Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Abu Dhabi's sili matafaga ma faletalimalo 'aʻai ma tumaʻoti matafaga

Pin
Send
Share
Send

O fale tetele o faleoloa, faleoloa o ona po nei poʻo matafaga o Abu Dhabi - o le a le mea e te fiafia ai i le laumua o le UAE? Afai o le malologa i tafatafa o le sami o le mea e sili ona e fiafia i ai, o lona uiga ua e filifilia le mea saʻo mo lau tafaoga.

Abu Dhabi's matafaga e sili ona mama i le lalolagi. Latou te maofa i latou atinaʻe atinaʻe ma le iai o faʻafiafiaga eseese, matagofie vaʻaiga ma le sami matagofie. O le talafatai o le motu-taulaga ua ufitia i le oneone vaivai, o le ulufale atu i totonu o le vai iinei e faifai malie, ae e leai ni galu - latou te malepe i luga o le fata mamao mai le talafatai.

Faʻaaliga! Abu Dhabi aofia ai le tele o motu ma nisi o le sili ona matagofie matafaga: diving nofoaga tutotonu, tapolo vasega, tele autu paka ma e oo lava i le Formula 1 tuuga ala.

Ae ui i lea, o le taunuʻu atu i se tafaoga i le sami i le UAE, e taua le manatuaina o uiga eseʻese ma tulafono a lenei atunuʻu. O a tulafono e tatau ona mulimulitaʻia i matafaga o Abu Dhabi ma o le a le lamatiaga o le solia o latou? E i ai nofoaga i le taulaga mo malolo maua fua ma e fia le tau e ulufale ai i tumaʻoti matafaga o faletalimalo? O tali i nei fesili ma isi fesili o loʻo i totonu o le tatou tusitusiga.

Tulafono o Amioga i luga ma fafo atu o le Matafaga

O le setete lotu o le UAE o Islam, lauiloa mo ona ese faasaina. E ui lava i le mea moni o le tele o turisi a le atunuʻu faʻaalia isi faʻatuatuaga, o le numera o tulafono faʻatatau ia latou:

  1. Leai - ava malosi. I Abu Dhabi ma isi emirate, e le faʻatagaina meainu 'ava malosi i nofoaga faitele ma e leai se tuʻusaunoa o matafaga. Faʻamolemole manatua e tusa lava pe a inu i se tasi o pa ma le laisene talafeagai, o loʻo e iai pea i le mea e taʻu o le "risk zone", talu ai e faʻasa foʻi ona sau i luga o auala a o 'onana.
  2. Aveese le mea puʻe ata E le tatau ona e puʻeina se ata (soʻo se fafine) i luga o auala o le UAE, ma e leai se mea e faia ai i luga o matafaga. O le solia o lenei tulafono e ono iʻu ai i le tolu aso na puʻeina ai.
  3. Aua le aau i nofoaga faasaina ma matafaga ua makaina i se fuʻa uliuli, aua le saeia laau pe faʻaleagaina amu, aua le aau i tua o pamu.
  4. Aua le ave fagafao i le matafaga.
  5. I le UAE, e faʻasa ona faʻaalia ou lagona i nofoaga faitele.
  6. Galo e uiga i tafaoga alofa ma tagata o le nuʻu.
  7. E faʻasa ona ova i luga o le apitagalu, ma o le savali i ofu taele e faʻatagaina i luga o matafaga ma vaitaele. Matou te fautuaina teine ​​e filifili se tasi ofutaʻele ofu.

Taua! O tulafono a Abu Dhabi e faʻatagaina ai le 'ai i nofoaga faitele, ae matou te fautuaina oe e taumamao mai lenei mea i luga o matafaga, aemaise lava i le taimi o Ramadan.

Faitau foi: Faʻafefea ona amio i Dubai - fai ma aua le faia.

O matafaga sili ona lelei i Abu Dhabi

Saadiyat

O le matafaga 400-mita i luga o le motu faia e le tagata o le igoa tutusa e tu na o 5 km mai le totonugalemu o le laumua. O lenei o se sili lelei nofoaga ma se atinaʻe atinaʻe tetele, lea e fetaui lelei mo tagata talavou ma fafo fiafia.

Saadiyat Abu Dhabi Beach o loʻo ia te oe mea uma e te manaʻomia mo lou aso malolo: toʻafilemu potu malolo ma faamalu, tele o taʻele ma faletaele, sui potu ma se tamaʻi cafe. E tele foʻi mea faʻatosina mai ii, e aofia ai le malae tapolo e iloa atu ai le sami, o le pa ma le Manarat Al Saadiyat Exhibition Center.

Faʻamatalaga aoga

  • Saadiyat Beach e tatala i aso uma mai le 8 i le taeao seʻia goto le la;
  • Sunbed + faamalu seti tau - 25 AED;
  • Totogi ulufale i se tasi o matafaga sili ona lelei i Abu Dhabi o 25 AED mo tagata matutua ma 15 AED mo talavou femalagaaʻi;
  • Saadiyat e le talafeagai mo tafaoga a aiga. E ui lava i le mea moni e faapea o loʻo i ai se sao lemu i totonu o le vai ma matua mama matagofie oneone, e masani ona matagi i luga o le talafatai, ma galu malosi oso aʻe i le sami;
  • O le matafaga e leoleoina i le uati, e i ai le paka fua i ona autafa.

Cornish

O se matafaga mama 8 kilomita umi o loʻo tu i le va o le taulaga o Abu Dhabi ma le Emirates Palace Hotel i luga o le savali o le igoa tutusa. O lenei o se nofoaga matagofie ma atinae atinae, loloto papaʻu ma se faga filemu, lelei mo aiga ma fanau laiti.

Corniche Beach i Abu Dhabi ua vaevaeina i ni vaega - totogi ma leai se totogi. O le lautele lautele avanoa mo tagata femalagaaʻi uma, ae e matua leai lava mea lelei ma atinaʻe tetele. I nofoaga tumaoti, i se isi itu, e mafai ona e mauaina mea uma: sun loungers ma faamalu, o se faleuila, o se taʻele ma sui potu, leoleo ma laveaʻi. Pau lava le faʻafiafiaga i luga o le matafaga o le paka o loʻo tu i tua atu o le oneone, o le lakapi ma le volipolo malae, o se cafe ma meaai vave ma sua.

Faʻamatalaga taua:

  • O le totogi ulufale i le vaega totogi o le Corniche e 10 dirham mo se tagata matua, 5 - mo tamaiti i lalo o le lima;
  • Totogia se sunbed ma se faamalu mo le atoa aso o le a tau 25 AED;
  • O le Corniche e tu i le talafatai o le faga, o lona uiga e papaʻu le sami;
  • O le lautele lautele o le matafaga e matala i le uati, o totogi vaega mai le 8 am i le 10 pm.

Ioe

O se tasi o matafaga sili ona lelei i Abu Dhabi, e tusa ai ma iloiloga a turisi, e fetaui lelei mo i latou e fiafia i gaioiga i fafo ma le pisapisao. E i ai le vai taele, o se tele pa ma cafe, fafo faʻamalositino masini ma se vai faʻafiafiaga nofoaga. Aso uma mai le 10 i le 19 iinei oe mafai ona sunbathe i luga o le nofoa malolo, malolo i le paolo o se faamalu, aau i le malu ma mafanafana sami. I se faʻaopopoga, o Yasa e iai taʻele, fale taele ma sui potu - o mea uma e te manaʻomia mo lou faʻamafanafanaga.

Faʻaaliga:

  • Totogifuapauina ulufale i le vaiaso o le 60 AED, i le faaiuga o le vaiaso - 120 AED. O le tau e aofia ai le totogiina o sun loungers ma solo;
  • Aua le aumaia meaai ma vai inu ma oe - o leoleo o le faitotoʻa e siaki ato ma ave mea faʻatau uma. O meaʻai uma e ave i pusaaisa ma avatu ia te oe i le auala i fafo;
  • Tau i faleʻaiga ma faʻamau e maualuga, ae mafai ona e faʻatauina le 'ava i iinei: 0.5 lita o le vai o le a tau ai 5 dirhams, se ipu pia - 30 AED, hookah - 110 AED;
  • O le matafaga o Yas e tu i tafatafa o le faga, o lona uiga e loloto le papaʻu ma e iloa atu le isi itu.

O le Motu o Yas o loʻo i ai foʻi le nofoaga o iai le paka vai sili ona lelei i Abu Dhabi ma o se tasi o fale sili ona lelei i le UAE. O faʻamatalaga auiliili e uiga ia te ia o loʻo faaalia i lenei tusitusiga.

Al Batin

O le sili lautele lautele matafaga ma toetoe lava leai galu, faigofie ulufale i totonu o le vai ma mama talafatai ufiufi i le oneone, o loʻo tu i le sautesisifo talafatai o Abu Dhabi. E le mamao mai ia mea e lua cafe, o se faletalimalo ma se tamaʻi tolauapiga, i luga o le matafaga o loʻo iai se potu fesuiaʻi, o se taʻaloga volipolo ma soka.

Al Batin e le lauiloa tele i turisi, o le toʻatele o turisi iinei o tagata o le nuʻu. O se snorkeling nofoaga lelei, ae le o le sili matafaga mo aiga ma fanau ona o le leai o faamalu ma awnings. O le sami i luga o Al Batin e toʻafilemu, o le pito i lalo e palapala, o isi taimi e i ai maʻa. O le saogalemu o tagata tafafao maimoa e saunia i aso uma e leoleo ola.

Manaʻomia e iloa:

  • Al Batin - lautele matafaga, ulufale e saoloto;
  • E tatala i aso uma mai le 7 i le taeao seʻia oʻo i le 11 pm;
  • E leai se paka taʻavale e latalata i le matafaga;
  • Al Batin e ufiufi i le paʻepaʻe oneone, teuteuina i ni pama uumi ma se tuaoi lanumoana o le faga - iinei oe mafai ona puʻeina ata sili ona matagofie mai matafaga o Abu Dhabi.

Maualuga faletalimalo sili ona lelei Abu Dhabi ma tumatafaga tumaʻoti

O le St. Regis abu dhabi

O se tasi o faletalimalo sili ona taugata ma taʻutaʻua i Abu Dhabi o loʻo ofaina ai tagata tafafao maimoa mai i le toeitiiti 300 potu ma mea uma e manaʻomia. E i ai 3 faleʻaiga ma 2 faʻamau, vai taele mo tagata matutua ma tamaiti, o se taʻaloga nofoaga tutotonu ma le tenisi malae. O le faletalimalo lauiloa o loʻo tu i le matafaga o Corniche, latalata i le faʻamau o le igoa tutusa - i le eria ma le sili ona matagofie vaʻaiga.

O le St. Regis Abu Dhabi o se tasi o le 5-fetu faletalimalo i Abu Dhabi ma se tumaʻoti matafaga. E i ai faamalu ma potu malolo i luga o le la, laulau mo se taumafataga manaia o le afiafi e iloa atu ai le faga moana, cafe ma le faleuila. O le aufaigaluega alofa o le faletalimalo e aumaia fua aisa kulimi poʻo meainu malulu i malo uma i luga tonu o le matafaga.

  • O le Saint Regis Hotel i Abu Dhabi e taugata tele, o le tau o le olaga i le aso e amata mai le $ 360 mo le potu lua.
  • Ole averesi i luga ole booking.com ole 9.2 / 10.

Oe mafai ona mauaina nisi auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le faletalimalo ma saili le tau o le ola mo faapitoa aso iinei.

Park Hyatt Abu Dhabi

I le Saadiyat Island, latalata i le kalapu tapolo lapoa, o loʻo iai foʻi le isi faletalimalo o Abu Dhabi e 5-fetu ma lona matafaga tumaʻoti. O le talafatai iinei o loʻo ufitia i le oneone paʻepaʻe mamā, o le sami e toʻafilemu, ma o le ulufale atu i totonu o le vai e faigofie. O tagata talimalo talimalo e ofaina fua le totogiina o sun loungers ma faamalu, i taimi o asiasiga taʻitasi, e tuʻuina i tagata femalagaaʻi solo mama.

O le faletalimalo lava ia e iai mea uma mo faʻamalositino olaola ma aiga: tele vai taele, fale taʻalo ma se nofoaga faʻamalositino, spa ma se malae taʻalo.

  • O le tau o fale talimalo talimalo amata i le $ 395 mo le lua potu o 50 m 2.
  • Park Hyatt Abu Dhabi ua faʻatulagaina 9.1 mai le 10 e malo.

Faitau faʻamatalaga faletalimalo ma saili nisi auiliiliga o lenei itulau.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Shangri-La Faletalimalo, Qaryat Al Beri

E i ai le isi faletalimalo 5-fetu i le itu i saute o Abu Dhabi. Lenei o le a ofoina atu ia te oe se potu faʻaonapo nei ma se tumaoti poletito ma ofoofogia vaʻaiga o le sami, toʻafilemu togafitiga i le spa, manaia meaai i se tasi o le tele o faleaiga ma malolo i le tele vaitaʻele ma faafouina vai inu mai le pa.

Shangri-La Faletalimalo, Qaryat Al Beri - Abu Dhabi faletalimalo ma le sili ona matagofie matafaga. I tua atu o se tamaʻi laina o le oneone paʻepaʻe amata se paka ma niu mea e mafai ona puʻeina lelei ata.

O le matafaga latalata i le faletalimalo o loʻo leoleoina i le uati, o loʻo iai nofoaafi o le la ma faʻamalu, ma leoleo o loʻo vaʻaia pea le saogalemu o tagata tafafao.

  • O le togiina o lenei faletalimalo i luga o le tautua tautua o le 9.2 togi.
  • O le tau o le nofo i le faletalimalo e amata mai i le $ 370 mo le potu lua.

Nisi faʻamatalaga e uiga i auaunaga faletalimalo ma ona penefiti o loʻo faʻamatalaina ii.

Emirates Palace Hotel

Faatofu oe lava i le maoaʻe olaga i le Emirates Palace. E selau selau potu faʻaonapo nei, 14 faleʻaiga, 2 vai taele, fale faʻamalositino, fale taalo, malae tenisi ma isi anoanoaʻi - mea uma e te manaʻomia mo lou aso malolo sili.

O le Emirates Palace e tu tonu i luga o le sami - e mafai ona e savali i le gataifale naʻo 2 minute. I le taunuʻu mai, o le aufaigaluega faletalimalo o le a fesoasoani ia te oe e faʻataʻoto le la moega ma seti faʻamalu, avatua ia oe solo ma fagu vai malulu.

Tagata asiasi maua le Emirates Palace o se sili lelei filifiliga mo aiga ma tamaiti laiti. E i ai se sami mama ma malu, papaʻu loloto ma faigofie ulufale i totonu o le vai, ma luga o le teritori lava o le faletalimalo o loʻo iai se vai taele, o se nofoaga i fafo ma se kalapu fuafuaina mo talavou femalagaaʻi.

  • O le tau o le aso malolo a le Emirates Palace Hotel e oʻo atu i le $ 495 mo le potu lua i le vaitau maualuga.
  • O le faletalimalo o loʻo i ai se faʻailoga sili ona maualuga i Abu Dhabi - 9.4 / 10.

Oe mafai ona tusi soʻo se potu pe iloa le tau o le ola mo patino aso i luga o lenei itulau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Saadiyat Rotana Resort ma Villas

O le faletalimalo mulimuli e 5-fetu i luga o le matou lisi o loʻo tu i le talafatai o le Saadiyat Island. E faʻafiafiaina tagata femalagaaʻi i ona fale mataaga matagofie ma laufanua matagofie - Saadiyat Rotana Resort ma Villas o loʻo tu i totonu o faʻatanoa vai ma le selau o pama.

O le faletalimalo ofo 327 potu ma uma talafeagai manaʻoga: initaneti, TV, poletito, faletaele, ma isi. E le gata i lea, o tagata fiafia i le matafaga o le a talisapaia le avanoa e nonofo ai i se tasi o 13 villas o loʻo tu tonu i le matafaga o le Persian Gulf.

O le faletalimalo ua faʻatulagaina e le 9.4 e tagata femalagaaʻi ma e tele ana faleʻaiga o loʻo tautua i taumafataga faʻaItalia, Farani, Faʻavaomalo ma Arapi. I se faʻaopopoga, iinei oe mafai ona faʻamalositino i le faletaʻalo, taʻalo tenisi, malolo i le ausa taʻele, sauna poʻo le spa.

Nofo i le po i Saadiyat Rotana Resort ma Villas amata ile $ 347.

E tele faʻamatalaga auiliili e uiga ile faletalimalo ma tau uma o loʻo faʻaalia iinei.

Malolo mai le matamata i le laumua o le UAE pe faʻatau i le taulaga - alu i matafaga o Abu Dhabi e fiafia ai i le sami mafanafana ma susulu le la. Manuia lau malaga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Cristiano Ronaldo - MATAFAKA - Crazy Skills And Goals (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com