Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Apu tao i le ogaumu, kuka faifaimalie, microwave - o lea laasaga ma lea laasaga fua

Pin
Send
Share
Send

Ou te tuʻuina atu lenei tusitusiga i se ipu e masani tagata uma talu mai lou laiti. O le a ou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona kuka apu tao i le ogaumu, kuka faifaimalie, microwave. O lenei meaai suamalie matagofie e mafai ona 'ai e aunoa ma ni faʻatapulaʻa aua e suamalie ma maloloina.

O apu o ni fualaʻau felanulanuaʻi e faʻaaogaina e sauniuni ai le lelei, maloloina ma maloloina meaʻai: pai, charlottes, chips, sosi ma mea suamalie. O se ipu tatou te kukaina i le fale e itiiti kalori nai lo o se pai poʻo se masi ma aoga le manava ma le tino.

O apu masani e taoina

E te manaʻo e faia se meaai suamalie faigofie, suamalie ma taugofie? Faʻalogo totoʻa i apu tao i le ogaumu. O ia togafitiga vevela e faʻasaoina ai uiga aoga, ma o le faʻatumuina o fualaʻau ma sisi sisi e faʻamalieina ai le tofo ma vaivai.

  • apu 3 pcs
  • suka 2 kulimi. l.
  • sisi sisi 2 kulimi. l.
  • fatu nati 2 kulimi. l.
  • vai 100 ml
  • vine mago poʻo raspberry 10 g

Kaloriia: 89 kcal

Polotini: 1 g

Gaʻo: 0.3 g

Karbohidates: 24 g

  • Fufulu apu ma aveese le autu i se naifi. Faʻaaoga se sipuni ti, aveʻese ni fatu totoe. Oe o le a maua i se faʻanoanoaga ma le lautele o le 3 senitimita.

  • Tunu ma tuʻimomomoina soʻo se pinati Tuʻu le sisi fale i totonu o le pesini, palu ma le tui, faʻasusu ma le suka ma faʻaoso. Faʻaopopo nati fualaʻau ma fualaʻau i le curd mass.

  • A maeʻa palu, e te maua se aulelei tele. Faatumu ia apu na saunia muamua i ai. Tuʻu fualaʻau fualaʻau i se mamanu ma sasaʻa totonu le vai vevela. Lafo i le ogaumu faʻamafanafanaina i 160 tikeri.

  • Siaki mo sauniuni pe a maeʻa le 30 minute. Afai e mafiafia i latou i taimi uma, ae le faigata, aveʻese i latou i fafo. A leai, taofi mo le isi sefulu minute.


Afai e te leʻi faʻafiafiaina i latou e pele ia te oe i lenei mea muamua, ia mautinoa ia e faia. O le 'aiina o mea taumafa suamalie male aisa kulimi vanilla o le a aumaia ai le tele o le fiafia. Ou te fautuaina oe e teuteu le ipu i le kulimi poʻo le kulimi.

Se fua faigofie i se kuka lemu

O le faʻaauauina o le autu o le talanoaga, ou te maitauina o apu tao i se kuka lemu e le maualalo ifo nai lo na kuka i isi auala. A e tatalaina le tapuni o le masini, o le atoa umukuka avanoa e faʻatumuina i se manogi manogi e vave faʻaputuputu tagata o le fale i le umukuka.

Vaega:

  • Apu - 6 pcs.
  • Meli - 3 kulimi. sipuni
  • Kanamoni - 0.3 tsp.
  • Vanila suka.
  • Kulimi sasaina.

Faʻafefea ona kuka:

  1. Fufulu fua ma tipi le autu i se naifi. Faʻaaoga se tamai sipuni, fai se faʻanoanoaga taʻitasi. O le puipui mafiafia e le fuafuaina ma ua fuafuaina i le aofaʻi o le faʻatumuina. Faʻamau le pito i luga i se tui ina neʻi pa le paʻu i le taimi o le taoina.
  2. Faʻatasia le vanilla suka ma le kinamoni, faʻagaeʻe ma faʻaopopo i le sua o le meli. Faʻatumu fagu i le faʻatumuina faʻatumuina ma tuu i le multicooker pusa. Ae le i oʻo i lena, e le afaina le gaʻo o le pito i lalo o le koneteina i le pata.
  3. A maeʻa ona faʻagaoioia le faiga tao, tao mo le tolusefulu minute. A iai ni au fualaʻau faigata e te mafaia, faʻaopopo le taimi ile kuata o le itula.
  4. Vavae i totonu o pesini ma luga ma se tamaʻi maupuʻepu o le kulimi kulimi poʻo se sipuni aisa kulimi. A maeʻa tao, o le karameri o le a tumau i le pesini. Liligi meaai suamalie ia te ia.

Na tatau ona ou faia lenei ipu mai ituaiga eseese o apu, ae o le sili ona ofi: Smith, Antonovka, Ranet. E tofu uma ma se tofo oona, aano tino ma paʻu malosi.

Faʻafefea ona taoina apu i le microwave

E saunia le meaai suamalie i ni nai minute, ma e le aoga le faʻamamaina o le ogaumu mo ni nai apu. O le tofo e faʻamoemoeina pe o le fualaʻau e oona pe suamalie.

Oe o le a manaʻomia loloto ipu, ona o le tele o sua e faʻasaʻoloto i le taimi o taoina. Ou te fautuaina le faʻaaogaina o se ipu keramika poʻo ni ipu tioata, ae e aoga foi se koneteina palasitika. Ole mea taua e le liusuavai ile microwave.

Vaega:

  • Apu - 4 pcs.
  • Meli - 4 kulimi. sipuni

Sauniuniga:

  1. Oti le fualaʻau i le afa, aveʻese ia au faʻatasi ma le fatu ma fatu. Faia se faʻanoanoaga i totonu o tina uma faʻaaoga se sipuni sipuni. Tuʻu i totonu o se ipu o le a e taoina i totonu.
  2. Tuʻu ni meli i vaieli taʻitasi, lea e mafai ona suia i le siamu. Fafasi ma le kinamoni luga ma microwave. A iai se pulou faʻapitoa, ufiufi le suia.
  3. O le umi o le taoina e fuafua i le malosiaga o mea faigaluega i totonu o le fale, le mamafa ma le maaa o apu.
  4. E i ai laʻu 800 watt microwave o loʻo ia te aʻu ma o le taoina lapoʻa e sili atu ma le 8 minute. Faʻamoemoeina i le malosiʻaga o mea faigaluega, o le taimi e kuka ai e faʻaopopo pe paʻu foʻi.

Auauna sauni apu i le laulau i se sili malu foliga fomu. Ae e oʻo lava i se meaai suamalie malulu o le a faʻafiafiaina oe i se manaia tofo. Faʻafetai i lenei gaioiga, o fualaʻau taofiofia latou amataga foliga.

Le aoga ma le afaina o apu tao

O apu vela o se ipu ma se mea tulaga ese e aoga tele i le tino. Ae o nisi fomaʻi e masalosalo i le aoga o aafiaga ma fai mai latou e leaga. Ou te manatu o nei tagata o loʻo taumafai e taʻutaʻua i le fesoasoani o finauga sese, talu ai o le delicacy ua salalau ma e leʻi i ai lava se faʻafitauli e tasi ma lona faʻaaogaina.

Pau lava le tuusaunoa ua manatu o se faʻatau oloa e faʻatau atu pe a maeʻa togafitiga vevela ma vailaʻau. O le iʻuga, ua mou ese atu mea aoga, ae tuʻu ai se paluga e aofia ai le fructose, suavai ma le lapisi.

O se faʻaiuga o le vevela, o fualaʻau ua le maua a latou meatotino aoga, ae o le leiloa o le paʻu o loʻo maualalo tele. E oʻo lava i apu mago ma vela e faʻatumauina mea aoga. E tusa ai ma vailaʻau, o se tala ese lena. E afaina ai le numera o vaega taua le lelei.

Foliga aoga

  • Tele meaʻai e aofia ai apu tao tao. O le oloa fesoasoani e faʻaitiitia le mamafa ma faʻaleleia le soifua maloloina.
  • Aai i ni apu e tolu tao i le aso faʻatasi ai ma le lua ipu vai o le apu, faʻaavanoa le tino i aso uma, o vitamini B, G ma le E, folic acid.
  • O faʻamanuiaga e faʻamoemoe i le eseesega. I maualalo acidity, o ituaiga oona e fautuaina, ma i maualuga acid, suamalie.
  • O fualaʻau na pasi i totonu o le grater e sili atu ona mitiia ma e le fautuaina foi e aveʻese le paʻu. O se oa taua o aoga vaega e faʻaleleia ai le soifua maloloina. Ou te fautuaina le tuʻufaʻatasia o meaai suamalie ma sua ma fualaʻau fou.
  • O le paʻu o loʻo iai le tele o le fiber e le mafai ona tuiina, e fesoasoani e aveʻese ai le cholesterol mai le toto. O loʻo iai foʻi ma alava soluble e faʻamama ai le ate.

Ata vitio

Apple diet o loʻo mauaina le lauiloa, faʻamamaina lelei gaʻo. Ae o le faʻaaogaina soo o fualaʻau fualaʻau e le afaina ai le tino. Latou i ai le tele o gaʻo alava, lea e mafua ai le faʻateleina o le colitis ma mafua ai i faʻaletonu o le digestive system. O le mea lea, o le ipu ua faʻafitauli mo tagata ma gastritis po papala.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: KUKA robot fabricates timber component (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com