Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a laulau faʻafomaʻi i autafa o le moega, fesoasoani mo le filifilia

Pin
Send
Share
Send

Mo le vaitaimi o togafitiga i se falemaʻi matagaluega o se falemaʻi falemaʻi, o le tagata maʻi manaʻomia le fausiaina o sili sili ona lelei tulaga. O meaafale mafanafana ma aoga e taua tele iinei. I se faʻaopopoga i le moega, e manaʻomia e le tagata maʻi se laulau i tafatafa o le moega, e mafai ai ona faʻalelei ona faʻatulagaina lona lava avanoa, teuina a latou meatotino, vailaʻau talafeagai ma aitema tumama.

Tofiga

O laulau i tafatafa o falemaʻi o loʻo tele mea faigaluega mo le faʻatotogaina o ofisa o fomaʻi, maota eseese o falemaʻi, e fausia ai se potu mafanafana ma lelei i totonu o potu o falemaʻi o falemaʻi. O lenei fasi meaafale e aoga ma fetuʻunaʻi e faʻamalieina ai manaʻoga faapitoa:

  • vaevae le eria o le falemaʻi uarota i avanoa avanoa mo tagata maʻi taʻitasi, faʻamatalaina le vaʻaia o le tagata lava ia;
  • teu ni mea talafeagai eseese i ni ata talafeagai ma puʻupuʻu;
  • pe a talafeagai ai, feʻaveaʻi solo i le potu ona o le laʻititi o le kapeneta, mama ma fealuaʻi.

I le faʻaopopoina i lona autu faʻamoemoega (teuina o a oe lava mea), o le falemaʻi kapeneta ua fuafuaina ma faʻaaogaina mo onosaʻi tausiga i le faʻaopopoina o le moega, ma o loʻo i ai le tele o isi gaioiga foliga. E faʻamoemoeina lava i ituaiga taʻitasi taʻitasi. Talu ai e mafai ona aveʻese le fasi meaafale, e mafai ona faʻaaogaina o se laulau mo tagata mamaʻi e 'aʻai.

Foliga foliga

O falemaʻi taʻitasi e taumafai e tuʻuina i ana tagata gasegase ma sili atu le mafanafana tulaga mo togafitiga o falemaʻi, faʻatotogaina potu falemaʻi ma meaafale lelei o aso nei ituaiga o ituaiga mamanu. O le assortment e tele, o laulau taʻitasi poʻo le moega laulau ei ai a latou lava foliga foliga ma ausia ai le faʻavaeina meaafale tulaga mo eseese falemaʻi falemaʻi. Faʻamoemoeina i latou aoga aoga, e mafai ona faʻaauupegaina moega i tafatafa o le moega ma:

  • fata o maualuga eseese;
  • drawers o ituaiga eseese;
  • itu taumatau, itu tauagavale;
  • o se faʻapitoa potu mo le teuina o mea tetele;
  • castors mo saoloto ma lamolemole gaioiga faataamilo i le potu.

O laulau i tafatafa ole falemaʻi ile laʻasaga faigofie e faʻaalia ile tasi fata ma le potu i totonu e iai le faitotoʻa. Sili atu faigata ma aoga faʻataʻitaʻiga mafai ona faʻaopoopoina faʻaauupegaina ma eseese masini, o se faʻapitoa pu mo otaota ma e oʻo lava i se pusaaisa. O le pito i luga o le faʻavae aluga o le umi, talu ai e masani ona togafitia ma disinfectants eseese ma vai, e tetee i sea fesoʻotaʻiga. Mo sili atu faʻafaigofieina i le faʻaaogaina, o laulau i tafatafa o le moega mafai ona i ai ni faʻapitoa mamanu foliga, e matua faʻafaigofieina le galuega o fomaʻi tagata faigaluega ma fausiaina sili atu lelei tulaga mo le onosaʻi.

  • laulau faʻafetauina poʻo mafai ona aveʻese mo faitau ma 'ai;
  • masini (lagolago) mo le tagata maʻi e alu ese mai le moega ma itiiti taumafaiga;
  • maualalo itu i autafa o le laualuga mo le mauaina saogalemu o mea na tuʻuina i luga o le laulau;
  • masini (faʻapipiʻi) mo taʻavale;
  • Umia mo telefoni, tafi, ato.

Ma se laulau e mafai ona aveʻese

Ma taofi

Ma tagata o loʻo taofia

Ma itu

Uma elemeni elemeni e faʻatuatuaina ma fuafuaina mo se umi auaunaga olaga. Tekonolosi o loʻo faʻafouina i taimi uma, o loʻo faʻafouina tisaini, gaosi ofo atu faʻafouina faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se retractable laulau e faigofie fetuʻunaʻi i le maualuga, faʻasolo ma swivel, fausia faigofie mo le onosaʻi ao 'ai, faitau. O laulau i tafatafa o le moega e faʻataʻamilomilo ai le latou au ua faʻamaonia lelei lava latou, ma o le tekonolosi faʻaonapo nei o meaafale e faʻamanuiaina atili ai le siosiomaga o se potu falemaʻi masani.

O a ituaiga o i ai

E mafai ona vaevaeina laulau i tafatafa ole moega ile latou vaega eseese ile lua vaega:

  • faʻapipiʻi (tumau) - minoi ma le faʻaaogaina o le malosi;
  • feaveaʻi (feaveaʻi) - fuafuaina mo saoloto feagai faataamilo i le uarota.

O le eseʻesega autu o le faʻatulagaina o le lagolago maualalo o le fasi meaafale: o le itu iunite i ai se faʻavae faʻavae, o le sliding o loʻo iai castors faʻapitoa ma latches.

Le tumau

Trolley

Faʻapipiʻi

O lenei ituaiga faʻasologa e masani ona faʻaaogaina i uarota a le falemaʻi, faʻapipiʻi i tafatafa o le moega o le tagata maʻi. E masani lava ona latou lautele, ma e aunoa ma le tele o potu ma drawers (o se tulafono, o le tasi luga avanoa matala lea i le tulaga o se faʻamau ma le tasi pe lua pito i lalo ma le faitotoʻa faʻatulagaina ma le maneta loka) mafai ai e le tagata gasegase ona teu mea talafeagai uma, aitema a le tagata lava ia iina. tumama, vailaʻau. I nisi sili atu alualu i luma faʻataʻitaʻiga, o totonu fata e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga. Malie, mafolafola tumutumu laulau mafai ai ona faʻaaoga le kapeneta o se 'aiga' ai pe teuteuina le potu e ala i le tuʻuina i luga o se tuʻuga fugalaʻau. E gaosia e le au gaosi oloa le anoanoaʻi o laulau i itu eseese o elemeni.

  • toso i fafo 'au mo solo;
  • pito i luga laulau e faʻataamilomilo;
  • fetaui lelei pusa faʻasolo;
  • ea pu

Trolley

E masani ona iai i falemaʻi falemaʻi le manaʻoga e fesiʻi ma sui meaafale. O se feaveaʻi kapeneta e matua talafeagai mo ia mataupu. Faʻatumuina ma tamaʻi castors ma loka, e mafai ona faigofie ona minoi i totonu o le potu ma faʻapipiʻi i soʻo se nofoaga talafeagai. O ia fasi meaafale e sili atu ona mafai gafatia, mama, anagata, mama ma saogalemu. O nisi faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se lagolago feaveaʻi faia i le tulaga o se faʻaopoopoga laulau gaugau pito i luga, lea e maua ai le faʻafaigofieina mo tagata faigaluega faʻafomaʻi pe a faʻatinoina togafitiga faʻafomaʻi. Faʻapea foʻi ma laulau e le moe, e mafai ona faʻaavanoaina laulau e faʻamama ma tapuni fata, tusi ata, tele elemene faʻatulagaina, e pei o le laulau e gaugau i le moega, e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga. Mo le saogalemu le faʻagaioiga, e faʻataʻamilomiloina pito o faʻavae.

Mo tagata mamaʻi e iai le malologa, e ofaina e tagata gaosi se laulau i tafatafa o le moega, o loʻo iai se laulau faʻamafanafana e maualuga lona maualuga, o se fata i lalo mo le tuʻuina o mea eseese (meaʻai, ipu), ma uili faʻavaʻa mo le feoaʻi fua.

Oloa gaosi

Talu ai o laulau i tafatafa o moega o se uiga taua o soʻo se falemaʻi falemaʻi, lea o tagata mamaʻi ma eseesega ogaoga o maʻi e masani ona i ai, faʻapea foi ma le aoga o meaafale, o mea na mafua mai ai ona taua. Manaʻoga faʻavae mo na:

  • saogalemu (leai-oona);
  • faigofie o le tausiga mo se fasi meaafale;
  • anagata i le faʻaaogaina.

O laulau i le moega faafomai e faia i mea eseese, o le meatotino taatele lea e tatau ona atoa le saogalemu o le siosiomaga. O mea tuʻufaʻatasia ma alumini talaʻaga o loʻo faʻaaogaina e avea ma faʻavae. I se faʻaopopoga, i le gaosiga latou te faʻaaogaina:

  • laminated chipboard;
  • palasitika;
  • fafie;
  • uamea stainless;
  • uamea ie ma se faʻapitoa poloka pauta ufiufi;
  • melamine

Palasitika

Laupapa

Laminated chipboard

Uamea

E masani lava, o elemeni tioata e 'aloʻese mai i tafatafa o laulau ina ia mafai ai ona aloese mai faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Faigofie ma faigofie o le tausiga faʻalagolago tele foi i luga o le mea na faʻaaogaina, aua o lenei fasi falemaʻi totonu o taimi uma na faʻamamaina i vailaʻau o loʻo galue malosi, ae le tatau ona i ai se lamatiaga o le faʻaleagaina o fafo. O lanu lanu mo meaafale o falemaʻi falemaʻi e masani ona filifilia i pastel, unobtrusive, malu tone e maua ai se matagofie matagofie aitia.

Le mea e vaʻai i ai pe a filifilia

O le i ai o le maualuga-lelei, ogatasi filifilia meaafale i le falemaʻi uarota faʻateleina le mamalu o le falemaʻi faʻalapotopotoga. E le naʻo falemaʻi tumaoti o loʻo taumafai e fausia se siosiomaga o le faʻamafanafanaina, setete ofisa faʻafomaʻi faia taumafaiga uma i le mea sili latou te mafaia e faia ai tagata mamaʻi lagona lelei.

E i ai le tele o filifiliga mo eseese laulau moega, pe a filifilia, mafaufau muamua e tatau ona totogiina i le aoga o le fasi meaafale, le saogalemu o le mea na mafua mai ai. Tusa lava pe o le sili lea ona faigofie faʻataʻitaʻiga ma le aofaʻi laʻititi o fata ma drawers, e tatau ona malosi, avanoa, ma filifilia lelei maualuga lelei, ua faʻataʻamilomilo tulimanu e aloese mai manuʻa, talu ai o avanoa mo le faʻaaogaina lautele, ma tatalia avega mamafa.

A filifilia se curbstone i luga o uili, oe manaʻomia le uai atu i lo latou malosi (o le a matua faʻanoanoa pe a fai o le chassis pa'ū ese luga o le muamua tulimanu). O se laulau i talaane o le moega ma potu tapunia (o mea e teuina i fafo atu o vaʻaiga) ma drawers e sili ona faigofie. O se laulau gaugau o se lelei faʻaopoopo faʻaaogaina. Ma o le mea moni le lanu, e le tatau ona susulu poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe (faatupuina se lagona faʻanoanoa), o le filifiliga sili ona lelei o se salati, beige, lanumoana poʻo paʻu paolo. Vali mo ia meaafale e le tatau ona aofia ai vailaʻau faʻaopopo.

O mamanu o laulau i tafatafa o le moega o loʻo faʻafouina i taimi uma, o ni ata fou ua fausiaina ma le maualuga tele o gaioiga mo le faʻafaigofieina o tagata maʻi. Matagofie, faʻaonapo nei tisaini, faʻaopoopo masini faia maua le onosaʻi i se falemaʻi faʻalapotopotoga e le o se le manaia gaioiga. Faatasi ai ma le filifilia saʻo o meaafale, o totonu o le potu falemaʻi ua atili matagofie, e le faʻatosinaina le tagata maʻi, ae i se isi itu e saosaoa i lona vave faʻaleleia.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UHU LAULAU - Catch and Cook - Spearfishing Hawaii (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com