Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Le mea e vaʻai i Copenhagen - mea taua

Pin
Send
Share
Send

O loʻo e alu i Copenhagen - e mafai ona maua ata i soʻo se taimi. E faʻafeiloaʻi malo i fale mananaia, paka matagofie, auala tuai, maketi o le ea. O le femalagaaʻi solo i le laumua o Tenimaka e mafai ona leai se gataaga, ae faʻapefea pe a fai e iai sau tapulaʻa taimi e te mafaia Ua matou filifilia mo oe mataaga sili ona lelei o Copenhagen i Tenimaka, lea e lava e faʻasoasoa ai aso e lua.

Lelei e iloa! Copenhagen card tagata o loʻo mauaina se avanoa fua i sili atu nai lo 60 falemataʻaga ma mataaga i Copenhagen ma saoloto femalagaaʻiga i luga o felauaiga lautele i le taulaga taulaga (aofia ai mai le malae vaʻalele).

Ata: vaʻaiga o le taulaga o Copenhagen.

Faʻailoga o Copenhagen

E le itiiti ifo mea faʻatosina ile faʻafanua o Copenhagen nai lo fetu o le lagi. E tofu i latou ma se tala ofoofogia. Ioe, malo o le laumua manaʻo e vaʻai i le tele o manaia nofoaga pe a mafai. Mai le tusitusiga o le ae iloa ai le mea e vaʻaia i Copenhagen i le 2 aso.

New Harbour ma Mermaid Monument

Nyhavn Harbour - O le New Harbor o le pito sili ona tele turisi i Copenhagen ma o se tasi o nofoaga sili ona lauiloa a le laumua. E faigata ona talitonuina o sui o le lalolagi solitulafono na potopoto iinei i le tele o seneturi talu ai. I le afa lona lua o le senituri lona 17, na faʻatino ai e le pulega le toe fausiaina tele ma o nei aso o se alavai matagofie ma tamaʻi fale felanulanuaʻi na fausia i tafatafa o le pa puipui.

Ina ia faʻaauupegaina le uafu, na eliina se alavai mai le sami i le taulaga, lea e fesoʻotaʻi le sikuea o le taulaga, faʻatauga faʻatau ma auala o le sami. O le tele o fale na fausia i le tolu seneturi talu ai. O le faʻaiuga e eli le alavai e ana le aiga tupu - o le auala o le vai na manatu e faʻafesoʻotaʻi le nofo ai o tupu ma le Vaʻa o Øresund.

Mea moni manaia! I le amataga o le uafu, ua faapipii se taula e faamamalu ai le auvaa na maliliu i le taimi o le Taua Lona Lua a le Lalolagi.

I le tasi itu o le uafu e tele cafe, faleʻaiga, faleʻaiga, faleoloa meaalofa ma faleoloa. Lenei vaega o se fiafia i nofoaga tafaoga mo talavou i le lotoifale. I le gasologa o le aso, tagata puʻe ata ma tagata tusi ata eo mai iinei. I le isi itu o le uafu, e matua ese lava le olaga e nofotupu - toʻafilemu ma fuaina. E leai ni fale faʻaonapo nei iinei, e felanulanuaʻi fale tuai lanu.

Mea moni manaia! O Hans Christian Andersen sa nofo ma faigaluega iinei.

O le autu faʻatosinaina o Novaya Gavan o le faʻatagata o le Mermaid - o lona ata o loʻo faʻamatalaina i le galuega a le lauiloa tala. O tagata na soifua mai na latou faʻateʻaina le tagata autu, o lenei ua avea le faʻatagata ma faʻailoga iloga o le laumua ma taʻutaʻua ile lalolagi atoa.

O se 'apamemea faʻamanatu na fausiaina i le taulaga, o lona maualuga o 1 m 25 cm, mamafa - 175 kg. O Carl Jacobsen, o le na faavaeina le kamupani a Carlsberg, na matua faagaeetia lava i le paleni e faavae i luga o tala faafagogo na ia filifili ai e faaola pea le ata o le Little Mermaid. O lana miti na faʻatupuina e le vane ata o Edward Erickson. Na faʻamaeʻa le oka ile 23 Aukuso 1913.

E mafai ona e oʻo i le maʻa faʻamanatu e le nofoaafi i tuaoi o le taulaga o T-tog poʻo le nofoaafi o le taulaga S-tog. O nofoaafi i lalo o le taulaga e tuʻua mai nofoaga o metro, e manaʻomia ona e alu i le nofoaga e tuʻu ai i stersterport, savali i le faʻamalama, ona mulimuli lea i faʻailoga - Lille Havfrue.

Lelei e iloa! Tele faʻataʻamilosaga faʻaalia ai o le faʻatagata e lauiloa i tagata tafafao maimoa - selau o malo o le laumua o loʻo puʻeina latou ata i aso uma.

Faʻamatalaga aoga:

  • O le uafu tuaoi fou i luga o Korolevskaya Square, o loʻo i ai laina M1 ma M2 lata ane, e mafai foi ona e oʻo i pasi Nu 1-A, 26 ma le 66, vaitafe tram 991 mulimuli i lenei itu o le taulaga;
  • E mafai ona e savali i le New Harbour e leai se tau, ae ia e sauni o tau o faleʻaiga ma faleʻaiga e maualuga;
  • ia mautinoa e ave lau meapueata ma oe.

Tivoli faʻafiafiaga paka

O le a le mea e vaʻai ai i Copenhagen i le lua aso? Faʻaalu le itula e savali ai i le paka pito matua a Copenhagen, le lona tolu sili ona lauiloa i Europa. O le tosina na maua i le ogatotonu o le 19 seneturi. Lenei o se tutasi ma matagofie oasis faʻatasi ai ma le eria o 82 afe m2 i le fatu o le laumua. O le paka e tusa ma le tolu taseni mataʻaga, o le sili ona taʻutaʻua o le tuai roller coaster, i se faʻaopopoga, o loʻo i ai le pantomime fale faʻafiafiaga, e mafai ona tusi se potu i se faletalimalo faletalimalo, o lona fausaga e pei o le matagofie Taj Mahal.

O le tosina atu o loʻo tu i: Vesterbrogade, 3. Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le paka, vaʻai lenei itulau.

Ekalesia a le Faaola

O le falesa ma le logo logo ma le tumutumu o faailoga o Copenhagen, lea o le a tumau ai pea i le manatuaina o turisi. O se auiliiliga iloga o le fausaga o le sitepu fausia i luga o le tumutumu. Mai se vaʻaiga faʻataʻitaʻi o manatu, e foliga mai o le tumutumu ma le faʻasitepu o tuʻufaʻatasi aitia elemeni, ae o le maeʻa fausia foliga foliga feololo.

O le malumalu ma le logo logo na fausia i tausaga eseese. O le fausiaina na faia 14 tausaga - mai le 1682 i le 1696. O le logo logo na fausia i le 50 tausaga mulimuli ane - i le 1750.

Lelei e iloa! E mafai ona e aʻea le tumutumu faʻaaoga le faʻasitepu faʻapipiʻi i fafo. Lona pito i luga teuteuina ma se polo ufiufi i gilding ma foliga o Iesu Keriso.

I luga o le tumutumu, i le maualuga o 86 mita, o loʻo i ai le potu vaʻaia. E le o le tulaga maualuga lea i le laumua, ae o le tumutumu, e lele i lalo o le agi a le savili, e atili ai ona faʻafiafiaina. A malosi tele le matagi, ua tapunia le 'upega tafaʻilagi i tagata asiasi.

O totonu e teuteuina i totonu o le matagofie laupapa ma maamora fata i le faiga Baroque. I totonu o loʻo iai uluaʻi tusitusiga ma monogram o le monarch Christian V, o ia na taʻitaʻia le galuega. O le autu teuteuga e le masalomia o le okeni, lea e aofia ai le 4 afe paipa o eseese diameter, lagolagoina e lua elefane. O leisi teuteuga o le fale o le karaponi, lea e taina i aso uma i le aoauli.

Faʻamatalaga aoga:

Oe mafai ona vaʻaia le tosina atu i aso uma mai le 11-00 i le 15-30, ma o le maitauina o le potu tatala mai le 10-30 i le 16-00.

Tau faʻailoga faʻalagolago i le vaitau:

  1. i le tautotogo ma le tautoulu ulufale mo tagata matutua 35 DKK, tamaiti aʻoga ma penisiona - 25 DKK, tamaiti i lalo ole 14 tausaga le matutua le manaʻomia se tiketi;
  2. i le taumafanafana - tagata matutua pepa - 50 DKK, tamaiti aʻoga ma penisiona - 40 DKK, tamaiti (oo atu i le 14 tausaga) - 10 DKK.
  3. i tafatafa o le pasi pasi numera 9A - Skt. Annæ Gade, oe mafai foʻi ona oʻo atu i le metro - station Christianshavn st.;
  4. le tuatusi: Sankt Annaegade 29, Copenhagen;
  5. 'Upega tafaʻilagi aloaia - www.vorfrelserskirke.dk

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Rosenborg Castle

O le maota na fausia e ala i le faʻatonuga a le King Christian IV, o le fale na avea o se maota tupu. O le maota na tatalaina mo tagata asiasi i le 1838. I aso nei, tupu tupu mai tupu mai le ogatotonu o 16th seneturi i le 19 seneturi mafai ona maimoaina iinei. O le sili ona fiafia i ai o le aoina o maataua ma faʻatonutonu e ana ia Danimaka tupu.

Lelei e iloa! O le maota o loʻo tu i le Royal Garden - o le togalaau tuai lea i Copenhagen, lea e asia e le sili atu ma le 2.5 miliona tagata tafafao i tausaga taʻitasi.

O le maota e aofia ai le vaega o 5 hectares. O le tosina ua fuafuaina i le Renaissance sitaili masani mo Holland. Mo se taimi umi, o le maota na avea ma nofoaga autu o le maota tupu. Ina ua maeʻa Frederiksberg, Rosenborg na faʻaaogaina mo na o aloaia sauniga.

Rosenborg o le sili ona leva fale i Copenhagen. E maitauina o le foliga mai fafo o le maota e leʻi suia talu mai lona fausiaina. O nisi o nofoaga ma fale e mafai lava ona maimoaina nei. Le sili ona manaia:

  • Ballroom - faʻafiafiaga gaioiga, aofia na faia iinei;
  • fale teuoloa o maataua, faʻatonutonu o aiga tupu.

Alleys felavasaʻi i le ogatotonu o le paka:

  • o le ala o le Naita;
  • Ala a Tamaitai.

O le faʻatagata matua o le Solofanua ma le Leona. O isi mea manaia o le Tama i luga o le vaipuna o Swan, o se faʻatagata a le lauiloa tala Andersen.

Faʻamatalaga aoga:

  1. Tau tiketi:
    - tumu - 110 DKK;
    - tamaiti (e oʻo atu i le 17 tausaga) - 90 DKK;
    - tuʻufaʻatasia (tuʻuina le aia e vaʻai ai Rosenbor ma Amalienborg) - 75 DKK (aoga mo 36 itula).
  2. O itula amata e faʻamoemoe i le vaitau, o faʻamatalaga saʻo i le asiasi atu i le maota o loʻo maua i luga o le upega tafailagi aloaia: www.kongernessamling.dk/rosenborg/.
  3. O le maota e 200 mita mai le Nørreport metro nofoaga. E mafai foi ona e alu pasi i le nofoaga o Nørreport.
  4. E mafai ona e ulufale i totonu o le maota o le maota e ala atu ia sterster Voldgade 4a pe auala atu i se moat na eliina i le Royal Garden.

Maota o le au Kristiano

E le masalomia, o le maota o se tasi o sili ona faʻatosinaina matagofie i le taulaga. O le maota e tu mamao mai le tumutumu o le laumua - i le motu o Lotsholmen. O le tala faasolopito o le maota e toe foi i tua i le sili atu i le valu seneturi, o lona na faavaeina o Bishop Apisaloma. O le fausiaina na amata mai le 1907 i le 1928. I aso nei, o se tasi o vaega o nofoaga o loʻo nofoia e le Palemene Tenimaka ma le Faamasinoga Maualuga. I le vaega lona lua o le maota, o potu o le aiga tupu o loʻo i ai, e mafai ona vaʻaia pe a le o faʻaogaina nofoaga mo faʻagaioiga aloaia.

Mea moni manaia! O le 'olo o le maota, 106 mita maualuga, o le maualuga i Copenhagen.

Nisi faʻamatalaga ua saunia i luga o lenei itulau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fale mataaga i Copenhagen

O le laumua o Tenimaka e mafaufauina ma le saʻo o se taulaga o falemataaga - e tusa ma le 60 fale mataaga o mataupu eseese. Afai e te manaʻo e fealuai i fale mataaga uma, e tatau ona sili atu ma le tasi le aso e te faʻaalu ai i Copenhagen. A o e fuafuaina se malaga i Tenimaka, filifili ni nai mataʻina muamua, ma fuafua se auala ina ia aua le maimau taimi.

Lelei e iloa! Manatua o le Aso Gafua o se aso malolo mo le tele o fale mataaga i le laumua. I se faʻaopopoga, i nisi faʻalapotopotoga e mafai ona e matamata i polokalame a tamaiti.

E talafeagai ma aoga le i ai o se faʻafanua o Copenhagen faatosina ma se ata ma faʻamatalaga. O lenei mea o le a faʻatagaina ai oe ona fausia se auala sili ona lelei ma vaʻai ai i le tele o nofoaga matagofie i le laumua i le lua aso. O fea o falemataaga o le a sili ona manaia mo oe - vaai ma filifili iinei.

Amalienborg maota

Le nofo ai nei o le aiga tupu. O le maota na matala i tagata lautele talu mai 1760, o se faigata e aofia ai fale e fa - o fale e tasi e se tupu.

Auiliiliga faʻamatalaga ma ata o le tosina atu o loʻo faʻaalia i lenei tusitusiga.

Malumalu o Frederick poʻo le Marble Church

O le malumalu Luteru e tu latalata i le fale o Amalienborg. O se uiga iloga o le faʻailo o se green dome ma le lautele o 31 mita.

Mea moni manaia! O le faʻatosinaina o se tasi o lotu tele e lima i le laumua. I Tenimaka, ua malo ai le lotu Porotesano - Lotu Luteru, o le mafuaʻaga foʻi lea ua taʻutaʻua ai le Lotu Marble i tagata o le nuʻu.

O le fale ua teuteuina i le Baroque style ma 12 pou lagolagoina le dome. O le fale e sili ona matagofie e mafai ona vaʻaia mai soʻo se mea i le taulaga. O le faʻailoga mataʻina na fuafuaina e le tusiata o Nikolay Eytved. O le matai sa musuia e le Cathedral o St. Paul, na fausia i Roma.

O le maʻa muamua na faataatia e le tupu Frederick V. I le 1749, na amata ai galuega fauina, ae talu ai ona o le tipi tupe, ua faʻamalolo ai loa. Ma ina ua mavae le maliu o le tusiata, o le fausiaina na siitia mo se taimi umi. O lona iʻuga, na faʻapaʻia le malumalu ma toe tatala i le 150 tausaga mulimuli ane.

O le fausaga na foliga mai e tolu taimi laʻititi nai lo le amataga fuafuaina. E tusa ai ma le poloketi, na fuafuaina e naʻo maamora e faʻaoga mo le fausiaina, ae talu ai ona o le paʻu o le paketi, na faia ai le faʻaiuga e sui se vaega o ia ma maʻa maʻa. O le pito i luma e teuteuina ma faʻavae o maʻa ma faʻatagata a le 'auaposetolo. O totonu e teuteuina foʻi - o nofoa mo aulotu e faia i laupapa ma teuteuina i ata vaneina, o le fata e ufiufi i teuteuga. O potu vateatea e tutuina i le tele o moligaʻo, ma o faʻamalama tioata tele e faʻatumuina potu i le malamalama masani. E mafai e tagata asiasi ona aʻeaʻe i le tumutumu o le pu ma se vaaiga i le taulaga atoa.

Lelei e iloa! E taʻutaʻua le Lotu Marble i le ulugaliʻi faʻaipoipoga; e masani ona tatagi logo i le faʻamanatuina o le sauniga o le faʻaipoipoga.

Faʻamatalaga aoga:

  • Tuatusi faatosina: Frederiksgade, 4;
  • Faʻasologa:
    - mai le Aso Gafua i le Aso Tofi - mai le 10-00 i le 17-00, Aso Faraile ma faaiuga o vaiaso - mai le 12-00 i le 17-00;
    - e galue foʻi le 'olo e tusa ai ma se taimi faʻatulagaina: i le taumafanafana - mai le 13-00 i le 15-00 i aso uma, i isi masina - mai le 13-00 i le 15-00 naʻo faaiuga o vaiaso;
    - ulufale e leai se totogi, e vaʻai ai i malaetaʻalo, oe manaʻomia le faʻatau o se tiketi: tagata matua - 35 kroons, tamaiti - 20 kroons;
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.marmorkirken.dk.
Maketi i Torvehallerne

Ose nofoaga matagofie e te vaai atu ai i tagata folau Tenimaka ma o latou 'ava, ma e masani ona i ai fou, suamalie, iʻa eseese ma figota sami o loʻo faʻatau atu. I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasiga e aofia ai aano fou, fualaʻau, fualaʻau, oloa gaosi susu - o oloa o loʻo tuʻuina atu i faʻapaologa faʻavae.

E omai tagata iinei e le gata e faʻatau ai meaʻai, ae faʻapena foi ona 'aʻai. Mo le 'aiga o le taeao e mafai ona e okaina momoi manaia, inu se ipu kofe malosi ma pastries fou ma sukalati.

Lelei e iloa! O se asiasiga i le maketi e masani ona tuʻufaʻatasia ma le asiasiga i le Rosenborg Castle.

I faʻaiuga o vaiaso, e toʻatele tagata e omai i le maketi, e sili ai la pe a e vaʻai i le mea e tosina i ai i le vaiaso o le taeao. Faʻalogo totoa ile smerrebroda - o se ipu Danimaka a le atunuʻu o se sanuisi ma faʻatumu eseesega.

Faʻasologa:

  • Aso Gafua, Aso Lua, Aso Lulu, Aso Tofi - mai le 10-00 i le 19-00;
  • Aso Faraile - mai le 10-00 i le 20-00;
  • Aso Toonaʻi - mai le 10-00 i le 18-00;
  • Aso Sa - mai le 11-00 i le 17-00;
  • i aso malolo, e matala le maketi mai le 11-00 i le 17-00.

Vaʻai galue i: Frederiksborggade, 21 tausaga.

Ekalesia Grundtvig

O le faatosina o loʻo tu i le eria o le Bispebjerg ma o se faʻataʻitaʻiga tulaga ese o le faʻaalia o uiga, lea e seasea maua i totonu o falesa. E faʻafetaia ona o ona foliga vaaia e le masani ai, ona ua lauiloa le ekalesia i Copenhagen.

I le amataga o le seneturi lona 20, na faia ai se tauvaga i le atunuʻu mo le ata sili ona lelei o le malumalu e faʻamanatu ai le faifilosofia o le atunuʻu o Nikolai Frederic Severin Grundtvig, o le na fatuina le pese a Tenimaka. O le maʻa muamua na faataatiaina ina ua maeʻa le Taua Muamua a le Lalolagi - ia Setema 8, 1921. Na faaauau pea galuega fauina seia aulia le 1926. I le 1927, maeʻa galuega o le olo, ma i le tausaga lava lea e tasi na tatalaina le malumalu i aulotu. I le taimi e tasi, sa faʻatinoina galuega maeʻa totonu. Na iu ina maeʻa le ekalesia i le 1940.

O le ata o se fale o se tuʻufaʻatasia o eseese sitaili sitaili. I le gasologa o le galueina o le poloketi, na asiasi ai lava le tusitala i le tele o lotu. O le tusiata na tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia laconic geometric foliga, laina tu saʻo masani o le Gothic ma elemene o faʻaaliga. O le elemene sili ona mataʻina o le fale o le itu i sisifo, e pei o se okeni. I le vaega lea o le fale o loʻo iai le logo 'olo e lata i le 50 mita le maualuga. O le faʻafoliga e foliga mamalu, faʻasolosolo atu i le lagi. O piliki ma maʻa na faʻaaoga mo le fausiaina.

Ua teuteuina le pito i luga i lalo. O lona mataʻina tele e manaia ma matagofie - e 76 mita le umi ae 22 mita maualuga. 6 afe piliki samasama na faʻaaogaina e teuteu ai totonu totonu.

O le faʻatulagaina i totonu o le malumalu e faʻapea foi ona faʻaosofia mafaufauga o Gothic - o itu auala, faʻalo maualuga e lagolagoina e koluma, faʻamaʻa faʻamau, potu uʻamea faʻamaʻa. O totonu e faʻatumuina e lua totoga - o le muamua na fausia i le 1940, o le lona lua i le 1965.

Faʻamatalaga aoga:

  • o le tosina na fausia i le itumalo o Bispebjerg;
  • e talia e le malumalu tagata asiasi i aso uma mai le 9-00 i le 16-00, o le Aso Sa e matala faitotoʻa i le 12-00;
  • e avanoa fua le faitotoʻa.
Round Round Rundetaarn

O taʻamilo 'olo e masani ai i Tenimaka, ae o Copenhagen's Rundethorn e faʻapitoa. E leʻi fausiaina e faʻamalosia ai pa o le taulaga, ae mo se misiona eseʻese. I totonu o le fale vaʻai tuai lava i Europa. O galuega fau fale na amata mai le 1637 i le 1642.

Mea moni manaia! O le taʻua o vaʻaiga o loʻo maua i le tala faʻasolopito a Andersen "Ognivo" - o se maile ma ona mata pei o se 'olo lapoʻa

O le Trinita-tis complex, e faʻaopoopo i le fale mataʻitusi, e aofia ai se falesa ma se faletusi. O se tulaga iloga fausiaina o le nofoaga vaʻavaʻaia o se siʻomia auala piliki, lea na fausia ae le o se faʻasitepu sitepu. O lona umi e toeititi 210 mita. E tusa ai ma se tasi o tala faʻasolopito, o Peter I na ou alu aʻe i luga o lenei auala, ma na mulimuli ane ulufale le Emperor i le taʻavale.

Tagata tafafao maimoa e mafai ona aʻe i le pito i luga, lea o loʻo i ai le vaʻa matamata. E maualalo i isi nofoaga i le taulaga i le maualuga, ae o loʻo tu i le fatu o Copenhagen.

Lelei e iloa! O le faletusi fale na susunuina atoa i le 1728, i le faʻaiuga o le 20 seneturi na toe faʻaleleia ai le fale tele ma o lea ua faʻaaogaina e faʻamautu ai konaseti ma faʻaaliga.

O se mea uiga ese, ae mo tagata o le atunuʻu, o le 'olo lapoʻae fesoʻotaʻi ma taʻaloga - i tausaga uma e i ai tauvaga mo uila vilivae. O le sini o le aʻeaʻe ma ifo mai le 'olo, o le manumalo o le na te faia vave.

Faʻamatalaga aoga:

  • le tuatusi: Købmagergade, 52A;
  • taimi faigaluega: i le taumafanafana - mai le 10-00 i le 20-00, i le tautoulu ma le taumalulu - mai le 10-00 i le 18-00;
  • tau o pasese: tagata matutua - 25 kroons, tamaiti (e oʻo atu i le 15 tausaga) - 5 kroons.
Vasa o le Vasa

Afai o loʻo e tau mafaufau pe o le a le mea e vaʻai ai i Copenhagen ma tamaiti i le lua aso? Ia mautinoa e te asiasi i le laumua Oceanarium "Blue Planet". E ui lava i le igoa, e le gata iʻa tulaga ese iʻa o loʻo fai ma sui iinei, ae faʻapea foi ma manulele ese.

Mea moni manaia! O le Oceanarium e pito tele i Europa i Matu.

O le Oceanarium faʻaaliga 20,000 iʻa o loʻo nonofo i totonu o 53 aquariums. E i ai le sone vevela ma afu o manulele, ma e mafai foi ona e vaʻaia gata iinei. O loʻo iai foʻi le fale faʻamanatu, e mafai ona fai sau meaai mama ile cafe. O loʻo i ai se fagu vai faapitoa mo tamaiti e te tago ai i mollusks, ma e tele tele o nonofo i le sami sami. O puipui e teuteuina ma faʻasalalau ma mea mananaia e uiga i iʻa.

Lelei e iloa! O le fausiaina o le Oceanarium e faia i foliga o se asiosio.

Faʻamatalaga aoga:

  • tu i tafatafa o le malaevaʻalele a Kastrup;
  • E mafai ona e taunuʻu i ai i le metro - laina samasama M2, nofoaga o Kastrup, ona tatau lea ona e savali 10 minute;
  • ticket ticket i luga o le upega tafailagi: matutua - 144 kroons, tamaiti - 85 kroons, ticket ticket i le box office e maualuga atu - matutua - 160 kroons ma tamaiti - 95 kroons.

Copenhagen - o vaaiga ma le pisi o le olaga o le taulaga puʻeina mai minute muamua o lou nofo. O le mea moni, e tele se taimi e vaʻai ai i faʻailoga iloga o le laumua o Tenimaka, o lea matou te fautuaina ai le faʻaaogaina o le faʻafanua o Copenhagen ma vaʻai i Lusia.

Vitio sili ona lelei ma vaʻaiga a Copenhagen - ia mautinoa e matamata!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Gary Hunt - Fade Away Copenhagen, Denmark (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com