Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ma o fea e sili ai le fuafuaina o se tagata faʻatau nonogatupe

Pin
Send
Share
Send

Afai e te fia iloa muamua pe fia le tau o le nonogatupe ma pe o le a le ova o totogi, oe mafai ona faʻaaogaina ni metotia mo le fuafuaina o se tagata faʻatau nonogatupe:

  • faʻaaoga se calculator i luga ole laiga i luga ole laiga a le faletupe;
  • faʻatumu se tusi i luga ole laiga e maua ai se faʻaiʻuga muamua a le faletupe ma se faʻamatalaga o tulaga nogatupe;
  • faia sau oe lava asiasiga i le faletupe.

Faʻapitoa faitotoʻa ma initaneti tautua

O le tele o autu o upega tafaʻilagi ma upega tafailagi e ofaina e faʻaaoga se lugalaina calculator calculator ma saili pe fia le tau e tatau ona totogiina pe a mauaina se nonogatupe. E i ai auala eseese i le fuafuaina o se tagata faʻatau nonogatupe: i le aofaʻi o tupemaua, i le tau maualalo faʻamalosia totogiina, e ala i le aofaʻi o collateral, e le tau o le mea poʻo le tautua faʻatau ma le nonogatupe, i le aofaʻi o le nonogatupe. O le calculator o le a faʻaalia mo le umi e te aitalafu ai tupe, pe fia le totogi e te totogi ai i le masina, o le a le tului o le a totogiina i luga o le nonogatupe aofaʻi, ma tusi se totogi toe faʻatulaga.

O ia auaunaga Initaneti e masani ona ofaina e faʻatumu se pepa fesili e tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o faletupe e mafai ona tuʻuina atu se nonogatupe. O isi taimi e ono apalai ai le au scammers e lafo se SMS totogi pe valaʻau se totogi tagata tautua totogi pe faʻatumu lau imeli imeli i le tele o imeli imeli.

O 'auʻaunaga i luga ole laiga e mafai ona faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga, e saʻo ma lata mai ma lata mai faʻamatalaga e le maua ai iina. Latou te le amanaʻia le tagata lava ia faʻapitoa o galuega a nisi faletupe ma latou manaʻoga mo tagata faʻatau. E tele taimi e te mauaina ai se feʻau e uiga i le faʻamaonia o se apalai e se faletupe faʻapitoa, ae a e sau i le faletupe lava ia ma faʻamaumauga, e aliali mai o au faʻamatalaga e vaʻaia e tagata faigaluega o le faletupe mo le taimi muamua, ma e te le ofi i ni tapulaʻa ma e le mafai ona faʻamoemoe i le tau maualalo o le pasene ua faʻamaoti mai i faʻasalalauga Ia faaeteete!

O le calculator i luga ole laiga o le a le faʻaalia le tele o pili nana, totogifuapauina faʻaopoopo faletupe, ma fesoʻotaʻiga tau maua mo se tagata faʻatau nonogatupe.

Fuafuaina o nonogatupe i luga ole laiga aloaia a le faletupe

E sili atu le fuafuaina o se tagata faʻatau nonogatupe i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le faletupe filifilia. O iina e mafai ai ona e faʻatumuina se lugalaina tusi talosaga i luga ole laiga. Pau lau mea e fai o le initaneti ma le komepiuta. Ma i lenei tulaga, o le faʻamaumauga faʻamaumauga ono le lava le saʻo, ma a oe, i le mauaina o le uluaʻi faʻamaoniga, alu i le faletupe, atonu o le a faʻapea o tulaga aitalafu faʻavae e matua ese mai lava i le amataga.

E tupu lenei mea mo mafuaʻaga eseʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, e te leʻi faʻamaoniaina faʻamaumauga faʻamaonia i le talosaga pe o le tele o le totogi aloaia i le faʻamatalaga o tupe maua e laʻititi atu nai lo le mea na e mauaina moni. Atonu e i ai se isi mafuaʻaga: o fesili o le talosaga e leʻo lava auiliiliina ma e le mafaufauina uma subtleties ma taʻiala o loʻo faʻaaogaina e le faletupe e iloilo ai ono ono nonoina.

Asiasi i le faletupe

O le filifiliga pito sili ona lelei mo le fuafuaina o se aitalafu a tagata faʻatau o se asiasiga a le tagata lava ia i le faletupe. O le mea autu e le o le fefefe i tagata e fai ma ona sui. O le faufautua, e tusa ai ma talosaga o loʻo iai nei, o tulafono o aiaiga faʻavae aitalafu i totonu ma tau o loʻo i ai nei, o le a fuafuaina nisi tapulaʻa o le nonogatupe pe a uma ona faʻatumu le tusi talosaga ma tuʻuina uma pepa.

E mafai ona e faʻamasani i le tele o le tului ma le aofaʻi ova o totogi pe a maeʻa le faʻamaonia o le tusi talosaga. O fuafua uma o le a saʻo ma tali tutusa ma tuʻutuʻuga o le a sainia ai e le faletupe le maliega feagaiga.

Ina ia maua se tali mai le faletupe, e tatau ona e faʻatali mai ni nai itula i ni nai aso, ae o le a leai ni mea le faʻateʻia e le malie ai i le loan loan. Oe mafai ona teʻena le nonogatupe ae e te leʻi sainia le maliega pe a fai e te le o faʻamalieina i le aiaiga fuafuaina. Afai ua e saini ma filifili e faʻamuta le konekalate, o le a e manaʻomia le fesoasoani e le gata o se loia, ae o se faamasino foi.

Oe mafai ona fuafuaina le aofaʻi o overpayment i luga o se tagata faʻatau nonogatupe na o oe lava, ae e faigata ona mate e uiga i togafiti uma a le faletupe ma tau faʻaopoopo, lea e naʻo tamaʻi lolomiga na o le loan loan e maua ai. Peitai, e tusa ai ma le tulafono oi ai nei, o le tagata o loʻo nofo aitalafu aiitalafu e tatau ona logoina le tagata nonoina muamua le tuuina atu o se nonogatupe e uiga i le atoa tau o le nonogatupe, ae na ia taumafai e faia lenei i le taimi mulimuli lava, pe a foliga mai e faigata ona tuʻuina atu tupe ua uma ona i ona lima.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mr Cowboy - E leo au se fufulu ulo Official Video (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com