Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili meaafale mo le potu o talavou, fou aitia, faiga masani

Pin
Send
Share
Send

Tele o matua taumafai e avatu ia latou fanau mea uma latou te manaʻomia. O tina ma tama agalelei e faʻaauupegaina le fale o le tamaititi i le mafanafana ma le mafanafana. Ina ia aoga le potu o le tamaititi, aoga ma faʻalelei, e faʻaaoga meaafale mo le potu talavou. E i ai ni foliga e faʻatagaina ai ona faʻaaogaina i totonu o lenei potu.

Vaega:

O se potu mo le augatupulaga talavou o se atoa lalolagi. Lenei o totoe o le tamaititi pe a toe foʻi mai le aʻoga. Lenei e mafai ona ia malolo i le tele e mafai ai, galo e uiga i lesona ma faʻafitauli. I se faʻaopopoga, o le potu a le talavou o se nofoaga e mafai ai ona aumai ana uo. Mafaufau uma i luga tapulaʻa, matua tatau ona faʻatulagaina le talavou nofo ai avanoa i le faigofie e mafai ai.

Pe a fuafuaina le totonu o lenei potu, e taua le vaevaeina i 3 sone muamua.

  • Aʻoaʻoga, le mea o le a faia ai e le tamaititi ia galuega;
  • Potu moe - le mea o le a iai le moega;
  • Eria o tafaoga O iinei o le a mafai ai e le talavou ona faia le mea e alofa i ai, lea e manaʻomia ai nisi meaafale i totonu o le potu.

E masani ona tupu o se aiga e toʻafa, o ni tamaiti se toʻalua o loʻo talavou, e le gafatia ona tuʻu eseʻese potu mo tagata taʻitasi o le aiga. O le mea lea, filifili matua e tuʻu a latou fanau i le potu e tasi. Ona e manaʻomia lea ona e mataʻituina meaafale mo tamaiti talavou e toʻa 2, ia e talafeagai mo tamaiti.

Ina ia filifili filifiliga saʻo, e tatau ona e mafaufau i foliga vaaia o meaafale a le fanau talavou.

  1. Foliga Vaaia - a o tamaiti ua tuʻua o latou tausaga talavou, latou te le mananaʻo e tuʻua na o latou ma piniki pinoti poʻo le pusa lanu moana ma pepa faʻapipiʻi o atavili tagata. O le mau a le autalavou e teteʻe i mea uma. E manino lava, talavou o le a mananaʻo e matua suia le ituaiga o meaafale, o lea o le a latou fiafia ai ma susulu ma le masani ai fofo;
  2. Tagata teuteu teuteuga - meaafale mo se talavou aofia ai ogaoga ma matagofie teuteu elemene. E avea atili pei o oloa a tagata matutua: fomu faʻapipiʻi, maualuga-lelei totoga;
  3. Meafaitino - o le tele o taimi o nei aitema e gaosia mai i mea anagata lelei. O le gaosiaina o meaafale a le talavou mai le mdf, uʻamea, tioata faʻaofi tipi fetaui lelei i totonu o le potu talavou;
  4. Faʻatuatuaina - o faʻataʻitaʻiga o meaafale e tatau ona mautu, faʻatuatuaina ma faʻamaoni. E manaʻomia le faia o le teuteuga i se matagofie foliga lanu;
  5. Fetuutuunai - E vave le tutupu aʻe o talavou e pei o tamaiti. Afai o aso nei e manaʻomia e se afafine se tamaʻi nofoa mo se komepiuta, ia i le ono masina atonu e manaʻomia se isi pito i tua atu. Ina ia aloese mai le faifai pea faʻatauina o meaafale, oe tatau ona vave totoaʻi atu i faʻataʻitaʻiga ma se fetuunaiga gaioiga.

O meaafale e tatau ona faia mai mea siosiomaga faʻalelei mea e faʻaaoga e faʻamautinoa ai le maualuga o le soifua maloloina mo le tamaititi. Oe le tatau ona filifilia ia oe lava oloa; e sili atu le fesili i le tamaititi e uiga i ana mea e fiafia i ai muamua.

Eseese

E pei ona taʻua i luga, o le potu a talavou o se aoga potu e manaʻomia ai ona faʻaauupegaina 3 sone i le taimi e tasi. O poloka taʻitasi e tatau ona iai se seti o meaafale e faʻataunuʻuina ai ana galuega. Lalo o se laulau o ituaiga meaafale mo le potu a le talavou.

VaʻaiFaʻamatalagaO fea e tuu ai
Moega poʻo le sofaMo talavou, o le mea e moe ai e taua, aua i se miti e maua ai e le tamaititi le malosi, toe faʻaleleia ai le malosiaga mo le aso. Ina ia lelei le moega, faʻatau se faamalu orthopedic - o le a fesoasoani i le ivitū e ave le sao tulaga. Afai e le lava le avanoa, e tatau ona e vaʻavaʻai atu i le sofa gaugau, o loʻo i ai ni drawers lautele mo le teuina o ie moega i lalo o le vaega autu.O le moega ua faʻapipiʻi i le moega moe o le talavou. O meaafale moe mo talavou e toʻalua e tatau ona tuʻu vavalalata le tasi i le isi - ole mea lea e maua ai le faʻamafanafanaga mo tamaiti e toalua ile po. Afai e filifilia meaafale mo se tamaʻi potu, ave le fiafia i le moega moega, ae aua neʻi galo e amanaʻia le maualuga o faʻalo.
NofoaO se nofoa faʻanofilima poʻo se sofa mafanafana e faʻaaoga mo faʻatasiga ma uo. E fautuaina ia fai o latou ofu i ofu e mafai ona aveʻese e faigofie ona aveʻese ma fufulu. E masani ona potopoto talavou i ni vaega toʻatele i le fale o se uo e faʻafiafia ai ma matamata i tifaga.E tatau ona tuʻu le nofoa ile potu malolo ole potu. E i ai foi le mini-podium e fai ai fonotaga ma uo. E tatau ona sauniuni matua mo le gasu o le eria.
Tulimanu TusitusiLenei aofia ai se faʻatuatuaina ma ergonomic nofoa, o se laulau e sili ona fetaui ma manaʻoga o se talavou. E fautuaina e faʻavasega fata mo tusi ma faʻafiafiaga faʻailoga i luga aʻe o le galuega vaega. Meaafale mo le potu a le talavou e tatau ona aoga, o lea matua manaʻomia le mautinoa o uma vaʻaia vaʻaia o oloa i ai le maualuga-lelei pito.O se kesi ma se nofoa lelei e tuu i le vaega o galuega a tamaiti. Afai e i ai ni talavou se lua, e tatau ona vaʻaia vaelua le potu i 2 vaega muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalama o le a avea ma taʻiala, ma le tasi talavou i le taumatau ma le isi i le agavale. O le ai ai desktops.
Kapeneta ma mea e teu aiO se taua auiliiliga o soʻo se potu o le avanoa o le mafaufau lelei teuina o lavalava. O le seevae ofu faʻaseʻe o le a talafeagai - e le manaʻomia avanoa mo le tatalaina o faitotoʻa. Afai e i ai ni talavou se toʻalua, ma faʻapea foi, pe a fai e faʻatagaina e le potu, faʻatau se potu tele e 4 ona faitotoʻa.O oloa e iai faʻata e faʻataina, pe a mafai, e tatau ona iai i luga o meaafale, e sili atu ona tu latalata ile faʻamalama. Lenei o le a maua ai le sili atu malamalama i le faʻata, o le talavou o le a mafai ona vaʻaia ia lava mai itu eseese.
Fata ma lavalavaAfai o le potu na faia mo se teine, vaai le laei laei. Afai e nofo se tamaititi iina, na te manaʻomia kapeneta ma fata mo le faʻatulagaina o mea eseese e fesoʻotaʻi ma se mea e fiafia iai. Meaafale talavou mo ni tamaiti se toʻalua o se tuʻufaʻatasia o le tele o faʻamaumauga potu e mafai ona le faʻatapulaʻaina.Faʻatau pe a faʻatagaina e le eria o le potu. E mafai ona faʻapipiʻi le fata i soʻo se mea, o le mea taua o le faʻaavanoa vave o meaafale.

Talu ai o nei ituaiga uma meaafale o le a tu i totonu o le potu e tasi, e tatau ona latou faʻatusatusa faʻatasi i le tasi. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le filifili fetuʻunaʻi paolo pe filifili meaafale mai le tutusa faʻasologa.

Kapoti

Nofoa

Laulau

Moega

Pusa toso

Teuteuga ma mea faʻaaoga

Mo le tele o vaega, meaafale talavou faia i manino lanu. O ona lanu susulu ua uma ona faʻailoa mai ua fuafuaina mo le augatupulaga talavou. Afai o se tamaititi, na manaʻo le tamaititi e teuteu uma tulimanu o le potu, faʻaavanoa uma luga i pepa faʻapipiʻi, ona avea lea o se matua matua leai se manaʻoga.

Meaafale mo se potu talavou mafai ona teuteuina faʻamoemoeina i manaʻoga o le tagata nofoia. Teine fiafia i sili atu taofiofia teuteuga, ae o tama tane sui fiafia susulu ma aulelei foliga. Mafaufau i filifiliga mo teuteuina o oloa:

  • Ata o le Sandblasting;
  • Ata tifaga stencil teuteuina;
  • Accentuation i luga o tapoleni o meaafale meafale;
  • Faʻaaogaina o aluga aluga ma aluga;
  • Fuafuaina eseesega

O le ata, faia ma le sandblaster, o loʻo faʻaoga i tioata ma faʻata luga. E mafai e se talavou ona tutoʻatasi filifilia se ata mai filifiliga filifilia i totonu o le salon. Fugalaʻau po o le vaomatua motifs o le a talafeagai mo se teine. O le tama o le a fiafia i le vaʻaia o teuteuga ma ata o ata. O le faʻaaogaina o ata teuteu teuteu e faʻatagaina i luga i luga o ona lau. Nei o kapeneta faitotoʻa, kapoti, countertops. Meaafale mo talavou e lua e mafai ona teuteuina i ni ata e faʻatatau i se mea fiafia faʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e fai tama le hockey, e mafai ona e faʻatau se ofu e iai se ata e faʻatumauina.

Eseese mea faʻaaoga o se sili teuteuga metotia. Mo se faʻataʻitaʻiga, mea e teu ai meaafale poʻo mea e teu ai moega. Afai o le atoa teuteuga o le potumoe na faia i se monochromatic style, ma o le tapulima e susulu ma ofoofogia, o lona uiga o le potu talavou lenei. E masani lava i luga o meaafale teuteuina, e fiafia le autalavou e togi i latou lanu o aluga. E faigofie lava - mo le faitau, talatalanoa ma uo, faʻasalalau solo tala fou i luga o upega tafailagi: i tulaga taʻitasi, o se aluga malamalama ma faʻamafanafanaina o le a avea ma fesoasoani lemu.

O isi taimi o meaafale e iai ona teuteuga vaʻaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se moega sinasina-kiona, o vae e faia i le uliuli pe o le uliuli lanumoana curbstone e ufiufi i susulu samasama polka togi. O le tamaititi faiga e ono le malamalama i ai matua, o lea e aoga ai le vave talanoaina ma le tamaititi ono fesuiaiga ma meaafale.

Lauiloa sitaili ma autu

O le augatupulaga talavou e le fiafia e faʻatamuli i tua faiga ma masani ona taumafai ia i ai i le talavou faiga. E tupu lea mea ile potu e nofo ai le tamaititi. Teine taumafai e filifili lauiloa lauiloa mo teuteuina meaafale, ae o tama e o mai ma a latou lava fatufatu manatu e faʻamamafaina latou taʻitoʻatasi.

Ni sitaili ma autu mo talavou:

  1. Mint autu - o lenei filifiliga e fetaui lelei mo tamaitai fiafia o ē fiafia i le toʻafilemu ma le mafanafana. O lanu autu e faʻaaogaina o mint ma papaʻe. Faʻafetai i lenei lanu lanu, e mafai ona fai sina malu, ae i le taimi lava e tasi potu fou. O se ofu teu ofu ma papaʻe luma ma a flirty foliga o se fafine ofu o le a tosina atu i fashionistas. O se kesi paʻepaʻe ma le nofoaʻi lanu viole e alu lelei ma le teuteuina o le puipui o le mint;
  2. Style Drive - o le a fiafia tagata talavou i lenei sitaili, aua e faʻapitoa ai le naunau i taʻavale ma ave taʻavale. O vaega taua o meaafale: o ofu teu ofu ma paʻepaʻe luma ma se ata o se taʻavale tuʻuga, faʻapea foʻi ma maualuga ma maualalo fata mo tusi. O le moega e faia i se efuefu ma paʻepaʻe mamanu, e maualalo ma e leai ni tua. O luga uma ono faʻaali atu taʻavale i mumu. O totonu e faʻatumuina e se musika polokalama o loʻo tu i luga o le fata;
  3. Musika piniki - O le a fiafia teineiti pe a vaʻai i se potu teuteuina i le piniki, faʻaaogaina papaʻe ma mumu. O se kitara matagofie o loʻo faʻaalia i luma o ofu malamalama o le potu, o fata lautele i tafatafa o le moega o le a fesoasoani e faʻatulaga uma mea mo se mea e fiafia iai. O le moega e maualalo ma malu ma sisina itu;
  4. Graffiti - auala ata i luga o auala - le filifiliga o aliʻi sassy. O le uati malamalama lanumeamata pa puipui e tosina mai le mafaufau i le maeʻa ai o meaafale meafale. O ata taʻitasi e teuteuina ma tusitusiga tusia. I totonu o sea totonu, o mea uma e laconic, e leai se nofoaga mo isi mea, aua o auiliiliga uma i lona tulaga;
  5. O se tuʻufaʻatasiga o sitaili meaafale mo se potu talavou mo le lua - faigata i le filifilia e tulaʻi mai pe a nonofo ni tamaiti se toʻalua o itupa eseese i le potu. Ona tatau lea ona faia se fetuʻunaʻiga: o le teine ​​ma le tama e tatau ona filifili poʻo le a le mea e masani ai i foliga vaaia o meaafale. O le ituaiga musika lava e tasi o le a fesoasoani e teuteuina lelei le potu. Tuu nisi o oloa e faia i le mumu, ma isi meaafale i efuefu pe uliuli.

O le tutoʻatasi ma le teteʻe o uiga autu ia o talavou o aso nei. Ina ia malamalama pe o le a le sitaili e faʻatau ai meaafale, matou te fautuaina ia tilotilo i le ata.

Tulafono lautele filifiliga

A atoa le 15 o le tamaititi, e manaʻomia e matua le suia atoa o totonu o le potu a le talavou. Ina ia faia lenei mea, e fautuaina le tusia o se poloketi mo se potu talavou i luma atu, e aofia ai suiga i meaafale, mea faʻaaoga ma teuteuga. O tamaiti faʻaopoopo e masani ona puipuia se tulaga e le malamalama ai matua. Ina ia aloese mai feteʻenaʻiga tulaga, fautuaina e fesili i le tamaititi e uiga i mea e fiafia i ai i meaafale.

Fesili atu pe o le a le ituaiga meaafale e manaʻo lau tama talavou e vaʻai i ai i totonu o le latou potu. Mafaufau faʻatasi i le mea o le a faʻapipiʻi ai ma o a gaioiga o le a ia faʻatinoina.

Pe a filifilia meaafale mo le potu o talavou, ia taʻitaʻia e tulafono nei:

  • Saogalēmū;
  • Faagaioiga;
  • Mea masani;
  • Lanu fusi o alaleo;
  • Faʻaopoopoga faʻaopopo mo lua talavou.

O meaafale i totonu o le potu e tatau ona sefe: o talavou e masani ona amio faʻamalosi, e faʻaoso ai le leaga o le oloa. Faʻalogo totoʻa i le lelei o faʻamau, ma i taimi e faʻapipiʻi ai, ia mautinoa o tautau ma kapoti o loʻo tautau saogalemu. Filifili oloa o se faigofie foliga, aua i ni nai tausaga o le a manaʻo se talavou e sui, ma ia meaafale mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se sitaili. Soʻo se fasi vaega e tatau ona faʻaaogaina - aloese mai le faʻatauina o mea le talafeagai.

I le filifiliga o mea, ave le fiafia i filifiliga masani. O laupapa moni e i ai le taugata, ma e lelei tele le laupapa chips i se potu. O pito uma o le laupapa laupapa e tatau ona faʻamamaina i le ABS mata e puipuia ai le tipiina ma le afaina ai resin emissions. MDF filifiliga o le a sili ona manuia.

Aloʻese mai ata o manu ma toa i pito ma foliga o meaafale. Tuʻu i latou e avea ma se monotaga, ma o le talavou lava ia teuteuina i latou e tofo. Afai e nonofo ni tamaiti se toʻalua i le potu, o le a talafeagai le faʻatau o se pupuni teuteuina mo vaʻaiga vaʻaia o le avanoa. O totonu e tatau ona laconic ma aua le faʻalavelave i le talavou, ia faʻatau na o meaafale sili ona manaʻomia. Taumafai e faʻamalie le tofo a lau tama i le faia o fetuunaʻiga talafeagai a matua.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: EFKS MAGIAGI (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com