Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaega o tulimanu o kapoti i le umukuka, latou lelei ma leaga

Pin
Send
Share
Send

O le filifiliga pito sili ona lelei mo le faʻavasegaina o se umukuka ose faʻatulagaga L-foliga. Ma o le sili capacious fasi o kapeneta meaafale o se tulimanu umukuka kapeneta, o le faʻaaogaina o se talafeagai faʻataʻitaʻiga faʻatagaina oe e sili ona lelei faʻaauupegaina se tamai avanoa. O le faʻatautau ma le foloa o loʻo tu i le tulimanu o le potu o le a fesoasoani i le faʻaopopoina o ni mea e teu ai mea mo le fale.

Lelei ma le lelei

A filifilia le faʻatulagaina o se umukuka seti, e tatau ona muamua o mea uma taʻitaʻia e le tele ma foliga o le potu. I se faʻaopopoga, oe tatau ona amanaʻia le mea mafai mafai ma le lautele sitaili o le potu.

Faʻatusatusa i meatotino rectilinear, o le tulimanu umukuka kapeneta e tele lelei:

  • ergonomics - o le faʻaaogaina atoatoa o le tulimanu saoloto o le potu o le sili lauiloa fofo fofo. O le talafeagai fuafuaga o le tulimanu kapeneta o le a fesoasoani i rationally faatotogaina le galulue tafatolu, aofia ai o se tapu, o se hob ma se pusaaisa;
  • agavaʻa - mafai ona faʻaaogaina kapoti tulimanu e teuteuina potu o tele eseese. I totonu o se taulaga mautotogi poʻo se atunuʻu fale, o le tulimanu galue vaʻaiga foliga fealofani, faʻatagaina oe e fausiaina se mafanafana fale siosiomaga;
  • filifiliga eseese - o le tulimanu-ituaiga module mafai ona faigofie potopoto ma faʻapipiʻiina i le faʻasologa elemene elemeni pe vaevaeina le potu i totonu o sone faʻaaoga e faʻaaoga ai le pa fata. O loʻo faʻaalia mai i le ata filifiliga e sili ona manuia ile faʻasologa o nofoaga;
  • tisaini foliga lelei - o se filifilia lelei lanu lanu o tulimanu umukuka seti faʻatagaina oe e fausia ni sitaili eseese totonu. Paʻepaʻe poʻo beige pupuni o le faʻafoliga e faʻaaogaina e faʻaavanoa ai le potu lautele, mama.

O le angular configure e toetoe lava leai ni drawbacks, ae ui i lea, i le mamanu faʻagasologa, e tatau ona amanaʻia nisi o vaega:

  • pe a filifilia le mea manaʻomia meaafale, oe tatau ona mafaufau muamua i le faiga mo le tatalaina o kapoti umukuka. O faitotoʻa o le soʻoga module e tatau ona matala i itu eseese;
  • meaafale faapipiiina mafai ona faigata pe a fai e leai se tulaga faʻatulagaina. Niches, fusi, podiums faʻafaigataina le faʻapipiʻiina o le tulimanu module, i ia tulaga e sili atu le faia o meaafale e okaina;
  • i tamaʻi potu, e fautuaina e tuʻu le fata i lalo tatala, a leai o le fafine talimalo mafai faʻafuaseʻi lavea le tulimanu o meaafale. Afai o sooga o se tasi-lau kapeneta e tatalaina le talafeagai, e sili atu le faʻataʻamilomiloina i le isi itu.

Ituaiga

O se tasi o ituaiga meaʻai e sili ona lauiloa ile umukuka ole L-foliga mai. O le faʻataʻitaʻiga ua avea lautele faʻafetai i lona lautele avanoa teuina. O le tele o taimi, o se tapu e faʻaofi i totonu o fola laupapa, faigofie tauaso faitotoʻa faʻatagaina oe e nana uma inisinia fesoʻotaʻiga.

Afai o le tulimanu kapeneta i le umukuka na o le tasi le fusi, o lona uiga o le avanoa i tua atu o le puipui e faigata ona faʻaaoga atoa. I lenei tulaga, ua fautuaina e faʻapipiʻi auala faʻaonapo nei, ma la latou fesoasoani e faigofie ona maua le mea talafeagai.

O le ofu lapisi trapezium ei ai se foliga tulaga ese e mafai ona ofuina i soo se ituaiga o meaafale. E mafai ona ofi i totonu o le vaega pito i lalo le tapu ma le kalokete e faʻasolo lona faʻasologa.

O le pito i luga tulimanu kapeneta e talafeagai mo le faʻamagoina ipu; e sili ona fautuaina e faʻapipiʻi luga o le tapu. O le foloa ma puipui modules tatau ona i ai le tutusa foliga, o se lautele faiga fofo. O se penitala penitala tulaga o le a avea ma tali sili ona lelei mo se tamai umukuka. I totonu o na kapoti, oe mafai ona teuina ipu, se eletise aano o manogi olo poʻo palu. O lapisi meaafale e masani ona faʻaaogaina o se nofoaga e sili ona talafeagai mo mea faigaluega i totonu.

O kapoti tulimanu faʻaaliga e teuteuina i faitotoʻo tioata faʻataʻamilo. O le sitaili faʻalelei ua fuafuaina mo le teuina o meaʻai, tioata poʻo mea teuteu. Ina ia faʻateleina le malamalama ma faʻamalamalamaina le vaega o galuega i luga atu o le tapu, e faʻapipiʻiina moli uila mataʻina i le pito i luga o le fale.

Fogafale

Pa

Bivalve

Ma le tasi fusi

Gaosiga mea

E tele ituaiga mea e faʻaaoga e fausia ai le tino o meaafale umukuka. O le autu filifiliga taua o le manatu i le malosi, faʻatuatuaina ma le anagata. O filifiliga e sili ona lauiloa o:

  • laupapa mautu - o ofu e faia i laupapa masani mo le umukuka o le a ofi atoatoa i totonu o soʻo se tulaga totonu totonu. Eseese meaafale mai se natura massif alualu i luma agalelei i le siosiomaga faauo, maualuga-lelei totoga, matagofie matagofie;
  • Chipboard o se mea faʻaonapo nei ma se tau taugofie, o se lelei laminated luga. O le lautele lanu lanu e faʻatagaina ai oe e faia ni tuʻufaʻatasia faʻatasi foliga e mafai ona avea ma teuteuina o le umukuka;
  • MDF - i le tulaga o le lelei ma le faʻatinoina, o mea e sili atu le maualuga nai lo chipboard, ma e oʻo lava i laʻau masani. O meaafale e mafai ona faʻapipiʻi i umukuka ma le vevela i le 80 pasene. Malosiaga MDF facades mafai ona faigofie tautau i luga o soʻo se taofi, aunoa ma le fefe o le kapeneta faitotoʻa o le a vave toilalo.

O foliga piʻo e sili ona lauiloa. O le tapoleni mafai ona i ai se matua tausaga, matagofie oloina, ufiufi-tetee valiina ufiufi. O loʻo faʻaalia mai i le ata ni tamaʻi ata e faʻaaoga e faʻatosina mai ai i totonu o le umukuka.

O fale fafine e iai manaʻoga faʻapitoa mo le lelei o le tulaga o galuega. O le laulau pito i luga e faia i le natura poʻo le faʻasolosolo maa, anagata palasitika, agamalu tioata. Faʻamaeʻaina o le umukuka luga o maa keramika e faʻafetaui le laina laina e mafai ona avea ma se lelei fofo mamanu.

O vali vali e masani ona faʻaaogaina e fausia ai totonu totonu. Faʻafetai i le faʻapitoa aʻafiaga o vali, o le pito i luga avea faʻatusa ma avea i luga o lanu tulaga ese: maamora, penina, tina o penina, chameleon poʻo metallic.

Wood

MDF

Laupapa

Foliga ma lapoʻa

O le tulimanu module auai i le sili ona aoga fasi o kapeneta meaafale, o le gafatia o le kapeneta ma lona faʻatumuina faʻatumuina faalagolago i le sao filifilia foliga ma le tele. I le gaioiga o le fausiaina o se umukuka tusi taʻitasi, e sili atu le amataina o le ata mai le pito i lalo module. Pe a atiaʻe se lumanaʻi umukuka faʻataʻitaʻiga, o le fua o le potu ma le tagata lava ia e fiafia i ai o tagata e ona e amanaʻia. E tuʻuina atu e tagata gaosi oloa ia kapoti i tulaga faʻatulagaina:

  • tautau - o le sili ona lauiloa itu o le pito i luga module o 60x60 cm, o le loloto sili ona lelei o fata o 30-35 cm;
  • foloa - ia fausia se tasi tuʻufaʻatasiga, o le pito i lalo ma luga kapeneta e faia i le tutusa lautele. O le maualuga e mafai ona fesuisuiaʻi tele, masani ona oʻo atu i le 75 cm.

I le avea ai o se tulafono, o se magoto ua faʻapipiʻi i le pito i lalo module, o lea o le autu nofoaga i ai o loʻo nofoia e le paipa, i se faʻaopopoga i lenei, oe mafai ona tuʻuina se lapisi apa ma faʻamamaina soʻoga i lalo. E sili atu le filifilia o se faitotoʻa i le ituaiga o pupuni, tatala gaugau.

Mo le teuina o se aofaʻiga tele o mea faigaluega a le aiga, o se kapeneta trapezoid ma le pito i luma i luma o le 40 cm e lelei. O tagata gaosi oloa faʻaaogaina masini taugata ma le modern carousel masini. Faʻaoga talafeagai mo kapoti tulimanu o uʻamea poʻo ato palasitika faʻapipiʻi luga o le faʻafanua i totonu o le pito i lalo module.

Carousel mafai ona tele ituaiga:

  • i le taimi o le tatalaina o le fusi, o le faʻaaogaina auala tulei i fafo fata ma mea faigaluega a le fale;
  • uʻamea poʻo ato palasitika o loʻo tuʻuina i totonu o le module, latou o ese mai iina ma sina laʻititi o le lima.

O le carousel ei ai le faataamilosaga faataamilo o 360 ° ma e mafai ona tatalia se lapoa mamafa mo se taimi umi. O fata e teu ai mea tetele o se lapotopoto foliga, pei o ulo, apa poʻo koneteina mo salati.

Mea taua e tuʻuina i le pito i luga kapeneta. O le auala sili ona fetuutuunai e faʻavasega uma ai mea faigaluega a le aiga o le a fesoasoani i le kalapu. E fautuaina e tuʻu ipu, se ti, seti o mea manogi i luga o fata e faigofie ona toe faʻafoʻi.

Filifiliga filifiliga

Afai e laʻititi le umukuka, o le tulimanu seti o le tali sili lea. I lenei tulaga, o le faʻatulagaga o le eria galue o le a sili atu le mafanafana ma faigofie pe a mafai. Fautuaina e le au atamamai le tuʻuina o le L-foliga i luga o puipui. O kapoti o loʻo faʻapipiʻi i le fetaulaʻiga ala e lua. O lenei filifiliga e masani ona faʻaaogaina i potu e tele atu lona lautele.

Fiafia tagata e ana le potu 'ai lautele e sili atu le faʻaaogaina o le peninsula. Lenei o le sili lautele vateatea ituaiga o tulimanu umukuka, e faʻatagaina oe e faʻateleina le galuega luga ona o le talafeagai pa fata.

A filifilia le mamanu o umukuka meaafale, e tatau muamua ona e amanaʻia le aotelega sitaili o le potu malolo. O loʻo faʻaalia i le ata ni kapoti agalelei na faia i laupapa masani, o le pito i luga e teuteuina i mea olo olo.

E tatau ona manatuaina o se foliga matagofie vaneina, uʻamea talafeagai, ma le tele o elemene teuteu mafai vaʻaia faʻaititia le avanoa, o le mea lea, tulimanu faʻataʻitaʻiga e sili atu talafeagai mo le faʻavasegaina potu vateatea. O le faʻaaogaina o tioata faʻamamaina ma moli uila o le faʻafoliga o le a fesoasoani e faʻasaʻo teisi le tulaga.

O le tulimanu umukuka, faia i se faʻaonapo nei sitaili, e iloga i lona mamafa ma laconic foliga. O meaafale lautele e mafai ona faʻaaoga e tuʻuina atu ai potu eseese, tusa lava pe o le a le latou eria. E sili atu le teuteuina o le laualuga o foliga ma pupuni susulu, susulu. O le tuʻufaʻatasia o ni lanu eseʻese e lua e foliga sili ona manaia. O le sili ona lauiloa lanu tuʻufaʻatasiga mafai ona vaaia i le ata.

O le faʻataʻatiaga o le umukuka e manaʻomia se auala faʻaeteete, o lea e le o se mea sili ai le suʻeina o manatu o tagata popoto i lenei itu. Afai e i ai sou taimi avanoa, oe mafai tutoʻatasi suʻesuʻeina o ata o le maeʻa faʻatulagaina o poloketi mamanu ma, faʻavae i luga o faʻamatalaga na mauaina, fausia se ata o lau oe umukuka. O le tulimanu faʻatulagaina o le faʻavae ma puipui pusa o le a mafai ai ona faʻaaogaina uma avanoa avanoa ma sili atu penefiti ma o le a fesoasoani e fausia ai sili sili ona lelei tulaga i le taimi o lou nofo i le umukuka.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Vaega 11 - Faasoa Atu Le Tala O Iesu (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com