Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Curd casserole pei o aoga faataʻitaʻi

Pin
Send
Share
Send

O le sisi sisi o se fale teuoloa o elemeni ma vitamini. E utaina i polotini, potasiuma, kalisiu, magnesium, 'apamemea, metala paʻepaʻe, folic acid ma isi elemene taua. Ma afai e le o tamaiti uma pei o le sisi sisi, o tamaiti uma o le a fiafia i le kesi kesi kesi pei i le aʻoga aʻoga.

Curd casserole o se mea suamalie maoaʻe. I lalo ole aafiaga ole vevela ile ogaumu, ua leiloa ai le acid masani o le curd. O le iʻuga o mea tao tao e liusuavai i lou gutu. O ia ituaiga meaai o le a talisapaia e soʻo se gourmet tusa lava pe o le a le matua, ma o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona kuka se curd casserole i le fale i lenei tusitusiga.

Calorie mea o le kesi kesi kesi

Ae e leʻi see atu i fua, mafaufau i le malosi taua o le aʻoga vasega tolauapiga. Ona o lona maualalo kalori mataupu, o le ipu aofia i meaʻai meaʻai. I se faʻaopopoga i le sisi fale, o le mea autu lea, o le meaʻai suamalie e aofia ai fuamoa, suka, falaoamata ma semolina.

O le kalori mea i totonu o se kesi sisi fale masani e pei o le aʻoga o le 160 kcal i le 100 kalama. O le kalori faʻasino igoa o se ipu o loʻo iai apricots mago, moli moli po o vine o le maualuga - 230 kcal i le 100 kalama. Afai e le mafai ona e faʻafitia oe lava i se fasi mea suamalie ma o loʻo taumafai e faʻaititia le kalori, faʻaaoga le sisi meaʻai maualalo-gaʻo. O lona iʻuga, o le pa o le a paʻu i le 120 kcal.

Masani sisi kesi kesi pei i totonu o se togalaau

E tofu lava le kuka ma lana lava fua mo le kesi o le kesi, ae e maualalo uma i le faaliliuga masani i le numera o mea lelei. E aofia ai le faigofie o sauniuniga, maualalo le kalori mea, ma avanoa avanoa.

O le isi "masani" o se tele tele fanua mo faʻataʻitaʻiga. Uma ituaiga o faʻatumu fesoasoani fesoasoani suia le tofo - mati, apricots mago, vine, fasi sukalati, fualaʻau ma fualaʻau, maukeni.

  • sisi kesi 500 g
  • moa fuamoa 3 pcs
  • semolina 2 kulimi. l.
  • suka 3 kulimi. l.
  • soda 1 tsp
  • vine mago 150 g
  • masima ½ tsp.
  • fasi falaoa 50 g
  • pata 30 g

Kaloriia: 199kcal

Polotini: 12.5 g

Gaʻo: 7.2 g

Karbohidates: 20.8 g

  • Tufa le pa i totonu o se mea olo o loʻo faʻaoga ai. O le iʻuga e oʻo lava i se vaega tele e aunoa ma ni faaputuga.

  • Faʻateʻa eseʻesega samasama mai papaʻe. Malu faʻatasi ia yolks ma le suka, faʻaopopo semolina, raisins ma le soda ma le sisi ole fale, palu faʻalelei. I se isi pesini, sasa le fuamoa paʻepaʻe seʻia nutimomoia.

  • Ki le ogaumu. A o vevela e oʻo atu i le 180 tikeri, ave le suia, togafiti itu ma lalo i le pata ma falaoa.

  • Ae le i taoina, tuʻu faʻatasi le paʻepaʻe ma le curd mass, sasaʻa le faʻatumuina vaega i totonu o se suia ma tufatufa i totonu o se tutusa vaega. Tuʻu i totonu o le ogaumu mo le 45 minute. O le nifo o le a fesoasoani e siaki le sauniuni o meaai suamalie.


O le kesi fale sisi masani pei i totonu o le togalaau, faʻafetai i eseese protein sasaina, foliga mai e matua ea. E sili atu le tofo pe a mafanafana, tuʻufaʻatasia ma le siamu, kulimi oona pe susu faʻapipiʻi.

Casserole pei o aoga faʻataʻitaʻi - fua e tusa ma le GOST

Tele fafine tausi fale fiafia i le faia o ituaiga o casseroles ona e fai sina taimi. O fua mo ia ipu e faigofie tele foʻi. E oʻo lava i se tagata faʻapitoa i meaʻai kuka e mafai ona kuka se meaʻai manaia. E tofu manatua e tatou taʻitasi le manaia o le tofo o le curd casserole o loʻo tautuaina i le togalaʻau. Ina ia toe gaosia se meaʻai i le fale, ua lava le fua a le GOST.

Vaega:

  • Sisi sisi - 500 g.
  • Suka - 100 g.
  • Semolina - 50 g.
  • Susu - 50 ml.
  • Pata faʻamaluluina - 50 g.
  • Vanillin, kulimi oona.

Faʻafefea ona kuka:

  1. Tufa le auala i totonu o le sieve. O lenei togafiti faigofie o le a faʻaopopoina le ea i le taumafataga maeʻa. Faʻafefiloi oloa gaosi faʻafefeteina ma suka, susu ma pata, whisk. Faʻafeiloaʻi semolina i totonu o le curd mass i totonu o se trickle, palu. Tuʻu le faʻavae mo le 15 minute e fulafula le semolina.
  2. Fufulu se ipu tao ma lulu ma le falaoamata. Liligi le paluga kulimi i totonu o se suia, salalau ma se spatula ma ufiufi ma se vaega o kulimi oona. Lenei o le a avatua ai i le kesi se faʻaafi auro pe a tao.
  3. Tuʻu le meaai suamalie i totonu o le ogaumu faʻamafanafanaina i 200 tikeri mo minute 30. A maeʻa le taimi, siaki le sauniuni ma le kulimi nifo. Afai e mago ina ua uma ona tatui, aveese.

Kindergarten casserole e tusa ai ma le GOST e lelei i se tamaʻi malu foliga i le tuʻufaʻatasia ma le siamu poʻo le susu faʻapipiʻi.

O nisi taimi ou te faʻaopopoina vine muamua ae leʻi tunu. Ae ou te leʻi lafoina i le paluga, ou te aveʻese le otaota ma faʻatumu i vai pupuna mo le 30 minute. E sili atu lona tofo.

Faʻafefea ona fai se kesi manaia e aunoa ma le semolina

Ole tele o fua mo le faia o sisi kesi casserole aofia ai le faʻaaogaina o semolina poʻo le falaoamata. Afai e te manaʻo e fai se mama meaai, faʻaaoga le fua i lalo. E ui lava i le le lava o mea e faʻaaoga vave, o le kesi e sili ona manaia ma e alofagia e tamaʻi gourmets.

Vaega:

  • Sisi sisi - 500 g.
  • Fuamoa - 4 pcs.
  • Suka - 7 sipuni.
  • Oona kulimi 20% - 2 sipuni.
  • Pati - 2 sipuni ma se maupuepue.
  • Vanilini

Sauniuniga:

  1. Faʻateʻa eseʻesega samasama mai papaʻe. Faʻatasia tamaloloa ma sisi sisi, ma nana papaʻe i totonu o le pusaaisa mo ni nai minute.
  2. I totonu o le vaega tele, faʻaopopo kulimi oona faʻatasi ma le suka, masoa, vanila ma le kulimi oona, palu.
  3. Tuʻu le fuamoa papaʻe fuamoa i totonu o le foam, sasaa i totonu o le casserole base ma faʻamalulu lemu i luga faʻagaioiga.
  4. Liligi le faʻaputuga tele i totonu o se ipu tao. Aua neʻi galo e ufiufi le pito i lalo i pepa tao ma gaʻo ma le pata.
  5. Lafo le curd casserole i se ogaumu faʻamafanafanaina i le 200 tikeri. A maeʻa le afa itula, ua sauni le meaai e aunoa ma le falaoamata ma le semolina.

Vitio sauniuniga

Mo nisi faletua, o le kesi saunia e tusa ma lenei fua faʻamaeʻaina pe a uma le taoina. O sina togafiti o le a fesoasoani e foia le faafitauli. Aua le vave aveese le ipu maeʻa mai le ogaumu, ae tuʻu ia malulu. O lona iʻuga, o le kaserole o le a liu foliga pei o se sosisi faia mai kuki ma koko.

Laʻasaga-i-lea laasaga fua i se kuka lemu


Curd casserole i totonu o se mea kuka faifaimalie o se ogaumu ogaumu fetuunai i se iunite umukuka. O le semolina, o se vaega o meaʻai suamalie a le aʻoga, e mitiia le tele o le suavai mai le paʻu, faʻasao lona tofo ma tumau Afai e le solia le tekinolosi kuka, o le kesi liliu mai e pei lava suamalie ma maoae ea.

Vaega:

  • Fale sisi 18% - 500 g.
  • Semolina - 3 sipuni sipuni.
  • Fuamoa - 3 pcs.
  • Suka - 150 g.
  • Pata - 50 g.
  • O vine.
  • Fefete ma le vineta.

Sauniuniga:

  1. Tuufaatasi le suka ma fuamoa i totonu o se pesini loloto. Tago le paluga ma le palu. Paʻu mo le itiiti ifo 5 minute e maua ai se fluffy ma fluffy meaai suamalie.
  2. Faʻamama le soda i le vineta i luga o se koneteina ma le paluga fuamoa, faʻaopopo i ai le sisi sisi ma le semolina, toe sasa ma le mea palu. Aua le soona faia. O saito mama e tatau ona tumau i le faʻaputuga.
  3. Fufulu muamua le vine, sasaʻa vai faʻapuna ma tuʻu mo le 10 minute. A maeʻa le taimi, faʻamama le suavai, faʻamago ia fualaʻau ma lafo i latou i le curd base. Faagaosooso seʻi vagana ua tufatufa tutusa le vine.
  4. Liligi le faʻasusu curd i totonu o se gaʻo multicooker pesini. Ki luga le masini, faʻaola le faiga kuka mo le 60 minute. I le faaiuga o le polokalama, siaki le ipu. Afai e lanu enaena itu o le kesi, liliu le taimi mo le isi 15 minute.

O le curd casserole na saunia i totonu o se kuka lemu o se mea suamalie manaia e le maasiasi e tautuaina e oʻo lava i malo. A iai sau mea faigaluega i le umukuka, ia e mautinoa ia tuʻu le fua ile suʻega.

O loʻo iai le sisi cheese i le vaega o oloa e sili ona aoga. O le mea lea, o lona i ai i aso taʻitasi taumafa e talia e le tele o meaʻai. Ma o se kesi saunia i luga o lona faʻavae o se tasi o le tele o auala e faʻalautele ai le lisi o aso taʻitasi.

O se fasi meaai lelei o le a maua ai e tagata o le aiga le malosi mo le aso atoa pe o le a avea o se faʻaopoopoga sili i le afiafi ti poʻo le koko. Cook curd casserole e tele taimi ma fiafia i le maoaʻe tofo o tamaiti. Manuia le taumafataga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Live and Play in Port Hope (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com