loʻo moe ai, o nofoa o loʻo tu i le pito i luga e le tumau, ma e o loʻo i lalo e faʻataʻavaleina ona o le masini faasee.

O le tolu-tiered roll-out moega o se transformer e mafai ona suia ana gaioiga ma faia i foliga eseese. E tele ituaiga o nei faʻataʻitaʻiga ua gaosia. O se tali sili lelei mo se potumoe poʻo le potu o tamaiti o se faigofie oloa ma se toso-i fafo moega ma potu moega. Atonu e leai ni drawers tagamea. I le potu lona lua o loʻo iai le faʻamoe. I le itu itu o oloa o loʻo faapipii pe faʻasolosolo apefai.

O le le-gaugauina faʻataʻitaʻiga e manatu o le sili ona lauiloa. I totonu o lea moega pepe, o mea momoe o loʻo i lalo ifo o le tasi. O le vaega lona tolu o loʻo tu i lalo ifo o le faʻalo. O le ata e le faigofie tele, ae e matua maualalo lava nai lo isi faʻataʻitaʻiga.

I le faʻataʻitaʻiga tulimanu retractable, uma auiliiliga o le fausaga moega o loʻo tu i le tulimanu faʻatatau i le tasi le isi, e foliga sili ona manaia ma matua faʻateleina le vaega o le potu. O le transformer potopoto foliga mai o se tasi nofoaga moe. Ae afai e te aveʻesea, ona mafai lea ona toʻatolu tamaiti i luga o le moega.

O faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasia e i ai le faʻatulagaga tolu. O le sone pito i lalo e mafai ona toe aveese, lea e nana i le ao, e matua faʻamatuʻu ai avanoa. O le faasitepu e faʻamau i vaega maopoopo o le fausaga. O le maualuga o le oloa e masani ona tasi ma le afa mita, lea e saogalemu mo tamaiti.

Pepe faʻataʻitaʻi

Tolu-fola moega mo tamaiti mai le 3 tausaga le matutua o loʻo avanoa i eseese mamanu, tau, tisaini. O le mea taua o oloa o loʻo lelei, matagofie ma ofi i le vasega tausaga ole tamaititi ma lona maualuga. O le filifiliga o foliga vaaia o tisaini mo teine ​​ma tama e lapoʻa tele. E mafai ona filifilia le filifiliga mo soʻo se potu a tamaiti e tusa ma mea taua nei:

  • nofoaga faʻapitoa;
  • faʻataʻitaʻiga ma se sofa, laulau,
  • transformers e ola ma le tamaititi;
  • moega taifau faʻatulagaina mo teine ​​poʻo taʻavale mo tama.

O moega e sili ona taʻutaʻua mo pepe o moega e toso mai i fafo. O uluaʻi fale moe e suia ai le mea e moe ai i totonu o se lalolagi faʻafiafia mo le tamaʻi purinisese. Tama e sili atu talafeagai mo le fuafuaina o se taʻavale moega, lea e mafai ona avea o se tuʻuga, afi, vaʻaia afi taʻavale, falemaʻi, pasi.

O le moega maualuga e iai lona uluaʻi mamanu ma tele faʻatinoga. O nei fausaga o se sili lelei fofo mo laiti avanoa. O le tolu-tala faʻataʻitaʻiga o tolu atoa nofoa. O le muamua laʻasaga faʻatino galuega eseese. E mafai ona avea ma sofa suia mo moe, avea ma laulau mo komepiuta poʻo se kesi ma fata, drawers, ma i tua moli. O ia fofo o tagata mamanu faia faʻataʻitaʻiga aoga, multifunctional ma manaia.

Transformers, lea e mafai ona avea ma se isi fasi meaafale, atoatoa sefe avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lavalava ua faʻamatuʻuina ua avea ma masani masani moega. O le pulelaa e faʻaaogaina mo taʻaloga a tamaiti, ma o le potopoto o se nofoaga atoatoa e momoe ai. O ia meaafale meaafale faʻalauteleina faʻalauteleina le eria o le potu ina ia lava tamaiti avanoa avanoa mo toaaga taʻaloga.

Afai e toʻatolu pe sili atu tamaiti i totonu o le aiga, o lona uiga o le taʻaloga e manaʻomia tele, o le mea lea, e sili ai le faʻaaoga o se tolu-tiered moega, lea e matua faʻalauteleina ai le eria mo taʻaloga.

O moega Kindergarten moega o se tali sili ona lelei e faʻalauteleina ai le eria taʻalo. Lenei, ioe, o uiga taʻitasi o tamaiti taʻitasi e amanaʻia, ma le fesili poʻo ai o le a moe i luga o le pito i luga, o le a fetaui ma le fogafale lona lua, ma poʻo ai o le a tu i lalo ua filifilia.

Manatu mo le nofoaga i le potumoe

O le moega tolu-tiered tamaiti e tatau ona tu i totonu o le potu e tusa ma mea nei:

  • faʻapipiʻi e aveʻesea mai faʻamalama, pei o le pisapisao o le auala e faʻalavelave i le moe a pepe;
  • le tuʻuina o le fausaga ono le tuʻua le taʻaloga eria i totonu o le potu, o lea e tatau ai ona faʻaaogaina le moega lava ia o se nofoaga mo taʻaloga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le taʻaloga lea ma le tele o paso;
  • e tatau ona faigofie ona aʻea le tulaga tolu. Ina ia faia le moega e te manaʻomia se apefai faʻapitoa;
  • o le tulaga o le sitepu mo le aʻea o le lona lua ma le tolu tiers tatau ona sili atu ona lelei faia i le itu o le fausaga, ina ia le faʻalavelave i le tagata o loʻo i ai le fogafale muamua;
  • mo le tagata o loʻo i luga o le tulaga maualuga, e manaʻomia moli faʻaopoopo pe a manaʻo e faitau pe fai se mea;
  • E lelei pe a tuʻu ni tamaʻi laiga i tafatafa o nofoaga e momoe ai mo le teuina o mea eseese ma tusi.

O le moega tolu-vasega a tamaiti e masani lava o se faʻaaoga o le potu teuteu. O se tulafono, o isi mea i totonu e faʻatatau iai.

Mea manaʻomia mo le puipuiga o le faʻavae

Muamua lava, e manaʻomia mea e faʻaaoga ai moega o tamaiti e feololo i le siosiomaga. Tele taimi, laupapa masani, chipboard, MDF, uʻamea e faʻaaogaina mo le gaosia o meaafale. E tofu uma i latou ma lelei ma le lelei:

  • laupapa masani o se maualuga-lelei faʻasao-faauo mea, sili ona faʻatuatuaina ma aoga. O se moega e faia i laupapa o le a teuteuina soʻo se totonu o le potu a tamaiti, tusa lava pe o le a le ituaiga ma le ata. O le leaga o laʻau masani e mafai ona faʻatatau i lona tau maualuga;
  • Particleboard ma MDF o mea sili ona lauiloa mo le gaosiga o meaafale mo tamaiti. O le soifuaga tautua o oloa e faʻamoemoe i le mafiafia ma le tele o mea. Faʻaaogaina o oloa e faia i le laupapa laupapa poʻo le MDF, e manaʻomia le vaʻavaʻaia o le maualuga o vailaʻau oona na faʻapipiʻiina;
  • uamea o le sili ona malosi ma sili ona anagata mea. E faʻaaogaina e teuteuina ai nofoaga i le tele o ituaiga o itu (aso nei, high-tech, fusion). Peitaʻi, e le tatau ona tuʻuina oloa uʻamea i totonu o potu e iai le maualuga o le susu, talu ai e mafai le pala o le tino oloa.

E taua le pito i lalo ma le faʻavaega o moega e sili ona umi, ona o tamaiti o le a manaʻo e feosofi i luga o latou.O le mamanuina o le tolu-fola pepe moega tatau ona sili ona lelei ma saogalemu. Ina ia puipuia manuʻa pe a pa'ū le pepe mai le maualuga, o lima malosi e fausiaina i le maualuga pe a ma le 20 cm mai le faamalu. O le apefai mo le moega e taua tele. E tatau ona malosi a mafai. O le va i le va o sitepu ua fuafuaina taitoatasi, ma le amanaʻia o tausaga ma le maualuga o tamaiti, ae o le mamao e masani ona le sili atu i le 40 cm.

O le faamalu o se vaega taua o le moega pepe. E tatau ona matua lelei, fetaui lelei i le tele o le moega ma ofi faʻalelei i totonu o le avanoa. O tutusa manaʻoga faʻatatau i oloa faʻaaogaina i aʻoga aʻoga.

Ole filifiliga ole moega ile tolu tiers e faʻamoemoe ile mea e manaʻomia e le tagata e faʻaaoga, manaʻoga ole fanau, le vaega ole potu, tausaga ole fanau, o mea tau tupe a matua. Tolu-tier ituaiga faʻataʻitaʻiga o soʻo se ituaiga o se sili lelei fofo mo tele aiga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: - Moomooga ft. Siva Palota Official Video (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com