Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O mafuaʻaga mo le lauiloa o le sofa Bedinge mai Ikea, ana mea faigaluega

Pin
Send
Share
Send

O loʻo faʻateleina ona tuʻuina atu e le au gaosi oloa i tagata faʻatau meaafale sili ona lautele e mafai ona foʻia le tele o faʻafitauli i le taimi e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sofa a Ikea Bedinge e avea ma nofoa faʻataʻavalevale, moega, nofoaga mo malologa i le ao. O sea lelei, lelei oloa e talafeagai mo le tele i totonu fofo. O le laconic ma matagofie foliga o le a fealofani fetaui lelei uma i totonu o le potu malolo ma le vasega pepe.

O le a

Moega sofa mai Ikea o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi ma le kiliki-gag auala. E ese mai isi oloa i lona tau maualalo, umi le ola tautua, ma masini eseese. O le faleoloa e ofa atu i tagata faʻatau e filifili tutoʻatasi le ituaiga manaʻoga, pululima, ma pusa mo ie lino. Faʻafetai i le tele o lanu (10 paolo o loʻo faʻatau atu), o le sofa e ofi lelei i totonu o soʻo se mea i totonu, ma le agavaʻa e faʻatau faʻasoasoa tuʻu faʻatagaina tagata e ona e faʻafouina taimi uma le meafale mamanu.

O lenei faʻataʻitaʻiga o le sofa e sili ona faigofie e tolu nofoa (o lona lautele e fai lava sina puʻupuʻu - 200 x 104 x 91 cm), e aunoa ma se faʻataʻitaʻiga e liua i se avanoa lautele. Faigofie potopoto e oe lava ia o se fausiaina. I se faʻaopopoga, o le oloa mamafa na o le 37 kg, ma oe mafai ona ave i le fale mai le faleʻoloa i le taʻavale, talu ai o le afifiina e le tele se avanoa.

O le sofa e faʻatasia mai se faʻavaʻa, se ufiufi ma se faamalu. O le mulimuli o loʻo faʻaalia i ni faʻataʻitaʻiga o tele eseese ma mafiafia. Lua aluga o alofilima, faʻapea foi ma se ie lino o loʻo aofia i totonu o le afifi i le talosaga a le tagata faʻatau. E tuʻuina atu e le gaosi oloa se tusi pasi e 5 tausaga mo le sofa Bedinge.

O i latou e le o masani i oloa Ikea e tatau ona latou iloa o igoa o le tele o oloa e faia i luga o igoa o vaega filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e se tagata ona faʻatau se Bedinge Levos Ransta green sofa.

Fausaga elemene ma mea faʻaaoga faʻaaoga

Bedinge sau masani ma:

  1. O se faʻavaʻa uʻamea malosi, e ofi ai totonu laupapa faʻatapulaʻa, e avea o se mea e faʻateʻia ai.
  2. Afi sofa. O lona pito i luga o le orthopedic, mulimuli i contours o le tino ma maua ai se malologa lelei. O le faamalu e faia i le polyester ma le cotton, pulupululima ma le teuina o mea gaosi ma le non-lalagaina polypropylene. O totoga o lenei elemeni e faia i sipi ma velcro. A faʻatau se faʻamalu, oe tatau ona faʻalogo i le mafiafia. E i ai ni fesuiaiga e filifili mai ai: Levos (tasi-layer, 12 centimita le lautele, taugofie, ae o le a vave ona le toe faʻaaogaina), Murbo (faigata, o le tutusa mafiafia), Valla (vaivai ma sili ona taugata lua-vaega faʻamatalaga), Hovet (leai-maumaututū, faia i foam foam ma kaseti).
  3. Faavaa aveeseina Ona o le mea moni o lenei elemeni mafai ona faigofie ona aveʻeseina mo le faʻamamaina pe suia i se fou, oe le mafai ona popole e uiga i stains, palapala i luga o le oloa. E mafai ona mulumulu le ufiufi i se masini otometi pe mamago foʻi. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻatau ni faʻaopoopo faʻaopoopo i lanu eseʻese ma sui taimi e faʻafou ai totonu totonu. O loʻo ofaina e le faleʻoloa filifiliga lanu nei: beige, enaena, lanumeamata, mumu, paʻepaʻe.
  4. Lulu aluga. E i ai foi a latou ufiufi mafai ona aveʻeseina e mafai ona faigofie ona fufuluina pe suia i isi. O nei elemeni galulue o armrests ma o loʻo aofia ai i le tau o le sofa i le pule faitalia a le tagata faʻatau.

O le isi elemeni faʻaopopo e ofoina atu i le mafaufau o tagata i le lumanaʻi - o se atigipusa mo le teuina o ie moega. I le taimi o le faʻapotopotoga, o lenei vaega e faigofie ona faʻapipiʻiina i lalo o le faʻavae, ona faʻaleaogaina lea e aunoa ma ni faʻafitauli pe a manaʻomia.

Ina ia mafai ona faʻaputuputu le filifilia sofa, e manaʻomia e le tagata o tausia ana vaega manaʻomia, ia taʻitaʻia e numera o fale teu oloa ua faʻailoa mai i luga o le faʻailoga, o loʻo teu ai vaega taʻitasi.

Lelei ma le lelei

Ikea meaafale e tele tagata fiafia, ma o le mafuaʻaga mo lenei e faigofie ona faʻamatala: o le gaosi oloa saunia uma mea laiti ina ia tagata faʻatau mafai ona faʻaaogaina oloa ma sili atu penefiti ma le mafanafana. Peitaʻi, o le sofa Bedinge e iai uma mea lelei ma leaga. Faatasi ai ma le lelei o:

  • faigofie o le potopoto o le fausaga;
  • le mafai o tutoʻatasi felauaiga ona o le maualalo mamafa o le oloa;
  • pe a minoi, o le sofa e le faigata ona aveʻese ma faʻapipiʻi atoa; i taimi o felauaiga, o le teuina vaega o le a le faʻaaluina tele avanoa;
  • o se faamalu lelei e mautinoa ai le nofo lelei;
  • ufiufi e faigofie ona aveʻese mo le faʻamamaina;
  • le mafai e filifili ai se oloa e talafeagai mo toetoe lava soʻo se totonu ona o le matua tele numera o lanu;
  • leai se mea e te faʻatauina ai ni meaafale fou peʻa fai o vali o le potu e valivali i se lanu eseʻese - e naʻo lou manaʻo e faʻatau se ie o le paolo e manaʻomia;
  • o fua o le moega pe a tatala e faʻatagaina ai ni tagata se toʻalua e malolo filemu;
  • o le seti atoa e filifilia e le tagata faʻatau lava ia;
  • e mafai ona faigofie ma vave suia le sofa i se avanoa moe lautele;
  • o le soifuaga tautua o le fausaga sili atu 5 tausaga.

Faʻatasi ai ma faʻaletonu, e naʻo le tulaga lelei o le faʻataʻoto e iloga, lea e mafiafia e tusa ma le 12 senitimita. E vave ona leaga. O lenei e faigofie ona aloese mai le filifilia o se mafiafia oloa.

O itu e talafeagai mo tagata e toalua

Felaʻuaiga faigofie

Faamalu lelei

E mafai ona aveʻese faʻapaʻu mo le faʻamama

Lautele tele o lanu

Faigofie o le potopoto

Filifiliga o masini

Faʻapefea ona potopoto

O le sofa bed ua momoli faʻafuaseʻi. I le avea ai o se tulafono, o ana mea faigaluega aofia ai se faʻavae, se faʻamalu, se ufiufi. O elemene o loʻo sosoʻo atu e faʻapipiʻi le faʻavaʻa:

  • pou lagolago;
  • tootoo faʻamau;
  • puipui;
  • lamela;
  • faovilivili ma nati.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga:

  1. Faaputuputu le faʻavaʻa o le faʻavaʻa. Ina ia faia lenei mea, faʻamau faʻamau o loʻo i ai i se faʻamau, ona faʻapipiʻi lea o pou lagolago ia latou, faʻaofi i ai le lamela.
  2. E tatau ona faʻapipiʻi suiga metotia mai itu itu o le faʻatupuina o fausaga. Ina ia faia lenei mea, faapipii le faʻavae-lattices i puipui puipui faʻaaogaina faʻamau.
  3. Tuʻu le oloa tatala mo le faʻapipiʻiina o le faamalū, o loʻo i ai Velcro - faatasi ai ma le fesoasoani a latou, o le a mulimuli ane teuina i luga o le valavala.
  4. Tuʻu le ufiufi, e aofia ai vaega e lua: tua ma le nofoa. Taʻitasi i latou e tatau ona faʻamau i vaega tutusa o le faamalu. Faʻafesoʻotaʻi le pulou ma le sipi. Tuu le ufiufi i luga o le gaugau oloa.

Faaputuputu le faʻavaʻa

Faʻaleleia le suiga

Faʻapipiʻi le faʻamalu

Gagau i lalo le sofa ma tuu le ufiufi

O le suiga suiga i meaafale e matua faigofie. Ina ia mafai ona aveʻese le sofa Bedinge, ua lava le siʻi aʻe o le nofoa i se faʻailoga masani ona tuʻu ifo i lalo. O le faʻataʻitaʻiga ua liua e avea ma se moe lelei atoatoa.

O le Bedinge sofa bed e mafai ona faʻaaoga 24 itula i le aso (i le ao mo malologa, i le po mo moe). O le disassembled model e i ai fuataga o le 140 x 200 cm O isi sofa e faʻaalia e isi tagata gaosi oloa e sili atu le taugata, ae a faʻamasinoina e le tele o iloiloga, latou te le eseese i uiga lelei.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: IKEA - LYCKSELE - Chauffeuse convertible (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com