Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a la pusa vaeluaina, faʻataʻitaʻiga o vaaiga aoao

Pin
Send
Share
Send

A o mamanuina totonu o se fale mautotogi, o le fesili e masani ona tulaʻi mai pe faʻafefea ona faia ia mafanafana, matagofie, mafanafana mo le nofo. Ina ia foʻia lenei faʻafitauli aoga, ua faʻaaogaina se kapeneta vaeluaina, lea e avea o se teutusi o fale. O ia meaafale e faʻaaluina le laʻititi o avanoa avanoa, fai fale faʻaonapo nei ma ia sili ona lelei mo le nofo ai.

Tofiga

O pusa vaelua e lautele faʻaaoga e tuʻueseese ai vasega o mea tau tamaoaiga, potu malolo tele, potu e tasi le potu e nonofo ai. Meaafale, tuʻuina atu o se tagata vaʻai i le potu, e iloga i le faʻatinoga, agavaʻa, mamanu faʻalelei. O lona matagofie foliga vaʻaia o loʻo faʻaalia mai i le manino o le fomu, o saʻo o vaega, ma le tuʻufaʻatasia o mea eseese.

Faʻaaogaina le kapoti o se vaeluaina mafai ai ona suia le faʻatulagaga o le fale. Faatasi ai ma le fesoasoani a meaafale fausia-i totonu, oe mafai ona vaevaeina le potu i ni sone, faia le tele o avanoa avanoa, ma maua faaopoopo avanoa teuina.

Faʻafetai i tekonolosi faʻaonapo nei ma tele mea faigaluega, o le oloa na faia mai le mago laupapa alava ma le faʻaopopoina o se gaosia polymer. O mea eseese eseese ma le ufiufi laminated ua faʻateleina vai tetee, afi tetee, malosi, lea e taugofie meaafale, faigofie e faʻapipiʻi, talafeagai ma le saogalemu e faʻaaoga.

Pusa vaeluaina faia i laupapa lelei, o se tulafono, e faia e tusa ai ma le tagata lava ia, ma le amanaʻiaina o uiga o le eria o le potu. O ia meaafale e ana le vasega taugata ma e taugata.

Foliga foliga

O le taʻutaʻua o meaafale mo le faʻataʻitaʻiga o potu e taʻuamiotonuina i lona aoga ma lona agavaʻa. O se oloa ma le pa galuega ua fausia-i meaafale e lona ituaiga, e i ai se eseʻese foliga, lapoʻa, faʻatumuina. Pusa vaeluaina e ala i foliga foliga o:

  • lautele (prefabricated ma collapsible);
  • vaega faʻapitoa;
  • faavaa;
  • palu

I aso nei, o oloa sili ona taugofie mo le vaevaeina o le eria o se potu e mafai ona faʻapipiʻiina kapoti vaeluaina. O le fausaga e faʻavae i luga o se maumaututū faʻavae faia o alumini talaʻaga, i le itu ma le ogatotonu puipui, faitotoʻa lau, minoi, mezzanine fata faʻatautau. O se vaega o le oloa o le pa e mafai ona avea ma lagolago elemeni o le itu ma tua panels.

O le faʻatulagaina i totonu o meaafale e fuafua i mea e manaʻomia, o ona tapulaʻa tele lava faʻamoemoe i le nofoaga. O le oloa, e aofia ai le poloka o kapoti, faʻatagaina oe e faʻateleina pe faʻaititia le aoga tele, suia le maualuga o meaafale mai le foloa i le faʻalo.

Ituaiga

O faʻataʻitaʻiga o kapoti, e fai ma sui o meaafale tetele, e le laugatasia i le loloto o meaafale, e amanaʻia ai manaʻoga o manaʻoga o se tagata, e faʻaopopoina i le tele o mea e fausia i totonu o le fale, o ie faʻaseʻe e faʻaseʻe ona o faitotoʻa e faʻamoe. O le vaeluaina o le potu e eseʻese i lona faʻatulagaina; pe a teuteuina totonu, e fetaui lelei mo fale masani ma le le masani ai. I foliga vaaia, e tupu:

  • angular, faatafafa, faataamilosaga;
  • ma auala ma mezzanines;
  • ma vaega matala poʻo potu;
  • ma se faʻaseʻe taualuga;
  • diagonal.

O fale gaosi meaafale, e amanaʻia le faiga o ona po nei i potu e fai ai potu, e faʻataʻitaʻi ai potu faʻalua. O lo latou avanoa i totonu o itu uma e lua o loʻo faʻatumuina i luga, faʻavaega vaeluaina, matala ma faʻalilolilo fata, sliding faitotoʻa. O le fausaga, e sosoʻo ma le puipui ma le tasi itu, e iloga i lona tele gafatia ma ergonomics.

O le numera o drawers o se tulaga masani tele, fuafuaina mo talafeagai teuina o laiti mea, lavalava, mafai ona faʻaopopo pe faʻaititia e pei ona manaʻomia. I se tau, latou e maualuga atu nai lo masani tulaga feaveai tulaga; pe a toso ese, latou faʻaavanoaina avanoa.

Tatala

Saʻo

Radial

Angular

Faatasi ai ma mezzanines

Faʻafefea ona ofi i totonu o totonu

O le fasi meaafale, suia le fausaga o le fale mautotogi e aunoa ma le tele taumafaiga, faʻatagaina oe e lafoa ni potu tele. O le ata o le a vaevaeina le potu i ni vaega mo galuega, malologa, moe, umukuka. Meafale e faʻatatau i fua o se potu, i le faʻatumuina o itu e lua, faʻasaoina le tele o taimi, faʻafetauiina le tele o mea fale ma mea i luga o le sikuea sikuea.

O le lelei luga o le ofu ofu, o lo latou lamolemole faʻatupuina se lagona lelei, fausia ai le matagofie o totonu. O le lanu lanu o le oloa, tuʻufaʻatasia ma isi meaafale, puipui, faʻalo, faʻapipiʻi fausia avanoa, faia le fale sili atu le mafanafana.

O vaega tapunia o meaafale e faʻasaga i le potu e gaosi e faʻafetaui le lanu o pa o le potu.

Ma, o le faʻalua-itu faʻatumuina o le kapeneta, i ai le loloto loloto, mafai ona ofi le tele o mea, foliga atoatoa i potu tele potu malolo. I totonu o se tamaʻi fale mautotogi, o se faʻataʻitaʻiga e oʻo i le faʻalo o loʻo faʻataʻititia ai faitotoʻa o le a foliga lelei, faʻalauteleina e foliga. I totonu o se potu tulimanu, o se ofu teu ofu, o se vaevaega e masani ona tuʻu i autafa o le puipui e aunoa ma le pito i tua puipui, ma le leai o ni itu laupapa, e faʻamoemoe uma i le lautele o le pito puipui.

Faʻataʻitaʻiga o faʻaonapo nei zoning mafai ona maua i le ata, o loʻo faʻaalia mai ai le auala e mafai ona faʻavasega eseese ai le mamanu i le lelei e mafai ai, fealofani faʻaaoga avanoa saoloto, tuʻufaʻatasia foliga o le kapeneta ma totonu auiliiliga.

Tulafono nonofo ai

O le fuafuaina mea pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga o le tausisia o lona tele ma le eria o le fale mautotogi. A o faapipiiina ia, e tatau ona amanaʻia le numera o faitotoʻa, aofia ai le ulufafo i le poletito, saoloto auala i le faʻamalama ma faʻasaga saʻo lava i meaafale lava ia. Tele potu e tasi le potu, potu malolo e tasi le faʻamalama, o lona uiga o le tuʻu ifo i lalo o le pusa tu, o le tele foʻi lea o le malamalama o le ai ai i le potu

A o zoning se potu, e tatau ona fuafuaina laina o gaioiga mai le faitotoʻa i le faʻamalama. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi saʻo le fausaga, o le a le faʻalavelave ai i gaioiga a le aiga. O le vaevaeina vaega o le potu o le a pei o le malamalama e mafai ai, ma e iloga i le feololo vaʻaiga vaʻaia ma acoustic. O lavalava, pei o le autu elemeni o ona po nei fale, i lona tele, i totonu tusi, ituaiga o gaioiga faʻalagolago atoa i le mafuaʻaga o le potu, ona foliga, lona tomai tuʻuina faʻateleina le tulaga o le mafanafana o le ola.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dubai Deira. Dubai Gold Souk, Port Saeed, Scout Mission, historical part of Dubai. Bald Guy (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com