Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Breeder K. Morev ma ona ituaiga lanu viole: La lelava, Fugalaau maa, Olesya ma isi

Pin
Send
Share
Send

Vaioleti e sili ona lauiloa teuteu teuteuina mo le tele o fai togalaau. Latou unpretentiousness ma aulelei faia le gaioiga o le tuputupu aʻe ma fanafānaua sili ona mafanafana.

O se mea taua i le latou faʻafofoaina o fugalaʻau e hypoallergenic, talu ai o le pollen o loʻo i totonu o tapuni ato.

Le isi, seʻi tatou talanoa e uiga i ituaiga eseese na fafagaina e le faʻatoʻaga Morev: Marshmallow, Almond, Frosty Cherry, Bridal Bouquet, Stone Flower ma isi ituaiga lauiloa. Seʻi o tatou vaʻavaʻai totoʻa i foliga iloga o fugalaʻau taʻitasi.

Breeder K. Morev

O se faʻapolokalameina i galuega, na ia atiina ae ni ituaiga fou mo sina taimi - talu mai le 1994. O Morev na aʻoaʻoina ma Boris Makuni o ia lava ma atonu o se tagata aʻoaʻo sili ona talenia a le Matai. Pe a feiloaʻi i se tagata faʻafaileleina, tagata uma maitau ia uiga autu o lana amio o le tauagafau ma matagofie. O Morev sa auai i fugalaʻau mai lona laʻititi. Na tupu, i le loto o le iʻuga, sa nofo o ia i le faitotoʻa lava e tasi ma Boris Makuni, ma o lenei mea na muaʻi fuafuaina i le tele o auala lona naunau mo le faʻatupuina o violets.

Lauiloa ituaiga, faʻamatalaga ma le ata

Leoleo mamoe

  • Fetu lapoʻa, lima senetimita taʻitasi, ma faʻasologa sesega o le lanu piniki-amu i luga o le fanua paʻepaʻe-paʻepaʻe, e tuaoi i se leo mafiafia.
  • O faʻavalea e faʻataotoina e se sili atu faʻatumuina.
  • O le teufugolo tu i totonu o se laʻititi mama rosette i lanumeamata auala leo.
  • O laulaau o le rosette e faʻaloloa, ma maʻai pito.
  • E fuga mo se taimi umi lava, sili atu ma le lua masina, ma a o le tausaga e liliu atu i le foafoaina o faʻalua fugalaʻau.
  • I le vevela, o le leo o fetu e amata ona pogisa, ma faatasi ai ma le malulu e pupula ma faʻamalieina i eseesega.
  • E toe gaosia lelei, e naʻo le tele o tamaiti, lanu lanu e maua mai e isi augatupulaga mausali.

Petersburg

  1. Paʻepaʻe lapopoʻa ma ona tuaoi enaena, poʻo se pupula samasama-mumu, ma se rosette vaivai, ae mama.
  2. O lau o le rosette e lanu samasama, o le rosette e laʻititi ae fealofani.

Marshmallow

  • E teuina fugalaʻau, ma lanu piniki o le vai vali i luga o petals, faʻapipiʻiina e le maopoopo faʻalua ruffles, maua ai le lagona o se soufflé, o se sili matagofie suamalie.
  • O le itu, pei o se ea ea, pasi atu i tuaoi o fugalaʻau.
  • O fugalaʻau lapoʻa e pei o ni ipu tipi ma faʻapipiʻi 'amu i luga o le tino o le petal, faʻatasi ai ma fulufulu maaleale i autafa o le itu, e pei lava o ni masimelo.
  • O le ituaiga e faigofie ona maua i le vevela, ma e matua piniki lava i le tau vevela.
  • E fuga tele i le fiafia tele, mo se taimi umi.
  • O ao mafiafia ma malolosi o loʻo aoina i totonu o le teuina mautu i se tamaʻi rosette, lanumeamata lanumeamata. O le outlet e puʻupuʻu.
  • E leai se fuga i le foliga o se pulou, talu ai e na o le tasi le fuga poʻo se pea i luga o le tasi faʻavae.

Tusitusiga. E fiafia o ia i moli atoa, i tulaga faʻapena e foliga mai ai o se auala sili ona lelei, ae faʻatasi ai ma le leai o se malamalama, o le faʻafitauli o le faʻafeagai, o le auala i fafo liliu faʻapipiʻi.

E aʻa mataʻutia, toe gaosia faʻalelei ma laulaʻau, maua ai le tele o tamaiti. A maeʻa le aʻa, o lenei ituaiga faʻasaʻoloto vave mai le primrose. O isi taimi e maua ai taʻaloga i le tulaga o lauulu curly.

Marya

  1. Vaioleti ma logo tetele i paʻe papaʻe ma faʻailoga o le lanu mumu e alu i le lingonberry.
  2. O laulaʻau Rosette e mafiafia lanumeamata, e aoina i totonu o se masani.
  3. Fuga ma umi.
  4. O le teufugalaau e tele tele.
  5. Afifi a le teine ​​faaipoipo

    O se teufugofie faʻaipoipoga faʻaipoipo pe, pei ona faʻaigoaina ai, o se faʻaputuga faʻaipoipo. Se ao o faʻaputuga fetu e faʻaputuga fetu ma greens laʻitiiti i le tuaoi i se tulaga lelei atoatoa. Fugalaau Lanumoana Mist, lanumoana lanumoana leo, ma se malamalama galu i le tuaoi, potopoto i se mama rosette.

    Almond

    O se Vaioleti ma se faʻaputuga o fetu pupula o amu amu ma faʻalua paʻu ma se paʻepaʻe i le ogatotonu, e faʻamamaina faataamilo i itu, o se vaaiga ofoofogia. A o tatalaina, o le fugalaau tupu i luga i le 8 cm ma faʻaalia ai le susulu autu. Sa fealofani foi le au Florists i ituaiga o Moreva e pei o le Dance mālie o le Nymphs ma le ituaiga eseese ma le lanu eseese ia Frosty Cherry.

    Frosty Cherry

    • O fetu tetele, ma galu i autafa o petala ma sina vaega o le leo o le fatu i le ogatotonu o latou taʻitasi, o loʻo o mai ma le sisina ese o le kiona-paʻu tuaoi.
    • O le ituaiga fugalaʻau e maua mai i le faʻalua i le semi-lua.
    • Rosette lau o le lanumeamata lanumeamata lanumeamata e quilted ma tele uaua. I le aluga o taimi, latou atili ai ona mafiafia i lanu.
    • Fugalaau e malosi, umi.
    • Tele fugalaʻau e le avea vave, o le tele e maua i le taimi, pe a maeʻa le ulugaliʻi muamua o fugalaʻau.
    • Taua! E faʻapefea ona pupula le fugalaʻau faalagolago i le tikeri o le malamalama. Faatasi ai ma le leai o se lanu, moli e tupu, faatasi ai ma le masani ai malamalama, o fugalaau maua ai se ofoofogia eseesega.

      Faʻapea foi i moli maualalo, lanu-fanauina au e le talafeagai faʻalautele ma faʻaleaga le tuʻufaʻatasiga lelei.

      E sili ona lelei mo fugalaʻau, i le taumafanafana ma le taumalulu. E vevela, ae e matuaʻi le lelei le tali atu i le tele o le susu i le vevela. E fiafia o le potu e faʻaalu i taimi uma le ea. O le sili unpretentious ituaiga i fanafānauga, maua tele fanau i le tulaga o tamaiti e faigofie ona mauaa.

      Mai i viole lanu mumu, o ia e ana faamaumauga mo nei agavaʻa. E le manaʻomia ni tausiga faigata ma e oʻo lava i ona uso a tagata, onosaʻi faʻapalepale i suiga ole vevela. Lenei o le ituaiga e talafeagai mo tagata uma, uma matagofie violet gourmets ma tagata fou fou fugalaʻau fugalaʻau.

      Oe mafai ona aoao atili e uiga i foliga vaaia o le "Frosty Cherry" ma le "Winter Cherry" ituaiga viole, faʻapea foi ma le vaʻai i ata, iinei.

      La vaivai

      1. Mai faigofie i terry, fugalaʻau lapoʻa, oʻo atu i le 6-8 cm, nofo i totonu o se sili tele rosette.
      2. O le leo o fugalaʻau o le salmon piniki, ma le sili atu ona malosi ogatotonu vaega.
      3. E i ai se mea manaia i luga o petals, lea e foliga mai e pupula laitiiti ai e pei o le la i luga o le kiona.
      4. O laulaʻau o le rosette e foliga mai e faʻalanoa; i le aluga o taimi, o latou auala greens mauaina se sili atu saturation ma density o lanu.
      5. O petioles e uumi, fulufulu, tupu le tutusa.

      A maeʻa le vaiaso o fuga, e amata ona faʻapogisa le fatu ma amata ona liu paolo i se moli moli moli. E fiafia o ia i le malamalama i le tele, o fugalaʻau e malosi, o le fugalaʻau lava ia e fiafia pe a ma le 60 aso. O le primrose gaosia i totonu o le fitu masina.

      Fugalaʻau Maa

      • Feololo feʻaveaʻi fetu, ma mafolafola petala, o loʻo faʻataʻatia e se tuaoi lanu-lanu e alu i le uliuli.
      • I tafatafa o le uliuli tuaoi o loʻo iai le manifinifi eseʻeseʻe lanu meamata-samasama.
      • O le rosette o se ituaiga tulaga, e tutusa lelei; o ona lau e lanumeamata lanumeamata.
      • O le mea e malie ai, i le amataga lava, o le fugalaʻau e malamalama, ma i le vaitaimi o le fugalaau e pogisa ma maua ai le malamalama. E umi se taimi e faaputuputu ai, pe tusa ma le tolu vaiaso, e sauniuni ai mo le tatalaina.

        I luga o se tusi. E fiafia o ia i le atemosifia e sili atu le susu ma mafanafana, i na tulaga e vave fuga ai ma o fugalaʻau latou e lapoʻa.

        O le sili atu o le malamalama e le fiafia i ai, ae o laulaʻi amata ona punou i lalo ma popole, lea e mafua ai faigata mo le tuputupu ae o peduncles, e oʻo atu foi i o latou malologa. Lalo o se ata o le "Stone Flower".

        Fuga o le apu

        E leʻo amanaʻia e le faʻatoʻaga lenei ituaiga mo ituaiga, ae ui i lea, na alofa o ia i le tele o tagata totoina fugalaʻau.

        1. Fugalaʻau laʻitiiti piniki i se ao e oso aʻe i luga aʻe o le rosette e le faʻalelei tele.
        2. Fuga faʻalua faʻalua, fuga olaola ma saʻo. E pei o pansies.
        3. O le lanu o se leo paʻe-piniki lanu malie. Malosi taʻaloga.
        4. I se tulaga lautele, e aumaia ai le lagona o se fugalaʻau-tamaititi, lona le puipuia ma maaleale lalelei faʻatupuina se lagona o lagona.

        Olesya

        Fetu lapoa-tele i le tulaga o hemispheres ma se lanu e le masani ai matagofie. O le Neon piniki mafanafana tatala i tafatafa o le paʻepaʻe ogatotonu. O fugalaʻau lua ma faʻalua-lua e faʻataʻamilomiloina i faʻamaʻa a le cherry. O se lauolaola lauolaola, mausali i lona olaga atoa, e oʻo atu i le 5 cm le lautele mo fugalaʻau taʻitasi.

        Tusitusiga. E toeititi lava tupu, e teteʻe ile vevela tulaga.

        E oʻo foi i le tele o fuga, ma o nisi taimi e manaʻomia le manifinifi o tamaʻi faʻavae ina ia mafai ai e lau o le rosette ona maua le malosi.

        Po o le taumafanafana

        O fugalaʻau e lapoʻa, faʻalua ma faʻalua-faʻalua ituaiga, i luga o latou taʻitasi o loʻo i ai se lilac-bluish smear mai le ogatotonu, faʻalauteleina i le pito, sau mai le kiona-paʻepaʻe autu. O le rosette e masani lava ma ona lau lanumeamata lanumeamata. O le ituaiga e sili ona afaina i le sili atu malamalama ma faʻasusu. Tamaiti mafai ona taʻalo laititi.

        Vaega iloga

        O ona fugalaʻau e iloga e ala manino taʻiga, maualuga mautu o le faʻataʻitaʻiga o le 'eseʻese, mafuli galulue i le fausiaina o le tele-lanu ituaiga o varietal violets. Tele o ana atinaʻe e tatau ona tauvaga ma faʻafouga a le filifiliga o le Iunaite Setete. Laʻititi laulelei rosettes, latalata i lelei, i le tuʻufaʻatasia ma lauulu pulou o fugalaʻau o le sili atu faigata talitonuina ma a latou tuʻufaʻatasiga. O fugalaʻau a Morev e tumau, ola lelei ma mo se taimi umi.

        O faʻatonuga taua lava o le faʻafouina o le faʻatupuina o felanulanuaʻi o roseti eseese, tricolor violets, ma violets ma se tuaoi felanulanuaʻi felanulanuaʻi. O le onosaʻi e faʻataʻitaʻi ma mo se taimi umi lava e suʻesuʻe ai ona ituaiga eseese mo le mautu o tapulaʻa. Lenei le uiga faʻapitoa o fugalaʻau i lalo o le igoa "Violets Moreva"

        O le Vaioleti e manaia foi aua e manaʻomia lava le tutusa o faʻailoga tau o se nofoaga lelei mo le soifua maloloina o tagata. Afai o loʻo maʻi lou Vaioleti, o le faʻailoga foʻi lea mo oe. Masalo tele malulu pe vevela, mago pe tele foi le susu, le lava ma tele malamalama.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lou ata-Le evaeva band (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com