Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻamalositino OSAGO aiaiga - faʻafefea ona lelei le faʻailoaina ma le mea e aoga ai le faʻatau eletise OSAGO inisiua lugalaina: TOP-8 inisiua kamupani + 5 lelei o faʻaeletise OSAGO

Pin
Send
Share
Send

Le aoauli manuia, au faitau pele o le Manatu mo le Olaga mekasini tupe! Lenei aso o le a tatou talanoa e uiga i le faʻaeletise OSAGO tulafono faʻavae: faʻafefea ona sao le faʻailoaina atu i luga ole laiga ma le mea e faʻatau ai iniseti OSAGO inisiua i luga o tuʻuga lelei.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Mai lenei tusitusiga o le a e aʻoaʻo ai:

  • O le a le iniseti OSAGO inisiua ma o a ona iloga foliga, lelei ma le lelei;
  • Faʻafefea ona lelei faʻasalalau e-OSAGO;
  • Faʻafefea ona le pa'ū i lima o tagata pepelo pe a faʻatau e-inisiua lugalaina.

I totonu, o le tagata faitau o le a maua foi tali i fesili sili ona lauiloa e fesoʻotaʻi ma initaneti inisiua.

O lenei tautua e fiafia i ai tagata uma e anaina ma taʻavale o taʻavale. Faigofie ma faigofie o le tisaini mafai ona tosina mai ai mafaufau o tagata e oʻo lava i tagata sili ona le talitonu i le faʻatinoina o masini otometi.

Faʻafefea ona tuʻuina atu se tulafono faʻaeletise CTP e aoga, vave, faʻatoa faitau nei!

O le a matou taʻuina atu ia te oe i lenei lomiga le mea e taʻu o le faaeletise OSAGO ma le mea e mo ai, pe faʻafefea ona faʻatau inisiua lugalaina ma poʻo fea e tuʻuina atu ai se faʻaeletise OSAGO.

1. Electronic OSAGO - foliga, lelei ma leaga features

O tagatanuʻu uma o le Malo o Lusia e i ai a latou taʻavale e manaʻomia le i ai o se tulafono a le OSAGO. O le aveina o se taʻavale e aunoa ma se inisiua faʻamalosia e faʻasalaina i le sala tupe mai le 500 i le 800 rubles(siaki le talafeagai o le aofaʻi o le salatupe faʻaopoopo). O le tulafono e tatau lava ona teuina i tafatafa o le laisene ma pepa mo le taʻavale.

Taua! E oʻo lava i le taimi o se malaga puʻupuʻu, o ni tulaga le maalofia e ono tutupu, o le tulafono a le CTP o le a puipuia ai le avetaʻavale mai ni faʻafitauli ogaoga.

O le inisiua a le vaega lona tolu a le vaega a le kamupani, o lona uiga o le puipuiga o meatotino a tagata e anaina taʻavale mai le ono afaina o le soifua maloloina, ola ma meatotino a isi vaega peʻa faʻaaogaina se taʻavale. O le tulafono a le CTP e aoga i le teritori o le Malo o Rusia.

O lesi foi mea: O le ana le taʻavale Zhiguli na alu i totonu o le taʻavale Mercedes. O le ana le taʻavale taugata e le tatau ona popole i le le lava o tupe mai le na faia le faʻalavelave. O le toe faʻaleleia o le taʻavale o le a toe totogiina e le inisiua CMTPL a lē e ana le Zhiguli.

Inisiua kamupani o loʻo agavaʻa e faʻatinoina le faʻamalosia o taʻavale inisiua e tatau ona laiseneina e faia ai. O le inisiua ua tuʻuina atu pe pule pe avetaʻavale taʻavale Talu mai le 2017 kamupani inisiua uma e manaʻomia e tuʻuina atu aiaiga faʻavae i luga ole talosaga a tagata faʻatau.

Oe mafai ona faitau le atoa faʻamatalaga e uiga OSAGO inisiua i le tusitusiga "Faʻafefea ona fuafua le tau ma le mea e faʻatau ai ma o le a le OSAGO inisiua faʻavae".

Talu mai Aperila 2017 tulafono fou mo le totogiina o faʻamaoniga a kamupani inisiua ua amata faamamaluina. O faʻapitoa aiaiga ua maeʻa faʻamautuina mo le tuʻuina atu o tupe tauia pe totogi mo le toe faʻaleleia o le taʻavale ua faʻaleagaina.

Totogi e totogi na o le tulaga o le faʻaleagaina atoa o le taʻavale, i le tulaga pe a o le aofaʻi o taui sili atu i le 400 afe rubles., le maliu o le tagata manua poʻo le mauaina o se le atoatoa o le muamua po o le lona lua vaega.

Faʻaleleia naʻo kamupani e fautuaina e le kamupani inisiua.

Ua faʻatulagaina e le tulafono se vaitaimi faʻamaonia mo se galuega faʻaleleia - 6 masina, o le taimi e toe faʻaleleia ai ua setiina ile 1 masina. O le kamupani inisiua e gafa ma le lelei o le lipeaina ma le taimi o lona faʻamaeʻaina.

Mo le lua tausaga i le taimi nei, o tagata e ana taʻavale ua maua le avanoa e faʻatau ai se inisiua auala e ala i le Initaneti.

I lenei tulaga, e lua auala e faʻailoa ai le tulafono a le CTP:

  • Tulaga faatonuina - tusia i luga o se tulaga masani pepa, lafoina i meli. E mafai ona faʻatau le tulafono i luga ole laiga i luga ole laiga. Na matou tusia se isi mataupu e uiga ile initaneti OSAGO inisiua.
  • Eletise - i-OSAGO, ua lafo i le i-meli a le tagata faʻatau.

O le numera o le pou ua lesitalaina i faʻamaumauga faʻatekonolosi o le Matagaluega o le Lotoifale ma i totonu o faʻamaumauga a le Iuni a Lusia o taʻavale inisiua. O le kamupani inisiua e tatau ona avea o se sui resitaraina aloaia o le PCA. E faʻaititia ai le ono mafai ona faʻafoliga pepelo ma pepelo.

Na matou tusi foʻi e uiga i inisiua taʻavale ma le fia inisiua mo tau taʻavale i se isi tusitusiga i le fesoʻotaʻiga.

O le atinaeina o le pulega o pepa eletise ua avea ai le eletise OSAGO ma tulafono e manaʻomia e le gata i taulaga tetele o Lusia, ae faapea foi i malo mamao. A faʻapea e muamua e ana taʻavale i nofoaga laʻititi e manaʻomia se i-faiga faʻavae i luga o tulaga masani, o lenei e tele taimi e mafai ai ona vaʻai i se tulafono faʻavae e ala i le Initaneti.

Na faia e le au atamamai se valoʻaga e faʻapea, i ni nai tausaga, o tulafono faʻa eletise o le a suia atoa ai fomu masani.

Penefiti o (+) faiga faʻavae eletise

Mafaufau i itu lelei o le faʻailoaina o e-faiga faʻavae:

  • Leai se mea e maumau ai le taimi e asiasi ai i le kamupani inisiua, tu i laina, oe mafai ona maua inisiua i le fale poʻo le galuega;
  • O le saogalemu o le pepa faʻamaonia e mautinoa, e le mafai ona "galo i le fale", faafuasei tiaʻi ese pe saeia;
  • O le lesitalaina e mafai ona faia i le uati atoa;
  • Le iai o numera eletise e faʻatagaina oe e fuafua le aofaʻi o inisiua.

O le inisiua faaeletoroni e faʻamaonia e se saini faʻaeletise lafo ma le Faiga faʻavae.

Lelei ia iloa: Mo le tufatufaina o tautua, tele kamupani inisiua maua ponesi ma penefiti mo tagata faʻatau ua maeʻa tuuina atu se tulafono faaeletoroni. I se faʻaopopoga, tagata faʻatau sefe i le totogiina o komisi i inisiua sooupu.

Le lelei o (-) faʻaeletise OSAGO aiaiga faʻavae

I se faʻaopopoga i mea lelei, e iai foʻi itu le lelei o le faʻaaogaina o pou eletise:

  • O le tagata o tausia na ia tusia faʻamatalaga e uiga i le taʻavale ma ave taʻavale, o le le saʻo faʻamatalaga atonu e mafua ai le le mafai ona faʻamaeʻaina le feutanaiga.
  • E mafai foʻi ona iai i totonu o faʻamaumauga a le PCA ni faʻamatalaga le saʻo, e le faʻatagaina ai le tuʻuina atu o se tulafono faʻa eletise.
  • Le manaʻoga e siaki le faʻavae e leoleo auala i luga o faʻamatalaga, e alu ai le taimi.

E ui lava i le i ai o le lelei itu, o le tautua o le lesitalaina o pou eletise o loʻo manaʻomia ma folafola. Ua faʻamaonia lea i fuainumera faʻamaumauga: i le kuata lona 4 o le 2017, faʻalua faalua le tele o le e-OSAGO na faʻamatuʻuina nai lo le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

Motugaafa ma togafiti mo le faʻatauina faʻaeletise OSAGO inisiua lugalaina

2. Faʻafefea ona filifili se kamupani pe a faʻatau eletise OSAGO inisiua - TOP-8 fesoasoani mai tagata atamamai 💎

Talu mai le 2017 o le tausaga o le faʻatau atu o se inisiua faʻaeletoroni tulafono mo OSAGO e faʻamalosia e uma kamupani aloaʻia aloaʻia. Latou te faʻamalosia e faʻamautinoa le sologa lelei ma le faʻalavelaveina o faʻagaioiga o tulaga aloaia. Aofai o malologa faʻapitoa i luga o 'upega tafaʻilagi e le tatau ona i ai sili atu ile 4 itula ile masina.

Taua! Afai o le 'upega tafaʻilagi ua i lalo, o le tagata faʻatau e otometi ona toe faʻafoʻi atu i seisi kamupani inisiua. O le tiutetauave ma le faʻatonutonuina o le faʻatinoina o poloaʻiga a le Malo ua tuuina atu i le Faletupe Tutotonu o le Malo o Lusia ma le RSA.

E mafai e kamupani ona talia tusi talosaga e ala ile i-meli ma lafo inisiua i tagata faʻatau pe faʻapipiʻi ni tautua faʻapitoa mo le faʻailoaina o tulafono faʻaeletoroni.

Polokalame mo le mauaina o se faʻaeletise OSAGO tulafono faʻavae:

  • Filifilia o se kamupani inisiua.
  • Lesitalaina i lau oe lava teugatupe.
  • O le inisiua aofaʻi o loʻo fuafuaina e faʻaaogaina ai i luga ole laiga.
  • Sui e le tagata o tausia le aofaʻiga o totogi i le teugatupe a le kamupani inisiua.
  • O le aiaiga faʻavae ma pepa o loʻo sosoʻo atu o le a lafoina i le tuatusi imeli.

Uma faʻamatalaga alu atu i le PCA database, lea e siaki ai ma faia ai suiga i le faʻatauina o inisiua.

Na matou faʻamatalaina auiliili atu e uiga i le lesitalaina o le tulafono i le vaega o loo i lalo.

O le mea autu a e filifili e faʻaaoga lenei tautua o le filifiliga lea o se kamupani inisiua. Oe manaʻomia le sailia o se faʻatuatuaina, solvent kamupani.

Ma, pe a filifilia se inisiua, fautua faʻapitoa tagata faʻalogo i manatu nei.

1) Siakiina o le agavaʻa o le kamupani (avanoa o laisene, ma isi)

O kamupani inisiua uma e manaʻomia le laiseneina e faʻatino a latou gaioiga. O faʻalapotopotoga aloaʻia o loʻo i totonu o le tusi resitala i luga o le faitotoʻa aloaia o ROSSTRAKHNADZOR. I se faʻaopopoga, o se kopi o le laisene tatau ona i ai luga o le kamupani 'upega tafaʻilagi aloaia.

E aoga le filifilia o se kamupani resitaraina i le Rusia Malo. A leai, e mafai ona tuʻua oe e aunoa ma se aiaiga faʻavae ma tupe.

2) Suʻesuʻega o le faʻamautuina tautupe o le kamupani

O le maualuga o le tulaga tau tupe o se kamupani, o le sili atu solvent ma faatuatuaina o. O lona uiga e leai ni faʻafitauli i le totogiina o mea ua faaleagaina.

O faʻailoga iloga o le manuia o le kamupani o le tele o tupe faʻatagaina ma tupe faʻaleoleo.

O lesi foi mea, ma le faʻavae maualalo tapulaʻa o le faʻatagaina tupe faavae mo inisiua kamupani i le aofaiga o 30 miliona rubles, o le faʻatagaina pule o ROSGOSSTRAKH o 18.5 piliona rubles, SOGAZ 25 piliona rubles, INGOSSTRAKH 17.5 piliona rubles.

3) Faʻatusatusaga o tupe faʻaalu a le kamupani, tupe mama mama, aofaʻi o totogi ma totogi

O nei taʻiala e taua faʻailoga o le faʻatinoga a le kamupani. O loʻo tu i luga ole laiga faitele a ofisa, ma e mautinoa mo le togi.

4) Iloiloina o totogi

O le mautu o le kamupani faʻamoemoe i le faʻailoga o le tulaga o totogi. Faʻamatalaga i luga o le aofai o faʻailoga na mauaina ma le aofaʻi totogiina o loʻo i luga o uepisaite aloaia a kamupani ma luga o faitotoʻa o lala sooupu e aofia ai i le auiliiliga o faʻalapotopotoga.

5) Aofai o tagata faʻatau

O le i ai o le tele numera o tagata o loʻo talanoa e uiga i le manuia o le kamupani, e uiga i le tulaga lelei o le faʻataunuʻuina o ana galuega.

6) Faʻatuatuaina le kamupani

Ina ia iloiloina le tulaga o le faʻatuatuaina, kamupani inisiua ua tofia i ai le "Faʻamaonia Maualuga". E tofia e ofisa faʻavasega. O aso nei o le ofisa sili ona taʻutaʻua o le Expert RA. O le maualuga maualuga o le faʻatuatuaina e taʻua o le vasega A ++, maualuga maualuga A +, maualuga A.

7) iloiloga a le kamupani

O le suʻesuʻega o iloiloga e fesoasoani e faʻamautinoa ai le filifiliga i le tulaga o le auʻaunaga tagata, saosaoa o totogi, mafuaʻaga mo teʻena. E lelei pe a iai se avanoa e faʻalogo ai i iloiloga mai tagata moni (uo, uo) ua uma ona fetaiaʻi ma kamupani inisiua.

Taua auiliili uma lelei ma le lelei iloiloga i luga o autu autu, latou auai ma le aofaʻi. E oʻo i se manatu faʻapitoa e mafai ona fesoasoani e faia se filifiliga e fiafia i se kamupani faʻapitoa.

8) Brand lauiloa

O le manuia a le kamupani ua faʻamaonia e lona igoa tele.

Laʻasaga i lea laʻasaga faʻatonuga: faʻafefea ona vave avatua se inisiua OSAGO inisiua tulafono

3. Faʻafefea ona tuʻuina atu se tulafono faʻaeletise OSAGO i luga ole laiga i laasaga e 7 - sitepu mai lea sitepu ile laiga o le e-OSAGO 📝

Sei o tatou mafaufau i le faʻatonuga mo le faʻailoaina o le e-CMTPL i lea laʻasaga:

Sitepu 1. Filifilia o se kamupani inisiua

Oe manaʻomia le filifilia o se kamupani ma alu i lana 'upega tafaʻilagi aloaia i le "Tuuina atu o le eletise CTP tulafono faʻavae" vaega.

Sitepu 2. Login i lau oe lava teugatupe

E mafai ona e ulufale i lau oe lava teugatupe mo naʻo tagata lesitalaina. I nisi kamupani e mafai ona o i le "inisiua" 'upega tafaʻilagi e ala i le faitotoʻa o' auʻaunaga lautele.

Sitepu 3. Tusi resitala i luga ole laiga

E faigofie le faʻagasologa o le lesitalaina: e ofa e le polokalama le faʻatumuina ose fesili, e faʻailoa mai ai le faʻamatalaga e faʻafesoʻotaʻi ai, le numera telefoni feʻaveaʻi, e manaʻomia le faʻamaonia o le faʻailoaina code. A maeʻa ona ulufale i le faʻailoga faʻamaonia ua mauaina, e ulufale le tagata o tausia i le tapunia vaega o le tulaga.

Sitepu 4. Faʻatumuina o tusi talosaga

Faʻatumu uma pepa ma tusi talosaga mo le lesitalaina. O le 'upega tafaʻilagi o loʻo i luga o le upega tafailagi pepa faila o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i le ana le taʻavale, ona uiga, ave taʻavale O le tagata o tausia e nafa ma le saʻo ma le atoa o le faʻamatalaga saunia.

Ina ia maua inisiua, o nei pepa e manaʻomia:

  • Tusifolau ua inisiua
  • Aia tatau o avetaavale oe o le a aveina le taʻavale i le taimi o le aoga o le inisiua;
  • Tusi faamaonia o le lesitalaina o taavale;
  • Tusi faamaonia o le lesitalaina o taavale;
  • Pepa faʻamaonia.
  • Le pou tuai OSAGO (pe a fai e iai).

I se faʻaopopoga, oe manaʻomia se i-meli, lea o le a lafoina ai le afifi o pepa, ma se faletupe pepa e totogi ai mo inisiua.

Soo se tagatanuu ua aulia le 18 tausaga ma ua i ai se laisene avetaavale ei ai le aia tatau e ave ai inisiua.

Sitepu 5. PCA siaki

O le kamupani inisiua e siaki le fesili e ala ile PCA. O loʻo iai i le nofoaga faʻamaumauga faʻamatalaga e uiga i tulafono faʻavae a le OSAGO, o loʻo iai faʻalavelave, ma isi faʻamatalaga e aafia ai le fuafuaina o le mea o loʻo fuafuaina le tau o inisiua.

Sitepu 6. Totogi mo le tulafono

O le faʻamaoniga e tele ni nai minute, ma e maeʻa ona tuʻuina atu i le tagata o tausia le aofaʻi e totogi. Totogi e faia e faʻaaoga ai se faletupe pepa.

O pepa talafeagai uma e lafo i le tuatusi imeli a le tagata e ana le poloka, latou kopi o le a avanoa i le teuga tupe a le tagata lava ia i le 'upega tafaʻilagi kamupani inisiua.

Sitepu 7. Lolomi le tulafono

Ua lolomi le tulafono, e tatau ona i totonu o le taʻavale. Afai e manaʻomia, e mafai ona oka se faiga faʻavae i luga o se tulaga faʻavae, o le a lafoina i le meli. Totogi mo le kilivaina ua faia i le tau o le aia tatau.

Lelei ia iloa: O leoleo asiasi taʻavale e tatau ona iai avanoa i faʻamaumauga o faʻamatalaga a le Matagaluega o le Lotoifale a le Malo o Lusia, ina ia mafai ai ona siaki le faʻavae, tusa lava poʻo le a le auala na faʻatuina ai.

4. O fea e faʻatau ai se tulafono faʻaeletise OSAGO - TOP-8 inisiua kamupani e mafai ai ona e aumaia inisiua lugalaina 📄

Ina ia maua se lelei tautua, oe manaʻomia le filifilia o se faʻatuatuaina inisiua.

E tusa ai ma faʻamatalaga a le ofisa (Tomai, ma isi), o kamupani inisiua e sili ona alualu i luma i totonu o le Malo o Rusia e:

IgoaTulaga faʻatuatuainaLaumua faʻatagainaAoga sili
1. RosgosstrakhA ++8.1 piliona rublesTalia inisiua mo soʻo se taʻavale ma faʻapitoa asiasiga.
2. FAʻAALIGAA ++RUB 25 pilionaO se taʻimua i taʻavale inisiua.
3. Vaega "Inisiua Alpha"A ++11.8 piliona rublesLautele poto masani, avanoa o tautua, saoasaoa o le lesitala.
4. "Ingosstrakh"A ++2.5 piliona rublesAvanoa o faʻatasi atu ma e-CASCO inisiua polokalama.
5. JSC "Tinkoff Inisiua"A ++6.7 piliona rublesO se tamaititi alualu i luma faletupe auai i le atinaʻeina o Initaneti tekonolosi.
6. "RESO-Garantia"A ++3.1 piliona rublesTotogi vave mo mea na inisiua.
7. IJSC "VSK"A ++3.2 piliona rublesMaualuga lelei ma le faʻatuatuaina o tautua tuʻuina atu.
8. "MAX"A ++5.8 piliona rublesFaamalosia le faʻataunuʻuina o mea e aoina.

1) Rosgosstrakh kamupani

Ua silia ma le 20 tausaga o faʻagaioia le kamupani, ma o ia o le sui faaletulafono o le RSFSR GOSSTRAKH. O le poloka siteki o loʻo taofia e le setete. Maketi sea o 26 %.

E mafai e le kamupani ona inisiua soʻo se felauaiga i lalo o suʻesuʻega faʻapitoa. E leai se faʻateleina coefficients mo le umi o le tautua ma tausaga o taʻavale taʻavale. O le teteʻe mo le totogiina o 3.4%.

E faʻamaonia e le kamupani le avanoa, faigofie ma le faʻatuatuaina o tautua ua tuʻuina atu.

2) SOGAZ Inisiua Vaega

Sa galue i le maketi tau tupe talu mai le 1993. Tasi o kamupani tele inisiua a Lusia. Avea se tulaga taʻimua i inisiua taʻavale. Maketi faʻasoa 4,6 %.

O le inisiua a le OSGA a le SOGAZ o loʻo tuʻuina atu inisiua i le e ana le taʻavale pe a tupu se faʻalavelave e mafua mai i lona sese ma e mautinoa le faʻamaonia o tupe alu i isi vaega. O le teena o le totogi mo le totogiina e 6.6%.

O le inisiua kulupu nofoia se tasi o taʻitaʻi tulaga i le taavale inisiua maketi.

3) Vaega "Alpha Insurance"

O le kamupani na faʻagaioia i le maketi tau tupe mo le sili atu i le 20 tausaga, o le maualuga faʻatuatuaina togi A ++, e sili atu nai lo 250 sui sui i 'aʻai' eseʻese o Lusia, ma e tusa ma le 25 miliona tagata faʻatau.

Faʻavasegaina 4th i le tele inisiua i le Rusia Malo, ma se maketi faʻasoa 5,8 %... O le kamupani Alfastrakhovanie o se tasi o muamua na amata faʻatuina le e-OSAGO. O le faʻatuatuaina ma le mautu o le kamupani faʻamaonia le lesitalaina o le eletise eletise vave ma lelei.

E mafai ona faʻatau i se taimi atoa se tulafono faʻaeletise OSAGO.O le teenaina mo le totogiina o 2.2%.

4) Ingosstrakh

O le kamupani sa galue i le maketi tau tupe mo le sili atu 60 tausaga. O le ++ togi. Maketi faʻasoa 10,7 %.

O loʻo auai i ituaiga eseese o inisiua, e maualuga le pasene o totogi. O le 'au e aofia ai polofesa o loʻo mafai ona tuʻuina atu fesoasoani i ai i le taimi tatau.

A o e apalai mo le e-Casco, e tuʻuina atu faʻatasi ma polokalame inisiua.

O le teteʻe mo le totogiina o 3.8%.

5) JSC "Tinkoff Inisiua"

O se kamupani talavou ma sili ona faʻamanuiaina o loʻo manuia lona atinaʻeina ma nofoia se tasi o tulaga muamua i le maketi inisiua.

Fausia se vasega i luga o le folasaga o otometi lesitalaina o CASCO, maua ai se tulafono i le i-meli pe lafoina atu i lou fale e ala i le meli faamauina i le talosaga a le tagata maʻi. Faʻaavanoa le avanoa e tuʻuina atu ai ma fuafua CASCO e aunoa ma le auai o faʻatatau.

6) "RESO-Garantia"

Ua silia ma le 15 tausaga o galue i le maketi tau tupe. O le mea autu o le taʻavale inisiua, o lea e i ai le faʻamaoniga o le faʻavasegaina o inisiua tagi vave ma lelei. Na ia manatu o le e-CASCO o se mea e ave i ai le faʻamuamua, na te le faʻatagaina le toilalo o polokalama, ma e mafai ona vave maua se faiga faʻavae. Maketi faʻasoa 13,4 %... O le teena o le totogi mo le 1.8%.

O le kamupani e sili atu nai lo 850 ofisa ma sui ofisa, lea e faʻaavanoaina ai ana tautua ma manaʻomia.

7) "Fale Inisiua" VSK "

25 tausaga o galuega poto masani faʻamaonia lelei tautua. O le kamupani faʻaavanoa uma fale ma fale inisiua ma fesiitaʻi meatotino (felauaiga) inisiua. O le kamupani na avea ma tagata aloaʻia o le National Company o le Tausaga faʻailoga faʻalua. Maketi faʻasoa 8,9%.

O le kamupani e iloga i le maualuga maualuga ma le faʻatuatuaina o tautua ua tuʻuina atu. Faufautua ile faataamilo ile uati. O le teena o le totogi mo le 2.1%.

8) "MAX"

O loʻo faʻatautaia talu mai le 1992. O tiute fai, atoatoa tupe faʻatupeina, faʻamaoniga o se tagata auala i tagata taʻitoʻatasi ua maeʻa faʻataunuuina. Auauna i le sili atu 30 miliona tagata.

Tagata nofoia 2,5 % o le maketi inisiua i ai le maualalo pasene o le teenaina mo peimeni - 5.7%.

Faʻaitete pe a lesitalaina le inisiua faʻaeletise mo OSAGO - fesoasoani pe faʻapefea ona le tamoʻe i tagata taufaavalea

5. Faʻafefea ona le valea pe a lesitalaina le iniseti OSAGO inisiua - TOP-5 aoga fesoasoani 📋

I le fesoʻotaʻiga ma le siʻitia o tau mo faiga faʻavae, ua atili ai ona toaaga tagata taufaasese oe mananao e maua tupe i le faʻaseseina o faiga faʻavae. Scammers ma scammers ofaina se faʻavae i le paʻu tau.

Taua e manatua!O fuataga fuafua e faʻatulagaina e feterale fausiaina. Inisiua kamupani naʻo latou fuafuaina le faʻavae tulaga.

Ua fautuaina e le au atamamai le mulimuli i fautuaga ia e mulimuli mai e aua neʻi maua oe e tagata taufaasese.

Fono numera 1. E le tatau ona faʻatau se faʻavae i se tau paʻu

O le autu autu mo le filifilia o se inisiua kamupani o lona faʻatuatuaina ma mautu. E mafai e kamupani tetele ona tuʻuina atu paʻu ma ponesi ia latou tagata faʻatau O lo latou tau e le sili atu i le 10% o le inisiua aofaʻi. O le mea lea, a e ofa e faʻatau inisiua i le tau e 2 taimi laʻititi ifo nai lo le maualalo, e manino mai o lenei o se faigofie "scam".

Mo se faʻatusatusaga fuafuaina o le tau o se MTPL faʻavae, matou te fautuaina le faʻaaogaina o la matou calculator:



Pule

  • Taʻitoʻatasi
  • Faalapotopotoga
  • Faʻamata e faʻaaoga ma se taavale toso?

    Aofai o tagata taliaina

  • Tapulaʻa
  • Le faʻatapulaʻaina
  • Vaitaimi o le faʻaaoga i le tausaga

    Solitulafono ogaoga o tulaga inisiua?


    Afai e ofoina atu ia te oe le tau o le inisiua MTPL e sili atu le maualalo nai lo le calculator i luga, ona tatau lea ona e faʻaeteete ma toe faitau uma aiaiga i le aiaiga.

    Fono numera 2. Iloilo le igoa taʻuleleia o le kamupani inisiua

    E mafai ona suʻesuʻeina le tagata inisiua e lona lautele i le teritori o le Malo o Rusia. O kamupani taʻutaʻua ma le tele o ofisa ma ofisa sui i totonu o Lusia e le faia ni gaioiga taufaasese. Lenei o le avanoa o le paʻu atu i lima o scammers e laʻititi.

    Ole mautu ole galuega ole vaega inisiua, ole pasene ole mumusu e totogi inisiua inisiua e amanaia.

    Fono numera 3. Siaki le lafo lafo o pepa

    Pepa aloaia, pe a faia se tulafono faʻavae eletise, sau i le i lalo o le policyholder i-meli. E manaʻomia le siakiina o avanoa uma pepa talafeagai na lafoina i le taimi o le lesitalaina o le e-OSAGO.

    Taua! O le leai o se tasi o pepa e mafai ai ona faʻaleaogaina le fefaʻatauaiga ma le mauaina o se sala tupe mo le avetaavale e aunoa ma se inisiua faamalosia.

    O le seti o pepa e tatau ona iai:

    • Faʻavae ma se lisiti mo le totogiina.
    • Saini faaeletonika.
    • Faʻamanatu o le inisiua ma tulafono o inisiua mo OSAGO.
    • Faʻafesoʻotaʻi le mea e mafai ona e siaki ai le moni o le inisiua.
    • Sui ofisa o le kamupani inisiua i le itulagi o loʻo tu ai le felauaiga.

    Oe mafai ona siaki le moni o le inisiua i le alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le PCA, i le ulufale i le numera o le e-faʻavae o OSAGO i le sailiga. O le tulaga faʻavae o le a siaki otometi.

    A faʻapea e aoga, e leai se mea e popole ai, a leai, mulimuli i le faʻaupuga "a miser totogi faalua," oe tatau ona toe tuuina atu le aiaiga, na o se kamupani faʻatuatuaina.

    Fono numera 4. Faʻagaio le e-OSAGO i luga o uepisaite faʻapitoa a kamupani

    Talu mai le 2017 soʻo se kamupani inisiua aloaʻia e tatau ona i ai se 'upega tafaʻilagi aloaia galue ma le agavaʻa e tuʻuina atu se faʻaeletise MTPL. O le faʻafesoʻotaʻiga faʻamatalaga e tatau ona aofia ai numera telefoni mo feutanaiga. Afai o le 'upega tafaʻilagi e i ai se masalosalo faʻafesoʻotaʻiga, e le talafeagai ni faʻamatalaga e tuʻuina mai, e le tali telefoni, e sili atu le filifili mo seisi inisiua.

    Ina ia mautinoa o le filifiliga saʻo, oe mafai ona faʻaaogaina le fesoasoani vaega lona tolu. O ia tulaga faʻavae sa fausiaina, faʻatasi ai ma isi mea, e faʻafaigofie ai le sailiga mo inisiua mo tagata o loʻo talosaga mo le e-OSAGO.

    O loʻo tuʻuina atu i le tagata e ana le tulafono mea nei:

    • Fuafua inisiua.
    • Filifili ni mea sili ona lelei.
    • Mauaina taʻitasi ofo i lau oe lava teuga tupe.
    • Maua se tulafono faʻaeletoroni, a o sefe le oʻo i le 20% o lona tau.

    O tautua a ia upega tafailagi e masani lava ona maua fua. Ina ia maua le faʻamatalaga, e tatau ona lesitala. A maeʻa ona faʻamaoti mai le ituaiga inisiua, e maua e le tagata maʻi le avanoa e fuafua ai le tau o le e-OSAGO i le tele o kamupani i le taimi e tasi.

    Faalogo! I le fesoʻotaʻiga ma le manaʻoga mo le tautua, 'upega tafaʻilagi na aliali mai - clones, lea i luga o le interface faʻaluaina le' upega tafaʻilagi aloaia o inisiua kamupani. Ina ia aua le taufetuli i tagata taufaasese, e mafai ona e valaʻau le laina telefoni a le kamupani inisiua.

    O le siakiina o le tuatusi o le upega tafailagi saogalemu o le a faʻamaonia ai foi le i ai o le inisiua. Punaoa e aunoa ma le nauna "https: //"E manatu vaivai faʻamalosi, ma e le tatau ona tusia i totonu o oe lava faʻamaumauga, talu ai e ono gaoi.

    Fono numera 5. Fai se suʻega valaʻau i le kamupani inisiua

    E mafai ona e siakiina le moni aʻe o le faʻaeletise OSAGO i le valaʻauina o numera telefoni e faʻafesoʻotaʻi mai i luga o le upega tafailagi a le kamupani. Ina ua uma ona taʻu atu i le pule le numera o tulafono, fai atu ia te ia e siaki lona i ai i le tusi resitala.

    A faʻamaonia mai e se sui o le kamupani inisiua le i ai o le tulafono, o lona uiga ua lelei mea uma.

    6. Eseesega i le va o tulafono faaeletoroni (e-OSAGO) ma le pepa e tasi 📑

    I tulaga o le agavaʻa, o ituaiga faiga faʻavae uma e tutusa le malosi faʻatulafono... O foliga mai o pou e tutusa foi, o le eseʻesega e taʻoto i le leai o ni faʻailoga puipuia i luga o le pou faʻaeletise, e matua le manaʻomia lava. O faʻamatalaga a le ua inisiua o loʻo tusia i totonu o le tusi resitala e tasi, o loʻo tu i le PCA ma IMTS o le Matagaluega o le Lotoifale a le malo o Rusia. O loʻo latou i luga o uepisaite faʻapitoa a nei faʻalapotopotoga, ma e mafai ai e leoleo taʻitasi ona feoaʻi ma leoleo ona siaki soʻo se tagata e ana taʻavale mo se inisiua.

    O le aoga o le tuuina atu o se tulafono faaeletoroni o lena scammers faigofie ma vave ona pepelo pepa pepa o inisiua, talu ai o le taufaasese taufaasese e sili atu ona faigata.

    7. Faʻamaonia o tulafono faʻamalosi eletise o le MTPL e leoleo leoleo auala 🔎

    O tulafono o taʻavale e faʻailoa ai le manaʻoga mo le iai o le inisiua a le OSAGO mo le ono tuʻuina atu i le leoleo leoleo. Ona o le ono mafai ona tuuina atu se tulafono faaeletoroni, faapena manaʻoga paʻu i lalo.

    E ala i le RSA poʻo le Matagaluega o le Lotoifale faʻamaumauga, o se sui faʻamalosia le tulafono siaki le mauaina o inisiua i le numera tulafono poʻo le taʻavale numera faʻamaonia taʻitasi (VIN).

    Fautuaga aoga: Ina ia aloese mai le le malamalama, sili atu le lolomiina o se eletise aiaiga faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi atu i pepa i luga o le taʻavale. E moni lenei mea mo eria e mamao ese mai le ogatotonu, lea e faʻamoemoeina atili ai e leoleo leoleo auala o loʻo faʻasalalau i pepa.

    I le leai o se Initaneti, e mafai e se sui faʻamalosia tulafono ona valaʻau le nofoaga lata mai o leoleo leoleo ina ia siaki le mauaina o inisiua i le numera tulafono poʻo le VIN o le taʻavale.

    A maeʻa atoa le atinaʻeina o le inisiua faʻaeletise, e manaʻomia ona iai sau pepa pepa ma oe.

    5 lelei sili ona lelei ole faʻaeletise OSAGO tulafono

    8.5 lelei ole faʻailoaina ose tulafono E-OSAGO e ala ile Initaneti ✅

    Inisiua faaeletoroni e aoga mo itu uma e lua i le fefaatauaiga. Mo inisiua, e leai se manaʻoga e tausia se tele tagata faigaluega o tagata faigaluega, toleniina i latou, lisiina ofisa avanoa, ma isi.

    Sei o tatou lisiina atili mea lelei o le faʻatauina o se e-OSAGO tulafono e ala i le Initaneti.

    Lelei 1. Sefe tupe

    O le lesitalaina o le e-OSAGO e faia e aunoa ma ni tagata faufautua, e manaʻomia le totogiina o seisi komisi mo le pisinisi. Tele kamupani inisiua tele e avatua i tagata faʻatau se faʻaopoopoga faapau ma ponesi pe a galulue ma latou e ala i le Initaneti.

    Lelei 2. Avanoa ma le saoasaoa o le tautua tuʻuina atu

    E i ai se taua sefe i le taimi. Ina ia maua se faʻavae, oe le manaʻomia le alu i le kamupani, tu i le laina, faʻalogo i faʻamatalaga faʻaopopo eseese mai inisiua sooupu.

    Mo inisiua masani, oe manaʻomia le faʻasoasoa mai 2-3 itula... Tuuina atu o se tulafono faaeletoroni manaomia 15-20 minute... Ina ia maua se inisiua mo se tulafono faʻa eletise, ua lava na o le i ai o se komepiuta ma Initaneti. O le faiga faʻavae o le a lafoina i le i-meli i le taimi lava pe a maeʻa le totogiina.

    Taua! O le Faletupe o le Malo o Rusia o loʻo vaʻavaʻaia le tausisia o inisiua ma le manaʻoga mo le le motusia faʻatauga o le e-OSAGO.

    O faʻasalaga e faʻatatau i le solia o kamupani, o lea o loʻo taumafai ai le au faʻapolokiki e faʻamautinoa le le motusia o galuega o le tuʻuina atu o tulafono faʻaeletise.

    Lelei 3. Tomai e filifili se filifiliga lelei

    I le faʻaaogaina o le Initaneti, e maua ai e le tagata e ana le tulafono le avanoa e filifili ai se tautua aoga. Ina ia fuafua le sili ona lelei o le faʻavasegaina o fuafuaga, ua lava e faʻatusatusa ai le faʻavae faʻavae i le tele o inisiua kamupani.

    Lelei 4. Faigofie o le faʻaaogaina

    O se tulafono eletise e le mafai ona leiloa pe faʻagaloina i le fale, o le a le leiloa lona malosi aua ua saeia pe susu. E masani lava ona iai le avanoa ole tagata fai tulafono e lolomi ai se pepa fou (pe a manaʻomia).

    Au leoleo leoleo, i se tulaga lautele, latou te le manaʻomia ni pepa faʻasalalau e siaki ai le mauaina o inisiua.

    Lelei 5. Totogi faigofie

    O le inisiua faʻaeletise e totogi mo le faʻaaogaina o se kata, atotupe faʻaeletise ma isi auala e totogi ai e ala ile Initaneti.

    9. Aveesea o mea sese i le lesitalaina o le eletise OSAGO 🔔

    Ae paga lea, e leai se tasi e sao mai mea sese. E tusa ai ma manatu faaalia mai tagata faatau oe ua uma ona aveina eletise inisiua, latou tupu soo.

    Ole mea e masani ai ole feʻaveaʻiga faʻamatalaga i le va o mea o loʻo avanoa ile tusi resitala ole Matagaluega o le Lotoifale ma le RSA ma mea na tuʻuina mai e tagata e faʻavae i le fesili.

    • Le ogatasi ile va ole numera ole OB male STS... E tupu soo lenei mea, e mafai ona e taumafai e toe faʻatulaga latou.
    • Sese i le aso o le mauaina o aia tatau... E manaʻomia le setiina o le aso na maua ai, ae le o le faʻafouga o le laisene avetaʻavale.
    • Sese sipelaga o le taʻavale igoa.
    • Sese faaiuga o le Bonus-Malus coefficient (BKM) e le polokalama O se paʻu mo le avetaavale-leai se taʻavale. O faʻamatalaga e mafai ona ave mai le inisiua talu ai, e le faigata ona faʻasaʻo lenei manatu ile faʻafesoʻotaʻia o le inisiua.

    Ua lapatai mai kamupani inisiua afai e i ai ni eseesega, e tatau ona auina atu scan o pepa i le kamupani ma o le tagata inisiua o le a siaki uma faʻamatalaga ma faia ia talafeagai suiga ia ia lava.

    Tele taimi, ona o le le lelei o le tino, e mafai ona e vaʻai i mea sese nei:

    1. "Ua le mafai ona maua le faʻavasegaina mo faʻamatalaga saunia";
    2. "Sese o le fesuiaiga ma PCA";
    3. "E le avanoa le lesitala i lau itumalo";
    4. "Sese le iloa".

    Ina ia aveʻese i latou, e mafai ona e taumafai e asiasi i le 'upega tafaʻilagi i le taeao, pe a le o utaina le tino.

    Lelei ia iloa:Afai, i le lesitalaina o le e-OSAGO, o le tagata e ana le faʻavae na faʻaalia le le saʻo faʻamatalaga, lea na mafua ai le faʻaititia o le tau o le tulafono, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi vave le kamupani inisiua e faʻamanino le faʻamatalaga.

    A leai, e iai le aiā a le Inisiua e toe maua mai ai i le tagata e ana le faʻavae le aofaʻi atoa o inisiua totogi atu i le tagata aʻafia pe a tupu se faʻalavelave. Afai e leai ni totogi, o le eseʻesega i le va o le aofaʻi totogiina ma le aofaʻi totogiina o le a aoina.

    10. Nuances e tatau ona amanaʻia pe a lesitalaina le e-OSAGO 📎

    Mafaufau i nisi faʻaopoopo nuances e tatau ona mafaufauina pe a faʻatau se eletise OSAGO tulafono faʻamalosi ala i le Initaneti:

    1. Ona o le le saunia o faiga o loʻo tu ai 'upega tafaʻilagi kamupani inisiua, o nisi polokalame e masani ona liu aisa ma avatu ai mea sese. Oe mafai ona taumafai e asiasi i le 'inisiua' upega tafaʻilagi i vave itula, pe a leai se mamafa avega luga o le 'auʻaunaga.
    2. A i ai ni masalosaloga e uiga i le moni aʻiaʻi o se 'upega tafaʻilagi punaoa, e mafai ona e vili le laina inisiua a le kamupani inisiua.
    3. Nisi kamupani talosagaina "scan" o pepa uma.
    4. O faiga i nisi kamupani e le faʻatagaina oe e vave tuʻuina atu se faiga faʻavae, o lea pe a filifilia se kamupani, e tatau ona e faitauina iloiloga i le galuega o nofoaga faapitoa.
    5. Ona o le faateleina o tulaga lamatia, kamupani inisiua ua mumusu e tuuina atu e-CMTPL mo tuai taavale po o le lava avetaavale, mauaina o le leoa mafuaʻaga mo le teenaina inisiua.
    6. E mafai ona tuʻuina i luga o le telefoni poto (telefoni) se tulafono faʻa eletise mo le faigofie ona faʻaaoga.
    7. A lesitalaina se pou mo le taimi muamua, e tatau ona e alu i le kamupani inisiua.

    Lelei e iloa: E oʻo atu i le faaiuga o le 2020, ua fuafuaina e atiae atoa polokalame e mafai ai ona sailia le le inisiua o taʻavale e faʻaaoga ai ata puʻeata ma otometi ai ona lafo se sala i meli.

    11. Fesili e Masani Ona Fesili (FAQ) ❓

    Ona o le mea moni e faapea o le e-MTPL tautua e fou, o tagata e faia faiga faʻavae e tele fesili e fesoʻotaʻi ma le tisaini, tulaga ma le faʻaaogaina o pou eletise. O tali nei i tali taatele:

    Fesili 1. Faʻafefea e se faiga faʻavae eletise? (Ata, faʻamatalaga manaʻomia)

    A maeʻa le lesitalaina ma totogiina, e maua e le Aia Tatau le aiaiga faʻavae i le i-meli i le pdf format.

    Ole mea lea e faʻapea e foliga mai ose aiaiga faʻaeletise OSAGO inisiua - ata

    O lona foliga mai e toetoe lava a leai se eseesega mai lana pepa itu. E lanu meamata, naʻo le leai lava o ni faʻataʻitaʻiga micro-counterfeiting o loʻo iai.

    O le tulafono faʻavae aofia ai faʻamatalaga nei:

    1. Igoa
    2. Faʻasologa numera XXX (aua o le faʻaeletise) numera o tulafono faʻavae.
    3. Inisiua vaitaimi
    4. Le vaitaimi ole faʻaogaina ole taʻavale e uia e le inisiua.
    5. Pule Faʻavae
    6. Le e ana le taʻavale.
    7. Uiga o taʻavale: ituaiga, VIN, setete. saini
    8. Le lisi o tagata ua ioeina i le avetaavale ma le faʻailoga o le laisene laisene numera.
    9. Aofai totogi inisiua.
    10. O le igoa o le Inisiua o loʻo faʻailoa mai i faʻailoga faʻapitoa
    11. Aso o le faʻaiuga o le konekalate.
    12. Faʻalapotopotoga faʻavae (sainia e le saini faʻaeletise).
    13. Faʻailoga a le tagata inisiua.

    Faʻataʻitaʻiga e-OSAGO: o se faʻataʻitaʻiga o se ata o foliga o se tulafono faaeletoroni OSAGO

    E mafai ona lolomiina i luga o lanu ma lanu uliuli ma papaʻe lolomi, e le afaina mo lona faʻailoaina.

    Fesili 2. O le a le mea e tatau ona ou faia pe a tupu se "mea sese e leʻi fuafuaina" i le taimi o le totogiina?

    I le tulaga o se mea sese, oe mafai ona taumafai e faʻatagaina SMS faʻasilasilaga luga o le faletupe pepa o le inisiua. Atonu o lenei le saʻo le tagofiaina o peimeni sese, poʻo le latou tuʻuina atu i le sese faʻatulagaina i le tautua e ala i le totogiina faitotoʻa.

    E mafai ona e taumafai e totogi i seisi kata.

    Fesili 3. O le a le mea e fai pe a faʻailoa sese le mea na tupu ile avetaavale?

    O le faʻasaʻo o lenei mea sese o le a fesoasoani e faʻailoa ai le o le mea moni le poto masani, ae o le aso o le tuʻuina atu o aia. O le faiga siaki le tausaga, aso ma le masina e le taua.

    Fesili 4. Leai se faʻamaoniga ua mauaina mai le totonugalemu PCA faiga, o le a le mea e tatau ona ou faia?

    Afai e i ai se eseʻesega i le va o faʻamatalaga saunia e le aia tatau ma i latou i le PCA faiga, o se mea sese foliga mai: "E leʻi pasi le siaki i le AIS PCA"

    Faʻasaʻo ia faʻamatalaga e te manaʻomia:

    1. Siaki le faʻamatalaga saunia. I nisi kamupani inisiua, o faʻamatalaga e leʻi pasia le siaki ua faʻamamafaina i lanu, i nisi e leai, o lea e te manaʻomia ai ona suʻesuʻe maeʻaeʻa uma faʻamatalaga na e mauaina.
    2. Siaki le ogatusa o faʻamatalaga o le TCP ma le Tusi Faʻamaonia o le lesitalaina o le taʻavale. A faʻatumuina le fesili, e sili atu le ave o faʻamatalaga mai le inisiua talu ai, talu ai ua uma ona latou ulufale i le PCA database.
    3. Ina ia faaleleia le mea sese, faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago lagolago a le kamupani inisiua.

    Matou te fautuaina oe faʻamasani ia oe lava i le nuances e tatau ona amanaʻia pe a faʻatau se eletise MTPL lugalaina.

    E ui lava i le mea moni o le faʻalauiloaina o le e-OSAGO o loʻo faʻamatalaina i le tulafono tulaga, e tele faʻafitauli e tulaʻi mai i le taimi o le mamanu, e fesoʻotaʻi ma le le saunia o 'upega tafaʻilagi, le i ai o mea sese i le PCA system.

    O le lesitalaina o le inisiua e-MTPL ose auala fou lea ile atinaʻeina o inisiua taʻavale, o lenei tautua ua amata ona lauiloa. Ua uma ona manino o le lumanaʻi taʻoto i aso nei taʻavale inisiua metotia.

    I le faaiuga, matou te fautua atu e maimoa i se vitio e uiga i le eletise OSAGO e ala i le Initaneti:

    Uma avetaʻavale oe faʻaaogaina le tuai metotia o le lesitalaina tatau ona taumafai e faʻataua se eletise faiga faʻavae ina ia mafai ai ona lagonaina uma aoga o le faʻaaogaina.

    Fesili i le aufaitau

    Ua e faʻatauina se tulafono e-CTP e ala ile Initaneti? Na e mafaia ona suʻesuʻeina ma maua inisiua i le taimi muamua?

    Le au faitau pele o le upega tafaʻilagi "RichPro.ru", afai e i ai ni au fesili e uiga i le faʻatauina o tulafono faaeletonika CTP poʻo ni manatu e uiga i le autu o le lolomiga, ona tuʻuina lea ia latou i lalo o faamatalaga

    Pin
    Send
    Share
    Send

    Maimoa le vitio: ОСАГО онлайн - Сравнивай и оформляй на (Iuli 2024).

    Tuua Lau Faamatalaga

    rancholaorquidea-com