Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona sefe ma maua tupe mo se fale mautotogi - 5 auala moni e maua ai tupe + aoga fesoasoani mo sefe tupe e faʻatau ai lou oe lava fale

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au faitau pele o Manatu mo le Ola! Lenei aso o le a matou taʻuina atu ia te oe pe faʻafefea ona maua se tupe mo se fale mautotogi ma sefe tupe e faʻatau ai lou oe lava fale, e oʻo lava i se tagata e laʻititi lona totogi.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

Fai sou oe fale (fale poʻo se fale mautotogi) - le miti faapelepele a le toatele o tagata. Peitaʻi, e le toʻatele e naunau e amata lona faʻatinoga. O le fefe e afua mai i le maualuga o tau i le sikuea mita, le maualuga o totogi, aemaise lava i itulagi, faʻapea foi ma faigata faaletulafono o pepa.

E pei ona fai mai se tasi upu poto,soʻo se auala e amata mai i le sitepu muamua... E faʻatoa mafai ona e faʻatinoina au fuafuaga i le setiina o se sini manino ma le i ai o se polokalame faʻamaopoopo lelei mo le 'ausiaina.

O lenei lolomiga e mo i latou na, e laititi ae mautu tupe maua, pe naʻo se manaʻoga, poʻo se manaʻoga taua lava, filifili e faʻatau lo latou fale mautotogi, e ui lava i le tele o faʻamaoniga e faigata, le mafai ona faʻataʻitaʻi ma faʻafefe i le tele o nonogatupe.

I lenei tusitusiga, o le ae aʻoaʻo ai:

  • Faʻafefea ona faʻatulaga lelei se sini;
  • O a moni polokalame o tupe maua ma teugatupe o loʻo i ai mo le vave maua o se tele tupe mo le faʻatauina o fale;
  • Faʻafefea ona sefe le tupe i luga o le faʻatauina o se fale mautotogi mai 150,000 i le 200,000 rubles. ma sili atu.

I se faʻaopopoga, oe o le a mauaina fesoasoani aoga mo le mauaina ma sefeina tele tupe + auala e faʻateleina ai. O lenei mea o le a fesoasoani e fausia ai le laumua mo le faʻatauina o latou lava aiga ofaga mo aiga talavou, ma mo i latou na lisiina se fale mautotogi toetoe lava o latou olaga atoa, o le a maua ai le avanoa e maua ai a latou lava meatotino aunoa ma ni nonogatupe tele, lea, peitaʻi, e faigata ona maua ma le averesi totogi.

Faitau pe faʻafefea ona faʻatau vave lou fale mautotogi ma sefeina i le taimi nei!

Faʻamatalaga aoga + auala galue e maua ma sefe ai tupe mo se fale mautotogi

1. Mea e te manaʻomia e iloa e maua ai ma sefe mo se fale mautotogi mo le 1 tausaga - fuafuaina ma avanoa 📝

Ina ia mafai ona fuafuaina le ala o le mauaina poʻo le faʻaputuina o tupe mo fale, e tatau ai filifili i ona tapulaʻa... I le tepa muamua, o lenei taimi e foliga mai e le taua, ae ui i lea, e pei ona faʻaalia i faʻataʻitaʻiga, o le tele o taimi ma tupe e faʻaalu e suʻe ai mea e te manaʻomia.

Ina ia maeʻa le feutanaiga, oe tatau ona faatosina mai pule fale, lea, ma le taua tele poto masani faʻapitoa, fesoasoani e malamalama ai i manaʻoga o le tagata maʻi ma fuafua le filifiliga saʻo.

O lesi foi mea, e taua mo se tagata o loʻo iai se aʻoga poʻo se aʻoga faataʻitaʻi lata ane, o se taʻaloga vaega mo tamaiti, pe na te faʻaaluina le tele o itula i le aso e alu ai i lona nofoaga o galuega, ae o lenei filifiliga e mafai ona faʻafaigofieina i le faʻatauina o se fale mautotogi i tafatafa o se laina metro pe o le tutusa eria ...

A faʻapea fale faʻatau fale o loʻo aʻafia i le gaioiga o le filifilia o fale, e masani lava o le tau o se fale mautotogi faʻaopoopoina i le averesi e 1015%. I le tau o se tasi potu potu i le laumua i le tusa 4-5 miliona rubles, o le tau o faʻaopopo tautua o le aofai e 400-600 afe rubles.

O nei tupe e mafai ona faʻaaluina i se toe faʻaleleia lelei poʻo le faʻatauina o mea lelei meafale, e te malilie? O le mea lea, matou te auʻiliʻili ai poʻo le a le mea e ave i ai le faʻamuamua mo matou ma le aiga, ma tusi i luga foliga tonu o le fale fuafuaina mo le faʻatauina:

  • Fale mautotogi: tasi, lua pe tolu potu. O le tulaga o potu moe - mo se faʻataʻitaʻiga, afai e toʻalua lau fanau, ma o le a e faʻatauina se potu e lua potu, ona le taliaina lea o le filifiliga ma se tuʻufaʻatasiga faʻatasi ma se auala i le potumoe i totonu o le hall. O se vaega o le fale mautotogi ma fale ua amanaʻia. Masalo o lou toʻalua faʻaaluina le tele o taimi i le umukuka, ma e masani ona tele malo i le fale, ona sili atu lea ona saunia o le fale mautotogi ei ai se umukuka lautele, faʻatasi foi ma le potu malolo. Afai o le ai ai se tagata tuʻulafoa e masani ona fealualuaʻi pe 'ai i faleʻaiga, oe le tatau ona faʻalogo i lenei mea moni.
  • O fea e tatau ona i ai fale: i totonu poʻo fafo atu o le taulaga. O i latou ua masani i taʻavale ma ua lelava i le pisi o le taulaga, fiafia i le natura, e mafai ona faʻamoemoe i le faʻatauina o se potu (fale taulaga) i totonu o se tamai fale poʻo se fale taʻitasi. O le tau mafai ona maualalo pe tumau i le tutusa tulaga. E taua le mea tonu lou agaga manaʻo, ma o le lumanaʻi faʻatau aumaia aumaia na o le fiafia ma e fesoʻotaʻi ma lagona lelei. O le mafaufau uiga e faia ai se taua faʻapitoa.
  • Faʻatau faʻaupuga: faia o se% totogiina, auauʻai mo se vaitaimi faʻapitoa, totogiina e le faletupe tina, mauaina o se mokesi nonogatupe (mokesi).
  • Aofai o tupefaʻaputuputu mo le faʻatauina o se fale mautotogi, ma tupe faʻatagaina faʻatulaga mo le faʻatauina o fanua ma fanua.

O le taimi lava e te filifili ai i nei tulaga uma, o le faʻasologa o mea faitino ma faʻapitoa uiga, tau tulaga ma totogiina tuʻuga o le a sili atu ona laʻititi. O nei, o le a mafai ona filifili tonu le filifiliga o le a fetaui uma uma aiaiga.

Faʻavae i luga o nei tapulaʻa, matou te fuafuaina avanoa tupe. O lesi foi mea, o le tasi potu potu i le itulagi o le a tau e tusa ma le 2 miliona rubles. E i ai lau aofaiga o le 500 afe avanoa. Ina ia faʻatau oe manaʻomia se isi 1.5 miliona rubles.

A faʻatulagaina mo le tausaga, e iʻuga:1,500,000 / 12 masina = 125,000 rubles.

O lona uiga, i le taimi o le tausaga mo le faʻatau, oe manaʻomia le tolopo masina e 125 000 olo Afai o ia tupe maua e le o faʻamoemoeina i le nofoaga o loʻo faigaluega ai, e tatau la ona suʻe se auala e maua vave ai tupe. E tele manatu faʻamaonia i luga o lenei togi.

Manatu moni ma auala e maua ai tupe e faʻatau ai se fale mautotogi

2. Faʻafefea ona maua tupe mo se fale mautotogi 5 - 5 faʻamaonia auala

Afai e iai se manaʻoga faʻanatinati e faʻatau sau oe lava fale mautotogi, ma tupemaua tumau pea i le averesi tulaga, aua le faʻatopetope atu i totonu "Aitalafu pu i luga 25-30 tausaga "sainia o se feagaiga mokesi.

Ua finau mai le au mafaufau o le mafaufau o mea o loo i totonu o le nonogatupe e tutusa ma le tautua. O le tagata e paʻu i le pologa, faʻamalosia e le manaʻo ia maua mea faʻamanuiaga i se taimi vave e mafai ai. O loʻo soifua o ia i le "fiefdom", ae na te faʻaolaina i le galue mamafa i aso uma.

Faʻatau se mea mo se loan, tagata o loʻo faʻatau atu lo latou lumanaʻi: o latou mafaufauga uma e faʻatopetope i le manaʻoga mo se aso mautinoa o le teuina o se aofaʻi o tupe.

Mafaufau pe fia ni po e te le moe ai o le a e faʻaaluina mafaufau e uiga i le ono maua o se isi faʻalavelave, o se le faʻamoemoeina siisii ​​i luga o tupe tau ma, tusa ai, le tutusa vave siʻitia o tau i faleʻoloa. Ma o le fefe i le faʻateʻaina, faʻateʻaina, faʻaletonuina o le malosi faʻale tino e galue ai ma le malosi lava e tasi? E le faigofie ea ona tuuto atu i le iloiloina o ou manaʻoga ma filifiliga e foia ai le faafitauli fale o uma tasi afiafi e aunoa ma le suʻe i le fesoasoani a se faletupe?

O faʻasalalauga e faʻamautinoa mai ai ia matou, o le aveina o se mokesi e aoga tele ona o le faiga siʻitia o tau... Ma, faʻaogaina ai faʻataʻitaʻiga, latou faʻamatala mai ia matou o le 10-15 tausaga o le a faʻateleina le tau o fale, o le tupe o le a faʻaititia, ina ia totogiina mo se fale mautotogi o le a tumau na o pennies. Atonu o lenei e le sili atu nai lo togafiti magafagafa magafagafa mo pologa tautupe. Sa matou talanoa auiliili e uiga i tuutuuga o se mokesi lelei i le lomiga talu ai.

Sei o tatou auiliiliina le mea o loʻo tupu i le mea moni faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o le mulimuli 10 tausaga. O le tau o fale faʻatau i Lusia i le averesi e tumau i le tutusa tulaga pe ua faʻaititia.

O mafuaʻaga o lenei:

  • paʻu faatau faatau;
  • faateleina tauvaga i le fausiaina alamanuia;
  • siitaga o tau o tagata faʻatau.

O le faaiuga vasega va fealoaʻi ua le toe mafai ona faʻatau se fale tusa faatasi ai ma le fesoasoani a loan loan.

Seʻi o tatou faʻataʻitaʻia le tulaga o maketi o fale i le itumalo o Irkutsk. E oʻo mai ile 2000, ole tau ole fale e tasi le potu ile fale fou e iai le lautele ole 45-60 sq. m. e tusa ma le 2,500,000 rubles. O aso nei e ofaina e le au fai fale fale tutusa mo 1 500 000 olo, taulaga faapau 150,000 - 200,000 rubles. mo le faʻalauiloa "Aumai se uo".

I le taimi e tasi, totogi i Lusia tumau pea tusa tutusa ma 7-8 tausaga talu ai. Tupe maua o le 15,000 - 20,000 rubles. taʻitasi masina ua manatu o le masani. Naʻo totogi i Moscow e maualuga lona tulaga. E oʻo lava i St. Petersburg, o le totogi e 30,000 rubles. mo se faʻapitoa e maualuga aʻoaʻoga - o le tulaga lea.

Taunuuga: i le mauaina o se mokesi, oe ono tatau ona 10 tausaga totogi foi totogi o le totogi o le 20-30 afe i le masina, ae o le siʻitia o tau mo meaʻai ma mea faigaluega e tupu ma se masalosalo taimi masani. E le gata i lea, fua faatatau o le tau aloaia tumau i totonu o tapulaʻa masani.

Mafaufau i le tele faʻateʻaina ona o le tamaoaiga faʻalavelave e masani ona tupu i soo se 2-3 tausaga, oe mafai ona mafaufauina lou olaga mo le isi lua i le tolu sefulu tausaga.

O le a le mea e fai ma faʻafefea ona suia lenei tulaga?

  • Mea muamua lava, e tatau ona malamalama o le faʻatauina o se fale mautotogi i Moscow, St. Petersburg poʻo seisi tele taulaga o Rusia e mo na o le leai e le tupu... Lenei e manaʻomia ni taumafaiga.
  • Lona lua, mo sina taimi e tatau ona e tuua le "sone faʻamafanafana". E tofu ma a latou lava: apitaga i Khrushchev, 20 sq. eria, totogiina o masina taʻitasi totogi o 10-15 afe rubles, nonofo faʻatasi ma matua, ma isi.
  • Lona tolu, e manaʻomia le sau ma ni auala fou o le mauaina o tupe e faʻatagaina ai oe e faia vave sefe ma faʻaputuputu lau tulaga mea.

O auala faʻamatalaina i lalo o le a fesoasoani e maua ai tupe mo se fale mautotogi mo le tausaga pe lua.

Metotia 1. Fausia tupe pasi i luga ole initaneti

Seia lata mai nei, o lenei metotia o se utopia ma tumau ai pea i mafaufau o le tele o tagata Lusia. Ae o le sini e le o le faʻafetauia i uma-Russian stereotypes, ae ia fausia a tatou lava galulue luga o le initoneti pisinisi faʻataʻitaʻiga.

I le faʻataʻitaʻiga, e tele mataupu pe a fai o se 'upega tafaʻilagi masani poʻo se blog a le tagata lava ia e liua i se pisinisi a le aiga e ogaoga le totogi. Pau lava le mea o totoe o le faʻatusatusaina o loʻo iai nei i luga o le Initaneti maketi, filifili lau oe lava niche, alu i totonu o le vasega vasega ma amataina le atoa galuega. Matou te fautuaina foʻi oe e faitau la matou tusitusiga "Faʻafefea ona fausia se 'upega tafaʻilagi oe mo maua fua - o lea laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga."

Ua fautuaina e le au suʻesuʻe i Sisifo, afai e te le o faʻamalieina i le maualuga o tupemaua, e tatau ona e tilotilo solo ma mafaufau poʻo le a se isi mea e mafai ona e faia. atonuo lena foi mea faʻafiafia o le a aumaia sili tupe maua nai lo le autu tupemaua i le specialty. I lenei tulaga, o loʻo maua ai i le Initaneti avanoa faʻatapulaʻaina mo atinae ma tupe maua. Faitau e uiga i le mauaina o tupe i luga o le Initaneti e aunoa ma tupe teu faʻafaigaluega i se isi tusitusiga.

O lesi foi mea, tilotilo i fefaʻatauaiga o kopi kopi pe a fai oe i ai taleni tusitusi poʻo le agavaʻa e faʻatulaga ai se 'au o tusitala. E mafai ona e faia lenei galuega i ou taimi paganoa poʻo faaiuga o vaiaso, faʻamalosi mo le faʻatauina o fale.

A le o lea, e mafai ona e aveese se mokesi poʻo se tagata faʻatau nonogatupe mo fale, ma totogi peimeni totogi faʻaoga pasive tupe maua mai le upega tafailagi.

Metotia 2. Faʻatauina o se fale mautotogi luga o se mokesi ma lisiina atu

Mauaina o se mokesi ma faia faʻamalosia peimeni mai tupe maua mai le lisi o se filifiliga mo naʻo i latou o loʻo iai isi fale faʻatau mo nofo tumau. Afai o le fale mautotogi o loʻo i se lelei eria, faʻapealuga o le lotoa, e i ai le avanoa o downtime, ae leai mo se vaitaimi umi.

Faigata e ono tulaʻi mai ma le filifiliga pe a fai o fale o loʻo tu i se eria mamao mai le ogatotonu ma atinaʻe tetele. O lona tau o le a matua maualalo, ae e foliga mai e le mafai ona totogiina mokesi tau e ala i tau feololo totogi taugofie. E tutusa foi le faatatau i le laʻititi potu potu potu... E talafeagai mo le ola o tamaiti aʻoga ona o le taugofie, ae o se aiga mo se taimi umi ma se mautu tupe maua e ono le nofo ai iina.

E le gata i lea, tatau ona uaʻi luga o le a le uiga o le faʻamautuina i tagata nofoia faaleagaina o meatotino... Mo lenei, o le konekarate faʻamaoti mai le manaʻoga mo se inisiua tupe teu.

I le amanaʻia uma o mea taua uma, o le a mafai ona faia sau oe lava fale mautotogi i lenei auala mo 10-15 tausaga, fuafua i le vave totogiina o le mokesi.

Le lelei o totogi totogi totogi o le a avea ma tutoʻatasi mafuaʻaga o tupe maua, ae o le autu tupemaua o le a alu i meaai, aʻoga ma isi ola manaʻoga.

Metotia 3. Mauaina se mokesi mokesi puipuia e fale o loʻo iai

O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e i ai se laʻititi tupe maua, lea e le lava e maua ai se mokesi. Afai o loʻo i ai se fale mautotogi avanoa, o le eria o lea ua le lava mo tamaiti, pe i ai le manaʻoga e suia le eria o nofo ai poʻo le taulaga, ona mafai lea ona ofi atu o se puipuiga aia tatau e maua ai se mokesi.

Peitai, e i ai le tapulaʻa - meatotino e le tatau ona faʻalavelaveina: faamalumaluga mo isi noataga i nonogatupe, pueina faapagota, ma isi.

Sa matou tusi e faʻatatau i fea ma faʻafefea ona maua se nonogatupe malupuipuia e fale o loʻo iai nei i le lomiga talu ai.

Metotia 4. Faʻaiuga o le konekalate tausaga faʻaletupe

O lenei filifiliga e sili atu ona talafeagai fafine pe ulugaliʻi faʻaipoipo... Ina ia maua se fale, oe tatau ona saili tagata matuao ai e ana mea totino e faʻaiʻu ai se maliega i le tausiga tumau. Ole au tausi fale e na te vaʻaia se tagata tuʻulafoaʻi, ave ia te ia mea e manaʻomia.

Faʻaaliga! E i ai tupe faʻaalu i lalo o se polokalame, ae e matua laʻititi lava pe a faʻatusatusa i le tau o fale.

Le lelei ma le lelei o lenei metotia o le faʻatauina o se fale mautotogi:

  • IA plus (+)o se tulafono faʻapolokalameina mafai ona mafua mai i le tau maualalo o le mauaina o meatotino meatotino, le mafai ona nofo i se fale mautotogi aunoa ma le manaʻoga e mautotogi se isi fale ma afaina ai tau talafeagai.
  • IA minus (-)mafai ona mafuaʻaga i le ono mafai ona faʻaleaogaina le lisi i soʻo se taimi e le e ona le fale mautotogi. Faʻatulafono, o se avanoa tumau mo ia mo le vaitaimi atoa o lona olaga. Tupe ma taimi faʻaalu i le tuua taimi o le a leiloa.

E tatau ona sauniuni mo le faʻalavelave e ono aliaʻe pe a nonofo ma se tagata ese, e le gata meafaitino, ae faapena foi natura faalemafaufau... Ina ia maua le fale manaʻomia, e tatau ona e onosaʻi laʻititi.

Metotia 5. Faʻatulagaina o se pisinisi ma maualuga totogi

E talitonuina, ina ia mafai ona maua se polofiti, e manaʻomia le ui atu i se tulaga faigata o le lesitalaina o pisinisi ma ia oe lava taua tele. O le mea moni, o lenei ua naʻo se talitonuga, atoatoa le faʻavae.

Le resitaraina o le sili ona faigofie faʻavae o le faʻapotopotoga - Kamupani faatapulaaina aitalafu (LLC), o le faʻatagaina tupe faavae o le na o 10,000 rubles e manaʻomia. Tau e mafai ona vaeluaina i le va o co-faavaeina, lea e mafai ona le gata. I se tasi o tala muamua, ua uma ona matou faʻamatala auiliiliina pe faʻafefea ona tatalaina se Polokalame lava ia matou i lenei tausaga - o lea laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le lesitalaina o se faʻalapotopotoga faaletulafono o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

Ae peitaʻi, pe a faʻatosina mai se toʻatele o tagata i lau pisinisi, ia manatua o latou manatu o le a manaʻomia loa e faia faʻaiuga e uiga i faʻalapotopotoga ma tulaga tau tupe o le pisinisi.

Faʻatasi ai ma le faʻateleina o le aofaʻi o polofiti, o a latou aitalafu faʻatupuina o le a tuputupu aʻe, ma le faʻaolaina o faʻasoa ua avea ma taugata.

Mafaufau i mea e te iloa ma mea e mafai ona e faia. E foliga faigofie atu ona galue mo se tasi, ae e te talitonu o lau tupemaua tulaga faʻatusatusa i ou tomai ma agavaʻa?

O lesi foi mea:

O se loia e faigaluega i se ofisa faaletulafono ua leai se faamoemoe sili atu i le 5 tausaga... O le totogi e tusa 30 000 olo masina taʻitasi O le faʻapitoa e iai:

  • poto masani;
  • poto masani i mataupu tau faamasinoga;
  • malamalama i nai lala o tulafono;
  • manumalo i feutanaiga faigata i le fefaʻasoaaʻi ma le tala faʻatatau o le miliona miliona rubles poʻo tala foi;
  • i ai se maualuga igoa taʻuleleia ma lelei iloiloga mai tagata faʻatau.

Masalo ole taimi lea e manaʻomia ai ona e amata vavaeʻese mai le falefaigaluega ma amata lau oe lava pisinisi?

O le a le mea e manaʻomia e faʻatulaga ai le gaioiga:

  • nofoaga mo le lisi poʻo meatotino;
  • lesitalaina ma pulega lafoga o le atinaʻe;
  • aufaigaluega o tagata faʻapitoa, pe a fai o le tagata faʻatau faʻavae ua faʻaputuga fai sili tele.

O se tausitusi e mafai ona faʻafaigaluegaina i fafo e teu faamaumauga ma faila faʻafoi taimi e fa i le tausaga, ma teu faamaumauga na o oe lava. E le gata i lea, Loia Loia - e le o se fefaatauaiga nofoaga, fefaʻatauaiga o tupe e faigofie ona totogi mo

Ua faafaigofie e le setete le lipoti lipoti mo tagata fou pisinisi. O i latou e laʻititi le latou tupe maua e mafai ona apalai mo se faʻafaigofieina lafoga faʻagaioiga ina ia faʻaititia ai pili ma lipoti.


Faʻatauina o se fale i fafo

Ma afai o le fale mautotogi o fafo?

E maitauina o le faiga tutusa e mafai ona faʻatau e le gata i Lusia, ae faʻapea foi i fafo. Lenei o se fale latalata i le talafatai mo se tafaoga po o le faaiuga o le vaiaso ua le toe manatu o se mea masani, aemaise lava talu ai o le vaalele mai Moscow ma St. naʻo le 3 - 5 itula... Mo le tusa tutusa aofaʻiga o taimi e mafai ona e tu ai i se auala fegasoloaʻi taumafai e oʻo atu i le ogatotonu o le laumua.

O faletupe Lusia ma atunuʻu i fafo o loʻo tuʻuina atu nonogatupe mo le faʻatauina mai o fanua i fafo atu. I le lagolagoina o solvency, pepa i luga o tupemaua po o se tautoga o le meatotino anaina o loʻo tuʻuina atu e aunoa ma ni faʻalavelave, aunoa ma le puʻeina, ma isi faʻatapulaʻaina i le lafoaia.

Aulelei i le faʻatauina fale mautotogi i fafo o tau faʻavae... Faʻatau potu e tasi le potu (potu malolo ma le tasi potumoe) pe potu potu (Fale faʻataʻavale e tatala le umukuka a Amerika) 35-40 sq.m. mafai mo le tau mai le 10,000 tala.

E faia foi e le au fai atinaʻe ni manatu fiafia: o tupe totogi mo le 3-5 tausaga o le a tau ai 2-3% i le tausaga, afai e te totogia le 100% o le aofaʻi i le taimi e tasi, ua tuʻuina atu le 5-10% paʻu. Peitai, pe a maua se nonogatupe i tupe mai fafo mai faletupe a Rusia, oe manaʻomia le ono ono lamatia ma valoia latou. Mo i latou e maua a latou tupe maua i tala pe Euro, faʻalavelave tau tamaoaiga i Lusia e le mataʻutia. A maua tupe maua i rublesMa, o le mauaina o se maualalo tului i luga o se mokesi, oe manaʻomia le sauni mo se oso oso i le fesuiaiga o fua.

IA le lelei nonogatupe i fafo faletupe mafai mafua mai i le faigata o pepa. O tau faʻaopopo e ono tulaʻi mai i le fesoʻotaʻiga ma faʻaliliuga, faʻatulafonoina o tupemaua tusi pasi, fale faʻatau tusi i Rusia, aiga tuʻufaʻatasiga, ma isi.

E tatau ona manatuaina e leai se faletupe ma se laisene Rusia e tuʻuina atu se mokesi mo le faʻatauina o fanua faʻatau atu i fafo atu o le Rusia Feterale. E mafai na o le mauaina tagata faʻatau aitalafu mo se aofaʻi mautinoa. Ua uma ona matou taʻuina i totonu o le fea faletupe e sili atu le ave o se tagata nono loan i se tau maualalo tului i se isi tusitusiga.

O ia polokalame o loʻo saunia i faletupe nei:

  • Sberbank o Lusia;
  • VTB 24;
  • NSBank;
  • NK "Tutoʻatasi Fausia Faletupe".

I fafo atu, ua sitiseni Rusia ua taʻua:

  • Cajamurcia;
  • Bankia;
  • Santander;
  • Faletupe.

O le filifiliga o le faʻatauina mai o ni fale i fafo atu, pe a fai e le mafai ona faʻatau se fale mautotogi i Lusia, ae maise lava i se taulaga tele, e mafai ona iloiloina e i latou e faigaluega e ala i le Initaneti. I se tasi o tala o la matou mekasini, e mafai ona e faitau e uiga i le galue i luga o le Initaneti e aunoa ma tupe teu faʻafaigaluega ma le taufaasese ma le totogiina i aso uma sili auiliili.

O fale o le a tau sefulu sefulu tau laʻititi, o le manogi o le sami o le a lagonaina mai le faʻamalama i le tausaga atoa, ma o le sili matafaga matafaga o le lalolagi faʻamaumauga o le a i totonu o savali mamao.

Faʻavae visa faʻamaoni ma fale taugofie i Bulgaria, Montenegro, Turkey, Aikupito, ma isi. Aʻo leʻi paʻu le tupe a Lusia, o tau o fale i totonu o nei atunuʻu i le tau tuai na oʻo i ai 300 000500 000 olo Mo na ituaiga tupe i Lusia, e naʻo le faletaavale e mafai ona e faʻatau ai. E sili atu ona faigofie le faʻaputuputuina mo sea fale.

Tusa lava pe fuafua i le tausaga, e aliali mai e tatau ona tolopo naʻo le 25,000 - 40,000 rubles. A faʻapea e te fuafuaina tau mo le 3 tausaga, e te maua se aofaʻi moni lava e iai foʻi ma averesi o totogi - mai le 12,000 i le 13,500 rubles.

Aoga aoga ile auala e sefe ai tupe mo se fale mautotogi

3. Faʻafefea ona sefe mo se fale mautotogi 6 - 6 fesoasoani aoga mo le sefeina o tupe + auala e faʻatele ai

Soʻo se auala e lelei e ausia ai le sini, aemaise pe a fai o faʻatau lou oe lava fale... Ua uma ona matou taʻuina atu ia te oe mea e te manaʻomia e iloa pe a faʻatau se fale mautotogi ma mea e te manaʻomia e te vaʻai faʻapitoa i ai pe a faia se faʻatau fale faʻatau ma faʻatau fefaʻatauaiga i se isi tusitusiga.

Faʻaaliga! O le mea e malie ai, o le tele o le tagata lava ia poʻo le aiga paketi faʻaalu i mea laiti. I le tausaga tatou te maua maoae aofaigae mafai ona e alu e totogi ai nonogatupe pe sefe aitalafu.

Ina ia aua le sefeina tupe mo le fiasefulu tausaga, e sili le taumafai e faʻamalosi ou fusipaʻu mo ni nai tausaga. O le a manino le aʻafiaga. Laititi onosaʻi, faʻatapulaʻaina oe lava i le faʻaaluina, ma e mafai ona avea oe ma mitamita pule o lou fale mautotogi!

Sei o tatou tilotilo la i nisi fesoasoani fesoasoani ile auala e sefe ai tupe ma sefe lelei.

Motugaafa 1. E tatau ona e teuina i aso uma faamaumauga o tupe maua ma tupe alu

Ulufale mafai ona faia i se api. Mo lenei faʻamoemoe, ua faia nei se vaega tele polokalama feaveaʻi, aofia ai ma na fausia i faletupe oloa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo avanoa se ofo manaia i le Initaneti Faletupe Alfa-Faletupe... O le faiga e faʻavasega uma tupe faʻaalu i ni vaega ma tuʻuina mai se lipoti faʻafouina i aso uma.

O le tagata o tausia se faʻalapotopotoga tupe o loʻo ia silafia mea uma na faʻaaluina i le masina:

  • malaga;
  • o vailaʻau;
  • inisiua o nonogatupe;
  • faʻatauina o oloa, ma isi

Faʻavae i luga o iʻuga, oe mafai ona auʻiliʻili poʻo le a le tau o aitema e sili ona maualuga ma faʻafefea ona mafai ona sefe i isi masina.

E faʻatagaina foʻi oe e le faiga e faʻapipiʻi tapulaʻa faʻaalu ma seti se sini ma le aso atofaina.

Faataitaigaioe, e manaʻomia ona sefe mo se totogi muamua e faʻatau ai se fale mautotogi 500 000 olo Parameter tatau ona seti ma masina mai le debit tala i le teuga tupe teuga o le a molia, mo se faʻataʻitaʻiga, e 25 000 olo

E mafai ona teu tupe i le faletupe teuina ma maua se pasene. Na matou tusi e uiga i le mea e teu ai tupe ma le a le ituaiga o teuga tupe o loʻo iai i le lomiga mulimuli.

E i ai le isi tusitusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi e uiga i se mokesi e aunoa ma se totogi muamua - matou te fautuaina oe e faitau i ai, ma o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona e mauaina se mokesi e aunoa ma se totogi muamua i luga o le faʻatauina o fale.

Fautuaga 2. E lelei mo le paketi ma le soifua maloloina - tuu le ulaula ma le 'ava malosi

O lesi foi mea, o aso uma e te masani ai e ulaula 1 ato sikaleti tau 100 rubles. O le toalua lona lua ulaula foi afa afa o le tutusa ituaiga i le aso. Mo se aso, o le tafe e maua i totonu 150 olo

I le tausaga naʻo sikaleti e faʻaalu 150 * 365 = 54 750 rubles.

Faʻaopopo i lenei aofaʻi tau o le 'ava malosi... Tatou ave faataitaiga inu 3 lita pia i faaiuga o vaiaso i le tau o le 50 rubles. lita Naʻo le 150 rubles ile aso. I le tausaga ua iʻu 54 750 olo I le aofaʻi, i le tausaga e mafai ona sefe lau tupe e ala i le faʻamamaina o mea ua fai ma vaisu, RUB 109,500

A fuafua mo se fale mautotogi o 2 miliona rubles. i le itulagi o 5% o lona tau, lea e mafai ona alu i le amataga tupe faavae, lea e masani mai le 20 i le 40%.

Motugaafa 3. Teena le asiasi i isi nofoaga faʻafiafiaga ma pati

A o le sini o le faʻatau o se fale mautotogi, oe mafai ona mumusu e alu i faʻafiafiaga nofoaga. Taʻitasi asiasiga i se pa poʻo faleaiga tau mai 3,000 i le 10,000 rubles. tagata taʻitasi ma luga atu.

Mafaufauga o ia auala masani masani ona faia i faaiuga o vaiaso, o le averesi faʻaaogaina o 5,000 rubles e maua. i le vaiaso, o le aofaʻi o 20,000 rubles. masina E tasi le tausaga mo nei faʻamoemoe 240,000 rubles taʻitasi

Afai e le mafai ona e teena le asiasi mai i kalapu, ona mafai lea ona e seti mo oe tapulaʻa faʻaalu, faataitaiga, 3,000 rubles. mo ulufafo uma.

Motugaafa 4. Taofi le maimau tupe i mea le talafeagai

Tagata faatau e masani ona faʻatau oloa poʻo aitema latou te le manaʻomia lava. Mo le tele o vaega, o se faʻapitoa faʻatauga togafiti e faʻaogaina e supamaketi... Ulufale atu i le muamua matagaluega, vave faʻatau o oloa a le aiga, mekasini mekasini, ma isi.

Afai e te manaʻomia le sefeina o tupe, e tasi lava le auala i fafo - ia faʻalelei le lisi o mea talafeagai ma oloa aʻo leʻi asiasi atu i faleʻoloa ma matua tausisi i ai.

O lenei polokalame e faʻatagaina ai oe ona sefe 500 olo mo faʻatau uma. Mo le masina, tupe faʻaalu le fuafuaina e maua i le aofaʻi e tusa ma le 15,000 rubles. A o faagasolo le tausaga o le a faateleina le aofaiga e oʻo atu i le 180,000 rubles.

Motugaafa 5. Mo i latou e lisiina se fale - nonofo ma ou matua ma sefe tupe

Afai e te lisiina se fale mautotogi i se lelei eria ma Europa-lelei faʻafouga, lea ua oʻo i le taimi e mafaufau ai e uiga i le siitia atu i ou matua poʻo le tamaoaiga vasega fale mo sina taimi.

O lesi foi mea, totogiina se tasi potu tasi potu i Moscow tau 30,000 rubles. E mafai ona sefe lau tupe ile alu i ou matua mo le tausaga RUB 360,000

Motugaafa 6. Taumafai e tipi au oe lava tupe faaalu i le tele e mafai ai

Mafaufau i isi tupe faʻaalu e mafai ona e tipiina a itiiti mai i ni nai tausaga.

Lenei mafai ona:

  • asiasi i se taugata taʻaloga faigata, lea e mafai ona suia e ala i le jogging i le ea fou pe faʻatau se lesitala i se kalapu latalata i le fale i le tau i ni nai taimi maualalo ifo nai lo se faʻalapotopotoga maualuga.
  • pe e te le mafai ona teteʻe i le faʻatauina o taugata taugata, ua lava ma e gafatia e te musu e faʻatau ni mea fou.

Sei o tatou aoteleina le mea o le a tupu pe a fai o le sefe le mulimulitaʻiga:

  1. Tetee mai le 'ava malosi ma le ulaula - 109,500 rubles.
  2. Faʻatapulaʻaina o faʻafiafiaga - 240,000 rubles.
  3. Mea le aoga ma meaʻai - 180,000 rubles.
  4. Siitia i matua - 360,000 rubles.

E le aofia ai isi tau, e iʻu lava RUB 889,500 Toeititi lava afa o le fale mautotogi i le itulagi, a ea?

6 auala e faʻatele ai tupe faʻaalu ma sefe mo se fale mautotogi

Faʻafefea ona faʻaopopo tupe - TOP-6 auala e faʻatele ai lau laumua

Tupe i teuga tupe mafai ona avea mafuaʻaga o tupe maua... E le aoga le tuʻuina atu ia latou i tau taugofie ona o le siʻitia o tau. O a ni auala e faʻatele ai tupe i aso nei? O fea e teu ai tupe e maua ai lou tupemaua masina?

Metotia numera 1. Teugatupe a le faletupe

Faletupe teu tupe e sili ona lauiloa ma faigofie auala e faʻatele ai sefe. E mafai ona vave faʻatupeina i le aso ma e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻia o le faletupe, pe afai o oe o se tagata o lenei faletupe.

o lesi foi mea, e iai lau pepa totogi. I le faiga lugalaina poʻo i se faletupe feaveaʻi, o tupe e faʻatupeina i se teuga tupe faʻapitoa ma le pasene o loʻo i totonu o ni nai minute. E le manaʻomia le asiasi i se faʻapitoa i se lala o se aitalafu faʻaputuga. O le tului faʻaopoopo e mai i le 0,01 luma o le 18% faʻalagolago i le aofaʻi faʻamauina i le teuina ma le vaitaimi o latou teuina i le faletupe.

Ua i ai nei faʻaputuputu, poʻo le toe faʻatumuina o tupe teu, le aofaʻi o tupe e mafai ona e faʻaopopoina, poʻolē toe faʻatumu - ma le maualuga o le tului, ae o faʻasalaga mo le vave toʻesea. Afai o le tupe o loʻo i totonu o teuga tupe mo le 1-3 tausaga pe sili atu foi ina ia faʻaputuputu mo fale, ona sili atu lea ona filifilia le filifiliga mulimuli, lisiti mai ia polokalama e sili atu ona aoga.

Oe mafai ona teu faafaigaluega a i Lusiama tupe mai fafo... O le pasene o tupe mai fafo e laʻititi, ae o tupe teu faʻafaigaluega e puipuia mai le osooso fua. E taua tele le amanaʻia o lenei mea pe a faʻatau fale fanua i fafo.

Metotia numera 2. Tupe faʻafaigaluega i totonu o se non-state penision fund (NPF)

O le polokalame mo le mauaina o se polofiti e tusa tutusa ma le tatalaina o se tupe teu. Oe mafai ona maua mai tupe i le tausaga 8-10% o tupe maua.

Metotia numera 3. Faʻaputuga tupe tuʻufaʻatasi (UIF)

Fefaʻasoaaʻi tupe o le sili ona aoga foliga o le faʻateleina sefe. Eseese i le mautu ma le faʻatuatuaina. Ua i ai le faʻaopoopoga fua - 30-60% taʻi tausaga, lea e avatu lelei faatusatusa i oloa faletupe.

Metotia numera 4. Forex Exchange

Lelei iʻuga e mafai ona maua e ala i le faʻaputuputu tupe mo PAMM teugatupe... Oe mafai ona maua masina taʻitasi i lenei polokalame mai le 4 i le 5% mai le aofaʻi o sefe. Peitai, o lenei metotia e tele lamatiaga. Tele tupe maua mafai ona liua i le atoa leiloa o sefeina.

I se tasi o tala o la matou mekasini, e mafai ona e faʻamasani ia oe lava i se oe lava faʻataʻitaʻiga o le amataina faioloa maua tupe i luga o Forex.

Metotia numera 5. Totogiina o lau oe lava meatotino

A i ai ni fuafuaga e faʻalautele le vaega o fale, faataitaiga, mai le 2 i le 3 potu potu i le fesoʻotaʻiga ma le fanau mai o se tamaititi, ona avea lea o se filifiliga, e mafai ona e see atu mo sina taimi i ou matua pe totogi se filifiliga tamaoaiga, ma lou fale e totogi i se tau lelei.

Metotia numera 6. Faʻamoe lau taʻavale

Afai e iai sau taʻavale, ae seasea e faʻaaogaina, ona e mafai lea totogi i se auaunaga taxi... Tupe maua o 10,000 - 15,000 rubles. masina o le a aoga.


Afai e i ai au tupe i le itulagi o 500,000 rubles. ma maualuga atu, ua fautuaina e faʻaaoga le tele o metotia.

O lesi foi mea:

  • RUB 300,000 mafai ona tuua i luga o se teuga tupe faletupe, ua mauaina 330,000 rubles i le faaiuga o le tausaga.
  • RUB 200,000 e tufatufa atu i le va o faʻatasi tupe i le afa ile 15% ma le 20%.

Aofaʻi mo le tausaga i luga o teuga tupe o le aofai o 115,000 ma 120,000 rubles. taʻitasi.

Ma mo le tausaga o le a faʻateleina faʻaputuga mai 500,000 rubles. e oʻo atu i le 565,000 rubles.

Mafai e se aiga masani ona sefe le tupe mo se fale manaʻomia ma le laʻititi totogi ma faʻafefea ona fai - motugaafa ma togafiti

4. Faʻafefea ona sefe le tupe mo se fale mautotogi ma le totogi o le 20,000 - 30,000 rubles i le masina 💡

Ina ia mafai ona fuafuaina le polokalame mo le faʻaputuputuina o tupe ma le averesi totogi i Rusia, e tatau ona filifili poʻo fea le fale manaʻomia e tatau ona i ai: i Moscow / St. Petersburg (St. Petersburg) poʻo le itulagi. O mataupu e lua o le a matua eseʻesega ona o le eseʻesega i tau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, tatou ave le potu e tasi le potu ma le averesi o le eria o le 40-50 sq.m.

1) Fale i le itulagi

O le potu e tasi le potu i le itulagi o le a tau i le averesi o le 2.1 miliona.O le totogi e 30,000 rubles i le masina, ae le mafai ona tuʻu uma mo le sefeina, talu ai o tau o le lisiina o fanua faʻatau e manaʻomia, e i ai tupe faʻaalu mo meaʻai ma le taʻavale.

Talu ai o taugata felauaiga e fai lava si taugata, e sili ai le faʻaoga muamua faatau atutuua tupe mo se fale mautotogi.

Fale mautotogi i le itulagi e tusa ma le 14 afe. ​​Meaʻai mo le tagata e toʻatasi o le a tauina 8-9 afe. ​​Aofaʻi masina 7,000 rubles.

E fia se mea e te sefe ai e faʻatau ai se fale mautotogi: 2,100,000 / 7 = 300 masina, o lona uiga, aofaʻi 25 tausaga.

Afai oe nofo o se aiga ma uma uma galuega, lona uiga o le a sili atu le malamalama. Lenei o le a alu 70 masina, o lena 6 tausaga. Peitaʻi, i le faʻataʻitaʻiga, e tasi le mea e aliaʻe mai, pe a fausia se paga, ona le lava ai lea o se potu e tasi le potu mo ia.

2) Fale mautotogi i Moscow

Ola i le laumua i luga o le totogi o le 20,000 - 30,000 rubles. toetoe lava a le mafai, faʻatagaina le faʻaputuputuina o tupe mo latou lava fale, aemaise lava ma Moscow tau.

I le averesi, e tusa ma fuainumera, tupe maua mai galuega o 70 000 olo Oe mafai ona maua lelei tupe i le laumua, sili ona taua, ia i ai le manaʻo ma le faʻamalosi.

Afai e i ai sau lelei aʻoga ma agavaʻa, e taua le mafaufau pe faʻafefea ona suia lou nofoaga o galuega i se sili atu aoga. E tatau ona mo se taimi laa i fafo mai lou sone mafanafana, ae o le iuga o le a aoga tele.

Talu ai e mafai ona faʻaputuputu mo se fale mautotogi pe a maua le 20-30 afe naʻo mo nai fiasefulu tausaga, ona leai lea o se uiga e avatu ai se faʻatusatusaga.

E talafeagai le maua o se mokesi ma ia tupe maua?

Sei o tatou liliu atu i le calculator o Sberbank o Lusia. Matou te ulufale i le tau o fale i le 5 miliona rubles. ma se tupe maua o le 30,000 rubles. O loʻo faʻailoa mai e le faiga, e maua na o le 2 miliona rubles i na tupe maua. nonogatupe, e ui o le mea moni o le muamua totogiina o le 1 miliona rubles o le a avatua. O le vaitaimi o le toe totogiina o le a 15 tausaga, ma o le ova totogi o le a avea ma 2,168,000 rubles.

Aoteleina. Ma le totogi e 20,000 - 30,000 rubles. e le mafai ona faʻatau se fale mautotogi i Moscow e oʻo lava i se mokesi.

I se isi itu, e mafai ona e mafaufau faʻatauina o se fale mautotogi i le itulagi o Moscow... O lenei e tele fale nofomau o loʻo fausiaina ma faʻamaonia felauaʻi fesoʻotaʻiga i le laumua. Pe mafaufau e alu i se itulagi ma tau maualalo fale.

I le auala, oe mafai ona faʻatau se fale mautotogi i se tau maualalo maualalo i se fou fale i le eliina tulaga. Ae o ii e taua le iloiloina o mea lamatia uma e fesoʻotaʻi ma le faʻatauina o se fale mautotogi i se fale fou.

E mafai foi ona e taumafai e suia galuega pe vaʻai i ofo i Moscow ma maualuga totogi.

Faʻafefea ona maua tupe mo se fale mautotogi i le 3 tausaga mai le valu i se taulaga tele (Moscow, St. Petersburg)

5. Faʻafefea ona maua tupe i luga o se fale mautotogi i Moscow i le 3 tausaga - o se manino faʻataʻitaʻiga ma fuafua 📊

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a tuʻuina atu se polokalame o sefe mo fale faʻatau i le laumua mo se aiga totogi se fale mautotogi mo le 30,000 rubles / masina.

1st tausaga

Faapea o tupe maua a le aiga i le masina e 110,000 rubles. tusa ma le 1,320,000 i tausaga taʻitasi.I nei mea, 360,000 o loʻo faʻaaluina i le lisiina o se fale mautotogi, le aofaʻi o 960,000 rubles. i le tausaga

E aoga le fale mautotogi e manaʻo le aiga 7 500 000 olo I le amanaia ai o le ono siʻitia o tau, toe faʻaleleia ma teuteuina tau - 9,000,000 rubles.

Ina ua maeʻa ona suʻesuʻeina tau, na maua ai e mafai ona sefe le 720,000 rubles ile tausaga. Na tonu foi ia te oe e alu i le nofoaga o matua mo le 2 tausaga, o le sefe e 360,000 rubles i le tausaga. Aofaʻi mo le tausaga muamua na tolopoina RUB 1,080,000

2nd tausaga

E iai le tupe maua a le aiga.

  • Na amata ona fai blog le faletua ma amata tusitusi (tusiga tusitusiga)... I le aotelega, e mafai ona ia maua se tupe faʻasili 15 000 olo
  • O loʻu toʻalua pule lelei i polokalame ma amata loa ona maua 15 000 olo masina taʻitasi ala i le tutoatasi.

O le mea lea, o le tupemaua na siitia i le 140,000 rubles, ma i tausaga taʻitasi - 1,680,000 rubles. O i latou o le a alu e sefe RUB 1,320,000

Na faia le tonu e vaevae le tupe na sefe mo le tausaga muamua ile aofaiga e 1,080,000 ile vaega ma teu tupe.

  • RUB 500,000 tuʻu ile 12% ile faletupe faʻatuatuaina. Mo le tausaga, o le pasene na tamoʻe ia latou ma na iu ai 560 000 olo
  • O le aofaʻi o 300,000 rubles. sa faʻatupeina i se tasi faʻaputuga tupe ma le 15% fua faatatau. I le faaiuga o le tausaga, na iʻu 345 000 olo
  • O le paleni o 280,000 rubles. na faʻamatuʻu atu i leisi vaega tupe teu faʻafaigaluega i le 23% i le tausaga. Na toe maua 345 000 olo

Aofaʻiga tatau i tupe teu faafaigaluega le aofaʻi o 1,080,000 rubles. mafai ona faʻateleina e oʻo atu i le 1,250,000 rubles.

Maua tupe mo le lua tausaga 1,320,000 rubles. faʻaopoopo i le mauaina ma faʻaputuputu i le iuga o le a foaʻi RUB 2,570,000 O lenei tupe o le a lava e faʻatau fale i le itulagi.

3e tausaga

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le galuega sa latou maua ai le faʻaopoopoga o 5,000 rubles. masina, ma tupe maua a le toʻalua mai le kopiina faʻateleina i le tutusa aofaʻi. O le aofaʻi o tupe maua i le masina e 150,000 rubles. Mai ou matua, e te toe foʻi atu i se fale mautotogi totogi i le tutusa tau ma muamua - 30,000 rubles. masina

Talu ai o loʻo i ai nei tupe faʻaalu i le aofaʻi o 600,000 rubles i le tausaga. O le a sefe atoa RUB 1,200,000

O loʻo tufatufaina nei faʻapolopolo faapenei:

  • 1 miliona ile 10% ile tausaga ile faletupe, ona liliu ai lea 1 100 000 olo
  • RUB 400,000 inivesi faʻatasi tupe i le 15%, ae i le iʻuga e iu 460 000 olo
  • RUB 600,000 o le a taofia pea i le falepuipui i le faʻatupeina faʻatasi a le lona tolu ma le 10% tupe maua. O lona iʻuga, o le a liliu e piki i luga 660 000 olo
  • Le isi 570,000 rubles. o le a siitia atu i Forex fai pisinisi i le 15% fua faatatau i le tausaga. O le aofaʻi atoa o tupe o le a faʻateleina i 656 000 olo

Ma, e tusa ai ma iʻuga o le lona tolu tausaga, o le a faʻatuputeleina le laumua i 2 876 000 olo + tupe faavae i le aofaiga 1 200 000 olo mo le lona tolu tausaga o faaputuputu. O le aofaʻi atoa RUB 4,076,000 lava e faʻatau ai se fale mautotogi i nofoaga maotua o Moscow poʻo se lelei 2 poʻo le 3 potu potu i le itulagi.

Lisi teuina mo se fale mautotogi i Moscow mo 3 tausaga:

1tausaga lona tolu2tausaga lona tolu3tausaga lona tolu
RUB 1,320,000RUB 2,570,000RUB 4,076,000

Ina ia ausia le taunuʻuga o le 9 miliona rubles, e tatau ona e mulimuli i le tutusa polokalame. O le aofaʻiga vaitaimi e tusa ma 6,5 tausaga ae e te leʻi faʻatauina sau oe lava laumua meatotino.

Faʻafefea ona sefe se tele aofaʻi o tupe pe a faʻatau se fale mautotogi - fautuaga mai le taʻitaʻia o lōia

6. Faʻafefea ona sefe e oo atu i le 150,000 rubles i le faʻatauina o se fale mautotogi 📎

Mo le lagolagoina o se pisinisi faʻatau atu, metropolitan lala sooupu totogiina se pili e tusa 150 000 muamua 250 000 olo mai le mea faitino, o lona uiga, tusa 1,5-2% mai lona tau.

O loia taʻimua e fautua e tuueseese mataupu auaunaga fale ma lagolago faaletulafono... O mea muamua lava e masani ona faʻapuna i lalo i le filifiliga o ofo poʻo le sailiga mo tagata faʻatau. O lenei faʻataʻitaʻiga e faʻataunuʻuina pei o se tulaga masani - ala laupapa laupapa.

Faʻaaliga! O se numera laʻititi o polofesa tauʻavea latou lava faavae, ma e iloga mo le le mautonu ona o suiga i tagata faʻatau manaoga.

O loʻo iai le manatu e mafai e ofisa soʻosoʻoga ona ave faʻapitoa ni a latou ofo, ae i le faʻataʻitaʻiga e faʻatapulaʻaina, i le mea sili, i le tasi pe lua potu, o faʻamatalaga e le faʻasalalauina i faʻamatalaga matala. E le o se mea moni o nei filifiliga e talafeagai mo manaʻoga faʻapitoa o se tagata faʻatau e tusa ai ma uiga o le eria, eria, mamao mai le metro, tau, ma isi.

O le iloiloga a le ofisa e faʻavae i luga o faʻamatalaga avanoa i luga o le maketi. I le tulaga sili ona lelei, o le faʻatonutonuina o le faʻateʻaina o tagata o loʻo faʻatau fale e faʻataunuʻuina, o loʻo tuʻuina atu le latou lesitalaina.

A nonofo tamaiti i le fale mautotogi, faʻatagaga e maua mai i le vaʻaia ma le pulega faʻatonutonu pulega e aveʻese le lesitalaina mai le nofoaga o nofo ai ma faʻamalosia faʻamalieina luga o isi sikuea mita ma tuʻutuʻuga e le maualalo nai lo muamua na pe sili atu sili atu.

Afai o nei manaʻoga e le faʻamalieina, pe i ai aitalafu mo aoga pili, totogi lafoga, sili ona lelei, lea e mafai ona fautuaina e le pule, o le vaʻai i isi talosaga, faʻaititia ni faʻafitauli i le tulaga o le lesitalaina ma ono ono tulaʻi mai.

Mauaina o se fale mautotogi e aunoa ma se puipuiga, pe a fai o tagata e onaina ni fanau e le o lesitalaina i matua nofoaga o nonofo ai, o le feutanaiga ono mafai luitauina i le faamasinoga ona o le le usitaʻia o faʻagaioiga faʻaletulafono mo lona lesitalaina ma le solia o aia tatau a tamaiti.

O le lagolago faʻaletulafono e iloga i le atoaga o le auiliiliga e le gata o faʻamatalaga o loʻo maua pe maua mai le pulega a Rosreestr ma le pulega o fale, ae faʻapea foi i le valoia o faʻatonuga faaletulafono e ono mafua mai i le sainia o le faʻatauga ma le faʻatauga feagaiga. I le ala, ua uma ona tatou tusia e uiga i a pepa e manaʻomia e faʻatau atu ai se fale mautotogi lenei tausaga i se tasi oa tatou lomiga.

Loia faʻapitoa i finauga faʻatau fale e mafai ona tuʻuina atu aiaiga mo soʻo se leaga iuga i le lumanaʻi.

O le galuega o le toe faʻatau atu mo le tele o vaega paʻu i lalo i le faʻailoaina o mea o loʻo avanoa i luga o le maketi mo le tagata faʻatau, e faʻamatala ai a latou uiga. Soʻo se tasi e mafai ona faia lenei mea na o latou., aemaise lava talu ai o faʻamatalaga uma e avanoa saoloto, ma le vaʻaia o fale mautotogi ma a latou filifiliga i le tele o mataupu e faʻatinoina na o le i ai o le tagata faʻatau. O tekinolosi suʻesuʻe e otometi lava ma e le suia i se taimi.

O loʻo iai le vaega o tagata faʻatau fale o loʻo iai le agavaʻa e siaki ai faʻamaumauga faʻatulafono ile fale ma iai se aʻoaʻoga faʻapitoa faʻapitoa. Ae o ia iunite, ma a latou tautua e masani ona ova le tau. Latou te faʻatuatuaina e le gata i le suʻesuʻeina o ni ofo manaia, ae faʻapea foi ona tuʻuina atu le lagolago faʻatulafono mo le faʻatau ma le faʻatau atu.

O le matafaioi a tagata e toe faʻatau mai o le faʻasao o fale e ala i le faia o se maliega muamua. I le faʻataʻitaʻiga, o ia konekalate e masani ona iai le tele E le gata faaletulafono, ae faapena foi mea sese i le kalama... Masalo o le toʻatele oi latou ua lolomiina mai le Initaneti e aunoa ma le faia o ni suiga talafeagai.

O le galuega a le lōia o le puipuia o mea e fiafia iai le tagata o tausia, aʻo tauivi tagata e faʻatau fale ia maua vave ni mea aoga. Lenei e lagolagoina e le mea moni o le muai totogiina feagaiga ua maeʻa i le taimi o le asiasiga o le fale muamua siakiina le mama aʻiaʻi o pepa mo fale.

Totogi toe faia e fiafia i le tagata faʻatau pe a fai e i ai le sese i le vaega o le pisinisi faʻatau fale. Afai e le mafai ona faʻamaeʻaina le feutanaiga mo mafuaʻaga taua, faataitaiga, le iai o le pueina faʻapagota, faʻalauiloaina o fale e fai ma faʻatulafonoina mo nogatupe ma isi, e le paʻu le tagata pule i lenei mea... O mea uma na te faia i lalo o sea maliega ua manatu ua faʻamalieina.

O le mea lea, e ala i le soona totogi mo mea tau fale, e le maua e le tagata faʻatau se faʻamaoniga o le tulaga faʻatulafonoina o le fefaʻatauaiga. E leai se tulaga talafeagai o le malupuipuia ma le mautinoaina o sea gaioiga faʻatulafono.

O le fesoasoani a le loia e aloese tusa pe 2-2,5 taimi taugofie nai lo le tau o auaunaga faʻatau fale, ae o le tulaga o le puipuiga o le tagata faʻatau sili atu ona lelei... Tele faalagolago foi i le umi o le auaunaga ma tomai faapitoa o le lōia.

I lenei mea, sa tuʻuina mai filifiliga mo le vave faʻaputuputuina o tupe mo le faʻatauina o fale i Moscow poʻo St. Petersburg poʻo itulagi. Matou te faʻamoemoe o lenei faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe e mauaina pele mita sikuea aunoa ma se mokesi poʻo aitalafu pologa. Ma manatua saʻo fuafuaga tau tupe, - o le faʻavae mo se lumanaʻi manuia i soʻo se vaega o soʻotaga.

I le faaiuga, matou fautuaina oe e te tilotilovitio pe faʻafefea ona maua pe sefe tupe mo se fale mautotogi:

Ma le vitio "Faʻafefea ma le mea e aoga ai le faʻatau o se fale mautotogi (i se fale fou, luga o le tulaga lua) aunoa ma tagata faufautua":

Le au faitau pele o le mekasini "RichPro.ru", pe a fai e i ai ni ou manatu i le mataupu o le lolomiga poʻo le poto masani i le mauaina ma sefeina mo se fale mautotogi - tuʻu au finagalo ma manatu i le tusitusiga. Faafetai atu nei!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Matt Seinafo,, E le nao ni tupe (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com