Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Toe faʻatulagaina o se faʻaletulafono tulafono (i le tulaga o fesoʻotaʻiga, vavaeʻese ma suiga) + faʻasolosolo faʻatonuga mo le faamaapeina o se atinaʻe: pepa ma foliga o le faʻagaioiga

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au faitau pele o le RichPro.ru pisinisi mekasini! Matou te faʻaauau pea le faʻasologa o lomiga i luga o le mataupu o le toe faʻatulagaina o faʻalapotopotoga faʻaletulafono ma le faamaapeina o se atinaʻe. Ia tatou o loa!

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Faia Pisinisi - e le faigofie. E tumu i le tele o faʻafitauli. E masani ona aliaʻe ni tulaga pe a manaʻomia suia le kamupani poʻo le mea uma aveese... O nei gaioiga e faigata, manaʻomia le taimi ma le malamalama o a latou foliga. O le mea lea, o le a tatou iloiloina atili i latou.

Mai lenei tusitusiga o le a e aʻoaʻo ai:

  • Toe faʻatulagaina o se faʻalapotopotoga faʻaletulafono - o le a lea ma le a le ituaiga o toe faʻatulagaina o iai;
  • Mea uma e uiga i le faamaapeina o se pisinisi - laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga ma le tasi pe tele faʻavae;
  • Features ma nuances o nei faiga.

O loʻo faʻamatala auʻiliʻili e le tusitusiga le mea e toe faʻatulagaina, o a mea e manaʻomia ona amanaʻia pe a toe faʻatulagaina i le tulaga o faʻaopoopoga, vavaeʻesega, suiga. O loʻo faʻamatalaina foʻi laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le faamaapeina o se atinaʻe (mautu, faʻalapotopotoga) ma sili atu.

1. Toe faʻatulagaina o se faʻalapotopotoga faaletulafono - faʻauigaina, fomu, foliga ma faʻaupuga

O le toe faʻatulagaina o se gaioiga e maua ai suiga i le tulaga o gaioiga a se faʻalapotopotoga faaletulafono, faʻapotopotoga o ni faʻalapotopotoga pe i se isi itu, o laʻua valavala.

I nisi upu, o se faʻaiuga o le toe faʻatulagaina e tasi le kamupani ua le toe i ai, ae o le tasi ua aliali mai (pe tele), ole sui faʻatulafono lea o le muamua.

O le toe faʻatulagaina gaioiga e faʻatonutonuina e tulafono tulafono: O le Tulafono Lautele, tulafono ile JSC, Ltd..

Peitai, e i ai le numera o foliga:

  • tele ituaiga o toe faʻavasega mafai ona tuʻufaʻatasia i totonu o le tasi gaioiga;
  • auai o nisi kamupani e mafai;
  • ituaiga o faʻalapotopotoga faʻapisinisi e le mafai ona liua i ni pisinisi e le o ni polofiti ma e tuʻufaʻatasi.

1.1. 5 ituaiga o toe faʻatulagaina o faʻalapotopotoga faʻaletulafono

Ua aiaia i le tulafono le tele o fomu e mafai ai ona toefaatulaga.

1. Liuaina

O le toe faʻatulagaina o le gaioiga o le toe faʻatulagaina e suia ai le faʻalapotopotoga ma faʻatulafonoina o se kamupani.

2. Tuʻua

Faʻamatalaga manino - Lenei o se ituaiga o toe faʻatulagaina, lea fou (tasi pe tele) faia i luga o le faʻavae o le tasi kamupani. Vaega o aia ma noataga o le uluaʻi mea ua faʻamatuʻu atu i kamupani faʻavae. I luga o le vili-ese, o le toe faʻaleleia kamupani faʻaauau ana gaioiga.

3. Tuʻuaʻesea

A vaeluaina, ae le o se faʻalapotopotoga, e tele lala e faʻavaeina, lea e avea atoa ma pule i aiā tatau ma tiute a le matua kamupani.

4. Faʻaaoga

I le auai atu, o le faʻalapotopotoga e avea ma sui faʻasolitulafono o le tasi poʻo le sili atu o isi, o latou gaioiga ua faʻamutaina.

5. Tuufaatasi

O le tuʻufaʻatasia o le faʻavaeina o se faʻalapotopotoga fou i luga o le faʻavae o le tele, o latou olaga faʻamutaina.

Laʻasaga i lea laʻasaga faatonuga i le auala e toe faʻaleleia ai i le tulaga o vavalalata

Toe faʻatulagaina i le tulaga o fesoʻotaʻiga - laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le faiga

Naʻo kamupani na e tutusa a latou faʻalapotopotoga ma faʻatulafono e mafai ona auai i le tuʻufaʻatasiga. O le ituaiga o toe faʻatulagaina i le tulaga o faʻapipiʻi e sili ona lauiloa, o lea o le a matou faʻamatalaina atili auiliili.

O taualumaga mo le toe faʻatulagaina e ala i fesoʻotaʻiga e aofia ai le tele o laʻasaga:

Vaega 1. Muamua lava, oe tatau ona filifili poʻo fea kamupani o le a auai i le gaioiga... E masani lava, o lenei faʻaiuga e faia e ni faʻalapotopotoga fesoʻotaʻi e eseese nofoaga.

Vaega 2. O se fonotaga soofaatasi a tagata na faavaeina kamupani lagolago uma o loo faia. E faia le filifiliga i le toe faʻatulagaina i le tulaga o vavalalata. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faʻamaonia le tusi faʻamaonia o le kamupani fou, e tatau ona tusia se maliega tuʻufaʻatasia, faʻapea foi ma se gaioiga o le faʻaliliuina o aia ma aia.

Vaega 3. A fai le filifiliga e auai, e tatau ona logoina le pulega o loʻo aʻafia ile lesitalaina o setete ile amataga o lenei faiga.

Vaega 4. E taua le filifilia o le nofoaga saʻo o le a faia ai le lesitalaina o setete o le kamupani fou... Ole nofoaga lea ole faʻalapotopotoga e auai isi kamupani.

Vaega 5. Sauniuniga mo le gaioiga o se taua tulaga i le faʻaaogaina gaoioiga.

E masani ona vaevaeina ile tele o vaega:

  • faʻasilasilaga a le pulega o lafoga ma le mulimuli ane ulufale i totonu o le Unified State Tusi o Tulafono Faʻaletulafono ua amataina le toe faʻatulagaina gaioiga;
  • faamaumauga o le meatotino a kamupani lagolago;
  • lua taimi ma le va o le tasi masina i le tele o faʻasalalauga (Bulletin) o se lipoti i luga o le toe faʻatulagaina lomia;
  • faʻasilasilaga o tagata nofo aitalafu;
  • lesitalaina o le pepa faʻaliliuina o le faʻaliliuga;
  • totogiina o le pili a le setete.

Vaega 6.Faʻaliliuina o se afifi o pepa talafeagai i le pulega o lafoga, i luga o le faavae o le IFTS faia nei gaioiga:

  • o faʻamatalaga e uiga i le faʻamutaina o gaioiga a kamupani tuʻufaʻatasia, faʻapea foʻi ma le suiga o le itu faʻaletulafono o loʻo faia ai le tuʻufaʻatasiga o loʻo tusia i totonu o le tusi resitala o faʻalapotopotoga tulafono;
  • o loʻo faʻatulafonoina kamupani ua tuʻuina atu pepa faʻamaonia le ulufale atu o faamaumauga i totonu o le Unified State Register of Legal Entities;
  • e aunoa ma le faʻaletonu logoina pulega resitala o suiga na tutupu, lafoina kopi o le faʻaiuga ma le tusi talosaga mo le lesitalaina o le faʻamutaina o gaioiga a kamupani soofaatasi, o se vaega mai le tusi resitala.

Vaega 7.Faʻaiuga o le faʻaaogaina

Ina ia auai i le pulega o lafoga e ala i le toe faʻatulagaina o se tulafono faʻaletulafono, oe o le a manaʻomia le avatua le nei afifi o pepa:

  • tusi talosaga faʻamaeʻaina e tusa ai ma le fomu P16003;
  • Itumalo o pepa uma o sui auai i le gaioiga - tusi faamaonia o lafoga resitalaina ma setete faamauina, se otoʻotoga mai le tusi resitala o tulafono faaletulafono, tusi tomua ma isi;
  • faʻaiuga o fonotaga a tagata taʻitoʻatasi, atoa ai ma faʻaiuga a le fono aoao a kamupani o loʻo ulufale atu i le tuʻufaʻatasiga;
  • maliega faʻaopoopo;
  • faʻamaoniaina ua faʻasalalau se feʻau i le aufaasālalau;
  • pepa faamaonia o le fesiitaiga.

E masani lava o le fesoʻotaʻiga e tupu i le taimi saʻo oo atu i le 3 (tolu) masina... Le tau o taualumaga ma le numera o tagata auai e oʻo i le 3 (tolu) o le 40 afe rubles... Afai e tele atu latou, e tatau ona e totogia 4 afe rubles mo faʻaopopo kamupani taʻitasi.

1.2. Vaega o le toe faʻatulagaina

E ui lava i le mea moni o le toe faʻatulagaina o kamupani o 'eseʻese faʻalapotopotoga ma faʻaletulafono fomu e eseʻese mai le tasi, e mafai faʻamalamalamaina ni numera o manatu masani i lenei faiga:

  1. Ina ia faʻatinoina le toe faʻatulagaina, o se faʻaiuga tusia e tatau ona tusia i luga e aunoa ma le faʻaletonu. E taliaina e tagata auai, faʻavaeina le faʻalapotopotoga poʻo le itutino ua faʻatagaina e le tagata o loʻo avea pepa mo ia gaioiga. I mataupu ua faʻamaonia mai e le tulafono, o sea faʻaiuga e mafai ona faia e faʻalapotopotoga a le malo.
  2. O le toe faʻatulagaina o se faʻalapotopotoga faaletulafono e manatu ua maeʻa pe a maeʻa le lesitalaina o setete o faʻavaega faʻalapotopotoga. A faʻatinoina le taualumaga i le tulaga o fesoʻotaʻiga, e faʻaaoga le isi mataupu faʻavae: i lenei tulaga, o le faʻaiuga o le gaioiga o le aso na faia ai se tusitusiga i totonu o le tusi resitala na faʻamutaina gaioiga a kamupani vavalalata.

O le faʻagaioiga mo le toe faʻatulagaina o pisinisi (kamupani, faʻalapotopotoga)

1.3. Le faʻasologa o le toe faʻatulagaina o le atinaʻe - 9 laʻasaga

O le toe faʻatulagaina e masani ona sili ona lelei, ma o nisi taimi e naʻo le pau le auala e mafai ai e faʻalapotopotoga faaletulafono ona foia o latou faafitauli.

I le taimi lava e tasi, o le Tulafono Lautele e faʻaavanoaina mo le i ai o lua ono ituaiga o toe faʻatulagaina:

  • ofo fua;
  • faamalosia.

O le latou eseesega autu oo ai e amatalia le toe faʻatulagaina o taualumaga.

O le faʻaiuga e suia se vaega faʻaletulafono i luga o le lotomalie faʻavae e faia e le faʻatagaina kamupani o le kamupani. Faʻamalosia faʻatulagaina o le tele o taimi e faʻatinoina i le faʻatinoina o setete faʻalapotopotoga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamasinoga poʻo le Federal Antimonopoly Service.

O le faʻamalosia taualumaga mafai foi ona faia e tusa ai ma manaʻoga o le tulafono. O sea mataupu o le suia o se kamupani faʻatapulaʻaina aitalafu pe a ova le numera o tagata auai 50 (lima sefulu).

E taua le maitau lena mo toe faʻatulagaina ma le lotomalie soʻo se metotia o lona faʻatinoga mafai ona faʻaaogaina. Faʻamalosia suiga o se kamupani faʻatoa mafai ona faia i le tulaga o le vavaeʻese poʻo le vili-ese.

Tusa lava poʻo iai nei avanoa, o le toe faʻamalosia faʻamalosia e leʻi mauaina le lautele faʻaoga tusi talosaga i Lusia. O le liua e tele lava i le faitalia.

Vaega o le toe faʻatulagaina o se faʻaletulafono tulafono

O le toe faʻatulagaina gaioiga e tele lava ona fuafuaina e le fomu o loʻo tupu ai. E ui i lea, e mafai ona faʻailoa mai tulaga taua e tutusa ma ituaiga uma.

Vaega 1 - faia o se filifiliga e amata le toe faʻatulagaina

E faigata le toe faʻatulaga e aunoa ma le faia o se filifiliga talafeagai. I le taimi lava e tasi, e i ai le numera o tulafono e tusa ai ma le suiga ua manatu faʻamaonia.

Mo kamupani soʻofaʻatasi (JSCs) le aofaʻi o fonotaga a sui na palota mo le toe faʻatulagaina e tatau a itiiti mai 75%.

Afai ua fuafuaina e suia se faʻatapulaʻaina aitalafu kamupani (LLC), uma ona tagata auai e tatau ona malilie i lenei taualumaga. E ese le faʻavae e faʻaaoga pe a sipela i le tusi.

E masani lava, o le taimi muamua o feeseeseaiga e tulaʻi mai i le va o tagata auai i le kamupani. O le mea lea, ua uma ona lesitalaina se faʻalapotopotoga faʻaletulafono o tuʻutuʻuga o le siata tatau ona iloilo totoʻa... Ua uma ona matou tusitusi e uiga i le auala e tatalaina ai le matou Kamupani i se tasi o matou mataupu.

Vaega numera 2 - faʻasilasilaga ile ofisa o lafoga e uiga ile toe faʻatulagaina

I se kamupani faʻaletulafono, e logo le IFTS e uiga i le faʻaiuga ua faia, ua tuʻuina atu 3 aso... O le pepa faʻatatau e faʻatumuina i luga ole Faʻavae o se faʻapitoa pepa. I lenei taimi, o le ofisa lafoga ulufale i totonu o le Iunaite Setete Tusi Resitala o Tulafono Faʻaletulafono (tusi resitala o tulafono faʻalapotopotoga) faʻamatalaga e uiga i le amataga o le toe faʻatulagaina.

Vaega numera 3 - faʻasilasilaga o tagata aitalafu e uiga i le fuafuaina toe faʻatulagaina

E taua tele le faʻailoa atu ia i latou uma o loʻo nofo aitalafu ai se faʻaletulafono tulafono ua faia se faʻaiuga e toe faʻaleleia le kamupani. I luga o lenei tuuina atu 5 asoamata mai le aso o le faʻasilasilaga i pulega lafoga.

Vaega 4 - lafoina faʻamatalaga e uiga i le toe faʻatulagaina i le Bulletin o le Setete Resitara

E tusa ai ma le mataupu 60 o le Tulafono Lautele, o le toe faʻatulagaina faʻalapotopotoga e tatau ona lafoina faʻamatalaga e uiga i suiga o loma 2 taimi ma le va o 1 masina.

Vaega 5 - faamaumauga

O le tulafono e faʻatonutonu ai tusi i Lusia, o loʻo faʻapea mai, i le tulaga o le toe faʻatulagaina o se kamupani faʻaletulafono, o le suʻesuʻega o ana meatotino e tatau ona faia e aunoa ma le faʻatamala.

Vaega numera 6 - faʻamaonia o le pepa faʻamaonia o le faʻaliliuina poʻo le tuʻufaʻatasia o paleni

Ile taimi nei, o ata nei o pepa e tusia i luga:

  • o se gaioiga e faʻamaonia ai le lisi o oloa i le kamupani;
  • faamatalaga i aitalafu totogi atu ma totogiina;
  • faamatalaga tau tupe.

Vaega 7 - faia o se fonotaga soofaatasi a tagata uma na faavaeina kamupani o loʻo auai i le toe faʻatulagaina

O lenei fonotaga e faia mo mafuaʻaga faʻapitoa:

  • faʻamaonia le faʻailoga o le kamupani fou;
  • faʻamaonia le tusi faʻamatuʻuina pe faʻamavaeina paleni paleni o le faʻalapotopotoga;
  • fausia tino o le a faʻatautaia le kamupani fou.

Vaega 8 - lafoina o faʻamatalaga e uiga i le toe faʻatulagaina o loma i le Penisione a Tupe o Lusia

O le aso faʻatulagaina mo le tuʻuina atu o faʻamatalaga i le Penisiona a le Penisione o 1 (tasi) masina mai le aso na faʻamaonia ai le faʻapaleni paleni poʻo le faʻamatuʻu gaioiga.

Vaega 9 - lesitalaina o suiga ma pulega o lafoga

Ina ia mafai ona lesitala suiga, o se tasi afifi o pepa e tuʻuina atu i le pulega lafoga:

  • toe faʻatulagaina tusi talosaga;
  • o le filifiliga e faʻatino le suiga;
  • kamupani tusi;
  • i le tulaga o le tuʻufaʻatasia - o le maliega tutusa;
  • pepa faʻamatuʻuina pe faʻamavaeina paleni paleni;
  • faʻamaoniga e faʻamaonia ai o se faʻasilasilaga o suiga o loma ua lafo atu i tagata aitalafu;
  • se lisiti faʻamaonia le mea moni o le totogiina o le tiute e lagolago ai le setete;
  • molimau na faʻasalalau se feʻau talafeagai i le aufaasālalau;
  • faʻamaoniaina o faʻamatalaga i le toe faʻatulagaina na lafoina i le Penisione Faʻaputugatupe.

1.4. Tuutuuga o le toe faʻatulagaina

A maeʻa ona tuʻuina atu se afifi o pepa i setete o setete, ona amata loa lea o le latou lesitalaina. E tumau lenei faiga 3 (tolu) aso faigaluega.

I se tulaga lautele, o le toe faʻatulagaina ono ave 2-3 masina... O le aso faʻatulagaina mo le faʻamaeʻaina o le faʻataʻatiaga ua setiina i le faaiuga i le toe faʻatulagaina.

I le tulaga o le faamalosia faamalosia, pe a fai o le toe faʻatulagaina e le faʻataunuʻuina i le taimi, ofisa setete mafai ona tofia se le tumau pule ina ia faʻamaeʻaina le taualumaga.

Laʻasaga o le faʻamamaina o se pisinisi - laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga + pepa talafeagai

2. Faʻamaʻapeina o se faʻalapotopotoga faʻaletulafono - laʻasaga, foliga + pepa

O le faʻamamaina o faʻaletulafono tulafono o se gaioiga e faʻamutaina ai a latou gaioiga, ma aia ma noataga e le faʻamatuʻuina atu i soʻo se tasi e soloaʻi ane.

E lua ituaiga o faʻamaapeina: ofo fua ma faamalosia.

Mo faamaapeina ma le lotomalie o le faaiuga a le ana kamupani e manaʻomia.

O mafuaʻaga e mafai ai ona faʻaosofia i latou e faʻamaape le kamupani, e masani ona aofia ai le le gafataulimaina o le faʻaauauina o gaioiga, faʻamalieina o le mafuaʻaga na fausia ai le faʻalapotopotoga, poʻo le iʻuga o le vaitaimi o gaioiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata e ona le aoga o se kamupani faʻaletulafono na filifili o le faia o pisinisi i lenei taimi e le aoga ma le tapunia o le tulafono faʻalapotopotoga o se tasi o filifiliga saʻo.

Mo faamaapeina faamalosi e manaʻomia se faaiuga a le faamasinoga.

O tagata na amataina le faamasinoga atonu o ofisa a le malo e talitonu o le faalapotopotoga ua matua solia lava se tulafono.

O lea la, o mafuaʻaga o le faʻamalosia faʻamalosiʻau mafai ona:

  • faʻatautaia pisinisi e aunoa ma le mauaina o se laisene manaʻomia laisene;
  • faʻatinoina gaioiga faʻasaina;
  • solia o tulafono teteʻe;
  • ma isi

2.1. Laasaga o le faʻamamaina o se faʻalapotopotoga faaletulafono

I le faamaapeina o tulafono faaletulafono, o ni laasaga e masani ona iloga:

Vaega 1. Faʻatagaina o se faʻaiuga i le faʻamaapeina o le kamupani, faʻapea foi ma le lesitalaina o sea faʻaiuga i totonu o le Unified State Register of Legal Entities

E pei ona taʻua muamua, fuafua i le ituaiga o faamaapeina, o se faaiuga i lona faaaogaina e mafai ona faia pulega faʻalapotopotoga a se itutino faʻatulafono pe e le faamasinoga.

Le isi, oe tatau ona faʻailoa i le setete resitara ua filifili e faʻateʻa le kamupani. Ua tofia lea 3 asoamata i le faia o se faʻaiuga.

Mo le mafuaʻaga o le lipotia, o se faʻasilasilaga tutusa lafoina atu i setete tino, lea e aveese mai se tala mai le minute o le fonotaga.

Faʻavae luga o faʻamatalaga na mauaina, o le lesitala pulega ulufale i faʻamatalaga i luga o le amataga o le faʻamaapeina i le tuʻufaʻatasia setete tusi resitala o faʻalapotopotoga tulafono (USRLE).

I lenei tulaga, o se faʻasilasilaga tusitusia lafoina i le tulafono kamupani o le tutusa suiga ua faia i le tusi resitala.

Vaega 2. Ua faia e le kamupani se komisi faʻamaʻumauina ina ia mafai ai ona faʻatinoina taualumaga

Faʻamaluluina Komisi O se faʻalapotopotoga faʻapitoa le tumau na faia e tagata na faʻavaeina se faʻalapotopotoga faʻaletulafono ma le faʻamoemoe e faʻamaapeina le faʻalapotopotoga.

O le vaega faʻaletulafono e tatau ona fausia se komisi faʻamaapeina. I le taimi o le taualumaga, o le a tuuina atu ia te ia le pule e pulea ai le kamupani. Komisi pulea matua uma faʻagaioiga a le faʻalapotopotogao loʻo aʻafia ai ana meatotino poʻo mea tautupe.

O le faʻamamaina komisi mafai ona aofia ai sui o tagata e ona le faʻalapotopotoga ma lana pulega faʻalapotopotoga.

I se faʻaopopoga, e aofia ai faʻapitoa o latou iloa ono manaʻomia i faamaapeina faiga - o lea lava tausitusi, loia ma HR ofisa... Afai o tulaga na alualu i luma i se auala e faʻamaapeina ai ona tupu faʻamalosia, o sui o tino na amataina le faamaapeina tatau ona aofia ai i totonu o le faamaapeina komisi.

Afai, mo nisi mafuaʻaga, le kamupani, lea na faia ai le faʻaiuga e faʻamalosi faʻamalosi, e le tutoʻatasi fausia lana lava komisi, o le a tofia e le faʻamasinoga se tagata faʻatagaina o ia na te faʻatautaia le faamaapeina.

O se vaega o le faʻasilasilaga o le faʻamaapeina o se faʻalapotopotoga faaletulafono, faʻamatalaga i luga o le tuʻufaʻatasia o le faʻamaapeina komisi lafoina atu i le lesitala pulega.

Vaega 3. Faʻalauiloaina o tagata o loʻo nofo aitalafu ai e uiga i le amataga o le faʻamaapeina o le kamupani

O le faʻamamaina komisi aoina faʻamatalaga e uiga i le kamupani aitalafu. Taʻitasi i latou e tatau ona lafoina faʻamatalaga ua faʻatatauina le faʻalapotopotoga tulafono e faʻateʻa.

A aunoa ma le le pasi, o le tutusa lava faʻamatalaga e tatau ona tuʻuina i le aufaasālalau.

Muamua lava, o le faʻasilasilaga ua lafo atu i le Bulletin of State Registration. E mafai ona manaʻomia e le faʻailoga le tuʻuina atu o se feʻau i isi fale faʻasalalau.

O se vaega taua o ia faʻasalalauga o faʻamatalaga e uiga i le mea ma le faʻasologa e mafai ai e tagata o loʻo nofo aitalafu ai ona fai a latou tagi. O se vaitaimi faapitoa ua atofaina mo nei mafuaʻaga, e le mafai ona laʻititi 60 aso.

I le faʻaopopoga i le tusiaina o se lisi o tagata aitalafu, o le faamaapeina komisi i lenei laasaga o loʻo taumafai e saili tupe mai lea o luga o aitalafu o le a tapunia. Mo lea mafuaʻaga, ua faia ai auala e aoina ai aitalafu aitalafu i le kamupani, o le meatotino ua inventoried ma faʻatau atu.

Vaega 4. Resitaraina o le le paleni faʻavaea o paleni paleni

O loʻo faʻamatala mai e le faʻamatalaga muamua e faʻamama ai le faʻamaapeina o meatotino o loʻo umiaina e le kamupani faʻaletulafono faʻapea foi ma noataga o loʻo i ai. I se faʻaopopoga, e atagia mai le mauaina mai i tagata o loʻo nofo aitalafu ai le kamupani manaʻoga ma vaifofotaliaina o se iʻuga o la latou iloiloga.

O le vaega autu o le paleni paleni tuʻufaʻatasia i le faamaapeina gaioiga tatau ona atagia mai ai le masini e tatau ona faʻaaogaina tineia aitalafu o loʻo i ai nei... I le taimi lava e tasi, o le faʻavaeina e le Tulafono Lautele o le Malo o Rusia e faamalosia oka o totogi... O lona uiga, o le aitalafu o le isi laina e le mafai ona toe totogiina ae le i totogiina le muamua.

E tusa ai ma le faʻasologa o totogi:

  • muamua o mea uma, noataga i tagatanuu, ia e tatau i le itutino faaletulafono ona tauia mo le afaina na mafua mai i le soifua maloloina, ua tineia;
  • o le vaega lona lua aofia ai le atoa faʻatatauina o le kamupani tagata faigaluega, o le totogiina o severance totogi ia i latou, faʻapea foi ma le mulimuli fuafuaina o aia a tusitala
  • o le vaega lona tolu e aofia ai le totogiina o aitalafu i luga o totogi i le paketi ma tupe le totogiina-tala. I le taimi lava e tasi, o lafoga tautua faʻasao le aia tatau e amatalia ai se suʻesuʻega o teuga tupe e se kamupani faʻaletulafono, tusa lava pe o ana taimi na faia ai le suʻetusi muamua;
  • o se vaega o le vaega mulimuli, o nofoaga e faia ma isi paʻaga uma, e aofia ai tagata o loʻo avea ma faʻamau o se vaega faʻaletulafono.

Tusa lava poʻo le a le faʻatonuga, e i ai aitalafuo le na mafai ona puipuia a latou teuga tupe faʻafaigaluega i le kamupani ma collateral. O le toe totogiina o ia aitalafu e faia e ala i le faatauina atu o le faamalumaluga. O le mea lea, o le tele o taimi o le faʻataunuʻuina o ia mea e ao ona faia e muamua atu nai lo isi.

O le tino o loʻo faʻatinoina le vaetamaina o paleni muamua i le taimi o le faamaapeina o fonotaga soofaatasi a e ona.

O le taimi lava e iloiloina ai le pepa, e tatau ona lipoti atu i le ofisa lesitala. A maeʻa lena, faʻavae i luga o faʻamatalaga na mauaina, o faʻamatalaga i le tusi resitala o faʻamatalaga e uiga i tulafono faʻaletulafono ua faʻasaʻoina.

Afai, i le faʻagasologa o le tusiaina o le faamaapeina o paleni paleni, ona manino lea o tupe o le faʻalapotopotoga faaletulafono o le a le lava e toe totogi atoa ai le aitalafu, e taua le logoina o le Arbitration Court o le Russian Federation.

Le isi, faʻamaapeina tatau ona faia faʻavae i luga o le tulafono i le le mafai ai ona totogi poʻo le gaumativa. Ua uma ona matou tusi auiliiliina atu e uiga i le gaumativa o itutino faaletulafono i le lomiga mulimuli.

Ma e uiga i le faigofie bankruptcy taualumaga, o a laʻasaga ma laʻasaga e tatau ona e uia, na matou tusia i se isi tusitusiga.

Vaega 5. Faia o faʻatonuga ma tagata aitalafu, faʻapea foi ma le vaevaeina o le toega o le meatotino

O le taimi lava e talia ai e le pulega lesitala le faʻamatalaga e uiga i le faʻamuamua faʻapaleniina pepa faʻapaleni, o le komisi e tatau ona amata totogiina aitalafu a le kamupani aitalafu i lana aitalafu.

I lenei tulaga, o loʻo faʻatulagaina fuafua i luga o le faavae o algorithms o loʻo atagia mai i le taimi le paleni paleni.

O le taimi lava e totogi ai aitalafu i tagata aitalafu, o le totoe meatotino mafai ona vaevaeina i totonu o tagata e ona le faʻalapotopotoga. I lenei tulaga, e tatau ona muamua totogi aitalafu i luga o polofiti na faʻasilasilaina ae leʻi totogiina.

Afai o se faʻaiuga o gaioiga ua faia, soʻo se meatotino a se kamupani faʻaletulafono tumau, ua tufatufaina i tagata faʻavae. O lenei e faia faʻatusatusa i sea faʻatupeina i le faʻatagaina pule o le kamupani.

O le iʻuga o le tulaga lima o le lesitalaina ma le faʻamaonia o le mulimuli faʻamavaega paleni.

Vaega 6. Sauniuniga o le afifi o pepa e manaʻomia e faʻamaea ai le faamaapeina

Ina ia faʻamaeʻaina le faʻagaioiga, e tatau i le komisi faʻamaapeina ona saunia se afifi o pepa.

E aofia ai:

  • tusi talosaga mo le lesitalaina o le faʻamaapeina o le faʻalapotopotoga;
  • o le mulimuli paleni faʻapaleni paleni;
  • pepa faʻamaonia le moni o le totogiina o le tiute e lagolago ai le setete;
  • faʻamaoniaina o le faʻamatuʻuina atu o faʻamatalaga e uiga i tagata faigaluega e se itutino faaletulafono i le penisiona tupe.

I se faʻaopopoga, o le IFTS e i ai le aia tatau e talosagaina ai faʻamatalaga e uiga i gaioiga na faia o se vaega o le faʻamaapeina o gaioiga. Lenei mafai ona avea ma tusi faʻamaonia e faʻapea ai o le kamupani e leai se aitalafu i le paketi, faʻamatalaga e uiga i le galulue faʻatasi ma aitalafu ma isi faʻamaumauga.

A maeʻa mauaina e le ofisa suʻesuʻe lafoga uma pepa talafeagai, o le a faia se tulaga talafeagai i le tusi resitala o faʻalapotopotoga aloaʻia.

Lenei taimi mafai ona avea o le aso o le faʻamaapeina o le faʻalapotopotoga.

O se faʻataʻitaʻiga o se afifi o pepa faʻamaonia mo le faamaapeina o se Polokalame faʻatasi ma le tasi ma le tele faʻavae

2.2. Se afifi o pepa faʻamaonia mo le faʻamaapeina o se faʻalapotopotoga faaletulafono i le tulaga o le LLC

Afai e te fiafia i le faʻamaapeina o se faʻaletulafono ofisa o se LLC, ona matou fautuaina le faitauina o la matou tusitusiga - "Faʻafefea ona tapunia se LLC - sitepu ma lea laʻasaga faʻatonuga", lea uma nuances ma foliga o taualumaga o loʻo iloiloina.

Mo le manino, matou te saunia se lisi o pepa ma faʻataʻitaʻiga mo download e faamaapeina o le LLC:

  1. Faʻaiuga poʻo aiaiga i luga o le faʻamaapeina o le kamupani. Ua faʻatumuina ma sainia e le au faʻavae i le amataga tulaga o le atoa faʻagasologa o le tapunia o le faʻalapotopotoga. (Lalotoso se faʻataʻitaʻiga faʻaiuga ile faʻamaapeina o se Polokalame);
  2. Pepa faʻapaleni le tumau i le pepa faatumu faatonuina e le tulafono (Download form 15001);
  3. O le faʻaiuga e faʻamaonia ai le paleni le tumau o le paleni (LB) - (Download se faʻataʻitaʻiga filifiliga e faʻamaonia le LB);
  4. Faʻasilasilaga o lenei faʻamaonia e le PLB (Download Form 15003);
  5. Faʻalauiloaina o le tofiaina o se tasi e faamaapeina le kamupani poʻo se faʻamaapeina komisi, fuafua i le numera o faʻavae (Download pepa 15002);
  6. Faʻasilasilaga o le filifiliga e faʻateʻa le kamupani faʻatapulaʻaina o aitalafu (Download form form-09-4);
  7. Pepa faʻamaonia le faʻasilasilaga o aitalafu e uiga i le tapunia o le kamupani (Download se faʻataʻitaʻiga faʻasilasilaga o le faamaapeina o tagata aitalafu)
  8. Tuʻusaʻo LB (faamaapeina paleni paleni) (Sii mai se faataʻitaʻiga faamaapeina paleni paleni);
  9. Le faʻaiuga ile faʻatagaga (Download se faʻataʻitaʻiga faʻaiuga ile faʻatagaga a le LU);
  10. Talosaga mo le lesitalaina o le kamupani e pei ona faʻamaapeina e tusa ai ma le fomu faʻavaeina e le tulafono (Download fomu 16001).

(rar, 272 kb). E mafai ona e aumaia mai lalo se pepa o faʻamatalaga mo le faʻamaapeina o le ofisa i le tasi pepa ii... Lenei lisi e lautele.

2.3. Vaega o faamaapeina o kamupani soofaatasi oloa

O se vaega iloga o le faamaapeina o kamupani fausia i le tulaga o tuʻufaʻatasia kamupani o le tulaga ese o le vaevaega o meatotino totoe ina ua maeʻa le totogiina o aitalafu.

I le Federal Law, o le faʻatinoina o ia totogi e matua faʻatonutonuina ma aofia ai ni nai laʻasaga:

  1. Ae faimai foi mataupu 75 o le tulafono i kamupani tuʻufaʻatasia, o sea tutusa e toe faʻaolaina.
  2. Faʻamautuina mo faʻasilasilaga ae o loʻo le totogia pea tufatufaga ona o tagata o loʻo mananaʻo i sea e fiafia iai. Totogiina o le faamaapeina taua o ia puipuiga, sei vagana ua faʻamaoti mai i se isi itu i totonu o Mataupu o le Faʻalapotopotoga.
  3. Tufatufaina o le toe meatotino i le va o tagata o loʻo umia masani ma fiafia faʻasoa.

E le gata i lea, o le suiga i le isi laasaga tupu pe a maeʻa le toe totogiina mulimuli o aitalafu o le taimi muamua.

Afai o tupe e le lava e totogi atoa ai noataga, e tatau ona tufatufa atu i tagata e ona le kamupani faʻatusatusa i le aofai o sea e anaina uma latou.

Faʻamatalaga e uiga i le faʻafefea ona tufatufaina o le meatotino tatau ona atagia mai i le faʻamaʻotiina paleni. O lenei pepa ua faʻamaonia e le fonotaga soofaatasi a ana tagata e umia sea.

2.4. Faʻateʻaina e fesoʻotaʻi ma le faʻamaapeina o le faʻalapotopotoga

Ae e te leʻi faʻamamaina se kamupani faʻaletulafono, e tatau ona e feagai ma le faʻateʻaina o tagata faigaluega a le kamupani.

Faʻateʻaina taualumaga pe a tapunia se kamupani

O le taua laʻasaga i le faʻamaapeina o se faʻalapotopotoga o le faʻateʻaina o ana tagata faigaluega. E manaʻomia le faʻaeteete ma le tausisi i tulafono talafeagai.

Faʻamutaina o sootaga ma tagata faigaluega ona o le faamaapeina o le faʻalapotopotoga e tele mea e fai i Faʻateʻaina ona o faʻateʻaina... I le taimi lava e tasi, o se tulaga iloga o le faʻamaapeina o le i lenei tulaga matua uma tagata faigaluega faʻateʻaina.

E tusa ai, leai se tasi o vasega o tagatanuʻu leai se saogalemu galuega.Liliu atu lena tagata faigaluega i aso malolo livi, isi tagata tafafao, tagata faigaluega le atoatoa le tumau o le 'a tutuli i le taimi e tasi ma tagata uma, ma o lenei faiga e matua faʻatulafono.

Ina ia faʻatulafonoina le faʻateʻaina o tagata faigaluega, e tatau i le HR HR o le faʻalapotopotoga ona faia auala nei:

  1. logo le nofoaga o galuega ua fuafuaina e faasaoloto tagata faigaluega;
  2. a faʻapea e tatau, logoina faʻalapotopotoga a le iuni;
  3. ia lava i tagata faigaluega taʻitasi e ave se faʻasilasilaga o lona faʻateʻaina ma le faʻailoga o le aso;
  4. faia faʻatatau o totogi ma totogi ma totogi atu i tagata faigaluega ia le sili atu i le aso o le faʻateʻaina;
  5. tuuina atu poloaiga mo le faʻateʻaina o tagata faigaluega taʻitasi;
  6. faʻatumu lelei tusi galuega a tagata faigaluega.

Sei o tatou mafaufau i nisi laasaga i nisi auiliiliga.

1. Matou te faʻailoa i le aufaigaluega galuega ma iuni fefaatauaʻi

O le tiute e faʻailoa saʻo faʻamatalaga e uiga i le faʻasaʻolotoina o tagata faigaluega i le fesoʻotaʻiga ma le faamaapeina o le faʻalapotopotoga ua tofia i le kamupani e ala i tulafono. Ma, o loʻo atagia mai ile tulafono o galuega.

E tusa ai ma le tulafono, e tatau i se itutino faaletulafono ona faʻaliliu atu faʻamatalaga e uiga i le faʻateʻaina o tagata faigaluega i le lumanaʻi nofoaga o galuega. O le faʻasilasilaga e tusia i luga ae le sili atu nai lo 2 masina A o le i fuafuaina le faʻamavaega.

I le taimi lava e tasi, e tatau ona i ai faʻamatalaga e uiga i le tulaga o loʻo taofia ai le tagata faigaluega, poʻo a ona agavaʻa ma le averesi totogi. O le fomu mo le failaina o le tutusa faʻasilasilaga e le faʻamaonia faaletulafono, ina ia mafai ona maua fua.

E taua le malamalama o le galuega tautua ono faʻavaeina aiaiga mo tele faʻamavae. A iai se mea, e tatau ona lava se taimi e tuʻuina mai ai se faʻasilasilaga i se taimi mulimuli ane 3 masina ae le i faʻaititia.

O le faʻatautaia o le tulafono faʻaletulafono i le faamaapeina meatotino tatau ona uaʻi atu i le mea moni o le tuai faʻasilasilaga o le galuega tautua aofia ai le tuʻuina atu o faʻasalaga. A faʻapea e tulaʻi mai se tulaga, ofisa e tatau ona e totogia le sala 300-500, o le itutino faaletulafono lava ia i lenei tulaga o le a leiloa le aofaʻi i totonu 3000-5000 rubles... (Faʻamatalaga i luga o fuainumera e noatia i le faʻamaoniga)

I tulaga e tele ai le faʻateʻaina o tagata faigaluega, e manaʻomia foi le faʻaopopoina e logoina ai faʻalapotopotoga a le iuni. O le vaitaimi mo lea e tutusa lava ma le faʻasilasilaga o nofoaga o galuega. E leai se fomu e lipoti ai le faʻasilasilaga a tagata faigaluega i faʻatauga a iuni.

O le manaʻoga autu lava o lenei ia faia i tusitusiga. Afai o le faʻasaʻolotoina o tagata faigaluega e le mafai ona mafua ai i le faʻasaʻoloto tele, o le faʻalapotopotoga a le iuni o le a le manaʻomia le faʻaopoopo faʻamatalaina e uiga i ai.

2. Lapataia le aufaigaluega

I le faʻagasologa o le faʻamaapeina o le faʻalapotopotoga, o tagata faigaluega tautua feagai ma se taua gaioiga - ia vave faʻailoa atu faʻamatalaga e uiga i le lumanaʻi faʻateʻaina i tagata faigaluega. I lenei tulaga, e tatau ona logoina tagata faigaluega taʻitasi. Masani ma le faʻamatalaga ua faʻamaonia e se saini.

E logoina tagata faigaluega i le faʻaaogaina o se pepa ua uma ona sauni. O loʻo tusia i luga i soʻo se pepa i le 2 (lua) kopi. Tasi tumau pea i lima o le tagata faigaluega, o le lona lua, ma lana saini, toe foi i le tagata faigaluega matagaluega.

E taua le mauaina mai i tagata faigaluega taʻitasi se saini tusilima ma le aso. Afai o le tagata faigaluega musu saini se faʻasilasilaga, le sui o le kamupanī tusia se gaioiga o le faʻamatalaga na aumai ia te ia.

I lenei tulaga, o le faʻamaonia o sea pepa e manaʻomia e le itiiti ifo i le lua molimau. O le saʻo faʻatinoina o le gaioiga e tutusa ma le logoina o le tagata faigaluega o le lata mai le faʻateʻaina.

E taua le logoina o tagata faigaluega i totonu ole taimi faʻatulagaina.

Mo lenei faʻamoemoe, o tulafono nei ua atiaʻe:

  • tagata faigaluega tumau, faʻapea foʻi ma i latou e faigaluega faʻavaitaimi i totonu o le faʻalapotopotoga, e tatau ona logoina i se taimi mulimuli ane 2 masina ae le i oʻo i le aso na faʻateʻa ai;
  • tagata faigaluega e galulue i luga o le faʻavae o le tumau konekarate faʻamaeʻaina mo se vaitaimi o lalo ifo o le lua masina e tatau ona logoina o 3 aso kalena;
  • sootaga ma tagata faigaluega faavaitaimi ono faamutaina ala 7 aso i luga o faʻasilasilaga talafeagai.

Afai o le kamupani ua faʻaluaina tagata faigaluega, latou tatau alu i tua ma taʻu e uiga i le faʻateʻaina o loma i le aso pe a latou toe foʻi mai e faigaluega.

O na tagata faigaluega o loʻo toʻesea mai galuega ona o tafaoga poʻo aso malolo aso malolo e mafai ona logoina e ala i le lesitala tusi poʻo ni avefeʻau.

I lenei tulaga, i le faʻamaoniaina o le tagata faigaluega faʻamasaniina ma faʻamatalaga, lana saini i luga o le faʻasilasilaga i le tusi resitala poʻo luga o le lisiti na tuʻuina atu ia te ia e le avefeʻauʻau mafai ona galue.

A maeʻa ona maua se faʻamaonia tusitusia mai le tagata faigaluega, e mafai ona faʻamalolo o ia mai isi galuega. I lenei tulaga, o le galuega vaʻavaʻaia ua faʻamutaina muamua o taimi faʻatulagaina ma o totogi uma e tatau ona ia te ia ua totogiina.

3. Matou te fuafuaina totogiina

I le tulaga o le faʻateʻaina o tagata faigaluega ona o le faamaapeina o le faʻalapotopotoga, o totogi uma e tatau ona totogi ia latou tatau ona faia atoa i le aso faigaluega mulimuli.

I lenei tulaga, o le tagata faigaluega e agavaa i:

  • totogi mo itula galue moni;
  • taui tau tupe mo aso malolo le faʻaogaina (aofia ai faʻaopopo);
  • totogi totogi i le aofaʻi o le averesi totogi aso (mo tagata faigaluega faavaitaimi - i le afa masina);
  • taui na saunia e le tulafono pe a fai o le vave faamutaina o se konekarate faigaluega.

Afai e le maua e le tagata faigaluega se galuega fou mo 2 masinaI le maeʻa ai o le aso o le faʻaititia, e tatau ona ia mauaina mai i le falefaigaluega le averesi totogi mo le lona lua o masina o le galuega sailia vaitaimi.

I lenei tulaga, oe manaʻomia le tuʻuina atu o se tusi galuega. E le gata i lea, o le faʻalapotopotoga e tatau ona totogi tagata faigaluega le averesi o totogi mo le masina lona tolu pe a fai, i totonu o le 14 aso mai le aso na faʻateʻa ai, latou te lesitalaina ma le galuega tautua, lea o le a tuʻuina atu ai ia latou se tusi faʻamaonia o loʻo latou manatu pea o le leai ni galuega.

4. Matou te saunia pepa

E pei o le faʻateʻaina faʻaleaganuʻu, i le tulaga o le faʻamutaina o le faiā ma se tagata faigaluega ona o le faamaapeina o le faʻalapotopotoga, o le a talafeagai tuuina atu se faʻatonuga tutusa ma faatumu se tusi galuega, lea e tuʻuina atu i le tagata faigaluega. O nei taualumaga e fai ma sui o le laʻasaga mulimuli o le sootaga i le va o le falefaigaluega ma le tagata faigaluega.

O le aso o le faʻavaeina o le faʻatonuga o le faʻateʻaina o le aso faigaluega mulimuli lea o le tagata faigaluega. O lenei pepa e tatau ona tuʻuina atu i le tagata faigaluega mo le toe iloiloina, lea ua faʻamaonia e lana saini i luga o le faʻatonuga.

O le poloaiga e tatau ona tuuina atu e tusa ai ma le tulaga masani fomu T-8, lea na faʻamaonia e le Komiti o Fuainumera Faʻamaumauga. O le taimi lava na maua ai e le aufaigaluega matagaluega se kopi o le faʻatonuga faʻamaonia e le tagata faigaluega, na ia faʻamaeʻaina le tusi galuega.

I le tulaga o le faʻateʻaina o tagata faigaluega ona o le faamaapeina o se faʻalapotopotoga faaletulafono, o se soʻotaga i Mataupu 81 o le Leipa Tulafono a le Malo o Lusia, fuaiupu 1, vaega 1. I lenei tulaga, o ia lea o le a avea ma faʻavae e faʻavae ai le faʻamutaina o le va i le va o le tagata faigaluega ma le faʻalapotopotoga.

I le aso na faʻateʻa ai, tusi galuega tatau ona tuʻuina atu i se tagata faigaluega... Lenei e mafai ona faia e le tagata i lalo o le saini, pe i le lafoina atu i le meli faamauina.

E taua le manatua o taimi uma o le faʻateʻaina o se tagata faigaluega, e manaʻomia le mauaina o lana saini:

  • i le faʻamaoniaina o le faʻamasaniina ma le faʻaaliga o le lata mai le faʻateʻaina;
  • i luga o le faʻatonuga;
  • i luga o se lisiti faʻamaonia le mauaina o se tusi galuega.

Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona maua le saini a le tagata faigaluega i luga o pepa ua taua, o lenei mea moni e faʻamalosia ona faamauina e se gaioiga i le i ai o molimau.

O le mumusu e faʻapipiʻi se saini luga o pepa talafeagai e tagata faigaluega pe a oʻo i le tulaga le tumau e le o se mea e masani ai.

E le gata i lea, i le teteʻe, o tagata faigaluega faʻatasi, taufaʻafefe le falefaigaluega ma le faamasinoga ma tagata faigaluega asiasia, ma e leai se tulaga malilie e saini pepa mo le faʻateʻaina. O le tele o taimi, o le le lelei i le pulega ma tagata faigaluega tautua e sau mai na vaega o tagatanuu oe, i lalo o isi tulaga, o le a puipuia mai le faʻateʻaina.

A faʻamaʻape le kamupani, o le faʻavae o le le mafai o le faʻateʻaina o vasega e fiafia iai E le galue.

HRM tagata faigaluega tatau ona faʻalatalata atu i le faʻamutaina o faʻagasologa ma le sili atu o latou tiute ina ia aloese mai faʻalavelave.

E taua le usitaʻia o laʻasaga uma o taualumaga, faʻapea foʻi ma taimi faʻatulagaina manaʻomia. O lenei o le a puipuia ai tagata faigaluega pe a tupu se tagata faigaluega o le faʻalapotopotoga alu i le faamasinoga.

E taua le malamalama o le faʻamaapeina e le faigofie mo le aufaigaluega HR. Latou te faamalosia e le gata e fesoʻotaʻi ma paʻaga, ae faʻapea foi ona faʻamaonia ia i latou lena mea faʻateʻaina e faia e le tulafono, faatauanau e tuu saini saini talafeagai i luga o pepa.

Mai se vaaiga mama, o loʻo i ai se mamafa tele i luga ia latou, aua e faigata ona tausisia le toʻafilemu pe a o se tele numera o tagata faigaluega (aofia ai oe lava) e tatau ona faʻateʻaina.

E masani a ile faiga o pisinisi, e tulaʻi mai faʻafitauli e mafai ona fofo naʻo le faʻamaapeina poʻo le suia o se itutino faaletulafono... O le faaiuga i ia taualumaga e mafai ona faia e le gata ofo fua, ae faapena foi faʻamalosi pulega faʻamasino.

O le toe faʻatulagaina e mafai ona tele ni tuʻaiga. Faatasi ai ma le ofo fua, e mafai ona filifili se tasi o le lima, pe a fai o le na amataina o le malo ofisa - o le lua.

O le filifiliga saʻo o le pepa mo le toe faʻatulagaina i lenei taimi o le a faʻatagaina ai oe e faʻatautaia pisinisi i le lumanaʻi sili ona lelei.

Toefaatulagaina, ma faamaapeina- o gaioiga e umi ma faigata. Latou e matua faʻatulafonoina e tulafono tulafono, lea e tatau ona matua mataʻituina i le taimi o le taualumaga.

Matou te ofa atu foʻi ia te oe e maimoa i vitio i le mataupu o le toe faʻatulagaina ma le faʻamaapeina:

1. Vitio: Toe faʻatulagaina e Filifiliga

O loʻo taʻu mai i le vitio ni auala se lua e toe faʻatulaga ai se itutino faʻaletulafono e ala ile teteʻa.

2. Vitio: Faʻamaapeina o se faʻalapotopotoga faaletulafono (talanoaga ma se loia)

O se loia a se kamupani tumaoti na te faailoa maia auiliili le mataupu o le faamaapeina o kamupani faaletulafono.

Lau faitau le au faitau! Taua aua le misia se mea e tasi, agavaʻa sauni uma pepa. O laʻasaga uma e tatau ona maeʻa ma le tele o tiute i totonu o le taimi manaʻomia.

O le sili ona faigata tulaga o le faʻamaapeina o soʻo se kamupani o le faʻateʻaina o tagata faigaluega. O le maualuga tapulaa, faapea foi ma le avega i lenei faiga, pa'ū luga o tagata faigaluega tautua. Afai o nei taualumaga na foliga faigata mo oe, atonu la e tatau ona e faʻatautaia lau pisinisi o se tagata fai pisinisi. Talu ai e sili atu ona faigofie ona tatalaina, pe a manaʻomia, ma tapunia se tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi pe a faʻatusatusa i faʻalapotopotoga faʻaletulafono.

O latou e tatau ona faʻamatalaina i tagata faigaluega le faʻatulafonoina o gaioiga a le kamupani, saunia se tele numera o pepa, aoina uma saini saini. Pau lava lea o le auala e mafai ai ona latou puipuia latou lava mai faʻalavelave pe a oʻo i se filifiliga tasi pe toʻatele tagata faigaluega eo atu i le faamasinoga.

Tagata faigaluega uma o loʻo auai i le toe faʻatulagaina poʻo le faʻamaapeina tatau ona nofouta o le le usitaʻia o tulafono, faʻapea foi ma mea sese i soʻo se taimi o le faʻagaioiga, mafai taitai atu ai i faafitauli i le tulafono... (O le mea lea, o nisi faʻalapotopotoga faʻaaogaina kamupani i fafo atu ia latou pisinisi).

E le gata i lea, i nisi tulaga, o le faʻatamala ma le faʻatamala o tagata faigaluega e mafai ona taitai atu ai i le tuʻuina atu o faʻasalaga i luga o ofisa ma luga o le faʻalapotopotoga atoa.

O loʻo moʻomia e le 'au a le mekasini o le RichPro.ru le manuia i lau tulafono ma mea tau tupe. Matou te faʻamoemoe o a matou mea e fesoasoani ia te oe e alu i le ala o le faʻamaapeina poʻo le toe faʻatulagaina o se faʻalapotopotoga faaletulafono e aunoa ma ni faʻafitauli. O loʻo matou faʻatali mo au togi, faʻamatalaga ma manatu i le mataupu o le lolomiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Toe Sasaa le Fafao (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com