Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fujairah o le uii emirate o le UAE

Pin
Send
Share
Send

O le aliʻi o Fujairah, o se nofoaga e fiafia iai le tele o turisi, o loʻo tu i le pito i sasaʻe o le UAE. Fujairah e taʻutaʻua i aso malolo mo matafaga, mataʻina mataaga, e iloga ona uiga ese ma le leai o se alamanuia e gaosia ai le suauʻu. Na o le pau lava lea o le emirate uma e alu i le Arapi Sami, fesoʻotaʻi ma le Vasa Initia. O isi emirates tatala i le Persian Gulf. Ma o nei mea e le o ni foliga iloga uma o le Fujairah emirate, ae ua lava e faʻamasani lelei ai ia te ia.

Faʻamatalaga lautele

Fujairah, United Arab Emirates - o le uii o uso Arapi uma. Na faaigoaina "Fujairah", mai le Arapi "fajar", o lona uiga o le masaa, ia susulu. O le la i le oso aʻe o le la e faʻataua ona ave i luga o mauga o le emirate ma ona matafaga auro, ma isi. O le Hajar mauga kulupu tulaʻi i luga i matu, nofoia se taua vaega o le teritori. I le itu i saute o lona laumua, Fujairah, o se 'aʻai faʻatumuina i mea matagofie.

Muamua, o le emirate o se vaega o le tuaoi - Sharjah. I le 1901, lona ulu taʻutino tutoʻatasi, ae o le mulimuli tutoʻatasi o Fujairah na aloaia i le 1971.

O le emirate e lauiloa mo ona matafaga, o le umi e nofo ai toeititi atoa le talafatai - tusa o le 90 km. I le leai o ni punaoa faʻanatura (hydrocarbons), o le tamaoaiga o Fujairah e faʻavae i luga o atinaʻe tafafao maimoa, faʻapea foi ma le faʻavaeina faʻatoaga ma fagotaga alamanuia. O le emirate e i ai lona lava talafeagai taulaʻa - o le taulaʻiga o Logistics auaunaga ma fefaatauaiga.

O le vai mai le vaipuna mai le vaitafe e tafe ifo i le sami, e faʻasūsū vanu ma vanu, faʻafetai ia Fujairah o loʻo tu matilatila faʻatasi ma isi emirate ona o le tele o laufanua laʻau faʻafuaseʻi. O loʻo tumu le sami vai i meaola o le sami - o mea fagota faʻapisinisi, ma nofoaga o aʻau - nofoaga e fiafia iai tagata tafafao maimoa mai i lalo o le sami.

Malologa

O le tuʻufaʻatasia o atumauga matagofie, maʻa oneone oneone auro ma faʻafiafiaga faʻaleaganuʻu ma faʻasolopito e avea ai le aliʻi o Fujairah ma nofoaga e manaʻomia. Lenei e mafai ona faigofie ona filifilia le ituaiga o taimi paganoa e te manaʻomia pe taumafai tele i le tasi taimi:

  • o le mauga lafulafu e tele i malifa malifa, vanu, mauoa i minerale vaipuna;
  • matafaga oneone oneone faataamilo faletalimalo, e toafimalie ma faatotogaina i mea uma e te manaʻomia mo se lelei tafaoga sami;
  • le lanumoana manino o le sami ma se lalolagi mauʻoa i lalo o le sami maua ai avanoa tele mo le maulu;
  • faʻatauga e mafai ona amata mai le lauiloa Aso Faraile maketi luga o le alatele a Sharjah-Fujairah, lea e faʻatau ai oloa masani mai sasaʻe;
  • 'olo anamua, maota, fale mataaga ma isi mataʻaga o le a faʻaopopoina ai mea fou i manatu ma faʻalauteleina ai le lumanaʻi o le fiailoa.

Tagata tafafao maimoa e talia iinei masani lava mai ia Oketopa ia Aperila - i le sili ona mafanafana masina mo tulaga tau. I le vaitau o le vaitau, o le vevela e maualuga tele e le mafai ai ona faʻatulaga ni faʻafiafiaga.

O le gagana aloaia a le emirate o le Arapi, e ui o le a tele e mafai ona faʻamatalaina i latou lava i le Igilisi. O laupapa faʻailoga ma faʻailoga ala na faʻapipiʻiina i se faʻaliliuga Igilisi. Feoaʻi i Fujairah e agavale, ma o se laisene avetaʻavale faavaomalo e le aoga iinei. O le mea lea, e fiafia turisi e faimalaga i le va o nofoaga e ala i femalagaiga i fafo - o le mea e lelei ai, o auala e maualuga le tulaga ma e taufetuli lava i tafatafa o le oneone oneone.

E sili le fealualuaʻi i le taulaga i taʻavale, tele taʻavale laiti poʻo savavali. E leai se mea e manaʻomia e atiaʻe ai femalagaaʻiga lautele a le taulaga. O le faitau aofai o tagata o le taulaga e tusa ma le 50 afe, ae o le vaega o totoe o le emirate e faaluaina le tele. Fujairah e le auai i megacities ma e le fausiaina ni fale teu fale. Ma o se avanoa sili lea mo le filemu ma le nofo toʻatasi i fafo atu o le pisapisao o ala tele o le taulaga.

Nofoaga

O Fujairah e i ai ana filifiliga o faletalimalo eseese fetu, ma le vaega o tau o tau e aofia ai faletalimalo: mai le tele o paketi i le maualuga o le potu. E mafai ona e nofo i ni nai selau mita mai le taulaga tutotonu (Fortune Hotel Apartment, California Suites Hotel, Oasis Residence), o ni nai kilomita mai ia (Ibis Fujairah, Clifton International Hotel, City Tower Hotel) pe faʻapea foi (Raynor Hotel Apartments, Royal M Hotel Fujairah Mall, Fujairah Hotel & Resort).

Tau amata i le $ 39 i le 3-fetu faletalimalo lua potu ma lua eseese moega (Ibis). O le isi tau mo isi auaunaga faʻapena e $ 46 ma le taeao o loʻo aofia i le Fortune Apartment. E sili atu le tusi muamua se fale mautotogi muamua, pei o mea e nonofo ai i Fujairah ma nofoaga lata ane e manaʻomia tele i le taimi o le vaitau. O le maualuga togi o faletalimalo o loʻo faʻamautinoaina e le sili atu le tautua a le aufaigaluega aʻoaʻoina lelei, aemaise lava i latou e faʻaaogaina le talisapaia o le mafanafana, mama, tau / lelei faʻatusatusa.

O le sili ona taʻutaʻua i turisi o faletalimalo Nour Arjaan e Rotana, Novotel Fujairah (e tofu ma fetu e 4), Adagio Fujairah Luxury (apart-hotel). Na latou mauaina togi maualuluga ona o le tulaga ese o le tautua ma le nofoaga - o loʻo tu uma ile tusa ma le lua kilomita mai le taulaga tutotonu, e mautinoa ai le mamao ese mai le le manaʻomia o aʻafiaga.

  • Faletalimalo Nour Arjaan e Rotana: o le tosina atu na faia e le vaʻaia o atumauga, e faasaga i ai le vaitaʻele, faʻapea foi ma kuka sili ona lelei. O potu e taʻutaʻua mo o latou lagona e pei o se aiga, faʻaopoopo i ai le faʻafaigofieina e le tele o faʻasalalauga faʻavaomalo.
  • Novotel: O le nofoaga o se tasi sili ona lelei i Fujairah ma o loʻo manaʻomia. O filifiliga o potu fono, o se vai taele, o se faletaalo, o se faleʻaiga, o se pa, e le gata i minibars, ae o masini kofe i totonu tonu o potu.
  • Adagio Fujairah Luxury: faigofie tu i tafatafa o se fale faʻatau, faʻataʻamilomiloina e faleʻaiga, faʻamau, ma se nofoaga faʻamalositino. A o talafeagai ma se fale-faletalimalo, o potu e mautotogi fale, faʻatulagaina ma se umukuka ma isi tulaga lelei taʻatele i faletalimalo potu i Fujairah.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Meaai paleni

O le taulaga e mauoa i gastronomic kamupani, e tusa ma le lua selau 'aʻai iinei. E i ai le tele ma le tele o aano o manufasi ipu masani mo le laulau i le lotoifale, sami, fou fualaʻau ma fualaʻau, suamalie suamalie. Afai e manaʻomia le i ai o le ava i luga o le laulau, ona o lenei e tatau ona e alu e saili le Hilton Fujairah Resort, o loʻo i ai se laisene e faʻatau atu ai. Ae i se tulaga lautele, i atunuʻu Arapi, o le inu 'ava malosi e masani ai, pe a tuʻu lemu, ae le faʻamalosia.

I se faʻaopopoga i le tao, o keke fou ma sua o le a fiafia ai i le tamaʻi falai Golden fork, lea e alofagia e turisi. O ipu Saina ma Initia e tuʻuina atu i le Taj Mahal, o loʻo tuʻuina atu iai le buffet i Aso Tofi. Afai e te manaʻo e tofo saʻo i meaai Arapi, o le a e fiafia e asiasi i Sadaf ma Meshwar. O loʻo iai foʻi ma filifiliga mo paketi mo tagata femalagaaʻi ma le atotupe laʻititi - faleʻaiga ma bistros o ituaiga masani a Europa o Kentucky Fried Chicken ma Pizza Hut i tau taugofie.

O le tau masani masani tau mo se taumafataga mo le lua i le taulaga i Fujairah e latalata i le $ 30, e masani ona i ai ma le pito ua uma ona aofia ai. A faʻapea e le mafai ona o atu i le faleʻaiga manaʻomia i le ogatotonu o le vaitau o le matafaga, o faleʻaiga i le talafatai o le a tautuaina se taumafataga sili ona lelei ile tau tutusa. O se tafaoga matagofie i le United Arab Emirates, i Fujairah, faʻamaonia e ata felanulanuaʻi, e oʻo lava i le amanaʻia o le tau o meaʻai lelei, e matua taugofie lava mo le averesi fuafuaina o paketi.

Mea e fai

O vaaiga a Fujairah e tatau ona uaʻi faapitoa i ai. O talaʻaga faʻasolopito ma aganuʻu a measina a Arapi e matua faʻaeteete lava i totonu o le emira. Lenei latou te mitamita i lo latou talaʻaga, mauaa i le loloto o seneturi ma meleniuma.

Nofoaga e asia faʻapitoa e turisi i Emirates e masani ona faʻafesoʻotaʻi ma 'aʻai a le militeri na soifua mai i setete eseese, faʻapea foʻi ma mosque anamua, o loʻo togafitia faʻapitoa iinei.

  1. Al Bidya (Al Bidya Mosque) - o le mosque pito i leva i le emirate o Fujairah, e lauiloa mo lona laʻititi. O le tosina atu e tu i tafatafa o le Aso Faraile maketi i luga o le auala tele lauiloa. E faʻatosina mai turisi ma ona aso anamua (fausia i le 1464), felanulanuaʻi, ma se atemosifia matagofie matagofie. E ui lava i le mea moni o luga o le auala e te manaʻomia le aʻea, o le galuega totogi ma le fiafia - o le auauna o le mosque ua sauni e avatu faʻamatalaga auiliili. Ulufale fua
  2. Talafaʻasolopito Fort Fujairah. O le 'olo ma fale latalata ane o loʻo tu i le vaega tuai o le taulaga. E mafai ona e asiasia le fausaga i totonu ma teuteuga, faʻapea foʻi ma le teritori i le ao. Ulufale fua I le afiafi, o le ata o le 'olo e matagofie ona faʻamalamalamaina ma e avanoa foi mo mafaufauga.
  3. Fort Al Hayl (Al Hayl Castle). O lenei 'olo sa avea muamua ma maota o le Emir o Fujairah. E le mamao ese mai ai - tusa ma le 8 km mai le taulaga, o le taxi e alu ai le kuata itula. O lenei ua faʻamalosia ua toe faʻaleleia ma avea o se archaeological falemataaga; oasis o faʻataʻatia latalata mai. Fort El Hale e manaia mo le uiga eseʻese o lona fausaga, talu ai na fausia e le Potukale.
  4. Faletusi o le Sheikh Zayed (Grand Sheikh Zayed Mosque). O le fale faʻafiafiaina ma lona matagofie ma lona lapoʻa - e mafai ona ofi atu i le 28,000 tagata tapuaʻi. E foliga ese le felanulanuaʻi i le afiafi malamalama o moli malamalama.
  5. Dibba Village (Dibba Society for Culture Arts). O se taulaga fagota, lauiloa talu mai le 15th seneturi, i le itu i matu o le emirate o Fujairah. I se faʻaopopoga i se nofoaga lauiloa o le aau, o loʻo iai foʻi le faʻailoga iloga o le nuʻu - o se olo-olo.

I se faʻaopopoga ia i latou na taʻua, e iai isi nofoaga i Fujairah e aoga le asia. O 'olo o El Bitna, Wadi Dafta, Awhala Fort, faʻapea foi ma tamaʻi fale mataaga o loʻo fai ma Nuu o Measina (faʻasolopito ma faʻaleaganuʻu nuu), o se mea manaia na fausia muamua.

Matafaga

O matafaga o Fujairah e toetoe lava a taua se vaega o le aso malolo e pei o tuutuuga o le nofo i faletalimalo. Lenei o latou sili ona mauoa filifiliga - toeititi atoa 90 km o le talafatai, salalau solo i auro oneone. Tele e auai i le teritori o faletalimalo ma vai paka, lea o loʻo i ai le sili atu tele o faʻafiafiaga.

E mafai ona totogi ma maua fua, ae o mea uma e masani ona iloga mai i le mama e le mafaatusalia. O vai o le Dibba lava e lauiloa mo le sili malamalama. E fai si mamao mai le 'aʻai, ae toʻaitiiti turisi. O lenei nofoaga o le a faʻatosina tagata fiafia i tuʻulafoaʻiga tuufua.

O ata o matafaga o Fujairah e toeititi lava faʻailoa atu le siʻosiʻomaga filemu o le loloto o le sami tioata, le tamaoaiga o le lanumeamata, ma le tamaoaiga o le talafatai samasama. Toetoe lava - aua e le mafai ona lagonaina le musumusu atu o agaʻi mai galu i luga o le pupuni, ia manava i le masima, faʻamalologa ea o le sami, e mitiia ai le agalelei agalelei!

  • O le vaega o le Al Aqa Beach e olaola ma taʻutaʻua i tagata fagogota eseese ma fagogota. O le eseʻese o meaola o le sami, e aofia ai ma avanoa mo fagotaga, o le a faʻafiafiaina ai tagata moni o loʻo fagota ma le agaga.
  • Sandy Beach o le a ofaina tutusa tautua faʻatasi ma scuba diving lesona mo amata.
  • Korfakan o le a fiafia i latou o loʻo manaʻo e malolo mai le pisi o le taulaga, aua o ia lava e tu i sina mamao mai le 'aʻai, tusa ma le 25 km.

E tatau ona manatuaina e oʻo lava i sone e leai se tau, e tatau ona mautotogi mea faʻamafanafana i le matafaga, ae o le tau o le faamalu poʻo le sun lounger e maualalo. Lenei o le a fautuaina ai oe e faʻaaoga seevae faʻapitoa taʻele e faʻamamaina mai le matuitui o le vao tuitui o meaola, ma o le a lapataʻi e uiga i le faʻaeteete taʻele - o le faʻatosina mai o tui invertebrates e mafai ona faʻaleagaina ai lou lagona.

Tau ma le tau

O le sili ona vevela masina i le emirate o Fujairah e mai le ogatotonu o Me i le faaiuga o Setema. O i latou nei e leai se alofa "mai le 35" i le fasefulu ma luga atu tikeri Celsius. Ma e oʻo i le 50 uma, ma o loʻo i totonu o le paolo. O le olaga i sea vevela e paʻu le tumau. O le mea lea, o le emirate e mauaina ana tagata asiasi tele i le taumalulu, pe a lelei le 24-27 tikeri pule.

O le tau iinei e matua mago lava, e oʻo foi i le mugala, e seasea lava timuga. O le vai vevela e le pa'ū lalo 17.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ma pe o le a le mea e oʻo ai i Fujairah

Fujairah ei ai lana lava malae vaʻalele, lea e masani ona feiloaʻi ai malo ma sui o faletalimalo tusi. I soo se tulaga, e mafai ona e alu i se taxi ($ 0.5 i le km). O le taulaga e mafai ona oʻo atu i Dubai e ala atu i le taupulega a Sharjah, e tatau ona e sopoʻia le toafa, ae e ui atu i se auala lelei ($ 15 i le tau ma 3 itula).

O le emirate o Fujairah o se tulaga tulaga ese. O le ai ai se avanoa sili e le gata e maua ai se malologa lelei i luga o le talafatai, ae ia faʻamasani foi i le tele o vaʻaiga, ma le uluaʻi aganuʻu a tagata o le atunuʻu ma a latou tu masani.

Vitio: faʻafefea ona sau mai Dubai i Fujairah, vaʻaiga i luga o le ala, o se aotelega o nisi o vaʻaiga ma olaga aoga hacks mo turisi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: My Tour Of Fujairah United Arab Emirates. Astronaut Abby (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com