Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona aveʻesea le muaulu maanuminumi: uma e uiga i ona po nei metotia o le tauivi matua

Pin
Send
Share
Send

E leai se fafine nofotoatasi e sao mai foliga vaaia o maanuminumi. O le sili faʻalavelave e masani lava o latou e aliali mai o se faʻaiuga o le atiaʻe foliga vaaia. I se faʻaopopoga, e mafai ona tele mafuaʻaga mo le aliali mai o maanuminumi i le muaulu eria: mai tupuaga predisposition i ogaoga faʻafitauli i le tino. Aveʻese i latou i le na o le agavaʻa ma masani ona tausi. Afai e le o le amanaʻiaina le tulaga, o le a fesoasoani tagata fofo ma tagata tomai faapitoa teuteu. Faʻatasi ai ma le malosi faʻaleagaina pona, oe tatau ona liliu atu i ona po nei metotia, lea o le a fesoasoani i se cosmetologist e filifili.

Sauniuniga ma Lapataiga

O ni metotia o le faʻateʻaina o laʻau maanuminumi e manaʻomia ai sauniuniga ma le faʻaeteete ma le tausisi i faʻatonuga. E masani ona faʻaaogaina i potu lalelei i lalo o le vaʻavaʻaiga a se faʻapitoa.

I le fale, ae le i faʻaaogaina se oloa tausi, e manaʻomia le fufulu atoatoa o le paʻu o mea le mama, sebum, ma teuga foliga. E sili le faʻaoga o se susu faʻapitoa, ona fufulu lea ma le paʻu paʻu talafeagai ma solo ou foliga i le vailaau.

Ona manaʻomia lea ona faʻatagaina le paʻu e manava laʻititi, aua e le mafai ona faia lenei mea e ala ile punitia poloka. Ona faʻasolo atu lea i le fuafuaga faʻatulagaina, pe a maeʻa ona manaʻomia le faʻapipiʻi o se kulimi i aso uma.

Aisea e aliali mai ai maanuminumi i le muaulu

E mafai ona tele mafuaʻaga mo le aliali mai o unpresentable mataafi i luga o le muaulu, o autu o:

  • Tausaga I le aluga o tausaga, e le mafai ona toe suia gaioiga tupu i le tino. E faʻapipiʻi foʻi lenei i le paʻu. Ua amata ona faʻaletonu le gaosiga o collagen, ma iʻu ai lava ona tuʻu uma. O le paʻu avea puipuia, o se iʻuga o lea aliaʻe aliali mai luga o le muaulu.
  • Ultraviolet. O le vevela o le la o le fili sili lea o le laʻititi paʻu. Latou te tau atu i le faʻaleagaina o DNA sela, maaleale collagen alava, ma o le sili ona toto toto ua leai se latou malosiaga muamua. O le mea la ua tupu, ua leiloa le susū o le paʻu, ua malepelepe, ua amata ona aliali mai maanuminumi.
  • Mauoa foliga vaaia. O le soona pupula o foliga, e pei o mata faauu, e tumu i le vave aliali mai o maanuminumi. I le taimi muamua latou te tau le iloaina, ae i le aluga o taimi latou te loloto ai.
  • Tulaga faigata. Faʻaleaga lagona faʻatasi ma le faʻasaʻolotoina o adrenaline ma homone faʻaleagaina i fafine lalelei. O la latou galuega o le tuʻuina atu o meaʻai ma le okesene i totoga sili ona taua. I le taimi lava e tasi, o le paʻu o loʻo feagai ma se le lava i le toto tafe, ma faʻatasi ai ma, meaʻai. A faʻapea e faʻasolosolo ona tupu le popole i lea aso ma lea aso, e foliga mai e maanuminumi vave lava.
  • Leai le siosiomaga Ea palapala, o le anoanoaʻi o vailaʻau i le vai ma meaʻai, paʻu mai i masini eletise. I lenei lisi e tatau ona faʻaopopo i ai le faʻaaogaina o meainu 'ava malosi, vailaʻau. O nei mea uma e i ai le afaina ai le tulaga o le paʻu, e mafua ai le fausiaina o maanuminumi.
  • Paʻu pauna. I le sailiga o se sili foliga lelei, fafine i nisi taimi matua galo e uiga i le paʻu. O le le lava o meaʻai e faʻamalosia ai le tino e faʻaalu ni mea aoga mai le vaega laiti, ma mafua ai le leai o se vai, vave ona faʻatupuina maanuminumi.
  • Teuteuga le talafeagai. O isi taimi o fafine lava latou e faʻaleagaina le paʻu i le le talafeagai filifiliga filifilia sauniuniga alofa. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te faʻaaogaina se kulimi mo le ituaiga gaʻo, a o loʻo i ai le mago poʻo le masani.
  • Faamai o totoga i totonu ma tino tino. O faʻamaʻi matuia i le faʻagaioiga o totoga i totonu o le mafuaʻaga o le tele o faʻamaʻi. Lenei mafua ai le vave aliali mai o maanuminumi, sagging, mago vai o le paʻu.

Metotia lelei a tagata

Eseese fofo ile fale ma laiga e teuteuina i aso uma, faʻaiʻu ile faʻaaogaina o se mea lelei e faʻaola ai meaola, o le a fesoasoani e aveʻese maanuminumi ile muaulu.

Kulimi

  • Caudalie. O se mea lelei e tausi ai le paʻu ma se mea e malamalama lelei. Cashmere kulimi faʻafoliga laina lelei i luga o le muaulu ma faia loloto loloto faʻaitiitia le vaʻaia. I fafo, foliga foliga faafouina ma toe faafouina. O le kulimi e maua ai le sili atu ona faʻalelei, velvety i le paʻu o soʻo se ituaiga. E leai se gaʻo, 94% o mea masani.
  • Laiti Biocellulaire. Siʻi aneti i le soifua matua, faʻamalieina maanuminumi. E atili liusuavai ai le paʻu, taofi ai le mou ese atu o gaioiga, ma tau ai ma le saʻo vaega o le tino. Faʻafetai i lona tulaga ese tuʻufaʻatasi, na te fafagaina mai totonu, fausiaina le foliga foliga, ma ei ai se microlifting aʻafiaga. Ma, peptides faʻamalolo maso o foliga, faʻamama le feteʻenaʻi, suauʻu masani ma plankton atoatoa faʻamamaina, aveʻese faʻailoga o le lelava, mumu, e oʻo lava i le leo.
  • Lierac Totogi. O loʻo iai le tele o mea aoga e vave ona toe faʻaleleia le mausali ole paʻu, mafiafia ma susulu. E oʻo lava i maanuminumi loloto o loʻo aliali mai le faʻalelei, ae le taʻua ai o tamaʻi mimisi. I luga o le auala, o le kulimi e tau ma faʻalauteleina pores, soona pigmentation ma isi dermatological faʻafitauli. Na te fausiaina se ata le mavaega e puipuia le paʻu mai le le lelei o le siosiomaga aafiaga, faʻatumuina i le susu, faia ia sili velvety ma lelei teuteuina. E le aofia ai parabens, aveʻese comedones.

Fofo

Faʻafetaui lelei ma maanuminumi i luga o le muaulu, o se faʻasolosolo lelei faʻasologa:

  • Ma ou lima. Faʻasaga i luga o maanuminumi luga o le alalaupapa o le isu, sasau i luga / lalo, faʻapea foi ma fulufulu mata, e aoga. Ona - mai le ogatotonu vaega o le muaulu i le pito, pinched le laumata i lua tamatamailima (limamatua, limamata lima) ma faia agamalu tipaina ma pads o tamatamailima. Ua aliali mai o se faʻataʻitaʻi o le timu. Le isi, uʻu le alofilima mai le tauagavale i le taumatau ma le tua. Ina ia maua se vaʻaia aafiaga, oe tatau ona faʻaaoga se kulimi poʻo le suauʻu ma galue i aso uma mo le 20 aso.
  • Suauʻu vevela (o le sili ona talafeagai mo lenei faiga o olive, almond, apricot suauʻu). Soʻo se tasi o latou e sasaaina i totonu o se pusa papaʻu, fufui tamatamai lima ma faʻasolosolo gaioiga amata ona oloina le oloa i maanuminumi. Fai le mea lea mai le ogatotonu agaʻi i autafa. O le umi o le suauʻu fofo e oʻo atu i le 8 minute. Sili faia i le afiafi ina ia faʻaauau pea mitiia e le paʻu le suauʻu i le po. O le sili atu ua aveʻese ma se ie mago.
  • Fuafuaina o oloa. E aoga tele le tuʻufaʻatasia o mea teuteu e lua: fofōina ma le tipiina. Ina ia faia lenei, o se faʻapitoa vaega e faʻaaogaina i le paʻu o le muaulu, pe a maeʻa faʻasologa gaioiga e faia ma faʻataʻamilomilo gaioiga o tamatamai lima. O le umi o le taualumaga o le 4 minute. O toega o loʻo fufuluina i le vai.

Faʻatonuga vitio

Ufimata

I le fale, masks faia mai masani mea aoga o se sili lelei auala e teteʻe maanuminumi i le muaulu eria:

  • O pateta kuka (1 pc.) + Se sipuni suamalie o susu, kulimi oona, suauʻu teuteu (e mafai ona e inuina le suauʻu olive). Faʻalua faʻalua le mask ile vaiaso. Umi umi - 25 minute.
  • Faʻafefiloi lelei kukama grated, pateta. O le paluga fualaʻau e faʻaoga i foliga mo le tusa o le 20 minute. A maeʻa ona fufulu ese le vai i le vai acidified ma lemoni sua, gaʻo ma le suauʻu olive.
  • O fuamoa papaʻe + o se sipuni sipuni o sua o le tipolo ma le masima. O le tuʻufaʻatasiga o loʻo teuina i le muaulu mo le 10 minute.
  • Kulimi oʻona (50 ml) + fefete mago (sipuni tele). Faagaoio lelei ma faapipii luga o le paʻu mo le le itiiti ifo i le 25 minute.
  • O le suauʻu Olive e tuʻuina atu i le vaega o le muaulu, ufiufi i se solosolo, ma insulated ma se solo i luga. Ina ua maeʻa le 20 minute, o toega o loʻo aveʻesea i le fufuluina o le paʻu ma le decoction o herbs.

Fausia o foliga

E i ai se faʻapitoa seti o faʻamalositino, faʻafetai o le a mafai ai ona matua faʻaititia le maanuminumi.

  1. O pito o tamatamailima o lima uma e tuu saʻo i luga o le laina o le tuputupu aʻe o fua, o le paʻu e oomiina ma toso i luga i le tele e mafai ai. I le taimi mulimuli, latou te nonofo ai mo le 5 sekone, ona malolo ai lea. O le numera o toe fai e oʻo i le 20.
  2. O tamatamai lima e tuu i luga o fulufulu mata, toso ese le paʻu i lalo. I lenei tulaga, o maso o le muaulu e tatau ona teteʻe. O le numera o toe fai o le 25.
  3. O tulilima e tuu i luga o se faʻavae faʻavae, oomiina i alofilima o muaulu maso, faʻaloloa faʻaloloa i latou i faʻafeagai itu. Taumafai e faauu ma fai le teteʻe. O le numera o toe fai o le 20. Faʻamalositino faʻatagaina oe e tau i le tūsaʻo luga o mata o le muaulu.
  4. Tuu ou alofilima i luga o malumalu ma taumafai e faʻaloaloa le paʻu i le muaulu. Ona faʻavave aʻe i luga ma tuʻu ifo i lalo le fulufulu mata, nofo i le mea faʻatapulaʻaina mo ni nai sekone. O le numera o toe fai o le 25.

Vitio faamalositino

Mea faigaluega teuteu

Home cryotherapy ua faʻamaonia e sili ona lelei. O olo mua e olo ile aisa. O le mulimuli, e sili atu le faia oe lava mai le decoction o vailaʻau vailaʻau (comfrey, marigold, chamomile).

Compresses e aoga tele ile faʻafetauia ole faʻafitauli:

  • Paraffin Paraffin (45 g) ua liusuavai i totonu o le vai taʻele, o le suauʻu olive e tuʻuina faʻatatau i le muaulu. Gauze gaugau i le tele o faaputuga e faʻatofuina i paraffin ma faʻapipiʻi i le muaulu mo minute 25. O faʻaiuga muamua e maitauina pe a maeʻa 4 taualumaga.
  • Mint. Liligi vai faʻapuna i luga o le mago mint herbs ma tumau i le afi mo le 6 minute. O se ie e faʻatofuina i totonu o le kulimi malulu, ona faʻapipiʻi lea i le muaulu mo le 15 minute. Mint toe faʻafouina le paʻu, faʻamamaina puʻafu, faʻamamaina paʻu ua mate.

Botox tui - lelei, leaga, tau

Botox ua leva ona lauiloa o se tasi o sili ona aoga, ae le saogalemu mo le paʻu, metotia o le tau maanuminumi.

Lelei:

  • Aveesea e oʻo lava i maanuminumi loloto.
  • Faʻamau le paʻu.
  • Puipuia le aliali mai o fou.
  • O le aʻafiaga e aliali mai pe a maeʻa aso 5, e oʻo atu i le ono masina.

Le lelei:

  • E leʻo tagata uma e maaleale i le botulinum oona, o nisi taimi e le manuia le pulega.
  • E i ai le numera o contraindications mo soifua maloloina mafuaʻaga.
  • Faʻafitauli i taimi o maʻito ma lactation.

Taualumaga tau:

Faʻamoemoeina i le ogaoga o le faʻafitauli, o le cosmetologist fuafuaina le sili lelei aofaʻi o le faʻatautaia iunite o le gaioiga vailaʻau. O le averesi tau o le tasi iunite o 350 rubles. O le vaega o le muaulu e masani ona manaʻomia mai le 12 i le 35 U, mo gaugau i luga i le va o fulufulu mata - e oʻo atu i le 25 U.

Metotia teuteu

O le Cosmetology e i ai auala sili ona aoga mo le faʻasaʻoina o suiga o paʻu e faʻatatau i le matua. O le mea taua o le filifili lea o se lauiloa salon ma se agavaʻa faʻapitoa.

Hyaluronic acid

O le faʻaofiina o lenei vailaʻau i totonu o mataʻutia i luga o le muaulu e faʻatagaina ai le paʻu e toe foʻi i lona talavou ma lamolemole. O le metotia o le vailaʻau e fuafua e le fomaʻi, faʻavae i luga o le tulaga o le paʻu ma le loloto o le faʻafitauli.

O tui e faʻamalulu e oʻo lava i maanuminumi loloto, ma o lea e sili ai ona fiafia i ai tagata mamaʻi. I se faʻaopopoga, o le vailaʻau e tupuga mai i le natura, e matua onosaʻi lava, e aunoa ma le mafuaʻaga o le teteʻeina ma taulaʻiga ole mumu.

Hyaluronic acid faʻatagaina oe e toe faʻaleleia le talavou ma le matagofie e aunoa ma le aʻafia o neura pito ma aunoa ma le faʻapipiʻiina o maso foliga. O le aafiaga o lona apalai e iloagofie moni lava ma tumau mai le tele o masina i le tausaga, fuafua i le tulaga o le paʻu ma le tagata lava ia uiga o le onosaʻi.

Fofoʻe

Ina ia aveʻesega 'eleʻele i luga o le muaulu, tagata faʻaaoga faʻaaogaina peels vailaʻau. O le faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le mu o le laualuga laupepa o le epidermis, pe a togafitia e le fomaʻi vaega o faʻafitauli ma se paluga fofo. E aofia ai glycolic pe lactic, retinoic pe azelaic acid. O le iʻuga o le mu, o le pito i luga o paʻu ua teʻena, o le faʻafouina o alava fou e faʻaleleia atili. I le taimi lava e tasi, o le malosi aneti-matua aafiaga ua maitauina - le paʻu ua toe faʻafouina, maanuminumi solo.

Ina ia maua se iʻuga tumau, e fautuaina le tuʻufaʻatasia o vailaʻau paʻe ma isi ituaiga o aʻafiaga. O le laʻititi ifo peeling vasega o 5 taualumaga.

Cosmetology meafaigaluega ma mea faapena

O potu faʻaonapo nei e faʻaalu ai mea e faʻaola ai le paʻu e ala i le faʻaaogaina o masini faapitoa.

Ae maise taʻutaʻua o le taualumaga o leisa toe faʻafouina ma faʻamalosia, osone ma microcurrent togafitiga, microforming ma RF siitia. O nei togafiti e faia e le cosmetologist, ma afai e manaʻomia, e faʻatautaia le vai faagase i le lotoifale. O le mea mulimuli, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatagaina oe e faʻamamaina le tiga pe a toe faʻafouina le pito i luga o le epidermis ma le leisa.

O le aafiaga o masini cosmetology e vave ona vaʻaia, tumau mai le 1 i le 3 tausaga, fuafua i le ogaoga o le frontal maanuminumi ma uiga taʻitasi o le tagata maʻi.

Mesotherapy ma biorevitalization

O le metotia o le mesotherapy aofia ai i le tuiina faʻapitoa vailaʻau cocktails i lalo o le paʻu, filifilia mo se tagata faʻapitoa. Latou aofia ai vitamini, amino acids, totoga otoʻoto, collagen, ma minerals. I lalo o le malosi o le maloloina vailaʻau fafagaina, frontal maanuminumi amata faasolosolo ese, ma le paʻu toe maua lona leiloa leo. O le vaʻaia aafiaga aliali mai lava mai le sauniga lona lua. E fautuaina e ave se kosi o le 12 taualumaga i le aofaʻi. O le iʻuga e oʻo atu i le 12 masina.

I le taimi o le biorevitalization, o tali e faʻavae i luga o le hyaluronic acid, e eseʻese mai le tuʻufaʻatasiga ma le faʻasologa, e tuiina i vaega o faʻafitauli. Latou te fetaui ma manaʻoga o tagata maʻi. O se faʻaiuga o taualumaga o le vasega, e faʻalelei le maanuminumi, toʻesea le faʻamalulu, ma faʻalelei le paʻu.

Siʻi - smas ma rf

I le taimi o le smas-lifting, ultrasonic radiation e faʻaaogaina, ona o lea ua i ai le faʻateleina o le turgor o le maso vaega. E taofia ai le paʻu o le muaulu mai le goto.

Faatasi ai ma le RF-siitia, rejuvenation tupu ona o le gaioiga o maualuga taimi eletise eletise. Toto loloto i lalo o le paʻu, latou faʻalauiloaina le tuputupu aʻe o collagen alava, faʻateleina le paʻu ia o tamaʻi vaʻa, ma faʻaleleia le toto.

O nei metotia e lelei tele mo fafine i luga atu o le 50 tausaga le matutua ma le faʻamaonia lelei maanuminumi maanuminumi. O le aʻafiaga pe a maeʻa taualumaga e vave ona vaʻaia ma e oʻo atu i le tausaga.

Botulinum togafitiga

O lenei igoa e faʻatatau i tui Botox. O le vailaʻau fesoasoani e aveʻesea o frontal maanuminumi ina ua mavae le tausaga o 33. E ui lava i le leiloa o lona lauiloa muamua, ma le faʻaseʻeina e auala fou o le toe faʻafouina, o le botulinum therapy e manatu e taua tele mo le faʻasaʻoina o le pito i luga o foliga. O le muaulu e matua malosi lava, foliga vaaia foliga faʻaosooso i taimi uma foliga mai o maanuminumi fou. O le Botox e faʻaititia ai le minoi o maso, faʻataga ai ona latou malolo.

Botulinum togafitiga e le talafeagai mo tagata uma, o lea pe a filifilia lenei metotia o le faʻafouina, oe tatau ona feutagai ma se agavaʻa faʻapitoa mo le i ai o nana natia, faʻamaʻi.

Faʻafa i luga le faʻaigoa o le nila

Lenei metotia o le tauivi maanuminumi o faʻavasegaina o minimally invasive. E faʻavae i luga o le totoina o filo i totonu o mataala o le maanuminumi. Faʻafetai i lenei, o se faʻatuatuaina faʻavae ua fausiaina e taofia le paʻu mai le toe goto. E eseʻese filament i le tuʻufaʻatasiga: o nisi e faʻavaivaia i le taimi, o isi e leai. Faʻaʻaila e filo faʻamimilo mea maanuminumi ma puipuia lo latou faʻavaeina.

E taugata lenei metotia. O le taimi e toe faʻaleleia ai e oʻo atu i le 2 vaiaso, ae o le iʻuga e oʻo atu i le 4 tausaga. Mo le 14 aso ae e leʻi faʻapipiʻi filo, e fautuaina e le cosmetologists e tui le Botox. A leai, o le galue malosi o maso foliga o le a le faʻatagaina ia filo ia mauaʻa masani.

Metotia taotoga

Faʻailoaina mo fafine ma maʻi maanuminumi frontal. Lua ituaiga o taofi o loʻo faʻaaogaina: tatala, endoscopic. O mea uma e lua e faia i lalo o le lautele vai faagase.

O le matala vaaiga e pei ona taʻua i lalo: o se tipiina faia i lalo ifo o le lauulu tuputupu, o le paʻu o loʻo toso, o lona sili atu ua aveʻesea, ma sutured. O le anti-aging aafiaga tumau i le 6 tausaga.

O le vaʻaiga endoscopic e laʻititi faʻanoanoa ma tiga, e le manaʻomia mo se taimi umi le toe faʻaleleia. Peitai, o le aafiaga e le o mautu pei o le matala ituaiga o siʻi i luga.

E faʻaaoga e le fomaʻi tipitipi se endoscope e faia ai ni tamaʻi tipi i tua o le laulu. A maeʻa lena, e tumau pea ona faʻamalosi le paʻu, sisii i luga fulufulu mata ma suʻi.O isi taimi leiloa lauulu ma paluga fuga aliali mai i le incision nofoaga.

Tekinolosi mea faigaluega

O metotia masini o le faʻateʻaina o maanuminumi le manaʻomia e le leiloa le lauiloa i le feusuaʻi talafeagai. E aofia ai:

  • Laser toe faʻafouina.
  • Togafitiga faʻasolitulafono.
  • siitia RF.
  • Microdermabrasion.

Pe a toe faʻatulagaina i se leisa, o le paʻu ua muamua-faʻamaloloina e faʻateʻa le faʻalavelave. O le leisa aveese sela mate o le epithelium, faʻaititia le ogaoga o frontal maanuminumi, faʻalauteleina le gaosia o collagen alava. O le iʻuga e maitauina i le taimi lava lea, e oʻo atu i le 2 tausaga.

Faʻalauteleina togafitiga microcurrent faʻalauteleina le leo o maso maso, faʻateleina le siitia lagona, faʻafilemu maanuminumi.

Microdermabrasion gaosia masini exfoliation o sela maliliu i le pito i fafo vaega o le epidermis. Mo lenei, crystals o alumini dioxide e faʻaaogaina. O le faʻagaioiga e faʻaosofia ai gaioiga o le toe faʻafouina o le paʻu, faʻamaluluina le ogaoga e oʻo lava i maanuminumi loloto. E le gata i le fesoʻotaʻi lagona gaogao fofo mafai ai ona e aveʻesea le edema ma vailaʻau oona. O le metotia e fetaui lelei mo papaʻu papaʻu e mafai ona faʻasaʻo.

O le Rf-siʻiina e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le eletise nei i le leitio taimi masani. O lenei aʻafiaga e fesoasoani i le faʻafouina o le natura, o le toe faʻafouina o collagen fibers, ma le faʻaleleia o le toto microcirculation. O le iʻuga e maitauina i le taimi nei ma e oʻo atu i le 1.5 tausaga.

O le fea metotia e sili mo fafine o tausaga eseese

E leai se lautele auala mo le aveʻesea o maanuminumi mai le muaulu. E faʻalagolago lava i uiga taʻitasi o le tino ma le tikeri o le faʻatamala i le faʻafitauli. I soo se tulaga, e tatau i fafine uma ona vaʻaia lona lava lalelei: faia faʻapitoa faʻapitoa, faʻaaoga peʻa e faʻasolo ina matua, faʻapipiʻi, filifili lelei le kulimi.

Mo teine ​​ua silia ma le 25 tausaga le matutua, ua fautuaina e le au teuteuina foliga e faia tui o vailaʻau e faʻatumauina ai pea le paʻu. Tamaitai i luga o 35 mafai ona mafaufau i soʻo se rejuvenation metotia i totonu o le faleoloa. Ae mo fafine pe a maeʻa le 50, o le taotoga o le a fesoasoani, i nisi tulaga - o le faʻaaogaina o filo.

Manatu ma iloiloga o fomaʻi e uiga i le fale faʻateʻaina maanuminumi

Fomaʻi-cosmetologists e fai lava sina masalosalo e uiga i vailaʻau a tagata mo le toefaʻafouina. A uma mea uma, latou te le mafai ona faʻatupuina le mafuaʻaga o le faʻafitauli. I se faʻaopopoga, o latou laʻititi aʻafiaga e le umi, e le pei o faʻapitoa togafitiga salon.

Muamua lava, tagata popoto fautua atu i tagata mamaʻi masini cosmetology, botox, mesotherapy, eseese vailaʻau faʻamamaina. Nisi ituaiga o togafitiga e tatau ona tuʻufaʻatasia ina ia ausia sili atu aʻafiaga. Uma latou toe faʻaleleia le paʻu mai totonu, faʻatagaina oe e vave ma lelei feagai ai ma laʻititi maanuminumi.

O le laititi o le tagata o tausia, o le maualalo o le loloto o maanuminumi, o le mea lea, tausiga taualumaga, fofō, ma masini masini auala o le a fesoasoani e faʻafetauia le faʻafitauli.

Puipuia foliga vaaia o maanuminumi

  • Aveʻese le mausa o le maanuminumi o lou muaulu, taofi le faia o le grimaces.
  • Vaʻaia e oe lava lou paʻu e faʻaaoga ai ou matapulepule, paʻu, olo ma kulimi faapolofesa.
  • Fai fofō masani, faʻamalositino faʻapitoa e puipuia ai le fausiaina o maanuminumi.
  • Mataʻitu le pulega inu (mai le 1500 ml o vai i le aso).
  • Aai lelei, tiaʻi ese masaniga leaga, faamalositino.
  • Maua tele moe.
  • Aloese mai tulaga faʻatiga.
  • Maua ni mata tioata lelei.

O maanuminumi i le pito i luma o foliga e aveʻese e auala eseese. O le mea taua o le filifili lea o se aoga metotia mo oe lava ma mulimuli ma le faʻamoemoe fautuaga. Le mea lelei, faʻafesoʻotaʻi le cosmetologist o le a avatua faʻataʻitaʻiga fautuaga ma puipuia oe mai le toe faʻaleleia mea sese i le lumanaʻi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet Cropped Long Sleeve Cable Stitch Hoodie. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com