Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O matafaga uma o Santorini, o le motu lauiloa o Eleni

Pin
Send
Share
Send

O matafaga o Santorini e tutusa lava le lauiloa e pei o goto o le la. I luga o lenei motu o Eleni, e masani lava ona i ai le nofoaga e sunbathe ai, aau, faʻaalu taimi ma tamaiti, siva ma fai meaai mama - faʻatasi ai ma le tele o le au malaga poʻo le mamao ese mai ia latou pe a mafai. I le taimi lava lea, matou te maitauina tagata eo atu i Santorini le mo se tafaoga i le matafaga.

O matafaga i le lotoifale o se mea faatosina na totoe e manatua ai le pa mai o le maugamu na tupu a o lei taitai oo mai o tatou vaitaimi, toulu le motu i le sami ma ufiufi lona vaega na totoe i luga ma lefulefu.

O matafaga sili ona taʻutaʻua i Santorini o Mumu ma Kamari, ma le oneone uliuli, ae e ese mai i nei mea e lua, o le motu e tele nofoaga i lalo o le la mo se taimi fiafia.

E tele lanu o talafatai o foliga faigata, e ufiufiina i le oneone efuefu efuefu, maamaʻa uliuli poʻo le papa mumu mumu, e matua aoga lava ona vaʻai iai ou mata, pei o le sami - lanumoana, turquoise, lanumeamata pe toeititi uli. Afai o le a e alu i Santorini mo ni nai aso, tu i le sili ona faigofie ona maua matafaga, lea e mafai ona tuʻufaʻatasia ma malaga i taulaga anamua, nofoaga o anamua, ekalesia ma monaseri. Ma afai e lava lau taimi, suʻesuʻe le talafatai atoa, mulimuli i le fautuaga a tagata tafafao maimoa.

Perissa Beach (Perissa)

O loʻo tu i se tamai nuu i lalo o le Mauga o Messa Vuno, 15 km mai le laumua o le motu. E mafai ona e sau ii ile taʻavale, pasi poʻo pasi vai. O le oneone uliuli o le talafatai, susulu mai le aoauli o le la, e latalata i le lata i le 7 km, lea na faʻaaogaina e tagata e ana le tele o fale inu, kalapu kalapu, faʻafiafiaga ma nofoaga maulu, ma faʻatutu a latou kamupani i tafaoga.

E leai ni matagi i luga o Perissa, o lea e toʻafilemu le sami, e manino le vai, ae e le tatau ona e taufetuli i totonu - e te ono seʻe i luga o le palapala. Sili le alu i totonu ma le faʻaeteete, lagonaina le maʻa lalo. O le vaega o totoe o le matafaga e matua saogalemu ma mafanafana - o loʻo i ai le taʻele, suia o fale ma fale taele, totogi sun loungers ma faamalu.

Matafaga matafaga

Kamari o le mitamita o Santorini, o lenei matafaga e filifilia e le tele o tagata tafafao mo lona lautele, lelei vai teuteu lelei ma vai manino. O le matafaga e ufiufiina i le paluga o le uliuli oneone ma tamaʻi maʻamaʻa, e faigofie ona maua le atoatoa tan ma faʻamalieina.

Kamari Black Beach o se tasi o sili ona tulaga ese i uma o Eleni. E omai tagata i pasi masani, taʻavale ma taʻavale laʻititi e faʻaalu le aso atoa. Mo tagata matutua - badminton, beach volleyball ma mini-football, faleʻaiga, fale faʻatau ma faleoloa o faʻamanatuga, mo tamaiti - animator ma mataʻaga i nofoaga a tamaiti. O le matafaga ua maeʻa faʻaauupegaina i mea uma e te manaʻomia, ae ia faʻaeteete - o le ulufale i le sami i nisi nofoaga e le atoatoa le toʻafilemu ona o papamaa papa.

Perivolos

Perivolos Beach e tu i le 3 kilomita mai Perisa Beach, i le itu i saute o Santorini. O le oneone e uliuli foʻi, e manino lava le vai, ma o le ulufale atu i le sami e sili atu le toʻafimalie. O le lautele o le talafatai e ausia uma tulaga mo le nofo lelei: suia potu, taʻele ma faletaele, sun loungers ma faamalu, lisiina o mea faigaluega mo vai taʻaloga, malae taʻalo. O le matafaga o loʻo siʻomia e faleʻaiga e faʻataʻitaʻia ai tagata tafafao ma le manogi matagofie o taumafa Eleni.

Pe a le lava le vevela o Santorini, o lenei matafaga uliuli e valaʻaulia oe e te alu i totonu o le vai malulu o le Aegean Sea, ona e faʻatali lea mo le afiafi ma malamalama i le disco, lea e faia i le vaitaimi o turisi.

Matafaga Vlychada

O se nofoaga tuufua latalata i Perivolos, 13 km mai Fira, i le itu i saute o Satorini. O mea uma iinei e pei o le paneta o Mars - ma maʻa o se foliga mataga, ma se mataʻetaʻe oneone oneone, ma le vai turquoise e oso aʻe i galu maualuluga. O le laufanua vaʻaiga e teuteuina pe faʻaleagaina e paipa o le fale gaosi piliki muamua.

O le lelei o Vlihada o le sologa lelei faʻasolosolo i le sami, mamao mai le pisapisao nofoaga, o le mauaina o le talafeagai mea tetele, e aofia ai fale 'ai. O le matafaga, faʻaloaloa mo le 2.5 km, o le a faʻatosina tagata fiafia ma fiafia i le faʻasusu o le la e aunoa ma lavalava (nudists masani ona sunbathe i le itu taumatau o le matafaga). E naʻo le tasi le faʻaletonu - o le potu mo mooring tumaoti vaʻa, lea e mafai ona faʻalavelave i le malologa.

Matafaga mumu

O le matafaga mumu i Santorini e taʻua o Kokkini Paralia e tagata o Eleni. O loʻo tu i tafatafa o le nofoaga archaeological ma le Akrotiri Pavilion Museum, 8 km mai Fira. E mafai ona e alu i le itu lea o Santorini i le taʻavale, ma e oʻo atu i se vaega ma se paka tele - ona e savali ai lea i le 200 mita i le ala.

E aoga le puʻeina o se ata i luga o le fale vaʻai i luma o le gafa papaʻe (aumai ou seevae taʻaloga) - e sau mai iinei e matala se vaaiga le mafaatusalia o le Red Beach. E le gata i Santorini, Eleni, e naʻo Santorini, Eleni e mafai ona iloa atu iai se faʻatasi lelei o maʻa lanu-lanu ma sami lanumeamata. O le matafaga ma papaʻepaʻe ma matafaga papa o loʻo teuina i vaitau, ae e loloto le faitotoʻa i le sami, o lea ia faʻaeteete.

Ma ia manatua - e sili le aua le sau i ni ofu taele lanu lanu i le Red Beach, aua e mafai ona maua se lanu mumu.

Erosi

Eros Beach e 6 km le umi ma 35 mita lautele i le itu i saute ma ua manatu o se tasi o sili ona matagofie tafaoga nofoaga i Santorini.

Latou fai mai o nudists e masani ona iinei, ae e faigata tele ona maua - foliga mai, latou te mananao e tumau le amanaʻiaina.

O se matafaga filemu ma toʻafilemu, puipuia mai matagi malosi e se maupuepue maualuga, e fesoasoani i le malolo. E leai ni pisapisao pisapisao ma pa pia - naʻo faʻamalu tetele, potu malolo o le la, pogisa efuefu oneone, faʻamalologa masani pupū ma se toe feiloaʻiga ma le natura. Afai e te manaʻo e uu se meaʻai, e mafai ona e aʻeaʻe maualuga teisi atu ma vaʻai i totonu o le fale e inu ai taumafataga a le Metitirani. O le vai e lanumoana, mama ma malamalama, ae o maʻa maa latalata i le apitaogata e faʻaleagaina ai le poto masani i le aau. E mafai ona e taunuʻu i Eros i le na o se taavale mautotogi, ae tuʻu i le paka e latalata i le matafaga.

Matafaga paʻepaʻe

White Beach e 14 km le mamao mai Fira ma e "lafi" i totonu o se faga laititi e naʻo latou ua sauni mo se malaga i le sami i luga o vaʻa poʻo vaʻa - latou te o ese masani mai Red Beach, faʻapaʻu pasese i totonu o le vai, talu ai o le uafu i luga o le matafaga e le saunia

E papaʻu iinei, o maʻa maa e masani ona afua mai i tafatafa o le talafatai, e i ai le lisi o moega o le la ma faamalu, o se faleie. O le sili ona fiafia i le matafaga o Santorini, o ona ata e le mafai ona atagia mai ai le sili atu o papaʻe papaʻe ma le lanumoana vai, o le a talisapaia e ulugaliʻi i le alofa. Filifili seevae lelei e suʻesuʻe ai le ana o White Beach ma naʻo le folau i le oneone ma maʻa tetele e faʻataʻamiloina le talafatai ma le faigofie.

Kaleta

O Caldera Beach e faʻaigoa i le faʻalavelave na suia ai foliga o Santorini. O le iʻuga o le pa malosi mai o le maugamu o Santorini, na palasi i lalo lona lua, ma faʻatutuina se alavai (caldera), ma na faʻatumuina lava i vai o le sami. O le Caldera Beach o se seasea gataifale o Santorini e feagai ma le nofoaga o le maugamu. O loʻo tu i tafatafa o le nuʻu o Akrotiri, e lata i le mea o loʻo suʻesuʻeina ai tala eli. Eleele oneone ma maamaʻa, ulufale talafeagai i le sami, tele fale faʻatau - o aseta e tauagafau, ae lava mo se malologa masani.

Mesa Pigadia

Mesa Pigadia matafaga i le itu i sautesisifo o Santorini e faʻatosina mai ma le le faalauaiteleina ma le le pisa. O loʻo tu i le nofoaga o Akrotiri, latalata ile moli moli, e faigofie ona maua mo vaʻa, taʻavale ma ATV - mai le auala tele e tusa ma le tasi kilomita ile eleele e oʻo ile nofoaga e paka ai taʻavale. O se tamaʻi matafaga e siʻomia e papaʻe papaʻe ma ana ma "fale" ua vaevaeina i ni vaega se lua e tusa ai ma le ituaiga o ufiufi - oneone ma maamaʻa. O le vai e mama, nai tagata, ma i taumalulu vaʻa fagota taofi i Mesa Pigadia, o lea o faitotoʻa o lata mai faleʻaiga ma fale inu e tatalaina i le tausaga atoa.

Katharos

O Katharos e latalata i le taulaga o Oia (aka Ae ma Oia), ma avea ai ma filifiliga lelei mo i latou e nonofo i le itu i matu sisifo o Santorini ma e le mananaʻo e malaga mamao e aʻau. O le maʻa uliuli matafaga o Katharos, siʻomia e papa maualuga, le mafai mitamita o le ola gafatia. Mai mea lelei - naʻo le sulu faʻasolo i le sami, ae toʻatele e omai ii mo le faleʻaiga a le Katharos Lounge.

Na latou taʻua o lenei nofoaga i luma o le matafaga e ofaina ai meaʻai sili ona lelei e le gata i Santorini, ae o Eleni uma.

Monolithos

Monolithos matafaga o loʻo tu i le nuʻu o le igoa lava e tasi i le sautesasaʻe o le motu, i tua tonu o le malaevaʻalele a Santorini, o lea e mafai ai ona e pasia le taimi i luga o le matafaga ao e faatali mo lau vaalele. Lelei tele mo matua ma fanau ona o le agamalu ma le umi ulufale i le sami, faʻapea foi ma le oneone manaia ma malu, lea savali savali e leai ni seevae o se mea sili ona fiafia.

Monolithos o loʻo ia te oe mea uma e te manaʻomia mo le faigofie - suavai manino, sun loungers ma faʻamalu, o se malae taʻalo mo tamaiti, faleʻaiga ma fale inu. O le atoatoa o Monolithos e faʻalavelave i na o le oso faʻasolosolo matagi, faʻataʻamilomilo ao o le oneone.

Vourvoulos

Vourvoulos o loʻo tu i le itu i matu sasaʻe o Satorini, 7 km mai Fira. O le oneone oneonea-maʻa fasimea o le pogisa efuefu (o nisi taimi loloto uliuli) lanu, turquoise vai ma atoa tuʻusaʻo fesoasoani i se malologa mai le vevesi ma le pisi. E manaia le savali i luga o le apitaogalu ma fai ni tafaoga i se mamao saogalemu mai le laina o le faaseʻe - ona o matagi, o le sami i taimi o afa, o galu e oso ai. O le taimi o totoe Vourvoulos o se filemu togalu matafaga leai sun loungers ma faamalu, ae ma se tamai faleaiga.

Kemupia

Kambia Beach o loʻo tu i le itu i saute sisifo o Santorini, i le va o Mesa Pigadia ma Red Beach. E mafai ona e alu i ai i taʻavale - e lelei pe a fai o se SUV, talu ai o le auala i le matafaga e faigata tele. E lua falesa ma se ana matagofie e le mamao mai le matafaga.

O Kemupia e faʻamoemoeina natia mai matagi i le talafatai papa ma ufiufi i maamaʻa tetele. I luga o le faʻaeteetega moega, i lalo o le paolo o faʻalu tetele, e mafai ai ona e lafi mai le motu o tagata tafafao maimoa, ma i totonu o se faleoloa masani a Eleni e mafai ai ona e tofoina meaai faigofie ae manaia.

Faʻaputuga

Baxedes Beach e fetaui lelei mo i latou e mananaʻo e aloese mai le soʻona pisi o matafaga, puʻeina le tele o ata matagofie ma matua fiafia i le siʻosiʻomaga o Santorini ma Eleni. Baxedes, ma lona vaapiapi fasi fasimea, o se palu o le uliuli oneone, tamai maamaʻa ma maʻa tetele, o loʻo tu 3 km mai Oia.

Ulufale i le sami e talafeagai, ae o le loloto amata vave mai le talafatai, ma talu ai o le matagi i matu, maualuga galu siitia, o lea o le matafaga e le fautuaina mo tagata matutua ma aiga ma tamaiti. O mea o totoe e avatua ma le masani ma le le faʻamaoni natura, mautotogi mea uma e tatau ai mo faʻafiafiaga ma le manaia faʻafiafiaga i totonu o le lotoifale faleʻoloa.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Columbus

Koloumbos o se tamai matafaga sefulu minute savali mai Baxedes. O le auala i le nofoaga "lilo" e faʻataʻamilomiloina e maʻa ma vanu o le loloto. I le auala, oe mafai ona vaʻaia se tamai falesa - paʻepaʻe ma se lanumoana pogisa, pei o le tele o isi i Santorini.

I le taimi muamua, o Columbus ma maamaʻa maamaʻa ma se maugamu o loʻo i lalo o le sami na auai i le au le fiafia - o aso nei e malolo uma tagata i luga o le matafaga, ae e tumau pea le le tumu ona o le le faʻaleleia atinae, lea e naʻo le faʻaopoopoina i lona matagofie matagofie.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Paradisos

Paradisos Beach poʻo Paradise Beach o loʻo tu i se auala puʻe mai ia Oia. O le a apili ia i latou o loʻo sailia le filemu ma ua sauni e tuʻuina nisi o penefiti o le malo mo le manuia o lea. I vaitau, o loungers la ma faʻamalu e faʻapipiʻi luga o le talafatai fasi ufiufiina i le uliuli ma efuefu oneone faʻafefiloi ma tamaʻi maʻamaʻa. E papaʻu le sami latalata i le talafatai, ae o maa tetele e faigata ai ona ulu atu i le vai manino. Pei o isi matafaga i Santorini, Paradisos o loʻo siʻosiʻomia e faleʻaiga, fale 'ai ma fale inu.

Faʻafanua Santorini ma matafaga i Lusia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: OIA Trip, Santorini. Simply Magical. (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com