Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mini nono lugalaina - faʻatonuga mo le mauaina o se faʻaopopoga Iti-nono i luga o se pepa: 5 sitepu faigofie + MFI e tuʻuina atu se nonogatupe e ala i le Initaneti i le uati i Rusia atoa

Pin
Send
Share
Send

Talofa lau au faitau o le tusi aitalafu a le Ideas for Life. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le mauaina o nai nonoga tupe i luga o le upega tafailagi, e taʻua: faʻafefea ona vave maua se nonogatupe ma o le MFO o loʻo faʻatupeina aitalafu laiti i le uati i Rusia atoa.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I lenei tusitusiga, o le ae aʻoaʻo ai:

  • Le mea e tatau ona fai e maua ai se microloan faanatinati;
  • O a tuutuuga mo le toe totogiina o aitalafu i nai nonogatupe;
  • Lea MFI tuʻuina niniʻi nonoina lugalaina i luga o se kata, teuga tupe poʻo tupe i le uati.

O faʻamatalaga e uiga i tamaʻi nonogatupe e faʻamoemoeina mo le lautele o tagata, aua atonu e iai taimi e manaʻomia ai ona vave maua ni tupe laiti. E aoga foi mo le mauaina mai lautele o faʻamatalaga e uiga i lenei ituaiga o nonogatupe ma a latou eseʻesega mai masani nonoga tupe i faletupe.

Microfinance atonu e fiafia i ai tagata, po o le a lava le mafuaʻaga, e le aofia i le vaega o ono ono tagata faʻatau o faletupe faʻalapotopotoga. Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, penisiona, tamaiti aʻoga, ma tagata e leai se nofoaga tumau o galuega pe umi galuega poto masani.


I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

Oloa

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

Oloa

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

Oloa

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

Oloa

-RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 4,00018-6524-140 aso.
6

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.



I le auala, o kamupani nei e ofoina atu tuutuuga sili ona lelei mo nonogatupe:

TulagaFaʻatusatusaFilifili le taimiAofai maualugaAofai aupito maualaloTausaga
tapulaʻa
Aso ono
1

3 minu.RUB 30,000
Siaki atu!
RUB 10018-657-21 aso
2

3 minu.RUB 70,000
Siaki atu!
RUB 2,00021-7010-168 aso
3

1 minu.RUB 80,000
Siaki atu!
RUB 1,50018-755-126 aso.
4

4 minuteRUB 30,000
Siaki atu!
RUB 2,00018-757-30 aso
5

5 minute.RUB 15,000
Siaki atu!
RUB 2,00020-655-30 aso

Ia tatou toe foi i le autu o la tatou tusitusiga ma faaauau.


Faʻafefea ona fai aitalafu laiti i luga o le upega tafaʻilagi ma o pisinisi a microfinance i Lusia ua sauni e tuʻuina atu ni faʻaunegatupe i se taimi vave ma se taimi umi e ala i le Initaneti - faitau i lenei lomiga.

1. O le a le loan laitiiti ma e fia le tapulaʻa 💸

I olaga o tagata uma, o se tulaga ono tulaʻi mai pe a manaʻomia se laʻititi aofaʻi o tupe vave, ma vave lava. E mafai faʻatau se mea i le faleoloa pe a le maua moni 2 000 rubles, ma o le totogi o le a faʻatoʻa maeʻa 3 aso. Poʻo ni aitalafu laʻititi pe a totogiina aoga ma totogi lafogape a totogiina se laʻititi aofaʻi, oe mafai ona aloese mai le tapeina o le moli poʻo le faʻavae o faʻasalaga eseese.

I se tulaga faʻapea mafai ona fesoasoaniItiiti aitalafusaunia e microfinance organisations (MFI) mo se puʻupuʻu taimi.

Itiiti aitalafu - sina aofaʻi o tupe na faʻamatuʻu mai i luga o aitalafu mo se taimi puʻupuʻu, aʻo le loan loan scheme ua matua faʻafaigofieina, ae ua faʻailoa mai i se maualuga maualuga tului.

Microcredit e masani ona saunia tusa tagata nono tupe o loʻo tuai ona totogi aitalafu o loʻo iai. I se faʻaopopoga, pe a tuʻuina atu aitalafu laiti, o manaʻoga mo le tulaga o tupe maua a tagata talosaga e matua faʻaititia lava.

E masani lava, tagata faʻatau o faʻatupeina faʻalapotopotoga tuʻuina atu microloans avea tamaiti aʻoga, penisiona, ma tagata e aunoa ma se mautu tupe maua.

O le faʻamaonia o microloans e fai lava si saoasaoa. E tele taimi e faia ai se faʻaiuga i totonu o ni nai itula pe a maeʻa ona mauaina le talosaga mo nonogatupe. Ua uma ona matou tusi e faʻafefea ona vave maua se nonogatupe i se pepa, faletupe poʻo tinoitupe i le tusitusiga muamua.

1.1. Aofaʻiga o aofaʻi faʻaagaga i lalo o nonogatupe laiti

I le tele o faʻalapotopotoga tupe, i totonu microcredits mo tagata taʻitoʻatasi, aofia ai aofaʻi i totonu 30 000-50,000 rubles... A faʻatoa e faʻafesoʻotaʻi se faʻalapotopotoga aitalafu, e seasea maua se aofaʻi tele e faʻatagaina mo se nonogatupe.

Tusa lava pe iai se uiga faʻamaoni i tagata ono ono nonoina tupe, e tatau lava ona iai se aitia o le tagata nonoina atu aʻoaʻoga tautupe a le tagata maʻi... o lea muamua nonogatupetuuina atu i nai nonogatupe seasea sili atu 2 000-5,000 rubles.

A faʻavae se tala lelei aitalafu faʻavae i se tasi faʻapitoa aitalafu faʻaputuga, o le tele o le tapulaʻa mo le aofaʻi avanoa mo nonoina siʻitia faateleina.

o lesi foi mea, i le tusi talosaga muamua, na faʻapipiʻiina mai se nonogatupe i le aofaʻi o 2 500 rubles mo 3 vaiaso... O lenei nonogatupe na totogi atoa i totonu 3 aso... O le isi taimi e te faʻafesoʻotaʻia ai le faʻalapotopotoga lava e tasi, o le a faʻateleina le tapulaʻa faʻaunegatupe i le 10 000 rubles

1.2. Maualalo manaʻoga mo le mauaina o se laʻititi nonoitalafu

Pe a talosaga mo se microloan, o se ono mafai ona nonoina tupe e tatau ona faʻamalieina ni numera o manaʻoga, lea, pe a faʻatusatusa i faletupe masani, e matua faʻafaigofieina.

Tulaga manaʻomia mo se tagata nono tupe e maua ai se microcredit:

  • aulia le tausaga ole toʻatele;
  • le i ai o le tumau faamauina i le itulagi o le nofoaga o le faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga iloiloina se talosaga mo se nonogatupe (i nisi tulaga, o lenei manaʻoga mafai ona le faʻaaogaina, aemaise lava pe a fai o le aitalafu faʻalapotopotoga ei ai se fesoʻotaʻiga o itumalo sui ofisa);
  • le iai o se faʻavae o tupemaua, o lenei tulaga e le faʻavae faʻavae ma le numera o microfinance faʻalapotopotoga faia se faʻaiuga lelei e tusa lava pe leai se faʻamaoniaina faʻamatalaga e uiga i le tagata nonoʻoga mafuaʻaga o tupe maua.

E tatau ona maitauina o faʻalapotopotoga taʻitasi o loʻo tuʻuina atu nonogatupe latou lava tulafono faʻatatau i le iloiloina o talosaga mo se nonogatupe.

I le taimi e tasi, o filifiliga filifilia mo tagata e nonoina tupe e le o faʻamaeʻaina ma o le kamupani faʻaletupe mafai ona faʻamaonia se nonogatupe mo se faʻapitoa aitalafu. tusa pe a fai e le fetaui lelei ma manaʻoga. O le tulaga e mafai ona suia - e mafai ona teena le tagata talosaga e aunoa ma se faʻamatalaga, tusa lava pe faʻamalieina atoatoa aiaiga aloaia a le kamupani.

Filifiliga e mafai ai ona fai sau nonogatupe i tinoitupe poʻo luga o lau card

2. O ai e faʻaavanoaina ni nonogatupe - TOP-3 microfinance service provider 📑

I totonu o le maketiina nonogatupe, o loʻo tuʻuina atu 'auʻaunaga nono-tupe e le gata faletupe ma faʻalapotopotoga microfinance, ae faapena foi tagata taʻitoʻatasi... E faʻatatau lenei e le gata i microcredits, ae faʻapea foi i le atoa lalolagi o le tuʻuina atu o nonogatupe i le tului.

1. Tagata taʻitoʻatasi saunia microloans toetoe lava a aunoa ma le teenaina, latou te le suʻesuʻeina le aitalafu talaʻaga aitalafu ma e le manaʻomia ni pepa faʻamaonia mafuaʻaga ma aofaʻiga o tupe maua.

Peitai, e iai tulaga mataʻutia pa'ū i lalo o le faatosinaga a scammers ma, ina ua mauaina se laʻititi aofaʻi i luga o aitalafu, faʻaliliu atu i le nonoina atu soʻo se meatotino taua sili atu nai lo le aofaʻi mauaina. E talafeagai le faʻafesoʻotaʻi o se tagata tumaoti i luga o le fautuaga a uo poʻo aiga. Na matou talanoa e faʻafefea ona faʻatulaga lelei se nonogatupe tumaʻoti e faʻasaga i se lisiti i le tusitusiga talu ai.

2. A e talosaga mo se nonogatupe i le faletupe o le numera o talosaga mo microcrediting tagata e masani ona faʻatapulaʻaina, ma o tuutuuga mo le tagata nonoina e matua matuia - ina ia maua se nonogatupe, oe o le a manaʻomia e aoina se faapitoa afifi o pepa, ma o le faletupe faia se faʻaiuga e tuuina atu se nonogatupe i totonu o ni nai aso (lea e le talafeagai mo le mauaina o se nonogatupe i 2 000-3 000 rubles). Ua uma ona tatou talanoa e uiga i le faletupe e sili atu le ave o se nonogatupe mai i le lomiga talu ai.

3. Faʻamaonia faʻaunega i microfinance faʻalapotopotoga e faʻatinoina vave. Ole saoasaoa ole filifiliga a le MFI e fesoʻotaʻi saʻo ma le mea moni, o se tulafono, o le tagata talosaga aitalafu talaʻaga e le faʻamaonia ma pepa i luga o ana tupe maua e le suesueina... Kamupani a le Microfinance na tuʻuina atu o latou tulaga lamatia mai le tuʻuina atu o nonogatupe i se taimi puʻupuʻu ma faʻamaonia le maualalo o pasene pe a faʻatusatusa i faletupe masani.

O le a matou iloiloina vaega o le tuʻuina atu o nonogatupe laiti e ni vaega taua se 3 o tagata e ono nonoina atu tupe i le laulau lea:

Vaega o sauniunigaFaʻalapotopotoga tau MicrofinanceFaletupeTagata tumaoti
1.Iloilo vave o le tusi talosagaMaualugaMaualaloMaualuga
2.Tupe tuluiMaualugaFaʻatusatusa maualaloTaʻitasi
3.Saosaoa faʻaliliuMaualugaMaualaloTaʻitoʻatasi, faʻalagolago i le auala o le faʻatupeina o tupe
4.MatuaE fai si puʻupuʻu, e oʻo atu i le ono masina ma le faʻaopopoga onoUmiTaʻitasi
5.Tulaga saogalemuOgatotonuUmiMaualalo

A filifilia se tagata nono tupe, oe tatau ona faitau ma le faʻaeteete ni filifiliga. O le maketi ua faʻatumuina i talafeagai talafeagai ofo ma o loʻo iai se tauvaga faʻapitoa i le va o tagata nonoina tupe, ma le tele o taumafai e faʻatosina atili tagata faʻatau e ala i le tuʻuina atu sili atu ona lelei tulaga.

E aoga le suʻesuʻeina o filifiliga mai kamupani eseese, o lea e mafai ai ona e mauaina le avanoa e maua ai se nonogatupe ma le tului maualalo.

O se laʻasaga ma lea laasaga taiala i le mauaina o se faanatinati laiti nonoga lugalaina i luga o se kata po o tinoitupe

3. Faʻafefea ona vave ave se nonogatupe laʻititi luga o le upega tafailagi i luga o se card, electronic electronic wallet poʻo le cash i le 5 faigofie sitepu - auiliili faʻatonuga 📝

Faatasi ai ma le atinae o faamatalaga tekonolosi, aitalafu faalapotopotoga ma tagata taitoatasi ua matua faalauteleina auala o le tuuina atu o tupe i le lafoaia o le nonoina tupe ina ua uma le faaiuga e tuuina atu se nonogatupe ua faamaonia.

Mafaufau i lalo 5 laʻasaga masani mo le mauaina o se nonogatupe laiti.

Sitepu 1. Filifilia o se aitalafu faʻalapotopotoga

Ae e te leʻi aveina le fiafia i soʻo se kamupani faʻapitoa, e tatau ona e suʻesuʻeina tuutuuga ua ofoina mai e ni faʻalapotopotoga e tuʻuina atu nonogatupe i le faitau aofaʻi o tagata.

A filifilia se tagata nonoina atu, faʻapitoa faʻapitoa e tatau ona totogia ia:

  • le lapoʻa ma le faiga mo le fuafuaina o le tului;
  • tapulaʻa o loʻo iai nei mo le faʻatupeina o nonogatupe laiti;
  • le taualumaga ma le taimi o le totogiina o aitalafu.

Afai o tuʻutuʻuga o soʻo se kamupani e sili atu le lelei nai lo tuʻuga tauva, e talafeagai iloilo le igoa taʻuleleia faalapotopotoga aitalafuina ua uma ona faitau le iloiloga e uiga i ana gaioiga.

Afai o le tele o tagata faʻatau iloiloga e lelei, o lenei ono faʻaalia ai le tali atu uiga i le vaega o le nonoina atu ma le leai o ni faʻamaoniga o le taufaʻasese o tagata nonoina.

Sitepu 2. Tusi se tusi apalai mo se loan laitiiti

Mo se microfinance institution e amata mafaufau i le ono mafai ona faia se nonogatupe, oe manaʻomia le tuuina atu o se talafeagai talosaga.

E mafai ona faʻatumu lenei pepa talosagalugalaina luga o le 'upega tafaʻilagi' upega tafaʻilagi, o lona uiga, e le manaʻomia le alu i le ofisa o le kamupani mo lenei. I lenei tusi talosaga, oe o le a manaʻomia e faʻailoa au faʻamatalaga ma tusi le aofaʻi manaʻomia.

O le faʻamatalaga autu o le a manaʻomia e faʻaalia i le talosaga e masani ona aofia ai faʻamatalaga nei:

  • Igoa Atoa;
  • itumalo o nofo ai;
  • le aoga o le nonogatupe;
  • aso manaʻomia matutua;
  • aofaʻi o tupe maua i masina taʻitasi;
  • le i ai pe leai foi o pepa faʻamaonia le aofaʻi o totogi (tusi faamaonia mai galuega).

Sitepu 3. Filifili se pepa faʻatupe

O le tagata talosaga lava ia e i ai lana aia tatau e filifili ai pe faʻafefea ona ia manaʻo e mauaina tupe, e mafai ona tuʻuina atu i le tinoitupe ma i ni auala e le o ni tinoitupe.

E mafai ona faʻaliliuina faʻaputugatupe i le faʻatagainaina o le tagata nonoina tupe:

  • Tupe. Masani lava, tupe e lafo atu i le kesi kesi a le faʻalapotopotoga... Afai o le tagata o loʻo nofo aitalafu ai o se tagata tumaʻoti, o le faʻamatuʻuina atu o tupe e faia i totonu o soʻo se nofoaga talafeagai, pe a faʻapea o le tupe na tuuina atu, lisiti... Afai e te mauaina tupe i lenei auala, o le a le totogia oe se isi tau faʻaopoopo mo le lafoina faletupe.
  • Faʻaliliu atu i se pepa faletupe. E mafai ona avea ma se kata ua avanoa le tagata o tausia, pe atonu o se kata, fuafuaina faapitoa ma se maliega aitalafu a le o le faletupe lava ia pe i se faʻalapotopotoga tupe faʻamaoti e le tagata nonoina atu. O le tuutuuga autu o le pepa e faʻapitoa ma ua uma ona faʻaaogaina e le tagata nonoina tupe mo se taimi faʻapitoa (tusa 3 masina). Sa matou talanoa e faʻatatau i le taimi latou te tuʻuina atu ai ni nonogatupe i le kata i le taimi lava e aunoa ma le teʻena i le lomiga talu ai.
  • Tupe i se teuga tupe.E pei foi o le faletupe, e tatau foi ona tatala i le igoa o le tagata nono. Ina ia faʻaliliuina tupe, e tatau ona e faʻamaoti Igoa ole faletupe ma Numera o teuga tupe
  • Faʻaliliu atu i se atotupe faʻaeletise.O lenei metotia e lelei ona e te le tau tuua lou fale e maua ai tupe. O le atotupe faʻaeletise ua faʻamaoti mai peʻa faʻaiʻuina le feagaiga o nonogatupe e tatau ona "faapipii»I le telefoni ua lesitala ile igoa ole tagata nono. O sea suiga e faʻatinoina vave, i totonu o ni nai minute.

Sitepu 4. Mauaina o se nonogatupe

I le tulaga o se filifiliga lelei a le aitalafu faʻavae e tuʻuina atu se nonogatupe, ma se maliega metotia o le faʻatupeina o tupe, i totonu o se taimi puʻupuʻu, o le aofaʻi manaʻomia o le a faʻaavanoaina i le tagata nono.

Faʻamoemoeina i mea eseese, o le saoasaoa o le faʻaliliuina o tupe e ono eseese, ae, i se aotelega, o se auala e faia le sili atu ile 1 itula.

Sitepu 5. Nonogatupe tautua ma le totogiina o aitalafu

A faʻaiʻuina se maliega o nonogatupe, e talanoaina auala ma faʻataʻitaʻiga o le totogiina o aitalafu E mafai tupe toe faʻafoʻi, Faletupe e leai se tinoitupe, faʻailogaina i le ua faʻamaonia mai e le o loʻo nofo aitalafu ai ato faaeletonika ma pepa faletupe.

Mo metotia e le o tinoitupe o le totogiina o aitalafu, eseese komisifaʻavaeina uma e le nonoina atu ma le faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga faia le fesiitaiga (fefaʻatauaiga). O le tele o ia komisi e setiina i luga o le tagata lava ia.

O le maliega laʻititi-faʻatupeina mulimuli e tatau ona taʻu mai ai pe manaʻomia ona toe totogi le aitalafu ma le tului i le taimi nei pe mafai ona toe faʻasolosolo ona totogi le aitalafu e ala i totogi masani. I le tulaga o le mauaina o tupe mai se tagata tumaoti, o ia faʻamatalaga e faʻailoa i totonu o le lisiti, seʻi vagana o le aitalafu maliega ua tusia ese.

I se isi tusitusiga, sa ma tusia ai foʻi pe faʻafefea ona ave se microloan i se pepa i luga o le upega tafailagi e aunoa ma le teʻena ma le siakiina - matou te fautuaina oe ia e faʻamasani ia te oe.

4. O fea MFO e tuʻuina atu niniʻi nonogatupe i luga ole laiga i le kata ile uati atoa i totonu o Lusia - o se lisi o TOP-5 MFO e tuʻuina atu nonogatupe e ala ile Initaneti 📊

O le faʻafaigofieina o taualumaga mo le faʻatupeina o nonogatupe laiti o loʻo faʻamatalaina foi i itula faigaluega fetuutuunai a ofisa o kamupani faʻamaumauga a le microcredit. MFI laina faʻatinoina galue i le mea moni 24 itula, le pei o faletupe masani, o latou tagata faigaluega o loʻo punouai i le tuʻuina atu o aitalafu faʻapitoa i taimi o itula faigaluega faʻavaeina e tagata faigaluega tulafono.

Ua mafua lea, ona o le le taua tele o nonogatupe na tuuina atu, talu ai o le aofaʻi laititi na mauaina e o atu e faamalieina nisi manaoga vave, ma o lea tupe e manaʻomia "ii ma le taimi nei".

Lalo o se lisi o ulutala 5 faalapotopotoga aitalafutuʻuina atu aitalafu laiti toetoe lava a tusa o le uati.

MFO # 1. "Tupe vave"

Mini nonogatupe o loʻo tuʻuina mai ile aofaʻi o mai le 1,000 i le 25,000 rubles mo se vaitaimi o oo atu i le 16 aso... A faʻavaeina se tala lelei aitalafu talaʻaga i lenei faʻalapotopotoga, le tagata o tausia ono ono tuuina atu se faʻapitoa pepa - "Bystrokarta", ma o nonogatupe mo faʻatuatuaina aitalafu o loʻo tuʻuina mai ile telefoni.

MFO Nu. 2. "Vivus"

Tele nonogatupe lapoʻa mai le 1,000 i le 15,000 rubles... Loia tusi talosaga e iloiloina i le uati, o le filifiliga e faia i ni nai minute. Nonogatupe matua oo atu i le 30 aso, i le taimi lava e tasi, o le vave totogiina o le aitalafu e le aofia ai le faʻatupeina o soʻo se faʻasalaga.

MFO Nu. 3. "Tupe i le Fale"

Ua leva na faigaluega i le maketi o nonogatupe (i tulaga masani ile fale). Eseesega ile umi ole aofaʻiga e mafai ai ona toe totogi mo se loan laititi - e oʻo atu i le ono masina, o le aofaʻi o nonogatupe e faʻatapulaʻa 40,000 rubles... Afai e tatau ai, o le aitalafu totogiina vaitaimi mafai ona faʻalauteleina mo se faʻaopopo ono masina.

MFO Nu. 4. "SmartCredit"

Faʻamaonia nonogatupe e faia i luga ole laiga e aunoa ma le tuʻuina atu o lagolago pepa. I le fesoʻotaʻiga muamua, o le tapulaʻa avanoa o le nonogatupe laititi o le 2,000 rubles, matua Vaiaso 1ma e leai se totogiina muamua o le aitalafu ua tuʻuina atu. O le tului o sea loan laititi o le 1,9% A e toe apalai, o le a faʻatapulaʻa le aitalafu faʻatapulaʻa, ma tuʻutuʻuga o le totogiina o aitalafu o le a sili atu fetuʻutuʻunaʻi.

MFO Nu. 5. "TupeMan"

I le telefoni muamua, o le aofaʻi o loʻo avanoa i totonu 1,500 rubles ma le matua 5 aso... E iloga le kamupani ile faʻaopopoga masani o polokalame fou mo aitalafu ma faʻalauiloa eseese. Tapulaʻa Microcredit - 70,000 rubles, ma totogi masani i le taimi o le toe totogiina uma 2 vaiaso.


Mo le manino, o oloa autu nonogatupe a nei kamupani o loʻo faʻaalia i le faʻatusatusaga laulau:

Igoa ole kamupaniTuʻuina atu o nonogatupeAitalafu aofaʻiTupe tului

(mo aso taʻitasi o le faʻaaogaina o le nonogatupe)

1.

Tupe vave

7-16 aso

1-25 afe lapisi

Tusa i le 2%

2.

VivusE oʻo atu i le 30 aso1-15 afe rubles

Mai le 1.125%

3.

Tupe i le Fale

25-52 vaiaso10-40 afe rublesMai le 0.7%

4.

SmartCredit5-30 aso2-15 afe rublesMai le 1.9%

5.

TupeMan

5-126 aso

Totogi tasi ile 2 vaiaso uma

1.5-70 afe rubles

Mai le 1.8%

Afai e mumusu uma faletupe ma microloans (MFO) e tuʻu atu ia te oe se nonogatupe, ona matou fautuaina lea oe e faitau le matou tusitusiga i le mea e maua ai tupe i le taimi nei.

5. Faʻafefea ona maua se faʻaopopoga laʻititi loan i luga o tuutuuga lelei - TOP-5 aoga fesoasoani mo le filifilia o se aitalafu faʻalapotopotoga 📋

Afai o loʻo manaʻomia se manaʻoga vave mo se tupe laititi, a o le taimi nei o lenei tupe e tapu mai le mea e maua ai, o le tali ile faʻafitauli lea e mafai ona maua mai se microcredit.

E tele talosaga i luga o le Initaneti mo le vave faʻatupeina o tupe i le tului. E mafai ona fai se apalai mo sea loan lugalainai le faʻailoaina o faʻamatalaga talafeagai i luga o le 'upega tafaʻilagi o le microfinance institution.

A filifilia se faʻatupeina aitalafu e faʻapipiʻi ai nonoga tupe, e fautuaina e mulimuli i nai fesoasoani faigofie.

Motugaafa 1. Gauai i le suesueina o le igoa taʻuleleia o le kamupani

O fesoʻotaʻiga i komupiuta e maua ai avanoa e tele mo le faʻafesuiaʻiga o faʻamatalaga eseese. O le a le faʻatauvaʻa le faʻaaluina o le taimi e suʻesuʻe ai le igoa taʻuleleia o se microfinance kamupani ma suʻesuʻe iloiloga o ana galuega.

Aua le faʻatapulaʻaina oe i le faitauina o feau i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia o se ono faʻaune atu, aoga e asiasi ai tutoatasi fonotaga, upega tafaʻilagi ma fai ni fesili fiafia i isi tagata faʻaaoga.

Motugaafa 2. Ia mautinoa o faʻamatalaga faʻamaoti i le ofa e saʻo

Siaki le saʻo o faʻamatalaga ua faʻailoa mai luga o le kamupani 'upega tafaʻilagi poʻo faʻasalalauga. O fesili talafeagai e mafai ona fesiligia i le taimi o fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo ma se sui o le faʻalapotopotoga i le telefoni pe i taimi o fetusiaiga i luga ole laiga.

Afai e aliali mai o le moni aitalafu tuutuuga (tului, aso matua ma isi) ese mai ia i latou na taʻua muamua, o lona uiga, o se mafuaaga e faaeteete ai. Masalo, o lenei faʻalapotopotoga o loʻo faʻataʻitaʻia suia tuʻutuʻuga o le konekalate tasi i le maeʻa ai o lona iʻuga.

Motugaafa 3. Afai e tatau ai, saunia mo le avanoa o le faʻalauteleina o le matua o le aitalafu

Afai e leai se talitonuga atoatoa i le agavaʻa e faʻataunuʻu aiaiga o le maliega aitalafu i totonu o le maliega taimi faʻatulagaina, ona talafeagai ai lea ona tuʻuina le fiafia i faʻalapotopotoga e tusia i le maliega le avanoa o ia. faaumiumi (faʻafouga), faʻapea foʻi ma le tuʻuina atu "Aso malolo aitalafu" i nisi tulaga.

E tatau ona malamalama o le tului o loʻo i nonogatupe laiti ua fuafuaina i aso, ae le o tausaga, pei o faletupe. Ma, afai o le pasene o aso uma o 2%, ona oʻo lea ile tausaga sili atu i le 700% o le aofaʻi na mauaina muamua.

Motugaafa 4. Iloilo le lelei o le faʻalapotopotoga, gaioiga i le fesiitaʻiina o tupe

O se nonogatupe laʻititi ma le faʻateleina o le tului o lona uiga o le faanatinati o le mauaina o se laʻititi, ae tatau ai. O le mea lea, e sili atu le filifilia o se kamupani o loʻo i ai avanoa lafo vave tupe i kata o faletupe lona tolu-vaega.Ma se talaʻaga lelei o fegalegaleaʻiga ma sea kamupani, o le gaioiga o le mauaina o tupe o le a faʻaalu ai e sili atu taimi.

Faʻamatalaga i luga o le taimi o le mauaina o tupe e tatau ona saunia e se sui o le aitalafu faʻalapotopotoga.

Fautuaga 5. Tagaʻi i le tulaga o le tulaga ma le faigofie o faʻamatalaga na tusia i luga

Afai o se kamupani e fiafia i le taimi uumi ma lelei galulue faʻatasi ma ono ono nonoina, nisi taumafaiga tatau ona faia i lana vaega faʻatatau i faʻamautinoa le mauaina ma le manino o faʻamatalaga e manaʻomia e le tagata o tausia.

Ua i luga o le autu itulau o le aloaia 'upega tafaʻilagi e tatau ona malamalama faʻamatalaga e uiga i le faiga ma aiaiga mo le mauaina o se nonogatupe laiti... E taua foi le faigofie o le fesoʻotaʻiga o mea i luga ole laiga, ina ia e le tau suʻesuʻeina uma itulau o le upega tafailagi e suʻe ai le faʻamatalaga talafeagai.

O le sefe i luga o le mamanu ma le tausiga o le 'upega tafaʻilagi aloaia e ono faʻaalia ai nisi le faʻapolofesa o faʻalapotopotoga o le microfinance faʻalapotopotoga, lea, i le isi itu, tatau ona lapataia le ono ono nono tupe.

6. Faʻafefea ona toe totogi se tamaʻi nonogatupe maua i luga ole laiga i luga o se kata? 💳

O loʻo feutanaʻi tuʻutuʻuga ole totogiina atu o nonogatupe ile faiga ole mauaina mai. A faʻaliliu atu se nonogatupe laititi i se faletupe, o le aitalafu maua e mafai ona toe totogi e ala i le faʻaliliuina o tupe mai le pepa tutusa. Oe mafai ona faʻaliliu atu le aofaʻiga manaʻomia i le i-atotupe faʻamaonia e le tagata nonoina atu pe faia totogi i tinoitupe.

E mafai e tagata nono tupe e filifili se auala talafeagai e totogi ai aitalafu:

  • Nonogatupe toe totogi i tinoitupe. Faʻatasi ai ma lenei metotia o le totogiina mo le faʻaaogaina o se nonogatupe, o le i ai o le tagata faʻaliliuina le tupe e manaʻomia. A maeʻa le totogiina, e tatau ona i ai i le tagata nonoina se pepa faʻamaonia le totogiina (siaki tupe, slip credit, lisiti). I le toe totogiina mulimuli o le aitalafu, ua fautuaina e asiasi i le ofisa o le faʻalapotopotoga e maua ai tusi pasi tapunia.
  • Pepa faletupe. Masalo ole auala e sili ona talafeagai e fai ai peimeni masani ma totogi aitalafu ile tamaʻi nonogatupe. Faʻaliliu tupe e tatau ona e iloa auiliiliga aitalafu aitalafu, o lenei faʻamatalaga o loʻo i totonu o pepa na tusia i luga pe a talosaga mo se nonogatupe, e aofia ai i totonu o se maliega ua saunia i mea faʻaeletise.
  • Atotupe i luga ole laiga. O se talafeagai talafeagai auala, ae fesoʻotaʻi ma faʻaopopo faʻaaluina i le pepa komisimolia mo le faʻaaogaina o le tautua totogi.

7. Fesili e masani ona fesiligia (FAQ) i nonogatupe laiti 💬

I le faʻagasologa o le suʻesuʻeina o faʻamatalaga o loʻo i luga o 'upega tafaʻilagi aloaʻia a kamupani nītine tupe, e tele fesili e ono tulaʻi mai i le mauaina o nonogatupe laiti i se tulaga lautele, ma tulaga e aliaʻe mai i se mataupu faapitoa.

Fesili 1. Faʻafefea ona maua se laʻititi nonoina lugalaina mo Qiwi atotupe?

Tele fesili e tulaʻi mai e uiga i le faʻaaogaina o i-wallets pe a mauaina microloans. E mafai ona e taliina nisi o nei fesili faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o le mauaina o nonogatupe i luga o le atotupe Qiwi.

O taʻavale e lagolagoina lenei mea e masani ona totogi. O le kamupani pito i tua na atiaʻe polokalame mo le taliaina o totogi i totonu tutoatasi faiga faaeletoroni, faʻatagaina oe e faʻaloloto fua tupe, totogiina mo tautua ma oloa.

E leʻi tuʻua foi le vaega o nonogatupe. O le Kiwi system ua avea ma faigofie taʻavale mo tagata taʻitoʻatasi e maua ai microfinance.

O se tulafono, o nonogatupe laiti mo le faʻamatuʻu atu i le atotupe Qiwi e avatua i tagatanuʻu o le Malo o Rusia mai 18 muamua 70 tausaga... Pe a faʻafesoʻotaʻi le kamupani microfinance mo le taimi muamua, atonu e manaʻomia le tagata nonoina se pepa faletupe. E mafai ona faʻatino saʻo le felagolagomaʻi e ala ile faiga Qiwi... O ia fegalegaleaiga e mafai naʻo le leai o ni aitalafu tuʻufaʻatasi ma le tautua ma le faʻaeteete o nonogatupe muamua.

O le lelei o le (+) faʻatau atu o aitalafu oloa e ala i le Qiwi system o:

  • pepa maualalo na saunia e le tagata nono;
  • toeititi lava faʻaliliuina vave o tupe;
  • lelei i le iloiloina o le tusi talosaga;
  • talafeagai mo tagata faʻaaogaina tupe eletise.

I nisi tulaga, o loʻo i ai polokalame mo le faʻalauteleina o maliega nonogatupe, faʻapea foi ma isi faʻalauiloaina faia mo faʻamaoni faʻaoga o le polokalama.

O le faʻaletonu o le - - microfinance e ala i le Qiwi Wallet aofia ai:

  • maualuga tului fua faatatau mo lenei ituaiga o nonogatupe;
  • maualalo aitalafu matua;
  • komisi i luga o le vaega o eletise tupe faʻagaioiga, lea e mafai ona totogiina mo nisi totogi i luga o le nonogatupe.

Ole faiga ole mauaina ose microloan ile Qiwi Wallet e faia ile tele o vaega:

  1. Fausiaina o se atotupe faʻaeletise. A lesitala i luga o le 'upega tafaʻilagi o le Qiwi system, o loʻo faʻailoa mai faʻamaumauga tusifolau ma se numera telefoni feaveaʻi. Ina ia faʻatagaina i luga o le upega tafailagi, e tatau ona e ulufale le numeralafo i le numera telefoni faʻamaonia i le taimi o le lesitalaina. I le lumanaʻi, e ulufale ai i le polokalama, faʻaaoga tu (pe a e ulufale i totonu mai se masini faʻapitoa) ma tasi taimi faʻaupuga... A maeʻa lesitala i luga o le 'upega tafaʻilagi, e mafai e le tagata faʻaaoga ona fausia se atotupe faʻaeletise faʻaaogaina le talafeagai filifiliga.
  2. Faʻatumuina o se initaneti talosaga ia maua se microloan. I nisi tulaga, oe manaʻomia le lafo tusi pasi faitau.
  3. Faatali mo le faʻamaonia o le tusi talosaga.Ina ua uma ona lafoina se talosaga mo se nonogatupe, mauaina le telefoni a le tagata nono feau ma se numera tulaga ese, lea o le a manaʻomia e ulufale i luga o le 'upega tafaʻilagi a le kamupani kamupani, o le folasaga o lenei tulafono faʻamaonia le taliaina o tulaga aitalafu.
  4. Mauaina o le tupe.I le faʻamaonia ai o le nonogatupe, a maeʻa sina taimi o le a manaʻomia le aofaʻi o le a aveina atu i le eletise atotupe, ma o se eletise pepa ma aiaiga o nonogatupe o le a lafoina atu i le tagata nono.

Fesili 2. Mafai ona ou mauaina se nonogatupe laʻititi ma le leaga aitalafu talafaʻasolopito?

Nofoaga Microfinance taumafai e faʻatupe ni nonogatupe i se taimi vave e mafai ai. Ona o lenei, o ia kamupani faigofie lava ona le lava le taimi e siaki uma aitalafu. O aʻafiaga e aliaʻe mai i lenei faiga e faʻapaleniina e le laʻititi o le aofaʻiga o nonogatupe ma le maualuga o pasene.

Ae ui i lea, o le aitalafu siaki lava ia tusa 5 minute, ma avanoa talafeagai i BKI (ofisa o aitalafu). O le mea lea, leai se mautinoa aʻiaʻi mafai ona tuuina atu lena ma aitalafu tuga mo isi aitalafu, o le a faʻamaonia se nonogatupe laiti. I se faʻaopopoga, o le microfinance faʻalapotopotoga e i ai le aia tatau e teʻena ai le faʻatuina atu o se nonogatupe e aunoa ma le faʻamatalaina o mafuaʻaga.

I le fesoʻotaʻiga muamua i se MFO mautinoa, i soʻo se tulaga, e naʻo le nonogatupe laʻititi le aofaʻi e mafai ona e faʻamoemoe i ai. I telefoni mulimuli maiafai e totogi uma aitalafu i lenei kamupani, ua faʻateleina le faʻatapulaʻaina o aitalafu.

Pe a filifili pe tuʻuina atu se nonogatupe i se tagata faʻapitoa, o MFO, i le avea ai o se tulafono, e amanaʻia aitalafu ma soli tulafono i naʻo latou nonogatupe, e aunoa ma le faʻalogo i le latou aitalafu atoa aitalafu. O le mea lea, e mafai ona latou faʻamoemoe i le mauaina mai o sina nonogatupe tusa tagata nonoina tupe ma se igoa leaga i isi aitalafu. Faitau atili e uiga i nonogatupe ma tala leaga aitalafu i se isi tusitusiga i la tatou mekasini.

Fesili 3. O a ni tulaga matautia o le maua o ni nonogatupe e aunoa ma le siakiina o lau tala faasolopito?

I se faʻaopopoga i le maualuga o pasene, o le vave o le nonogatupe ma le aofaʻi o nonogatupe, o le microfinance o loʻo iai se isi mea taua. ia se numera tele o scammerstaumafai e ave faʻamatalaga a oe lava tagata mo le faʻamoemoe faapito.

E tatau ona e faʻaeteete i kamupani o loʻo laʻititi lava faʻamatalaga i le lautele. E faʻapipiʻi foʻi i tagata nono tupe.

O nisi taimi, tali atu i sili atu aulelei tului pasene, oe mafai ona maua oe lava i se sili atu le lelei tulaga, lamatia lou tulaga manuia tautupe ma le saogalemu o oe lava faʻamaumauga.

8. Faaiuga + fesili mo le aufaitau 🔔

I le faaiuga, ni nai fesoasoani fesoasoani mo le filifilia ma le tautuaina o se nonogatupe:

  • Fautuaga 1. O le fautuaga taua pe a filifilia se nonogatupe o ia lava suʻesuʻe au agavaʻa... Pe a maua se tupe i luga o aitalafu, e faia e le tagata nonoina tupe e toe faʻafoʻi le gata le aitalafu aofaʻi, ae faʻapea foi ma le tului mo le faʻaaogaina o le nonogatupe. Seia vagana ua totogi le nonogatupe faatasi ai ma tului uma, o le aitalafu maliega ua manatu e aoga... Faʻatuai i totogi masani, toe totogi aitalafu ma le tuai - o ia faʻamatalaga e ono le lelei le afaina o le mauaina o nonogatupe i le lumanaʻi
  • Fautuaga 2. Ave i fafo se nonogatupe na o se mulimuli avanoa. Afai e mafai ona nonoina tupe mai uo poʻo aiga, e sili atu le aua le faʻanatinati i se asiasiga i se aitalafu faʻaputugatupe.
  • Fautuaga 3. Nono le aofaʻi aupito maualalo manaʻomia. O le tele o le nonogatupe, o le tele foi o le aofaʻi, lea e fausia i le tulaga o le tului.
  • Motugaafa 4. Afai e mafai, e sili ona fautuaina totogi vave aitalafu i le vave e mafai ai... O le aofaʻi atoa mo le faʻaaogaina o le nonogatupe o loʻo tuputupu aʻe i aso uma. O le mea la lea, o le laititi o le taimi e faʻaaogaina ai le nonogatupe, o le laitiiti foi lena o lau totogi. O se tuusaunoa iinei e mafai ona mafaufauina totogi muamua, ae o ia tuutuuga, i le avea ai o se tulafono, e le faʻaaoga mo le umi atoa o le maliega nonogatupe.
  • Motugaafa 5. Faitau ma le faʻaeteete le konekalate ae leʻi saini ma ia mautinoa o loʻo iai se avanoa faʻatatau e faʻataunuʻu ai aiaiga uma o le maliega o nonogatupe. I le tulaga o le suiga i le solvency, e fautuaina ia vave faʻailoa i le tagata o loʻo nofo aitalafu ai faigata na fetaiaʻi. I lalo o nisi tuutuuga, faʻalapotopotoga tupe mafai ona tuʻuina atu ua valaauina "Aso malolo aitalafu", aofia ai i se malologa puʻupuʻu i le masani totogiina faʻasologa e le afaina ai le aitalafu talaʻaga. E fiafia le nonoga tupe e mauaina le aofaʻiga atoa e tatau ona totogi atu ia te ia, o le mea lea, e masani ona malilie uma itu tolopo le toe totogiina o aitalafu pe toe fetuunaiga o nonogatupe.

Itiiti aitalafu - o se talafeagai ma talafeagai vave auala o le mauaina o tupe mo faʻanatinati manaʻoga. A o e apalai mo microcredit, oe le tatau ona soona faʻatauaina au oe lava mea tau tupe ina neʻi e paʻuʻu i tautupe tautupe.

Faʻatasi ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete i auiliiliga ma se auala lelei i le filifiliga o gaioiga faʻatupeina o filifiliga, o le mini-loan o se auala sili lea e foia ai mea faʻafitauli, ae le o se avega mamafa.

Fesili i le aufaitau

Na e apalai i se MFI mo se faʻaopopoga Iti loan i luga ole laiga? O a tuutuuga na avatu ai ia te oe tupe?

Le au faitau pele o le upega tafaʻilagi "RichPro.ru", afai e i ai ni au fesili pe manaʻo e faʻasoa mai sou manatu, mea na e te iloa, ona tuʻu ai lea o au faʻamatalaga i lalo ma faʻavasega ia mea!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Adduar mafarki mai kyau ko mara kyau (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com