Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻatauga i Lisbon - o a mea e faʻatau ai ma fea e faʻaalu ai tupe

Pin
Send
Share
Send

O le laumua o Potukale o loʻo aofia i le lisi o sili sili paketi laumua i Sisifo Europa. Faʻatauga i Lisbon o se tuʻufaʻatasia o vaega o le faigamalaga, ona o faleoloa e pei o Luvaria Ulisses (o se tamaʻi faleoloa totini lima) poʻo le Bertrand faletusi o loʻo i ai le le mafaamatalaina metropolitan siosiomaga. I Lisbon, o le a mautinoa lava o iai ni mea faʻamanatu e aoga le aumaia mai lau malaga, o le mea taua o le iloa le mea e suʻe ai mo latou.

Faʻatauga i le laumua o Potukale - faʻamatalaga lautele

A o e fuafuaina se malaga i Lisbon, ia mautinoa ia faʻaalu sina taimi mo faʻatauga, ona o faleoloa ma fale faʻatau i le lotoifale o le a faʻafiafiaina oe i le tele o ituaiga ma taugofie tau. Le mea e aumai mai le laumua o Potukale.

Seevae

Potukale o le lona lua Europa atunuu mo le gaosiaina o tulaga lelei seevae. O tamaʻi faleoloa i Lisbon e ofuina o latou seevae o vaitau eseese o ituaiga sitaili. Tau averesi e uiga ile 50 euro.

E taua! Faʻalua ile tausaga - ile amataga ole tausaga ma ia Iulai ia Setema - e iai faʻatau ile laumua. Ole vaitaimi sili lea ona lelei mo faʻatauga, ona o tau e faʻaititia ile tele o taimi, ile faleoloa o tau e paʻu ile 85-90%.

Mea gaosi paʻu

Ia mautinoa e tepa atu mo taga i totonu o le fale, totinilima ma atotupe. Le tau o oloa mai le 30 euro.

E sili atu le aua le faʻatau i fafo (ofu paʻu mamoe ma peleue paʻu) i Lisbon, talu ai o le vaega na tuʻuina mai e le eseese tele.

Balsa oloa gaosi

Sili ona faʻapitoa, tulaga ese mea e faia mai siosiomaga faʻauo mea i Potukale. O faleoloa o faʻamanatuga i Lisbon o loʻo i ai le tele o oloa koroka - mea teuteu, ato, mea i totonu, api ma faʻamaʻi.

Tau e eseʻese - mai 5 i le 50 euro.

Auro

Ae mo tau mo auro teuteuga, e tutusa ma tau i Europa. Ae ui i lea, o le lelei o le auro e sili atu maualuga. E i ai faleoloa i le laumua o le a fiafia tele numismatists.

Oloa keramika

O se aoga souvenir ma meaalofa mo pele. O le Potukale ceramics e faʻailoa mai e mauoa lanu ma faʻatusatusaga le masani ai. O oloa e faʻataʻitaʻi i ipu o maota o le 15-16 seneturi o loʻo manaʻomia tele. I le avea ai o se mea faʻamanatu, e mafai ona e filifilia ni oloa o loʻo faʻaalia ai laufanua vaʻaia - auala, maupuepue.

O le tau o keramika e taugofie. E tatau ona e totogia le ipu mai le 3 i le 15 euro, o se ipu matagofie e valiina i le vali e 20-30 euro. I Lisbon, o tau mo keramika e sili ona temokalasi i le atunuʻu.

I luga o se tusi! O tafaoga na faia e taʻitaʻi Rusia i Lisbon, vaʻai i lenei itulau.

Uaina uafu

O le taulaga Potukale e faʻaaloaloina ma alofagia i le lalolagi atoa, o lenei vaiinu e mafanafana i afiafi malulu. Mo lona gaosiga, o se faʻapitoa ituaiga vine e faʻaaogaina, lea e tupu i Porto. E mumu ma papaʻe le vai inu.

O le tau o le uafu e faʻamoemoe i le matua. O le tau o le fagu inu masani e tusa ma le 3 Euro. Mo se fagu e 10 tausaga le matua, e tatau ona e totogia le averesi o le 15-20 euro, ma mo le uafu ua atoa le 20 tausaga - mai le 25 i le 30 euro. E tusa ai ma lea, o le tau o le vai inu faʻaopopo i le faʻatusatusa i lona matua, tagata aoina mafai ona mauaina uafu ma 60 tausaga o le matua.

Lelei e iloa! E sili le faʻatau o le 'ava i faleoloa faʻapitoa. I Lisbon, o le uafu taatele e eseʻese ma vaitaimi e matutua ai. I malae vaʻalele, e mafai ona faʻatau se 'ava malosi e 10 i le 20 tausaga le matutua.

Madeira

Inu 'ava mālosi o le paʻu o le amber ma le manaia karamel-nut tofo. Mo le taimi muamua, na amata ai ona gaosia Madeira i le motu o Madeira, peitaʻi, o le Potukale inu mai le konetineta e leai se auala maualalo i le lelei ma tofo.

O le tau o se fagu e faʻatusatusa i le matua o le vai inu. E sili le faʻatau o se mea faʻamanatu i faleoloa faʻapitoa pe i le malae vaʻalele.

Tatalaina itula o faleoloa

  • O faleoloa o Lisbon e avanoa i tagata asiasi mai le 9-00 poʻo le 10-00 ma e oʻo lava i le 19-00.
  • O faleoloa uma e malolo - mai le 13-00 i le 15-00. E le mafai ona e alu faʻatau i lenei taimi. E tatala faleoloa e aunoa ma le motusia.
  • Fale faʻatau i Lisbon amata galue i le 11-00 ma faʻatoa tapunia i le vaeluaga o le po.
  • I faaiuga o vaiaso, e faʻatoa tatala faleoloa seʻia oʻo ile 13-00.
  • O le Aso Sa e masani ona fai ma aso malolo.

Faʻaaliga! E i ai ni nai maketi tetele i le laumua.

I faaiuga o vaiaso, e tatalaina se maketi utufiti latalata i le National Pantheon. E tatala se maketi i taeao uma e lata ile nofoaga o Cais do Sodré. E sili le sau i nei nofoaga mo na o faʻatauga mea.

Taimi faʻatau atu

Faʻatauga i le laumua o Potukale, Lisbon, e masani - faia i le taumalulu ma le taumafanafana.

  • E amata le taumalulu ile afa lona lua o Tesema ae uma ia Fepuari. O le paʻu maualalo o loʻo i le amataga o Fepuari.
  • O le taumafanafana e amata ia Iulai ma e faaiu i le faaiuga o Aukuso.

E taua! Faalogo i le upu Saldos i faleoloa faʻamalama.

Lelei e iloa! O se filifiliga o le 10 sili ona mataaga falemataaga i le laumua o Potukale o loʻo faʻaalia iinei.

Outlet Freeport

Freeport, o se outlet i Lisbon, aofia ai le lautele o le 75 afe sikuea mita, o le sili tele outlet i Europa. I luga o le teritori o faʻatauga o loʻo i ai faleoloa ma oloa o le tele o ituaiga o vaega, ma paʻu e oʻo atu i le 80%.

O le faitotoʻa e teuteuina i le sitaili o se taulaga Potukale masani - o fale felanulanuaʻi, auala faʻapipiʻi, o maa o le keramika. O atinaʻe tetele a le Faletupe o Freeport e mafaufauina i se auala e maua ai e tagata asiasi le fiafia tele ma aua le fiu i faʻatauga umi. O loʻo iai gazebo, faleʻaiga ma faleʻaiga mo le malologa.

I le Freeport outlet i Lisbon e mafai ona e asia:

  • sili atu ma le 140 faleoloa;
  • pa ma faleʻaiga e 17;
  • eria o loʻo faia ai faʻaliga.

I luga o le 'upega tafaʻilagi o le nofoaga autu mo faʻatauga (www.freeportfashionoutlet.pt/en) e mafai ona e mauaina se lisi atoa o ituaiga o loʻo avanoa i faleoloa ma faleoloa.

Faʻafefea ona e alu i le outlet i Lisbon

E mafai ona oʻo atu le auala i pasi, pasi pasi ma pasi pasi lautele. Faʻatasi ai ma le taʻavale, o mea uma e manino - oe aveina le adrus (o loʻo i lalo) i Google faʻafanua poʻo le faʻavasega ma tiʻetiʻe i luga o le auala fausia.

Pasi faʻailoga

Felaʻuaʻiga ma le Freeport Outlet Shuttle saini e mulimuli mai le ogatotonu o le laumua mai Pombal's Marquis Square (o le nofoaga e alu ai le faailoga o loo i luga o le faafanua i le pito i lalo o le itulau) ma aumai turisi i le Freeport ulufale. A e malaga i luga o le pasi, e tatau ona e faʻatauina se pepa Pack Freeport Outlet Shuttle mo le 10 euro. E faʻatau e le e ona oloa oloa i fafo ma le tau paʻu e 10% ma mafai ai ona filifili se tasi meainu fua. Taimi e alu ai: 10:00 ma le 13:00.

O loʻo iai foʻi pasi pasi TST ile fale faʻatau. Mai Oriente Station, pasi 431, 432 ma 437 tamoʻe.

  • Tuatusi tuatusi: Avenida Euro 2004, Alcochete 2890-154, Potukale;
  • Faʻatonu faʻatonutonu: 38.752142, -8.941498
  • Freeport itula faigaluega: Sun-Thu mai le 10:00 i le 22:00, Fri-Sat mai le 10:00 i le 23:00.
  • 'Upega tafaʻilagi: https://freeportfashionoutlet.pt.

E manaia mo oe! Saili poʻo le a le mea e aoga ai le vaʻai i Lisbon ii.

Fale faʻatau

Centro vasco da gama

E ui i lona laʻitiiti puʻupuʻu, o Vasco da Gama o se nofoaga faʻatau taʻutaʻua.

O le fale ua teuteuina i se autu autu - o le taualuga e faia i mea malamalama ma vai tafe saoloto i totonu. O le ogatotonu na fausia i le Expo eria lata i le Park of Nations, lea e matua talafeagai lava - a maeʻa faʻatauga, e mafai ona e malolo i le ea fou.

I luga o le fogafale i lalo o loʻo i ai se faleoloa meaʻai a le Continent, iinei, e le gata i meaai, e masani ona faʻatauina ai souvenir - uaina ma sisi. E i ai le tele filifiliga o lavalava ma seevae seevae - na o le 150 o latou. Lauiloa ituaiga aofia ai:

  • Zara
  • H&M;
  • Chicco;
  • Bershka;
  • Aldo;
  • Geox;
  • Mateia;
  • Intimissimi;
  • Levi a.

E i ai faleoloa ma lavalava mai Potukale gaosi - Salsa, Lanidor, Sacoor.

E i ai le fale tifaga i le fogafalelua, ae a faʻatau se pepa, ia manatua o tifaga i Potukale e le faʻaluaina. O loʻo iai se teritori tele ma faleʻaiga, o meaʻai. E mafai ona e 'ai i totonu o le fale pe faʻafiafiaina i ni vaaiga ofoofogia mai le faʻasitepu. I le fogafale lona tolu, o le a maua ai e le au malo ni faleʻaiga e mafai ona 'aʻai ai ma malolo ai pe a maeʻa le umi o lau malaga faʻatau.

O le nofoaga tutotonu o loʻo tu lelei i le tulaga e mafai ai mo turisi - latalata ile malaevaʻalele, ma mai le metro e mafai ona e alu saʻo e aunoa ma le alu i fafo. O le mafuaaga lena e lauiloa ai le Vasco da Gama Center i tagata tafafao maimoa e ui atu i Lisbon.

  • Tuatusi: Avenida Dom João II Lote 1.05.02.
  • Tatalaina: 9: 00-24: 00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.centrovascodagama.pt.

Colombo Shopping Center i Lisbon

Faʻaofia i le lisi o faleoloa sili ona tele faʻatau i Europa. I luga o lana teritori galuega:

  • tusa o le 400 faleoloa;
  • fale tifaga;
  • vaega faʻafiafiaga;
  • Nofoaga Faʻamalosi tino;
  • bowling;
  • faleʻaiga ma faleʻaiga.

O le nofoaga autu e faʻatau ai fale e tolu fogafale, i totonu o le fale e teuteuina i faʻamalama maamora, ma o le taualuga e faia i le tioata tioata. O le ata totonu e atagia ai le vaitaimi o sailiga o laufanua - o faʻatagata ua faʻapipiʻiina, o loʻo galulue punavai, o auala na tuʻuina i ai igoa talafeagai. O le sili ona asia o le taugofie Primark hypermarket. Colombo o loʻo tu i tafatafa o le malae o FC Benfica. O le malae taʻalo ua i ai le fale lakapi kalapu lakapi.

O le upega tafailagi aloaia (www.colombo.pt/en) o loʻo maua ai se lisi atoa o faleoloa. Ia Tesema, e teuteuina se laʻau faʻafiafia iinei, ma amata ai ona faʻagaioia se nuʻu Kerisimasi. O le nofoaga faʻatau e tu i tafatafa o le Colegio Militar / Luz metro station.

  • Tuatusi: Av. Lusíada 1500-392. Blue metro laina, Colégio Militar / Luz Station.
  • Tatala: 8:30 i le vaeluapo.

I luga o se tusi! Saili atili e uiga i le Lisbon Metro ma faʻafefea ona faʻaaoga ii.


Faleoloa i Lisbon

Se vaʻaiga pito i luma

Ole faleoloa lea e iai aso e faʻaalia ai oloa a le atunuʻu. E masani ona asia e tagata o le atunuʻu le fia maua o oloa ua galo, faʻapena foʻi ma tagata tafafao e mananaʻo i faleoloa. Tele o taimi latou te faʻatauina sukalati, fasimoli faia, meaʻai tuuapa.

Tuatusi:

  • Rua Anchieta 11, 1200-023 Chiado;
  • Largo do Intendente Pina Manique 23, 1100-285.

Arcadia sukalati faleoloa

Arcádia o se lauiloa sukalati ituaiga i le atunuʻu, faʻavaeina i le 1933. O le ituaiga o loʻo i ai se filifili o faleoloa sili ona talafeagai mo le asiasi i Bairro Alto ma Belem. O oloa e ofaina sukalati mo soʻo se tofo. Tele taimi, e faʻatau e turisi mea suamalie e tumu i uaina uafu.

Faleoloa tuatusi:

  • Largo Trindade Coelho 11 (Bairro Alto);
  • Rua de Belém, 53-55 (Belém).

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Tous - mea teu oloa

Mo le selau senituri, o le faleoloa na taʻua Ouriversaria Aliança, ma o le faʻailoga lea ua teuteuina le faitotoʻa i aso nei. Ona faʻatau ai lea e le faleoloa le Sipaniolo o le Tous. O totonu o le faleoloa na tumau pea le suia; ua manatu o se tasi o sili ona matagofie i le laumua. O le faleoloa e teuteuina i se sitaili manaia a Louis XV.

Tuatusi: Rua Garrett, 50 (Chiado).

Faleoloa ma faleoloa

O loʻo tu ile nofoaga ole Bairro Alto. Nei o ni eseese o oloa faia mai koroka (o se tasi o le sili ona siʻosiʻomaga mea aoga).

Tuatusi: Rua das Salgadeiras, 10.

Faʻaaliga! O fea o le taulaga o le taulaga e sili ai mo turisi ona taofi, faitau i luga o lenei itulau.

Bertrand Faletusi

I le tepa muamua lava, o le faleoloa masani lea, ae o le aso o lona faʻavae e le masani ai - 1732. O le faleoloa o loʻo lisi atu i le Guinness Book of Records o le faleoloa tuai. Sau e faʻatau i le faleʻoloa i le Aso Toʻonaʻi poʻo le Aso Sa a o fai ai le faʻaaliga iinei.

Tuatusi: Rua Garrett, 73-75 (Chiado).

Garrafeira Nacional - faleoloa uaina

Lenei turisi e ofoina atu tofoina uaina; o le tuʻufaʻatasiga aofia ai meainu mai uma o le atunuʻu. E ese mai i le uaina, e i ai uafu uafu, sherry ma le cognac.

O fea e maua ai: Rua de Santa Justa, 18 tausaga.

Faʻatauga i Lisbon e manaia. I faleʻoloa ma faleoloa e manatua ai mea, e mafai ona e mauaina oloa o loʻo tumu i le agaga o Potukale.

O le Freeport Outlet, nofoaga faʻatau ma faleoloa faʻapitoa o Lisbon ua faʻailogaina i luga o le faʻafanua (i Lusia). Ina ia vaʻaia uma nofoaga faʻatau i le taimi e tasi, kiliki i luga le faʻailoga i le tulimanu agavale tauagavale.

Faʻamatalaga aoga mo i latou o le a faʻatau i Lisbon - i lenei vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Elton John - Your Song Lisbon, Portugal HD (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com