Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lelei o pasi pasi i teuteuga potu a tamaiti

Pin
Send
Share
Send

O moega mo potu a le fanau o loʻo tuʻuina atu i faleoloa o meaafale, e maofa lava i lo latou eseesega. O faʻataʻitaʻiga e eseʻese mai le tasi i le isi i le tele o itu, e aofia ai le mea o le gaosiga, lanu, foliga foliga. O se moega pasi mo se potu o tamaiti ua sili ona lauiloa i se puʻupuʻu taimi. O loʻo iai faʻataʻitaʻiga ma le tasi pe lua fala. Ma le isi, latou te matua maoaʻe le aoga, faʻalelei ma onapo nei. O ia moega potu i le tulaga o se pasi o le a avea ma matagofie teuteuga mo soʻo se potu.

Eseese

O potu faʻaonapo nei e faʻaaoga mo meaafale e ofoina atu le tele o moega pasi. O se tele filifilia o mea i totonu e mafai ai ona e filifilia se oloa mo se tamaititi potu e sili ona fetaui ma le fiafia a le tamaititi. O faʻataʻitaʻiga e eseese uma ma e vaevaeina i nofofua, moega ma malolo maualuga.

Nofofua-faʻavae

O le tasi-tier faʻataʻitaʻiga i le tulaga o se pasi o le a avea ma se moni tala faʻasolopito mo se tamaititi. E le gata ina maua e tamaiti le lagona lelei i le moe i luga o na meaafale, ae maua foi le fiafia. O le oloa mafai ona faʻatau mo uma tama ma le teine. Faʻataʻitaʻiga o le a ofi faʻalelei i totonu o soʻo se potu a tamaiti. O lenei moega o le mea e moe ai mo le tasi tamaititi. E le gata i lea, o faʻataʻitaʻiga e eseʻese i foliga vaaia ma mafai ona:

  • Tatala - o moega nofofua masani ia, i ona itu e faʻamau ai uili palasitika. O isi moega e faia i laupapa laminated chipboard i foliga o se pasi e aunoa ma se taualuga. O faʻataʻitaʻiga e teuteuina ma le metotia o le tuusaʻo o le puʻeina o ata ma le vaitusi leaga;
  • Tapuni - o moega e faia i le tulaga o le pasi tino, ma le potu i lalo.

E masani ona iai pusa faʻaopopo mo le mea e moe ai le pasi.

Faʻapega

O ituaiga faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa i aiga e toʻalua tamaiti. 2 nofoaga o loʻo tu ai i luga o tulaga uma. O nei moega e tali tutusa lava ma faʻataʻitaʻiga pasi moni. O le moega moega pasi ua faʻapipiʻiina ma le apefai faʻapipiʻi tuʻu i luga pe faʻasolosolo. I se faʻaopopoga, nisi o faʻataʻitaʻiga eo mai ma sitepu, lea e masani ona tuʻu ai drawers. E fautuaina e faʻatau ia oloa mo tamaiti laiti, talu ai o sitepu lautele e sili atu le toʻafimalie ma le saogalemu.

Moega maualuga

O ia meaafale e faʻaalia foi i se lautele lautele. Eseese i foliga, autu, lanu lanu. O le mea e malolo ai le tama, e moe ai luga. O ia meaafale e faʻatagaina ai oe ona faʻavasega lelei le avanoa i le pito i lalo, i le mea e mafai ai ona e faʻatulagaina se laulau mo vasega, malae taʻalo, kapoti e tuʻu ai mea i drawers ma fata. O le moega malolo e sili ona lelei pe a e manaʻomia e tuʻua le tele avanoa avanoa i le avanoa i totonu o se tamai potu.

Lauiloa mamanu sitaili

Moega o tamaiti ile tulaga ole pasi e mafai ona fesuiaʻi. Uma oloa eseese i foliga vaaia. Ae o lanu, e tele lava. Mo tama, filifili lanumoana, lanumoana malamalama, enaena, lanumeamata. Mo teineiti, piniki, peach, lilac tone e sili atu ona talafeagai. Lanu lautele moega:

  • Lanu samasama;
  • Lanumeamata lanumeamata;
  • Lanu mumu;
  • Lanu moli;
  • Lanu paʻepaʻe.

Lenei ituaiga faʻatagaina oe e faigofie ona ofi meaafale i totonu, faʻapea foi ma amanaʻia uma manaʻoga o tamaiti. O nisi faʻataʻitaʻiga e pei o femalagaaʻiga i le taulaga, o isi - femalagaʻiga i aʻoga. E i ai foi moega teuteuina i le sitaili o toa pasi mai lauiloa atavili. Tamaiti fiafia uma mea lanu, manaia, ma susulu, o lea meafale e masani ona susulu, ma eseese teuteu elemene.

E teuteuina moega e faʻaogaina ai se ata laminasi. O le metotia o lona faʻaaogaina saofaga i le mea moni o le ata o le a tumau mo se taimi umi, o le a le soloiesea ma o le a le mou. Naʻo ni siosiomaga faʻauo vali e faʻaaogaina mo ata. O sea nofoaga moe o le a le tuʻua e aunoa ma le faʻalogo, soʻo se tamaititi o le a fiafia i ia ituaiga meaafale.

O le moega pasi i Lonetona o loʻo sili ona lauiloa ile taimi nei. O le lua-tiered faʻataʻitaʻi e faia i le mumu, o le a avea ma sili lelei filifiliga mo tamaiti o soʻo se itupa. E mafai e le tama ona moe i luga, malolo ma taʻalo. I le avea ai o se tulafono, o le moega e faia i laupapa, aua e siosiomaga faauo ma umi. Faʻatumu le faʻataʻitaʻiga ma se apefai laupapa poʻo se uamea. I totonu o le "pusa" e masani ona e vaʻaia ai fata e faigofie ona tuʻu ai meataʻalo ma tusi. O le moega moe i foliga o se pasi i Lonetona e matua alofagia i le lalolagi atoa ma o tamaiti uma o le a fiafia pe a fai o ia o le susulu ma uluaʻi meaafale.

Filifiliga mea faigaluega

O nisi pasi pasi o loʻo iai moli moli a le moli ma itu itu. I se faʻaopopoga, o le nofoaga faigaluega o loʻo i le vaega pito i lalo e mafai foi ona faʻamalamalamaina. O le backlight e masani foi ona faʻapipiʻi luga o le pito o le tagata. E lanu lona lanu: lanumoana, samasama, mumu, paʻepaʻe, piniki. E mafai ona suia le paolo o le backlight ma le malosi o lona emo e faʻaaoga ai le remote control.

O meaafale na fausia e le faleoloa mo potu a tamaiti e atili ai ona manaia ma faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e okaina se numera ma le igoa o le tamaititi. E mafai foʻi ona faʻapipiʻi ni mea teuteu teuteu. O le ata o le tamaititi ma isi tagata o lona aiga e mafai ona faʻapipiʻi i luma o le kapeneta.

Moega ma le galue ma taʻalo eria o loʻo faʻaauupegaina foi ma isi drawers, tu mo ofisa mea faigaluega, discs, tusi, meataʻalo. Afai o le potu e le telē tele ma e manaʻomia sefe avanoa avanoa, oe mafai ona pikiina luga se laulau suia. Faʻapea foi, fola i fafo ma toso-fafo fata ma drawers, lea, pe a tatau ai, e mafai ona nanaina ma tuleia, o le a le faʻaaluina tele avanoa. E tele taimi i lalo ole potu e iai potu e teu ai mea, mea e momoe ai. E i ai foi se sitepu ma ni drawers. E masani ona faʻaaogaina e teu ai meataalo.

O nisi faʻataʻitaʻiga e tutusa pei ona mafai i taʻavale moni. Latou te faʻaauupegaina i se mea moe i le fogafale i luga, ma lalo, i tua atu o faitotoʻa, e mafai ona i ai se taʻaloga ma se uili faʻafoe ma se nofoa mo le "avetaʻavale". O le vaalele e mafai ona faʻaopopoina i ai meataalo meataalo vaega ma moli ma leo leo. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea o le leo o le tamoe afi, o se faʻaili a se pasi. O na ituaiga moe o le a sili ona talisapaia e tamaiti aʻoga.

Faʻaaoga saogalemu

O le filifiliga o meaafale a tamaiti e tatau ona faʻalatalata iai ma le uaʻi faapitoa. O le mea e momoe ai e tatau ona faia mai siosiomaga faʻauo mea. O mea ia e taʻua o laupapa masani, laupapa laupapa, MDF, uʻamea. Ae e te leʻi faʻatauina se moega, e fautuaina e faitau faʻalelei tusi pasi uma mo meaafale. O le mea e momoe ai e tatau foi ona tutusa ma le matua uiga o le tamaititi. E tatau ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga o lona umi e tusa ma le 30-50 cm le umi nai lo lona maualuga I lenei tulaga, o le tamaititi o le a moe faʻalelei ma faʻalelei, ma o le moega o le a tautua mo se taimi umi.

Aua neʻi galo e uiga i sitepu, apefai, faʻaleleia. O i latou uma e tatau ona tuʻuina atu i ai le maualuga faʻatulagaina o le malosi ma ia saogalemu mo le soifua maloloina ma le ola o le tamaititi. O uiga o tausaga e aafia ai foi le filifiliga o le mea e moe ai.

E tatau ona maitauina e le fautuaina e filifili se moega moega po o se nofoa maualuga mo tamaiti i lalo o le 5-6 tausaga. Tamaiti laiti mafai ona paʻuʻu mai le maualuga o le moega moe i latou pe latou te manunuʻa a o aʻe i luga o faasitepu.

E aoga foi le mafaufauina o le maualuga maualuga faʻatagaina i luga o faasitepu o 80-100 kg. O elemene teuteu uma, fomu e tatau ona faʻataʻamilomiloina e faʻateʻa ai le ono manuʻa i le tamaititi. O le faamalu e tatau ona ofi i le tele o le moega. O le maualuga o autafa e afaina ai foi le saogalemu o tamaiti. E fautuaina e filifili ni pa uumi mo tamaiti laiti.

Ae le gata i le lelei ma foliga o meaafale e afaina ai le saogalemu o le tamaititi. E iai foʻi tulafono mo le faʻaaogaina o mea i totonu. Afai e te mulimuli ia i latou, o le aʻafiaga o manuʻa o le a matua faʻaititia:

  1. Tele tamaiti e le mafai ona i luga o le moega o loʻo tu i luga, e mafai ona faʻamalieina, taʻaʻalo, ma faʻafuaseʻi ona paʻuʻu mai le maualuga;
  2. E le fautuaina e tuʻu le tama e oso ma momoʻe i luga o le moega;
  3. O le moega e le tatau ona faʻapipiʻi i tafatafa o ili, faʻamalama;
  4. O le moega moega e tatau ona maua fua ai le tamaititi i luga o le fogafale i luga: afai e nofo le tamaititi, e le tatau ona aʻapa atu lona ulu i le faʻalo;
  5. Mamafa vaega, meataalo ma teuteuga elemeni tatau ona tufatufaina i totonu o kapoti ina ia mafai ai ona tufatufa tutusa le avega i luga o le atoa vaega o le oloa. I luga o fata, o mea mama e tuʻuina i le ogatotonu, mamafa i pito;
  6. O le faʻatulagaina o mamafa vaega ma elemeni i le pito i lalo o le a fesoasoani e faʻamautinoa sili atu le malosi o le pasi-pei moega fausaga.

Ae maise lava le taua o le saogalemu taʻiala mo le fale-faia moega ma faʻaaoga faʻatusa. Ae le i amataina le faʻagaioiga, e matua manaʻomia le siakiina o le mautu ma le malosi o le fausaga, faʻapea foi ma le siakiina o le moega mo maʻai mea, chips, talatala.

Ole moega ole pasi ose nofoaga moe lelei lea mo se tamaititi. I se faʻaopopoga i le moe, o le a mafai e tamaiti ona taʻalo ai, maua le fiafia, ma lagona e pei o se avetaavale moni o felauaiga. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a avea ma se susulu faʻaaliga i totonu o le potu, tosina mai ai mafaufau o tagata asiasi, ma o tamaiti o le a matua fiafia lava i ia ituaiga meaafale.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EFKS Hutt Valley Lotu Tamaiti 2020 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com