Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o kapeneta lalata, o le a le mea e vaʻai i ai pe a filifilia

Pin
Send
Share
Send

O le konetineta o Aferika, e ui lava i le le lava o eleele lafulemu, e tamaoaiga i ituaiga ofoofogia o vao. O se tasi o nei fiailoa o le Wenge laau, o lona maualuga e oʻo i le maualuga o le 20 mita ma le lautele o le 1 m. Wenge poʻo Congolese rosewood ua mauaina aloaʻia ona o le fafie maua, lea e faʻailoaina e se tulaga eseʻesega o lanu ma maualuga tulaga. O le Rosewood veneer e faʻaaoga mo le gaosiaina o meaafale, ma o le ofu faʻaaogaina e mafai ona aumaia ai se tofo tulaga ese i totonu.

Foliga lanu

O le lanu fausaga o mea o rosewood oloa e fai si faigata ma tulaga ese. O paolo e tele lava ina faʻamoemoe i le matua o le laʻau: o le talavou e iloga i lanu enaena, o le "tuai" e faʻamatalaina e paolo uliuli ma le lanu viole poʻo le enaena. Afai e te faʻaauupegaina oe lava i se tioata faʻateleina, ona i luga lea o le tipiina o se laʻau e mafai ona e vaʻaia ai susulu auro susulu. Aferika rosewood ei ai le toeititi uliuli fatu, ma sapwood (o le muamua submarine laʻitiiti laʻitiiti) ei ai se malamalama paolo manatuaina o alalaupapa pupula.

O ata lafoia e taʻua o aliʻi e aliʻi mamanu. O totonu, teuteuina i le palakalafa lalaga, maua ai se lagona o le aristocracy ma faʻamaumauga o le saua. O le ulufale atu i na nofoaga, e maua ai e se tasi le lagona o le faʻatuatuaina, maʻaʻa, mausali o tagata e anaina.

O mea e maua mai i fafie (laupapa, laupapa, veneer) e taugata tele. O le mea lea, tagata gaosi oloa gaosi ofa ofoina atu se isi. O le ala lea na aliali mai ai le upu "wenge color" i le lolomifefiloi o tufuga.

Ituaiga

O le faʻavasegaga faʻavasegaina o meaafale oloa, aemaise lava kapoti, e aafia i le tele o mea taua: avanoa, faitotoʻa elemene, masini, sitaili, fomu, mea.

1. Faʻaaoga o potu avanoa
TuʻufaʻatasiTanu i totonuFaʻapipiʻi faʻapipiʻi
Faʻamatalaga
  • tasi le tino tino;
  • alu i se nofoaga lelei;
  • feaveaʻi
O se tuʻufaʻatasia o meaafale, o loʻo i ai ausilali elemeni: fola, puipui, pule, faʻalo.O oloa e fusifusia i se vaega faapitoa o meaafale.
MeafaigaluegaItu puipui, lalo, faitotoʻa, tapuni luga.FaitotoaItu puipui, lalo, faitotoʻa, tapuni luga.
2. Kapeneta i ituaiga o elemene o faitotoʻa
potu ma faʻamau ma faitotoʻa faʻaseʻesasau faitotoʻa i faʻamausii faitotoʻapupuni o faitotoʻatatala fata
3. Afifi ituaiga
masaniserialfaʻafaigofie
4. Mamanu
masanitalutalupo nei
5. Fomu
laina faʻatafafal-foliga, n-foligavaega faataamilo itu
6. Aofaʻi o laulaʻau
1-23faʻapitoa

Fausia i totonu

Ulugaliʻi

Angular

Swing

Radial

Faigofie

Mataupu

Gaosiga mea

I le gaosiga o kapeneta, o loʻo faʻaaogaina ai laupapa mautu ma faʻamafanafana veneer. I le maitauina o le mea moni o le rosewood o se taua laʻau ituaiga, tusa ai, o oloa e taugata. E toaitiiti tagata e mafai ona gafatia sea tamaoaiga. O le leiloa o ono tagata faʻatau, na maua ai e se kamupani se auala e sao ai i fafo - ua latou suia mea taugata ma le taugofie. O le ala lea na aliali mai ai se ofu tuʻutuʻu i le lanu o le wenge, na faia i le palasitika, uʻamea, tioata, faʻata.

I le gaosiga, palasitika o loʻo faʻaaogaina o se teuteuga teuteuina mo chipboard, fiberboard, MDF, laupapa laupapa laupapa.

Meaafale teuteuina i palasitika ei ai le tele o tulaga lelei:

  • anagata;
  • o le pito i luga e faigofie ona fufuluina o le efuefu, siaki, gaʻo;
  • tetee i suia;
  • susu;
  • e le mafua ai faʻateʻia tali atu.

O se tasi o faʻaletonu e mafai ona iloga: o lanu lanu mo laupapa masani e faʻaalia i pogisa paolo, ma o le pito i luga o le laminate, o se tulafono, e matte, o lea e oʻo lava i se malamalama paʻi o le lima o le a vaʻaia i luga.

Uamea o loʻo faʻaaogaina i le gaosiaina o laupapa kapeneta poʻo teuteuga elemeni. O le alumini faʻavae o loʻo faʻaalia i le ata e sili ona faʻamamafaina le faʻavaeina o le ata o meafale meafale. O tioata ma faʻata mo laʻau masani e faʻaaoga e teuteu ai meaafale kapeneta i luma o potu, potu malolo, potumoe. O le ata o loʻo faʻaalia mai ai o faʻata ma faʻata tioata e teuteuina i le aluna alualu i luma - o se paolo uiga o le sapwood o Aferika rosewood.

O le a le mea e tuʻufaʻatasia ma

Wenge lanu e i ai le mauoa fausaga ma pogisa tone. O nei manatu e tatau ona amanaʻia, faʻaaoga ai le eseesega o pupuni malamalama i totonu, lea o le a faʻamamafaina ai le tamaoaiga ma le matagofie o meaafale meaafale. Muamua lava, matou te maitauina e le fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o isi ituaiga laʻau ma le manino o le faʻamatalaga i totonu o le fale. Faʻasaga i lo latou talaʻaga, rosewood o le a leiloa lona sili atu ma tuʻu i lalo lona tulaga i le tulaga o le "soa". Pau lava le laau e faʻamaonia e le uaina o le paʻu aluna, e faʻamamafa lelei ai mea lelei uma o se tuaoi.

Ina ia mafai ona faʻamamafaina le taugata o le wenge totonu, e taua le mafaufauina:

  • piniki, turquoise, lanumoana lanumoana foliga lelei faʻamamaina ese le matagofie o uma pupuni o rosewood;
  • o le mafanafana o burgundy ma sukalati o le a feʻilafi faatasi ma paolo o samasama, lanumeamata, pistachio, mumu;
  • o le silisili o le malulu lanu viole e faʻamamafaina e lanu moana, mumu, lanu efuefu, lilac lanu.

O le matagofie o le wenge meaafale e mafai ona faʻamalamalamaina i le malamalama pepa puipui poʻo le poloka, paʻu paʻepaʻe paolo. O filifiliga tuʻufaʻatasia e mafai ona vaaia i le ata. O se meaafale seti e faia i laʻau masani o le a feʻilafi faʻasaga i tua o le kiona-paʻepaʻe sofa ma sinapi ie puipui.

O a sitaili e talafeagai mo

Rosewood e talafeagai mo Art Nouveau. O lenei faiga totonu faʻaalia ai le faʻaaogaina o le sili atu aofaʻi o fafie i totonu. E fautuaina e faʻaaoga laau faigata o se mea e fai ai meaafale - o le wenge i lenei tulaga e sili ona lelei. E le gata i lea, o le Mole Art Nouveau style e fiafia e faʻamalamalamaina, lanu tetele o lanu teuteu i totonu, lea e fausia ai se eseesega tulaga ese, lea e matua manaʻomia mo meaafale.

O le faʻaaogaina o le wenge i se ituaiga sitaili masani e aumaia ai lona fiafia i totonu, faʻamalamaina tele o faʻata, faʻatusatusa i mea mama. O le ata o loʻo faʻaalia ai le silisili ese na faʻapaʻepaʻeina aluna tuuina i le tulaga o le potu.

Meafale ma teuteuga elemene faia o wenge o le a talafeagai i totonu o soʻo se sitaili, o le autu mea o le mulimuli i tulafono mo le tuʻufaʻatasia o lanu ma mea.

Tulafono nonofo ai

Ona o le lanu uiga eseʻese, wenge kapeneta fautuaina e tuu i totonu o potu tele ma le aofaʻi tele o moli. I potu laiti, i potu o tamaiti, o lenei meaafale meaafale o le a le talafeagai - o le a nana ai le avanoa, fausia ai se siosiomaga o le le mautonu ma le le fiafia.

O se ofu faʻalelei e talafeagai mo se potumoe. I le talosaga a le ana, e mafai ona e faapipii se tulimanu lomiga poʻo se masani a tasi ma sliding faitotoʻa. E sili atu le teuteuina o kapeneta faitotoʻa ma tioata poʻo faʻata faʻaata, faʻapenei vaʻaia o le fausaga o le a avea i luga itiiti avanoa.

O le potu malolo o le a foliga mai o se laei faigofie multifunctional wenge lavalava, tuʻufaʻatasia tapunia ma tatala fata. E tele modules mafai ona faia mai le aluna. I le taimi lava e tasi, oak susu i le tuʻufaʻatasia ma pogisa wenge vaʻaia faʻateleina le tele o le potu.

O ie tautau, kapoti, fata e fetaui lelei mo le umukuka. Meafale e tatau ona tuʻuina ii i se auala e sili ona malamalama ai i le ao. A teuteuina o totonu, e fautuaina le faʻaaogaina o le tautua a le tisaini. Ae, afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai lenei, faʻaaoga se filifiliga o ata. E le masalomia, o se ofu lavalava i totonu o se mea e manumalo ai pe a manaʻo le e ona e faʻaali le faigata o le faiga. O le mea taua e manatua o le rosewood fiafia i le susulu eseese.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The three sweet messengers- LE ATUA E (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com