Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lloret de Mar, Sepania - o se nofoaga taʻutaʻua i le Costa Brava

Pin
Send
Share
Send

Lloret de Mar, Sepania o se tasi o nofoaga sili ona asiasi i ai i le Costa Brava ma matafaga matagofie, matagofie laufanua ma le tele o vaaiga matagofie.

Faʻamatalaga lautele

O Lloret de Mar o se tamaʻi taulaga malolo faʻatasi ai ma le faitau aofai o tagata e toʻa 40 afe tagata ma le aofaʻi o le aofaʻi e tusa ma le 50 km2. O se vaega o le itumalo o Girona, o se vaega o le malo tutoatasi o Catalonia. I le avea ai o se tasi o asiasiga sili ona asiasi i le Sipaniolo Costa Brava, e tosina mai turisi o soʻo se tausaga ma atunuʻu. Ma, i le ogatotonu o le taumafanafana vaitau ma ana pisapisao pati, faʻaali leisa ma susulu polokalama siva, leai se mea mo se apu e paʻu mai talavou. Ae o le taimi lava e taunuʻu mai ai le tautoulu, o le taulaga o Lloret de Mar ua faʻatumuina i tagata sili atu matutua oe o mai iinei mai itu eseese o Europa.

Mataaga ma faʻafiafiaga

Lloret de Mar ose masani Sipaniolo nofoaga faʻapitoa ma tele eseese faletalimalo, faleʻaiga ma faleʻaiga, faʻatau faleoloa ma kalapu, faʻamau, faleoloa o faʻamanatuga, faleoloa ma fale mataaga. I le taimi nei, o ia o se umi ma sili ona manaia talaʻaga, lea na tuua ai se faʻailoga i le ala o le olaga ma le olaga o le lotoifale tagata. Ae o le mea e sili ona taua - i le faʻaopopoga i le Old Town, o loʻo iai le tele o faʻamanatuga faʻasolopito ma le fausaga o fale, o Lloret e tele ona uiga masani, e masani ai o loʻo aofia i totonu o le polokalame turisi faʻamalosia.

Ekalesia a le aulotu o Sant Roma

O le Ekalesia a St. Romanus, o loʻo tu i le Plaza de lʻEsglesia, e mafai ona taʻua o se tasi o fale taʻutaʻua lauiloa. O le falesa sili ona matagofie, na fausia i le 1522 i luga o le upega tafailagi o se lotu tuai ua le toe aoga, e tuʻufaʻatasia ai elemeni o le tele o sitaili fausaga i le taimi e tasi - Gothic, Muslim, Modernist ma Byzantine.

I le tasi taimi, o le Ekalesia Pasi a Sant Roma sa le gata o le autu taulaga malumalu, ae o se faʻatuatuaina sulufaʻiga mai ono osofaia po o osofaʻiga a tagata gaoi. I lenei itu, i le faʻaopopoga i elemene masani a le lotu, sa i ai pa puipui malosi ma loopholes ma se drawbridge na tafe i se loloto loloto moat. Ae paga lea, o le tele o nei fausaga na faʻaleagaina i le taimi o le taua a le malo na salalau solo i Sepania i le 30s. le seneturi na muamua atu. Pau lava le mea faitino na mafai ona faʻasaoina lona amataga foliga mai o le Holy Communion chapel, lea e mafai e soʻo se tasi ona asia.

Ae e ui lava i le tele o suiga ma toe faʻaleleia, o foliga vaaia o le aulotu ekalesia a Sant Roma o loʻo tumau lona matagofie e pei ona tele tausaga ua tuanaʻi. Faʻafiafia i felanulanuaʻi mosaic o loʻo teuteuina ai olo o le falesa, o atavali Venetian o loʻo tautau i tafatafa o foliga o le 'au paʻia, o le fatafaitaulaga autu ma tusitusiga e 2 na fausia e Enrique Mongeau (o le faʻatagata o Keriso ma le Taupou o Loreto).

I le taimi nei, o le Parish Church of Sant Roma o se ekalesia malosi lotu. E mafai ona e alu iai i soʻo se taimi o le tausaga, ae o le aso malolo o Iulai o St. Christina e manatu o le taimi sili lea e te asia ai. O le faitotoʻa i le falesa e leai se totogi, ae o tagata asiasi taʻitasi e tuua sina laititi.

Fanuatanu o onapo nei

O le isi mea manaia na tosina i ai le Lloret de Mar i Sepania o le fanuatanu faʻaonapo nei, e tu latalata i le matafaga o Fenals. O lenei fale mataʻaga o le neropolis i luga o le ea ua taʻutaʻua mo le tele o ituaiga o maʻa eseese fausaga na fausia e sui sili ona lelei o le faiga faʻaonapo nei.

O le fanuatanu, na vaevaeina i vaega e 6 e le pa pupuni, terraces ma ala savali, na faʻatuina e tagata mauoloa o le taulaga na maua lo latou tamaoaiga mai fefaʻatauaiga ma Amerika. I luga o lona teritori oe mafai ona vaʻai atu i aiga tagi, falesa ma tusitusiga, teuteuina i stucco ma maʻa matagofie maʻa. Tele o mea faitino i ai faʻailoga faʻailoaina le tusitala, aso o le foafoaga ma le sitaili faʻaaogaina. Faatasi ai ma i latou, e tele galuega na faia e tamaiti aʻoga o le sili Antonio Gaudi. I le ogatotonu o le Fanuatanu o Modernist, o loʻo iai le falelotu o St. Kirik, lea e faia ai le tele ma sauniga.

Itula faigaluega:

  • Novema-Mati: aso uma mai le 08:00 i le 18:00;
  • Aperila-Oketopa: 08:00 i le 20:00.

Saint Clotilde Gardens

O togalaau faʻatoʻaga o Santa Clotilde, o loʻo tu i le va o matafaga o Sa Boadea ma Fenals, o se tuʻuga tulaga ese fausaga ma paka faʻatulagaina fuafuaina e le lauiloa Sipaniolo tusiata Nicolau Rubio. Faʻatasi ai ma le lisi o mea sili ona matagofie o laufanua matagofie o le 20 seneturi, latou te maofa le mafaufau i lo latou alofa tunoa ma le matagofie.
Pei o togalaʻau na amata mai i le Italia Renaissance, o le teritori atoa o le Jardines de Santa Clotilde ua vaevaeina i ni nai sone eseese. I se faʻaopopoga i teuteuina faʻatoʻaga ma fugalaʻau mataʻutia ma matagofie terraces fesoʻotaʻi atu i sitepu, oe mafai ona vaʻaia le tele o isi mea manaia iinei. Faatasi ai ma i latou, e le o le nofoaga mulimuli o loʻo nofoia e matala ala, 'apamemea ma maamora faʻatagata, gazebos faʻafesoʻotaʻaina ma mafiafia mafiafia o ivy, faʻapea foʻi ma tamaʻi maota masani ma vaipuna e le masani ai.

Ona o le tele o le vai ma vao, e manaia le iinei pe a oʻo i le vevela tele. Ma afai e te manaʻo, e mafai ona e maua se pikiniki (faʻatagaina faʻatagaina!) Pe aʻea se tasi o laupepa vaʻaia faʻatulagaina tonu i luga o le mato. I le 1995, o le Gardens of Santa Clotilde na folafolaina o se oa a le malo i Sepania. I le taimi nei, e mafai ona e alu i totonu o latou uma tutoʻatasi ma faʻatasi ai ma se malaga faʻapitoa. O mea mulimuli e faia i Aso Toʻonaʻi ma Aso Sa amata i le 10:30. A faʻatau se tiketi, e maua e tagata asiasi taʻitasi se tusi tusi (avanoa i le Lusia).

Itula faigaluega:

  • Aperila ia Oketopa: Mon-Sun mai le 10:00 i le 20:00;
  • Novema ia Ianuari: Mon-Sun mai le 10:00 i le 17:00;
  • Fepuari ia Mati: Aso Lua. mai le 10:00 i le 18:00.

I le 25.12, 01.01 ma le 06.01 ua tapunia togalaʻau.

Tau tiketi:

  • Matua - 5 €;
  • Totogi (penisiona, tamaiti aʻoga, tagata le atoatoa) - € 2.50.

Aquapark "Lalolagi Vai"

Afai e te le o mautinoa le mea e te vaʻai ai i Lloret de Mar ma mea e fai i le va o asiasiga i nofoaga faʻasolopito, alu i Waterworld. O se vai tele paka o loʻo tu i totonu o le taulaga siʻosiʻomaga ua vaevaeina i ni sone, taʻitasi e faʻatatau i se tulaga maualuga o faigata (o loʻo iai mo tamaiti laiti).

I le faʻaopopoga i le tele o mea manaia faʻafiafiaina, o le faʻafitauli o loʻo i ai se motu malolo ma se vai taele, taele ma jacuzzi.

E mafai e tagata 'ai i le fia' aʻai ona 'ai i le faleʻaiga, lea e fai ai taumafataga mama ma meaʻai manaia mo le € 6. Mo i latou e fiafia e puʻeina ata, i le faitotoʻa o le paka vai o loʻo iai se masini faʻapitoa e afifi ai telefoni feʻaveaʻi i se ata tifaga palasitika susu. O loʻo i ai foʻi le faleoloa meaalofa ma le tele o mea taua faʻatulagaina ma se tamaʻi faleoloa o loʻo faʻatau atu laʻei matafaga ma ofu taʻele.

O le vai i le vai paka e fou. E tele tagata tafafao maimoa i le vaitau maualuga, ma laina uumi laina i mea sili ona lauiloa, o lea e sili ai le tuu ese se aso ese e asiasi ai i le Vai Lalolagi. E mafai ona e alu i le paka vai i se pasi fua tuʻua mai le taulaga pasi nofoaga. E savali faʻalua i le itula.

Itula faigaluega:

  • Me 20 - Me 21: aso uma mai le 10:00 i le 18:00;
  • Iuni 1 - Iuni 31: i aso uma mai le 10:00 i le 18:00;
  • Iulai 1 - Aukuso 31: i aso uma mai le 10:00 i le 19:00;
  • Setema 1 - Setema 22: i aso uma mai le 10:00 i le 18:00.

O le tau o pasese e faʻamoemoe i le maualuga ma le tulaga o le tagata asiasi.

  • 120 cm ma luga atu - 35 €;
  • 80 cm - 120 cm ma tagata matutua matutua atu ile 65 - 20 €;
  • E oʻo atu i le 80 cm - leai se totogi.

A e asia mo le 2 aso i le laina, e mafai ona e maua se paʻu lelei. O loʻo faʻasalalau foi e ofisa femalagaaʻi o loʻo tu i luga ole auala o Lloret de Mati. Totogi saogalemu ma sun lounger totogi totogi eseese (5-7 €).

Falesa o Saint Christina

Faʻatasi ai ma mataaga taʻutaʻua i Lloret de Mar o le tamaʻi falelotu, fausia i le 1376 e faʻamanatu ai le lagolago autu a le taulaga. O se tala faʻamanatu fiailoa e fesoʻotaʻi ma le talaʻaga o lenei falelotu, e tusa ai ma le tala a se tauleʻaleʻa sa galue i le leoleoina o 'oti, sa maua ai se faʻatagata o St. Christina i luga o se pupū.

O le faatagata laupapa na vave aveina atu i le falesa, ae o le aso na sosoo ai na i ai i le nofoaga lava e tasi. Avea lenei ma se faʻailoga mai luga, na filifili le aulotu e fausia se tamai falelotu i autafa o le mauga, lea na mulimuli ane avea ma se tasi o sili atu taua tapuaiga faʻalelotu. I aso nei, i totonu o ona puipui o loʻo iai se faʻaaliga tumau o tamaʻi vaʻa, retablos, exwotos ma isi taulaga na faia mo le faʻamalieina o manaʻoga.

  • Ermita de Santa Cristina mafai ona maua 3.5 km mai le ogatotonu.
  • Itula faigaluega: Mon.-Fri mai le 17:00 i le 19:00.
  • Ulufale fua

O le taimi sili ona lelei e asia ai o le vaitaimi mai le 24 i le 26 Iulai, pe a faʻatautaia le solo a tagata malaga i totonu o le taulaga, faʻaiʻu i faʻafiafiaga masani a tagata ma faʻaputuga afi e faʻamanatu ai le lagolago a Loret.

Matafaga

O le vaʻai atu i ata o Lloret de Mar i auala o turisi, e faigata tele ona le matauina ona matafaga matagofie, faʻameaalofa i le Fuʻa Lanumoana. I le avea ai ma se tasi o faʻatosina masani masani a le nofoaga malolo, latou te tosina mai ai le tele o turisi i tausaga uma. Aso nei o le a tatou talanoa e uiga i sili ona lauiloa.

Faʻamanuiaga

O le Playa de Fenals, o loʻo tu i totonu o se tamaʻi taulaga matagofie, e ova atu ma le 700 mita le umi.O lona teritori atoa o loʻo ufitia i le mama ma le oneone e le pipiʻi i seevae poʻo lavalava. O le sami iinei e filemu ma matua malamalama, ae o le alu ifo i le vai e tifato, ma o le loloto ua uma ni nai mita mai le talafatai. Moni, o loʻo iai foʻi vaega faʻaseʻe i luga o lenei matafaga, e mafai ona iloa e le tele o tagata tafafao ma tamaiti.

O se togavao paala mafiafia e maua ai le paolo faalenatura i luga o le talafatai, lea e mafai ona e lafi ai mai le vevela o le aoauli o le la. O le vaega taua o Fenals e manatu o le leai o se toʻatele o tagata ma se atinaʻe lelei atinaʻe e fesoasoani i se lelei malologa. I luga o le teritori o loʻo iai faleoloa, faleʻaiga, faleʻaiga, o paka puipuia, aisa kulimi aisa, faletaalo, sui potu, faleuila ma taʻele. O loʻo iai se nofoaga e feinu ai ma se nofoaga e mautotogi ai femalagaaʻiga i le sami (catamarans, vaʻa, jet ski, kayaks, ma isi). Mo tagata tafafao ma le atoatoa, o loʻo i ai se auala faʻapitoa ma nofoa faʻapitoa mo aau. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai le kalapu a tamaiti ma animator ma maua fua Wi-Fi.
Sun loungers ma faamalu i Playa de Fenals o loʻo avanoa mo se totogi. O faʻamalositino olaola o loʻo fai ma sui o le faaseʻe vai, cheesecake ma le faʻi, lele lele, faʻapea foʻi ma aerobics, siisii ​​uʻamea mamafa ma siva taʻaloga. Mo lenei, faiaoga faʻapitoa galulue i luga o le malae taʻaloga.
Asiasi: 5 €.

Cala sa Boadella

Cala sa Boadella o se tutusa lauiloa lauiloa tosina i le nofoaga o Lloret de Mar i le Costa Brava. O le tulimanu matagofie, faʻamauina e maʻa fafie, e mafai ona vaeluaina i ni vaega se lua. I se tasi o latou nudists sunbathe ma aau, i le isi - o le sili motley aofia, i ai o loʻo i ai uma le lavalava ma lavalava tafaoga. Afai e te matua manaʻo e asia lenei nofoaga, ae le manaʻo e vaʻai i se ata tutusa, sau i le aoauli - lata i le 14:00.

O le umi o Playa Cala Sa Boadella, ufiufi i le oneone auro mataga, e le sili atu ma le 250 m. O le teritori e i ai faletaele, taʻele, se pa, cafe, sun lounger rent ma se puipuia paka paka. E i ai le nofoaga 'aau mo tamaiti, ae leai ni auala mo taʻavale pepe. E le mafai ona e sau ii i se nofoa faʻataʻavalevale, aua o le auala i le talafatai e ui atu i le togavao.

Asiasi: leai se totogi

Lloret

Platja de Lloret o le taulaga autu matafaga o loʻo tu i le ogatotonu o le talafatai. E ui lava i le umi (sili atu ma le 1.5 km) ma sili lautele (pe a ma le 24 m) talafatai, e mafai ona fai si faigata ona maua se "saoloto tulimanu" ii. Lloret e ufiufi i le oneone matala. O le ulufale i totonu o le vai e papaʻu, ae o le loloto e faʻatupulaia vave, ma o le pito i lalo toeititi lava avea ma papa.

O atinaʻe o le matafaga o loʻo fai ma sui o faleʻaiga eseese, o ana fale fai meaʻai, o se nofoaga e mautotogi ai tagata i le la, faʻamalu ma moega o le la, fale suia, fale taele ma taʻele. E i ai le pou fesoasoani muamua ma le laveaʻi tautua, e i ai laulau mo le suia o napekini. Wi-Fi e avanoa i totonu o le teritori, o loʻo i ai le nofoaga autu mo tamaiti ma animator.

I se faʻaopopoga i gaioiga masani a le vai, e mafai e tagata asiasi ona fiafia i vaʻa malaga i luga o vaʻa poʻo vaʻa. Taʻaloga ma malae taʻalo ua faʻaauupegaina mo le uʻi asiasi mai. E leai se mea e paka ai taʻavale e latalata ane.

Asiasi: leai se totogi

Santa cristina

O Playa de Santa Cristina, e tusa ma le 450 m le umi, e taʻatele e le gata i turisi, ae faʻapea foi ma tagata o le atunuʻu. O le ufiufi o le oneone lelei, o le ulufale atu i le sami e agamalu, o le pito i lalo e malu ma oneone. O le loloto e tupu vave, o galu malolosi ma matagi e seasea maua.

I se faʻaopopoga i le masani ai matafaga atinaʻe, Santa Cristina i ai se tenisi malae ma malae taʻaloga. O le 'auʻaunaga faʻaola e tiute i le aso atoa, o loʻo iai se paka faʻapitoa e latalata i le talafatai. O se auala vaapiapi e tau atu i le falesa o le igoa e tasi.

Asiasi: leai se totogi

Nofoaga

E ui lava i lona lapoʻa tele, Lloret de Mar (Spain Costa Brava) ofaina le tele o mea e nonofo ai, na fuafuaina mo tu ma aga masani ma malologa tafaoga. I le taimi lava e tasi, o le eria o le nofo ai, i le faʻavae, e le afaina tele, aua o se tasi auala poʻo se isi oe o le a maua ai pea oe i tafatafa o le tasi poʻo le isi matafaga.

E tatau foi ona maitauina o Lloret e manatu o se taugofie nofoaga, o lea e tele ai pea le tele o tagata talavou iinei, ma faʻatasi ai ma isi faʻafiafiaga faʻatatau. I le tasi itu, o lenei e lelei, i le isi itu, e matua matua filemu lava i le taulaga ogatotonu e oʻo lava i le po.

A o lenei poʻo lea matafaga, nonofo i luga o latou taʻitasi ei ai ona lava uiga. Ma, i luga o le auala Avinguda de Just Marlès Vilarrodona, tu i tafatafa o Platja de Lloret, oe mafai ona maua e le gata faletalimalo o se matua eseʻese vasega, ae faʻapea foi le tele o pa, kalapu, discos ma isi faʻafiafiaga faʻavae. I se faʻaopopoga, i le iʻuga o le auala lava e tasi o loʻo i ai se nofoaga pasi pasi, mai lea e mafai ona e alu i tuaoi taulaga (Barcelona ma Girona). Mo i latou o loʻo sailia se nofoaga filemu, Platja de Fenals e atoatoa, tu i sina mamao mai nofoaga faʻafiafia lauiloa ma faʻalelei i se malologa filemu aiga.

Afai tatou te talanoa e uiga i tau, apitaga i le 3 * faletalimalo vaʻa mai le 40 i le 80 € i le aso, ae o le tau o le lua potu i le 5 * faletalimalo amata mai 95 € mo le vaitaimi lava e tasi. Tau e mo le vaitau o le taumafanafana.


Tau ma le tau - o afea le taimi sili e sau ai?

O le matafaga sami o Lloret de Mar o loʻo tu i le subtropical Metitirani nofoaga, lea e faʻailoa mai e se tau malu ma matagofie. O mauga o loʻo siʻomia le taulaga mai toetoe o itu uma e puipuia ona faga mai matagi malolosi ma maua ai ni tuutuuga sili ona lelei mo tafaoga. E le gata i lea, o Lloret de Mar o se tasi o nofoaga sili ona malulu i Sepania. O le vevela o le ea i le vaitau maualuga, lea e amata mai i le amataga o Me e oʻo atu i le ogatotonu o Oketopa, e seasea alu aʻe i luga + 25 ... + 28 ° C, ma e oʻo lava ia latou e sili atu ona faigofie ona aveina nai lo isi latitu. Ae o le vevela o le vai, i le taimi nei ua mafanafana e oʻo atu i le + 23 ... + 25 ° C

O Aukuso e mafai ona taʻua ma le saogalemu o le vevela o le taumafanafana masina, ma o Iuni o le sili ona maualalo - a itiiti mai 10 aso ua atofaina mo timuga i lenei vaitaimi, ae e oʻo lava i lena taimi e leai se taua faʻaletonu i Lloret de Mar. I le amataga o Iulai, o le numera o aso timuga e faasolosolo malie lava ona faaitiitia, ma savili fausia uma i luga o le Costa Brava, o se miti a soo se tagata faaseʻe.

I le taunuʻu mai o le taumalulu, na paʻu le vevela o le ea i le + 10 ° C, ma na faʻamalulu ifo le vai i le + 13 ° C.Peitai, e oʻo lava i le tau maualalo i Lloret de Mar e i ai le mea e fai - o le taimi sili lea ona lelei mo turisi tafafao.

Faʻafefea ona alu iina mai Barcelona?

E mafai ona e sau mai le laumua o Catalan i le taulaga taʻutaʻua lauiloa i auala e 2. Sei o tatou mafaufauina ia mea taʻitasi.

Metotia 1. I pasi

O pasi masani a Barcelona-Lloret de Mar, e alu ese mai le T1 ma le T2, e tele auala i le aso. O le auala i le ogatotonu o le nofoaga malolo e tusa ma le 2 itula. Tasi le auala tiketi tau 13 €.

Metotia 2. Taʻavale laʻupasese

E mafai ona e alu i se taxi i fafo atu o le mea o loʻo tu ai le pasi. Latou tautua e le taugofie - tusa ma le 150 €. Peitaʻi, afai e te aveina le aofaʻi maualuga o malaga malaga, oe mafai ona sefe tele i tupe faʻaalu malaga.

O tau ile itulau e mo Novema 2019.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Manatu Moni

E tele tala mananaia i le tala faasolopito o le faletalimalo o Lloret de Mar (Sepania). Nei na o ni nai o latou:

  1. I luga o le papa e lata i le matafaga o le taulaga, e mafai ona e vaʻai ai i le faʻatagata apamemea "The Sailor's Wife", faʻapipiʻi i le 1966 mo le afe tausaga o Lloret de Mati. Latou fai mai afai e te tilotilo i le itu e tasi pei o Dona marinera, tago i lona vae ma fai se moomooga, ona mautinoa o le a taunuʻu.
  2. E 2 faʻamatalaga o le mea na sau ai le igoa o lenei 'aʻai. Fai mai se tasi o latou, na faavae i luga o le Sipaniolo upu "tagi" (e foliga mai o tagata o Lloret o fetagisi i tafatafa o le sami), ae o le igoa lona lua na maua ai lenei nofoia laurel, na avea ma ona autu faatusa. Lenei aso, laʻititi koluma ma le ata o laurel o loʻo faʻapipiʻi luga o toetoe lava o auala uma.
  3. O se tasi o siva lauiloa a le lotoifale o le les almorratxes, o se siva o le faʻamaoni, lea e tuʻuina atu ai e aliʻi i le tamaʻitaʻi ni tamaʻi fagu omea, ma latou tuʻimomomoina i le eleele.
  4. O le 'aʻai o loʻo tuputupu aʻe vave na o lea ua naʻo se mataupu o le taimi ae le i tuʻufaʻatasia ma tuaoi Blanes.

Tau i faleoloa ma faleʻaiga i le faletalimalo o Lloret de Mar:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Lloret de Mar 2019 (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com