Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o pantographs i se ofu ofu, filifiliga tulafono

Pin
Send
Share
Send

Faʻafetai i le manuia filifiliga o se sliding ofu tuʻufaʻatasiga poʻo ofu ofu mo se potumoe, potu malolo, potu o tamaiti ma e oʻo lava i le auala tele, oe mafai ona sili sefeina nofoaga malolo. O lenei mea e matua taua lava i totonu o se tamaʻi fale mautotogi, o lona vaega e laʻititi lava. E le mafai ona mautinoa se aoga maualuga male aoga o ia meaafale e aunoa ma le mafaufau lelei ile faʻatumuina o totonu, ma pantographs mo sliding wardrobes ose tasi mea taua.

Faamoemoega ma le faʻavae o le faʻagaioiga

Pantographs mo sliding wardrobes fai ma sui U-foliga fausaga faia i uʻamea uamea. E talafeagai o se vaega o ofu e faʻalelei ai lona faʻatinoga. Faʻafetai i le ata, ua atili ai ona talafeagai e faʻaaoga le kapeneta. E mafai ona tuʻuina lavalava i le pito i luga o le fausaga tutoʻatasi ma aunoa ma le tele o se faigata. I se faʻaopopoga, o sea oloa faʻatagaina oe e vaʻavaʻaia sone le tino e tusa ai ma le nei vaitau.

Tagata gaosi i le gaioiga o gaosiga pantographs faʻaaogaina maualuga-malosi metala, lea e faʻatagaina ai le oloa e tatalia taua tele i le taimi o faʻagaioiga. O le mea lea, e oʻo lava i le i ai o ofu mamafa i fafo, e le tatau ona e popole e uiga i le tulaga lelei o meaafale, o le pantograph o le a le malepe.

Afai tatou te mafaufau i le faʻavaeina o lenei elemeni o le kapeneta, e mafai ona tatou maitauina ona autu elemeni:

  • pa sliding;
  • au mo le faʻatonutonuina;
  • levers itu;
  • atigipusa ma slot mo levers e faʻaleleia le elemeni i se tulaga faapitoa.

O le masini e aoga e pei ona taua i lalo: oe mafai ona tuʻu i lalo le pa ma mea e faʻaaoga ai le au. A e oomiina, o le minoi levers o le a loloʻu papatusi, ma o le a latou oomiina faʻamalosi le fausaga i luga.

Faʻagaioiga faʻavae

Eseese

Afai o le potumoe poʻo le potu a tamaiti e le manaia le lapoʻa, ma o le tagata o laei e fai si lapoʻa, e tatau ona e mafaufau e uiga i se auala e faʻaaoga lelei ai. E mafai ona e pikiina i luga ni tamaʻi ofu laʻititi, ae uʻumi, ma tuʻu iai ofu ma isi mea i totonu o ni tulaga se lua. Ma o le ulufale i le lona lua laʻasaga o loʻo saunia ma se pantograph.

Aso nei, sliding wardrobes ma eseʻese ituaiga o pantographs totonu o le fausaga o loʻo faʻaalia i luga o le atunuʻu maketi meafale. O nei oloa eseʻese mai le tasi i le tasi i le mea o gaosiga, o le auala o gaioiga. O le a matou faʻamatalaina vaega sili ona lauiloa i lalo.

Masini

A filifilia se ofu faʻaseʻe mo lou fale, e taua le mafaufau e uiga i le ituaiga o pantograf e talafeagai e faʻaauupegaina ai meaafale. O sea ituaiga auala o le a faʻaavanoaina ai se tagata i le avanoa i tulimanu maualuga o le kapeneta, fuafua tatau ana mea i totonu. I se faʻaopopoga, o le pantograph i luga o masini e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu lavalava i totonu o le fausaga se foliga manaia ma puipuia i latou mai le maanuminumi. O ofu mafanafana ma peleue, ofuvae ma ofu o le a tuu matagofie i luga o tautau.

A faʻapea e faʻatapulaʻa le paketi a le aiga, e talafeagai lelei le pant pant masini mo nei faʻamoemoe. Lenei o se ituaiga o pantograph o loʻo faʻatutuina ai le masini siʻitia ma vaipuna e faigofie ona toe faʻafoʻi levers i le latou tulaga o loʻo i ai nei.

O loʻo faʻaalia i lalo le faʻataʻitaʻiga autu ole faʻagaioiga o masini.

Uiga o uigaTaua
Malosiaga siitia10-20 kg
Lautele pou450-1250 mm
tau averesiMai le 2 afe rubles

Faatasi ai ma le uila eletise

E faʻafaigofie le faʻaaogaina o ofu e faʻaaoga, ona e leai se taumafaiga e manaʻomia e ofi ai ofu o tautau. Ua lava na oomi le faʻamau, e amata ai le afi i le mamanu o lavalava. O le pa ma faʻatautau e tuʻuina i lalo, ma e mafai e se tagata ona maua le ofu moni e aunoa ma ni faigata faʻaopoopo. A o le manaʻoga e ulufale i mea ua mou atu, oomiina le ki o le a toe faafoi atu ai le ata i lona tulaga muamua. O sea ituaiga auala e matua talafeagai lava i totonu o potu a tamaiti, aua o le a sili atu ona faigofie mo se tamaititi na te faʻaaogaina nai lo o le mechanical filifiliga.

O le sili atu le mafanafana pantograph tau tele tupe, o lea eletise faataitaiga e le masani ai nai lo masini. O le averesi tau o se oloa lelei e amata ile 7 afe rubles. I se faʻaopopoga, naʻo se poto masani faʻapitoa e tatau ona faʻapipiʻi sea ituaiga faiga, a leai e mafai ona e faia se mea sese ma gagau le masini.

Oloa gaosi mea

Pantographs mo sliding wardrobes o 'eseʻese tele e tatau ona matua anagata, teteʻe atu i le popole, aua o le kapeneta lava na faʻatau mo le sili atu ma le tasi le tausaga, o lona uiga o lona faʻatumuina totonu atoa tatau ona i ai le maualuga faʻatinoina tapulaʻa.

O metala malosi e masani ona faʻaaogaina mo le gaosiaina o ona po nei ituaiga o pantographs: chrome, alumini ma isi. O lenei e maua ai le oloa ma le mafai gafatia se taua avega, le malepe i lalo, ma tautua i le umi e mafai ai. O le mamafa e mafai ona tatalia se uamea pantograph mai le 10-20 kg. Afai o lavalava i luga o faʻatautau mamafa mamafa nai lo 20 kg, lea o le oloa o le a faigofie ona faʻaaogaina. O le mea lea, pe a fuafuaina le avanoa i totonu o lavalava, e taua le amanaʻia o lenei mea moni.

Faʻatulagaina ma faʻagaioiga tulafono

Afai o le sliding ofu e filifilia i totonu o se meaafale faleoloa pe ua faia e okaina, e foliga mai o le faʻapipiʻiina o le pantograph o le a faia e lima o se matai. Peitai, afai e te manaʻo e faʻateleina le faʻagaioiga o lau kapeneta tuai fale, oe mafai ona faʻapipiʻiina lenei masini oe lava.

Muamua e tatau ona e suʻesuʻeina le tulaga o fata i totonu o lavalava. Afai e leai se avanoa mo le tuʻuina o lavalava i luga o faʻatautau, aveese ni fata. Afai e i ai sau niche, faʻasoa i luga o le fou mea faigaluega:

  • fua fua, penitala faigofie;
  • faovilivili;
  • maneta umia, fasi mo mea faigaluega;
  • viliina 3 mm;
  • hex wrench.

A uma ona saunia le lisi o mea faigaluega, amata faapipii le masini. Ina ia iloa le tulaga tonu o le faʻamau, mafaufau poʻo a lavalava o le a faʻatautau ai. Afai ofu, peleue, o le crossbar ua faʻapipiʻiina i le maualuga o le 1-1.2 m mai le pito i lalo fata. Afai naʻo peleue, ofutino - i le maualuga o le 0.8 m.

E taua tele le fuafuaina o le maualalo tulaga o le oloa, lea e te manaʻomia ai ona fua lona maualuga (mai le pito i lalo o le pusa ma le siʻiina masini) ma faʻaopopo le isi 30 mm i lenei tau.

Mo le faʻapipiʻiina ia sili atu ona faʻatuatuaina, maualuga le tulaga, ma le fausaga e tatalia ai le maualuga o le mamafa, e taua le viliina o fata mo faʻovilivili. A faʻamau le faʻaputuga fasipepa ma levers i le itu puipui o le kapeneta ma faʻapipiʻi le tootoo ma le au, e taua le faʻafetaui saʻo o pu i fasipepa ma muamua saunia pu pupu i le vaega. E taua le aua le faʻaletonu le taumatau ole taumatau ma le agavale, ma ia aua foʻi neʻi soona faia i le mamafa pe a mimilo faʻovilivili. A leai, o le galuega e tatau ona toe faia mai le amataga.

Ae mo tulafono faʻagaioia, e faigofie lava. E taua le aua le soʻona faʻatulagaina le fausaga i le faʻamaotiina o le maualuga faʻatagaina mamafa o lavalava i faʻatonuga.

Faʻafefea ona filifili

A filifilia se pantograph i totonu o ofu ofu, e taua le taʻitaʻia e tulaga o loʻo mulimuli mai:

  • tau ma pulega faʻavae. Faʻataʻitaʻiga masini e laʻititi ifo le tau nai lo eletise. Ma o oloa taugofie e tatau ona faʻafefe le tagata faʻatau i mataupu uma e lua. Masalo lava, o se oloa taugofie o le a le toe faʻaaogaina vave;
  • lelei - o le oloa filifilia e mautinoa lava e faia i mea sili ona lelei, a leai o le a tumau i se taimi puʻupuʻu. Fesili i le tagata faʻatau mo se tusi pasi lelei. O oloa e aunoa ma se pepa i totonu o le pusa e le aoga mo le mafaufau o tagata faʻatau;
  • fua - fua ma le faʻaeteete ou ofu i se mea faapipiʻi. Lenei o le a fuafuaina le moni itu o le pantograph.

Afai e i ai sau laʻititi poto masani i mea faʻapena, e mafai ona e sailia le fesoasoani mai se poto masani faʻapitoa. E mafai foi ona ia faʻatinoina le faʻapipiʻiina o le oloa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tali le Palemia ile Failautusi ole EFKS 19 OKETOPA 2020 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com