Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a ni ata tifaga pvc mo le teuteuina o se meaafale faafoliga

Pin
Send
Share
Send

Matagofie mea faigaluega aoga o se tatau-i ai uiga o se fale, ofisa ma fale mautotogi. O oloa a le Kapeneta i meaafale gaosiina ua teuteuina i foliga faʻagaioia ma ata tifaga. O le ufiufi e pei o le ata tifaga a le PVC mo meaafale faʻataʻitaʻi puipuia mea mai le susu, maosiosi, faʻaleagaina ma e i ai se taua teuteuga gaioiga. O le ufiufi faʻatagaina oe e faʻatinoina le tele o aitia manaia ma galuega faʻatulagaina.

Uiga masani

O le a le tifaga i meafale mamanu? O foliga na faia i le MDF ma le laupapa laupapa o loʻo ufiufiina i le pepa alumini e faʻaaogaina ai le poto faapitoa. Mo le toe faʻaleleia ma le teuteuina o meaafale, gaosia gaosia se tele tele o lava-pipiʻi ata tifaga faʻaaogaina le kalena poʻo metotia metotia. I le muamua tulaga, vevela PVC o loʻo pasia e ala i faʻasolosolo e faʻaaoga ai le maualuga-lelei, tele-palasitika palasitika. O le iʻuga o le manifinifi vaega faʻaaogaina i se lamolemole luga.

Mo teuteuga fausaga o meaafale meafale, o se metotia lafoina e faʻaaogaina. A maeʻa ona faʻamamaina, o le ata ufiufi e puipuia ai le puipui mai aafiaga le lelei. Polyvinyl chloride polymer ata tifaga ei ai le umi auaunaga olaga. I le toe faʻatauina maketi, lapisi o PVC meaafale ata tifaga e lautele faʻaaogaina, faʻaaogaina ia latou mo le gaosia o ie ie mo faʻamalama, faitotoʻa, o le gaosiga o foloa. Faʻapitoa ata tifaga faʻapitoa:

  • mea mafiafia - mai le 0.15 i le 0.8 mm;
  • lautele lautele 1400 mm;
  • umi o le PVC ua faʻaseʻe - mai le 100 i le 500 m;
  • ufiufi - ilaila, matte, teuteuina;
  • aafiaga teuteu - 3D, hologram, patina, embossing;
  • faʻataʻitaʻi - laupapa, maa, maamora chips;
  • faʻatumuina lanu - o se oa tele o paolo.

Faʻafetai i tekonolosi faʻaonaponei faʻaonaponei, o le ufiufi o loʻo sili atu le malosi, maumaʻa, uila. O le ola tautua faʻalagolago i le tulaga lelei o le PVC faʻaaogaina i le gaosiga gaioiga, amata mai le lua i le sefulu tausaga.

Faʻatasi ma le faʻaumiumi faʻaaogaina, o foliga vaaia o foliga o seti umukuka ma meaafale mo potu a tamaiti leiloa lona matagofie. Oe lava-pipiʻi ata tifaga PVC fesoasoani e toe faʻalelei matagofie aulelei i oloa i le fale.

Lelei

O le tuʻufaʻatasia o mea teuteu ma le puipuia o le aoga sili lea o le ufiufi o le polyvinyl chloride. A maeʻa ona faʻagasolo, meaafale faʻataʻitaʻi mauaina se manaia foliga i se tamaoaiga lanu paleta. O le ata e puipuia oloa mai le faʻaleagaina, mea le lelei. O le sili aoga o ata tifaga PVC mo meaafale facades:

  • vailaʻau, teteʻe faʻaletino;
  • vevela maualuga mautu;
  • susu tetee, maualalo mitiia;
  • teteʻe atu i ave ultraviolet;
  • le i ai o vailaʻau faʻamaʻi;
  • maualalo conductivity vevela, siosiomaga faauo;
  • malosi, puipuiga mai maosiosi, valea;
  • fesuiaʻiga o fausaga ma filifiliga o paolo;
  • maualuga matagofie ma teuteuina meatotino.

O le mea e mitiia (e le mitiia susu). Afai e faʻafesoʻotaʻi ia mea ma fufuluga, e leai se mea leaga e tupu. E faʻatagaina le faʻaaogaina o mea PVC mo le faʻaumaina o meaafale na fuafuaina mo potu e iai le susū o le vevela ma le vevela - umukuka ma fale taʻele. O le ufiufi e le aofia ai vailaʻau oona, puipuia fafie mai le susunuina, susu ma suia.

Mo mamanu fuafuaga, ata tifaga PVC e sili ona lelei. O meaafale e faʻataʻitaʻiina e mafai ona faʻateteleina tausaga, tuʻu i luga le uʻamea metotia, ma faʻapipiʻi le tele-vaega teuteuga teuteu.

Ituaiga

Faʻagasologa elemeni o eseese configurations ma fausaga e manaʻomia le faʻaaogaina o se ituaiga ituaiga o ufiufi. O le ata mo le faʻamaeʻaina o meaafale mea faitino e faʻavasegaina e le ituaiga. E i ai ituaiga o oloa:

  • ata tifaga PVC teuteuina faʻataʻitaʻi i mea masani. Filifiliga mo fafie, maʻa masani, maamora, faʻapea foi ma coatings ma mamanu mamanu, auʻiliʻi mamanu o loʻo manaʻomia tele. O le ata e foliga faʻafiafiaina tele ile ata o seti umukuka ma MDF countertops;
  • ilaila vali - faʻatuatuaina puipuia le faʻataʻitaʻiga mai fafo aafiaga, puipuia le fausiaina o maosiosia. O le ata tioata e le paʻe ese i le taimi o faʻaaoga umi, e tetee atu i le susulu susu. O le ilaila i le faʻapaologa e maua ai meaafale se pupula matagofie;
  • matte mea - i tulaga o faʻatekinolosi uiga, e le ese mai se pupula pupula, ae i ai taua lelei - stains ma palapala e le vaʻaia i luga matte luga. O meaafale e le feilafi ma e le susulu, e aloese mai le susulu mai moli potu;
  • le tele o ituaiga mea teuteu mo tutoatasi meafale mamanu. O le tagata lava ia e pipiʻi e atoatoa mo le toe faʻaleleia o foliga poʻo le mamanuina o oloa i se auala fou. O le ata faʻapipiʻi lava ia e togafitia ma le tuʻufaʻatasiga e mautinoa ai le faʻamautuina o le ufiufi i luga o meaafale.

I se faʻaopopoga, o le ata e teuteuina i faʻailoga faʻaalia, patina, aafiaga o le holographic ma ata i le 3D format o loʻo faʻaaogaina. Ona o le eseese o lanu i le gaosiga o meaafale, e le masani ai poloketi mafai ona iloaina, tuʻufaʻatasia foliga ma elemene o faʻatusatusaga paolo mafai ona faʻaaogaina.

Glossy

Mata

Fetuutuunai oe lava

Tusitusiga

Talosaga tekonolosi

Polymer coatings o le autu filifiliga mo le faʻaumaina o meaafale facades. Faʻamoemoeina i le faigata o le laualuga e togafitia ma le ituaiga o mea, e tolu filifiliga mo le faʻaogaina o teuteuina ma puipuiga mo meaafale - lamination, lamination ma post-formatting.

Lamination

O le gaioiga o le ufiufi o le tulaga luga ma feagai mea ina ia mafai ona faʻaleleia le aulelei uiga o le maeʻa oloa ua taʻua o le lamination. Faʻaaogaina tekonolosi o loʻo faʻatinoina i eseese vevela i luga o masini faʻapitoa:

  • lamination malulu - malulu laminating ma pepa alumini PVC mo facades meaafale e talafeagai mo lamolemole luga. O le vaega e ufiufi i kelu ma o le ata o loʻo faʻasolosolo i lalo o le mamafa;
  • lamination mafanafana - ae le i faʻaogaina le ufiufi teuteuina, o le kelu ua vevela e faʻasaʻoloto tele ai le susu. O le mea na oomiina i le pito i luga seʻia faʻamalolo le pipiʻi;
  • vevela lamination - o le tekonolosi o ata tifaga talosaga o loʻo faʻatinoina i le vevela o 120-160 ° C ma vevela rollers o le masini mea faigaluega.

I le gaosiga o gaioiga, o le faʻamaʻimauina o ata tifaga meaafale a le PVC e fausiaina pe a fai o le mea e faʻaletonu i lalo o le malosi o le avega malosi. E i ai tapulaʻa i le faʻaaogaina o le lamination pe a gaosia chipboard ma MDF - o le laualuga tatau ona mafolafola. O le kelu faʻatuatuaina faʻaleleia le PVC, e tutusa tufatufaina i luga o le faʻavae o le vaega ona o le vevela vevela ma le faʻaaogaina o lagona gaogao oomi masini.

Lamination

I le taimi o lamination, o le gaosi oloa o loʻo afifiina i se ata e aunoa ma le faʻapipiʻi kelu. O se anagata puipuia ufiufi e maua e ala i le faʻaalia i le maualuga vevela ma le mamafa. Lamination tekinolosi faʻatagaina oe e faʻatautaia elemene faigata elemeni ma luga le tutusa luga. O faʻagasologa nei o mea taua:

  • i vevela maualuga, o le meaafale ata tifaga avea palasitika;
  • lalo o le mamafa, o le mea ua mausali faʻamau i le pito i lalo o le faʻafoliga;
  • o le tekonolosi e talafeagai mo le gaosia elemene faia o MDF ma chipboard;
  • taavale o ata tifaga i luga o foliga pupula;
  • mo crimping, ata faʻamafanafana ma vali gaosi o loʻo faʻaaogaina.

I le faʻamalamalamaga gaioiga, e maua ai se 'upega tafaʻilagi mautu e le faigofie ona faʻamamaina. O oloa ua maeʻa e susu ma e tumau lelei le susu. Afai o se falegaosi faaletonu tupu i le taimi o le gaosiga gaioiga, o le faʻamaʻimauina o PVC meaafale ata tifaga mafai ona faʻaaogaina mo toe gaosia.

Faʻaleleia

Postforming ua manatu o le sili ona aoga auala o gaioiga MDF facades i meaafale gaosiga. O le fatu o le gaioiga o le faʻapipiʻiina o se ie faʻapipiʻi i le faʻavae autu. O mea e tatau ona mafai ona tatalia le malosi utaina o le fetaomi masini. Le eseesega autu o tekonolosi:

  • mo le maeʻa ai-faʻavaeina, e oʻo lava i le polyvinyl chloride e faʻaaogaina;
  • faʻagasologa faʻasaʻo, piʻo, faʻapipiʻi, faʻasologa foliga;
  • o le ufiufi e faʻaaogaina i le kelu, tele lava i le faʻatutuina o masini;
  • o le mea e lolomiina i le fetaomi ma luga o le toomaga luga;
  • o se faʻailoga o loʻo tuua i luga o le faʻafoliga, tuʻuina atu i le oloa lona uluaʻi tino.

Tekinolosi postforming faʻatagaina faʻagasologa vaega laʻau ufiufi ma se ata tifaga o le maualuga malosi ma susu susu.

Faʻaogaina o metotia eseʻese mo le faʻaogaina o le PVC i meaafale fale, oloa e mafai ona tuʻuina atu i ai se uluaʻi mamanu. O le mea o loʻo faʻaalia i se lautele lautele - o loʻo i ai ni filifiliga i le taofiofia o lanu e matua faʻataʻitaʻi ai mea masani, ma ata o susulu ma felanulanuaʻi lanu mo laʻau faigata o fatuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: PVC electrical pipe extrusion line (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com