Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaega o le ata o le Papasan nofoa, lona ituaiga eseese

Pin
Send
Share
Send

I le taimi nei, o le maketi meaafale ofaina se tele tele o nofoa o 'eseʻese ituaiga, o lea e mafai ai e tagata uma ona maua se faʻataʻitaʻiga latou te fiafia iai. Lauiloa o le Papasan armchair, lea na fausiaina i le 50 tausaga talu ai. O le oloa maua lona igoa le masani ai i le faʻamanatuina o le muamua gaosi oloa fale.

O le a

O le uluaʻi Papasan nofoa aofia ai lua autu elemeni: o se faʻavaʻa ma se aluga. O le faʻavaʻa o se faʻalapotopotoga e fausia i se mea taua - rattan, lea e aumaia mai le rattan palm o loʻo tupu i itu i saute o Asia. O lenei ituaiga laʻau e iloga i lona maualuga maualuga, fetuʻutuʻunaʻi, ona o lea e mafai ai ona gaosia ni curved fausaga. O le hemisphere ua faʻapipiʻi luga o se faʻapitoa vaipuna laupapa laupapa, faia foi i rattan.

O loʻo iai faʻataʻitaʻiga ma se faʻavaʻa faia i uʻamea. O le tau o ia nofoa e laʻititi, ae foliga mai e le mataʻina pei o nofoa o rattan.

O le aluga, e tuʻu i luga o le faʻavaʻa, e mafai ona faia i ie eseese o ie. E iloga i lona malu, lea e faʻamafanafanaina ai ma faʻamalieina ai le nofo i le nofoa.

O le nofoa Papasan na mauaina lona lauiloa ona o le tele numera o tulaga lelei:

  1. Maualuga tikeri o faʻagaioia mafanafana. O le mea moni, o tagata uma e ana ia meaafale faʻamauina e mafai ona e malolo i totonu o se nofoa pe o le moe foi.
  2. Saogalēmū o le faʻaaogaina. Talu ai o le nofoa e faia i foliga o le hemisphere, e leai ni maʻai tulimanu uma. O ia meaafale e mafai ona tuʻuina i le vasega pepe.
  3. Papasan e alu lelei ma toeititi lava o soʻo se potu tisaini. O le Rattan e fetaui lelei ma soʻo se isi pulou e faia i ituaiga laʻau.
  4. Faigofie o mamanu, potopoto. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e fauina oe lava e ia nofoa.
  5. Umi le umi o le ola tautua pe a faʻaaoga saʻo. O oloa e faia mai le rattan masani e mafai ona umi se taimi. E saoasaoa tele le ofu o le aluga, ae o le suia e le umi se taimi ma galue.

O le lautele o le lalolagi e masani lava 80-130 cm, o le loloto e le sili atu ma le 100 cm. O le tele o taimi, tagata e filifili mo se faʻataʻitaʻiga ma le loloto o le 95 cm. O le maualuga o faʻataʻitaʻiga uma e masani - 45 cm.

Eseese

I le taimi nei, o tagata gaosi ofaina ofoina atu Papasani faʻataʻitaʻiga e eseʻese i gaioiga ma foliga vaaia:

  1. Nofoa faataamilo masani Papasani nofoa. O le ata o ia oloa e faigofie lava pe a mafai: o se faʻavaʻa o le uafu ma se laupapa savali ma se aluga. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻu ese ai le faʻavaʻa mai le fata ma faia se taupega mai ai, faʻamau i luga o maea malosi poʻo se uaea uʻamea.
  2. Swivel nofoa Papasan. I lenei tulaga, o le mamanu eseʻese na o le vaevaevae, lea e aiaia ai mo le feʻau faataamilo i lona au. O lenei filifiliga e lelei tele mo le potu o tamaititi, talu ai o le taʻalo ma lenei nofoa e maua ai e tamaiti le tele o le fiafia.
  3. Faalue nofoa Rocker. O loʻo faʻaalia ai foʻi se vaevae vae, e faia ile foliga ole nofoa faalue. O se sili lelei filifiliga mo matua talavou, ona o lenei meaafale mafai ona faʻaaogaina o se pepe. E le gata i lea, o le oloa e talafeagai mo tagata matutua e fiafia e faʻaalu le tele o taimi e faitau ai tusi, matamata i tifaga poʻo le lalagaina.
  4. Chelsea. Faʻafetai i le vae faʻataʻamilomilo vae, e tu mausali i luga o le tulaga luga. E i ai ona faʻamau faʻavae ma se faʻavae faʻalava.
  5. Dakota. E tuʻufaʻatasia faigofie, faʻatuatuaina ma faʻatinoina gaioiga. E i ai ona lima rattan lima ma se mafanafana maualuga i tua.

I se faʻaopopoga i nofoa faʻanofilima, o loʻo i ai foʻi sofa Sasaʻe, e lautele lautele ma umi atu foi. O le ata o sofa e tutusa lava ma nofoa o nofoa.

E tatau ona maitauina o ituaiga eseese uma na o foliga ma mamanu o vae e eseʻese, e masani ona vavaeʻese mai le autu autu. I le mea lea, e mafai ona e okaina se seti o tolu ituaiga o tulagavae ma le tasi faʻavae autu ma suia le ituaiga o nofoa faʻamoemoe i le tagata lava ia manaʻoga.

Foliga masani foliga

Swivel nofoa Papasan

Faalue nofoa Rocker

Papasan Chelsea

Faʻataʻitaʻiga "Dakota"

Papasan sofa

Faataʻitaʻi le tumau

O vae e mafai ona aveʻese

Oloa gaosi

E pei ona taʻua i luga, o le rattan e masani lava o mea na gaosia, peitaʻi, e i ai faʻataʻitaʻiga e faia i le vine.O le Papasani nofoa, faia i rattan ma vine, e le fautuaina e tuʻua i le susulu o le la, talu ai o meaafale e mafai ona mouʻele i lalo o le aʻafiaga o ultraviolet radiation. E le faʻatagaina le faʻafesoʻotaʻiga ma le vai, aua e mafai ona fulafula ma paʻu le laʻau mai le vai. O le efuefu ma palapala e aveʻese i se ie susu pe mago.

E i ai faʻataʻitaʻi e faia i le palasitika. O le aoga sili o ia meaafale o lona tau maualalo ma le ono faʻaaogaina i fafo. Peitai, palasitika e le malosi tele ma o lea e le anagata.

Talu ai nei foi, o ata ua avea ma tagata lauiloa, o lona faʻavae e faia i le sila uamea. O loʻo faʻaalia mai ile maualuga ole malosi male tumau. Nei filifiliga e lelei mo tulaga suburban.

Holofiber, foam rubber poʻo le polyurethane foam crumb e faʻaaogaina e faʻatumu ai aluga. O isi ie e ufiufi i fafo e masani ona suʻi mai chenille, lafu, velor, jacquard, suede faʻapitoa. Mo nofoa o loʻo fuafuaina e faʻaaogaina i luga o lau oe lava taupulega, o le polyester o le a sili ona lelei filifiliga. Ona o le mea moni o le tagata faʻatumu o loʻo i totonu o le tulaga, o le fafo e mafai ona aveʻeseina mo le fufuluina, pe a fai o le ie faʻatagaina.

O le averesi tau o nofoa Papasan o 11-20 afe rubles. O le tau e faʻamoemoe i mea na faʻaaoga.

Faʻapefea ona potopoto

Tele tagata e anaina o loʻo feagai ma le fesili pe faʻafefea ona faʻaputuputu le nofoa o Papasan, talu ai o le tele o taimi e tuʻuina mai faʻamavae ona o lona telē. O faʻatonuga a le faʻapotopotoga e faigofie lava pe a mafaia, e oʻo lava i tagata e le lava le poto masani e mafai ona faʻamalieina se galuega i le naʻo le 20 minute. O le gaioiga e aofia ai laʻasaga nei:

  1. Tatala le pusa. Masani lava, o le atigipusa aofia ai aitema nei: faʻavaʻa, fusi vae, aluga, faʻapea foʻi ma faʻamau ma ono faʻasusu.
  2. Sosoo ai, faʻasusu vaipuna i le faʻavae.
  3. Ina ua uma - faʻafesoʻotaʻi le faʻavae autu ma le laupapa savali. Tele o faʻataʻitaʻiga e faʻamau o lea e te manaʻomia ai se seti o afifi e faʻapipiʻi ai. Peitai, e i ai foi filifiliga ma le Velcro lipine faʻafesoʻotaʻiga, iinei faʻamau e faia i le vave e mafai ai. Faʻamau i faʻovilivili ma faʻamau e sili atu faʻatuatuaina.
  4. O le laasaga mulimuli o le faataatia lea o le aluga.

O e fiafia i galuega taulima ma le poto masani i le lalagaina e mafai ona faia na o latou nofoa i latou lava. E manaʻomia mea e pei o rattan poʻo vine, seleulu faʻapitoa poʻo seleulu. O le galuega e tele se taimi e alu ai ma e manaʻomia le onosaʻi. Ina ia faia se nofoa Papasan mai uʻamea, e na o le pau le mea e manaʻomia le i ai o se uʻamea pa, talaʻaga, paipa ma uelo tomai.

Faʻasologa faʻavasegaina, vaega faʻatulagaina, lubrication

Fono a le vaega pito i luga, fesoʻotaʻi ma le vae

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: VLOG - I FINALLY GOT A PAPASAN CHAIR, BAR CART DECOR, SHOPPING FOR LEIA! (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com