Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aso malolo i Belek - o le a le mea e te manaʻo e iloa e uiga i le tulaga lelei nofoaga o Turkey

Pin
Send
Share
Send

Taʻitasi atunuʻu ma se atinaʻe turisi alamanuia i ai 'aʻai o loʻo i ai le tulaga o tagata taʻutaʻua nofoaga. Belek, Turkey e mafai ona faʻavasega faʻapea. O lenei nofoaga ua tuʻufaʻatasia ai mea uma ua ofoina mai e tagata tafafao maimoa i ona po nei: faletalimalo taugata, matafaga mama, ma isi mea taua, faʻafiafiaga e le uma, taʻaloga ma mea lelei e fai. Oe mafai ona aoao atili e uiga i Belek ma ona agavaʻa mai la matou tusitusiga.

Faʻamatalaga lautele

Belek o se tamai nofoaga malolo taulaga i sautesisifo Turkey, tu 40 km sasaʻe o le ogatotonu o Antalya ma 30 km mai le malae vaalele faava o malo. O lona faitau aofai e sili atu ma le 7,700. O lenei o se tamaititi faʻalelei nofoaga, lea ua uma ona faʻatuina ia lava o se tasi o sili ona taʻutaʻua i Turkey. E taʻutaʻua i le lautele o ana tapolo tapolo, faletalimalo matagofie, ma talu ai nei o le Water Park tele O le Eleʻele o Legends na fausia iinei e le filifili Rixos.

E faigata ona vaai faalemafaufau e faapea, tusa o le tolu sefulu tausaga talu ai, o Belek o se vao na totoina i le eucalyptus ma pine togavao, i le teritori na maua ai le lafitaga a le laumei Carreta. I totonu o lenei itulagi e sili atu ma le 100 o le 450 ituaiga o manulele o loʻo fai ma sui i Turkey e nonofo ai, ma i totonu o ia mea o loʻo tele ai ni manulele uiga ese ma seasea maua. Ma e ui lava o le nofoaga faʻapitoa lava ia e fai lava sina talavou, i ona vaʻaia o loʻo iai ni vaʻaiga ma se umi o talaʻaga (Aspendos, Side ma Perge).

O aso nei Belek i Turkey, o ana faletalimalo e masani ona aofia ai i le pito i luga o sili ona lelei faletalimalo i le atunuʻu, ofo turisi se atinae atinae tetele ma le tele o faleoloa, faleʻaiga ma faleʻaiga, fale kalapu ma vai paka, ma maua ai le sili ona manuia tulaga mo se lelei tafaoga. O le a manaia mo uma turisi pasi, masani i se malologa tafaoga malologa, ma toaaga malaga oe fiafia i taʻaloga ma tafaoga. Ma o le latalata mai o le nofoaga i Antalya ua naʻo le faʻalauteleina o le lisi o avanoa mo turisi na o mai iinei.

Mataaga ma faʻafiafiaga

O vaʻaiga a Belek e tu uma i le taulaga lava ia ma ona siʻosiʻomaga. Faʻatasi ai ma ia mea o le a e maua ai faʻamanatuga o aso anamua, ma faʻanatura tulimanu, ma faʻafiafiaga nofoaga. Ma o mea faʻailoga nei e ono sili ona e fiafia iai.

Taulaga ogatotonu ma mosque

I le taunuu ai i Belek i tafaoga, muamua lava, e tatau ona e iloa le taulaga lava ia ma savali i ona ogatotonu auala. Lenei e mafai ona e vaʻai i se tamaʻi faletapoto fausia i le faʻaiuga o le 20 seneturi, ma le uati olo o loʻo tu i ona tafatafa. O le taulaga tutotonu o se nofoaga teuteu lelei ma fugalaʻau fugalaʻau, o le fale o le tele o faleoloa mo soʻo se tofo, faʻapea foi faleʻaiga ma faleʻaiga. Talu ai o Belek e taʻua o se nofoaga maualuga, o tau e fai si maualuga atu nai lo isi nofoaga i Turkey.

Pamphylia anamua: Perge ma Aspendos

I nofoaga eseese o Turkey, o le tele o maafaamanatu anamua na faasaoina, e manatua ai le mamalu sa i ai muamua o ni malo maoae, ma e leai se tuusaunoa a Belek. O le 'aʻai anamua o Perge e tu na o le 30 km i matu sisifo o le' upega tafaʻilagi, ma faʻamasinoina e faʻamatalaga o 'eliina o tala eli, na fausiaina i le amataga o le 1000 TLM. O loʻo iai le faʻaaliga tele a Roma e mafai ona ofi ai le oʻo atu i le 15 afe tagata maimoa, le faitotoʻa o Hellenistic, faʻatasi ai foʻi ma le faʻaleagaina o pa o le taulaga, o le acropolis ma le Byzantine basilica. O faletaele lauiloa a Roma, o loʻo laina i maamora ma na teuteuina i faʻatagata anamua, na sao mai foi i Perge.

  • I le vaitau maualuga, o le tosina atu e matala i aso uma mai le 8:00 i le 19:00, mai ia Oketopa i le Aperila mai le 8:00 i le 17:00
  • Tau ulufale o le $ 6.5

Ma 17.5 km i matu-sasaʻe o Belek, e mafai ona e mauaina seisi faʻailoga o aso anamua. Fausia i le seneturi lona 10 TLM u ina ua maeʻa le Trojan War, o le taulaga o Aspendos sa i lima o Eleni ma i le umiaina o tagata Roma, na feagai ma se maoaʻe o le tulai ae ma le mataʻutia o le paʻu. O lona faʻatosina sili ona taua o se tele amphitheater, fausiaina i le vaitaimi o Marcus Aurelius, lea e mafai ona ofi ai sili atu nai lo 15 afe tagata. E maitauina o le fale mataaga o loʻo galue, i le taimi o le maualuga vaitau siva faʻafiafiaga o loʻo faia iinei ma le Opera ma Ballet Festival faia.

  • O le tosina atu e matala i aso uma mai le 8:00 i le 17:00 mai ia Oketopa i le Aperila ma mai le 8:00 i le 19:00 mai ia Aperila ia Oketopa
  • Tau ulufale o le $ 6.5

Le taulaga anamua o Itu

O le isi mea manaia tosina o le aso anamua fale mataaga-fale o Itu, tu 44 km sautesisifo o Belek. Nisi fale e le itiiti ifo ma le 2 meleniuma tuai. O toega o le Malumalu o Apollo na sao mai i Itu, ae e oʻo lava i nei toega o foliga vaaia e sili atu le matagofie i tua atu o le vanu o le sami o le Sami Metitirani. O loʻo iai foʻi le taulaga ile faʻataʻitaʻiga tele ole Roma, vai taele, basilica ruins ma le fale mataaga o anamua. O le faʻafanua lauiloa o loʻo i ai le tele o faleʻaiga ma faleoloa, ma ofoina asiasiga vaʻa ma lagi oso.

  • E mafai ona e asiasi i mea ua faaleagaina o le Malumalu o Apollo e aunoa ma se totogi i soo se taimi
  • O le faitotoʻa i le fale mataʻaga ma le fale faʻafiafia e $ 5, i le vaitau maualuga o nei mea faʻatosina e avanoa i aso uma mai le 8:00 i le 19:00, mai ia Oketopa e oʻo ia Aperila - mai le 8:00 i le 17:00.

Vaitafe afu

O se tasi o faʻafiafiaga faʻanatura sili ona matagofie e mafai ona vaaia a o tafafao i Turkey i Belek o le afu o Duden, o loʻo tu i Antalya. O le afu o Lower Duden e taʻi 10 kilomita i sasaʻe o le ogatotonu o le itumalo ma o se vaitafe afā e pa'ū i le sami mai le maualuga o 40 mita. Ma i le itu i matu o Antalya, o le Upper Duden o lo oi ai, aofia ai le tele o afu siʻomia e se emerald park. E mafai ona e faitau atili e uiga i le tosina iinei.

Vaitafe o Manavgat

Afai oe le mautonu i le fesili o le a vaʻai i Belek, matou fautuaina oe e alu 46 km sasaʻe o le taulaga, lea o loʻo i ai se isi matagofie faatosina - le Manavgat afu. O se vai tafe o vai vaitafe mai le mauga, paʻu ifo i lalo mai se tumutumu malifa, fausia ai se afu tulaga ese matagofie 40 mita lautele ma 2 mita maualuga. Mai ii, tatalaina matagofie laufanua o le natura mama o Turkey tatala. O se paka lauolaola ua faataatia i tafatafa o le vaitafe televave, lea e tele ona faleaiga ma faleoloa. E mafai ona e faitau atili e uiga i le tosina iinei.

Vai paka ma dolphinarium "Troy" (Troy Aquapark)

O le paka vai ua faʻaigoaina pei o anamua Troy o loʻo tu i le itu i sautesasaʻe o Belek i le teritori o le faletalimalo o le Rixos Premium Belek ma e aofia ai le lautele o le 12 afe sikuea mita. m. O se faʻatagata laupapa o se solofanua Trojan e tusa ma le 25 mita le maualuga na alu aʻe i le ogatotonu o maupuepue. Troy e 15 mataaga mo tagata matutua, o se eria ma faʻaseʻe ma se vaitaʻele mo tamaiti laiti.

I le aso atoa, o se faʻaaliga e faia i le vai paka, malie malie musika, faʻatulagaina tauvaga e faʻatulagaina. E i ai se cafe lelei ma se lisi eseese i luga o le 'upega tafaʻilagi. Ma i tafatafa o le vai paka, o loʻo i ai le dolphinarium, o se faʻafiafiaga ma dolphins, walrus ma paʻepaʻe paʻu faia faalua i le aso.

  • O le paka vai e tatala i aso uma mai ia Me ia Oketopa mai le 10:00 i le 16:30
  • O le ulufale ulufale mo se tagata matua e $ 15, mo tamaiti mai le 7 i le 12 $ 9
  • O le faitotoʻa i le dolphinarium e totogi eseese ma e $ 10

Le Fanua o Legends Aquapark

I le 2016, na iai foʻi le isi paka vai i Belek. Muamua lava, na fuafuaina e le au e ana le faletalimalo faletalimalo o Rixos e tatalaina Disneyland, ae talu ai ona o le omiga mai Farani, na o le pau lea o le pule o le paka faʻafiafia lauiloa i Europa, na latou toe faʻaleleia ai le poloketi i totonu o se faletalimalo ma se paka vai. O le faʻafiafiaga tele faʻapitoa e ofi atu i luga o le 40 vai mataʻina ma 72 faʻaseʻe. Ua vaevaeina le paka i sone faʻavae, ua faʻatulagaina taʻitasi i le sitaili o tala faʻapitoa.

Lenei oe o le a maua ai 'eseʻese o faleaiga, o le tamaʻi faleoloa, o le 5 D faletifaga, faʻamau, spa ma e oʻo lava i se faʻaputuga volcano. O le faletalimalo muamua a tamaiti e toʻalima fetu i Turkey ua fausia i luga o le "Land of Legends" I totonu o le vai paka, e mafai ona e savali i lalo o le vai i totonu o le spacesuit, aau ma dolphins ma faaseʻe i se vai faapitoa.

  • O le paka vai e tatala i aso uma mai ia Me ia Oketopa mai le 10:00 i le 17:00
  • Ulufale ulufale mo se tagata matua tau $ 40, mo tamaiti - $ 30

Tapolo

O le vaʻai atu i ata o Belek, e mautinoa e te tau ane i ata o tapolo tapolo: i mea uma, ua leva ona avea le nofoaga tutotonu ma nofoaga tutotonu o lenei taʻaloga. E i ai 8 kalapu tapolo iinei, o le sili ona taʻutaʻua o le National Tapolo Kalapu, lea e sili fuafuaina mo polofesa nai lo mo amataina. Lenei o le tau mo le ono-itula lesona e $ 250 mo le tagata. Mo i latou o loʻo amata ona faʻatautaia lenei taʻaloga, o le TAT Golf Belek International Golf Club e sili atu ona talafeagai, lea e ofo atu ai e faiaʻoga ni toleniga manino, o le tau e amata mai i le $ 70 mo le tagata e toʻatasi. O le tapolo taimi i Turkey amata ia Setema ma tumau uma taumalulu ma tautotogo seia oo i le amataga o le vevela.

Antalya

E le masalomia, o le leona faʻasoa o mea vaʻaia e mafai ona vaaia i le taimi o se tafaoga i Belek o loʻo i Antalya. Faatasi ai ma i latou, o le sili ona taua o le Old City eria, o le Archaeological Museum, le Aquarium, le Sandland Museum of Sand Sculptures, Lara Beach, Kurshunlu Waterfalls ma isi. O le a matou talanoa auiliili e uiga i vaʻaiga a Antalya i se isi tusitusiga.

Matafaga

O le talafatai o le Blue Flag a Belek e silia i le 16 kilomita ma e vaeluaina i faletalimalo. Ae ui i lea, o le nofoaga faʻapitoa e iai foʻi le matafaga lautele Kadriye, e mafai ai e soʻo se tasi ona malolo fua. O le talafatai iinei o loʻo ufiufiina i le oneone auro vaivai, e le gaoia ma lelei foi. O le eria e iloga i le papaʻu vai, ulufale i totonu o le sami i Belek e agamalu, o le loloto amata na o le maeʻa ai o ni nai mita. I nisi nofoaga i le pito i lalo, oe ono tau ai i ni maa laʻititi. O lenei o se nofoaga saogalemu atoatoa mo aiga ma fanau.

O le lautele matafaga i Belek i Turkey o lo sun loungers ma faamalu avanoa mo mautotogi. E tele faleʻaiga ma fale matafaga i talafatai. Mo se totogi faʻaopopo, e mafai ona fiafia le au malaga i le sami i taʻaloga vai, faaseʻe i le jet ma le parachuting. E i ai le malae volipolo i le matafaga ma le tautua leoleo. E i ai le paka lanumeamata lata ane, o loʻo i ai fanua o tamaiti ma taʻaloga, ma e iai nofoaga tafaoga.

Faletalimalo

Belek o le malo o faletalimalo fetu e lima, ma o nisi o latou ua avea o le sili i Turkey uma. Lenei o le tele filifiliga o 5 * faletalimalo o loʻo tu i luga o le muamua talafatai ma i ai a latou lava matafaga. E i ai ni nai 4 * ma 3 * faletalimalo i le taulaga, ma o loʻo tu mamao mai le sami, lea e mafai ona matua faʻafaigata ai lava. I le vaitau maualuga, o le tau o mea e nonofo ai i se potu faʻalua i faletalimalo o vasega eseʻese e amata mai:

  • I se faletalimalo 3 * - mai le $ 50 i le aso
  • I totonu o le faletalimalo 4 * - mai le $ 60 i le po
  • I se faletalimalo 5 * - mai le $ 100 i le aso

Mafaufau i ni faletalimalo taʻutaʻua e sili ona taʻutaʻua pe a tuʻufaʻatasia tau ma lelei.

Robinson club nobilis

Fuafua i le tusiina: 9,2.

O le tau o le ola i le maualuga vaitau i le lua potu e $ 300 i le po. O le tau e aofia ai lua taumafataga o le aoauli, aoauli ma le 'aiga o le afiafi i luga o le "Full board" system.

O le faletalimalo e tu i le 500 mita mai le matafaga ma e i ai lana ia lava tapolo tapolo. I luga o le teritori o loʻo iai se nofoaga tutotonu tele spa, tele vai i fafo ma faʻaseʻe. O potu faletalimalo o loʻo faʻaauupegaina uma mea e manaʻomia, e aofia ai le ea malulu, TV, pusaaisa, lauulu, ma isi.

lelei

  • Nofoaga tele ma teuteu lelei
  • Tapuni i le matafaga
  • Eseese meaʻai, meaʻai o afiafi ma teuga
  • Uiga faaaloalo tagata faigaluega
  • Faʻaaliga matagofie ile afiafi

Minus

  • O mea inu uma e totogi
  • E manaʻomia le faʻafouga o faga matafaga
  • O le faletalimalo e faʻatatau i tagata tafafao maimoa Siamani

Crystal Tat Beach Tapolo

Fuafua i le tusiina: 8,4.

O le tau mo mea e nonofo ai i se potu faʻalua i le vaitaimi maualuga e amata i le $ 200 i le po. O le tau e aofia ai le 'aiga o le taeao, aoauli ma le' aiga o le afiafi.

O le faletalimalo o loʻo tu i le talafatai o le Metitirani, e iai lona tapolo, e tu ile 3 kilomita mai le faletalimalo. Potu o loʻo faʻaauupegaina i le TV, ea malulu ma jacuzzi. O le faletalimalo ei ai se vaitaele i fafo, sauna ma faʻamalositino nofoaga autu.

lelei

  • Potu lapopoʻa ma mama
  • Vaʻaiga faʻalelei ma le matafaga
  • Le tele o ipu ua ofaina
  • Lelei faletalimalo faauo faletalimalo

Minus

  • Sau i le aufaigaluega le faauo
  • Initaneti ua le toe aoga
  • Le lava le la malologa i luga o le matafaga ma vaitaʻele

Sentido Zeynep

Fuafua i le tusiina: 8,7.

O le tau o le ola ai i se potu faʻalua i le taumafanafana masina amata mai $ 190. O le tau e aofia ai meaʻai.

O loʻo iai i le faletalimalo ni vaitaele se tolu i fafo atu, o se spa, ni faleʻaiga ma se matafaga oneone tumaoti. E i ai le malae tenisi, tapolo vasega ma fale taalo i luga o le 'upega tafaʻilagi. O potu e faʻatumuina i masini talafeagai, ea malulu, TV ma tamaʻi pa.

lelei

  • Aufaigaluega faʻaaloalo
  • Sami mama ma le matafaga, talafeagai vaʻa
  • Lelei tele tulaga mo taʻaloga
  • Meaʻai eseese

Minus

  • E afaina fale tausi fale, e le masani ona suia suiga o ie moega
  • Pisa i le taimi o le disco mai se faletalimalo lata ane

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tau ma le tau

Belek e i ai se vevela Metitirani tau ma umi mafanafana taumafanafana ma puupuu timuga taumalulu. O le vaitau o le aau i le nofoaga malolo e amata ia Me, pe a faʻamalulu le vevela o le vai e oʻo atu i le 21-22 ° C, ma o le vevela o le ea e oʻo atu i le 26-27 ° C. O le sili ona mafanafana ma susulu masina o Iulai, Aukuso ma Setema. Ile vaitaimi lea, e le paʻu lalo ole thermometer i lalo ole 31 ° C, ma e faʻamalieina le vai ile sami ile faʻailoga o le 28-29 ° C.

O Iuni e sili atu le mafanafana mo le malologa, faatasi ai ma le averesi o le vevela i le ao o le 31 ° C ma le ea fou i le afiafi o le 22 ° C. O le matafaga o Belek o le a faʻamalieina turisi ma o latou sami mafanafana ia Oketopa, pe a o le vevela o le vai ma le ea e teuina i totonu o le 25-26 ° C. Ae i lenei vaitaimi, timuga e foliga mai, lea e mafai ona sili atu i le 3 aso. Oe mafai ona maua nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i le tau i Belek mai le laulau i lalo.

MasinaTau averesi ole asoOle averesi ole vevela ile poVai o le sami i le samiAofaʻiga o aso susuluAofaʻiga o aso timuga
Ianuari13.1 ° C8.2 ° C18 ° C167
Fepuari15 ° C9.4 ° C17.2 ° C164
Mati17.6 ° C11 ° C17 ° C224
Apelila21.3 ° C17.6 ° C18.2 ° C242
Mae25.4 ° C17.4 ° C21.3 ° C281
Iuni31.1 ° C21.7 ° C25 ° C300
Iuli35 ° C25 ° C28.3 ° C310
Aukuso35.2 ° C25.1 ° C29.4 ° C310
Setema31.6 ° C22.2 ° C28.4 ° C301
Okitopa26 ° C17.9 ° C25.4 ° C273
Novema20.4 ° C13.8 ° C22.3 ° C243
Tesema15.4 ° C10.1 ° C19.7 ° C205

Faʻafefea ona alu i Belek mai Antalya malae vaʻalele

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Afai na faʻafiafiaina oe i ata o matafaga o Belek i Turkey, ma ua e filifili e te alu i le nofoaga faʻapitoa, e taua lou iloa muamua pe faʻafefea ona e alu iina. E leai ni pasi tuʻusaʻo mai le malae vaʻalele a Antalya i le taulaga, o lea e mafai ai ona e taunuʻu atu i ai e ala i se taxi, poʻo se pasi muamua, poʻo femalagaaʻiga lautele.

I luga o le Initaneti e mafai ona e mauaina le tele o kamupani o loʻo tuʻuina atu fesiitaiga i nofoaga uma i Turkey. Ma, o le tau o se malaga mai le malae vaʻalele i Belek e se tamaoaiga vasega vasega amata mai $ 25. O le mea moni, o loʻo i ai taʻavale laʻititi e latalata i le uafu ea o le a naunau e ave oe i le itu saʻo, ae o le tau ile tulaga lea e mafai ona maualuga ma averesi $ 35-40.

Afai e te le manaʻo e faʻaalu tupe i luga o le auala, e mafai ona e faʻaaogaina femalagaaʻiga i nofoaga faitele, ae e tele ai se taimi e alu ai. Ae e te leʻi taunuu i Belek, e tatau ona e alu i le nofoaga autu o pasi pasi o Antalya, lea e mafai ona oʻo i ai mai le malae vaʻalele i le pasi numera 600 mo le $ 1.5. E 2 taimi i le itula e taunuʻu ai le pasi. O le taunuʻu atu i le nofoaga pasi, e faigofie ona e faʻatau se dolmus ticket i Belek, lea e alu i Antalya i le tai 20 minute. O le tau o sea malaga e le sili atu i le $ 4, ma o le taimi malaga e tusa ma le 50 minute. Atonu o lenei, e muta ai auala e alu ai i le nofoaga o Belek, Turkey.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pe la o iloa mai e nisi (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com