Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Maua tupe i taʻaloga e aunoa ma teuga tupe faʻaalu - TOP-8 auala e maua ai tupe + taʻaloga sili ona lelei ma le toʻesea o tupe

Pin
Send
Share
Send

Talofa le au faitau o le lugalaina mekasini "RichPro.ru"! O le aso na matou filifili ai e tusia se tala e uiga i le mauaina o tupe i taʻaloga, o a taʻaloga ma le toʻesea o tupe e aunoa ma inivesi o loʻo i ai, o a mea lelei ma leaga o lenei ituaiga o tupe maua. I tua atu i na mea uma, o le miti a le afe ma afe o tagata taʻaʻalo i le mea moni o le avanoa e maua ai tupe i a latou mea fiafia i ai, talu ai tagata faʻaaluina itula (e oʻo lava aso) latou taimi avanoa uma i luga o le Initaneti.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

O le mea e lelei ai, o le lalolagi lautele upega tafailagi o le Initaneti mafai ona fesoasoani i lenei, o le mea taua o le iloa o le taʻaloga poloketi ma faʻavae o galuega ia latou.

Tele o taʻaloga i luga ole laiga - poloketi e aumai tupe ia latou aufaʻatulaga ma faʻatonutonu. Ona o le au taaalo 'inivesi, ona o le lelei i luga ole laiga faʻasalalauga. Tagata talenia taʻalo (polofesa taʻalo) e maua foi le avanoa e maua ai tupe.

O le galuega lava i luga o le Initaneti "lugalaina" e ese, e pei o le mea moni. E tusi e se tasi tala i luga ole Initaneti, e malamalama se tasi i maketi tau tupe (Forex, ma isi), e toʻesea e se tasi ni vasega aʻoaʻoga poʻo ni taʻitaʻiga e ala i le Skype (Auiliiliga e uiga i galuega tuʻu mamao i luga o le Initaneti i le fale, ituaiga o galuega, ma isi.) ua uma ona matou tusia le tala).

Peitaʻi, o tulafono lava nei e tutusa - galue malosi ma le sao o se vaega o ia lava, a leai e le mafai ona maua se manuia sili.

Ma, mai lenei tusitusiga oe o le a aʻoaʻo ai:

  • Faʻafefea ona maua tupe i taʻaloga - o le a le mea e tatau ona e iloa ma mafai ona fai;
  • O a taʻaloga ma le toʻesea o tupe e aunoa ma inivesi o loʻo iai;
  • O auala autu e maua ai tupe i taʻaloga;

I lenei tusitusiga, o le a matou taʻuina atu ai ia te oe i auiliiliga e uiga i le mauaina o tupe i taʻaloga, o a ni auala e maua ai tupe, o taʻaloga ma le toʻesea o tupe e aunoa ma tupe teu faʻafaigaluega o loʻo i ai, mafaufau i ituaiga o taʻaloga ma sili atu.


1. Faʻafefea ona amata maua tupe i luga o le initoneti taʻaloga ma pe e te manaʻo e teu tupe tupe mo lenei 💰

Mo tagata mamao mai taʻaloga i luga ole laiga, o lenei auala e maua ai tupe e foliga mai o se mea le moni... Latou te tuʻuina mai taʻaloga e pei o talafaʻatusa i discs ma naʻo se auala o faʻafiafiaga, leai se isi mea.

E manino o loʻo latou mauaina tupe tagata atiae ma faʻatonuae e iai le agavaʻa o tagata taʻalo e maua ai ni tupe? Pei o le tele o vaega o le olaga, o le Initaneti o loʻo fesuiaʻi i aso uma, tele o auala e maua ai tupe foliga mai, e aofia ai le tele o polokalama taʻaloga e mafai ona e maua ai se tupe lelei.

E faigata ona talitonuina, ae o le mauaina o tupe e ala i le avea ma tagata taʻalo toaga e le fou mo se taimi umi. Taʻaloga taʻaloga taʻitasi, tusa lava poʻo le a le autu e faʻapisinisi ina ia mafai ona faʻateleina le fiafia o tagata, ma maua ai tupe luga o mea o loʻo i totonu.

Taʻitaʻi pulega ma foafoa o loʻo faia mea uma e tausia tagata faʻatau fiafia - Taʻaloga e masani ona faʻafouina, faʻaopopo fou "mea lelei" mai lea taimi i lea taimi, tausia tagata taʻalo fiafia,faʻaalu tele o tupe i faʻasalalauga ma faʻalauiloaina.

Faʻatasi ai ma nei o loʻo iai taʻaloga e maua ai e le au taʻalo le avanoa e maua ai ni tupe. Ae ui i lea, oe mafai ona maua tupe i taʻaloga i toetoe lava soʻo se taʻaloga, o le mea taua o le iloa faʻafefea ona fai.

E taua le faʻaeteete, e fiaafe o scammers luga o le Initaneti oe mafai folafola folafolaga o auro ma mou ese e aunoa ma se faʻailoga.

I le sailiga o faʻatuatuaina taʻaloga ma le agavaʻa e maua ai ma toso ese polofiti, ma faifai pea, oe manaʻomia le faʻaaluina sili atu ma le tasi aso saili mo se mea sili ona manaia i totonu o le mauga o "dummies" ma "lapisi".

Laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo tagata amata i le mauaina o tupe i taʻaloga

Faʻafefea ona maua tupe i taʻaloga - laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le au amata

Muamua lava, mea moni, oe manaʻomia le lesitalaina i i-atotupe faiga mo le totogiina o tupe (ie, atotupe ia e te toʻesea ai lau tupe).

Taua! Aua le faʻailoaina pe faʻaliliu upu tuʻufaʻatasi (lesitalaina faʻamaumauga) mai e-atotupe i soʻo se tasi. Teu i latou i se nofoaga saogalemu.

I le lumanaʻi, e ala i i-wallets, oe mafai ona toʻesea au tupe maua i le kata ma "toso" i totonu o le ATM.

O lesi foi mea, Yandex - atotupe Faʻailoa lana lava pepa (e ala i paʻaga), lea e mafai ona okaina i luga ole laiga. E tau ai rubles 200 ma faʻatagaina oe e toso ese tupe mai lau atotupe ala i se ATM.

Totogi- o se talafeagai totogiina faiga, e mafai ona maua i le tele o taʻaloga, o lona uiga o tupe e vave ona toso i tua i le atotupe;

WebMoney- o le faiga ua leva na lauiloa, ae le o taʻaloga uma e "faʻauo" ma ia. Muamua, siaki poʻo le fea le faʻamaumauga o faʻailoga o loʻo i totonu o taʻaloga na e filifilia.

O se itu taua: a o fausiaina taʻaloga, tagata na faʻatupeina i le poloketi, i le atinaʻeina, faʻalauiloaina, ma o lea e aoga mo tagata fausia.

Le isi mea, e manaʻomia le suʻesuʻeina o auala e maua ai tupe i taʻaloga i auiliiliga auiliili ina ia e malamalama ai poʻo le fea e fetaui mo oe.

Muamua lava, manatua le tulafono: e leai se faigofie ma vave tupe e oʻo lava i taʻaloga. E manino lava o tupe e le aliali mai i fafo i le ea manifinifi ma e le alu i se mea.

E tatau ona e sauni e faʻaalu 30-500 rubles i lau oe lava aʻafiaga, e faʻamoemoe i le taʻaloga... E i ai poloketi e folafola tupe maua e aunoa ma teuga tupe faʻaalu, ae e masani ona latou ofaina sina totogi pe o ni faʻatau poʻo ni komisi o le a manaʻomia e toso ese ai tupe. E oʻo lava i tagata taʻaʻalo masani poʻo tagata faʻatau maketi lelei e tatau ona galulue malosi, ae maise lava i le amataga o laʻasaga.

Ae faʻapefea pe a, o le manaʻomia, e oʻo lava i sina aofaʻi e leʻo iai? E mafai ona e suʻe i se tasi o tali:

  • nisi taʻaloga ofoina faʻapaʻaga felagolagomai, pe a, e ala i le lesitalaina o ia lava, le tagata taʻaalo valaʻaulia uo ma latou amata foi ona faʻaaogaina le taʻaloga. Mo lenei, o le taʻaloga e tuʻuina ponesi ma manatu. Ma taʻalo pea, ina ia mafai ona sefe le "vaega muamua" mo faʻatau;
  • muamua tupe faavae mafai ona maua i isi galuega faatino e ofoina galuega ma e le manaʻomia tupe: Seosprint, E le gata i lea Faʻailegape Seo-Anapogi;
  • Ma o le mea mulimuli lava o le lesitala i le filifilia taʻaloga ma amata maua tupe.

Mo le toʻatele, o le mauaina o tupe i luga o le Initaneti mai taʻaloga e foliga mai o se faigofie ma faʻafiafiaina aafiaga.... Aʻo e tamaititi, na e faʻaaluina le tele o itula i le console, o lenei ua mafai ona e faia le mea lea e tasi ma maua le totogi mo ia - e le o se miti? Peitai, o le maketi taʻaloga ua maeʻa maeʻa suʻesuʻe ma o le tauvaga e matua maualuga lava iina. E lava tagata o loʻo mananaʻo e maua ni tupe ma o le tagata amata e tatau ona galulue malosi e amata maua tupe i lenei auala.

8 auala e maua ai tupe i taʻaloga e aunoa ma le teu tupe faʻafaigaluega ma le taufaasese

2. Tupe maua i taʻaloga e aunoa ma teuga tupe faʻaalu ma le toʻesea o tupe - TOP-8 auala e maua ai tupe 📋

E sefulu ma le lua metotia 'eseʻese o le mauaina o tupe. Nisi manaʻomia tele o taimi, taumafaiga, saofaga, isi o le tagata taʻalo o uiga lelei o ia lava, ma isi e fatufatu.

Ma, o le autu auala e maua ai tupe i taʻaloga:

Metotia numera 1. Taʻaloga (Taʻaloga)

Taʻaloga - maua tupe moni e tusa ai ma tulafono o le polokalama (taʻaloga poloketi), naʻo le tagata taalo e tatau ona mulimuli ia latou. Atiaʻe se 'aʻai pe toleni se' autau, 'eli se togalaau' aina, aoina auro, ma isi. I se upu, ia taʻalo, ia fiafia i le gaioiga, mauaina o le poto masani ma le mauaina o masani mai le taʻaloga.

Faʻasolosolo, mo le auai i le gaioiga lava ia ma mo tauvaga, ponesi ma taʻalo tupe o le a faʻaputuputu i luga o lau teuga tupe.

E mafai ona e taʻalo fua, aunoa ma le teu faʻafaigaluega poʻo le teu faʻafaigaluega o tupe.

I le mataupu mulimuli, o lenei o le a faʻatelevaveina le atinaʻeina o le amio, ae o le a faʻateleina ai foi le ono maua o le leiloa tupe pe a e faia se mea sese.

Metotia numera 2. Pamuina - faʻaleleia le amio (toa)

O se manumalo-manumalo filifiliga mo taʻaloga - taʻiala, pe a manaʻomia le pamuina o le toa, fai ona ofu ma maua mea taua. Soʻo se taʻaloga e i ai le faʻasino auala, lea e tuʻuina atu ai le poloketi i le tagata taalo ponesi eseese mo le valaʻaulia o uo. E mafai ona e mauaina tupe i le taʻaloga lava ia i le tele o auala. Matou te fautuaina foʻi oe e faitau le tusitusiga - "Faʻafefea ona maua tupe mo se tamaititi aoga poʻo se talavou"

Metotia numera 3. Donat

Donat o se taʻaloga faʻauigaina o lona uiga o le teuina o au tupe i se mea i luga o le lotomalie faʻavae, mo se faʻataʻitaʻiga, i lenei tulaga, i se taʻaloga (gameplay: mea taua, ma isi). Tele faʻalelei manaia ua faʻatau atu mo latou i le faleʻoloa i luga o le 'upega tafaʻilagi, ma o tagata taʻaʻalo naunautaʻi o le a sauni e totogi tupe. Oe mafai ona avea ma se foaʻi ma faʻatau atu aitema mai taʻaloga faleʻoloa i tagata taʻaʻalo pe suia le taʻaloga tupe i le moni.

Metotia numera 4. Faʻatauina atu o se amio, mea taua, ma isi.

O le faʻatauina atu o se amio e umi ma leaga le faiga e manaʻomia ai tupe teu, o nisi taimi e lelei. Tusi resitala i le browser browser, fausia se amio.

Atiina ae: maualuga i luga, agavaʻa, ofu i ofu sili ona lelei, faia TUMU... O le igoa igoa igoa ua uma ona iloa i luga o le sapalai, ua lauiloa o ia malosi ma pamu. O le taimi lena e faʻatau atu ai.

Tele o tagata e naʻo le manaʻo e ulufale i le taʻaloga ma fiafia i le gaioiga e aunoa ma le faʻamaʻimau taimi i pamu ma faigamalaga malaga. Ole mea lea o loʻo faʻamoemoe i ai tagata poto masani faʻataʻitaʻi.

Ioe, o tulafono a nisi o poloketi faʻasaina le faʻatauina o se teuga tupe ma se tagata, ae e mafai ona e faʻapipiʻiina se faʻasalalauga i le talanoaga ona tusi lea i luga o oe lava fetusiaʻiga. O le mea taua o le filifili lea o se faʻatuatuaina tagata faʻatau. Le tau o ia ituaiga tagata mai le 25,000 rubles ma e le o le tapulaʻa lea. E mafai e le tagata faʻatau ona vave faʻaliliu atu le tupe i se pepa poʻo se 'ato tupe faʻaeletoroni, ma e mafai e le tagata faʻatau ona lafo atu ia te ia se saini ma se faʻaupuga mai le teuga tupe.

Tagata taaalo poto masani ma polofesa (tagata taʻaʻalo) i le taimi e tasi faʻatautaia e pamu tagata mai le tele o teuga tupe ma faʻatautaia e faʻatau atu ia latou ma le tele autafa, taʻalo i le tele o faʻamalama i le taimi e tasi. Le faiga ole "tweens", e iloa ile lalolagi taʻaloga ole "faʻalua" (lua) o teuga tupe.

Metotia numera 5. Vitio blogging, tafe

Vitio failautusi - o se avanoa e avea ai ma tagata taʻalo iloiloga ma iloilo. Ua leva ona i ai le tele o auala taʻavale i luga o le YouTube, e faʻasalalau ai e tagata vitio i aso uma le faʻatinoina o lenei poʻo lena taʻaloga.

E mafai ona latou faapipiʻi faʻasalalauga pupuu poʻo ni faʻasalalauga i le pu, lea e toesea ai e le tagata faʻasalalau le tupe. O le YouTube lava ia na te ofaina foi se fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻiga ma le manuia blogger. O le mea taua o le faʻafiafiaina o tagata.

O taʻaloga e filifilia mai mea e te fiafia iai, mea fou, poʻo tala masani, ona alu ai lea o le blog blog i le tele o vitio, faʻamasani tagata maimoa i le taʻaloga ma le ea. O le mea taua o le faʻatosina mai atili o manatu ma saofaga.I se lelei fesuiaʻiga, o se totogi tumau lenei.

Metotia numera 6. Tauvaga

Taʻaloga tauvaga e masani MMORG poloketi, aemaise lava i latou e lauiloa o le dota, faʻatulaga ni tauvaga i le va o 'au taaalo. I le siteki o se taua tele aofaʻi o le manumalo 'au mauaina. E faia le tauvaga i luga ole laiga.

Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le lesitala i se lauiloa poloketi, sasau le tagata ma faʻaputuputu lau 'au. Asiasi pea i le 'upega tafaʻilagi taʻaloga ma fonotaga, mulimuli i le atinaʻeina o taʻaloga gaioiga. Au kalapu apalai mo le auai i le tauvaga, lea e mafai ona e filifili ai ma feutanaʻi ma au fili.

Metotia numera 7. Taʻitaʻi taʻaloga

Game Tester - O kamupani tetele ma laʻititi atinaʻe o loʻo faia pea ni poloketi fou, ae e manaʻomia e soʻo se tufuga fai ona iloilo lana foafoaga mai fafo, ma se vaʻaiga manino, e suʻe pe aoga mea uma e pei ona tatau ai, ua lava lea?

E le mafai ona tuʻuina se oloa "raw" i luga o le maketi, e le o tamaiti aʻoga e masani ona taʻalo i taʻaloga, ae o tagata matutua, ma maitauina le ogaoga o faʻaletonu, latou te ono faigofie ona iloiloina le poloketi, ma o lenei e le faigofie tele ona taʻitaʻia tamaiti aʻoga.

O le mea lea, fai atu le au atinaʻe faʻapitoa faʻataʻitaʻi ia taʻalo le faʻaaliga demo o le taʻaloga, siaki atoa. E totogi le totogi mo tala uma ma le faʻamaonia atoa.

Metotia numera 8. Fesoasoani (faufautua)

Mentor, fesoasoani - i le tele o taʻaloga i luga ole laiga, e leʻo malamalama tagata ile mea e fai. Latou o mai i totonu, lesitala ma fesiligia le anoanoai o fesili: “O fea e alu i ai?» «Faʻafefea ona faʻauma galuega?"ma isi Mo ia tulaga, fesoasoani tagata i tiute. I taʻaloga taʻitasi, e ese latou valaʻauina - moderator (moderator), faufautua, matai. Nei o tagata filifilia e le au pulega mai poto masani taaalo latou te iloa mea uma e uiga i le taʻaloga mataupu o le poloketi ma e le gata, mo se faʻataʻitaʻiga, auala e faia ai se foaʻi, faʻafefea ona faʻaaoga le taʻaloga 'upega tafaʻilagi, ma isi. Latou te tausia foʻi le faʻatonuga, aua e iai lava tulafono a le poloketi.

Tele taʻaloga e iai tulafono lautele:

  • Oe le mafai faʻasalalauina poloketi lona tolu-vaega i le talanoaga;
  • E le mafai ona e tuʻuina ni fesoʻotaʻiga i le SPAM, fesoʻotaʻiga i siama;
  • Faʻailoa ma le faʻaeteete oe lava, aua le faʻatiga i tagata taʻaʻalo, aua le faʻaaogaina le checkmate, ma isi.

O loʻo vaʻavaʻaia foʻi e faufautua, aua o pule lava latou e leʻo iai i le talanoaga. E totogi i latou, o isi taimi i tupe taʻaloga, o isi taimi e fai lava tupe e pei o galuega. Ma latou te manaʻomia foʻi saʻo. I se faʻaopopoga, i nisi poloketi, o le tutusa moderator ei ai le aia tatau e tuu atu ai se faʻasa i le tagata soli - ua ia maua le avanoa i sea ituaiga polokalama.

Ina ia avea ma se moderator, oe muamua manaʻomia le malamalama i le taʻaloga oe lava, ona tusi lea o se talosaga i luga o le 'upega tafaʻilagi. I soo se taʻaloga o lenei ituaiga, e masani ona manaʻomia ni taʻitaʻi fou - o loʻo tupu le poloketi, e sefulu ma le lua ni tautua, ma e manaʻomia e tagata taʻitasi.

O le sui tauva e faʻataʻitaʻia, lea na fesiligia ai o ia e uiga i le taʻaloga, a faʻapea, afai e manuia, e avea ma tagata faʻatonu.

Le lelei ma le leaga o le mauaina o tupe i luga ole laiga taʻaloga

3. Lelei ma le lelei o le mauaina o tupe i taʻaloga 💸

Pei lava o soʻo se ituaiga o tupemaua gafa, e i ai mea lelei ma mea leaga. Sei o tatou lisiina puupuu.

3.1. Lelei (+) maua tupe i pisinisi faʻatau

  • Soʻo se tagata amata e mafai ona maua tupe ma laʻititi pe leai se teuga tupe teu;
  • O tupe laʻititi na faʻatupeina i le taʻaloga o le a fesoasoani ia te oe e maua atili ai ma i se taimi puʻupuʻu (o nisi e o atu i se tupemaua o le fia afe tala i le masina);
  • E tele, pe a le selau ma selau taʻaloga i luga ole laiga, e mafai e soʻo se tasi ona filifili i le latou manaʻo, auai i le gaioiga ma faʻafiafia;
  • Nisi taʻaloga e le fesiligia le faigata mai le au taʻalo, ua lava naʻo le asiasi soo i lau talaʻaga pe tatala se tagata faʻatau, e tausisi i tala o taʻaloga gaioiga. Ole numera o asiasiga e taua mo ia poloketi;
  • O taʻaloga o loʻo i ai polokalame vavalalata, e ala i le auai e mafai ai ona e maua ai se tupe faʻaopoopo.

3.2. Leaga (-) tupe maua i taʻaloga

O le le lelei o le mauaina o tupe i taʻaloga ono:

  • umi le faʻatali - o le faʻamaulaloina o amio e tele vaiaso, masina,
  • galue o se fesoasoani manaʻomia loloto malamalama o le taʻaloga ma se mataala ma le faʻaeteete i "sifi",
  • o se taʻaloga suʻesuʻe ua faʻamalosia e nofo i le po i luga o le "mata" poloketi ma fesoʻotaʻiga i luga ole laiga ma pule, lisiina mea sese o le poloketi.

Nisi taʻaloga manaʻomia tulaga - lugalaina i aso uma, ie afai o se tagata e le i ai i le taʻaloga mo se taimi umi, e mafai ona latou na o le tapunia o le teuga tupe ma tupe, poto masani ma sefeina.

4. Filifilia o se tulaga (ituaiga) - 7 sili ona lauiloa ituaiga o taʻaloga 🗒

Soʻo se taʻaloga lava e i ai lona lava tulaga, i luga o le faʻavae o le mea e aoga moni. Le sili ona lauiloa ma lauiloa ma le lautele filifiliga: Loʻu lalolagi, Faʻafesoʻotaʻi ma pe Tamaiti o vasega, faʻagaioiga Android ma isi

Tele o poloketi taʻaloga e manaʻomia ai le tagata auai na o le asiasi e le aunoa ma faʻamaeʻa galuega, o se taui na te mauaina ponesi ma taʻaloga tupe. Faʻapea foi, ala i le taʻaloga, tagata mafai ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, vaʻai i iʻuga o isi tagata taʻalo, ma mea uma i luga ole laiga.

Tupe teufaafaigaluega, o se tulafono, e le manaʻomia, mautu taʻaloga i ai a latou lava miliona o tupe, o le auai o a latou punaoa ma le toaaga auai o tagata taaalo, lea latou te naunau ai e totogi tupe i le taimi o pasia le taʻaloga, e sili atu ona taua ia i latou.

Taʻaloga mafai ona vaevaeina i ni ituaiga:

Ituaiga 1. Poloketi teu tupe teufaafaigaluega, tamaoaiga

Taʻaloga e pei o Tapulaʻape Virtonomics... Latou te atagia moni atu le faʻavae o fefaʻatauaiga o maketi, le faʻasalalauina o tupe, le tamaoaiga o eseʻese itu. E ofo le tagata faʻaaoga e faʻamasani i le mea o loʻo tupu, ia fetuʻunaʻi, fesoasoani i le atinaʻeina o se poloketi ua maeʻa amataina, pe faʻatautaia.

Vaʻai 2. Simulator

Simulator - taʻaloga e pei o Tausaga o le toʻatele, lea e mafai ai e le tagata faʻaaoga ona faʻatonutonu a latou tagata ma faʻataʻitaʻiga. O le ea e latalata i le olaga moni, e tusa ma le tulaga e faʻatagaina ma o le sili atu ona faʻamanuiaina o le tagata, o le tele foi lea o ponesi e maua e le tagata taalo.

Vaʻai 3. Fuafuaga

Fuafuaga pei Oʻu Fanua manaʻomia se fuafua lelei-o fuafuaga o gaioiga, o le iʻuga o le a avea ma le manuia atinaʻe o se nuʻu, o se 'aʻai atoa poʻo se tasi amio na i ai le tagata taʻalo mai le amataga o le taʻaloga. sini - ia atiaʻe, mauaina o mea poʻo ni mea taua, ma afai o le taulaga - fausiaina o fale fou ma faʻaleleia fale ua i ai.I le avea ai o se tulafono, o le fesuiaiga tupe i le taʻaloga e faʻaputuputu i le tagata taʻaʻalo teugatupe ma i le lumanaʻi e mafai ona toso ese tupe.

Vaʻai 4. Tala faʻatusa (paso)

O taʻaloga logic e pei o Igrun, latou te manaʻomia le poto ma le mataala mai le tagata faʻaaoga e fofo ai galuega atofaina.

Vaʻai 5. Faʻatinoina o taʻaloga (RPG ma MMORPG)

I ia taʻaloga, e lesitala e le tagata faʻaaoga se teuga tupe fou ma filifili se toa, na te pamuina i soʻo se auala, auai ma isi tama taʻaʻalo luga o sopoaga, mauaina o mea taua ma fou mea. E manaʻomia e ia ona fasioti manufeʻai, faʻamaeʻa galuega, faʻatau, ma isi. (o lona uiga o le agavaʻa faʻafesoʻotaʻi ma isi tagata taʻalo). Ole ala lea e faʻaputuputu ai le tupe taʻaloga, e faʻaalu i mea uma ile poloketi.I nisi taʻaloga, mafai ona fesuiaʻi tupe ma tupe moni.

O le numera o tagata taaalo o loʻo auai i le poloketi e iloga taʻaloga taʻalo tasi (nai avanoa, naʻo le taʻalo e tauva ma le komupiuta) pe multiplayer taʻaloga (poloketi e manaʻomia ai se Initaneti, lea e mafai ai ona taʻalo le afe ma afe o tagata taʻalo i le taimi e tasi).

Ina ia manuia i multiplayer taʻaloga, oe manaʻomia le alu i fafo, toaga, ma faigofie e fesoʻotaʻi ma tagata.

Vaʻai 6. Tuʻuga

Lenei ituaiga o taʻaloga o se tasi o le sili ona lauiloa. Lenei e tatau i le tagata taʻaʻalo ona filifili se taʻavale, faʻaleleia atili i le tele e mafai ai ma o mai muamua i le tini laina.

Vaʻai 7. Tagata fanafana ("Tapa")

Lenei o le tagata taʻaʻalo manaʻomia e faʻaumatia fili ma auupega. I le avea ai o se tulafono, i na taʻaloga o le tagata taalo galue na o ia ma alu i totonu o le atoa tulaga o le taʻaloga tutoʻatasi.


E i ai foi le auala e maua ai tupe i taʻaloga e ala i bitcoin faufet. O le faʻavae o le faʻagaioiga ma le polokalame o gaioiga e tutusa, naʻo le totogiina e faia i le cryptocurrency.

Ira ma le toʻesea o tupe e aunoa ma le teu faʻafaigaluega - o taʻaloga sili ona lelei mo le mauaina o tupe

5. Taʻaloga ma le toʻesea o tupe e aunoa ma le teu faʻafaigaluega - 7 taʻaloga mo le mauaina o tupe 📊

Taofi i le sailiga o le manaʻoga taʻaloga luga o se tasi po o se isi faʻamatalaga, i latou oe manaʻomia mafai ona aoao e uiga i ai mai le taʻaloga nofoaga. O loʻo faʻailoa mai tulafono faʻavae ma faʻavae o le poloketi, fonotaga, manatu taʻaloga.

Faʻamoemoeina i le taupulepulega o le taʻaloga ma le gaioiga, eseʻese mea o le a manaʻomia mai le tagata auai. Tele taimi - faʻamaeʻaina galuega, mo i latou taʻitasi o le ai ai se faʻamalamalamaga manino ma se faʻasino igoa mo le taimi muamua. O le mea lea, i le pasia o le taʻaloga, e masani ona leai ni faigata ogaoga.

'O le mauaina o tupe i taʻaloga e i ai tulaga lamatia tele, talu ai o le tele o poloketi taʻaloga o mea tau tupe. Sili atu faʻatuatuaina e amatataʻalo i le Forex exchange... Matou te fautuaina oe e te taʻalo i lenei tagata fai pisinisi.

Taʻaloga sili ona faʻatuatuaina ma sili ona lelei mo le mauaina o tupe ma le toʻesea o tupe:

Taʻaloga numera 1. Taxi Mania o se manaia taʻaloga ma tupe toʻesea

Taxi-tupe O se fou taʻaloga na vave ona mauaina le lauiloa i luga o le upega. Ile faʻamasinoga ile iloiloga, e mafai lava ona e maua ai se tupe tele. E iai foʻi iloiloga le lelei i luga ole laiga.

Ina ua maeʻa ona lesitala, na maua e le tagata taalo se ofo e faʻatau ai se taʻavale - o se taʻavale laʻititi, o le a ia maua ai se tupe. Oe le manaʻomia le aveina, o le pasia lenei tupemaua, o lona tau e faʻamoemoeina naʻo le numera o faʻatau taʻavale ma le tulaga o a latou pamu. O le lelei o le pamuina o le taʻavale, o le tele foi o tupemaua, faʻatulagaina, o le a aumaia.

Tulaga lelei o le poloketi:

  • O aso uma e aumai ai le ponesi lelei mai le 1 i le 5 rublestusi atu i le teuga loa. O lenei mea e mafai ai ona faʻatau se mea ma amata taʻalo e aunoa ma lau teuga tupe.
  • O le poloketi e faʻamalieina nisi mea fou, sea ma tauvaga, leleitaui.
  • O le lagolago faʻapitoa ua sauni e fesoasoani ma faʻauo i le au taʻaalo, o le a vave ma faigofie taliina soʻo se faigata.
  • O le gaioi o tupe e vave, uma faʻatonu i le teuga tupe o lau teu faʻafaigaluegaina ma le toʻesea o tupe maua i le atotupe.
  • Filifili e taʻalo e aunoa ma se faʻatupeina e tatau ona e faʻatali mo ni nai aso, ulufale i le taʻaloga i aso uma, ina ia faʻaputuputu le ponesi. O le taimi lava ua lava le aofaʻi e faʻatau ai se taugofie taʻavale, oe mafai ona amata le gaioiga. O lenei ituaiga masini e "Rickshaw" ma o lona tau e 49 rubles. Ae o se taʻavale e pei o se lelei inivesi, oe tatau ona faʻatali mo ni nai aso, eli i luga ma ave le tulaga 1 taʻavale, e tau 149 r ma o le a aumaia atili tupe maua. O le tele o le taugata o le taʻavale faʻatau, o le tele foi lea o le tupe e aumai i masina uma ma o le vave foi lea o le a toe faʻafoʻi le tupe na teuina i totonu.
  • O se ponesi, o le taʻaloga e tuʻuina iai le ponesi i totonu 25% mo le muamua inivesi, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le laʻititi ifo o 120 rubles, o le tupe totogi o le a avatua le aofaʻi mo le tulaga 1 taʻavale.
  • O le taʻaloga e galulue faʻatasi ma le tele o faʻatupeina ma e maua vave le tupe.
  • i totonu foi TaxiMania oe mafai ona maua se galuega tumau, o loʻo i ai le mea e taʻu o le fesuiaʻiga o tagata faigaluega, faʻaaogaina lea e mafai ona e mauaina sili atu. O le mea moni, o le tagata faigaluega o le a manaʻomia lana ia lava taʻavale, ae o le manaʻo e maua tupe, o le au taʻalo e sefe lava mo se taʻavale. Ina ia avea ma se tagata faigaluega, oe o le a manaʻomia le faʻatumu se pepa ma ave se laisene, o le a avatua ai le aia tatau e feʻaveaʻi ai tagata. O le pepa faʻamaoniga 200 rubles - 1 taʻavale.

Tosina lau mafaufau io le tele o nei taʻaloga ua faia e maua ai tupe maua mai le "tagata taʻaalo" (oe lava). O lona uiga, o tagata e faia taʻaloga e mauaina iinei, ma e seasea maua e le au taʻaʻalo latou. E le gata i lea, tusa lava pe o le a maua e maua ai sina tupe, o le a mafai ona toʻesea naʻoma komisi tetele, ma o nisi taimi e oʻo lava lē mafai fai loa.


Taʻaloga numera 2. Manu-manulele (Tupe-Manulele)

Tupe-manulele taʻaloga

O le aano o le taʻaloga Rich-bird (Money bird) e matua faigofie lava - e manaʻomia le faʻatau o manulele, ona e faʻatali lea mo latou e tuʻu a latou fuamoa, ona aoina lea ma faʻafesuiaʻi ma tupe o le taʻaloga lava ia. O le tupe o le taʻaloga i lenei tulaga o le siliva, lea e mafai ona liua mulimuli ane i tupe moni ma fesiitaʻi i lau atotupe.

Faʻaliliuga vasega - 1 ruble = 100 tupe siliva o le "siliva", 1 siliva = 100 fuamoa.

A lesitala i le taʻaloga, o loʻo maua se ponesi o 1000 tupe siliva.

Talu ai nei, o le toesea o tupe na faigata ile fausiaina o isi komisi. O tupe maua i lenei taʻaloga e laʻititi.

Taʻaloga numera 3. Lucky Bum - Taʻaloga Aveesea Lauiloa

Lucky laki - o se manaia galuega faatino lea e amata moni ai le taʻaloga i luga o le auala - o lona tagata o se pomu! Ma e leai se mea, leai se fale, leai sana galuega, leai se alagatupe maua.

O le Lucky Bum o se taʻaloga i luga ole laiga ma le toesea o tupe.

O le galuega ma le faʻamoemoe o le taʻaloga o le avea ma se milionea manuia. I lenei tulaga, e tatau ona e faia le mea sili - fai uo ma le pulenuu, Saili mo se galuegaatonu, soli le tulafono pe ave soʻo se totogi, e oʻo lava i le faʻalauiloa.

E fai lava si fou o le taʻaloga, na faʻalauiloa ile 2016. Ae o totogi e fai lava si talafeagai, o nisi laki na mauaina muamua.

Moni, e tatau ona e faʻatupeina au tupe - ina ia mafai ai e se tagata ona maua ni galuega lelei, e tatau ona ia mauaina se taualuga i luga o lona ulu.

O loʻo iai foʻi isi taʻaloga i le upega tafailagi e mafai ona fesoasoani i le tagata e faʻaputuputu tupe. O le auala sili ma saoasaoa e faʻatamaoʻa ai i totonu e tali tutusa lava ma le mea moni - ia amata lau oe lava pisinisi.

Avea ma oe e ona le faleoloa paʻu pe faʻatau atu taʻaloga. oloa, lipea taʻavale. Moni, i se faʻaopopoga i tupe mama, e manaʻomia foi e le tagata ona maua lona poto masani ma maua lana pule - e fesoasoani ai ia i latou i le falepuipui, ia tatala le pulenuu. O le ala e le faigofie, ae aoga!

E le matala le taʻaloga mai le sooga. Ua tapunia le poloketi

Taʻaloga numera 4. Oʻu Fanua

Oʻu Fanua - o se tasi o sili ona lauiloa taʻaloga tala fou. Lenei o se 'auala i luga ole laiga. I le lesitalaina, o se tagata taalo fou avea ma anaina o lona taulaga, lea e tatau ona ia atiaʻe, puipuia mai osofaʻiga eseese, lea o le a ia maua ai tupe.

Le taʻaloga loʻu laueleele.

O le taʻaloga o loʻo avanoa galuega, o se lelei atiaʻe 'upega tafaʻilagi, matagofie ata. E le manaʻomia le teu faafaigaluega o au tupe. Mo galuega maeʻa ma le alualu i luma maua, o le tagata taalo maua le taua o taʻaloga - penina uliuli, lea e mafai ona liua i tupe moni, na o le tupe maua e mafai ona toʻesea mai se totogi teuga tupe.

Taʻaloga numera 5. PlayForex

PlayForex - o se faʻataʻitaʻiga manino o le auala e galulue ai tagata ma maketi fesuiaʻiga i fafo ma maua ai tupe i luga o fua faatatau fesuiaiga. E le manaʻomia le teu faʻafaigaluega, e iai le avanoa e taʻalo ai ma tupe masani.

Aveese le taʻaloga - PlayForex.

Matou te fautuaina foʻi le faitauina o le tala - "Faʻafefea ona fefaʻatauaʻi i luga o Forex"

E le matala le taʻaloga mai le sooga. Ua tapunia le poloketi

Taʻaloga numera 6. Virtonomics

Virtonomics - E alofagia e polofesa, moni tautai gurus e mafai ona maua ai tele tupe i ai. O se lugalaina browser-faʻavae taʻiala e te manaʻomia ai le faʻaaogaina o lou malamalama i mea tau tamaoaiga i lea laʻasaga.

Tupe toʻesea le taʻaloga "Virtonomics".

O se tagata fausia se pisinisi faʻavae i luga o lona aitia ma faʻagaioia i tuutuuga latalata i le moni. Muamua, na te filifilia lana taʻiala: gaosiga, fefaʻatauaiga poʻo seisi vaega o pisinisi. Ona manaʻomia lea ona ia atiaʻe lana pisinisi, ia maua se nofoaga "i lalo o le taʻaloga Sun".

Newbie entrepreneurs o le a fiafia i le taʻaloga, o se fesoasoani sili. O le a manaia i isi tagata uma, aua tusa lava pe e te le o se financier, oe mafai ona fuafua mea uma i le aluga o taimi.

Taʻaloga numera 7. Tuaoi faʻatoʻaga

Farm Neighbours o se lauiloa taʻaloga taʻaloga o loʻo faʻatupu ai e tagata manu i a latou faʻatoʻaga: povi, kusi, puaʻa.

Taʻaloga "Tuaoi faʻatoʻaga".

E mafai ona faʻavasega le gaosiga o susu poʻo fuamoa, ma isi mea e ola ai. A faʻatupeina tupe moni, o le toe faʻafoʻi e sau vave.


Faʻaitete pe a faʻaalu ni tupe tetele, ona o nisi taʻaloga e fausia i luga o le pyramid scheme.

6. Faʻafefea ona maua tupe i le atamai taʻaloga - TOP-4 "atamai" taʻaloga 💎

E iai foʻi ma taʻaloga faʻalemafaufau e manaʻomia ai ona e "faiatu lou mafaufau" e amata ai ona maua sau tupe.

Lisi o taʻaloga mafaufau

1. "Pepelu"

O le manulauti o le taʻaloga ia sau ma se tupua e faigata ona mate. Mo le taumafaiga a le tagata taalo e mate lau tala taumate, e 3 rubles o le a molia mai le teugatupe a le tagata ma faʻamauina i lau teuga tupe.

O se tulaga taua - ina ia faʻapipiʻi lau tala taumate i luga o le 'upega tafaʻilagi o le taʻaloga, e te manaʻomia le mateina o se tasi o mea na ofoina mai i le taʻaloga oe lava. Lenei, 5 rubles o le a uma ona molia mai lau teuga tupe.

2. Chess ma siaki

Nei e sili ona lauiloa taʻaloga taʻaloga e faʻaosofia ai le mafaufau o le tagata aʻo leʻi alu le isi. O le tele numera o eseʻese ituaiga o nei taʻaloga o loʻo faʻaalia i luga ole Initaneti (o le 'eseʻese o laupapa poʻo faʻamaumauga luga laupapa).

E mafai ona e filifilia oe lava ia le au fili pe faʻatuatuaina le "masini" lea e "soʻona fai" e filifilia ai lau paga. O le taʻaloga e mafai ona i ai - mai le $ 1 i le $ 1000.

3. "Tasi"

E taʻutaʻua tele le taʻaloga i talavou ma tagata matutua. Ina ia manumalo i lenei taʻaloga, e tatau ona e mafaufau e uiga i laʻasaga uma o le taʻaloga ma ki le faʻatonu.

I Taʻaloga "Tapulaʻa" o taʻaloga muamua e lima e leai se tau. Ma e mafai ona amata amata taʻalo peti ma isi tagata faʻaoga.

4. Backgammon

Le isi laupapa ma sili ona salalau taʻaloga e te le gata mafai ona taʻalo mo le malie, ae maua ai foi tupe moni i luga o nisi o mea taua.

E mafai ona amata amata faia peti pei o 50 sene, ma sili atu. Ina ia taʻalo i lenei taʻaloga, oe mafai ona auai i le faia taʻaloga, pe mafai ona e faia se laulau oe lava ma faʻatali mo lau paga.

7. Auiliiliga e uiga i auala sili ona aoga e maua ai tupe i taʻaloga 📝

Sei o tatou iloiloina auiliili nisi ituaiga o galuega (auala o tupe maua) i le taʻaloga alamanuia, lea e le o manaʻomia tele ai teuga tupe, ae o loʻo i ai le avanoa e maua ai se mautu ma maualuga tupe maua.

Auala e maua ai tupe i taʻaloga - Fausiaina o se auala auala e ala i Twitch, YouTube, ma isi.

Nei o tagata o loʻo iai la latou lava ala i luga ole Twitch poʻo le YouTube, o loʻo latou tuʻuina pea i luga vitio fou e uiga i taʻaloga poʻo faʻasalalauga i luga ole laiga. Latou te mauaina tupe i luga o faʻasalalauga mea (YouTube faʻatagaina oe e tuʻu i lalo faʻasalalauga fuaitau poʻo fuʻa i au vitio, i le faʻamatalaina o le vitio ma i le vitio lava ia), le numera o le au lesitala, vaʻaiga ma le vavalalata polokalama, faʻapea foʻi ma ala i foaʻi lafoina e tagata maimoa. E i ai le tele numera o ia auala ma tagata maimoa e faʻaalu o latou aso i luga o le Initaneti filifilia sili sili blogger, YouTubers ma sili ona manaia vitio.

Mea e manaʻomia ina ia manuia

Tu i fafo mai le motu o tagata ma faʻaalia le finafinau - manaʻo e maua tupe ma le fesoasoani a vitio walkthroughs o taʻaloga, oe manaʻomia le masani ona tuʻuina i luga fou vitio ma avea ma se malie, malie faʻamatala manatu.

Fou vitio o le a tosina mai ai pea tagata fou lesitala, uo ma e masani. Le faʻavae - Laulaufaiva tautau, lagona malie ma uiga lelei o le tagata faʻamatala (tumau, talitonuina oe lava).

O le averesi vitio e uiga i le pasese o le taʻaloga tumau afa itula. O tagata fiafia e manaʻomia ni vitio fou i aso uma, o lea la o le lafoina o se vitio i le talimalo faʻatasi i le vaiaso e le galue.

I se faʻaopopoga, o le tagata faʻamatala o loʻo sailia ni taʻaloga malie fou o le a maimoaina e tagata. I taʻaloga taʻitasi e te manaʻomia e faʻamasani i le siʻosiʻomaga, suʻesuʻe le poloketi ma ia e faʻatauaina, puʻeina ata uma.

Laasaga 1 - lau auala

Fausia lau oe lava taʻaloga auala i luga o YouTube, mo lenei mea e tatau ona e lesitala muamua. Ona sau lea ma se igoa, filifili se autu, filifili se faʻailoga mo le avatar.

I le tusitusiga "Faʻafefea ona maua tupe i luga o le YouTube mai valu?" ua uma ona matou tusia auiliiliina i le a le tele o le lauiloa a YouTubers maua, faʻafefea ona amata maua, o a vitio e puʻeina, faʻafefea ona fausia se auala i luga o youtube, ma isi.

Laasaga 2 - Tagata faʻavae faʻavae

Le laasaga sili ona faigata ma taufaʻafefe mo se manuia taʻaloga faʻamatala. O le tele o le au fai saofaga ma vaʻai i ata vitio, o le tele foʻi lea o penefiti ma tupe o le a maua e le tusitala ala.

Tagata mulimuli - tagata e lesitalaina talafou o ala latou te fiafia iai.

Muamua, o au vitio o le a le toe faʻalogo i le aofia, e oʻo lava i le tele o vitio o le a leai se mea.

Oe manaʻo e download e 3-4 vitio i le aso ma sili atu ma le tasi le masina. Muamua oe o le a maua 2-3 matamata, ae o le sili atu 'eseʻese taʻaloga e te taina ma download vitio e uiga ia latou, o le tele o tagata o le a faʻasolosolo ane e matamata ia latou. Ma o fuainumera o le a faʻaleleia, ma faʻatasi ai ma ia, o le a faʻateleina tupe maua.

Peitai, e tatau ona faaeteete. O nai masina muamua o le a sili ona faigata, pe a fai e tele galuega, ma o le iʻuga e leai.

Naʻo le mauaina o le muamua matatiʻa - 10000 O e lesitala e mafai ona faifai lemu teisi. Tagata o le a tusia tala, manaʻo ia te oe le sili, ma matua fiafia i lau auala.

Laasaga 3 - Taimi, faʻalelei

Mo Youtube, o le taimi o se mafuaʻaga taua i le lauiloa o vitio. O lona uiga ina ia sili atu le aoga, oe manaʻomia e i ai i le muamua e lafoina vitio e uiga i se fou poloketi poloketi. Lenei o le a otometi lava ona maua ai nisi vaʻaiga ma fou lesitala.

Faʻaleleia atili O seisi itu taua faʻamanuiaina. Oe manaʻomia le faʻaigoaina o au vitio ina ia mafai ona faʻatosina mai tagata e le gata i luga o le upega tafaʻilagi, ae faʻapea foʻi luga o le upega tafailagi i se tulaga lautele (e pei o Google ma Yandex search engine) pe a latou sailia ni faʻamatalaga e uiga i se faʻapitoa taʻaloga.

Ma leisi mea, aua neʻi galo e faʻaofia se faʻamatalaga faʻamalosi ma fesoʻotaʻiga i isi vitio mai lau auala i vitio taʻitasi. Aua neʻi galo e aofia ai faʻailoga, e manaʻomia mo tulaga ma suʻe i le Youtube.

Thumbnails (icon, preview, splash screen) o se mea faigaluega manuia foi mo le faʻalauiloaina o auala. E avatua e YouTube i ana paʻaga uma le aia tatau e tuʻu ai i luga ni ata ata mo a latou vitio. O se vaega sili ona mamana e faʻatupuina ai le fiafia o tagata e oʻo lava i luma o le maimoaina. Thumbnails tatau ona faʻatatau i le mea o loʻo tupu i le vitio, a leai o le a faʻateʻa ese e le pulega le auala. Aua neʻi galo e download foʻi le faʻailoga a le YouTube, faʻapipiʻi le pupulu i le amataga o vitio taʻitasi, ma isi.

Laasaga 4 - le itu faʻatulafono

Aunoa ma le faʻatagaga a e anaina taʻaloga, e le mafai ona e tuʻuina i luga ni vitio e uiga i mea savali ma e le mafai ona e faʻaaogaina musika. E moni lenei mea mo le faʻamamaina o vitio. Ina ia foʻia le faʻafitauli, oe manaʻomia le lotogatasi ma se upega o loʻo i ai uma aia tatau, pe feutanaʻi ma tagata fausiaina le filifilia taʻaloga ina ia latou faʻatagaina e faʻaali ai a latou poloketi. O se mea faigata ae tatau ai lenei gaioiga pe a fai e te manaʻo e galue toʻafilemu, aunoa ma ni faʻalavelave faʻaletulafono.

2) Tupe maua ile bot

E talafeagai mo i latou o loʻo mauaina masini, Laititi tupe, punaoa ma taleni e fausia fagu. O ia tagata, faatasi ai ma le fesoasoani a le au atoa o bot, aoina taʻaloga punaoa mo aso i le iʻuga ma faia se pisinisi aoga mai ai.

MMORPG taʻaloga e maua le faitau afe o tagata taʻalo ma latou te manaʻomia punaoa i aso uma mo galuega eseese. E toʻaitiiti tagata e mananaʻo e faʻaalu itula o taimi taʻaloga e aoina ai fualaʻau, ores, pe a faʻatoa mafai ona e alu i le maketi o se tagata ma faʻatau mea uma e te manaʻomia. O latou o tagata autu faʻatau.

Tele tagata e faia 'autau o bot mai tala' eseʻese i le tutusa taʻaloga ma teu komepiuta i le aso atoa.... Bots le fiu saili ma aoina punaoa. Naʻo le tagata taalo e manaʻomia le siakiina o latou taimi ma taimi ma tuʻu i luga le aoina mea faʻatau atu mo le faʻatau atu.

Vaega o le manuia

O le maualuga o le otometi o le atoa gaioiga o le sailia ma toʻesea mai alagaʻi, o le faigofie atu o le maua o tupe i le filifilia taʻaloga. I le avea ai o se tulafono, e tele tala e galulue i le taimi e tasi.

O le botO se polokalama, e tusa ma lea e lava e ulufale ai i ni nai autu ki ma tuʻu le tagata i le filifilia nofoaga. Na ia lava e faia le malologa - saili, eli punaoa.

Afai e te puleaina le fatuina o lau oe 'upega tafaʻilagi ma faʻaali mai mea na maua mai ai iina, o le a sili atu ona tele tupe maua, aua o lona uiga oe o le a' alo atu i tagata faufautua.

Toʻese- MMO taʻaloga e le tumau e faavavau, i le averesi, o ia poloketi "ola" mo ni nai tausaga ma o taimi uma e fesuiaʻi. Admins faia mea uma e taofia tagata taaalo. O le mea lea, a o fatuina se polokalame bot, e tatau ona e amanaʻia lenei mea ma vaʻai pea mo ni taʻaloga fou ina neʻi pagatia au mea tautupe pe a tapunia le autu taʻaloga. Lenei o le a manaʻomia ai foi polokalame polokalame e fausia ai ma faʻamau se bot.

Laasaga 1 - Suʻesuʻe le Maketi

E tele, fiaselau MMO taʻaloga i luga ole laiga. Filifili ia i latou se poloketi fou, folafola ma suʻesuʻe lana galuega. Mo se faʻapitoa, e le umi se taimi.

Laasaga 2 - bots

Oe mafai ona faʻatau saunia-faia - o MMO taʻaloga i ai bots mo le faʻatau atu. Poʻo le tusiina o se polokalame mo le faia o sau lava bots e aoina punaoa.

Laasaga 3 - Punaoa

E sili le maua o tupe ile oloa e seasea lava e alu ai le taimi ma taumafaiga e maua ai. Ona latou tau sili atu lea ma o loʻo manaʻomia tele e tagata taaalo.

Laasaga 4 - Tupe maua Aofai

Latou matua eseʻese mai le fua o le galuega, o tau mo punaoa i le taʻaloga.

8 bots o le a avatua ia te oe faalua le sili atu tupe maua nai lo 4 bots. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻalauiloaina o se bot i le taʻaloga Guild Wars oe mafai ona maua tupe60 tala masina Ile taimi lava e tasi, naʻo le bot na galue 30% taimi, o lea e mafai ai ona maua ni tupe lelei i lenei. E i ai tagata latou te faʻatautaia le sefulu ma le lua bot i aso uma latou te mauaina le sili atu i le $ 1000 i le vaiaso e ala ia latou.

Laasaga 5 - Mataupu Faatau

Filifilia o se taʻaloga, lesitalaina o se teuga tupe, malamalama i tulafono ma foliga vaaia o le maketi i le lotoifale, fausiaina ma le faʻalauiloaina o se bot e le o laʻasaga uma a maeʻa ona amata ona e maua tupe.

E i ai bots ma sauni-faia tasi i le tele MMOs ma e le taugata tele. o le mea autu- saili se tagata faʻatau mo au punaoa ma sili atu i se tasi tumau. Tele o tagata maua faʻaliga auro pe punaoa i faʻatau tuʻi faʻatau, ae o iina o le a soʻona taʻu ai le tau ole tagata manumalo.

O le mea lea, e sili atu le fausiaina o lau oe '' upega tafaʻilagi faʻavae luga o le taʻaloga ma iina e faʻatau atu ai MMO tupe, auro poʻo mea aoga e aunoa ma tagata faufautua ma ia latou lava tau, ina ia tagata faʻatau e le soona totogi. (Ua uma ona matou tusia auiliili pe faʻafefea ona fausia lau '' upega tafaʻilagi i le tusitusiga, lea na matou faʻailoa ai ituaiga o afi, o le fea e filifili ma isi aoga faʻamatalaga i le fausiaina o se 'upega tafaʻilagi)

E aoga foi le tosina atu o manatu o tagata taaalo i lau 'upega tafailagi e ala i le lagolagoina o pou ma talanoaga feau.

Ae le i amataina galuega, e tatau ona suʻesuʻe e le pule o le bot le maketi a le MMO tupe ma eseʻese aitema i totonu o le upega tafaʻilagi, talu mai le amataga oe manaʻomia le teu faʻafaigaluega o tupe moni ma e tatau ona e mautinoa e mafai ona e sailia ni auala e faʻatau atu ai ma fausia ni bots.

Laasaga 6 - Vaega Taua

E taua le iai o se paʻaga faʻatuatuaina e malamalama i faʻatauga ma faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e fausia e se tasi ni botini ma e nafa ma le aoina o mea taua, o le lona lua e faʻalauiloaina le upega tafailagi, e vaʻai mo tagata fou, e galulue faʻatasi ma latou.

E mafai foi ona e faʻatumuina le upega tafailagi i tala eseʻese ma fasifuaitau autu i le agaga o le: "Faʻatau auro taʻaloga mo le poloketi XXX", lea o le a aumaia ai tagata mai le upega tafailagi i lau tulaga i luga o le search engine Yandex ma Google.

Le auala e maua ai tupe i taʻaloga - fausiaina ma faʻapipiʻi ata vitio

3) Polokalama maua tupe maua - fausiaina taʻaloga

E i ai lava ni auala mo talenia polokalame e maua ai tupe e ala i le fausiaina o vaitafe eseese, polokalama ma tusitusiga mo taʻaloga.

Soʻo se MMO taʻaloga manaʻomia ni faʻafouga, fou manatu ma avanoa mo le faʻatinoina. O le numera o tagata e faʻaaogaina poloketi lauiloa a le MMO o loʻo tupuola i aso uma, o lea la ua faʻasolosolo lava ina maua le malosi.

O lenei metotia o le a le mafua ai ni faʻafitauli i le tulafono, pe afai e faia mea uma e tusa ai ma tulafono ma tulafono a le atunuʻu.

Laasaga 1 - Manaoga

99% E i ai galuega a MMO e aoina ai mea e manaʻomia e tagata fonofono lavalava, gaosia o vailaau, foaʻi mutia ma o le mafuaʻaga autu lea mo le talafeagai o bot. Polokalame mafai ona fausiaina i latou i soʻo se taʻaloga, ina ia o le a le tuʻua lava e aunoa ma le galue.

Hardcore TOP MMO tagata taaalo e tele tupe ma e le fiafia e tamoe solo i le fanua e saili ai punaoa, e faigofie atu mo latou e faʻatau mea uma ua uma ona saunia pe mafai ona otometi le gaioiga. E faigofie lava ona latou totogiina le taimi e tasi mo le polokalame e te fauina.

Laasaga 2 - Auaunaga

Polokalama mo bots poʻo hacks e leʻo maeʻa oloa e mafai ona faʻatau atu i taimi uma. Latou te manaʻomia ni faʻafouga, oe manaʻomia fetuʻunaʻi i suiga i MMO taʻaloga.

I se faʻaopopoga, o polokalame e le tatau ona i ai ni bugs e faʻalavelave ai i a latou galuega, e le tatau ona latou avea ni siama pe faʻatelegese le komipiuta a le tagata o tausia i le latou faʻailoaina.

Ina ia faia lenei, o le polokalama e tatau ona siaki ma faʻafouina latou i taimi uma.

Laasaga 3 - Ia nofouta i oloa fou

Oe foi manaʻomia e mulimuli i talafou o filifilia MMO taʻaloga mo oe e faia hacks po o polokalama mo bots. E masani lava ona lapataia e le au pulega a latou au taaalo e uiga i le tatalaina o le faafouga.

E tatau ona e sauni mo soʻo se suiga i le poloketi ma faʻafouina au polokalama e tusa ai.

Laasaga 4 - Maketiga

Pei o soʻo se pisinisi, oe manaʻomia faʻasalalauga e faʻatele ai faʻatau. Lenei o le autu mafuaʻaga mo le teʻena o le tele talenia polokalame e atiaʻe i le fausiaina ma le faʻatau atu hacks. Latou le mafai fausia se tagata faʻatau faʻavae ma faʻateleina faʻatau. O le mea lea, soʻo se polokalame e manaʻomia se paʻaga e malamalama maketiga ma faʻasalalaugao ai e mafai ona onosaia ia faigata ma tagata faʻatau ma oloa tufatufaina. Ma o se programmer ma se paʻaga mafai ona fausia a latou lava pisinisi i le faʻatau atu polokalama faakomepiuta... (Na matou tusia foi e uiga i isi pisinisi aitia ma laʻititi tupe teu faʻafaigaluega i la matou tusitusiga)

Oe mafai ona vaʻai mo se maketi luga o fonotaga ma faʻalapotopotoga fausiaina mo MMO taʻaloga. E toatele tagata fiafia iai.

Laasaga 5 - lau faʻailoga

O se itu taua mo soʻo se polokalame e filifili e faʻatau polokalama. Oe manaʻomia le suʻesuʻeina o le maketi, saili le oloa o le sili ona manaʻoga ma alu i lalo i pisinisi. Aua le avea le lauiloa Talofa, e tele ana bots ua uma ona faia. E sili le suʻea o ni MMO fou, e vave lava ona oʻo iai le au faʻaoga.

Ma le isi, o le maketi ua tumu i leai se totogi poloketi ma le tele numera o tagata faʻaoga ma latou te le i mauaina ni bot. Tusi se tamai tusitusiga e amata ma maua ai lau muamua totogi.

Laasaga 6 - Tupe maua

Tau averesi bot 39 tala - lesitala faaletausaga, ona aofaʻi lea o polofiti o le a faʻamoemoe i faʻasalalauga, le taʻutaʻua o le filifilia taʻaloga.

I le averesi, oe o le a faʻatau atu 1-10 fasi i le aso, ma o lea ua uma 1000-12000 mo le masina, e le gata i lea, mo naʻo le tasi bot.

MMO taʻaloga ua na ona mauaina lauiloa, tagata o le a taʻalo i latou mo le sili atu ma le sefulu tausaga, o lea o le faʻailoga mo hacking polokalama o loʻo aumaia ai se tupe maua lelei.

Ae ui i lea, e le faigofie galuega ma o le a avea se paʻaga lelei o ia lea e malamalama i le maketiina. O le a ia aveina faʻatau a o e fausiaina le oloa.

Afai e mafai ona e fausia ma tausia 3 bot mo taʻaloga eseese MMO, ole a maua ai se tupe maua lelei ma mautu.

O le auala e maua ai tupe i taʻaloga o le faia lea o se faleoloa i luga ole laiga

4) Faleoloa i luga ole laiga mo taʻaloga mea

Aoina o mea e faʻaaoga ai bot ma faʻatau atu e ala i le faleoloa faʻapitoa na fausia i tau faʻapitoa mo le au taʻalo.

Sitepu 1 - Faʻafefea ona galue?

I soʻo se taʻaloga i luga ole laiga, e fesoʻotaʻi tagata ma isi, fesuiaʻi mea, fefaʻatauaʻi. Se tasi tuʻu i luga a latou "mea taua, mea" mo faʻatau tuʻi, faʻatau atu e se tasi se tagata alualu i luma i se mea i le sikuea, ma faia e se tasi se isi 'upega tafaʻilagi e fesoʻotaʻi ma le poloketi poloketi ma e ala i lona faʻaaogaina o mea taua aoina, mea taua, mauaina tupe taʻaloga, lea e mafai ona liua i tupe moni.

O le vaega sili ona faigata - fausia se 'upega tafaʻilagi o tagata faʻatau o le a aoina alagaʻoa ma oloa siiatoa ia te oe i se tau paʻu. Ma lelei faʻasalalauga i luga o le Initaneti o le a faʻatosina tagata faʻatau i lau faleoloa i luga ole laiga.

O le 'upega tafaʻilagi lava ia e le o se faʻafitauli, e mafai foʻi ona e fausia se paketi i luga ole laiga faleoloa mai se maua fua tusitusi e amata ai. O le a sili atu ona faigata le faʻaleleia o lana galuega ma le malamalama i polokalame i luga ole laiga o le a oʻo mai iinei.

E mafai foi ona e faʻatautaia au gaioiga e ala i upega tafailagi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasalalau au auaunaga i kulupu ma faʻasalalauga. Atonu e sili atu le aoga ma sili atu talafeagai e fausia ai se kulupu poʻo le itulau, Vkontakte, Odnoklassniki, Instagram. Faʻafefea ona fausia se kulupu i luga ole Vkontakte poʻo se itulau, faʻapena foʻi ma le faʻalauiloaina ma faʻamaeʻaina tagata faʻatau, matou tusia i la matou tusitusiga.

Laasaga 2 - Fesoasoani Fesoʻotaʻiga

Nei tatau ona avea ma tagata e te matua talitonuina, ma o latou foi o oe. I tua atu i na mea uma, o le a latou faʻatau atu taimi uma mea taua, alagaʻoa ma isi mea mai le taʻaloga, lea o loʻo faʻaalia i le faleoloa.

E sili le faʻafesoʻotaʻi o tagata e faʻaputuputu punaoa e ala ile bot. O loʻo iai a latou oloa, o loʻo tuʻuina mai pea ma o tau e talafeagai. Fesoasoani fesoʻotaʻiga mafai ona faia i luga o fonotaga ma nuʻu o le taʻaloga.

E sili le iloa o tagata faʻatau ia oe lava, fesoʻotaʻi e ala i Skype, ma valaʻau i luga. Lenei o le a faʻateleina ai le tikeri o le faʻatuatua i le va o oe ma faʻaititia ai le avanoa o le kopi.

Laasaga 3 - Faʻatuina o le Upega Tafaʻilagi

O se 'upega tafaʻilagi galue o le a manaʻomia se tisaini, faʻatauina fanua, talimalo ma lana ia lava faʻamaumauga.

E mafai ona e valaʻaulia se polokalame masani, ma o le a ia "tusia" lau "miti" 'upega tafaʻilagi i le aso. Pe faia uma e oe, faʻaaoga fua tusitusiga. O le mea taua o se mafaufauga lelei-fafo tisaini, faʻafaigofieina, ina ia soʻo se amataga mafai ona faʻatau oloa i ai ma lamolemole galuega. (Lenei matou te fautuaina le faitauina o le tusitusiga - Faʻafefea ona tatala se faleoloa i luga ole laiga - laʻasaga i lea laʻasaga faʻatonuga, lea o le ae aʻoaʻo ai pe faʻafefea, fausiaina ma faʻapefea ona vaʻai pe a faia se 'upega tafaʻilagi)

Laasaga 4 - Faʻasalalauga

Le vaega sili ona taua ile galulue ma se faleoloa i luga ole laiga. A aunoa ma le faʻalauiloaina, oe le mafai ona maua se tupe mama lelei, aua o le setiina o se 'upega tafaʻilagi e faigofie, faʻatauina o se tuʻufaʻatasiga o oloa e faigofie foi ma le sailia o tagata faʻatau e le o se faʻafitauli.

E mafai ona e fai atu i bots e fai ma sui o lau '' upega tafaʻilagi luga o le taʻaloga pe a latou aumaia punaoa iina, tusi pou i 'upega tafaʻilagi eseese. fesoʻotaʻiga ma fonotaga. Oe mafai foi faʻapitoa le bot, lea mai lea taimi i lea taimi o le a lafoina ai se faʻasalalauga i le taʻaloga talanoaga.

Afai o soʻo se faʻasalalauga e faʻasa e tulafono o le poloketi, taumafai e faʻatumu le 'upega tafaʻilagi i tusitusiga mo le faʻatau atu ma faʻalauiloa latou e tusa ai ma fesili lauiloa, mo se faʻataʻitaʻiga, "Faʻatau mea mo le taʻaloga XXX". Mo lenei talosaga, tagata mai search engine o le a faʻasino i lau faleoloa.

Totogi faʻasalalauga mafai foi ona avea ma se manuia, ae e aoga le faia maketi suʻesuʻega e aloese mai le maumau faʻasalalauga.

Laasaga 5 - Matamata, tagata taufaʻasese!

Le faʻatau atu o mea masani e tatau ona faia ma le faʻaeteete; e tele mataupu o faʻasese pepelo.

Faiga PayPal, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatagaina le tagata faʻatau e toe faʻafoʻi mai a latou tupe e aunoa ma ni faʻafitauli, ae maise pe a filifilia e ia oloa masani i luga o le upega tafailagi.

E sili atu le aua le paie ma lafo se feau ma se numera e siaki ai peimeni. O lenei o le a faʻamaonia i le faiga o oloa na lafoina ma le tupe e le mafai ona toe faʻafoʻi. Lenei o le a puipuia faasaga i maua fua sisi.

Sitepu 6 - Vaaiga. E fia ni tupe e mafai ona e mauaina?

O le tupe mama mai se faleoloa i luga ole laiga e faʻamoemoe ile tele o itu. O le metotia e i ai lona gafatia ma e mautinoa aoga le galue i lenei itu, o le mea taua o le faia mea uma saʻo.

Saili se taʻutinoga taʻaloga ma mea e seasea lava, feutanaʻi ma tagata e tuʻuina mai, fausia se 'upega tafaʻilagi ma, ioe, mafaufau i luga o faʻasalalauga.

Auala e maua ai tupe i taʻaloga - beta tofotofoga taʻaloga

5) Tupe maua e beta suʻega

I le tepa muamua, o le efuefu lenei galuega. Totogi e ala i le siakiina o galuega o taʻaloga tatala mai e tagata atiaʻe, o lona uiga, ia avea ma se tasi o le au taʻalo muamua.

Tester's galuega - siaki le taʻaloga o se tagata faʻaaoga. Ua fai uma galuega, o loʻo sologa lelei le taʻaloga, e leai ni mea sese pe faʻaletonu. E i ai moni se galuega? Ioe, ole au fai polokalame e fesili lava i tagata faʻapitoa e siaki a latou poloketi mo tupe.

Peitai, o lenei galuega e faigofie ma faʻamalieina naʻo le taimi muamua na tilotilo ai. O se tagata faʻataʻitaʻi e le tatau ona taʻalo ma le mafaufau i seisi mea, e totogi e tagata galuega, ae leʻo le fiafia e aunoa ma se penefiti.

Sitepu 1 - Faʻavae. Mea Moni

O le faʻataʻitaʻia o se poloketi mataʻutia e faigata tele pei o isi. I le taimi lava e tasi, e le totogia tele, aua o le ai ai i taimi uma le seleni e mananao e faʻataunuuina mo se tau maualalo. I se faʻaopopoga, na te le manaʻomia faapitoa aʻoaʻoga pe tomai, tau lava o le avea ma tagata taalo I le avea ai o se beta tester, o le a tuʻuina atu ia te oe ni taʻaloga, ae e te le fiafia i le tele o latou, na o taimi e te maua ai le matua fiafia galuega faatino.

I se faʻaopopoga, pe a ulufale i le taʻaloga, oe o le a manaʻomia e matua suʻesuʻeina, vaʻavaʻaia mo sina mea sese ma tusia se lipoti o le a umi atu nai lo le gameplay lava ia.

O fea na e maua ai le mea sese, o le a le mea, o afea e aliali mai ai. E mafai ona e faʻaaluina se aso atoa e suʻesuʻe ai le tulaga muamua!

Laasaga 2 - Faaiuga

E matua le malie ma faʻafiafiaina le avea ma se suʻega. O se galue vaivai, galue malosi lea mo le tumau ma le mataalia. I se faʻaopopoga, o lo latou lumanaʻi e le mautinoa, e faʻamoemoeina uma i latou atinae.

Mo poloketi fou taʻitasi na tuʻuina atu ia latou, o tagata faʻataʻitaʻi e faʻaalu le tele o taimi ina ia mulimuli ane mafai ona faʻaaogaina e le au taʻalo le taʻaloga e aunoa ma ni faʻafitauli.

8. Fesili e masani ona fesili e uiga ile taʻaloga 🔔

Sei o tatou tilotilo i fesili e masani ona fesiligia i luga o le Initaneti ma taumafai e tali ia latou.

Fesili 1 - Ole a le Steam ma faʻafefea ona toe maua le tupe mo taʻalo ile ausa?

Ausa- o se lauiloa taʻaloga faleʻoloa i luga ole laiga ma le lautele lautele. Mo tagata faʻaoga uma, o talafou ia Iuni 2015 o se mea e ofo ai - o lenei ua mafai ona toe maua lau tupe peʻa e le fiafia i le taʻaloga.

Mo le tele o tausaga, tagata faʻatau sa tatau ona ave se "pusi", le iloa moni poʻo le a latou aveina, aemaise lava pe a filifilia i luga o faʻatau. Moni, ina ia mafai ona toe maua le tupe, e tatau ona e faʻataunuuina ni tuutuuga.

Faʻafefea ona toe maua tupe mo taʻalo i le faʻaosofia ma mo mea latou te toe totogiina

E mafai ona faʻafoʻi tupe mo:

  • Le taʻaloga;
  • Faʻalauiloa faʻaopopo i ai;
  • I totonu o le taʻaloga mea eseese (pe a fai e le faʻaalu, faʻaaoga, suia pe minoi);
  • Taʻaloga ma muamua-faʻatonuga;
  • Faʻatulagaina (tuʻu i latou uma);
  • Meaalofa (e le faʻagaoioia).

Tupe faʻaalu i isi faleʻoloa o le a le toe faʻafoʻi atu i le tagata faʻatau.

Faʻafoʻi faʻatonuga

Manaʻomia e fai:

  • Ulufale le faleoloa i lalo o lau teuga tupe;
  • Alu i le tuatusi: help.steampowered.com.;
  • Filifili mai aitema: "Faʻatau";
  • Faʻailoa mai le lisi le taʻaloga e te manaʻo e toe foʻi mai ma maua se tupe toe faʻafoʻi;
  • Kiliki i luga: "Oloa e le mafai ona ausia faʻamoemoega";
  • Ona filifili lea: "Talosaga mo le toe foi".

Lenei o le a mulimuli mai ma se memo ma faʻamatalaga e uiga i le taʻaloga (tau, aso o le faʻatau, taimi faʻaalu i le taʻaloga). I le avea ai o se mafuaʻaga mo le toe foi, le kalani mafai ona tusi na te le fiafia i le taʻaloga (na ia faʻatauina i se mea sese, o le komepiuta e leʻi tosoina). O le mafuaʻaga o le a le afaina ai le toe foʻi. Faʻapea foi faʻaopoopoga faʻamatalaga mafai ona faʻaofiina i le "Faʻaaliga". O le a lafoina le tali o se tusi i lau i-meli.

Ausa tulaga

O le pito sili ona taua mo le toe faʻafoʻiina o le taimi o le talosaga ma le taimi faʻaalu e taʻalo ai i le taʻaloga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o tupe mo se taʻaloga e te le fiafia iai e mafai ona toe faʻafoʻi i totonu o 14 aso mai le aso o le faʻatau ma faʻaalu laʻititi ifo i le 2 itula i le taʻaloga. E tatau ona e taʻalo e aunoa ma ni kopi, a leai o le a le tuʻuina atu le faʻafoʻi.

Mo le faʻaopopoga, o le tupe na toe faʻafoʻi mai foi i totonu o le 14 aso. Afai o le tagata faʻaaoga taalo ma le faʻaopoopoga mo le tusa 2 itula, leai seisi. Peitai, o le faʻaopoopoga e le mafai ona toe faʻafoʻi mai pe a fai ua uma ona faia ni taua suiga: (tumau faʻateleina le aofaʻi o le tagata soifua maloloina, ma isi)

Fesili 2 - E talafeagai ona maua tupe i taʻaloga i luga ole initaneti?

E fai lava! E matuia tele lenei mea o se alagatupe maua e pei o isi. O le mea taua o le alu i lalo i pisinisi ma le faʻamaoni ae le faʻatali mo le tupe timu i le taimi nei. I le amataga, suʻesuʻe maeʻaeʻa le maketi o taʻaloga, ona filifili lea o se poloketi faʻapitoa, auai e folafola ai tupe maua ma fuafua ou lumanaʻi.

Atonu e te manaʻomia se calculator ma le numera numera, aua o le tele o poloketi e mafai ai ona e maua ai ni tupe o ni mea faʻatau tupe, ma o le aofaʻi o polofiti e faʻamoemoe i au taumafaiga.

O afea e mafai ai ona ou toʻesea le muamua tupe, e fia o le a maua ai? - o nei mea uma e popole i le amataga. I nisi taʻaloga e i ai le avanoa e maua ai tupe e aunoa ma se faʻatupeina, na o le a tele se taimi e alu ai ma o tupe maua o le a faʻaititia, ae i leisi itu, o se avanoa lelei lenei e aʻoaʻo ai tulafono o le taʻaloga ma maua ai le poto masani e aunoa ma le lamatia ai. Pe o le sasaa pe moni le tupe i totonu o le taʻaloga e pule lava le tagata taʻalo e filifili.

I le tele o poloketi, o tupe e avea ma sao o se faʻavavevave pe a e manaʻomia mai le tulaga "MA"Alu i le manatu"E". O le tagata e savali e aunoa ma tupe teu faafaigaluega, ma inivesi - e alu i le taʻavale.

Peitai, e i ai le numera o poloketi o loʻo faia manaʻomia faʻatupeina... Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lauiloa taʻiala Oʻu Fanua, o le mea taʻaʻalo e tuʻuina atu i ai le 'aʻai atoa ma le agavaʻa e faʻataʻitaʻia ai. Tupe - penina uliuli e faʻatoa mafai ona toʻesea e tagata e ona le teuga tupe.

Tausaga o le toʻatele, o le mea muamua o le tagata taʻalo o le a avea ma tagata faigaluega faʻatoʻaga ma o le a tuʻufaʻatasia i lenei tulaga le itiiti ifo 90 aso, pe a le ma le fesoasoani o inivesi ua siitia i luga i se tufuga, pe o le faʻailoga alu i le faʻatautuʻi ma faʻamaeʻaina eseese galuega maua ai le avanoa e faʻateleina ai le tulaga mo saoloto.

O taʻaloga ma le pyramid system na amata ona aliali mai i taimi uma ma tele taimi uma, lea e toʻesea ai tupe i totonu o se poloketi teu tupe. E i ai tagata totoina faʻatoʻaga, tausiaina o lafumanu poʻo le totoina o laʻauua faapena ona maua ai tupe.

E mafai foi ona maua tupe ia latou, ae le tumau, aua pei o soʻo se pyramidal system, e le umi.

E tele foʻi auala e maua ai tupe i taʻaloga: faʻatau se bot i se poloketi MMO ma faʻaaoga e faʻaputu ai punaoa, ona faʻatau atu lea i isi tagata taʻaalo.

Poʻo le, avea o se polokalame, faʻatau atu DIY hacks ma bots mo MMO taʻaloga.

Oe mafai ona faʻataʻitaʻia lou lima o se faʻamatala, o na tagata fausia auala i luga o YouTube ma fana. Tuʻufaʻatasia o taʻaloga eseese, maua tupe i manatu ma faʻasalalauga. Pe lafo se talosaga i taʻaloga atinaʻe mo le tulaga o le suʻega. O tagata ia ua faʻatagaina ona faʻataʻitaʻia ni poloketi fou e leʻi sauni e "o i fafo". Latou te manaʻomia le siakiina ma le faʻaeteete le galuega o le poloketi ma tusi se lipoti e uiga i ai.

E mafai foi ona e amatataʻalo i le Forex exchange... Matou te fautuaina oe e te taʻalo i lenei tagata fai pisinisi.

Fesili 3 - Aisea ua i ai i luga o le initaneti taʻaloga ma moni tupe toʻesea - o a ni avanoa mo le mauaina o tupe?

E popole tagata uma e mafaufau e uiga i le lata mai ma le lumanaʻi lumanaʻi. Mafai ona e mauaina sau oe lava niche o tupe maua mo le tele o tausaga ina ia mafai ona atiaʻe ai ma aua le popole i le lumanaʻi? O le a tapunia poloketi ma o le a le mea e tatau ona fai e tumau ai i le "folau"?

Ia amata - o le maketi taʻaloga ua naʻo le atiaʻe ma ua lauiloa lautele na o nai tausaga talu ai ma le atinaʻeina o le Initaneti. E faitau miliona tagata faʻaaoga i luga ole laiga i le lalolagi atoa ma e fiafia lona lua i taʻaloga eseʻese.

MMO foliga mai pei o puloua ma masina uma a fou poloketi amata. Afai lava e galue le 'Upega tafaʻilagi, o le a faʻaauau foi taʻaloga.

E tapunia galuega faatino - ioe, o le averesi olaga o se taʻaloga MMO o 5 tausaga... Ma mo le tele o galuega faatino, o le tele lenei. Tele na tapunia i le lona lua tausaga, ae aua le faʻavaivai. O le mea taua o le tausisi i suiga o le pisinisi taʻaloga. Tusa lava pe tapunia se tasi, lua vave ona amata loa. O le mea autu e le o le tautau i luga i le tasi taʻaloga.

Tele ituaiga o tupe maua mai taʻaloga e le faʻapipiʻi i le poloketi e tasi - mo se faʻataʻitaʻiga, o le blog video blog e puʻeina ata i luga o se taʻaloga fou toeititi lava o vaiaso uma, tagata fesuiaʻi e fesuiaʻi poloketi mo se suʻega, ma o le e ana le faleoloa i luga ole laiga o le a suia foi se poloketi e aunoa ma ni faʻafitauli.

Fesili 4 - Faʻafefea ona faaui i tua le tupe maua?

Seʻia oʻo mai nei, sa tiga tele mo le faitau afe o tagata, ae maise i latou o loʻo nonofo i tamaʻi taulaga poʻo nofoaga i tua atu, e leai ni ofisa totogi poʻo ni nofoaga e totogi ai tupe.

O le tele o poloketi i luga ole laiga e galulue ma faʻatulafonoina tupe totogi ma i latou e mananaʻo e maua ni tupe e tatau ona feutanaʻi muamua.

Atotupe Yandex e faigofie ona matala, e galue ma pepa faletupe, o le fesiitaiga e faʻataunuʻuina i ni nai minute. E mafai foi ona tuuina atu e le Yandex se pepa iila i le igoa o le ana. Tau 200 rubles ma oe mafai ona toso ese tupe i soʻo se ATM!

Webmoney lauiloa foi i taʻaloga atinaʻe. Faʻaliliuina tupe i se kata mai se atotupe e le o se faʻafitauli. E mafai foi ona e toso ese tupe mai le kesi kesi o le faʻasalalau o le Webmoney, o loʻo iai i le tele o taulaga tetele.

Talu ai nei, o wallets poloka poloka o loʻo mauaina foi le lauiloa, lea o gaioiga ma cryptocents o loʻo faʻatinoina ma tautua lauiloa o loʻo taumafai e faʻatulaga le toʻesea o tupe maua i lenei ato tupe.

Fesili 5 - Faʻafefea ona e malamalama o nei mea i luga ole laiga taʻaloga tupe ma toʻesea o tupe?

Uma lugalaina taʻaloga i ai a latou lava 'upega tafaʻilagi ma uma faʻavae faʻamatalaga e uiga i le poloketi. O taʻaloga tupe i luga ole laiga ma le toʻesea o tupe e eseʻese, o se mea e faʻamamafa ai le taʻaloga e le o le mauaina o tupe, ae o le matua auai o le tagata taʻaʻalo, i se mea, i se isi itu, e tele avanoa mo le mauaina.

Afai e te manaʻomia se taʻaloga ma le toʻesea o tupe e aunoa ma tupe teu faʻafaigaluega mai le gameplay, iina, o se tulafono, o tulaga uma ma galuega o loʻo faʻailoa mai, i le faʻatumuina e mafai ona e mauaina.

Tele taʻaloga o loʻo iai le system bot, e faigata foʻi ona siaki lenei mea - lesitala ma ulufale i le poloketi, vaʻai solo. Masalo ua faatau le faleoloa khaki ma polokalama mo aveʻese otometi punaʻoa.

Fesili 6 - Aisea e maua ai e le taʻaloga le avanoa e maua ai ni au tupe?

Mo le tele o poloketi poloketi, e taua le faʻatumu le taʻaloga ma tagata faʻaoga. Latou ave a latou polofiti mai le numera o le initoneti tagata taʻalo, mai luga o le 'upega tafaʻilagi, mai faʻasalalauga faʻamau i luga.

O poloketi taʻaloga e i ai la latou lava faiga o tupe maua ma e mafai ona latou faʻaaluina tupe e faʻatosina mai ai tagata faʻaoga.

O le mea lea, i ni taʻaloga, e manaʻomia e le tagata faʻaaoga le mea laʻititi - e asiasi i le 'upega tafaʻilagi mai lea taimi i lea taimi, toaga i le taʻaloga ma o lena lava. O le mea taua o le tumau.

Fesili 7 - Faʻamata e mafai ona 'alofia le' olegia i taʻaloga mo tupe?

E fai lava. O le mea autu e manatua: aua le faʻatopetope e teu tupe lau tupe. Ioe, muamua e leai se tasi e manaʻo e teu tupe i le taʻaloga. Ae o le lesitalaina i le poloketi filifilia ma le maeʻa suʻesuʻeina o le taʻaloga, latou malamalama ai o tupe faʻaalu laititi o le a faʻatosinaina ai le gaioiga ona totogi ai lea o mea uma.

Ae e te leʻi faia lena mea, e tatau ona e suʻesuʻe maeʻaeʻa i le taʻaloga ma faʻamaeʻa galuega e aunoa ma se teuga tupe. Uma masani taʻaloga i ai lenei filifiliga. E le manaʻomia le tagata taʻaʻalo e faʻatupe e aunoa ma le toilalo.

Fesili 8 - O iai ni taʻaloga ma le toʻesea o tupe moni e aunoa ma ni teuga tupe faʻaalu mai le 10 rubles ile itula pe sili atu?

O ia taʻaloga o loʻo i ai, mai le lisi o taʻaloga i luga atu o oe e mafai ona mauaina ia. Oe tatau ona lesitala i taʻaloga, ae i luma atu o lena, faitau iloiloga ma fautuaga i le lona tolu-pati fonotaga ma vaega autu.

Ioe, o aofaʻiga uma e maua e faʻamoemoeina i au taumafaiga, tomai, poto masani, ma isi.

10. Faaiuga

Mo le toatele, pe a le o uma, o le faiga o le mauaina o tupe i luga o le Initaneti, faʻapea foi ma taʻaloga, o se miti galuega, lea ei ai lona lava le faafitia tulaga lelei:

  • Mauaina o tupe aʻo e nofo i le fale poʻo se Initaneti cafe, e te le tau alu i se mea i le taeao;
  • Le aofaʻi o taimi faʻaalu i galuega ma faʻatulagaina se tagata faia ia lava;
  • E leai ni pule, leai ni taʻitaʻi lalo, leai se manaʻomia e fetuunai i manaʻoga o se tasi, fealofani ma paʻaga, suʻesuʻe le tulaga, pei o se galuega masani;
  • E le fuaina le polofiti i totogi, o le tele o taimi e te le manaʻomia se poto faʻapitoa ma aʻoaʻoga, malamalama i gagana, aulelei, fesoʻotaʻiga - i totonu o le upega tafailagi, e tutusa uma tagata uma. E mafai ona e tausisia le agatapuia atoatoa;
  • Faʻatupuina tupe i taʻaloga malie, maua le fiafia ma galulue faʻatasi, tagata uma miti o sea faʻamoemoe!

E faigata ona finau ma mea o loʻo taua i luga. Peitai, o le miti galuega maua foi tapulaʻa:

  • Mafai ono tupu, leiloa o tupe teu tupe;
  • E leai se mautinoa o le totogiina, leai ni tupe maua vave;
  • O se galuega faigata lea e manaʻomia ai tomai ma le poto o le galue ma se komepiuta, ma le Initaneti. Oe manaʻomia le suʻesuʻeina o le maketi, saili uo ma, sili ona taua, galue i aso uma;
  • O le iʻuga e le o se taimi vave, e masani ona manaʻomia le faʻatali mo tupe mama e sili atu ma le tasi le masina, i le taimi muamua e matua faigata lava;
  • Oe manaʻomia le sailia o lau faʻailoga, e faigata, e leai ni faʻamaoniga mautinoa, o le lumanaʻi e foliga mai e le malamalama

E faigata foi ona finau ma vaivaiga, ma latou fefefe ai le toʻatele, ina ua afe afe taimi e faʻataʻitaʻia ai, latou o ese ma le galu o latou lima. Peitai, e i ai tupe i taʻaloga, ma e matua moni!

O le mea autu o le vave vavaeina ma miti o le mauaina o le "faʻamau faʻamaneta" i le oomiina lea, o le tagata liliu i le milionea. I le tepa muamua, o se matagofie ma faigofie tupe maua o le a manaʻomia taumafaiga ma le finafinau, ae e aoga pe a e taumafai!

Mautinoa, e le faigofie i le taimi muamua - muamua, suʻesuʻe le maketi, ona suʻe lea o se mea sili ona talafeagai mo oe mai le tele o taʻaloga MMO ma filifili i se auala e maua ai tupe. Vaiaso, o le a alu masina. Ma o le muamua tupe maua o le a avea foi ma tau feololo - se taseni poʻo le selau rubles.

E tele auala e maua ai tupe i taʻaloga, o le tele o latou e mafai ona oʻo i ai soʻo se tagata o loʻo i ai sina tikeri masani i le Initaneti ma taʻaloga, e moni. Oe ono manaʻomia polokalame malamalama e fausia ai hacks ma bot polokalame, ae e tele naua aʻoaʻoga nei ua mafai ona e aʻoa se mea i aso.

O le a le mea e manaʻomia e se tagata masani amata?

  • O se moomooga - mea uma lava saili lau oe lava auala e maua ai tupe i taʻaloga ma aapa i se tasi tulaga o polofiti. O le otootoga o pisinisi peleni fesoasoani i le toʻatele e faʻamalosia i latou lava i le amataga laʻasaga ma faʻapea foi.
  • O se vaʻaiga faʻaaloalo - aua le fausiaina "rosy fuafuaga" o le faʻataulaitu lalolagi o taʻaloga e pei o le kasino o le a avatua ai le manumalo i le miliona i le aso e tasi. E i ai tagata i taʻaloga e maua le afe ma afe o tala i le masina, ae na latou faʻaaluina le tele o le malosi e oʻo ai. Avea a latou faʻataʻitaʻiga avea ma mea faʻaosofia. O le maketi taʻaloga e faigata ma o le a manaʻomia le galue, taimi ma tupe.
  • Tupe muamua - tusa lava pe mo le taimi muamua e leai, e mafai ona e mauaina e aunoa ma le teu faʻafaigaluegaina. Ae i le aluga o taimi, e aoga lava le tolopoina o sina tupe mo teuga tupe. I taʻaloga, latou te avea o se fesoasoani i tupe maua, faʻatelevaveina gaioiga. Oe le manaʻomia tele aofaʻi.
  • Tomai galue - avea ma komipiuta ma Initaneti tagata faʻaaoga. E mafai ona e aʻoaʻoina uma i se taimi puʻupuʻu, o le mea taua o le faʻataʻitaʻi. A aunoa ma lenei, o le a le mafai ona e maua tupe.
  • Avanoa tumau fesoʻotaʻiga - O le Initaneti fale e sili ona lelei. I totonu o faleʻaiga, latou te totogia le itula, o le a lele vave atu tupe nai lo le savili, o lea e sili ai le faʻafesoʻotaʻi o le upega tafaʻilagi i le fale ae le mafaufau i le taimi.
  • Fia fia iloa - se manaʻoga maloloina e tausisi pea i tala fou ma tala fou uma o le maketi taʻaloga. Lenei o le a fesoasoani i tagata fou e avea ma se tasi o muamua tagata faʻaaoga poʻo tagata iloiloina o le poloketi ia iloa le taimi lenei poʻo lena taʻaloga o le a tapunia ma saili se isi i le taimi. O le i ai o faʻamatalaga e taua tele.
  • Maketiga - e taua tele luga ole laiga foi. Avea ma se maketi lelei pe maua se tasi. E le faigata, fonotaga ma nuʻu e tumu i tagata auai, faʻafesoʻotaʻi se tagata ese e te manaʻo ai ma talanoaina avanoa felagolagomaʻi faʻamoemoega i fetusiaʻiga. O le a ia fesoasoani i faʻasalalauga ma lumanaʻi saili mo tagata.
  • Pepa faʻaeletise - e fautuaina e suʻesuʻe maeʻaeʻa mataupu o a latou galuega, ina neʻi tulaʻi mai ni faʻafitauli ma le sao mai o tupe i le lumanaʻi. Tele taʻaloga e galulue ma ato lauiloa.

Galuega Faatino

Pau lava lena. I le tepa muamua, o foliga mai e le talafeagai tupe maua mai taʻaloga na faia i luga o foliga tino mai. E le faigofie ona taʻalo ma o tupe moni e tuʻuina mo gaioiga, lea e mafai ona toʻesea, e ui o nisi poloketi totogi tagata foi mo lenei. Ole tele o auala e maua ai tupe o ni mea taua o tupe maua avanoa ma lumanaʻi mo le lumanaʻi. Ma o le taʻaloga maketi lava ia ua naʻo le atiaʻe ma e mafai e tagata uma ona maua o latou tulaga i totonu.

Le au faitau pele, matou te moomoo ia manuia oe i le mauaina o tupe i taʻaloga, ma o loʻo matou faʻatali mo au tala i lalo, lea e mafai ai ona fai ai au fesili ma tuʻu ou manaʻoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Gallium Infiltration of Aluminum (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com