Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaega o le fausia-i PC, fonotaga fesoasoani

Pin
Send
Share
Send

E ui lava i le mea moni o komipiuta feaveaʻi ua amata ona sili atu le malosi, o nisi o gaioiga e sili atu ma lo latou malosi. Taʻaloga, faʻataʻitaʻi ata, ata e faia ai ata vitio e fiafia e galulue i komipiuta tutu. Ae o tagata fatufatuaʻi mananao i se mea moni moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fausia-i PC i se laulau mafai ona avea ma gata o se teuteuina o se potu, ae o se mea faigaluega aoga. Faʻatasi ai ma le faʻatulagaina saʻo, o le a mafai ona faʻateleina le faʻateleina o tomai faʻapitoa o le komipiuta.

Features ma penefiti o le fausiaina

Masani ai, o le faiga iunite ua faapipiiina i lalo o le komepiuta kesi. Ae o lenei e faʻaaogaina lava avanoa avanoa, o le tele o le efuefu alu i totonu e ala i le ea ea, lea e le lelei aʻafia ai le faʻagaioiga o masini. O le faʻaiuga e aveese uma vaega o loʻo i totonu o le laulau, ma faia le laupapa i luga o le tioata, e tele ona mafuaʻaga ua lauiloa ai:

  1. O le ata e sili ona matagofie. O le malamalama manino ufiufi vaʻaia le galuega luga. Moli faʻasolosolo mafai ona avea o se faʻaopoopo malamalama malamalama.
  2. Sefe avanoa. O le le masani tulaga faʻatulagaina o le iunite iunite faʻasaolotoina avanoa i luga o le foloa. O le tasi meaafale i le taimi e tasi e foʻia ai le tele o faʻafitauli.
  3. Puipuiga o auala. A tuu i luga o le foloa, o le tele o le efuefu alu i totonu o le avanoa i totonu o le iunite e ala i le ea ea, lea faʻaletonu gaioiga. Faʻatasi ai ma le faʻamamaina masani, o le fausia-i totonu o le komupiuta e le faʻaalia i fafo fafo leaga.
  4. Faʻalautelega gafatia. PCs tuʻufaʻatasia ma le kesi e mafai ona faʻalauteleina toetoe lava a faʻavavau. E mafai ona faigofie ona e faʻapipiʻi le uluaʻi faʻamamalu faiga, faʻaopoopo masini.

O se laulau ma mea taua i totonu o le komepiuta i lalo o le ipu malamalama o le a avea ma se faʻaopopoga sili i totonu totonu o le hi-tech, minimalism, fusion, buildivism style.

E leai ni sauniuniga faia o laulau-faiga iunite i luga o le maketi. Na faia latou te oka pe faʻaputuputu ia oe lava. Ole filifiliga mulimuli e faʻatagaina ai se sefe taua. E filifilia e le e ana mea na mea e fetaui ma ona manaʻoga. Ma e faigofie lava ona faia suiga i soʻo se taimi.

Gaosiga o mea ma mea faʻaaoga

O le faʻavae mo fausia-i tisaini e masani ona aumaia mai se fale gaosi tusitusiga poʻo se komepiuta kesi. O le filifiliga muamua e sili, talu ai o le galue luga e tele atu. Le isi faʻaopopoga - e laʻititi ni suiga e manaʻomia ona o le iai o autafa o aupa, e faigofie ai ona fausia se masini faʻamoe, failauga. E mafai foi ona e mauaina ni laulau filifiliga o loʻo iai se faʻavaʻa uʻamea, faʻatafa atoa i le plexiglass.

Le mea e ono manaʻomia mo le gaosiaina:

  • plexiglass i lua lomiga - mo le puipui i tua, lalo ma panels ma faʻateleina avega, e sili atu le filifilia o laupepa ma le mafiafia o le 10 mm, ma mo vaeluaina, 5 mm ua lava;
  • lava-tipi faʻovilivili ma se vevela fana mo faʻamau vaega;
  • jigsaw;
  • vili;
  • faovilivili;
  • Uila poʻo Uila fasimea.

Lenei o se laʻititi seti o mea faigaluega. Ina ia fausia se laulau, oe o le a manaʻomia foi mea i totonu o le iunite iunite, faʻaopopo punaoa o le maluluina ma leo.

Laʻasaga i lea laasaga gaosiga algorithm

Muamua oe manaʻomia le atiaʻe o se poloketi fuafuaga. Afai e leai sau poto masani i le tusiaina o ata meaafale, oe mafai ona faʻaaogaina filifiliga saunia. Lalo o se vasega vasega o le a sili faʻafaigofieina oe lava-potopoto. Mea talafeagai:

  • iunite sisitema;
  • laulau o le tele saʻo;
  • tioata agamalu (e mafai ona suia i le plexiglass);
  • malu (6 pcs.);
  • failauga;
  • Malamalama Uila e ave i lalo;
  • uaea manaʻomia;
  • carbon sheet;
  • voltage regulator;
  • jigsaw;
  • pepa sanipepa;
  • vali;
  • Uila fasi poʻo LEDs;
  • kelu fafie.

Faasologa:

  1. Fausiaina o se komepiuta kesi amata i le aveʻesea o loʻo i ai le tapunia. Tatou fua faʻatatau faalua taimi 10 cm - o avanoa ia o pito i luga ma lalo panels. O tutusa fua e ave i luga luga o le toega luga. O nei fasi pepa o le a faʻapipiʻiina i autafa.
  2. I le itu itu o le laulau, tolu pu e viliina mo 80 x 80 coolers ma le tutusa mamao mai le tasi ma le isi. E tatau ona faʻaseʻeina pito i le fasipepa e aveʻese ai le faigata.
  3. Afai e manaʻomia, e mafai ona tipiina itu puipui i se tulimanu, o le vaega vaapiapi e tatau ona tu i le pito i lalo.
  4. Matou te faʻapipiʻiina vaega na vavae ese mai le laulau i luga. Mea uma seʻi vagana le pito i luga. Matou te fusia le laina uaea ma se lattice e oʻo i le 20 cm le lautele.
  5. Matou te 'aveʻeseina uma otaota ma se masini faʻamama. Ona vali uma lea o luga. E sili le filifilia o le lanu uliuli matte. E tusa e tasi le aso e mago atoa ai le vali. Ona mafai loa lea ona e faʻapipiʻi ile kaponi.
  6. Matou te faʻatulagaina le laina Uila faataamilo i le taamilosaga. Matou te faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi coolers. Afai e tatau ai, o se vitio pepa ma se motherboard e faʻapea foi ona sapalaiina ma moli. Ina ia le lailoa le laulau tioata mata, o fesoʻotaʻiga uma e fesoʻotaʻi i le uati ki, lea o loʻo faʻaalia i le itu itu.
  7. Failauga e tuʻu i totonu o pu na saunia muamua. O mea o loʻo i totonu o le system unit ua see atu i le internal space. O le faʻagaioiga o uma sisitema e siakiina. Uma uaea soona aveina i totonu o le uaea auala.
  8. O le talafeagai pu faʻapitoa e faia i luma o le laulau.
  9. O le tioata e faʻapipiʻi luga o kelu manino.

O laulau e tuʻufaʻatasia ma vaega o iunite e seasea maua. Lenei e le tele gaosiga, o lea e matua faigata ai lava ona maua ni ata.

Le laulau-faiga iunite, faia e le lima, leai ni analogues. O le faʻatulagaina o mea i totonu ole PC e tatau ona matua faʻaeteete. I le leai o ni tomai talafeagai, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se tagata faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe ia fesoʻotaʻi saʻo ma faʻalelei vaega uma.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Vaega 9 - Fausia Ae Le Uiga Manumalo (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com