Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Zoklet matafaga - mea uma e tatau ona e iloa

Pin
Send
Share
Send

Zoklet Beach, poʻo Doklet, o se tasi o nofoaga sili ona lauiloa aso malolo latalata i Nha Trang. O le uiga eseʻese o le matafaga o le mafai ona e sau iinei i soʻo se taimi o le tausaga ma fiafia i lau tafaoga i luga o le vaivai, oneone lelei. Seʻi tatou vaai pe mafai ona taʻua le matafaga o le parataiso, o a ni itu lelei ma ni mea le lelei.

Faamatalaga lautele

Tele turisi fesili mai se fesili e uiga i le matafaga Paradise Nha Trang. O loʻo matou talanoa e uiga i le aso malolo e tasi - Parataiso matafaga o loʻo tu i le itu i matu o le matafaga o Zoklet, i tafatafa ane o loʻo iai se faletalimalo lelei ma le igoa tutusa.

O le nofoaga faʻafiafiaina o loʻo tu i totonu o se faga matagofie, o le umi o le talafatai fasi ufiufi i le oneone vaivai o 6 km, ae ui i lea, oe le mafai ona aau iinei i soo se mea. O le matafaga i le taumatau ma le agavale o loʻo tumu i vaʻa a le au faifaiva i le lotoifale. E i ai foi le fanua leai se tagata e leai se tasi e faʻamamaina. O le ogatotonu o le talafatai o meatotino a faletalimalo, e masani ona fufuluina, ae o le afa matagi e mautinoa lava le aumaia o lapisi i le matafaga.

E maitauina e turisi le paʻepaʻe, manaia, pei o le falaoa, oneone. I le tau toʻafilemu, malolo luga Zoklet o se fiafia, ae o le taimi e agi ai le matagi, o le oneone efuefu e matua soesā, o le a umi se taimi e lulu ese ai mai mea.

O le alu ifo i totonu o le vai e agamalu ma umi, o le loloto loloto amata faʻatoa 30-50 mita. A fua ile loloto papaʻu, ua mafanafana foi le vai. Mo lenei mafuaʻaga, aiga ma tamaiti filifili le Zoklet matafaga (Nha Trang).

E taua! E mafanafana ma mama iinei nai lo le matafaga matafaga o Nha Trang.

A o galu, i le tau mafanafana e toetoe lava a le tupu, ae i le vaitau o le malulu, e le mapu le sami.

O loʻo i ai le vao i le talafatai atoa, o lona uiga e le faigata le suʻeina o le paolo i luga o le Zoklet. I le aoauli, o le tele o le matafaga ua paolo. Filifili mo oe le taimi o le aso e mafai ona e malolo ai i luga o le matafaga e sili ona lelei - i le taeao, pe a mafai ona e sunbathe, po o le aoauli, pe a mafai ona e lafi i le paolo.

E taua! Afai o loʻo e fuafuaina se malaga i le matafaga i le taumalulu, ia manatua o laʻititi malulu i le paolo i lenei taimi o le tausaga. O le tau ma le tau o matafaga o Zoklet ma Nha Trang e tele lava ina tutusa, aua o vaifanua nei o Vietnam. Afai e malulu ma timu le taulaga, e toeititi atoa le 97% avanoa o le tau lava e tasi i luga o le matafaga.

Atinae Eseese

E i ai se nuu le mamao ese mai le matafaga Zoklet, ae ui i lea, le mafai ona valaʻauina o se turisi. E tele faleʻoloa, fale talavai, faleoloa ma se tamaʻi maketi e faʻatau ai ou lavalava. I totonu o le nuʻu o loʻo iai faʻailoga i Lusia, mo se faʻataʻitaʻiga, "uila afi" ma le "massage".

E latalata i faletalimalo i talafatai, e iai foʻi faleʻaiga latou te kukaina ai meaʻai manaia o le sami, faʻatau atu fualaʻau fou, ma faʻatau se 'aiga o le aoauli. O igoa o faʻamau o le "Birch" ma le "Ten's". Afai e te manaʻo e lagona le tofo o Vietnam, afe i se taumafataga e 'ai i le faleʻai i le lotoifale; i faʻaiuga o vaiaso, e tele tagata e omai iinei e' aʻai.

Tau tautua:

  • lisi maualuga nofoa - 25 afe VND;
  • fale faʻataʻoto - 30 afe VND;
  • 2 sun loungers ma le faamalu - 70 afe VND
  • lisiina o se gazebo mo malologa faʻamalieina 250,000 VND;
  • taʻele ma vai fou - 10 afe VND;
  • ofisa tauagavale agavale i luma o le faitotoʻa o le matafaga - 20 afe + teu tupe 50 afe

E taua! E le gata i lea, o taʻaloga vai e faʻaalia i luga o le matafaga, o mea manaʻomia e mafai ona mautotogi ii. O loʻo iai taʻele, faʻalelei potu suia ma fale taele mama e latalata ile apitaogalu. Peitaʻi, e naʻo turisi na totogi le faitotoʻa e mafai ona faʻaaogaina.

Afai e te le i filifilia poʻo fea le faletalimalo Nha Trang o le a nofo mo le malologa, siaki lenei faʻavasega.

Mea e te totogiina

Tuuina atu le tele umi o le talafatai (6 km), o le tele o le matafaga e leai se totogi. Ae ui i lea, e tatau ona manatuaina o oe e te maua le 'auʻaunaga talafeagai - o loʻo tele le palapala i le itu taumatau o Zoklet, ma i le ogatotonu, lea o loʻo i ai faʻamau i le lotoifale, e toeititi lava leai se talafatai fasi - o le sami amata toetoe lava i pa lava pa.

E tatau ona e totogia pe a e manaʻo e asia le vaega o le matafaga e ana le faletalimalo. O tau nei:

  • ulufale mo tagata matutua - 70 afe VND, o le tau e aofia ai se fagu vai o le 0.5 l;
  • ulufale mo tamaiti - 35 afe VND.

Faʻaaliga! Mo lenei tau e mafai ona e paka lau taʻavale, faʻaaoga le suia potu, taʻele ma faleuila. Tagata tafafao maimoa sili ona manaia faia lenei - latou paka mamao, aau ma malolo i luga o le leai se matafaga mata, ma o atu i le faletaele po o le faletaele mo se totogi se tasi. I lenei tulaga, faʻaitete e mafai ona siaki ia pepa ulufale i le faitotoʻa.

Uma tau luga o le itulau e mo Me 2019.

Faletalimalo

E i ai ni faletalimalo i luga o le matafaga Zoklet (Nha Trang), fa o loʻo tu latalata i le sami, o le tele o faletalimalo faletalimalo o loʻo tu 200 mita mai le talafatai.

O fea e nofo ai

  • GM Doc Let Beach - tu i le itu i saute o le matafaga o le Zoklet, o se filifiliga sili ona lelei pe afai o loʻo e sailia se malologa filemu, filemu, o le mea e nonofo ai e $ 100-120 i le aso;
  • Doclet Resort ma Spa - pei o le fale, latou te ofaina e mautotogi i se fale, oe mafai ona aau i le vaitaʻele, apitaga o le a tau ai na o le $ 30;
  • Some Days Of Silence - e tusa ai ma iloiloga a turisi, o se tasi lea o faletalimalo sili ona lelei i le talafatai, e tu i totonu o se togavao matagofie, e filemu ma faʻafiafia, o le mea e nonofo ai e $ 80 le tau;
  • Hoang Gia Doc Let - o loʻo tu i se nofoaga talafeagai i tafatafa o le matafaga ma le pasi nofoaga, o potu e fai lava le tauagafau, ae e fou ma mama, o meaʻai o le taeao e manaia ma o tau mo mea e nonofo ai e amata ile $ 23.

Lelei e iloa! Afai o le a e alu i le matafaga i luga o se taʻamilo taamilo, oe o le a aumaia i lou faletalimalo. Afai o le malaga i Zoklet matafaga, auala taunuu i White Sand Doclet Resort (taimi nei). Ile mataupu pe a latou folafola e asiasi ile Paradise Beach (Nha Trang), e taunuu femalagaiga ile Paradise Resort Doclet.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Iloiloga

O le tele o iloiloga e uiga i le Zoklet Beach i Vietnam e lelei, peitaʻi, e iai itu leaga e ao ona taʻua:

  • motu o tagata o turisi o atunuʻu eseʻese;
  • matagi malosi ma lele lele pea (e naʻo le malologa lea i le taumalulu)

Ae ui i lea, o le turquoise vai, papaʻe oneone o se sili lelei nofoaga mo se malologa malolo e aunoa ma le le pisapisaina le talafeagai. Zoklet (Nha Trang) e fetaui lelei mo ata o le faʻaipoipoga, o lea e faia ai e nisi turisi se sauniga o le faʻaipoipoga i le matafaga.

Fono a tagata tafafao maimoa

E tatau ona e alu i le matafaga ma le nofo i se po, ae e faʻatoa mafai ona fai i le tau lelei, pe a leai se timu. Ia Tesema ma Ianuari, o faʻafiafiaga faʻapitoa e le faʻatagaina ai ona nofo i se po.

Ina ia maua le mea sili mai lau matafaga aso malolo, mulimuli i se faigofie fuafuaga. Sau i le 'aiga o le afiafi, siaki totonu o se tasi o faletalimalo, pe a maeʻa le 15-00 turisi tuʻua, o le talafatai ua gaogao. I le afiafi, oka le taumafataga i se cafe ma inu se ipu uaina, ma i le taeao aau i le sami, fai le 'aiga o le taeao ma alu i Nha Trang ae le i taunuu turisi.

Sau i le matafaga mo le tasi aso, sauni mo le mea moni o le a tele naua tagata tafafao. Afai e mafai, e sili atu le nofo i le Zoklet mo le po.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu i le malologa nofoaga

O auala uma i le matafaga taʻitaʻi mai Nha Trang talu ai o le mamao i le va o latou na o 50 km. E tele auala e o ai i le talafatai.

Malaga Taamilo

Afai e te manaʻo i se nofo lelei, o le auala lenei mo oe. E mafai ona e okaina se maimoaga taamilo i soʻo se ofisa femalagaaʻi i Nha Trang. O le tau o le a amata mai 22 i le 30 tala i le tagata. Afai e te manaʻo e asiasi i le matafaga ma ulufale i Bajo Falls i luga o le auala, e tatau ona e totogi mai le 35 i le 45 tala. O lenei tau e aofia ai:

  • fesiitaʻi i itu uma e lua;
  • sunbed;
  • tasi le taumafataga ile aso;
  • O se pasi lelei o le a aumaia se vaega o turisi i le faletalimalo, o tagata tafafao maimoa o le a tuʻuina atu i ai se nofoaga e nonofo ai - o se fale e iai le moega, taʻele ma le faleuila, ma o le a fafagaina le 'aiga aoauli. O le tau o le maimoaga taʻi $ 23.
  • Malaga taʻiala mo le $ 40. O se pasi manaia o le a aumaia oe i le faletalimalo ma vave ofoina meainu. I luga o le matafaga, tagata uma o le a ave i ai se sunbed ma se faamalu, solo, ma o loʻo i ai laulau ma vai iina. Tolu itula ua atofaina e malolo ai i le matafaga, ona o ese uma lea mo Nha Trang.

Faʻafefea ona sau mai Nha Trang i le Zokletna matafaga i le taxi

O se taamilosaga malaga o le a tau ai le averesi o le 400,000 VND. Afai e te puʻeina se lanumeamata Toyota Minivan, e tatau ona e totogia le VND 500,000. O loʻo faʻatali le avetaavale mo pasese, o lea 'aau, paʻu i le la, nofo i le taxi e tasi ma toe foʻi. Malilie faatasi ma le avetaavale e totogi se aofaʻi faʻapitoa, aua le malilie e totogi i le mita. Afai e te lisiina se taxi mo se malaga na o le taulaga, e sili atu le aoga pe a totogi i le mita. Totogi le pasese pe a e toe foi mai le malaga.

Faʻafefea ona alu i le Zoklet beach (Nha Trang) i le pasi.

Pasi numera 3 e manaʻomia (e tatau ona i ai se lanumoana laina i luga o le felauaiga, e taua lenei, talu ai pasi numera 3 ma se paʻepaʻe paʻepaʻe tamoe i le taulaga). E i ai le faʻailoga i luga o le felauaiga - Doc Let.

O le vaalele muamua e alu i le 5-00, ma le vaalele mulimuli i le 17-35. E faʻasolosolo suiga i taimi, ma pasi e ono tolopo pe taunuʻu mai i nai minute ua tuanaʻi. O le masani i le va o vaalele e tusa ma le 40 minute. Ua fautuaina e turisi ua i ai le poto masani le aua neʻi lamatia ia mea ma aua le tuua le matafaga ma le pasi mulimuli. O le mea moni o vaʻalele i le afiafi e masani ona faʻaleaogaina. O le taimi sili e toe foʻi ai i Nha Trang e le sili atu ile 15-00. E tusa e tasi le itula ma le afa le faigamalaga.

O le tiketi o le a tau 28,000 dong (30,000 - i le pasi), totogi i totonu o le pasi i le avetaʻavale. Sauni mo le mea moni o le ea malulu galue lelei i felauaiga, o lea i luga o le auala o le a e manaʻo ai e ofuina se peleue ma e oo lava totini.

E faigofie le sailia o se taofi - faʻalogo i faʻailoga lanumoana-moli i luga o le auala. Faʻamolemole manatua o le faʻamatalaga i luga o le ipu atonu e le faʻafouina; o le pasi ma le numera manaʻomia e le mafai ona faʻailoa mai ai. Naʻo le talotalo malosi o lou lima ma o le a tuʻu le taʻavale. Ua fautuaina e tagata tafafao maimoa le taofi o le pasi i lenei auala, aua o isi avetaavale e pasi ane, ae le amanaʻia le taofi.

Tu i le taulaga:

  • i tafatafa o Gorky Park;
  • e le mamao mai le faleʻai i Louisiana;
  • latalata i le faletalimalo Gallina.

O feʻaveaʻiga e toʻesea pasese i le va o le Doclet Resort ma White Sand Doclet Resort

Faʻafefea ona e alu i le Zoklet Nha Trang na o oe i le uila

Le auala e sili ona lelei e te alu ai i lou tuʻuaga aso malolo ma, i se faʻaopopoga, ia vaʻaia vaʻaiga Ua mataala tagata tafafao maimoa i le totogiina o se uila afi ona ua lauiloa tagata Vietnamese i le lalolagi atoa o ni avetaavale leaga ma ua le amanaʻiaina tulafono o feoaiga. Ae peitaʻi, afai ua uma ona e faʻatagaina se uila i Vietnam, totogi se taʻavale ma fiafia i le tiʻetiʻega.

Ia nofouta o le auala e le faigofie, o le mea autu e le o le faʻatopetope, suʻesuʻe le siosiomaga. I luga o se uila, o se auala filemu e alu i le itula ma le afa, 30 minute e tatau ona tuua Nha Trang (o le taimi e faʻamoemoe i le mea e te nofo ai). Mulimuli i le faʻatonuga a Hue. E tatau ona e tiʻetiʻe i le uafu i matu, liliu i le malumalu, Baho. Ona liliu lea i le DT1A ma mulimuli i le paddy fanua. O le auala e faʻaiʻu i le fetaulaiga ala; e oʻo atu i le matafaga, afe ile agavale. A maeʻa ni nai kilomita, o le a iai le avanoa taumatau - o le tini i le matafaga o le Zoklet. Lenei oe o le a vaʻai i le Doc Let Beach saini.

Fautuaga Aoga
  1. E le tatau ona e taumafai e faʻaali ou tomai i le taʻavale i auala tele o Vietnam. Lenei o tupu o le auala o avetaavale loli ma o le sili muamua ma le tele taʻavale.
  2. Afai e te manaʻo e te alu i le Paradise Beach, faʻaauau i luma ma mulimuli i faʻailoga e afe i le taumatau.
  3. Ulu i le Zoklet Beach, ae filifili lelei le tau ina neʻi le puaoa le oneone lau tafaoga. E sili le totogi o se fale ma faʻafiafia i fetu i le po i le leo o le sami.
  4. O le toatele o tagata tafafao maimoa mai Saina na taunuu i le matafaga i le 12 i le aoauli ma tuua pe tusa o le 16. I le vaitaimi lea, ua atili ai ona pisapisao Doklet.
  5. Afai e te filifili e alu ma se taamilosaga taʻamilo, faia se tafaoga e aunoa ma le 'aiga aoauli. E leʻo kamupani uma e ofaina ni meaʻai suamalie, ma o tau i le cafe i luga o le matafaga e talafeagai lelei.

Faʻafefea ona e alu i le matafaga, tau i faleʻaiga ma isi aoga faʻamatalaga o loʻo i ai i le vitio. Vaʻai pe a e alu i le Zoklet.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pese mo Tamaiti Samoan Songs for Kids - E manao Iesu ia ou pei o le la Sunbeam song (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com