Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Matafaga o se teine ​​siva i Pattaya: auiliiliga faʻamatalaga ma ata

Pin
Send
Share
Send

Dancing Girl Beach, Pattaya o se lauiloa tele ae sili ona matagofie nofoaga i luga o le matafaga o le Fagaloa o Thailand. Ona o le mamao mai taulaga tetele ma nuʻu, o le natura i lenei nofoaga na taofia lona muamua matagofie.

Lenei o se tasi o le sili ona lelei latalata Pattaya. Pei o le Beach Beach, e faʻatonutonu e malosiʻaga a Thai, ae o le ulufale e leai se aoga, ma ona o lona mamao mai nofoaga, o le tele o turisi e manatu o le vao. O le matafaga e tu i le 40 kilomita mai le taulaga o Pattaya, ma le 15 kilomita mai le malaevaʻalele a U-Tapao.

I luga o faʻafanua ma tusi taiala, o le matafaga e taʻua o le nofoaga o le teine ​​siva, ua lauiloa o Hat Nang Rong. Ae o le igoa Lusia-gagana sau mai se lalelei talafaʻasolopito: i se tasi taimi i luga o se motu e leʻo nofoia motu, tagata o le lotoifale faʻalogo leo leotetele, tutusa ma uma alalaga ma musika. Mai se mea mamao, pei o se sunlit silhouette o se siva teine ​​na vaʻaia. O lenei na tetei ma fefefe tagata, ae leai se tasi na fefefe e faalatalata mai i lenei nofoaga.

O le a le mea sa i ai, e leai se tasi na mautinoa le mautinoa, ae talu mai lena taimi e masani ona taʻua le motu o le nofoaga o le teine ​​siva, ma faatu i luga e tagata Thais le tele o faʻatagata ma faʻataʻoto fugalaʻau e faʻamanatu ai i le tagata ese le iloa.

Faʻafefea ona e alu i le matafaga oe lava mai Pattaya

E mafai ona e oʻo i le matafaga, o lona faʻatusa o le teine ​​siva, i auala nei:

I luga o se taavale totogi poʻo se uila

Ole auala pito sili lea ona faigofie. Taavale totogi i le aso i Pattaya amata mai 500 baht + o le tau o penisini o 30-50.

Alu i le auala tele i Sukhumvit ma alu i saute agaʻi i Sattahip. A maeʻa ona pasia lenei 'aʻai, e mafai ona e folau i faʻailoga, ua lava na o le alatele. O le matafaga o loʻo tu i le itu taumatau o le auala, ma e mafai ona e vaʻai atu faʻafetai i le nofoaga siaki tele. E pei o le tulaga i isi nofoaga faʻatonutonu a le militeri, o tagatanuʻu uma e taunuʻu atu i luga o le matafaga o le a siakiina ma fesiligia e uiga i le mafuaʻaga o le asiasiga. E tatau ona iai sau tusifolau ma se laisene ave taʻavale Thai. A maeʻa pasi le siaki, e tatau ona e alu i le ofisa pepa ma totogi mo le taʻavale e ulufale ai i le teritori.

Ole taimi ole malaga e tusa male 40 minute.

I le taxi

Ole auala faigofie lea, ae fai si taugata. O se malaga mai Pattaya o le a tau 900-1000 baht i lua itu.

I luga o se tuk-tuk

O le auala sili ona taugofie e malaga ai i Taialani o le tuk tuki. Peitaʻi, i lenei tulaga, o lenei e matua mamao lava mai le sili filifiliga: songteos alu i U-Tapao malae vaʻalele pe i Rayong taulaga. E tatau ona e alu i fafo i le ogatotonu o le auala, ma le isi 8 km pe savali pe tiʻetiʻe i se taxi. O le tau o le tuk tuk trip o le 30 baht. O le tulaueleele e faia saʻo i luga o le auala tele o Sukhumvit pe tuusao i Pattaya.

Malaga Taamilo

O se tafaoga i le matafaga e masani ona aofia ai se fesiitaiga mai le faletalimalo ma tua, o lona uiga o lenei filifiliga e lelei atoatoa mo i latou o loʻo asiasi i Thailand mo le taimi muamua. I le avea ai o se tulafono, o le malaga e alu i le 5-6 itula, ma o le tau e 350-450 baht. E mafai ona e faʻatau se afifi tafaoga i soʻo se ofisa femalagaaʻi Pattaya.

Faʻafefea foliga mai o le matafaga

O le matafaga e lua igoa Thai: Hat Nang Ram ma Hat Nang Rong. O le muamua o lona uiga teritori sisifo, ma le lona lua - sasaʻe. O le itu i sisifo o le pito sili ona tumutumu ma pisapisao. O iinei e maua ai mea uma e te manaʻomia mo se malologa lelei: suia potu, taʻele, fale taele, cafe ma se faleoloa. E mafai ona e totogiina faamalu ($ 1) ma potu malolo ($ 2).

I le itu i sasaʻe o le matafaga o loʻo iai le faʻatonuga o le maualuga o tagata, ae leai foi ni mea tetele.

O le umi o le talafatai e tusa ma le 1200 m O le faitotoʻa i le sami e agamalu, o le oneone e lelei ma malu. O le matafaga e lautele lautele o lea e lava le avanoa mo tagata uma. E masani ona toʻamalie le sami, e seasea maua ni galu. E le pei o isi matafaga Thai, e leai lava se lapisi.

O le matafaga, na faʻaigoa i le teine ​​siva, o loʻo tu lelei: o laʻau e tutupu i itu uma e paolo ai. E faatatau lea i itu uma i sisifo ma sasaʻe.

Le tau o le asia o le matafaga: leai se totogi, ae e tatau ona e totogia le 20 baht e malaga ai i taʻavale.

Mea e fai ile matafaga

Talu ai o le matafaga matagofie e mamao mai Pattaya, e toʻaitiiti foʻi turisi ma faʻafiafiaga. O ituaiga faʻafiafiaga nei e lauiloa:

  • faasee vaalele ma faaseʻe vai ($ 4 i le itula);
  • vaʻa faʻi ($ 4.5 i le itula);
  • maulu (o le lesona mo le itula ma le faiaoga e $ 30-35).

E le gata i lea, o faʻafiafiaga e mafai ona mafua mai i se savaliga i le vaiaai. O le matafaga o loʻo tu i se nofoaga matagofie: i luga o le talafatai ma le vaomatua, e mafai ona e mauaina le tele o faʻataʻitaʻiga faigata ma fugalaʻau foliga, gazebos mo malologa ma se malae taʻalo.

Talu ai o le matafaga o loʻo tu i le itu i saute o le atunuʻu (itu i saute o Pattaya) i se nofoaga e le tele ni tagata, o faʻasalaga i nuʻu tuaoi ma motu e le faia iinei.

E ui lava i le le lava o taʻutaʻua taʻutaʻua ma tele faleʻaiga taugata, o iloiloga a turisi e uiga i le matafaga i Pattaya, o le faʻatusa o le teine ​​siva, e lelei.

O fea e 'ai ai

E i ai ni cafe lelei i le itu sisifo. Tau mo nisi aitema mai le lisi:

Tau (baht)
moa ma araisa140
fualaʻau fualaʻau110
steak ma falai falai240
mago ma araisa100
lulu fua30
ti30

E mafai ona maua sau meaai mama i totonu o se cafe poʻo ni laulau i le paka. E mafai foʻi ona oka saʻo meaʻai i le matafaga. A maeʻa ona tuʻuina se oka, o le a tuʻuina atu e le tagata faigaluega se fuʻa e manaʻomia ona mau i le oneone i ona autafa - o lea e vave ai ona maua oe i se taimi o i luma.

E leai ni faʻafitauli i faleoloa ma faleoloa o faʻamanatuga. Latou te faʻatau atu mea mai matafaga, mea faʻamanatu ma meaai lelei a Thai. E taua le manatuaina o nei mea uma i le itu i sisifo, ma e leai se mea i le talafatai i sasae o Nang Rum, Pattaya.

Ae mo faletalimalo, o le filifiliga e le telē tele: o le 3 * faletalimalo o loʻo faʻaalia, faʻapea foi ma se faletalimalo ituaiga. O le tau mo le potu faʻalua mo le aso e amata ile $ 30. E oʻo mai i le taimi nei, e le o se nofoaga taʻatele tele, o lea e le mafai ai ona e tusi tusi muamua, ae e te alu i le aso e te taunuʻu mai ai.

O tau ile itulau e mo Aperila 2019.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. I le maeʻa ai o le 19.00, ua tu le olaga i luga o le matafaga: ua tapunia uma faleoloa ma faleʻaiga, ae toe foʻi tagata o le atunuʻu. E ui lava i le mea moni o le tele o faletalimalo i lata ane, tagata tafafao maimoa na o iinei e le fautuaina e nonofo i le po - e leai se mea e fai.
  2. Talu ai o le matafaga, faʻaigoa i le igoa o le teine ​​siva, o loʻo pulea e le neivi Thai, e manaʻomia se tusi folau e ulufale ai i le nofoaga.
  3. A totogi se taʻavale, ia manatua e naʻo le laisene ave taʻavale Thai e aoga i Thailand.
  4. E ui lava i le mamao mai Pattaya ma isi taulaga tetele, o tau i faleoloa ma faleʻaiga i luga o le matafaga e le maualuga.
  5. Talu ai o le matafaga e toetoe lava a le vao, aua nei galo e uiga i manuki ma isi meaola: i se le lelei ona nonofo ai nofoaga, e mafai ona latou toso ese mai sina mea laiti ma ave mo latou lava. E le fautuaina e sau latalata i manuki, ae sili ai, taumafai e tago i latou. A faʻalatalata se manu, taumafai e tuʻu ese ma le faʻaeteete lenei nofoaga, e aunoa ma le pisa.

Galuega Faatino

Siva Girl Beach o se tasi o sili ona mama ma sili ona matagofie nofoaga i le Pattaya eria. Tagata tafafao maimoa e fiafia i se toafilemu ma fuaina tafaoga mamao mai malo le mautinoa mautinoa o le a le fiafia. Ae o tagata fiafia i le olaola i le po ma taʻaloga faigata e mafai ona le fiafia iinei.

Vitio e uiga i se malaga i le matafaga o se teine ​​siva.


Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The Girls On Pattaya Beach Road Are Waiting For Tourists To Return To Thailand. When Will This be? (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com