Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona fufulu vali mai lavalava i le fale

Pin
Send
Share
Send

Afai e i ai se mea ua tupu ma ua aliali mai se pisia paʻu i lau mea e te fiafia i ai poʻo le mea fou, aua le faʻavaivai. E le aoga le tiaʻi pe lafo i le pusa tuai, e sili le aʻoaʻo pe faʻafefea ona fufulu vali mai lavalava i le fale.

E le manaʻomia le galue o se atavali pe fai ni lipea i totonu o le fale mo se vali vali e aliali mai luga o lavalava. Faʻavaʻa vali puipui i faitotoʻa, nofoa i sikuea ma i nofoaga o pasi, e leʻi faʻaleaogaina pa i paka o le taulaga.

Faʻaleleia tagata ma faʻatauina fofo o le a fesoasoani i le ausiaina o le sini. Ae e te leʻi iloiloina le faigata o le latou faʻaaoga, faʻalogo i ni nai fesoasoani e maua ai le sili ona lelei taunuʻuga, ma ia puipuia le tumau ai le faʻaleagaina o ou lavalava.

  • Aua le faʻatali mo le vali e mago atoa. O le televave o le pisia o stains, o le sili atu le avanoa o le faʻamaeʻaina ma le manuia o lavalava laveaʻi misiona.
  • Ae le i amataina le faʻagaioiga, ia mautinoa e filifili le ituaiga o vali, aua o pisia mai le suauʻu, acrylic ma le vai-faʻavae vali ua aveʻese i auala eseese.
  • Aveese le pisia i le liliu i fafo o le mea lanu i totonu. O lenei metotia faigofie faʻaititia ai le avanoa o le leaga i le lanu po o foliga mai o le ie.
  • A tagofia le faʻaleagaina, tuʻu se pepa pepa solo poʻo se fasi ie mamā i lalo o le ie. O lanu e faʻasolosolo ona faʻaliliu atu i le substrate, lea o le a faʻafaigofieina ai le galuega ma faʻavave ai le faʻagaioiga.
  • Aveese le pisia mai pito e agai i le ogatotonu e puipuia ai le vali mai le palapala.

O le sauniuniga muamua mo le taua faasaga i vali vali ua maeʻa, ua oʻo mai le taimi e faʻamasani ai i taimi-tofotofoina mea faigaluega o le a avea ma se faigata malosiʻaga i le ausiaina o se faʻamoemoe taua. O loʻo matou talanoa e uiga i le toe faʻafoʻi mai o se mea eleelea i lona amataga mai.

Auala mo le faʻamamaina o vali tuai o suauʻu mai lavalava

Afai e te mauaina se paʻu vali suauʻu i luga o ou lavalava, aua le faʻatuai, pei o le kesi. I le amataina ona faʻataʻitaʻia le filogia i le taimi nei, o le a e matua faʻateleina ai ou avanoa e maua ai se iʻuga lelei.

  1. Afai e fou le pisia, o le fasimoli tagamea o le a fesoasoani e aveese le pisia. Fufulu le vaega pisia i sina mafanafana o le vai, ona fufulu faʻaselau.
  2. E mafai foi ona e aveʻesea se pisia fou ma le pata. Ufiufi le pisia i se mafiafia o le suauʻu, faʻatali ia le itiiti ifo ma le itula, ona solo ese lea o le pisia i se ie luluina i le amonia. E totoe e fufulu ou lavalava e faʻaaoga ai le pauta.
  3. O se fesoasoani i le taua faasaga i suauʻu pisia o le amonia, turpentine, mama kesi poʻo le karasini. Tuʻu se fasi gaosi poʻo se mea i lalo o le pisia ma togafiti le pisia i se lapisi vavae ua faʻasusu i le mea e mafai ona suia. Faʻaaoga le vailaʻau poʻo le amonia e aveʻese ai gaʻoa gaʻoa.
  4. O solvent e pei o le White Spirit o loʻo faʻaalia ai ni iʻuga lelei i le taua faʻasaga i le valiina o le suauʻu. Faʻaoga se paluga faʻasusu i le mea e faʻafefeteina i le pisia mo le afa itula, ona sulu lemu lea o le pisia ma fufulu lavalava i le vai fasimoli.
  5. Ina ia saunia leisi oloa, oe o le a manaʻomia papaʻe papaʻe ma kesi. Faafefiloi ia mea ua faailoa mai i le aofaʻi tutusa seʻia sologa lelei. Faʻapipiʻi le mea faʻapipiʻi i le pisia ma tuʻu mo le afa itula. A uma ona faʻaola le kesi, ona fufulu ese lea o le ie.
  6. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i lavalava e faia i mea maaleale, o le glycerin o le a sau e laveaʻi. Faʻasusu se fasi ie paʻepaʻe i le vai taele vevela ma togafiti le palapala. Sosoo ai, e pule lava i le tagamea.

Vitio fesoasoani

Ae le i faʻaaogaina, ia mautinoa e suʻesuʻe le oloa filifilia i luga o se le maitauina vaega o le oloa. A lelei mea uma ma foliga mai ua saogalemu le tagata faʻamama filifilia, faʻaauau.

Faʻafefea ona faʻamamaina le vali acrylic mago

O vali-vai e mafai ona soli i le vai e faʻaaoga tele i le galuega e faʻaleleia ma fausia ai. Faatasi ai ma i latou o acrylic vali. Ma talu ai o lenei teuteuga teuteu ua faʻamamaina i le vai, e faigofie atu ona feagai ma faʻailoga nai lo le tulaga muamua.

  • Faʻalu se pulupulu, fasi fasi, poʻo se solo solo i le 'ava malosi, toe aveʻese le fao, poʻo le antiseptic faʻavae i le' ava malosi. Fufulu maeʻa le vaega ua faaleagaina.
  • E taua tele le sikaleti o le 'ava i totonu o alava ma maua ai se faʻavaivaia aafiaga o le vali. Fufulu lemu i se lapisi vavae. Fautuaina e solo ese le palapala, aua le paluina, a leai o le a tupu le pisia.
  • Ave se solo fou ma toe fai le gaioiga. Faʻaauau seʻi vagana ua vaʻaia faʻailoga acrylic.
  • Fufulu lavalava i le pauta vai ma mago. A maeʻa ona faʻamago, vaʻaia ma le totoʻa le vaega sa i ai le faʻaleagaina. Afai o le faʻafitauli e leʻo maeʻaeʻa atoa i le taimi muamua, toe fai le faʻasologa mai le amataga.

Afai e te amataina le gaioiga o le aveʻesega o vali vali acrylic i se taimi faʻatulagaina, o le avanoa e toe faʻafoʻi ai le mea i lona amataga foliga mai o le a maualuga. Peitai, e oʻo lava i tulaga o mea tuai, e le tatau ona e le fiafia. Vodka, vineka, kesi poʻo le suavai taofi o le a fesoasoani e maua ai le lima i luga o latou.

Faʻamamaina o le vai-faʻavae vali

O teuteuga i totonu o se tulaga faigata i le faiga o galuega e manaʻomia ai le taugata. Tele o tagata e faia a latou lava faʻaleleia e sefe ai tupe ma faʻaali ai a latou taleni. Ma e tusa lava poʻo le a le poto masani, stains mai le vai-faʻavae vali faʻaaogaina i le faʻamaeʻaina mautinoa le aliali mai luga o lavalava. Faʻafefea mafai ona aveʻesea na faʻafitauli?

A o le i aveʻesea, e taua le fuafuaina o le tuʻufaʻatasiga o le teuteuina teuteu. Afai o le faʻavae o le PVA, o se omomi omomi i le fasimoli vai o le a fesoasoani e aveʻese le pisia. O isi taimi o le masani fufuluina e lava e maua ai le faʻaiuga.

A o le vali vai-faʻavae acrylic, e tetee i le vai ma vailaʻau. Ona oʻo mai ai lea o gaioiga faʻagaioia i le laveaʻi ma le faʻasasaʻo. O le ituaiga o faʻalanuina ie faavae faavae foi taua se taua matafaioi. Filifili le oloa ma le metotia o le pisia aveʻese faʻavae i luga o le mea o le ofu.

  1. Ie mafiafia... O le mea o loʻo faʻamatalaina e le teteʻe maualuga i le abrasion. Soʻo se vailaʻau oona e talafeagai mo le aveʻeseina o le pisia, a le o le acetone poʻo le agaga paʻepaʻe. Pau lava le mea o totoe o le fufuluina o le mea.
  2. Ie mama e aunoa ma le gaosia eleelea... O le faʻaiuga sili ona lelei o loʻo faʻaalia e ala i le soloina o masini e ala i le penisini poʻo se vailaʻau e mafai ai ona totogi. I le taimi o le gaioiga, ia mautinoa ia tuu se ie ie ie pepa i lalo o le ie, ona fufuluina lea o le oloa.
  3. Mea gaosi... O solvents e le talafeagai mo le faʻamamaina o lavalava e faia i mea gaosia, talu ai o latou aʻafiaga i le tuʻufaʻatasia o ie e leaga. Suauʻu Sunflower o le a fesoasoani e aveese faʻailoga o le vai-faʻavae vali. Faʻasusu i le suauʻu ma solo ese le palapala. O le gaioiga e faʻalavelave ma faʻaalu ai le taimi, talu ai ona o le vali e alu ese ma le faigata.

O metotia ua taua i luga e lelei i le tulaga o le palapala fou. Ina ia aveʻese faʻamaʻi-o foliga o vali vali a le PVA, faʻamalulu lemu le pisia e faʻamalulu ai le vaega mago, ona olo lea ma se palasi ma fufulu

Faʻafefea ona fufulu vali mai jeans ma ofuvae

Jeans ma ofuvae o ofu lalelei e masani ona mafanafana ma lagolelei. Faʻafetai i mea o le gaosiga faʻaalia e le anagata ma le malosi, o lavalava aitema o loʻo taofia ai latou uluaʻi uiga lelei e oʻo lava i laei masani.

E tatau ona maitauina o jeans e faigofie lava ona fufulu. Latou te mulumulu lelei ma e leʻo manaʻomia ni vailaʻau fufulu. Ma e matua leaga lava pe a oʻo mai se faʻailoga o le vali i luga o ofuvae poʻo ofuvae, aemaise lava i le tulaga o mea fou.

O le acetone, manifinifi, poʻo le karasini e talafeagai mo le aveʻesea o vali mai jeans ma ofuvae. Ua lava le faʻasusu o se ie mamā i le suavai ma faʻatautaia lelei le palapala. O le vaega mulimuli o le mulumulu.

Afai e naʻo pau lava le mea e faʻamama ai lisi e aveʻese ai le vali, soʻo se vailaʻau e fetaui mo le fufuluina. O nisi faletua e faʻaaoga le fasimoli, o isi e faʻaaoga pauta ma vailaʻau faʻaopopo. E lelei auala uma.

Mea i vitio

Aoteleina. E tele auala e faʻamama ai. A filifilia se tasi poʻo se isi filifiliga, ia faʻataʻitaʻia e le ituaiga o vali ma meafaitino. Manatua, maaleale mea e pei o lelei synthetics, fulufulu mamoe, rayon ma siliki manaʻomia le matua faʻaeteete. Mo lo latou faʻamamaina, o mea e le faʻaoso malosi e fetaui lelei - glycerin, ammonia, fasimoli.

Afai o le aveese auala i le fale faʻaiʻu i le le manuia, ave lavalava i le mago fufulu mama. O mea faigaluega faʻapitoa e tuʻufaʻatasia ma mea malosi faʻatosina ma poto masani o le a fesoasoani i le foʻia o le faʻafitauli.

Faʻaitete, tausi lelei mea, ma o faʻafitauli e le mafai ona faʻaleagaina ai lou lagona. Ia maua se laki!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Samoan - Faliu le la. Ie Lavalava (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com