Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili meaafale totoga, aoga fesoasoani

Pin
Send
Share
Send

O teuteuga i totonu o le fale mautotogi ei ai sona taua tele i le olaga o le tagata. O le mafuaaga lena o le filifilia o meaafale mo lou fale o se galuega tiga ae tatau ai. I le taimi e tasi, o meaafale totoga e taua tele, talu ai o latou e maua ai le mafanafana ma le tumau i le faʻagaioiga o mea i totonu.

Ituaiga

O le mea moni, o foliga vaaia o meaafale e taua tele, ae aua neʻi galo e uiga i le mea sili ona taua, e pei o le lelei, anagata, faʻafaigofieina ma faʻagaioiga o aitema. O nei uiga e maua mai i meaafale lelei totoga ma vaega e aʻafia ai totonu o le potu. O lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo ai meaafale totoga o loʻo i ai, o a ituaiga o meaafale totoga o loʻo i ai ma tulafono mo le filifiliaina o meaafale totoga. Ina ia malamalama atili i le ata foliga, e taua le vaʻai i ata i le filifiliga.

Taitasi oloa faʻamalieina lona aoga faʻamoemoega ma e tutusa ma le tele o pa'ū i luga. Maualuga tulaga lelei kapeneta totoga faʻamaonia o le meaafale o le a tumau mo se taimi umi. Faʻatau meaafale totoga o le a faʻatagaina oe e faʻaputuputu meaafale oe lava. Italia o le sili ona lelei a le kamupanī filifilia. Afai tatou te mafaufau i ituaiga uma o mea faʻaaoga, e aoga la le filifilia o le Italia. E manatu maualuga, o lea a faʻatau, tuʻu le fiafia i oloa o latou igoa o loʻo tusia ai le tusitusiga "Fausia i Italia".

Meafale totoga o:

  • totoga i luma;
  • faʻamau.

Faʻaleleia

Faʻaleaga

O le ituaiga muamua e aofia ai oloa o la latou galuega taua o teuteuga, ae tele lava latou te le o aunoa ma ni faʻauiga uiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o se au mo se drawer faitotoʻa). Mo lenei ituaiga, o meaafale fou e masani ona aliali mai. Luma totoga o le tutusa vaega o totonu e pei o meaafale latou lava, ona o loʻo vaʻaia pea, e ese mai i mea faʻamau mo meaafale.

Lenei kulupu o oloa e manaʻomia e faʻatumauina latou foliga mai e aunoa ma taua suiga ina ua mavae tausaga o le faʻagaioiga, faʻapea foʻi ma ergonomics. Totonu mafaufau e totogia i puipuiga puipuiga o loʻo puipuia mai le masini faʻafitauli ma abrasion. I mea maualuga-lelei meaafale, o mea o le totoga o palasitika, uʻamea poʻo fafie, faʻamoemoeina i foliga ma le ata o le meaafale.

Luma totoga ua vaevaeina i:

  • peni;
  • loka;
  • mātau;
  • mea teuteuina;
  • elemene teuteu.

Pene

Mātau

Faʻamamaina mea

Loka

Elemene teuteu

O le ituaiga lona lua e aofia ai oloa e faʻatinoina ai se taua aoga vaega. Latou te mautinoa se mautu fesoʻotaʻiga faʻapea foi ma foliga faʻavae. O mea faʻapipiʻi e tatau ona faia i mea e sili ona lelei, anagata, faʻatuatuaina ma maopoopo.

E aofia ai vaega nei:

  • meaafale taofi;
  • siitia auala;
  • fata o loʻo taofia;
  • screeds (emo)
  • totoga faʻapipiʻi totoga;
  • totoga meaafale mo tioata;
  • faaopoopoga mo drawers (toso-mai masini, fata lagolago, ma isi);
  • emo (fusi faʻamau) ma faovilivili;
  • faʻamaufaʻailoga.

Faʻamau

Siʻiina masini

Faʻailoga

Vailaau

Pene

E tolu mataupu faʻavae o le faitotoʻa au:

  • tumau;
  • ma se unaʻi unaʻi;
  • feauauaʻi.

O le ituaiga muamua e seasea faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga. E leai se loka ma ua fuafuaina e tulei pe toso le faitotoʻa. Ae o se 'au e eseʻese i foliga ma o lea e masani ona faʻaaogaina o se teuteuina. Mo le ituaiga lona lua, e manaʻomia se fono, lea e faʻagaoioia pe a oomi le au. Lenei e tatalaina pe tapuni le faitotoʻa. Faʻapipiʻi se loka totonu o le a faʻatagaina ai ona lokaina mai totonu.

O faʻamau faʻavavevave o ni polo-foliga. E faʻasaʻoloto le fono pe a liliu faʻasolosolo le au. E masani lava, o le tagata faʻaaoga mai totonu e mafai ona poloka le fefulisaʻi o 'au i le itu i tua, poloka le ulufale i le potu. O 'au ia e masani ona maua i le faletaele.

O foliga o ata i luga o le au e tatau ona faʻatusatusa i le lokaina o le faitotoʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le faitotoʻa o loʻo i ai se faʻataʻatiaga laʻau laupapa, ona tatau lea ona faʻataʻitaʻi ia au.

Porotnaya

Le tumau

Faatasi ai ma le tulei masini

Uili

Uili meaafale o se tasi o ituaiga o lagolago e faʻatagaina ai oe e minoi meaafale e aunoa ma le tele taumafaiga faʻaletino. E mafai ona faia i palasitika, pei o le tele o meaafale a le ofisa, ma teuteu teuteu - e faʻateleina ai le aulelei aulelei. O uili uili ua faʻaauupegaina i se fanauina, o le lelei e faʻamautinoa ai lo latou ola tautua.

Vae

Tele o ituaiga o meaafale o loʻo faʻamau - masini lagolago poʻo vae. E sili ona taua mo nofoa, laulau (laulau totoga), meaafale tolauapiga. Latou te lagolagoina le mamafa atoa o le fausaga, o lea e tatau ai ona latou faʻatuatuaina. E tatau ona maitauina o se elemeni pei o le teuteuina lagolagosua masani ona faia se taua vaega i meaafale mamanu. Faʻamalamalama ile va o lagolago e mafai ona fetuʻunaʻi ma e le mafai ona fetuʻunaʻi. O le faigofie sili ona faigofie o le lagolago o le tuʻuina i luma, e puipuia ai le pito i lalo o meaafale mai le faʻapologaina ma le mafai ai o le susu.

Fesootai elemene

O nei elemeni aofia ai faʻamau eseese: fusiua, faʻamau, faʻapipiʻi totoga, fata lagolago, faovilivili, faʻamau, faʻamau, se teuteuina teuteu ma se palaka e nana nei elemeni.

Palaka

Vailaau

Fata lagolago

Awnings

Faʻaluaina

Faʻamau

O soʻoga soʻoga o loʻo faʻaogaina fesoʻotaʻiga e faʻaaoga e tatala ma tapuni ai faitotoʻa o faitotoʻa i le itu ua tuʻuina atu. E le gata i lea, o nei elemeni e faʻaaogaina pe a fausia ni meaafale suia. I se tulaga faʻatulagaina, o ni masini masini e fai masini. O sooga ia e mautinoa ai le umi o meaafale, aua e fai i uʻamea ma e maualuga le maualuga o le malosi.

O ituaiga autu o matasele:

  • O le pito i luga o le faʻavae o le filifiliga masani mo le masani faʻamauina pito i luma ma le itu itu mo faʻamau. O se faitotoʻa ma se faʻamau faapena e matala lautele (e oʻo atu i le 110⁰);
  • afa-o soʻoga soʻoga - faʻaaogaina i kapeneta ma se vaeluaina i le ogatotonu, o le pito o lea tautua e faʻamau ai faitotoʻa uma e lua, faʻataʻamilo matala i isi itu. Tulimanu tatala - 110⁰;
  • matasele totonu;
  • matasele - totoga suia;
  • uamea lafo pepelo e faʻaoga lelei mo faʻavaʻa o faitotoʻaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi i totonu o se faitotoʻa;
  • fata lagolago;
  • totoga mo transformer meaafale i le tulaga o se faʻamau e taofia le mamafa o luma lua. Tala feagai mo kapoti tulimanu pe afai o loʻo i ai ni drawers. Ile taimi lava e tasi, e faʻaseʻe ai ma siʻi aʻe auala, e lagolagoina ai fata ma isi.

Ituaiga o meaafale taofi

Transformer meaafale sau foi i le tulaga o laulau. Laulau totoga maua ai le mafai e fausiaina sliding tabletops.

Mafaufau i meaafale totoga mo drawers:

  • polo - i totonu o le tino o loʻo i ai ni tamaʻi polo, faʻafetai e alu ai le drawer i luga o le taʻiala. E mafai ona faʻalauteleina ato e faʻasolo mai ai i fafo, e mafai ona e tuʻuina se latalata, faʻafetai e umi atu le pito;
  • faasee - e le pei o le polo, o faaseʻe taiala faʻatagaina drawers e faʻalautele vaega.

Faasee

Polo

O siʻi i luga auala e faʻapea:

  • kasa mitiia;
  • o se siʻiina (siʻi) ma se latalata atu mo le tatalaina o le faʻafesagaʻi faʻasaga i luga, faʻafetai i na faʻamau, o le pito tumau umi;
  • gaugau auala ma se faitotoʻa latalata mo le taimi e tasi tatalaina o lua faʻataʻamilo facades i le taimi e tasi.

I tulaga uma lava, o ia ituaiga auala e faʻamautinoa ai o le pito taofia ona aoga meatotino ma foliga umi.

Mātau

Faalogo i auiliiliga e taua tele i le ata. O le mea lea, pe a filifilia ni matau mo lavalava, e tatau ona e mafaufau totoʻa i filifiliga uma. O matau e tatau ona mafai ona tatalia le lava avega, o lea e sili ona faia i mea malosi uʻamea. I se faʻaopopoga i foliga vaaia, o matau e eseese i le tele, sitaili, foliga ma le ata.

Tipi faalava, paipa ma le ai uamea

E masani ona faʻapipiʻi le paipa meaafale i totonu o kapoti, fata e fai ma lagolago mo faʻaaliga tulaga, laulau. O le paipa e faʻaaogaina e fai ma faʻamau mo lavalava.

Ituaiga o totoga tutusa:

  • paipa ma lapisi koluse-vaega;
  • se paipa ma se felavasaʻi kolosi;
  • o paipa e loloʻu i itu eseese.

Ituaiga o faalava

Loka

O se tasi o galuega taua a le faitotoʻa o le mafai lea ona tapunia mai isi. E tolu ituaiga loka mo lenei galuega:

  • latch;
  • loka ki;
  • loka mo le faletaele.

O le loka e le lokaina le faitotoʻa ma e faʻaaoga mo potu e manaʻomia ai le aveʻesea o le pisapisao mai potu tuaoi, ae leai se mea e tapuni ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le umukuka, potu malolo. O le tele o taimi, e faʻapipiʻi le fata i luga o faitotoʻa ma le au o le leve.O se loka ki e mafai ai ona loka le faitotoʻa, ae tuʻu ai naʻo lē e ana le ki autu i le potu. E tupu foi o loʻo i ai se mea faʻavili i le tasi itu o le faitotoʻa.

I totonu o faletaele, latou tuʻuina loka ma se turn turn, e faigofie ona tapunia mai totonu. Filifili se loka o loʻo i ai se mataʻaga faapitoa i le itu i tua, afai e tupu se mea, oe mafai ona faʻamalolo se tagata e ala i le tatalaina o le faitotoʻa.

Ma le ki

Latch

Mo teuteuga

I se faʻaopopoga i ituaiga na talanoaina i luga, o mea teuteu i luma e masani ona faia e faʻaaoga ai tioata. E masani foʻi ona faʻaaoga meaafale tioata mo meaafale a le kapeneta (laulau totoga). O mea e masani ona uʻamea poʻo le palasitika, e faʻatumu ai fata, faʻamavae, vae, faʻamau, fusi, faʻamau e faia. E faʻapipiʻi ai totoga mo meaafale tioata, e faʻaaoga le kelu, e faʻamaʻaʻaina i lalo o le malosiaga o le ultraviolet radiation. O se teuteuga teuteu e sili ona matagofie, ma o fesoʻotaʻiga e sili atu le malosi nai lo i latou o fesoʻotaʻiga tutusa i le va o fafie ma uʻamea totoga, faʻamau e ala i se fusiua, fao.

O luma totoga o le a faʻatagaina ai oe e fausiaina se mea tuai i mea o mea tuai o meaafale tuai. O nei ituaiga o meaafale faʻauma e faʻaaogaina mo le gaosiaina o faʻapitoa tisaini fofo. E i ai le iʻuga o se teuteuina filifiliga mo laupapa tuʻufaʻatasia i foliga o ata.

Fautuaga filifilia

Aua neʻi galo o le ola tautua o meaafale fou e faʻamoemoe i le tulaga lelei o totoga. Matou te fautuaina oe e ave se ata o lou fale mautotogi ma oe ina ia i ai sau mea e taulaʻi i ai pe a faʻatau. Ia mautinoa o le pusa o loʻo iai faʻamatalaga pe faʻapefea ona faʻaputuputu ma faʻapipiʻi meaafale totoga. I le teu faʻafaigaluega i mea lelei oloa, oe mafai ona maua se maualuga tulaga o le mafanafana. Ma le mea moni, aua neʻi galo e uiga i le mamanu - o lima poʻo vae e le tatau ona faʻatusatusaina ma le autu totonu. E tatau ona naʻo le faʻaopoopoina o le ata atoa, o le faʻatauaina o le potu. Afai tatou te faia laʻasaga o le gaosiga o soʻo se meafale, ona faʻaaogaina lea o mea totoga mai le nofoaga mulimuli ia latou, ma o nisi taimi e tasi le filifili faʻamau e mafai ai ona faʻaleagaina atoa le ata. O se filifiliga o ata o le a fesoasoani ia te oe e malamalama atili ai i foliga o ni elemene foliga, lea o le a faʻatagaina ai oe e faia le filifiliga saʻo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 3D Audio. Laung Laachi Full Title Song in 3D Voice. Virtual 3D Audio. #Bolly3D (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com