Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o meaʻai sanuisi, mea taua ma faʻaoga avanoa

Pin
Send
Share
Send

E le tumau le fale inisinia, e faʻaauau pea ona atiaʻe e inisinia ni aitia fou e faʻaleleia atili ai uiga o oloa gaosi. O se tekonolosi fou mo le fausiaina o sanuisi na faia talu ai nei na maua ai le lauiloa. Sandwich meafale e faia mai panels faia e tusa ai ma le faʻavae o le sanuisi. E i ai lo latou malosiaga tele ma i le taimi lava e tasi laʻitiiti mamafa. O ia panels mafai ona faia i soʻo se lanu ma faʻatagaina tagata e ona ia maua aulelei meaafale seti i se tau maualalo.

Vaega:

Sandwich panels o se sili ona lauiloa mea e faʻaaogaina mo teuteuina o teutusi fale, faia o malifa ma gaosiga meaafale. O le vaega autu o sanuisi panels o latou sanuisi-pei fausiaina. O seisi mea mama e faʻamumu i le va o lua ie mafolafola o mea malo. Mo le gaosiga o meafale meaafale, o se tasi o ituaiga o sanuisi panels o loʻo faʻaaogaina - tamburat. Lenei mea o loʻo i ai le numera o foliga vaaia o loʻo amanaʻia peʻa tusia se poloketi:

  • Faigofie o vaega gaioiga faʻatagaina se tasi e tipi vaega lavelave mai le mea e aunoa ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faapitoa;
  • Faʻafetai i le faʻatumu le faʻatumu, ua mafai ai ona faʻataʻatia le nanaina uaea i komepiuta laulau. Faʻamau e mafai ona nanaina faigofie i totonu o meaafale, a o le a le leiloa lona lalelei foliga mai;
  • Sandwich panels mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi mea. E faʻafaigofieina lea e na lava faʻamau. Ae mo laupepa manifinifi lava, e tatau ona e faʻaaogaina faʻapitoa lokaina i totonu;
  • Malosi e maua mai i le mamanu foliga o le faʻatumu totonu, o loʻo i ai le tele o malo, e mafai ai e le mea ona tatalia avega mamafa e aunoa ma le faʻaletonu;
  • O ie manifinifi e mafai ona faʻasolosolo i lalo o le mamafa o avega e aunoa ma le leiloa o le malosi ma le maʻaʻa. Lenei vaʻaiga faʻatagaina oe e faigofie ona gaosia mea loloʻu meafale;
  • O le lautele filifilia o fafo teuteu teuteu e mafai ai e oe ona faʻatinoina sili ona manaia aitia a le au mamanu;
  • Faatasi ai ma le tele tele o vaega, o oloa e matua laititi lava le mamafa. Faʻafetai i lenei vaega, mataʻina fausaga mafai ona faia mai sandwich panels, ma i le taimi lava e tasi latou te le mafua ai faigata i le taimi o femalagaaiga;
  • O le tau maualalo o mea e faʻafaigofie ai mo le tele o tagata.

Eseese

O vaega sanuisi e vaevaeina i ni ituaiga faʻamoemoeina i le tele o papa ma le ituaiga o isi gaioiga, o lona uiga, o le pito i luma luga:

  • O oloa e aunoa ma le vaʻai e manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopo ma se pepa-faʻapipiʻi laʻau e maua ai se aulelei foliga vaaia. Ufiufi le laupapa ma veneer faʻatagaina oe e faia se elemene mai le sanuisi vaega e le mafai ona iloaʻese mai se mautu oloa laʻau. Veneered facades o kapeneta meaafale faʻamalosia le mamanu o le tamaoaiga lomiga;
  • Maea laupapa i le fale gaosi. I lenei tulaga, o le feagai foliga mea o ata tifaga PVC, pepa ufiufi po veneer laʻau masani;
  • Laupapa teuteu, sauni e faʻaoga. Ua latou sauni mo galuega faʻapipiʻi ma e le manaʻomia ni faʻaopoopoga faʻaopoopoga.

Sandwich panels o le ai ai ni meatotino eseese faʻalagolago i le ufiufi fafo. O le pito i fafo o le sanuisi meaafale o chipsboard poʻo MDF ie, o le mafiafia o laupepa o le tele o mataupu 3 mm. Ua lava lea e faʻamautinoa ai le manaʻomia malosi o le oloa.

O le pito i lalo-o ie puipui sanuisi e tutusa ma laupapa maʻa poʻo laupapa laupapa. I le tulaga o le gaosiga o le tamburat, o le pito, i se faʻaopopoga i le faʻatinoina o se mea teuteu, o le a avea o se faʻaopoopoga elemene e faʻamautuina le itu luga. O le pito teuteuina faia le soʻoga i le va o luga luga le vaʻaia.

O nisi laupapa e gaosia e aunoa ma le faʻasaga, o nei oloa e sili atu le taugofie ma e mafai e tagata e ona tutoʻatasi filifili le lanu o le vali mo a latou meaafale. I fafo atu o nei laupapa o HDF poʻo MDF, e mafai ona tuʻu saʻo le vali i laupapa e aunoa ma ni sauniuniga galuega.

O le Tamburat e faʻaaogaina mo le gaosiaina o ni meafale tetele e le mamafa tele. O lenei mea e faʻataʻitaʻi lelei vaega lapopoʻa o laʻau, ma le taua sefeina o mea. Sandwich panels mafai ona suia fafie poʻo chipsboard i vaʻaia vaʻaiga o meaafale. O le isi filifiliga mo le faʻaaogaina o panels o le gaosia o le tasi-fasi seti o meaafale, maeʻa faia i le tamburat, o sea sanuisi meaafale o le a mamafa laititi ma i le taimi e tasi foliga foliga lelei.

E tele ituaiga o oloa e faia mai le tamburat:

  • Tabletops mafai ona faia i mea o eseese mafiafia, ona o lenei, eseese mamanu ma filifiliga filifiliga ua fausia;
  • Fata mafai ona tu i totonu o kapoti o le tutusa mea pe faʻaopoopoina mautu fafie meafale;
  • O kapeneta Tamburat, e feteʻenaʻi ma le manatu o le vaivai o lenei mea, e leai se auala e maualalo ai i meaafale na faia i le MDF poʻo le chipboard;
  • Seti mo se potumoe a tamaiti o le a le gata e foliga lelei, ae faʻamalieina uma foi tumama ma tumama manaʻoga;
  • O mea gaogao meaafale e faʻatagaina ai oe ona tuʻuina i totonu uaea ma aua le faʻapipiʻiina le potu ma latou, o lenei vaega na avea ai sandwich panels ma mea taua i le gaosiaina o meaafale a le ofisa.

O se tasi o faʻatapulaʻaina le faʻaogaina o meaafale sanuisi o le faʻasa lea ona faʻapipiʻi i potu e iai le maualuga o le susū.

Fata

Lisi pito i luga

Kapoti

Tamaiti

Mea e gaosia ma faʻatumuina

Uma tamburat panels aofia ai o ni elemene:

  • Feagai ma vaega;
  • O se faʻavae e aofia ai se pea faʻalava ma faʻamau faʻamau;
  • Faʻamau elemene o loʻo tuʻu i totonu o le totoga faʻapipiʻi manatu. Ua mamanuina ina ia maua ai le malosi;
  • Faʻatasiga.

O le vaega i totonu e faia i pepa malo faia i le tulaga o le melikerio. O lenei mamanu maua ai le sili sili malosi o panels. Honeycombs faia mai i le pepa mafiafia o le laupapa mai itu o loo puipuia i chipboard po MDF ie, o le mafiafia o le feagai vaega ono eseese faalagolago i le ituaiga o tamburat vaega. Faʻafetai i lenei tekonolosi, o tagata e ana ma malo o le fale ma ia meaafale, e le gata i le ata, ae faʻapea foi i le olaga, o le a taliaina sandwich panel meaafale mo oloa laupapa moni.

O le kelu faʻapipiʻiina ma le vevela lolomi e faʻaaogaina e faʻamau ai vaega o le fausaga. A maeʻa ona potopoto panels, ua avea tasi.

A o faia meaafale mai sandwich panels, e tatau ona filifili saʻo ia totoga talafeagai. Afai o oloa o loʻo faʻapipiʻi fasipepa ma faʻamau ie puipui ma le mafiafia e le itiiti ifo ma le 8 mm, ona mafai lea ona faʻaaoga soʻo se totoga. E mafai ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina o vaega mautu. E sili atu le faigata ona filifili totoga mo elemeni e aunoa ma ni fasi 'uʻamea poʻo ni mea manifinifi faʻasaga, e tatau ona faʻamalieina i numera o manaʻoga:

  • O totoga e tatau ona faʻafesoʻotaʻi vaega pito i fafo o papa ma mea faʻatumu i totonu;
  • O le vaega i totonu e le tatau ona faʻaletonu i le taimi o le faʻagaioiga;
  • E tatau ona mautinoa le faʻamaopoopoina i paʻu manifinifi.

O le tau o mea faʻapipiʻi faapitoa e faʻamoemoe e sili atu i le tau o mea masani faʻaaoga, ae o lo latou faʻaaogaina faʻatasi ai ma papatusi manifinifi e le taliaina ma o le a mafua ai ona malepe o meaafale fou. Honeycomb autu o le sili ona taua vaega o panels, o le malosi o le fausaga e faʻamoemoe i lona lelei. E tuu i totonu o le faʻavaʻa e le lima ma faʻamau iina. I nofoaga o faʻapipiʻiina o faʻamau mo mea faʻaaoga, e gaugau. Ina ua maeʻa potopoto, o le fausaga e oomiina, ma mulimuli ane ona faataatia faalava mo le itiiti ifo i le aso.

Filifiliga filifiliga

O se nofoaga matagofie mo sina tupe o se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina lelei o meaafu sanuisi. Countertops e vaʻaia vaʻaia taugata fafie poʻo maʻa foliga sili ona manaia. Ma potu teu ofu ma mauoa mea e mafai ona gafatia e tagata e oʻo lava i se laʻititi tupe maua. Ina ia mautinoa le tumau o oloa, oe tatau ona ave le tali atu uiga i le filifiliga o panels:

  • O panels e tatau ona fua e tusa ma le faʻamoemoe avega ia latou;
  • A faʻatau mea, oe manaʻomia le faʻalogo i le vaʻaia faʻaleagaina o oloa. O le i ai o chips, oomi vaega ma ufiufi faʻalautele mai le faavae e le faʻatagaina;
  • O totoga tuʻu i luga o meaafale e tatau ona fetaui ma le mafiafia o le oloa.

O le mulimuli i nei tulafono faigofie o le a fesoasoani e faʻamautinoa o loʻo e faʻatau se oloa lelei. I se faʻaopopoga i le filifiliga, e taua le usitaʻia o tulafono o le faʻagaioiga: o mea e le taliaina le soona susū ma matua lapoʻa lava uta.

Se ata

Tusitusiga faʻatulagaina:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: E LEAI SE MEA E FAIGATA I LE ALII (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com