Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili se ofu o le Tausaga Fou ma ofu teuga

Pin
Send
Share
Send

O teine ​​amata a latou sauniuniga ao leʻi taitai oo i le Tausaga Fou. Latou te vaʻavaʻaia vaʻavaʻai faleʻoloa, filifili meaalofa ma ofu o le Tausaga Fou, ma fuafua mea e ofo ai. O le a le teine ​​e le miti o foliga matagofie i se tausamiga fiafia?

Tamaʻitaʻi tausamiga fiafia e tatau ona faʻatusatusa i le faʻailoga o le Tausaga Fou.

  1. O le filifiliga lelei o se ofu i kulimi, lanumoana, raspberry, auro poʻo le paʻepaʻe. O le mea taua o le filifili lea o se mea susulu pe faʻasolo.
  2. O ofu e ofi i soʻo se uumi, sitaili, sitaili. A faʻapea o oe o se tagata aulelei ma paee, foliga saoloto e fai ou ofu i se ofu faʻamamafa. Lagona le saoloto e tatala tauʻau ma puʻupuʻu umi.
  3. Lelei tele mo teineiti puʻupuʻu ma le averesi fausiaina - ofu ma se fulufulu ofu ma se ofuvae masani.
  4. Afai o oe o se tagata mautinoa ma susulu tagata, faʻalogo i ofu o le Tausaga Fou e faia i le iila paʻu.
  5. O se ofu e tuʻufaʻatasia ie matte ma iila mea e foliga ofoofogia. Tau lava ina e manatua, afai e i ai le tele o susulu i luga o lavalava, o le numera o mea faʻaaoga e laititi. A leai, o le a le avea oe ma masiofo o le pati, ae o se moni Kerisimasi laau.

O ofu eseese o le Tausaga Fou e talafeagai mo le faʻamanatuina o le Tausaga Fou. Lea filifiliga e ave ai le faʻamuamua faʻalagolago i le fuainumera, oe lava tofo ma mea tautupe gafatia.

Filifilia o le taumatau o le Tausaga Fou ofu mo se fafine

Seʻia oʻo mai le taimi, e le faʻatau e fafine ni ofu fou. Pe a teuteuina Kerisimasi laau aliali mai i faʻamalama o tamaʻi fale, ua amata ona latou iloa e leai ni o latou ofu faʻaʻaulia. O lenei auala e le saʻo atoatoa. E pei o le amataga o le taumalulu, tele faleoloa amata faʻatau atu ofu o le Tausaga Fou. O le mea lea, o le suʻesuʻega o le ofa ma le filifiliga o se laʻei fiafia e mafai ona faia muamua.

Ole Tausaga Fou ole Eva ose mea taua na tupu ile olaga ole tamaʻitaʻi. Na te manaʻo e le mafai ona teteʻeina i le faia o se ofu matagofie o le afiafi. I le taimi e tasi, Tausaga Fou o le taimi e mafai ai ona faʻaali ou mafaufauga i le maualuga.

  1. O se ofu uumi masani ma se loloto neckline o le a ofi tamaitai umi ma se aulelei foliga. E tusa ai ma stylists, e sili atu le aua le ofuina o asoa. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e taulaʻi atu i tauʻau ma ua. Fusipau ma fusi e ono maua.
  2. O se fafine e matagofie ma paee vae e tatau ona faʻalogo i se ofu pupuu i le efuefu, beige poʻo le paʻepaʻe.
  3. Afai e te manaʻo e faia se foliga le masani ai, filifili mo ofu o le Tausaga Fou ma se asymmetrical tipi. O lenei ofu e talafeagai mo fafine uma, tusa lava poʻo le a le matua ma foliga. Oe mafai ona faʻatau se ofu i le tasi fusi ma eseʻese uumi o itu o le pito ofu.
  4. Filifili le aofaʻi laʻititi o mea faʻaaoga. Lava teuteuga faʻaeteete, se tamai ato, fusipaʻu ma tautaliga.

Faʻafetaui ofu ma seevae lelei e faʻamaeʻa ai foliga. O laʻei o le Tausaga Fou e fetaui lelei ma mea maualuluga-mulivae.

Laʻei Kerisimasi faʻaonomea mo teine

O loʻo tau mafaufau tina pe faʻafefea ona filifili ofu o le Tausaga Fou mo teine. O se ofu fiafia e tatau ona matagofie, manaia ma faʻataulaitu. E te manaʻo i lou afafine e avea ma purinisese moni i le pati?

Mauaina o se laei Fou Tausaga Fou e le o se faafitauli. Naʻo le fesili ile pepe poʻo le a le ata e sili ona ia fiafia iai. E mautinoa lava, e manaʻo o ia e avea ma faʻataulaitu, agelu, faʻataulaitu poʻo se purinisese. O isi taimi e manaʻo ai se teine ​​e avea ma tagata gnome poʻo se faomea. Ona tatau lea ona e filifilia se ofu mai se faʻasologa o teuga mo tama.

Ofu o tamaiti

Seʻi tatou mafaufau o le afafine manao e avea ma tupu. A filifilia se laʻei o le Tausaga Fou, ia amanaʻia aga masani fou i faiga a le lalolagi, lea e faʻatonutonu tulafono.

  1. O le sili ona faʻalelei foliga i tamaiti o se ofu e fai ma se ofu fulufulu ma se faʻatusatusaga pe faʻafaigofie ofu.
  2. Mea teuteuina i le lurex poʻo le ilaila. Satin ofu mananaia e talafeagai.
  3. Fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o magenta, violet ma cyan shade.

Laʻei a Tamaiti

Faatasi ai ma teineiti, e manino. Faʻafefea talavou? Teenage Tausaga Fou laʻei o se vavalalata faʻamatalaga. E le o toe avea nei ma tamaʻitaʻi, ae le o se tagata matua.

  1. Mo se teineititi talavou, o se fofo matagofie o se ofu o se malu paolo, faʻamamafaina talavou ma agamalu. E mafai ona e filifilia ma le saogalemu se kulimi, paʻepaʻe pe piniki ofu.
  2. O mea e malamalama ma tafe. Faʻatau se satin, chiffon, poʻo se silika ofu ma le embroidery poʻo le lace.
  3. E le fiafia talavou e taʻua o tamaiti. Tuʻu le avanoa i le teine ​​e lagona ai pei o se tagata matua i le aso malolo. Faʻatau se ofu ma le matala i tua poʻo se loloto vavae o le a fesoasoani. O sea ofu o le a faʻamamafaina ai le mama aʻiaʻi.

I faleʻoloa, o ofu o le Tausaga Fou mo teine ​​o loʻo faʻaalia i se lautele lautele. Tusa lava poʻo a ni ofu, ia manatua o seevae, mea faʻaaoga ma laulu o le Tausaga Fou e tatau ona faʻaatoaina ai. A o faia se ata fou o se afafine, ia taialaina e ona manaʻoga. Naʻo lea ole a suia le Eva ile Tausaga Fou ile vavega moni.

Faʻafefea ona suʻi se ofu o le Tausaga Fou mo lau tama lava oe

E sili atu ona faigofie le faʻatau o ofu o tamaiti mo le Tausaga Fou i le faleoloa. Ae ui i lea, o le tamaititi o le a togafitia se laʻei lima faiga ese. Le a se mea tatou te fai atu ai e uiga i le fiafia o le foafoaina galuega ma tina o le a maua mai.

Afai e te faia se ofu o tamaiti ma ou lava lima, filifili se faʻiry-tale character, saunia mea, onosaʻi.

Eseese mea e aoga mo le gaosiaina: lipine pupula, tinsel, pepa lanu, kelu, vali. E mafai ona e faʻaaogaina totini, ofu mafanafana, mitiafu ma isi mea o lavalava o se faʻavae.

  1. "Clown". Ina ia faia se toniga, oe o le a manaʻomia se susulu ofutino ma ofuvae ofuvae. Teuteu nei aitema i ni pupula susulu ma logo. Fai se pulou mai se pepa ma teuteuina i se faʻafiafiaga. Paʻu alafau ma isu i lipstick.
  2. "Cinderella". Faʻaofuina se pulou uliuli ma se talieleele i luga o le ofu. Fai se pulou i lou ulu mai se fasi pepa malo o loʻo ufiufi i le pepa mumu.
  3. "Cowboy". O le faʻavae o le suti o se mitiafu ofutino ma ofuvae masani. Faʻaopopo se sulu, pulou, seevae ma ofu. Faʻapipiʻi se faʻamau fusi i lou fusi.
  4. "Pirate". Ave ofuvae uliuli ma se mitiafu lanu malamalama. Fai se pulou uliuli moa ma se fusi mata i le pepa. Nonoa se fusi lautele ma faapipii i tua se naifi palasitika.
  5. "Chamomile". O le suti o le a manaʻomia tights lanumeamata ma se samasama tank luga. Faʻamaonia petala pepa papaʻe i lou fusipau.
  6. "Naita". O le faʻavae o se suti faaseʻe, sili atu tasi-lanu. Lafo atu i ona luga se ofu mumu. Fausia se pulou, pelu ma talita mai pepa malo ma valivali i vali siliva.
  7. "Musketeer". Oe o le a manaʻomia se leotard ma se uliuli ofu. O se kola openwork e faigofie ona faia mai pepa. Faʻaopopo se pulou teuteuina i fulufulu ma totinilima.
  8. "Red Riding Hood". Teuteuina se lautele ofu mafanafana ma tele-lanu lipine, o se talieleele ma se lane ma se vali. Faamau fusi i luga o lima o se paʻepaʻe paepae, teuteu seevae ma aufana. O le pulou o le mumu mumu taumafanafana pulou. E te manaʻomia foʻi se ato laʻititi.
  9. "Kite". O le faʻavae o soʻo se ofu. Tui ie felanulanuaʻi i le tuupao ma lima. Faʻatumu le toniga ma lopa, tautaliga lapoʻa, pulupulu lanu, taulima.
  10. "Puss in Boots". O se suti o le a manaʻomia ai se ofutino paʻepaʻe, seevae, ofuvae ma se ofu mafanafana. Suʻi taliga i le pulou, ma le siusiu i ofuvae. Fai elemene mai le fulufulu.

Laʻei o le Tausaga Fou mo tagata matutua

E leʻo faʻamanatuina e aiga uma le Tausaga Fou ile tulaga masani, ma le teuteuina o le Kerisimasi, o le lisi o mea o le Tausaga Fou ma le anoanoaʻi o malo. O nisi e faʻatulagaina ni laʻei o laumei o le Tausaga Fou.

O le aoga taua o se mea na tupu o le aso malolo avea manaia. O laʻei o le Tausaga Fou e taua tele i lenei.

Ou te ofaina ni filifiliga se 10 mo teuga o tagata matutua o le Tausaga Fou, lea e mafai ona faia i le fale e faʻaaoga ai mea avanoa.

  1. "Le Snow Queen". Ina ia faia se toniga, oe o le a manaʻomia se fluffy ofu, se faʻamaneta wand, tinamatua crinoline ma se ufimata. Mo tamaiti e vaʻai i le vavega, sasaʻa ni confetti ma iila i totonu o se tamaʻi ato tupe. O le a latou maua mai ono i le taimi o le foafoaga o vavega.
  2. "Humanoid". E faʻavae i luga ole suti paʻu masani e faʻaaoga e tagata eseese. A uma ona fai se suti, faʻapipiʻi se antenna mai le leitio tuai i lou ulu. Teuteu le foliga i tinsel ma flippers.
  3. "Tina". E manaʻomia se fesoasoani. E tatau ona ia afifi lou tino i pepa faletaele. Tuʻu laʻau laiti i le gutu ma mata. Tuʻu laiti siusi pepa i lea taimi ma lea taimi. O lenei mea o le a talitonuina ai lavalava.
  4. "Agelu". Oti ese apaau mai le pepa malo. Faapipii fulu i le mea faigaluega. Saili se nofoa faleuila o le a avea ma kitara. Faʻamau i se paʻepaʻe papaʻe, faapipii apaʻau i ai ma faʻamau se pupula mai se palasitika ipu i lou ulu.
  5. "Elefane". Lelei tele mo soona mamafa. Faʻaofuina fufusi, toso se kesi ufimata i luga o lou ulu. Teuteu le toniga iila poʻo le tinsel.
  6. "Butterfly". Oe o le a manaʻomia se atamai ofutino, uliuli ofu mafanafana, se pito ofu ma seevae. Tuu le mama i luga o lou ulu ma uaea antennae faapipii i ai. Fai apaʻau mai ie, vali ma vali ma faʻapipiʻi i lavalava.
  7. "Moli auala". Faʻamau i leggings lanumeamata, o se mitiafu samasama, ma se pulou mumu. Mo nisi aafiaga, ufiufi foliga ma se vaega o vali mumu.
  8. "Povi". O le toniga e faʻavae i luga o leggings uliuli ma se laumei uliuli. Tusi ni fasi papaʻe i luga o lavalava. Fai le siʻusiʻu mai se fusipaʻu masani. Faʻapipiʻi se totini lima faʻafomaʻi e faʻafuaseʻi. Aumai nifo i le faleʻoloa.
  9. "Tamaititi". O se napekini tele e manaʻomia e fausia ai nei suti a aliʻi. Faʻatau atu i soʻo se fale talavai. O seevae tosotoso lapoʻa e pei o seevae o le a le faʻalavelave. Faʻaopopo se pacifier ma se pulou i nei aitema e lua.
  10. "Malinka". Faʻaaoga faʻalua mea faʻapipii e fai ai se lapoʻa mai le paluni mumu. O lenei cocoon o le a avea ma tino o le fua. Tuu se lanumeamata beret luga o lou ulu. E vave ona aveʻese le suti i se tui.

O nisi aitia atonu e matua ogaoga, ae o ofu taʻitasi o le a siitia agaga o malo i le maualuga maualuga.

Faʻafefea ona faʻamanatuina le Tausaga Fou o Mamoe?

O se ofu fiafia e taua tele. Seʻi o tatou talanoaina ofu e sili ona lelei mo le tausaga o Mamoe.

O le malulu lanu o le Wood Sheep ua taʻu mai ai na mafai ona ia faʻatoʻilaloina lona natura sousou. O le tamai mamoe o le a le capricious ma pusi. I se isi itu, o le a aumaia le fealofani ma le toafilemu i le fale.

E tatau ona tatou faʻaalia i se faiga faigata, ua tatou sauni mo se olaga fuatiaina ma toʻafilemu.

Lanu fusi o alaleo

  1. Mafaufau i le lanu lanu. Sili atu e filifili ofu lanu moana, lanumeamata, samasama ma enaena. Tuʻu mumu, o se faʻasoesa faʻailoga o le tausaga.
  2. O se filifiliga lelei mo le fonotaga 2015 o lanu, agamalu, fiafia ma toʻafilemu ofu. O laʻei e mafai ona fesoʻotaʻi ma matagofie laufanua, aloalo auro ma lautele sami.
  3. O le a aumaia e le mamoe sina matamuli, agaalofa, filemu ma le paie. Fausiaina o se ata e le faigofie, ae moni. Oe le tatau ona popole e uiga i le sitaili, o le autu mea o lanu.
  4. O se ofu afiafi, ofutino, tamai ofu o le a faia. Taumafai e fai se foliga tauagafau ma faʻafaigofie.
  5. O mea ma mea teuteu e tatau ona faʻatumuina le foliga. O le faʻailoga o le tausaga e tatau ona vaʻaia e te mauaina le manatu masani. Fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o siliva ma auro teuteuga.

Leai faia se saʻo manaʻoga mo lavalava o le Tausaga Fou. O le mea autu o se pupula, faʻalelei ma sologa lelei foliga.

O a mea e ofuina mo le Mamoe o le Tausaga Fou

Talu ai o le Wood Sheep o se foafoaga foafoaina, lagona saoloto e faataitai.

  1. Filifili outfits e tuʻu faʻatasi emerald ma lanumoana paolo. O le iʻuga o le aquamarine. Mo se foliga fiafia, faʻaaoga teuteu matagofie.
  2. I le faiga o pastel ma oneone oneone, e fetaui lelei ma mea faʻaaoga ma teuteuga e faia i laʻau masani.
  3. O se sikafu malamalama ma matala o le a faʻaopoopoina le ofu fiafia.
  4. O lauulu o le Tausaga Fou e tatau ona uaʻi faapitoa iai. O le Wood Sheep e filifilia ni kulupu ma faʻamau e faʻaaoga ai ituaiga uma o lipine ma faʻataulaʻi.
  5. Toe faalelei. Talu ai o Mamoe o se fagafao, filifili se malu malu o teuteuga.

Ofu mo le Mamoe o le Tausaga Fou i faʻailoga a le zodiac

  1. Aries - alu i le Po o le Tausaga Fou i se laʻei samasama poʻo le turquoise. E sili le aua le faia tautaliga. Lenei o le a faʻaalia ai le faʻauo ma le lotomaualalo i Mamoe.
  2. Taurus - filifili mo ofu lanu. Teuteu ou tamatamailima i mama i maʻa lanu meamata poʻo le lanumoana.
  3. Gemini - filifili se ofu e lua-leo. O le lanu autu o le lanumoana. O le paolo lona lua o le tofo. Taofi ou ofuvae ma ofu mafanafana mo le isi Tausaga Fou.
  4. O kanesa o ofu e tofo i ai. O loʻo moomoo le Mamoe ia aua neʻi inu tele le 'ava malosi i le Cancers i le New Year's Eve.
  5. Leo - faagalo le tupu. Fai laʻei malamalama lanumeamata ma lanumeamata e fetaui lelei ma maamaʻa asosi i luga o mea teuteu.
  6. Virgo - Mamoe leai ni fautuaga. Naʻo le ua o le ua.
  7. Libra - toniga kanivale. O fafine e tilotilo i ofu uumi, o tama e vaʻai i pepe.
  8. Akarava o se ofu o se malu malu. Teuteuga tele. Teine e teuteuina o latou lauulu.
  9. Sagittarius - ofu lanumoana ma isi lanu o le lanumoana. E leai ni mea teuteu e manaʻomia. E mafai ona e alo ese mai i foliga le atoatoa.
  10. Capricorn - faʻamamafa le aulelei ma se ofu malosi.
  11. Aquarians o ofu o malu malu paolo. Fai vali ma teuga o lauulu faʻamaeʻaina foliga.
  12. Pisces - Fautuaina e Mamoe ofuina se ofu lanu meamata. Soʻo se teuteuga o le a faia.

I luga o lenei tusi, ua ou faʻaumaina le tala e uiga i le filifilia o se ofu fou o le Tausaga Fou. Ua ou mafaufau loloto i le mataupu i le lautele e mafai ai ma tuʻuina atu ia te oe le tele o mea aoga pe a mafai.

Ou te matua faʻamoemoe o laʻu fautuaga ma fautuaga o le a faʻatelevaveina ma faʻafaigofie le sauniuniga mo le Tausaga Fou. O lona iʻuga, o le a tele sou taimi e fai ai au meataulima o le Kerisimasi, teuteu lou fale ma sauni meaʻai. Seia leisi taimi!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FAAMANUIAGA O LE ASO O TINA MAI LE MALO O SAMOA 8 Me 2020 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com