Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tulafono mo le tuʻuina o se faʻata i le alasavali, fesoasoani mo le filifilia ma teuteuina

Pin
Send
Share
Send

O le manatu o tagata e ana le fale ma a latou masaniga ua fausiaina i le faitotoʻa o le fale. Faʻasaʻo meaafale, mea totino filifilia totonu ma se tioata talafeagai e mafai ona fetuʻunaʻi vaʻai le avanoa taua vaega iinei. E le mo le leai o se mea o loʻo faʻaaoga lelei e nei tisaini nei fausaga pe a faʻatulagaina totonu o nofoaga, o se faʻata i le alasavali o se teuteuga uma, o se faʻaopopoga o le malamalama, ma se elemeni aoga e faʻatagaina ai oe e iloilo ou foliga vaaia ae e te leʻi alu i fafo. Ma ina ia mafai ona faʻamalieina atoatoa i le tele o gaioiga o oloa, le mafai ona tuʻuina ni faʻamatalaga ma suia fesuiaiga o le auala, e tatau ona e faʻatalata atu i le filifiliga ma le nofoaga o le laualuga e faʻaata ai.

Oloa foliga

O se alasavali e aunoa ma se faʻata e foliga gaogao ma le fiu. E oʻo lava i totonu o fale pito i totonu o le a tuʻu ai se lagona o le le atoatoa pe a fai e le o iai lenei mea. Pe a vaʻai i se faʻata matagofie ae e te leʻi alu i fafo, naʻo mafaufauga sili ona lelei e aliaʻe e tumau pea ma se tagata mo se taimi umi. I le faʻaopopoga i le vaega o lagona, o lenei aitema mafai ona faʻasaʻo le geometry o le alasavali pe suia faʻamau i le lanu fuafuaga. E i ai foi le numera o faʻaopopo foliga:

  • tapunia masini faʻaletino i luga o le teuteuina puipui pupuni, pe a fai e iai;
  • vaʻaia faʻateleina le vaega o le potu;
  • fesoasoani e faʻapaolo pe faʻafetaui le aotelega fofo mamanu;
  • i le tuʻufaʻatasia ma se ato, e avatua ai le mausali o le alatele, ma faʻatasi ma le laina LED, ua avea ma seisi puna o le malamalama.

O le lautele lautele o ituaiga ma eseese o filifiliga filifiliga mafai ai ona filifilia se oloa, taulai atu i manaʻoga taʻitasi ma totonu foliga.

O se faʻata ua filifilia lelei e mafai ona suia atoa ai foliga o se auala savali. E seti ma suia faʻamatalaga, faʻaali mai le malamalama, ma faia le tele o isi aoga aoga.

Faavasegaina

I aso nei, o le faʻata i le auala savali ua avea ma mea e tatau ona i ai-aitema, a aunoa ma lea e faigata ona mafaufauina se faʻaonapo nei totonu. A e tuua le fale, e taua tele lou vaʻai ia te oe lava ia mautinoa ai i le aulelei foliga. A aunoa ma le avanoa e vaʻai ai oe lava mai fafo, o le lagona le mautonu e tulaʻi mai, lea e masani ona tuua ai se faʻailoga i lagona ma faʻafiafiaga. Leitioa a tusa ai ma talitonuga masani, a e toe foʻi i le fale mo se mea galo, e tatau ona e vaʻai ia oe lava i le faʻata. O itu ma foliga e le taua tele pei o le mea moni o lona iai latalata i le faitotoʻa.

E ala faapipii auala

O le auala e faʻapipiʻi ai le faʻata i le auala savali e mafai ona ese. E te le tau suʻea se mea faigata e suʻi ai pe suʻea ni auala e faʻatautau ai le oloa i luga o le puipui, e mafai ona e faʻatutuina le faʻata i luga o le foloa. O se faʻaopoopoga faʻaopoopoina o lenei tali o le mafai ona vaʻaia lau ata i le atoa tuputupu aʻe. E fautuaina e filifili se fola o le fola pe a faʻatagaina e le eria o le auala savali, talu ai i totonu o se tamai potu e le foliga mai e sili ona talafeagai. Faʻatasi ai ma le lelei o sea oloa:

  • aulelei foliga vaaia;
  • lelei vaaiga aoao;
  • le mafai gaioi gofie ile fale.

Fola filifiliga, ona o lo latou lapoʻa tele, ua mafai ona faia le potu vaʻaia tele ma malamalama. Ina ia mautu le fausaga, ua faʻamau i le faʻavaʻa, lea e lilifa ma faʻamau i luga o se tulaga faʻapitoa. O ato e mafai ona faʻafetaui i le lanu ma le vaʻaiga felanulanuaʻi o totonu.

Afai e leai se avanoa avanoa i luga o le puipui ma o le eria o le potu e faʻatapulaʻaina, e mafai ona faʻata le faʻata. Ole laualuga o pa puipui e eseese ile lapoʻa mai le laʻititi e oʻo i le tele, ma e tu tu saʻo pe faʻamau i luga. Faʻavae i mea e te manaʻomia ma manaʻoga, e mafai ona e filifilia se fola faʻata poʻo se tamaʻi mea e fai ai nai elemeni o siʻosiʻomaga eseese. Latou te tuʻu eseeseina uma ma maeʻa ma fasi meaafale: o se seevae fata poʻo se nofoa.

O le faʻata faʻata e tatau ona faʻasaʻo lelei. Ina ia faʻapipiʻiina, e le lava le na o le tietie i fao, lea e ono paʻuʻu i fafo taimi, lea o le a taitai atu ai i le oloa pa'ū. E fautuaina e faʻaoga se sikulipi, sikulini tipiina e le tagata ia lava ma dowels.

Afai o le vaega o le auala savali e laʻititi, e mafai ona e faʻapipiʻi se faʻata i totonu o meaafale e faʻaogaina ai fao suavai. Eseese ituaiga o faʻavasegaina o oloa i luga o gaugau kapoti o seevae uumi umi, e fesoasoani foi e sefe ai avanoa e ala ile fesoʻotaʻi o mea taua e lua. O se togafiti togafiti manaia o le faʻaaogaina o faʻata maeʻa, e pei o maa. O le oloa gaioiga o se teuteuga elemeni ma a atagia luga, fofoina o ni mea taua galuega i le taimi e tasi.

E ala i fomu

O faʻaata i aso nei o le hall e eseʻese e le gata ile auala latou te faʻapipiʻi ai. E fautuaina e le au mamanu le faʻaaogaina o ituaiga eseese o oloa e faʻalauteleina ai le aoga o le tino. I se auala faigofie, oe mafai faʻatulagaina faʻafetaui le faʻata i soʻo se fofo totonu.

O le foliga faʻatatau e manatu faʻaleaganuʻu. E foliga laconic, fesoasoani e fausia laina o le potu, fausiaina se lagona o le geometric okaina. Tele taimi o lenei fomu e saunia mo lapoʻa poʻo fola filifiliga. E iloga i latou ile latou faʻamautuina ma mafai ai ona vaʻai ia latou lava ile tuputupu aʻe atoa. Faʻapea foi, ma la latou fesoasoani, oe mafai vaʻaia suia le vaʻaiga o avanoa:

  • faʻalautele se potu ma le faʻalo maualalo pe a tuʻu i luga;
  • faʻalauteleina tuaoi o avanoa vaʻai peʻa tautau faalava.

O se faʻata faatafafa e foliga le masani ai e ui lava i ona foliga masani. E masani ona teuteuina i mamanu elemene ma faʻapipiʻi totonu fai i se faʻaonapo nei poʻo ethno-style. Le teuteuina foliga foliga mai ona o le tutusa umi i itu uma.

Afai e te manaʻomia le faʻamamaina o le manino o laina, ia faʻamaluluina le potu, oe tatau ona uai atu i foliga e leai ni tulimanu. O le faʻata faataamilomilo i le auala savali foliga foliga lalelei ma faʻafaigofie, faʻaletino fetaui i totonu masani, Scandinavian sitaili ma art deco. Mafai ona puipui-tautau pe fola-tiʻetiʻe. E le manaʻomia le faʻaaogaina o mea teuteu manaia mo lenei foliga.

O le isi filifiliga o le faʻata lapoʻa lea. E foliga e puʻupuʻu ma laʻititi. O le tuʻuina o se lapo lapoʻa lapoʻa e manaʻomia tele le avanoa, e oʻo lava i luga o se pa avanoa, o lea e fautuaina ai e le au mamanu le faʻaaogaina o faʻata lapoʻa e faʻataʻitaʻiina e fusi.

A faʻapipiʻi ni faʻata i luga o le puipui faʻaaogaina o fao suavai, e faigata tele ona suia le tulaga o elemeni e aunoa ma le faʻaleagaina o le faʻamaeʻaina o mea. O le mea lea, ae le i faʻamauina mulimuli, oe manaʻomia le iloilo totoʻa o latou nofoaga.

Le-masani foliga mafai ona filifilia mo fatuga. Afai e faʻatagaina i totonu, ma o loʻo i ai le manaʻoga e faia ia sili atu muamua, oe mafai ona okaina se faʻata i le tulaga o se manu poʻo se fetu. O le isi filifiliga o laina vavae i luga o le tasi pe sili atu itu. O se eseʻese filifiliga o le a avea o se atoa-pa faʻata teuteuina i se facet. O lenei metotia faʻatagaina oe e:

  • vaʻaia faʻalauteleina tuaoi o le potu;
  • faʻaavanoa se avanoa e vaʻai ai i se vaega tele;
  • teuteu totonu totonu.

Tele taimi, o le rhombus e filifilia o le foliga o le tufatufaina o laina, talu ai ona elongated faʻatulagaina mafai ai ona e mafaufauina le foliga i se mamao, i le taimi lava e tasi foliga foliga ma olaola. Afai o se faʻavae e tuʻuina i totonu o se faʻavaʻa, e te maua se laulau moni, lea e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo lona aoga, ae faʻapena foi o se teuteuga. Mo lenei ituaiga teuteuga, eseese ituaiga o fafo fausaga ma le faʻataʻitaʻiga o le itu totonu mafai ona faʻaaogaina, o le faʻata o le faʻata mafai foi ona ese.

I le tele

O le tele o faʻata i totonu o le auala savali faʻapea foi ona maua mo eseese. Mo potu tetele, e mafai ona e lagona le saoloto e filifili. Lenei e aoga le tuu o se volumetric faata faata pe tautau se vaega ma se facet i totonu o se lapoʻa ato i luga o le puipui. Mo se tamaʻi auala savali, o tamaʻi fatuga e fautuaina, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaputuga o foliga geometric i luga o le puipui poʻo se oloa o vaega puʻupuʻu, faʻamalolo luga o le faʻamafanafanaga.

A filifilia se filifiliga talafeagai mo le alatele, e tatau ona e filifili pe o le a le tikeri o mafaufauga e te manaʻo e maua. O le tele o faʻata i le auala savali, o le tele o isi mea totino faʻalagolago tonu i lenei. Afai e te manaʻomia le vaʻaia o oe lava i le tuputupu aʻe atoa, ma o loʻo iai le avanoa e tuʻu ai le pa e leai se tau, e mafai ona e teuteuina i se oloa mautu poʻo ua maeʻa fausiaina mai le foloa i le faʻalo. I lenei lomiga, o le ata o ala savali ma se faʻata e faʻatagaina ai oe ona faʻalauteleina le avanoa, talu ai o le ata lafoia o se faʻaauauina o le auala. E tatau foi ona e mafaufau e uiga i se umi oval poʻo faʻatafafa oloa. O faata uumi e mafai ona:

  • aofia ai i le fale gaosi tisaini o faapaologa meaafale;
  • tautau eseese i luga o le puipui;
  • tuu i luga o le foloa.

Afai e le lava le avanoa e ofi ai se faʻata tele, e tatau ona e ave le fiafia i le faʻamatalaga ma sulugatiti-uumi atagia, lea o le a mafai ai ona tusia i luga se aulelei atoatoa ata o foliga vaaia. I se faʻaopopoga, o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a le avea se tele vaega i le auala. O le tele o taimi, o nei faʻata e lapoʻai pe faʻatafafā. E oʻo lava i se avanoa laititi e manaʻomia mo se oloa e mafai ai ona naʻo lou vaai atu ia te oe lava e oʻo i lou fatafata. Nei o tamaʻi faʻata faʻataataata e tuu i luga o le puipui. O le laʻititi faʻamalieina lapoʻa mafai ona mafaufauina o le lautele o 30 cm.

E ala i le faʻavaʻa

O filifiliga faʻata a le faʻata e ofaina uma i fale gaosi o loʻo tipiina pito ma faʻatasi ai ma se faavaa e mafai ai ona faʻatinoina ni ata e sili ona lototetele. Latou te fesoasoani e teuteu le auala savali e tusa ai ma se ituaiga sitaili pe tuʻuina i ai se susulu lanu susulu. Oe manaʻomia le filifilia o le mafiafia e tusa ma tofo fiafia i ai, faʻapea foi ma le taʻitaʻia e le lautele taʻiala faʻatonuga. O le tele o taimi, o faʻavaʻa o:

  • ato tupe - auro, 'apamemea poʻo le siliva, ma pe leai ni patina;
  • laupapa - faʻataʻitaʻi i le tino o ituaiga eseese o laʻau;
  • paʻu - mai i mea e masani ai poʻo mea e gaosia mai lanu 'eseʻese, ituaiga e fai ai;
  • forged - faia i lalo o le auro uliuli ma patina, apamemea poʻo le apamemea.

O totonu nei e masani ona faʻatumuina i susulu poʻo lanu eseese e pei o le paʻepaʻe, uliuli poʻo le pupula. Latou te fesoasoani e faʻamamafa le aotelega lanu fuafuaga, palu fealofani i le vanimonimo, poʻo le faʻapea foi i le isi itu, e fausia ai se faʻatulagaina avanoa. Faʻapea foi lauiloa o lanu e masani ai mo uʻamea oloa - auro, siliva, 'apamemea ma apamemea. O ia faʻavaʻa, faʻamoemoeina i le paolo, avatu i le potu se sauā o onapo nei, pe, i se isi itu, o se masani laʻei foliga foliga.

Filifiliga faʻamoemoeina i le sitaili o totonu

O le faʻata o le elemene tutusa o totonu e pei o fasi meaafale. O le mea lea, ia fausia se fofo lelei, oe manaʻomia le filifilia e tusa ai ma le lautele faʻatulagaina o le potu. E aoga le uai atu e le gata i le tele, ae faʻapea foi i foliga o le oloa. O lea la, o le laconic maualuga-tech maualuga, pei o isi ituaiga aso nei, o le a foliga sili atu ma faʻasaʻo faʻata: sikuea pe faʻatafafa. Afai e vaʻaia se faʻavaʻa, e tatau ona i ai i se minimalistic mamanu, pei o le uliuli wenge paʻu.

Paʻu moni ma solofanua o mea ia e faigofie ona valu; e mafai ona toe faʻaleleia i lalo o tulaga faʻapitoa. O le mea lea, e sili atu le lafoa le foloa fausiaina ma se paʻu faʻavaʻa.

Mo Art Nouveau style, futuristic liʻo poʻo ni sikuea sikuea e talafeagai. O mea teuteu foliga masani e le tatau ona iinei. Afai e i ai se faʻavaʻa, lona ata e tatau ona mai le masani ai mea masani, faʻataʻitaʻiga lelei mea. Lenei sitaili, pei o seisi lava, e fesoasoani i le fausiaina o fualaʻau mai le tele faʻata. Mo se faʻataʻitaʻiga, luga o se paepae paʻepaʻe, e mafai ona e tuʻuina se pea o lapoʻa feololo e feololo mai, e tusa ma le 50 cm le lautele, ma e sosoʻo atu ia latou - i se vevesi, o oloa laiti i le aofaʻi o 3-4 fasi, 15-20 senitimita.

O le Retro-teuteuina totonu aofia ai mea uma e faʻaata mai i aso tuai. O loʻo faʻailoa mai e ni lapisi faʻata tetele, o ona faʻavae e fai ile laupapa poʻo le tuiina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina se faʻata faatafafa faʻatafafā tele ma se laupapa paʻepaʻe luga o le pusa o mea toso i le alatele. I totonu o se tamai potu, e aoga le tautau o le oloa ma se vaaiga i le puimanava, faʻamau i luga o le nofoa.

O le sitaili masani o loʻo faʻamamafaina e taga matagofie, tele i auro ma apamemea. O le sili mamalu o totonu, o le sili atu le mafiafia o le faʻavae e tatau ona. O foliga o faʻata e mafai ona 'eseʻese, o le mea autu o le teuteuga foliga tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina se faʻata lapata lapoa ma se taga apamemea i le auala savali. O le a foliga atoatoa i luga o se faʻamafanafana ma curved vae.

O le laufanua ma le faasao-faiga e faʻaalia e le faigofie o elemene, mea masani ma lanu masani. O foliga o 'upega tafaʻilagi e atagia mai e mafai ona lapoʻa pe faʻatafafa. O se tamaʻi faʻata faʻataʻitaʻi ma se laupapa laupapa pogisa, i lalo ifo o le mea e mafai ai ona e tuʻuina se nofoa faʻasauā e faia i le mea lava e tasi, o le a foliga lelei mai i tua atu o le foloa.

Features o oloa ma backlight

E seasea mafai ona mitamita le pule o le faʻamalama i le auala tele. O le mea lea, o le tele o taimi e manaʻomia e faʻapipiʻi faʻaopopo moli iinei. O le faʻata e mafai ona filifilia e tuʻu ai le faʻamalamalamaga. Faʻataʻitaʻiga o faʻamanuiaga manuia:

  • moli malamalama i luga o le taualuga o se filifiliga masani, ae e taua le manatuaina o le malamalama pa'ū i luga o foliga mai matua mai luga lau tele paolo;
  • sconces i luga o autafa, ma oe mafai ona faʻamamafaina le lanu poʻo le vaʻaiga foliga;
  • lamepa foloa, o le autu taua o le fausiaina o le mafanafana;
  • liliu moli, moli o lea e mafai ona avea ma autu autu o faʻamalamalamaina;
  • Fasipepa moliuila e fausia ai se moli malu, male manaia.

O le filifiliga o moli moli e tatau ona faia e tusa ai ma le sitaili o le auala savali ma le lanu o puipui. I totonu o totonu masani, lea e malo ai le lanu 'apamemea, o uamea fasi o le a le talafeagai. Ma i le tekinolosi maualuga, e le o se mea lelei le tuʻuina o pupuni matagofie i pupuni ie pupuni ma lipine.

Filifiliga o filifiliga

E le manaʻomia le teuteuina o le faʻata i se faʻavaʻa poʻo le faʻaaogaina o ni foliga e le masani ai. A le o lea, o se ata e mafai ona tuʻu saʻo i luga. Faʻatinoina metotia mafai ona faapea:

  • sandblasting - o le laualuga o le faʻata o le a matte ma talatala;
  • lolomiina ata - o le ata o le a valivali, ae o le faʻata tapoleni o le a tumau lamolemole.

I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻaaogaina le teuteuga e faʻaaoga ai le decoupage technique, lea o le a tuʻuina atu ai le faʻata i se faʻatulagaina masani o foliga. O le lelei o lenei tali o le mafai lea e oe lava ona faaliliu le manatu i le mea moni. Afai e te faʻaalia ou mafaufauga, e mafai ona e teuteuina le faʻavaʻa poʻo le faʻata i luga ma le tele o lanu lanu teuteuina, matagofie mosaic o maa malepe i le itu i sasaʻe poʻo stucco elemene.

O le teuteuga mafai foi ona avea ma autu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le Vaeluaga o le Tausaga Fou, o lala laau felafolafoaʻi ua teuteuina i teuteuga o laau Kerisimasi ma iila iila o le a foliga ofoofogia i le pito i luga o le faʻata. Afai o se aso malolo o loʻo faia i le fale, oe mafai atili faʻamamafaina le mea na tupu e ala i le tuʻuina o se lanu felanulanuaʻi na faia i le lanu enaena nifo luga o se lamolemole luga. O sea taliaina o le a fausia ai se lagona lelei i le taimi lava e ulufale ai i le fale.

Faʻafefea ma o fea e tautau ai se faʻata

A fuafuaina le totonugalemu o le auala savali, e tatau ona e vaʻaia lelei le nofoaga o le faʻata muamua. O le oloa faʻapipiʻi e le tatau ona paʻi i lima peʻa tuʻuina, ina ia leai se avanoa e paʻu ai. O le mea lea, e sili atu le tuʻu o le faʻata i se auala e lava ai avanoa mo gaioiga:

  • i luga o le puipui e latalata i le faitotoʻa i luma, lea e leai se avanoa e tuʻi faʻafuaseʻi ai;
  • i le tulimanu, ona o le nofoaga lea e laʻititi le feoaʻi;
  • i se faʻailoga e ala i le tuʻuina o se moli i tua;
  • teuteu le puipui atoa;
  • i luga o se seevae fata, pusa o drawers poʻo se nofoa.

I luga o le faitotoʻa i luma, o se faʻata e mafai ona tuʻuina i ni tulaga ese, aua e tatau ona faʻapipiʻi i fao suavai. E le gata i lea, e sili atu le le lapoʻa ma le mamafa. Talu ai o lenei o se nofoaga ma maualuga auala ma maualalo static, o le aʻafiaga o le oloa pa'ū e maualuga tele.

A filifilia se nofoaga, oe tatau foi ona amanaʻia le faʻamalamalamaina - o le moli e tatau ona pa'ū i luga o ou foliga mai luma, ae le mai le itu. E sili atu le aua le tautau le oloa i luma tonu o le faitotoʻa i luma, e tusa ai ma talitonuga anamua ma le feng shui, e le o se nofoaga sili lea mo se faʻata. Tusa lava pe o se emo pupula i le taimi o le alu ese ma le ulufale e mafai ona faʻasoesa, mafua ai le le manaʻomia lagona.

Ina ia sefe malu le faʻata i luga o le puipui, oe manaʻomia viliina se pu ma se faovilivili, tiʻetiʻe i totonu o se solo, ona faovilivili lea i totonu o le oe lava tipi faʻaseʻe poʻo ni faʻamau e mafai ona e tautau ai le oloa.

Feng Shui faʻata faʻata savali

Talu ai o le faitotoʻa ulufale e "faʻafetaui" malo o le fale mautotogi, e mai ia te ia e aoga le amata faʻaogaina o mataupu silisili o le feng shui i le faʻataʻitaʻi. Ole tulafono autu ole faʻaputuputuina male faʻateleina ole malosiaga lelei. Ina ia mafai ona faʻaosofia le faiga, oe manaʻomia le mafaufau i tulafono nei:

  • e le mafai ona tuʻu se faʻata i le isi itu o le faitotoʻa, talu ai o vaitafe e aliali mai o le a atagia ma alu i le isi itu.
  • o foliga o le oloa e tatau ona pei o se liʻo poʻo le faʻatafafa;
  • e tatau i se tagata ona vaʻai ia te ia i totonu ia te ia i le maualuga atoa;
  • e sili pe a fai o le faʻata e mama, aunoa ma ni ata ma ni tusitusiga e suia ai le malosi lelei;
  • e mafai ona e tautau luga laualuga o foliga i luga o autafa o le faitotoʻa i luma;
  • o faʻata e tatau ona atagia foliga matagofie sami o atavali poʻo tupe talismans.

Faʻatulagaina o le auala savali o se taua laʻasaga i le fausiaina o se "cozy ofaga". I le faʻatulagaina saʻo o le faʻata, e mafai ai ona e faia lenei potu ma le mafanafana pe a mafai, fausiaina se uiga lelei i le taimi e te toe foʻi ai i le fale. Afai e le mafai ona tuʻu le oloa e tusa ma fautuaga a tagata atamamai ma aʻoaʻoga lauiloa, e tatau ona e teuteuina i se laufofoga fiafia faʻatele, faʻatumuina i le malosi lelei.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 3D Audio. Laung Laachi Full Title Song in 3D Voice. Virtual 3D Audio. #Bolly3D (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com