Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻamatalaga ma ata o ituaiga o violets o le faʻatoʻaga Lebetskaya: "Whipped cream", "Carousel", "Giselle" ma isi ituaiga

Pin
Send
Share
Send

O se fugalaʻau matagofie ua liliu atu ina ia mafai ona taʻalo i lalo o togafiti faʻataulaitu a le aufaifaʻatoʻaga i le tele o ituaiga o paolo. O se tasi o nei fafine faʻataulaitu ma faʻataulaitu e nonofo i le taulaga o Vinnitsa.

Na ia fatuina le tele o ituaiga matagofie. Muamua sa o se mea fiafia faʻamalieina, ae i le aluga o taimi sa avea ma se mataupu o le olaga.

Violets Lebetskaya eo mai ma le nauna nauna i le igoa. I le taimi nei, e tusa ma le 400 ituaiga i lana lisi. O tausaga uma na te faia fou fugalaʻau miti.

O ituaiga taʻutaʻua sili ona lauiloa o le faʻatoʻaga Lebetskaya

O ituaiga sili ona lauiloa o:

  1. Fuchsia Lace.
  2. Magenta
  3. Matagofie Creole.
  4. Yesenia
  5. Kupava.
  6. Chateau Brion.
  7. Origami.

O le a e aʻoaʻoina i ni auiliiliga mananaia e uiga i ituaiga vaioleti taʻua o le "Isadora", fausia e Elena Lebetskaya i lenei tusitusiga, ma faitau e uiga i le Vaioleti Horseman "iinei.

Faʻamatalaga ma le ata

"Kulimi sasaina"


O se lanumoana paʻe lua fugalaʻau ma se manifinifi mumu-lanu piniki fugalaʻau i tua atu o le contour tupu i totonu o se faʻaputuga i se mama laititi rosette. O laulaʻau e malu ma milo, o se toniga lanu ma le mumu i lalo. O le rosette foliga mai e lapotopoto, toeititi atoatoa.

O fugalaau e lapoʻa, 5-6 cm le lautele, ma o le mea lea o fugalaʻau au punou lalo o latou mamafa. O le ituaiga fiafia tele e fuga tele, e masani ona faia, fausia ni teufugalaau i le tulaga o se lauulu pulou, fiafia ma lona matagofie mo le lua masina. E tatalaina i le taimi lava lea, toeititi tasi taimi. Mafai ona tuʻuina le taʻaloga o se lanu mumu.

"Carousel"


Fugalaau papaʻe kiona-o se faigofie foliga ma mumu faʻasusu luga o le petals. O le rosette e lanu, pupula ma mama. O le laʻau lava ia e fausiaina, o le lautele e aulia le 25 cm I le taimi muamua o le fugalaʻau, o leo o petals e susulu ma manino, ma mulimuli ane e leai ni lanu lanu.

I le malulu, o le Vaioleti e paʻepaʻe, ma i le tau mafanafana e avea pupula ma eseesega. Moni, mumu mumu memo ma fuga... Peduncles e malosi, fufusi, aoina i se teu afu. O fugalaʻau latou e toʻaitiiti, ae e matua ofoofogia lava, o le aofai o fugalaʻau au e lapoʻa.

O le fugalaʻau e tusa ma le lua vaiaso le umi .. E tupu olaola le fugalaʻau, e fuga mai muamua nai lo le tele o isi ituaiga.

"Po i Saute"


Fetu ma se papaʻe sisina, o se mafiafia lanumoana lanumoana lanu, faʻatasi ma pupula pupula-lanu enaena-pi, nofo i totonu o le rosette ma pogisa laulaʻau, felanulanuaʻi ma uaua. Castings e lapopoʻa, sipuni-foliga concave. O le outlet e masani, alu faʻafoliga, mafolafola.

E manaʻo e toso petioles i tausaga muamua o le olaga, ona taofi lea, faʻasolosolo lemu i fafo ma oʻo mai i le fealofani. O le lanu o fugalaʻau luga o roseti mafai ona i ai o ituaiga eseese. I fugalaʻau taʻitasi, e suia e le Vaioleti ia lanu faatasi.

I le aluga o taimi, lanu mumu polka togitogi liliu i mumu, ma lanumoana avea ma loloto pāuli. Fugalaʻau tausia freshness mo se taimi umi, laʻau tutupu lemu. Fugalaʻau taimi e masani. O fualaʻau fugalaʻau e uumi ae malosi. Latou te le taooto i lalo, a e magumagu i autafa. Unpretentious, mauaa matagofie, lafulemu mo tamaiti.

Tusitusiga.Faʻasalalau faʻasalalau le lanu tuʻufaʻatasi i augatupulaga fou. I taʻaloga, e maua ai le tasi-lanu fuga.

"Ruby Mughal"


Uliuli lanu mumu o semi-lua petals teuteuina ma le mauoa autu. O tafatafa pito e fausia ai gaioiga ma le ea. Rosette tuua o se leo pogisa, susulu ma susulu. Lautele tulaga masani. O le laupepa laulaʻau mafai salalau atu i le 53 cm le lautele.

Gaosia se eseʻese o le tolu i le lima fugalaʻau, ae telē, tusa ma le fitu senitimita. E toso faʻatasi tamaʻi pipi i totonu o se teufugalaau, ae a tutupu aʻe ma matala fugalaʻau, ona latou lilifa lea i fafo. Fugalaʻau e umi, ae le tele. Pepe faʻaalia se sili saoasaoa i le taimi o le tuputupu aʻe, vave fuga.

Eseese le faʻalelei, e alofa tele i le la.

"Faatoaga Elven"


O fetu e faʻalua-faʻalua ma le paʻepaʻe papaʻe ma fugalaʻau fugalaʻau fuga i totonu o le pupula o le pogisa-mafiafia laʻau lanumeamata o se lelei rosette, tutusa ma le faʻaaliga tapulaʻa. E fuga tele i fugalaʻau lanumoana faalelagi.

"Ua mumu le taumafanafana"


O fetu, susulu mumu, semi-lua ma galu i le pito o petals, ua faʻamau i se tuaoi paʻepaʻe. Rosette ma ona laʻau umi, masani, mafolafola ma lapoʻa. O petioles e faʻaloaloa teisi atu. Fugalaʻau lapoʻa pei o lace ma ruffles ma frills. Atonu o le lanu, e tele atu i burgundy.

A fuga, e tumau lelei susulu ma freshness lelei. O fugalaau e tusa ma le fitu senitimita lona umi. O velo pogisa e taufetuli i le petal. E fuga lelei ma tele, o vaitaimi o fugalaʻau e vavaeʻese e taimi puʻupuʻu. O laʻau fugalaʻau ma fugalaʻau o loʻo i ai i le atoa tele.

Mai lea mea, latou te mafai ona faʻapa'ū teisi, ae mai lea taimi i lea taimi faʻamalosia ia au ma taofi lelei le teufugalaau. O le faʻaluaina o fugalaʻau faʻateleina foi. O le ituaiga e iloga mai le tele o tamaiti, ae latou te le o aʻa lelei. O le ituaiga e le taliaina faaputuga fusi, malamalama-manaʻomia.

"Mealilo a Palisi"


Fugalaʻeleʻele lanu-uliuli fugalaʻau i matagofie teuina, ma amethyst-ruby afaina i le tino o le petal, tulaʻi i luga aʻe o le rosette faigata. O pito o fugalaʻau e faʻamatagofieina i se malamalama paʻepaʻe-lanumeamata lanumeamata. O lau o le rosette e eseese, feololo lanumeamata i le lanu. Petals ma amataga mataafi.

"Mistress of Copper Mountain"


O le lanumeamata lanumeamata o le vaega mafolafola ua faʻamamafaina ai le maoaʻe o lanu o petals. O le leo piniki e susulu saʻo lava i lana otootoga. O fugalaʻau e faʻalua-faʻalua, o fuga o loʻo sauniuni e tatala mo se taimi umi lava. O fetu e feololo i latou le tele, e le sili atu i le lima senitimita.

O le vaitaimi o fuga e umi, o nisi taimi e tumau i le fa masina. Tuʻuina mai le susulu lanu i le lona lua lanu. Fugalaʻau tumau fou mo se taimi umi lava. A o latou tuputupu aʻe, ua faʻateleina le pulou o fugalaʻau ma ua atili ai ona pupula le lanu. E le ola vave, e taua o le lanu o le laʻau faʻaleagaina ma le sili atu susu ma malu malulu.

"Lilac agamalu"


Uma lau o malamalama lanumeamata lanu fai ai se lapoʻa, lelei rosette. O le paluga laʻei laʻitiiti e ola lalelei mai le ogatotonu, e faʻafiafiaina i se lanu lilac vaivai. O laufanua o fugalaʻau e faʻamamafaina le lelei ma le lelei o le paolo.

Fugalaʻau e le avatua se pulou, ae ua lava e nana ai fafo, talu ai o le tele o fugalaau e ono senitimita. E manaʻo e foaʻi tama fanau. E fuga lelei.

"Miti piniki"

Semi-lua-ituaiga fetu ma sina paʻepaʻe mata ma le paʻu i luga o le tuaoi, i le tulaga o le sili laitiiti fuchsia pi, nofo i totonu o le rosette ma mafiafia lanumeamata laulaʻau, e tusa ma matagofie.

"Giselle"


Fugalaʻau lapoʻa, faʻasolosolo luga o le petal o le sili ona maaleale leo paʻepaʻe. Terry, pei o siva i se rosette feololo, latou fausiaina se matagofie matagofie ulu o fuga. O le rosette e mama, e le manaʻomia faasaʻoga, ma e masani ona lelei atoatoa foliga, atoatoa fausia ia lava, alu i totonu o le vaʻalele. O lanumeamata e lanumeamata lanumeamata.

"Fonotaga i le po"


Fugalaʻau lanumoana Cobalt lanumoana e faʻalelei lelei ma lanumeamata ruffles ma malosi corrugation. E fuga tele, ma peduncles malosi ma umi. Ua tumu le rosette i uaua.

"Odalisque"


Semi-lua ma lua-ituaiga 'amu' amuʻila fugalaʻau, ma le mafiafia leo latalata atu i le pito ma faʻapouliuligia le autu, nofo i se tulaga masani outlet. Faʻafefiloi ma le maaleale piniki-papaʻe tuaoi, e foliga lelei i le taimi o fugalaʻau.

Fugalaʻau e fananau mai ma le lautele o le 6 senitimita, tausi le fou mo le 14 aso... O se ao o fugalaʻau susulu matagofie salalau i luga o se atoatoa ma mama rosette, lea e mafai ona oʻo atu i le 26-27 cm le lautele.

"Iulia"


White semi-lua fetu, ma cornflower-lanumoana corrugation i le pito ma se ofoofogia mata, o loʻo faʻamalosia e le tonu foliga o le masani rosette.

"Flamenco"


Fuchsia ma se suiga i raspberry ua faʻamavaeina ma se lanumeamata-auro susulu. O le ogatotonu ogatotonu faia lenei matagofie le mafaamatalaina. O le rosette e matua tutusa lelei, o laulaʻula e mafolafola, faʻamaʻaina i se faʻasologa papaʻe mama. Foliga masani, elongated laulaau, mottled lanu.

Tusitusiga. Fugalauti teuteu le laau mo sina taimi puupuu, mago ma paʻu ese. O le ituaiga e faigofie ona tausi, ola lelei, ma amata ona vave fuga. Eseesega i le fanautama.

"Hanami"


Fitu-senitimita fugalaʻau o le semi-lua ma faʻalua ituaiga ma le sili ona maaleale piniki lanu, alu atu i phaatasia fuchsia, o loʻo faʻatulagaina e se tuaoi ma se pasī. O se masani rosette ma le malamalama quilting symmetrically siʻo le teufugalaʻi. O fualaʻau au e malosi ma mafiafia. Taitasi peduncle fuaina atu i le fitu fuga.

"Irish taumalulu"


Terry ma semi-lua faʻapaʻepaʻe ao ma se lanumeamata ruffle tu i totonu o se mama fafo. O fuga e fuga mo se taimi umi, e leai se tele o fugalaʻau, e maua se puʻupuʻu puʻupuʻu.

Faalogo! Naʻo le tasi le tausaga ma le afa e ave ai e le Primrose.

"Cote dʻAzur"


Faigofie ma semi-lua fetu o se lanumoana selesitila leo ma se pupula mumu sisina i se mama pogisa lanumeamata rosette.

"Miti Amu"


Fugalaʻau lapoʻa, faʻaluaina ma mataafi. O le lanu e mama amu. Laʻau ma uumi petioles, lapoʻa, salalau. Mauaina se tele teufugalaau i le tulaga o se pulou ua uma mai le primrose. O fualaʻau au e mafiafia ma mausali. Ole ituaiga e manaʻomia ai le faʻafouina masani.

O isi faifaʻatoaga na auai i le faʻaleleia ma le faʻatupuina o ituaiga fou o ia ituaiga matagofie ma pele violet o loʻo mitamita ai foʻi ituaiga mananaia o le fugalaʻau. O taʻutaʻua a latou o T. Pugacheva (PT), N. Puminova (YAN), T. Dadoyan, N. Skornyakova (RM), S. Repkina, E. Arkhipov, Fialkovod (AV), B. M ma T. N ... Makuni, K. Morev, E. Korshunova.

Vaega iloga

Eseesega:

  • Le tele o foliga ma lanu i ituaiga.
  • Malamalama lanu.
  • Terry fugalaau ma fringes.

Lebetskaya faatupuina moni cosmic ituaiga, taʻitasi o ona violets pei o se nbula le mafaamatalaina na faʻamautuina i totonu o se tamaʻi tamaʻi ipu i luga o faʻamalama o a matou pele fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Je teste la GoPro HERO 9! 5K, Hypersmooth (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com