Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona maua se tusi fanau o se tamaititi

Pin
Send
Share
Send

O le fanau mai o se tamaititi o se mea e tupu i totonu o le aiga ma aumaia ai le fiafia. O le taimi lava na maeʻa ai foliga o gaugau, matua leai se poto masani tele popolega. Latou te fiafia tele, e aofia ai pe faʻafefea ona maua se pepa fanau mo se tamaititi.

E leʻo matua uma iloa pe faʻafefea ona lesitala le pepe ma faʻafefea ona tuuina atu le pepa fanau. A iai ni mea faigata, o mea ia e te maua ai fesoasoani e fesoasoani ai ia te oe ile auala e fai ai.

Mauaina o se pepa fanau e leai se eseʻesega ma tausaga ua tuanaʻi, talu ai o le auala e leʻi suia. O le faʻamatalaga e talafeagai mo matua ma fanau, ma o le resitaraina e masani.

O le tulafono o loʻo iai nei faʻamautuina le taimi na tusia ai le tusi fanau - tasi le masina talu ona fanau le tama.

E le o iai i le tulafono se faʻasalaga mo le tuai tolopoina o le taimi faʻatapulaʻaina.

Afai e le faʻaipoipo matua pe eseʻese igoa faʻaigoa, o le tasi o latou o le a aofia i le tusi pasi. Talu ai o le fesili poʻo ai e faʻaigoa le igoa o le a maua e le tamaititi e le faʻatonutonuina e le tulafono, o le a tatau loa i matua ona fofo na o latou. Afai e le aloaʻia le va fealoaʻi, e tatau ona latou o mai faʻatasi e talia le pepa. Afai naʻo se tasi o latou e mafai ona sau, o le faʻamatalaga o le lona lua e faʻamaumauina mai ana upu, lea e faʻateleina ai le ono ono o mea sese.

Laʻasaga ma lea laasaga fuafuaga mo le mauaina o se pepa fanau

  1. Vaʻai le ofisa resitala ma se afifi o pepa manaʻomia mo le lesitalaina o se tamaititi. Nei o tusifolau a mātua, tusi faʻaipoipo ma le tusi faʻamaonia e faʻamaonia ai le fanau mai o se pepe.
  2. Afai e le lesitalaina le faʻaipoipoga, tuʻuina atu se tusi faʻamaonia o le faʻavaeina o tamā i le ofisa resitala. Ina ia aumai se pepa i le falemaʻi, lafo se talosaga. O se mea moni manaia o le afai o le fanau mai na faia i fafo atu o le falemaʻi falemaʻi, o le a le maua e matua se tusi pasi. Ona e manaʻomia lea o se faʻamatalaga mai le fomaʻi na fanau le pepe.
  3. A uma ona aoina pepa, alu i le ofisa resitara itumalo o loʻo i le nofoaga o le nofo ai o se tasi pe o matua uma. Ae mo tagata mai fafo o loʻo mananaʻo e maua se tusi pasi faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga a lo latou atunuʻu, ua fautuaina latou e faʻafesoʻotaʻi le ofisa o le malo o le latou atunuʻu.

Faʻatasi ma pepa o loʻo taua i luga, tuʻuina atu se talosaga i le ofisa resitala. Ua aiaia i le tulafono le avanoa e faila ai se talosaga e matua, tagata ua faatagaina, tagata faigaluega o falemaʻi failele ma isi faʻalapotopotoga na fanau ai le fanau mai.

  • Ulufale i faʻamatalaga o le tamaititi. O lou igoa atoa lea, aso ma le nofoaga na e fanau ai, itupa. Tusi i lalo le faʻamatalaga atoa e uiga i matua, amata i o latou igoa atoa ma faʻaiʻu i le latou nofoaga o nonofo ai. I le tusi talosaga, taʻu mai auiliiliga o le tama. O le mafuaaga lena o loʻo i ai le tusi faʻaipoipo faʻaipoipo i le lisi o pepa.
  • E faʻamaeʻaina ai le faʻasologa o le lesitalaina o tamaiti. E tumau pea e faʻatali mo le mauaina o le tusi pasi. E leʻo aiaia i le tulafono le aso tonu na tuuina atu ai le pepa, peitaʻi o le faʻataʻitaʻiga ua faʻaalia ai o lenei mea e tupu i le aso o le talosaga, tasi le itula talu ona tuʻuina atu le talosaga.

E le malie e talanoa e uiga i ai, ae e i ai taimi e fananau ai ni pepe fananau mai pe latou te tuua le lalolagi i le taimi o le muamua masina o le olaga ona o faafitauli o le soifua maloloina. I lenei tulaga, faʻafesoʻotaʻi lau pulega lesitala setete. I le fanau mai o se tama ua maliu, e le tuuina atu se tusi pasi, e maua e matua na o se tusi pasi. Afai o le maliu tupu i totonu o le masina, sui o le ofisa resitala o le a tuʻuina atu uma le fanau mai ma le maliu tusi faamaonia.

Mafaufau i le itu tau tupe o le mataupu, o tulafono oi ai nei aiaia ai mo se totogifuapauina mo le tuuina atu o se pepa. E te tau totogia sina laʻititi pe a leiloa le tusi pasi ma na e amataina le faʻagaioiga mo le mauaina o se kopi. O matua le faaipoipo o feagai foi ma le le taua tau tupe. O le ofisa resitala e tatau ona tuuina atu se tusi pasi o tama, ma ua saunia se pili tau mo ia.

A faʻapea ua e fuafuaina se maʻitaga ma faʻatali mo le pepe, faʻafaigofie ona vave tuʻuina atu se pepa fanau, talu ai e maua fua le faʻagaioiga, ma o le pepa e tuuina atu i le aso o le fesoʻotaʻiga

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Crochet High Waisted Sweats with Pockets. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com