Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Potu e fai ai ofu i le auala savali, ata puʻeina

Pin
Send
Share
Send

O le ulufale ulufale o se vaega taua o soʻo se taulaga fale poʻo se atunuʻu fale. O le potu faia taua vaega taua i le foafoaina o le aotelega sitaili o totonu ma o loʻo i ai se mautinoa gaioiga avega. O lavalava masani e le mafai ona umiaina se aofaʻiga tele o meatotino a le tagata lava ia, vaitau o ofu i fafo poʻo seevae, o lea o le sili ona lauiloa fofo o se potu laʻei i le ala savali, ata ata ma aoga fautuaga o loʻo faʻaalia i lalo.

Lelei ma le lelei

O lavalava multifunctional foliga foliga matagofie ma matagofie ma e tele ona lelei:

  • mautu - pe a fausiaina se fausia-i le teuina o polokalama, e tatau ona saʻo ona fuafua ona fua ina ia ofi uma elemeni fetaui lelei i tafatafa ma vaʻalele vaalele;
  • compactness - i totonu o se tamaʻi faapaologa e faigata ona faʻapipiʻi ni meafale a le kapeneta e matua maopoopo lelei ona foliga. O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o totonu-modules e na o le pau lea o le filifiliga mo le faʻatulagaina o se tamai avanoa;
  • taugofie tau - pe a faʻapipiʻi se fausia-i le kapeneta, e leai se manaʻoga e fausia ai se faʻavaʻa, ua lava e faia ai se facade, o lea o le tau e matua faʻaititia;
  • tulaga faalaugatasi - o se potu teu ofu faia i tagata taʻitasi lapoʻa fesoasoani i le vaʻaia vaʻaia o tamaʻi eseʻesega, maeʻa meafale kapeneta, i se isi itu, o le a faʻamamafaina sina mea faʻaletonu.

Mo lona matagofie uma, fausia-i ituaiga oloa i ai ni tulaga le lelei:

  • le mafai ona fesiitaʻi - o le teuina o masini fausia i totonu o le alatele ua faia e amanaʻia ai foliga fausaga uma, o le fausaga e faigata ona faʻapipiʻi luga o se isi nofoaga;
  • le manaʻoga mo le toe faʻaleleia - i le taimi o faʻapotopotoga, faʻatuatuaina mea faʻapipiʻi e faʻaaogaina; pe a uma ona faʻateʻaina, e manaʻomia le faʻatinoina o se laʻititi teuteuina teuteuina;
  • potopoto potopoto - o le faʻatulagaina o le laʻei potu e tatau ona faʻataunuʻuina e tagata faʻapitoa ma nisi malamalama ma poto masani galuega.

Ituaiga

A filifilia meaafale mo le auala savali, e tatau ona e vaʻaia le lautele ma aoga o uma fausaga elemeni. Drawers, talafeagai wicker pusa ma tapuni poʻo palasitika koneteina e lelei atoatoa mo eseese faʻaaoga, ofuvae.

Tatala fola mo le teuina o aso uma mea e sili ona tuʻuina i se faigofie faigofie nofoaga; e fautuaina e tuʻu vaʻavaʻa lavalava i luga o fola. E fautuaina le faʻapipiʻiina o se penitala penefiti faʻapitoa ma tuʻusaʻo sikuea sikuea mo seevae poʻo seevae. O seevae mulivae maualuga e faʻafaigofie ona tuʻu i luga o uʻamea tautau.

O le aoga o le potu loka e mafai ona faʻaleleia atili ma le potu mo sikafu, fusiua poʻo fusipaʻu.

O se faʻata umi atoa, o se tamaʻi nofoa umi poʻo se ottoman o le a fesoasoani i le fausiaina o sili sili ona lelei tulaga ao suia ofu. E tele filifiliga mo le faʻavasegaina o se potu laʻei i le hall, o le ata ma ata o loʻo faʻaalia i lalo.

Tulimanu

O le faʻatulagaina talafeagai e fetaui lelei mo tamaʻi auala. Faʻatasi ai ma se poloketi fuafuaina lelei, oe mafai sili ona lelei tuʻuina o ofuvae ma lavalava o tagata uma o le aiga. O le potu laʻei i le tulimanu o le auala e tasi mo le fausiaina o se voluminous teuina i se tamai fale.

O se avanoa lautele teuina ua fausia i totonu o le faigofie modular: lautele tatala fata, toso-mai potu, uʻamea tama mo ofu. Ina ia le foliga vaʻaia le fausaga, e tatau ona feauauai matala ma tapunia eria. O se faʻaonapo nei potu aoga suia o le a avea ma sui talafeagai mo se atoa potu fai lavalava. O foliga faʻaata matagofie o le faʻafoliga o le a fesoasoani e faʻalauteleina vaʻaia le avanoa o le alatele.

I totonu o se faʻailoga

O se fausaga fausiaina o se lelei filifiliga e faʻatagaina ai oe e faʻatulagaina se potu gaogao laʻei potu e aunoa ma se faʻapitoa tau tupe e aunoa ma le faʻalavelaveina le lotogatasi o le atoa avanoa. O se potu eseʻese e tatau ona faʻamalieina atoatoa i le aotelega o le sitaili ma lanu ata o le potu.

E tusa ai ma le metotia o le tatalaina, o faitotoʻa i le niche e mafai ona faʻapipiʻi, faʻasolosolo, gaugau pe fetolofi. O le sili atu le malosi o le faitotoʻa laʻau e faia mai le mautu fafie laʻau. Mo po nei totonu, tioata, palasitika, faʻata poʻo laminated luga mafai ona faʻaaogaina. Ina ia le potu lavalava fausia-i totonu e le liliu i totonu o le teuina o le tele o numera le aoga o mea, e tatau ona iloiloina uma mea mai totonu mai lea taimi i lea taimi ma aveʻese lavalava le aoga e aunoa ma le faʻanoanoa.

Tatala matala

I totonu o se tamaʻi auala savali, o le potu e fai ai ofu e mafai ona i ai se avanoa avanoa - o lenei mea o le a fausiaina ai le faʻailoaina o se lautele o le eria. Ae e tatau ona manatuaina o mea teuina uma o le a tu i le manino vaʻaia, e tatau ona tausia i taimi uma faʻalelei atoatoa.

O le atoa teuina polokalama aofia ai laupapa vaeluaina puipui ma lautele avanoa fata, o le pito i luga ma lalo potu ua tapunia ma faitotoʻa. O teuteuina pusa poʻo ni tamaʻi pusa teu malu e faʻaaoga e teu ai aitema laiti. I potu tatala e tatala, e fautuaina e le au mamanu le tuʻuina o se nofoa lelei poʻo se tamaʻitaʻi vaivai i le ato atoa ma seevae poʻo lavalava.

O se potu tatalaina ofu o se masani faʻaauauina o le potu, o lea latou teuteuina i le tutusa sitaili.

Tapunia

O le umi ma le lautele o le tapunia teuina faalagolago i le tele o le auala. Ae e oʻo lava i totonu o va apiapi va apiapi, o loʻo laʻititi lava le avanoa avanoa, e mafai ona e faʻapipiʻiina se vaega puʻupuʻu ole potu sui. O le lelei o le tapunia teuina o faiga e mautinoa lava: o mea o le a le efuefu ma palapala, e leai se manaʻoga o taimi uma tuʻu mea i le faʻasologa.

I se faʻaopopoga, i totonu o se potu faʻaavanoaina faʻaavanoaina potu, oe mafai ona taumafai i lavalava, sauni mo le fale faʻafiafia po o mo galuega. E fautuaina oe e le au mamanu e tautau se faʻata lapoʻa pe tuʻu luga o se laulau e fai ai ofu, ma o se potu masani e sui ai potu fale e fai ma potu e fai ai ofu.

Ina ia faʻalelei le faʻatulagaina o se potu eseʻese, e tatau ona e mafaufau muamua i lona nofoaga. O le filifiliga lelei o le faʻaaogaina lea o pule o loʻo i ai. I se faʻaopopoga, oe manaʻomia le mafaufau i le ea ma faʻamalama sisitema.

Lesitalaina

O potu laei e sili ona taugata ma taugata i le auala savali e faia i laupapa mautu masani. A fausia se filifiliga tamaoaiga, mea faʻaonapo nei o chipsboard poʻo MDF e faʻaaogaina. O faitotoʻa o potu e faia i laupapa poʻo tioata anagata, ato mo le teuina o aitema laiti e mafai ona faia i palasitika, vine po o rattan.

O tamaʻi potu laʻei e tatau ona teuteuina i potu e momoe malamalama ai. Afai e leai ni faʻamalama matala i totonu o le potu, oe manaʻomia le vaʻaia o le fausiaina moli faʻasolosolo. Ina ia faia lenei, oe mafai ona faʻaaogaina se taualuga moli moli poʻo le faʻamalamalamaina ma le manuia vaega taʻitasi o le potu laʻei. O le moli uila, tamaʻi moli susulu foliga sili ona manaia. O matauila Taʻitaʻi o aso nei o le a fausia malu moli faʻasolo. O se potu e fai ai ofu teuteuina lelei e faʻatagaina ai oe e faʻavasega lelei le avanoa ma fausia se avanoa talafeagai, aoga ma faʻasoasoa lelei.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: فلم بن تن ضد الكون: مترجم بالعربية الجزء الاول. العرض 1 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com