Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lech - o se lauiloa lauiloa tafaoga i le Austrian Alps

Pin
Send
Share
Send

Lech (Ausetalia) - o se tasi o sili ona leva ma taʻutaʻua tafaoga tafaoga, bohemians sau iinei e malolo. O lona taʻutaʻua e mafua mai i lana sili ona lelei tautua, tulaga maualuga faletalimalo ma se faʻapitoa tau, faʻafetai lea o le kiona ufitia tumau i luga o malifa i le atoa vaitau. Tele turisi e faʻamanatuina le siʻosiʻomaga faʻapitoa e nofotupu i le nofoaga malolo, tupu ma sui o faʻaaliga pisinisi omai iinei. Leo musika ola i Leh, e manaia le 'ai i totonu o se faleaiga i luga tonu o le slope ma, ioe, oe manaʻomia tietie i se solofanua taavale.

Mea moni manaia! 70% o tagata tafafao maimoa o ni tagata masani ona asiasi i Lech i tausaga taʻitasi.

Faamatalaga lautele

O le autu vaega o le Lech faasee tafaoga i Ausetalia o lona maualuga siosiomaga faauo ma aulelei foliga vaaia. Latou te vaʻavaʻaia le mamā iinei, o lea e leai ni ulaula ulaula, o potu e faʻamafanafana e se potu faʻavevela, ma e naʻo fafie lava e fai ma fafie. O paipa e faataatia i lalo o le eleele. Le nofoaga e le maua le satelite TV e pei o antennas ma ipu faʻaleagaina le laufanua.

Oberlech o se tamai nuu o loʻo tu i le ala o Arlberg, tusa ma le 200 m mai le nofoaga faaseʻe a Lech. Pau lava le auala e o ai i le nuʻu o le lifi, e faʻagaioia mai le 7-00 i le 17-00. O i Oberlech o loʻo i ai faletalimalo faʻapitoa i aiga ma fanau.

Lelei e iloa! Lech e taugata ma e le masalomia o le snowiest Austrian nofoaga. Nofoaga latalata i Siamani. O le eria faaseʻe a Lech o loʻo aofia i le lisi o nofoaga faʻataʻamilosaga "Best of the Alps".

Manatu faʻapitoa e uiga i Lech:

  • i ni nai tausaga talu ai, Lech mauaina le tulaga o le sili ona matagofie nuʻu i Europa;
  • ua teuteuina le nofoaga i le faiga masani a Ausetalia - e manumalo ia kalapu, o le tau o le soifuaga o se faʻatonuga o le maualuga e maualuga atu nai lo le atunuʻu;
  • fafine tafafao i Leh, ia mautinoa e aumai ofu mafanafana ma latou e faʻaali fulufulu latalata i le 'aiga o le afiafi;
  • o le olaga i le nofoaga malolo e fuaina, e leai se aoga e vaʻai ai mo le pisapisaʻi, faʻafiafiaga malie, o le tulafono autu a tagata tafafao o le inuina o se punch, ae le pia;
  • fale faʻafiafiaga e tapunia e le 12 i le po.

O le nofoaga o le Lech i Ausetalia na manumalo i le maualuga o le 1500 m, na ia tuʻuina atu le tele o itulau i le talaʻaga o le faaseʻe, o se vaega taua o le faaseʻe itulagi, lea e tuʻufaʻatasia ai Arlberg, Zürs, St. Anton, ma St. Christoph. Modern Lech i Austria o se malae vaʻalele faʻatasi e tuʻufaʻatasia ma mauaina tagata tafafao mai atunuʻu eseʻese.

Penefitile lelei
- Nofoaga faaseʻe tele

- Tele filifiliga o faletalimalo faletalimalo

- Vaʻaiga vaʻaiga, manaia tele le ea

- Tele auala o eseʻese tulaga faigata

- Tele faleaiga

- Tau maualuga

- Potu i faletalimalo, faʻapea foʻi ma faiaʻoga e manaʻomia le muai tusi, i nisi tulaga ile tausaga ae le i alu le malaga

- Talavou tafafao maimoa o le a mauaina le nofoaga le fiafia

Afai e te manaʻo e tiʻetiʻe i le malifa o St. Anton, e te alu i le pasi

Lelei e iloa! O le nofoaga faʻaseʻe i Ausetalia e le talafeagai mo i latou e mananaʻo e sefe a latou tupe, faʻapea foʻi ma turisi e faʻamoemoe i le toaaga o le ski.

Ala savali

O le vaitau faaseʻe i Leh tumau mai ia Tesema ia Me; lelei tapuni kiona e mautinoa e tumau ia Aperila aofia ai.

Lech o se vaega o le tuʻufaʻatasia ski nofoaga, lea e aofia ai foi Zürs, Oberlech. O Zürs o loʻo tu maualuga atu e faʻatatau i le nofoaga o faʻataʻitaʻiga i Lech, o se tamaʻi nuʻu, e talitonu le atunuʻu o le muamua mea faʻaseʻe i Austria ua faʻaaogaina iinei. Oberlech foi e tulaʻi i luga aʻe o Lech; e naʻo le siʻi i luga e te mafaia ai.

Mea moni manaia! Afai e te manaʻo e fiafia i le susulu o le la Ausetalia, filifili le itu i saute malifa, ae o le itu i matu o le malifa e sili atu ona talafeagai mo polofesa.

Ole tele ole malifa ole malae tafaʻoga e faʻailoa mai e laufanua vaivai, e mafai ai foi e tagata amata ona faaseʻe, ona ole mea lea e omai ii tagata afeleti ma aiga e iai fanau. O auala faaseʻe uma o loʻo faʻataʻamilomiloina le nofoaga malolo ua fuafuaina mo tagata amata faʻapea foi ma tagata faasee vailauga vailauga.

O le pito sili ona maualuga o le nofoaga faʻaseʻe o Rufikopf Peak (2400 m), mai iinei auala o le lanumoana-mumu tulaga o faigata faʻataʻatia, ma e mafai ona e oʻo atu ai i le nofoaga faʻaseʻe o Zürs (1700 m), o loʻo tu i totonu o se lua pupuʻu na faia e atumauga. Faʻatonu saʻo i Leh, e i ai le auala e ui atu i Kriegehorn (2,170 m), e vaivai le laufanua, toʻa le fanua kiona, lanumoana-mumu malifa o loʻo faʻaauupegaina i le tele o numera faigofie ma faigata. I lalo o le Kriegehorn o loʻo i ai se vaega mo snowboarders. O lata ane o atumauga Zuger Hochlicht (2300 m), Zalober Kopf (2000 m), o loʻo i ai ni auala maualuluga ma faigata, faʻapea foi ma isi nofoaga taupou e le faʻaseʻe i ai mo le faaseʻe i le atunuʻu.

  1. Auala mo polofesa o loʻo faʻaalia i le Kriegerhorn ma Zürs. Tagata taaalo faʻailogaina le tupuʻaga o Vesterteli o se sili ona manaia, ma le auala Lech - Rüfikopf - Westerteli - Lech e talafeagai ona manatu o se masani. Le isi tupuʻaga e tatau ona mataʻituina e polofesa, mai Lech i Zürs ala Madloch - o se faigamalaga mo na o le malosi i le agaga, fuafuaina mo 2.5 itula.
  2. Malifa mo afeleti tutotonu - malifa mumu. O auala faapena o loʻo faataatia i luga o le auvae o Hachsenboden (2240 ​​m), Trittkopf (2320 m). Manaia le auala numera 35 i le Zuger-Hohlit (2380 m).
  3. Mo tagata amata, o loʻo i ai le sone sili ona lelei i Lech - Oberlech. Lanumoana laina 443 tamoʻe mai Kriegerhorn. O loʻo i ai foʻi ni malifa lanu moana i Zürs.

Faʻaseʻe tafaoga Lech i numera:

  • vaega faaseʻe - mai le 1.5 km i le 2.8 km, nofoaga - 230 hectares;
  • maualuga eseesega - 1.35 km;
  • o le aofaʻi o 55 ala, o le 27% e mo tagata amata, e tusa ma le 50% o auala mo tagata taʻaʻalo tutotonu, ala faigata - 23%;
  • o le umi o le auala sili ona faigata e 5 km;
  • sii - 95, fale, nofoa ma toso siʻi i luga;
  • i se faʻaopopoga i le ufiufi o le kiona faʻanatura, o loʻo iai le ufiufi o le kiona faʻasolosolo ma le vaega o le 17.7%.

Lelei e iloa! Snowboarders ma freestylers i Leh o le a tutusa le manaia pei o faaseʻe. Mo snowboarding, oe mafai ona asiasi i le Schlegelkopf, ma mo freestyle, le nuʻu o Zug, lea e puleaina e natura laufanua, e talafeagai.

I luga o le teritori o le Leh Resort o loʻo i ai se uiga ese faʻatosina "White Ring", lea na avea o le autu elemeni o le atoa itulagi mo le afa seneturi. O le tosina atu e avanoa mo tagata taʻaʻalo uma, tusa lava poʻo le a le maualuga o toleniga ma o se taamilosaga 22 km le umi, fesoʻotaʻi Lech, Zürs, Oberlech, Zug i se tasi faaseʻe eria. Afai o loʻo e fuafuaina e ui atu i auala mo le taimi muamua, fautua mai tagata atamamai ia e alu faʻatasi ma se taʻiala. Mo se amataga, e toeititi 2 itula e faʻamaeʻa ai le auala atoa.

Siʻi pasi

Aofai o asoLesitala, euro
matuatamaititimo tamaiti aʻoga ma litaea
154,5032,5049,50
315894140
6289172249

E i ai foi vaitau tiketi mo le afa aso po o le aso ma le afa, o latou tau o loʻo faʻaalia i luga o le upega tafailagi aloaia o le tafaoga tafaoga.

Lelei e iloa! Ina ia faʻatau se pasese mo se tamaititi, tamaititi aʻoga pe penisiona, oe o le a manaʻomia se pepa faʻamaonia le tausaga o le turisi.

Nofoaga aloaʻia o le nofoaga faʻapitoa:

  • lech-zuers.at;
  • austria.info;
  • tirol.info

O tau ile itulau e mo le vaitau 2018/2019.

Atinae Eseese

Muamua lava, i luga o le teritori o le nofoaga malolo i Ausetalia o loʻo i ai le tele filifiliga o aʻoga faaseʻe, aʻoga faataʻitaʻi. Ioe, o le tau o lesona e fai si lapoʻa, e mafai ona e faia na o oe ni lesona pe suʻesuʻe i vaega. E i ai foi le vai taele, solarium, sauna, oe mafai ona aveina faʻatautau-faʻaseʻe lesona, tiʻetiʻe i le aisa rink, faasee tietiega, taalo tenisi poʻo le kalama.

Ae mo le olaga i le po, e toetoe lava a leai se tasi i le nofoaga malolo. O le malie e amata tonu i luga o malifa faaseʻe. I luga o le teritori o Lech o loʻo i ai le tele o filifiliga o faʻamau ma faleʻaiga, o le tele o latou e fausia i luga tonu o malifa, o lea ina ua maeʻa faaseʻe turisi potopoto i nofoa mafanafana. E eseese ituaiga meaʻai i faleʻaiga - Europa, Italia, Austrian, e iai foʻi faʻavaʻa, faleoloa ma fale tifaga.

A maeʻa le 'aiga o le aoauli, malolo le au taʻalo i lalo o le faamalu mumu o le Petersboden Hotel. O le faamalu o se fausaga faʻasolosolo faʻasolitulafono. O loʻo faʻapipiʻi luga o se laupapa laʻau, e mafai ona e asia mai le 11-00 ma le uafu 17-00. O se pa ua faʻatulagaina i lalo o le faamalu, e manaia le malolo iinei, faamemelo i manatu ma okaina vai mafanafana.

Faletalimalo

Lech i Ausetalia o loʻo tu i le 30-minute tiʻetiʻe mai St. Anton; i lona tamaoaiga ma le faʻaletupe, o le nofoaga e le maualalo ifo i le faʻaaogaina Courchevel poʻo St. Moritz. I le mamao o le 350 m luga o Lech, o loʻo i ai le tutusa tamaoaiga nuʻu o Oberlech. O le tele o faletalimalo i le nofoaga malolo e 4 ma le 5 fetu.

Nofoaga i totonu o le 3-fetu lua potu o le a tau le maualalo o le € 109 mo le 1 po ma € 658 mo 6 po. Oe mafai ona tusi se fale mautotogi, apitaga mo le 1 po tau 59 euro, 6 po - mai le 359 euro. Afai e te faʻatauaina le mafanafana ma manaʻo e tusi se potu i se faletalimalo 5-fetu, e tatau ona e totogia e tusa ma le 250 Euro mo le 1 po ma le 1500 euro mo 6 po.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona e alu i Lech i Austria

E mafai ona aʻapa atu le nofoaga faʻaseʻe mai malaevaʻalele eseese:

  • Munich - 244 km;
  • Zurich - 195 km;
  • Milan - 336 km;
  • Innsbruck - 123 km.

Tele turisi alu i le nofoaafi auala. O le nofoaga lata ane o loʻo tu 17 km mai le nofoaga i Austria, i Langen am Arlberg. Mai le nofoaga i le na o le 20 minute e mafai ona e taunuʻu atu ai i Lech. Avanoa avanoa - pasi poʻo taxi.

Lelei e iloa! 'Upega tafaʻilagi aloaʻia a le Austrian railway: www.oebb.at.

Afai e te fuafua e malaga i le nofoaafi, e sili ona talafeagai e faatau:

  • Pass nofoaafi Europa mo tamaiti, tamaiti aʻoga ma litaea;
  • Pasese nofoaafi a Europa mo turisi mai fafo.

Lenei pasi mafai ona faʻaaogaina mo 3, 4, 6 poʻo le 8 aso.

Taua! Afai o loʻo e fuafuaina e totogi se taʻavale, e tatau ona e alu i le Auala 92 ma fai sau ata puʻupuʻu. E mafai ona faʻatau se pepa i soʻo se kesi kesi poʻo se faleʻoloa. O le vignette e aoga mo le sefulu aso, lua masina poʻo le tausaga. I le taumalulu, o nisi auala e tapunia ona o le seʻe.

Tulaga manaʻomia mo avetaavale:

  • o le saoasaoa faʻatapulaʻa ua faʻatapulaʻa - luga o autobahns 130 km / h, i luga o auala masani - 100 km / h;
  • faʻatagaina le 'ava malosi - 0.5 ppm;
  • manaʻoga manaʻomia - pasese ma avetaavale tatau ona fai fusipau nofoa;
  • paʻu malulu ma filifili kiona e manaʻomia;
  • faailo suti tatau ona saunia mo pasese uma;
  • e sili atu le fuafuaina le ala i luma ole 10-00 poʻo le 14-30.

O leisi auala faigofie e fealuaʻi ai o pasi. Malaga alu ese mai Terminal P30. E mafai foi ona e okaina se faʻaliliuga tumaoti mo oʻo atu i le 18 tagata.

I le taumalulu, e tatau ona faʻamaonia lau toe foʻi tikiti a itiiti mai 24 itula i luma atu. I le tau mafanafana, e le manaʻomia sea faʻamaoniga. Mo le taimi nei faʻatauina ma tiketi tau, faʻamolemole asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi arlbergeailoa.com/en/.

Taua! Afai e i ai le mafuaʻaga na le faia ai le malaga, tupe mo tiketi muamua na okaina o le a le toe faʻafoʻiina.

Lech, Ausetalia - o se nofoaga faʻaseʻe e manaʻomia e aiga ma aiga bohemia e malolo ai. Pisaina pati e le faia iinei, o lea e omai tagata iinei e tiʻetiʻe, fiafia i le natura ma lagona le tofo o le taugata.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O le lelei o le faaseʻe tafega ma faaseʻe i le ski resort o Ausetalia mafai ona iloiloina e ala i le matamata i lenei vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Q u0026 A Video എലല രഹസയങങള പറതതയ Personal Chat - Siyad Rawther l MALAYALAM (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com